Találatok a következő kifejezésre: A barátommal 1 (971 db)

Mit vegyek, készítsek a barátomnak 1 hónapos fordulóra?

Legjobb válasz: Szerintem semmit...:D elég ha megjegyzed, hogy 1 hónap, vagy még az se kell.. Majd az 1 évnél :)

Szerintem semmit...:D elég ha megjegyzed, hogy 1 hónap, vagy még az se kell.. Majd az 1 évnél :)
a kedvenc ételét
Szerintem egy "Esemény lapot" ami olyan mint egy étlap. Sötétben gyertya fénynél behivod a szobába, és odaadok neki. És olyanokat irsz rá mint felhasználható kuponok 2. És felsorolsz oda kb 10 lehetséges variáciot pl. 1.Hát masszázs - 1 kupon. 2.Szex(gyengéd)- 2 kupon 3. Szex(vad)- 2 kupon 4. Melegszendvics -1kupon.. stb és megszabod h hány kupont használhat fel
1 hónapra?? Minek?
Süss neki sütit.
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket, a kuponos volt a kedvencem:)
1 hónapra? EGY HÓNAPRA? EGGGGGGYYYY HÓNAPRA?????? Istenem.....
Én pont kifogtam egyszer hogy egy hónap múlva volt a bnõm szülinapja. De még szülinapra is mindenki mondta(még a boltban is!) hogy nem kell olyan hûde nagy dolgot venni, mert még az sem biztos hogy tartós lesz a kapcsolat. A második hónap végét már nem élte meg a kapcsolatunk. És nem az ajándékon múlt, vagy rajtam. A csaj még saját bevallása szerint is selejtes, de ez most lényegtelen. Hónapfordulóra ne vegyél ajándékot. Felesleges. Ennyi erõvel minden napfordulóra is vehetnél. Ha nem értenéd: minden nap!

1 hónap múlva leszünk a barátommal 1 éve együtt. Milyen ajándékot tanácsoltok?

Feltétlen valami szíves, vagy romantikus dolgot illik ilyenkor ajándékozni vagy lehet valami viccesebb is esetleg?

Legjobb válasz: Bármi lehet amit a barátod szeretni fog, az õ ízlését pedig te ismered. Viszonylag kevés férfi szereti a szíves dolgokat...

Bármi lehet amit a barátod szeretni fog, az õ ízlését pedig te ismered. Viszonylag kevés férfi szereti a szíves dolgokat...
olyat ami neki jelent valamit, nem pedig feltétlen neked tehát amit õ szeret, amire vágyik, csak sajnálja magára a pénzt szerintem a legtöbb férfi az ilyen cukis, szíves, közös albumos ajándékot nem értékeli
Én bárminek, örülök, amit a barátnõmtõl kapok! :)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszi a választ :)

A barátommal 1 éve vagyunk együtt és az az igazság, hogy az 1 év alatt elég sokat lógtunk egymás nyakán. Most 1 hónap szünetet kért...Vissza fog térni hozzám?

Félek már nem fog visszajönni hozzám mert megunt.

Legjobb válasz: Szerintem ha IGAZÁN SZERET visszafog menni hozzád..nyugogyg emg és várj türelmesen és ujra együtt lehettek :) sok szerencsét kivánok :D

Szerintem ha IGAZÁN SZERET visszafog menni hozzád..nyugogyg emg és várj türelmesen és ujra együtt lehettek :) sok szerencsét kivánok :D
Várj, és véletlenül se nyaggasd, hívogasd!Azt a tudtára adhatod, hogy szereted, nehogy az legyen, hogy már nem is érdeklõdsz irántamindegy hogy folytatjátok vagy sem! De várd ki õt és a továbbiakban nem kell egymás nyakán lógni, mert az nem jó!

