Találatok a következő kifejezésre: A barátommal évesek leszünk és el (8 db)

A barátommal fél évesek leszünk és el szeretném vinni valami szép helyre! Hova vigyem? Mivel lepjem meg?

Mondjuk valami kivilágított romantikus helyre!De fogalmam sincs, hogy hova!Ha valakinek lenne tippje, az kérem írjon!

Legjobb válasz: Attól függ mennyi idõsök vagytok, mennyit engednek meg mondjuk a szülõk...de szerintem eegy napfelkelte vagy egy napnyugta valahol nagyon romantikus tud lenni:)

Attól függ mennyi idõsök vagytok, mennyit engednek meg mondjuk a szülõk...de szerintem eegy napfelkelte vagy egy napnyugta valahol nagyon romantikus tud lenni:)
Ha pestiek vagytok, akkor esetleg WestEnd tetõkert?Engem nagyon elvarázsolt onnan a napnyugta....De sztem õ is kifog találni valamit, hiszen õ a fiú bár ki tudja...amúgy hol laktok?úgy egyszerûbb, mert ha szegediek vagytok akkor nem ajánlunk budapesti helyeket
A kérdező hozzászólása: Pestiek vagyunk...(7.ker õ 4.ker) Én 16 éves Vagyok õ 22. köszönöm a válasszokat, de ha még van tippetek lécci írjatok!elõre is köszi :P:P:P
Mit?
anyu, apu, járunk:D
A kérdező hozzászólása: Jaj ezt elfelejtettem. :S am azt, h járunk.
A kérdező hozzászólása: de szigorúak..
Akkor is ugyan úgy. Még ondhatsz jó dolgokat a srácrról.
Ne azon gondolkodj, hogy mondd el, hanem hogy mit fogsz tenni, ha megtiltják? Õszintén, én nagyonnagyon nem örülnék, ha a 14 éves KISLÁNYOM azzal jönne haza, hogy pasija van, pedig nem vagyok túl konzervatív. De gyerek vagy és még éretlen, ne haragudj. Biztos nem engedném.
mond el anyukádnak és fogadd meg a tanácsait, csóknál tovább ne menj és ne legyen egymásnál alvás, így belefér még szerintem, nem vagyok konzervatív de liberális idióta sem
én 14 vagyok, és szerintem mond el nekik!Ha a régota ismerik , meg a családotok a legjobb barátok, csak örülni fognak szerintem neki.Legalább nem egy ismeretlen srác a számukra
Ha a családjaitok régóta barátok, és a srácról is jó véleménnyel vannak a szüleid, akkor szerintem nem lesz ebbõl gond. Elképzelhetõ, hogy korainak tartanák, de hát "a virágnak megtiltani nem lehet..."

19 éves leszek 16 éves a barátnõm terhes mind a 2-ten meg akarjuk tartani a babát van jövedelmem, dolgozok, ha én nem akarom és ö se, a szülei igaz nem vetethetik el SEGÍTSETEK?

2 évig legjobb barátok voltunk és bele szerettünk egymásba fél éve vegyunk együtt ! a szülei nem nézik jó szemmel ezt a kapcsolatot mert az édes annyát veszik példának h sok fiuval szexelt ! és a lányuknak ezért nem akarnak kapcsolatot ! de mi nagyon szeressük egymást mindenen keresztül mentünk és most terhes lett ! nem szeretnénk el vetetni nem szeretnénk el dobni 1 csodálatos dolgot ! a szülei nem vetethetik el ha én nem akarom mit tegyek hogy velem éljen ? :/ valaki segitsen !

Legjobb válasz: Ebben az esetben nem vetethetik el,ha nem akarja.

