Találatok a következő kifejezésre: A barátommal évesek leszünk és el (7 db)

A barátommal fél évesek leszünk és el szeretném vinni valami szép helyre! Hova vigyem? Mivel lepjem meg?

Mondjuk valami kivilágított romantikus helyre!De fogalmam sincs, hogy hova!Ha valakinek lenne tippje, az kérem írjon!

Legjobb válasz: Attól függ mennyi idõsök vagytok, mennyit engednek meg mondjuk a szülõk...de szerintem eegy napfelkelte vagy egy napnyugta valahol nagyon romantikus tud lenni:)

Attól függ mennyi idõsök vagytok, mennyit engednek meg mondjuk a szülõk...de szerintem eegy napfelkelte vagy egy napnyugta valahol nagyon romantikus tud lenni:)
Ha pestiek vagytok, akkor esetleg WestEnd tetõkert?Engem nagyon elvarázsolt onnan a napnyugta....De sztem õ is kifog találni valamit, hiszen õ a fiú bár ki tudja...amúgy hol laktok?úgy egyszerûbb, mert ha szegediek vagytok akkor nem ajánlunk budapesti helyeket
A kérdező hozzászólása: Pestiek vagyunk...(7.ker õ 4.ker) Én 16 éves Vagyok õ 22. köszönöm a válasszokat, de ha még van tippetek lécci írjatok!elõre is köszi :P:P:P
Mit?
anyu, apu, járunk:D
A kérdező hozzászólása: Jaj ezt elfelejtettem. :S am azt, h járunk.
A kérdező hozzászólása: de szigorúak..
Akkor is ugyan úgy. Még ondhatsz jó dolgokat a srácrról.
Ne azon gondolkodj, hogy mondd el, hanem hogy mit fogsz tenni, ha megtiltják? Õszintén, én nagyonnagyon nem örülnék, ha a 14 éves KISLÁNYOM azzal jönne haza, hogy pasija van, pedig nem vagyok túl konzervatív. De gyerek vagy és még éretlen, ne haragudj. Biztos nem engedném.
mond el anyukádnak és fogadd meg a tanácsait, csóknál tovább ne menj és ne legyen egymásnál alvás, így belefér még szerintem, nem vagyok konzervatív de liberális idióta sem
én 14 vagyok, és szerintem mond el nekik!Ha a régota ismerik , meg a családotok a legjobb barátok, csak örülni fognak szerintem neki.Legalább nem egy ismeretlen srác a számukra
Ha a családjaitok régóta barátok, és a srácról is jó véleménnyel vannak a szüleid, akkor szerintem nem lesz ebbõl gond. Elképzelhetõ, hogy korainak tartanák, de hát "a virágnak megtiltani nem lehet..."
Szeresd és ne rágódj a hülyeségen...
Segíteni nem tudok sajnos, viszont azon megakadt a szemem az elõzõ válaszban, hogy türelmes a srác mert vár rád 3 hónapot. 3 hónap igazán nem sok, szóval csak amiatt ne feküdj le vele, mert õ már szeretné. Valószínûleg még nem vagy erre kész és ezért félsz.
Az elsõ szex elõtt persze más volt.Fél évet kellett várjak mert a csaj is szûz volt.Megérte, mert utána még 5 és fél évig tartott. :)
3 hónap k..va sok idõ szex nélkül, én eddig max 2 héten belül lefeküdtem a bnõimmel, hogy tudjam hanyadán álunk, mert ha szar akk minek járjak vele több hónapot a semmiért
Ne érts félre, szerintem ezt mindenki maga dönti el, számomra az is elfogadható, ha két felnõtt több hónapot vár - csak nem tipikus. Nyilván akkor feküdj le vele, amikor Te szeretnél. második
Szerintem egy kapcsolat egyik legfontosabb alapja a szex.Aki mást állít hazudik.Ha az nem jó, akkor semmi sem olyan.Az egyik fél részérõl legalábbis biztos.
3 hónapig rabolták egymás idejét? Miért a szexen kívül nem létezik más elfoglaltság a világon? Basszus, tipikus férfi.
Szerintem 3 hónap felnõttek között elég sok idõ.1 hónap talán még optimális.Habár én úgy gondolom, ha a szex jó és ez hamar kiderül, akkor a kapcsolat még jobban elmélyülhet.Itt nem 2 nap ismertségre gondoltam.Mondjuk 2 hét-1 hónapig terjedõ intervallumra.Ha 3 hónap után nem lesz kielégítõ akkor bizony csak raboltátok egymás idejét.Bocs a száraz tényekért. 23/F
Miért ne lennél jó neki, valószínûleg nem véletlenül jár Veled 3 hónapja, és nem véletlenül ilyen türelmes :) A párok menetközben is összeszoknak, általában nem az elsõ alkalom sikerül a legjobban.
Nem kell tenned semmit, majd elmúlnak a félelmek maguktól, ha szépen, fokozatosan ismerkedtek egymás testével és reakcióival. Nem is pettingeltek? Jó lenne pedig, szerintem az elmélyültebb petting feloldja a gátlásokat teljes mértékben... Meg a fiún is múlik sokminden.
Mások családanyák a te korodban.
Ezért (is) jó az eljegyzés. Ez még nem végleges elkötelezõdés, tehát van ideje mindenkinek, így anyukádnak is felkészülni -lelkileg is- a házasságra. Csak bátran vágj bele és mondd el neki, hogy milyen boldog vagy, mert megkérte a barátod a kezed!
Sok boldogságot! Felnõtt nõ vagy!Nem csak papíron, tessék úgy viselkedni a kutyafáját! Nem anyának kell megfelelni.Csak saját magadnak! Ez a baj a korosztályotokkal, hogy nem tudtok felnõttként viselkedni de ez meg a mi hibánk! Az én lányom 20 éves és világéletében arra törekedtem, hogy önmaga döntsön. Ha elkúr valamit abból tanul.Anyukám is önállóságra nevelet ezért élek meg a jéghátán is. 22 évesen már rég anyuka voltam és én osztottam az észt. Na csillagom tessék már végre a saját életedet élni amihez kívánok nagyon sok boldogságot. (Jó módszer ha minden reggel oda állsz a tükör elé és azt mondod: 22 éves felnõtt nõ vagyok!!!)
Szerintem nem korai, fõleg, hogy még bármi lehet belõle, de legalább anyukád látja, hogy komolyak a fiú szándékai. 19 voltam mikor nekem volt, igaz nem lett belõle házasság, de senki nem mondta, hogy ez korai, pedig arra számítottunk
Én 18 vtam mikor eljegyeztek:) Anyumék szttem csak azért nem féltettek különösképpen az egésztõl, mert látták, h tényleg komolyan gondoljuk:)
azóta helyzet?

