Találatok a következő kifejezésre: A barátommal a popsiszexet (2 db)

A barátom nagyon rá van kattanva a popsiszexre, félremehet, ha nem kapja meg?

Megbízom benne, de kicsit aggodalommal tölt el... Nem meleg, és élvezi a hagyományos szexet is, de rendszeresen felhozza a popószexet, amit én rendszeresen el is utasítok. Számomra visszataszító és kb az egymás szájába hányunk-féle szex kategóriájában van, szóval a legkisebb vágyat sem érzek, hogy kipróbáljam. De õ ezt nem érti meg, váltig állítja, hogy de én is élvezném (mintha olyan biztos lehetne benne), meg hogy az milyen jó, és satöbbi.

Legjobb válasz: Ha ezért megcsal a barátod,akkor sokkal jobb lesz neked nélküled! Ha te nem akarod ne tedd meg!

Ha ezért megcsal a barátod, akkor sokkal jobb lesz neked nélküled! Ha te nem akarod ne tedd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, nem ismered sem õt sem engem, és ebbõl a kis kiragadott részletbõl arra következtetni, hogy csak szexre kellek neki, elég butaság. Igen, ha emiatt félremenne, tényleg fontosabb lenne neki ez a dolog mint én, de 1 év alatt azért megismertem annyira, hogy tudjam, ez nem így van.
Ha hármasba benne lenne, ott mellete dugják a nõjét akkor az elég durva, sztem megpattanna egy laza poposzex miatt. De azaz 1 év az kapcsolat szinten semmi, nemtudom nemhinném hogy maradi lennék de ha másik palit keriteni akivel megtud reszelni, akk otthagynám már kapásbol, kérdés nélkül, gondolkozz már egy kicsit -.-" Mi 4 éve vagyunk együtt, popsiszexet kipróbáltuk, extrázásnak nem rossz, nem fájt neki, vigyáztam rá. Ha együtt lennétek már 2-3-4 éve és nem fogalmazódna meg benne a hármas, nem baszogatna a popsiszexel akkor azt mondom ok belemehetnél. De így kb szexre vagy neki kb... 20/F Ha kérdésed lenne PM :)
Szerintem meséld el neki, hogy elég kiábrándító tud lenni az amikor a farkán egy szardarab van az aktus után. Személyes tapasztalat... Volt elõtte alapos tisztálkodás.
Valahogy nagyon máshogy látjátok ti ketten a világot, és ebben talán a legkisebb eltérés a popó... Mitõl párkapcsolat NEKI a ti együttlétetek?
szia. én voltam ilyen helyzetben. engem is kérlelt a pasi nagyon. én belementem mert annyira szerettem pedig nagyon irtóztam tõle és féltem is. de a srác gyengéd volt és nem volt rossz sõt. én élveztem elsõre is és szerintem havi 1-1 alkalmat be lehet vállalni. élénkíteni tudja a szexuális életeteket. szóval én azt tanácsolom sok türelemmel tegyetek egy próbát. aztán ha nem jó a pasid le fog szállni a témáról. ha meg ezért megcsal õ a hülye barom.
A kérdező hozzászólása: Nem, szerintem egy párkapcsolatban a szex csakis két emberre tartozik, nem tudnék mit kezdeni egy harmadik féllel, legyen az férfi vagy nõ. De mindenesetre megnyugtató, hogy ha emiatt félremegy/elhagy, akkor õ a retardált, és mivel normális, ezért örülök a válaszoknak :) Köszönöm mindenkinek! :)
Ja, bocs, nem a kérdésre válaszolok: Én (sztem) nem lépnék félre azért, mert valamely szexuális vágyam nem teljesíti a lány. De nem voltam még ilyen helyzetben.
Hmm, örülök, hogy nem csak bennem merülnek fel ilyen elvetemült megoldás-ötletek:D Te benne lennél hármasban? Mert akkor csak találni kéne egy lányt, aki másodikként beszállna és az análban is benne van.
ha retardált akkor igen
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, de kijelentette, hogy õ nõi popót akar. Amúgy az édeshármasban benne lenne férfival is, ha utána lesz nõi felállásban is, szóval ez nem elrettentõ szempont nála.
Én is szeretném már egy ideje, de ezért sosem csalnám meg.
Mond azt neki, hogy anál-szexelhet egy pasival elõtted, azt nem veszed zokon. Valszeg elmegy tõle a kedve:D
Szomorú a nap amikor egy pasi megcsalja a barátnõjét mert inkább seggekbe akarja dugni a farkát. :(
1 év az semmi, a nõket könnyû hülyíteni, de tegyük fel hogy semmi ilyesmi nincs. Popsiszexet nyomatja, hármasba akarja, ki tudja még mit, felhivja haverját h döngessen meg? 21 éves vagy, ha nem akarsz nem mész bele ilyenekbe, és ha van eszed nem is mész, ha megcsal akkor meg ássa el magát. Én csak a gruppen részén akadtam fenn, ha ilyen lájtosan kezeli ezt a szex témát akkor ki tudja mire képes vagy mit akar még. Érted... Nem rossz szándékból írtam, de ha valaki szereti a bnõjét és éppeszû, az nem azon agyal hogy behivna még egy srácot h ketten pakoljanak.. Ez abszurd. Mi 4 éve vagyunk együtt de aki hosszáérne kitépném a szívét, nemmég én keressek valakit aki... Nemis értem, bele ne menj. Ha meg bele mész akkor az anál már gyerekjáték, de ha szakitanátok esetleg és jót nevet rajta h még ezt is meg tudta tenni veled, az kicsit megalázó lehet. Mint mondtam nem ítélkezhetek stb. De a józan ész elengedhetetlen, egy párkapcsolatba a szex 2 emberre tartozik, ha bízol benne annyira akkor mehet az anál is, de a gruppent hagyjuk meg a prostituáltaknak.