Persze, tartsátok meg. Aztán neveljétek segíjkébû, én meg a többi adófizetõ meg eltartunk titeket.
Kérdezõ: eléggé ciki ez az egész topik, az odáig rendben van, hogy ezer idegenektõl információt kérsz, de mint látod nagy a fejetlenség, az idõd pedig rohan, mivel egy terhesség kb. 9 hónapig tart. A fenti linken is láthatod, hogy nem egy rövid folyamatról van szó, és igen sok feltétele van, szóval kezdjetek el állami szervekhez fordulni, a fenti link alapján, de még ott az önkormányzat, családsegítõ stb. Ha itt ülsz a gép elõtt válaszokat várva azzal nem oldod meg az életetek.
33: [link] ; na csak ezért ellentmondásos, amit állítasz.
Mi az ellentmondas benne? Leforditom bugyutara, jo? Nem kell hogy apuci es anyuci beleegyezzen, hogy Katika es Pistike osszehazasodjon, a kutyat nem erdekli hogy az osok akarjak e vagy sem. Am Katika es Pistike koteles beslattyogni a gyamhivatalba es kerni a "kiskoru hazassagkotesenek engedelyezeset" mert anelkul anyakonyvezeto bacsi elhajtja oket a buspcsaba. ERTED?????
Kissé ellentmondásos ez a mondatod így. Nem gondolod? :D
Nem, nem okes, mivel nem kell szuloi beleegyezés, ellenben kötelezi a gyamhivatali engedély.
Jó...elgépeltem...gyám=szülõ! Így már okés? :D
Hulyeseget beszélsz 26. Nem kell a gyam beleegyezese. Eleve átlag embernek nincs is gyamja. Gyamhivatali engedély kell, az viszont kotelezo.
Inkább kerületi családsegítõbe kérjetek a lánnyal együtt segítséget/tanácsot.
A kérdező hozzászólása: és ha szülei ki takadják akkor se ? :(
Nem egészen, mert gyám beleegyezés kell, ezért írtam én is, h szülõkkel beszéljétek higgadtan meg, ha látják, h komolyak a szándékaid, és elvennéd stb., talán õk is nagyobb eséllyel higgadnak le.
Te 34! Áruld mar el, hogy mi ellentmondásos abban, amit írtam, pláne, hogy a linkeken világosan kifejtik, hogy mi szukseges az engedélyezéshez .....
Atyám...és még én nem tudok értelmezni. :D Ezt írtad: "a kutyat nem erdekli hogy az osok akarjak e vagy sem" A link, amit ír: "- a kiskorú házasulandó törvényes képviselõjének meghallgatása, " Fordítsak??? Magyarul...baromira nem igaz, h a kutyát se érdekli, hogy az õsök mit mondanak, vagy akarnak. Nem díszbõl hallgatják õket is meg. Ennyi.
Majd rájössz, ha érettebb leszel valaha!
A kérdező hozzászólása: te éhes vagy ? a lány is ezt akarja ha érdekel :) mert utálja öket :)
Látom itt már rég nem az a lényeg számodra, h helyre hozd a dolgokat. Inkább csak a saját sérelmeid a lány szülei felé. Szegény lányt elõre sajnálom, h miken fog még keresztül menni, egy idióta hibája/vétke, vagy óvatlansága miatt.
A kérdező hozzászólása: aha persze feleségül veszem inkább mint hogy legyen hozzá közük
Te kérdezõ! Fogd már fel, h egy kiskorúval kezdtél, és egy kiskorú lett terhes tõled. Egyenlõre a szülõknek több közük van a kiskorú lányhoz, és születendõ gyermekéhez, mint neked, és az államnak is. Neked akkor lesz közöd hozzá, ha helyt állsz és megfelelsz az elvárásoknak. De azt nem te fogod eldönteni. Amúgy inkább örülj, h van egyáltalán némi lehetõséged helyre tenni a dolgokat, és akár felvállalni mindent, ez a minimum. Ha már olyan bátor voltál, h egy kis korúval kezdtél, és óvatlan is voltál, legyél olyan bátor, hogy elkezded felelõsség teljesen, és szabályokat betartva rendbe tenni a dolgokat, ahelyett, h itt vitázol a neked válaszolókkal. Ennyi.