Szeretnék a barátomnak egy "túlélőcsomagot" készíteni, mivel most leszünk 1 evések és megy el külföldre dolgozni. Mit tegyek bele?

Készítek egy fényképalbumot, mivel tudom, hogy erre mindig fog emlékezni, írnek melle egy levelet és kommentálnám a képeket. Tudom, hogy ezt szereti, mivel minden egyes ilyen levelet és kepét, meg apróságot megtartott és boldogan emlékszik vissza rá.

Legjobb válasz: Én anno páromnak a szülinapjára csináltam egy "ilyen az életutad" füzetet, amiben rajzolt és ujságokból kivágott, ragasztott képek voltak, hogy is telt a gyerekkora meg ilyenek de vicces formában, szét röhögte magát. "pl: egy unalmas estén fogantál mikor nemvolt jó film" és egy kanapén tévézõ pár képe stb. de rakhatsz neki egy rózsát/plüsskulcstartót, bármit ami elég pici, hogy egy tenyérnyi dobozba beférjen s a dobozban a parfümöd illata érzõdjön. Csináltathatsz a fényképpel nyomatott bögrét, kocsibarakható akasztót stb. Van olyan képeslap ami rögzíti egy mondatod s lejátsza azt mikor kinyitja. (pl:várlak téged nagyon) esetleg a kedvenc szappanját, vagy egy medált, papucsot amibe hímzel valami szépe motívumot. Csinálhatnál dvd-n vidit a képeitekbõl s kedvenc zenéitekbõl, videókból. Kézzel készített bõrkarkötõ.