Mivel lephetném meg a barátomat 1 éves évfordulónk alkalmából?

tanácstalanvagyok segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: te+barátnõd,biztos hatalmasat élvezne

te+barátnõd, biztos hatalmasat élvezne
a szulinapjara kitanulhatod az erotikus masszazs alapjait elmeletben. lepd meg azzal :D
A kérdező hozzászólása: valami más? -.- ti nagyonperverzek
Menjetek el egy étterembe.Vagy egy parkba, sétálni, bárhova.Csak te meg õ. Ez inkább Romantikus. Vagy ha tárgyra gondolsz akkor meg valami szívecskés dolog tökéletes.(:
Azta..mi is 1 évesek leszünk és énis fényképes dolgot csináltam:) Közös képeket Word-el összevágtam kinyomtattam majd egy keretbe tettem:) Ezt szülinapjára fogja kapni, meg veszek mellé szerintem egy pólót..1-jén lesz a szülinapja és 27-én leszünk 1 évesek..arra viszont nemtudom mit kellene.Megfordult a fejemben esetleg, hogy fõznék neki egy finom vacsit, vennék pezsgõt..csak mi 2esben:) Vagy vennék egy szexi fehérnemût (esetleg ez pluszban a vacsi mellé) Bocsi, hogy E/1 személyben írtam, Természetesen Neked is ezeket tudnám ajánalni:) Remélem tudtam segíteni:)
A kérdező hozzászólása: köszi :D a pezsgõ jólhangzik =)
Szerintem meg vegyél olyan nyxakláncot ami egy szivecske és kettévan törve!Az gyiket magadnál hagyod a másik meg nálat van:Dés ez nagyon aranyos:D:D

Mit vegyek a barátomnak 1 hónapra?

En tole air-maxet kapok es valami olyat szeretnek ami "nagyjabol" feler hozza...:)

Legjobb válasz: 1 hónapra ilyeneket ajándékoztok? Te jó ég....

1 hónapra ilyeneket ajándékoztok? Te jó ég....
A kérdező hozzászólása: Bocsi de szerintem rohadtul nem vagod az egesz kapcsolatunkat.En soha nem kertem tole semmit!Mar 2eve ismerem de most kezdtunk el jarni..eddig baratok voltunk.Ja es menj a pics*ba mert semmit nem tudsz:)
Amúgy nem zavar, hogy még egy hónapja se vagytok együtt, de már egy eltartott kis liba vagy?
60 db kotont.
A kérdező hozzászólása: ahaszia.
Csak sz*pd le.
A kérdező hozzászólása: nem rossz otlet de nem vagyok egy konyhatunder:/
csinálj valamit saját kézzel, hidd el örülni fog. mondjuk sütit! :)
A kérdező hozzászólása: nike cipo. Õ egy kicsit a felsõbb rétegbe tartozik..ellentetben velem. mondta h én ne merjek penzt kolteni ra. de az meg milyen mar..
mi a rák az az air-maxe?
Nem tudom mi ez a materialista és kapitalista szellem, ami téged és a kapcsolatotokat vezérel, de szerintem nem kell kompenzálnod ahhoz, hogy azonos szinten legyetek. Ez nem egy Dancsó film. (https://www.youtube.com/watch?v=tHnWweiC-Uk&t=110 ) 1. hónapra... tényleg elég lenne egy egyszerû vacsora. Akár egy makaróni egy rozéval. Egy hawaii csirke és chardonay. De talán örülne egy közös mozinak / színháznak. (bár ki tudja, hogy mibõl szerzi a cipõt, most a tolvajkergetõk jutottak eszembe).

1 évig voltam a barátommal, 1 hónapja szakítottunk, már más barátnője van. Hogy felejtsem el?