Nézd, tolem azt kepzelsz, amit akarsz. A szülõt akkor is meghallgatják, ha pl anyuka véglegesen kulfoldre akarja vinni a kiskorút es a szuloi felugyeleti joga megszûnt. Nem azert, mintha bármi beleszólása lenne. Sot akkor is meghallgatják, ha anyuka uj férje örökbe akarja fogadni a gyereket, aki felett apukanak megszûnt a szuloi feugyeleti joga. Formasagnak hívják az ilyet, döntést nem befolyásol Te meg álmodozzal kerdezo, az anyakonyvvezeto majd jol korberohog, amikor gyamhivatali engedély nelkul bejelented a házasságkötési szándékodat. Amúgy a gyermek megtartásához is gyamhivatali engedély kell, ha az ellenkezik a kiskoru törvényes képviselõjének, jelen esetben a szülõnek az akaratával. Ugyanez lenne a menete az abortusznak is egyebkent.....
A kérdező hozzászólása: te vagy már okos már boccs a kifejezésért ha már fel basztam meg akarjuk tartani meg minden akkor nekik ehez semmi közük a gyámhivatal ha ki jön meg nézi a körülménykeket akkor semmi gond 3000 ft 2 gyürü 2 tanú és már a feleségem is :)
Jól van akkor, álmodozzál. Biztos díszbõl hallgatják meg õket, sõt az biztos nem számít, h õk a törvényes képviselõk, és 16 éven át õk nevelték a kis korú lányt. Ha az állam döntését nem befolyásolná eleve meg se hallgatják õket.
Meghallgatják õket. De nem számít a véleményük. :)
Mellesleg már az elejétõl azt is félre értelmezted, h miért írtam a kérdezõnek, a szülõk témáját. Totál nem függött azzal össze, h végül az õ döntésük lesz-e a mérvadó, vagy se. Az más kérdés, h te mint válaszadó vmiért a szülõket abszolút kiakarnád a dologból zárni, de láthatod, h állam részérõl se így megy. :D
A kérdező hozzászólása: A munkával nincs gond a körülményekkel sem akkor igaz simán el vehetem feleségül :)
Ugy tudod feleségül venni, hogy besétálsz vele kezén fogva az illetékes gyamhivatalba es kerítés a kiskoru hazassagkotesenek engedélyezését. Jobpvedelem vizsgalat, lakhatási körülmények vizsgálata az alap, tehat ha munkanelkuli vagy, nem kell próbálkozni se nagyon....
19 évesen mivel foglalkozol, hogy el tudj tartani magaddal együtt 3 embert?
Az óvszert nem szeressétek?
Hány hetes terhes a kislány?
"mi nagyon szeressük egymást" - hát szeressétek egymást, meg szeressétek a nyelvtanórát is ezentúl... Tényleg, mindjárt suli!
Ha a lány nem egyezik bele el nem vetethetik, viszont azért gondoljátok végig mennyi minden vár rátok, ha ezt tudjátok vállalni, akkor viszont hajrá. Beszéljétek meg szüleivel is, hogy komolyan szeretnétek, akkor lehet, hogy õk is rábólintanak minden téren és még támogatni is fognak.
5: már bocs, de ne a saját parádból indulj már ki!!! És akkor mi van, ha x év múlva elválnak? Ez a legnagyobb problémád? :D Mert szerintem nekik meg az, h szeretnék a babát megtartani és felnevelni, egy családként.
Aha, vegye feleségül... Hogy 2 év múlva majd váljanak el, vagy utálják egymást és 0-24 veszekedjenek, milyen jó élete lesz a gyereknek... Amúgy, most persze nagyon szeretitek egymást, de a bnõd még gyerek, huszonévesen nagyon nem így fog gondolkozni és viselkedni, változni fog, és te így szeretted meg, a felnõtt énjét már nem biztos hogy szeretni fogod. Ezért szoktak felnõttek házasodni, nem azért mert nagykorúak hanem mert érzelmileg felnõttebbek. Szóval, ha akarjátok, tartsátok meg, és maradjatok is együtt, de számíts rá, hogy lehet hogy nem fogtok örökké együttmaradni.
Ja és amúgy is illene feleségül venned, nem kell nagy lakodalom, meg mi egymás, és akkor minimális költségekkel megoldhatjátok, talán ez esetben a lány családja is idõvel megbékél a kapcsolatotokkal.
Vedd feleségül. Onnét kezdve a lány felnõttnek számít, és nem vehetik semmi esetre se el a babát a szülõk. El sem vetethetik. Bár én úgy tudom, h 16 éves lány esetén már amúgy se tehetnek így szülõk.
Én ezt nem hiszem el. Irány vissza általános elsõ osztályába, olvasókönyv, vonalas füzet, ilyesmi...