egyedi kotont vegyél neki, valami szép színeset, vagy valami figurásat.
Csinálhatnád úgy, mint a P.S. I love you-ban, ha láttad a filmet. Írj egy csomó levelet, és dugd el a cuccai között, olyan helyeken, amiket valószínûleg nem fog az elsõ héten használni, de mondjuk az elsõ lehetne a tusfürdõjéhez ragasztva, vagy valami.
Én anno páromnak a szülinapjára csináltam egy "ilyen az életutad" füzetet, amiben rajzolt és ujságokból kivágott, ragasztott képek voltak, hogy is telt a gyerekkora meg ilyenek de vicces formában, szét röhögte magát. "pl: egy unalmas estén fogantál mikor nemvolt jó film" és egy kanapén tévézõ pár képe stb. de rakhatsz neki egy rózsát/plüsskulcstartót, bármit ami elég pici, hogy egy tenyérnyi dobozba beférjen s a dobozban a parfümöd illata érzõdjön. Csináltathatsz a fényképpel nyomatott bögrét, kocsibarakható akasztót stb. Van olyan képeslap ami rögzíti egy mondatod s lejátsza azt mikor kinyitja. (pl:várlak téged nagyon) esetleg a kedvenc szappanját, vagy egy medált, papucsot amibe hímzel valami szépe motívumot. Csinálhatnál dvd-n vidit a képeitekbõl s kedvenc zenéitekbõl, videókból. Kézzel készített bõrkarkötõ.
Szerintem is a gumióvszer a legmegfelelõbb dolog egy túlélõcsomagba. Halálos fertõzéstõl menthet meg.
Óvszert, nehogy összeszedjen valami nemibajt, amit elkapsz majd tõle.
Szerintem ez jó ötlet, de mellé lehetne egy kicsit viccesebbre is venni a dolgot. Egy táskába/ zsákba/ valami hasonlóba tennék olyan apróságokat, aminek akár hasznát is veheti majd. Pl. ha nem tud fõzni, akkor zacskós leves, a munkájához kapcsolódó valami apróság, ilyesmire gondoltam.
fanszõrzeted egy borítékban
a leheleted. lehelj bele befõttesüvegekbe, amiket majd kinyit, és szagolgat.
Jaja, egy fotóalbum, utána együtt nézegetnétek a csajok fotóit kibeszélhetnétek kivel milyen volt, meg ilyenek.
fényképalbumot, amibe gyûjthetné a csajok fotóit.
Már mint azért mert az illata a barátnõmre emlékeztetne.
Én pasiként nagyon örûlnék egy pár napig viselt mosatlan alvós felsõnek amivel aludhatnék.
Felfújható gumibabát.
Én egyszer Valentin-napra összeszedtem Wordbe a kezdeti e-mail-ezgetésünket, mert akkoriban rengeteget leveleztünk. Kinyomtattam, és betettem egy dossziéba. Amúgy spirálozni vagy köttetni akartam, de mivel épp beteg voltam, odáig nem jutottam el. Amúgy szerintem soha nem olvasta el. Nem is azért csináltam, hogy elolvassa, hanem inkább azért, mert úgy éreztem, hamarosan jön a harmadik, és szerettem volna hogy emlékezzen, milyenek voltunk. Nem tudom neki segített-e, de nekem igen, amikor nekem jött volna a harmadik...
A kérdező hozzászólása: majd kiveri magának :P utolsó jók az ötletek köszi
fényképezd le a fejedet, és teljes nagyságban vágd ki, csinálj belõle álarcot. ha összejön valami csajjal, kérje meg, hogy vegye fel az álarcot és akkor olyan, mintha veled lenne. a nyögésedet is felvehetnéd neki magnóra Arra az esetre.
sehogy.nagyid már öreg.õ nem fog ebben megváltozni.Ráadásul õ egy egészen más korban nõtt fel.ahol ez nem volt "megengedett"
20 évesen felnõtt vagy hogyaztajókú[email protected]élet!!! Bebaszott volna ha én 20 évesen még megengedtem volna, hogy beleszóljanak kivel, hol, mit csinálok.
ha tényleg ilyen szigorú csakis egy jopofa kamudumával. Semmiképp se mond meg. Mond azt hogy a barátnõdnél aludnál...vagy bármit, de ne azt hogy fiúval.
Próbáld meg észérvekkel meggyõzni arról, hogy nincs miért félteni téged, mert már elég idõs vagy és bízol a barátodban. Ha nem megy, jöhet a péklapát és a precíziós ütés.
