Találatok a következő kifejezésre: A barátommal Valentin-napot egy hétvégével (2 db)

A barátommal a Valentin-napot egy hétvégével ünnepeljük meg. Hogyan tehetném feledhetetlenné?

A barátomnál leszünk. Gondoltam, hogy a kajáról a távolból én fogok gondoskodni. Meg viszek pezsg?t. De ezen felül még mivel tegyem felejthetetlenné az alkalmat?

Legjobb válasz: Vegyél fel valami nagyon szexi fehérnemût, attól tuti meg fog vadulni és szerintem sokkal jobb, mint egy h*lye plüss maci vagy egy csiri-viri bögre. Esetleg táncolhatsz is neki, az ilyeneket nem felejtik el a pasik.

Vegyél fel valami nagyon szexi fehérnemût, attól tuti meg fog vadulni és szerintem sokkal jobb, mint egy h*lye plüss maci vagy egy csiri-viri bögre. Esetleg táncolhatsz is neki, az ilyeneket nem felejtik el a pasik.

Valentin napra szeretnék valami különlegeset adni a barátomnak.5 éve vagyunk együtt. Vagy meglepni, elvinni valahova egy hétvégére. Csak sajnos nincs sok pénzem. Mit javasoltok? Van vmi jó ötletetek?

Legjobb válasz: sya A Valentínnappal kapcsolatban: nem kell mindíg vmi alkalomból meglepni párunkat, a szürke hétköznapokat talán ez még jobban feldobja. De hamár V.-nap....próbáld kifürkészni az egyik olyan vágyát ami neked sincs ellenedre,és ha hazaér azzal várd..

sya A Valentínnappal kapcsolatban: nem kell mindíg vmi alkalomból meglepni párunkat, a szürke hétköznapokat talán ez még jobban feldobja. De hamár V.-nap....próbáld kifürkészni az egyik olyan vágyát ami neked sincs ellenedre, és ha hazaér azzal várd..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!