Ok, te 19 õ 16, de kb gyerekek vagytok. Ha azt nézem, hogy mi a szitu akkor pedig kifejezetten azok vagytok. Nos mit tegyetek? Ha meg akarjátok tartani akkor hajrá. Legyetek együtt, boldogok stb. De azt tudd, hogy onnantól kemény lesz az élet, mert a baba, nem egy plüss, ha megunod bedobd a sarokba! Hatalmas felelõség, akkor is, ha aszondod most van jövedelmed. Sajna olyan a világ, hogy lehet holnap nem lesz, de enni stb holnap is kell. Szóval mérlegeljetek, az utálatot anyucival félretenni és összeülni beszélni! Nem csak a mostról, hanem a "holnapról" is!!! Én pl biztosan megtartanám, felnevelném, bár a feltételeink mások, de a te helyzetedben is azt tenném.
Ezt nagyon gondoljátok át! Nem tudom mi a munkád amibõl eltudsz tartani egy 3 tagú családot, de nemcsak a jövedelem fontos! Még mindketten nagyon fiatalok vagytok, fõleg a barátnõd aki 16 évesen majdnem gyerek még! Oké, hogy most meg akarjátok tartani, de ez nem egy olyan dolog amiért maximum pár hónapig tartoztok felelõsséggel. Ha szeretnétek persze tartsátok meg, de ha magamból indulok ki én biztosan nem tartottam volna meg amikor 16 éves voltam. A helyetekben inkább az iskolapaddal próbálkoznék még!
Szülõkkel, és a lánnyal beszéld meg elõbb. Én úgy tudom, ha semmi puccos témát nem akartok, meg nem futja rá, akkor hivatalba 3eFtba kerül+vmi gyûrût veszel még. Persze ez így eléggé tré, de késõbb majd még komolyabb pót esküvõt attól még csinálhattok. Kérdezd meg a kerületi illetékes hivatalnál, h mi-merre hány méter.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a segítséget :) és azt szeretném még kérdezni hogy-hogyan tudnám feleségül venni? !
20asnak: igen, házasságkötéshez kell gyám beleegyezése, de talán a szülõk is jobban támogatnák az egészet, ha a fiún látnák, h komolyak a szándékai, és nem az a terve, h 2 év után ott hagyja a gyereket is, meg a lányt is, erre egyenlõre a legjobb megerõsítés a házasság kötés. Ha már a baj adott, ezt lehetne leginkább jó irányba elindítani. Hogy x év múlva mi lesz, azon kár agyalni, vannak olyan példák is, h 16 évesen gyerek lett, házasságot kötöttek és még 40 évesen is boldogok egymással, nem a parákból kell kiindulni. Többieknek: tiszta mónikashow folyik itt. Nem ismeritek õket, a 16 éves lányt se, ma már sok 16 éves lány sokkal érettebb, még ha látszólag felelõtlennek is tûnik. Legalább helyre akarják hozni, és nem rohannak mindjárt abortuszra. De látom sokaknak itt az lenne a divat, h sebaj megcsináltuk a szart, legközelebb is így tehetünk, mert ott az abortusz és az értelmesebb megoldás. Komoly, és még egyesek fikázzák a kérdezõt.
Na és kedves kérdezõ mégis mi a búbánatból szeretnéd eltartani kiscsaládodat? Elmész dolgozni 80 ezerért? Hát ez édes kevés egy gyerek felneveléséhez. Ja majd anyuciék segítenek.... Na ezért nem szabad a semmire gyereket vállalni, nyomoroghattok majd. Gratulálok...
Nem kell a lánynak leérettségeznie. Kis babával hogyan is tudna. Igaz, így munkát se fog találni magának, amikor a szerelme elhagyta. Majd sorba áll segílyért, hogy aggyanak aggyanak. Az egyetlen jövedelme a gyerek lesz...
Eloszor is kiskoru hazassagkotesehez gyamhivatali engedély kell, aminek az alapja a jovedelem vizsgalat es a lakhatási viszonyok vizsgálata. Esélytelennek látom, hogy 16 es 19 évesen stabil anyagi helyzetetek legyen. A terhességrõl a mai magyar törvények értelmében egyedül az anya jogosult dönteni. Amennyiben kiskoru, akkor a törvényes képviselõje, tehat jelen esetben a szulei. Amennyiben a szülõk es a kiskoru terhes véleménye nem egyezik, a kiskorúnak gyamhivatalhoz kell fordulnia. A gyamhivatal 1000esetbol 999nel a kiskoru akarata melle áll. Tehat ha a lany nem akarja elvetetni, akkor arra nem fogjak kényszeríteni.
de akkor ugye tudod, hogy össze kell költöznetek és el kell tartanod + 2 személyt, még több évig amíg a lány leéretségizik+ lehet még felsõoktatásba is megy