Nagyon hiányzik... És szeretném ha megint együtt lennénk, de ? szakított. Míg külön voltunk mondott 1-2 dolgot a barátainak, hogy nem tud köt?dni senkihez, de most mégis barátn?je van. És nagyon fáj, úgy érzem nem tudnék szeretni mást... Valaki volt már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Agyszívás:)

Agyszívás:)
Te is keress mást? Meg nem értem, nem fogsz egy embernél fõleg ebben a korban leragadni. Túldramatizálod ezt az egészet. Le kéne szarnod.
Ebben vagyok.Az új barátnõ csak egy pótlék neki a felejtésre, ezen ne is gondolkodj.Próbálj meg mosolygós, pozitív lenni, ha néha lát téged, az annál jobb, látja a változást.Csinálj olyan dolgokat, amit elõtte nem, magabiztosnak látszódj, amibõl rájön hogy nélküle is jól elboldogulsz.Új ruha, új frizkó.Ha még vannak érzései, akkor semmi se lehetetlen.Vizualizáld hogy újra együtt vagytok, stb.
Most el akarod felejteni vagy szeretnéd ha megint együtt lennétek? De én azt mondom amúgy, h mindenképp engedd el, ha szeret biztos, h vissza megy hozzád. De most nem tudsz mást tenni mint elengedni. Nagyon nehéz, de próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: köszi mindnekinek! amúgy rájöttem, hogy nem ér meg annyit, hogy miatta az egész nyarat végigszomorkodjam. jó, sokszor eszembe jut, de mindig próbálok pozitív lenni :) aztán majd a sors összehoz késõbb minket újra, vagy nem. Bár lehet úgy már nem tudnék megbízni benne
Az természetes dolog hogy még mindig kivánod vissza, hiszen hozzá vagz szokva, egy év nem kis dolog.Én 9 honapig jártam a párommal, és a munkahelyén megismerkedett egy másik lánnyal..Amig nem jártunk, eljárkáltam diszkoba szo szerint kiéltem magamat amikor egy nap a baratnömmel elmentünk városba, és elöször a kocsiját pillantottam meg, majd láttam a csajjal kisétalni az épületböl.Akorr ö is meglátott engem majd másnap irt egy sms-t hogy menjek ki a házam elé mert akar velem beszélni, ..Beszáltam a kocsijába és azt mondta hogz sajnálja és hogy ö avval a lánnyal akarja tölteni az Uj évet akit szeret, az pedig én vagyok.Azóta is együtt vagyunk már 1 éve 5 hónapja 76 :) ))
gyorsan

Normális az, hogy a barátommal 1 éve vagyunk együtt de utobbi 1 hónapban nem kivántam őt?

Sokat veszekedtünk és új stilust vett fel. Ami kicsit idegesít engem.

Legjobb válasz: nem

nem
1 beszélj vele h ez így nem jó neked, h legyen minden olyan mint régebben, meg szóval ilyenek amik téged zavarnak ... 2 ha már nem akarsz vele lenni akkor lépj tovább
Nem - Nem "normális" a kapcsolat, hanem haldokló. Igen - Teljesen általános, hogy a legtöbb kapcsolat, ahol nem illetek össze, 1-2 év alatt bukik be. "Better luck next time!"
itt már lassan 3 voltunk együtt :) rosszul írtad ki, hogy 1 éve...az már mikor volt...és látod megint nem szóltál errõl mindig a hátam mögött írogatsz mindenhová és én vagyok a rossz elöbb magadba nézz és utánna ítélj...ha azt a sok mindent amit a hátam mögött csináltál rég elhagyhattalak volna...szerintem már már megtette volna remélem azért elolvasod ezt
Valakivel összekevertél. Csak nem vagy paranoiás? Tehát nálad pedig az a gond, hogy valaki a hátad mögött ír fórumra?! És ez biztos gonosz dolog? Ennek inkább nyiss új kérdést!

Hogyan felejthetem el? A barátom 1 és fél év együtt töltött idő után megcsalt. Mikor erre gondolok nagyon rosszul leszek, hiszen sose hittem volna, hogy ő, aki azt mondja, hogy szeret ilyet tenne velem.

Hogyan felejtsem el ezt?