A barátommal probáltuk a popsiszexet de nem ment mert nem fért be neki (mert tul nagy). Lehet ezt az apró problémát orvosolni?

Legjobb válasz: persze tartsa ott izgazza dugja be az ujait és kitágul annyira meg sokat segit a sikositos ovszer vagy a sikosito

persze tartsa ott izgazza dugja be az ujait és kitágul annyira meg sokat segit a sikositos ovszer vagy a sikosito
Igaz, ne rogton durr bele, hanem eloszor az ujjaiddal izgasd fel ott, eloszor egy ujj, aztán johet a második, a síkosíto pedig mindenképp kell!
hehe ha elõtte lem osta és finom az illata :D ebbe van vmi :D bár sztem böven elég a síkosító és az ujjaitok :D hangsulyozni kivánom hogy csak elméleti síkon vok vele tisztába :D szegény kitty nem vevõ rá :D (hehe bár meg is ölném ha ** évesen vevõ lenne rá a csaje :D)
kimaradt a popsizáshoz legfontosabb kellék, menjetek és szerezzetek be egy análplugot, amit kifejezetten a tágításra találtak ki, és bõ síkosítóval nagyon fokozatosan egyre mélyebbre helyezzétek fel, vagy csináld magadnak úgy a legjobb. Ha már bent van teljesen hagyd bent pár percig, had lazítsa az izmokat. Utána könnyebb lesz a behatolás, de ott is síkosító. Ja és ha úgy teszel mintha nyomnál, mint wc-zéskor szokás és úgy tolod beljebb akkor a leglazábbak a záróizmok. és elõtte jól öblítsd át magad belülrõl és használj szappant is az ánuszodnál, mert én pl. szívesen kényeztetem nyelvvel is a partner ánuszát ha elõtte rendesen lemosta és finom az illata.
Gondold végig akarsz -e 40 évesen bekakilni, mert ha rendszeresen élsz így nemiéletet, a végbél záróizma kitágul, és az lesz az eredménye.Amúgy a te dolgod.
Szerintem a lényeg a lassúság és fokozatosság. Nálunk is 18 centi és nem is állítom h az elsõ annyira kellemes lett volna, de túlélhetõ. Elsõ pár után valszeg úgy érzed majd wc-zned kell, esetleg közben is de emiatt ne aggódj!Alap a sikosító, vagy rengeteg nyál és hosszú izgatás/tágítás. És ha nem csináljátok túl gyakran, akkor NEM fogsz úgy kitágulni, h késõbb széklettartási problémák legyenek belõle.Szóval elõször sok simi, ujjazás, esetleg tágító és óvatosság. Ha a barátod elég figyelmes és türelmes, akkor el tudjátok érni, hogy nagy élvezetet jelentsen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!