Ti döntötök, nem a szülõk. Ha vállalni akarjátok, vállalni is fogjátok.
Ha nálad lenne semmi közük hozzá, mert az egyik barátomnak is így van, és ö neveli
Atya ég szegény szülõk!... Felelõtlenek vagytok! Tényleg az óvszert és egy helyesírás könyvet javasolnék én is! De valószínûleg a szülõk is megérnek egy misét, ha ilyen gyerekeik vannak.
Ebben az esetben nem vetethetik el, ha nem akarja.
Szeresd és ne rágódj a hülyeségen...
Segíteni nem tudok sajnos, viszont azon megakadt a szemem az elõzõ válaszban, hogy türelmes a srác mert vár rád 3 hónapot. 3 hónap igazán nem sok, szóval csak amiatt ne feküdj le vele, mert õ már szeretné. Valószínûleg még nem vagy erre kész és ezért félsz.
Az elsõ szex elõtt persze más volt.Fél évet kellett várjak mert a csaj is szûz volt.Megérte, mert utána még 5 és fél évig tartott. :)
3 hónap k..va sok idõ szex nélkül, én eddig max 2 héten belül lefeküdtem a bnõimmel, hogy tudjam hanyadán álunk, mert ha szar akk minek járjak vele több hónapot a semmiért
Ne érts félre, szerintem ezt mindenki maga dönti el, számomra az is elfogadható, ha két felnõtt több hónapot vár - csak nem tipikus. Nyilván akkor feküdj le vele, amikor Te szeretnél. második
Szerintem egy kapcsolat egyik legfontosabb alapja a szex.Aki mást állít hazudik.Ha az nem jó, akkor semmi sem olyan.Az egyik fél részérõl legalábbis biztos.
3 hónapig rabolták egymás idejét? Miért a szexen kívül nem létezik más elfoglaltság a világon? Basszus, tipikus férfi.
Szerintem 3 hónap felnõttek között elég sok idõ.1 hónap talán még optimális.Habár én úgy gondolom, ha a szex jó és ez hamar kiderül, akkor a kapcsolat még jobban elmélyülhet.Itt nem 2 nap ismertségre gondoltam.Mondjuk 2 hét-1 hónapig terjedõ intervallumra.Ha 3 hónap után nem lesz kielégítõ akkor bizony csak raboltátok egymás idejét.Bocs a száraz tényekért. 23/F
Miért ne lennél jó neki, valószínûleg nem véletlenül jár Veled 3 hónapja, és nem véletlenül ilyen türelmes :) A párok menetközben is összeszoknak, általában nem az elsõ alkalom sikerül a legjobban.
Nem kell tenned semmit, majd elmúlnak a félelmek maguktól, ha szépen, fokozatosan ismerkedtek egymás testével és reakcióival. Nem is pettingeltek? Jó lenne pedig, szerintem az elmélyültebb petting feloldja a gátlásokat teljes mértékben... Meg a fiún is múlik sokminden.
Mások családanyák a te korodban.
Ezért (is) jó az eljegyzés. Ez még nem végleges elkötelezõdés, tehát van ideje mindenkinek, így anyukádnak is felkészülni -lelkileg is- a házasságra. Csak bátran vágj bele és mondd el neki, hogy milyen boldog vagy, mert megkérte a barátod a kezed!
Sok boldogságot! Felnõtt nõ vagy!Nem csak papíron, tessék úgy viselkedni a kutyafáját! Nem anyának kell megfelelni.Csak saját magadnak! Ez a baj a korosztályotokkal, hogy nem tudtok felnõttként viselkedni de ez meg a mi hibánk! Az én lányom 20 éves és világéletében arra törekedtem, hogy önmaga döntsön. Ha elkúr valamit abból tanul.Anyukám is önállóságra nevelet ezért élek meg a jéghátán is. 22 évesen már rég anyuka voltam és én osztottam az észt. Na csillagom tessék már végre a saját életedet élni amihez kívánok nagyon sok boldogságot. (Jó módszer ha minden reggel oda állsz a tükör elé és azt mondod: 22 éves felnõtt nõ vagyok!!!)
Szerintem nem korai, fõleg, hogy még bármi lehet belõle, de legalább anyukád látja, hogy komolyak a fiú szándékai. 19 voltam mikor nekem volt, igaz nem lett belõle házasság, de senki nem mondta, hogy ez korai, pedig arra számítottunk
Én 18 vtam mikor eljegyeztek:) Anyumék szttem csak azért nem féltettek különösképpen az egésztõl, mert látták, h tényleg komolyan gondoljuk:)
azóta helyzet?