Legjobb válasz: ne gondolj rá!keress valami más elfoglaltságot vagy ilyesmi hogy ne legyen idõd ilyenekkel foglalkozni ilyenkor például a barátnõk is sokat segíthetnek!

ne gondolj rá!keress valami más elfoglaltságot vagy ilyesmi hogy ne legyen idõd ilyenekkel foglalkozni ilyenkor például a barátnõk is sokat segíthetnek!
Ahogy elolvastam a kérdést, nekem is összeugrott a gyomrom, hiszen én is voltam már hasonló helyzetben... Jó tanácsot adni nem tudok, nekem 10 hónapig tartott, amíg túljutottam rajta. Az idõ az egyetlen segítség, úgy vélem. Mondták nekem is, hogy keressek új barátot... De egyszerûen nem tudtam szeretni senkit, mindenkit hozzá hasonlítgattam... Nagyon nehéz idõszak lehet ez most neked, de nyugi, túl fogod élni. =) És ahogy azt már elõttem tanácsolták, a barátnõk sokat segíthetnek! Nem az, hogy vígasztalgatnak, hanem az, ha programokat csináltok, elfoglaljátok magatokat... Esetleg ott alszotok egymásnál, és akkor az éjszakákat sem kell egyedül töltened, a múlt történésein gondolkodva.
Elfelednmi nem lessz konnyu, tapasztalatbol mondom hisz en is voltam ebben a helyzetben..de jelenleg ne gondolj se ra se a tortentekre, keruld ot ahogy csak tudod(hiszen igy nem jutnak eszedbe az egyutt toltott szep pillanatok) es olyan dolgokat csinalj ami jolesik s boldogga tesz.(pl-ul ha van kedved h menj ki filmet nezni a baratnoiddel, vagy elmehetsz dolgozni hiszen nyar van s ijenkor keves idore kaphatsz kis munkat..meg stb)En egy ev utan se felejtettem el a sracot, mindenek ellenere nekem meg o kelett..s mikor ott volt az eselyem h ujra kezdjuk, vegul en dontottem ugy h befejezem vele hiszen eszre se vettem es mar csak a megszokottsag volt az amit ereztem iranta, es rajottem h abszolut nem erdemel meg es nekem nem ojan sracra van szuksegem...meg most is ha eszembe jut kicsit faj..de mar nem erzem rosszul magam ha arra gondolok h megcsalt...mostmar orvendek h idoben eszrevettem s tovabb tudtam allni..remelem neked is sikerul!biztos vagyok benne!kitartast:)
A kérdező hozzászólása: De a legszebb az egészben, hogy egy táborban csalt meg, 13 nap után. Azt mondja, hogy azért mert a tábor elõtt is veszekedtünk és hogy össze volt zavarodva és hogy szeretetre volt szüksége.Most meg, amikor mondom neki, hogy milyen gonosz hogy ezt tette és hogy kb., akkor fogja megtenni, h milyen ocsmány dolgot tett, ha vele is ezt teszik majd lecsapta a telót és utána kijelentette, hogy nem akar velem többet beszélni, látni se akar.Nem nekem kéne most ezt mondanom? Mégis kinek képzeli magát? Õ bánt meg és õ sértõdik meg.. Ja és persze régebben mindig azt mondja, h õ ilyet soha senkivel nem tenne. Én meg hittem neki....tényleg nem tûnt ilyen szemétnek.
A kérdező hozzászólása: megtenni helyett megtudni bocsánat

A A barátommal 1 éve vagyunk együtt, és nagyon nagyon szeretem. Én vele vesztettem el a szüzességemet is. Eddig soha nem volt vaginális orgazmusom, se vele se magamtól. Ez mitől lehet? Semmilyen pózban nem jött össze eddig.

Legjobb válasz: :D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást

:D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást
a csiklo megy? lehet igy vagy "beallitva" esetleg probaljon ugy ujjazni h nem ki-be mozgatja a kezet hanem korbe forgatja az ujjat, a hasad fele picit erosebben.
A kérdező hozzászólása: csikló megy...kezdettõl fogva azzal soha nem is volt problémám.Az a baj, h ha jó a szex(mmint a hüvelyi) Akkor egy idõ után mindig pisilnem kell, de mikor kimegyek a wc-re nem jön semmi csak közben kell...nem értem:S
hát jó régi kérdés már, de ha olvasnád esetleg: a pisilési inger maga az orgazmus elõszele...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!