Felnõtt vagy! Nem kell engedélyt kérned a nagymamádtól. Elmész a fiúdhoz aludni és kész. :D
Lehet, hogy addig még a hó is leesik.....
sajnos az elsõ válaszolónak igaza van... tapasztalatból mondom én is... nekem is vannak nagyszüleim, tudom milyenek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. És szerintetek anyuéknak kb mennyi idõ után hozzam fel a témát hogy tuti belemenjenek?
Utolsónál a pont!Eltudom képzelni, mit élne át a srác, ha megtudná hogy másra gondolsz a háta mögött.Fúj!
Hagyd el a barátodat elsõ sorban mert nem érdemled meg!! Miközben vele vagy másért csorgatod a nyálad az a szerencsétlen barátod meg abban a tudatban él hogy õt szereted... Hányinger
A kérdező hozzászólása: csak normális válaszokat várok
Nem mindenki csalja meg a párját, akinek egy idõre megtetszik más is. Engem is megkísértett ilyesmi, aztán elmúlt. De szerencsére az illetõ nem a szomszédom volt. A helyedben nem tartanám velük a kapcsolatot, manapság nem is olyan nehéz elhatárolódni egy szomszédtól. Persze lehet, hogy igazából hiányzik valami a kapcsolatodból, azért tetszik más. Én is el voltam hanyagolva nagyon. De aztán mi a párommal tisztáztuk a problémákat és utána az én kis titkos problémám magától megszûnt. Teljesen elmúlt a lángolás más felé. Viszont van olyan, amikor nagyon boldogtalan egy kapcsolat, abból jobb kiszállni. De mástól ne vegyél el senkit. Barátnõje van, innen kezdve neked tabu.
Nekem ne mesélj kis anyám, pár ilyen sztorit láttam már sajnos...Az elsõ lehetõségnél már a szádba lenne a farka az tuti.
Miért az enyémmel mi volt a bajod ha?Azért mert leírtam az igazat és nem kenter falaztam... Akkor is gáz ha rózsaszín felhõ ha nem, mert ha lenne rá lehetõség az elsõ alakalommal megdugatnád magad az tuti és sírva mennél vissza a palidhoz hogy fogadjon vissza..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat :-) végre egy normális válasz
làtsz*
Szerintem ez csak vonzalom lehet semmi màs :) gondolj bele.. ha vele lennél nap mint nap màr nem is lenne olyan érdekes nem?.. neki is vannak hibài pont mint a mostani pàrodnak.. szerintem neked ennyi idö utàn hiànyzik az a kis titogzatossàg, az elsö randik, meg mikor még olyan tökéletesnek làtod a partneredet. Elmúlt a rózsaszín felhö, és most tisztàbban làss. Bàrhogy is döntesz, ne tegyél semmi hülyeséget. Ha úgy döntesz, hogy a paràtoddal maradsz akkor nosztalgiàzz.Gondolj arra miért is szerettél még belé, és hogy ö ugyanaz az ember még csak valõszínüleg ellaposodtatok. Ha pedig nem akarsz vele maradni akkor mindenképpen az elött szakíts vele mielött a szomszédoddal beszélnél..mert különben csak kavarodàs lenne ha esetleg elutasít.és egy boltogtalan kapcslatban felesleges bentmaradni
A kérdező hozzászólása: különben meg 6 éve élünk együtt.és most az elsõ ilyen eset
A kérdező hozzászólása: de szerintem inkább ne.mert látom csak ilyenek írnak
A kérdező hozzászólása: jó nem érdekelnek az ilyesmik!normális válaszokat kérek.hogy mit csináljak ?
A kérdező hozzászólása: el fogom felejteni.nem gondolok rá többet
1:vald be neki hogy szereted. de ne legyél vele csahogy megkönnyebüj. 2:miután megmondtadneki és õ veled akar elnni akkor dobd el a barátod érte ha annyira szeretd
A kérdező hozzászólása: 23:24 nek tied is jó volt.köszönöm.mindenkinek köszönöm a választ.túl lépek rajta nem fog érdekelni ez lesz a legjobb.igazából én nem vagyok ilyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!