Szeretnék a barátomnak egy "túlélőcsomagot" készíteni, mivel most leszünk 1 evések és megy el külföldre dolgozni. Mit tegyek bele?

Készítek egy fényképalbumot, mivel tudom, hogy erre mindig fog emlékezni, írnek melle egy levelet és kommentálnám a képeket. Tudom, hogy ezt szereti, mivel minden egyes ilyen levelet és kepét, meg apróságot megtartott és boldogan emlékszik vissza rá.

Legjobb válasz: Én anno páromnak a szülinapjára csináltam egy "ilyen az életutad" füzetet, amiben rajzolt és ujságokból kivágott, ragasztott képek voltak, hogy is telt a gyerekkora meg ilyenek de vicces formában, szét röhögte magát. "pl: egy unalmas estén fogantál mikor nemvolt jó film" és egy kanapén tévézõ pár képe stb. de rakhatsz neki egy rózsát/plüsskulcstartót, bármit ami elég pici, hogy egy tenyérnyi dobozba beférjen s a dobozban a parfümöd illata érzõdjön. Csináltathatsz a fényképpel nyomatott bögrét, kocsibarakható akasztót stb. Van olyan képeslap ami rögzíti egy mondatod s lejátsza azt mikor kinyitja. (pl:várlak téged nagyon) esetleg a kedvenc szappanját, vagy egy medált, papucsot amibe hímzel valami szépe motívumot. Csinálhatnál dvd-n vidit a képeitekbõl s kedvenc zenéitekbõl, videókból. Kézzel készített bõrkarkötõ.

egyedi kotont vegyél neki, valami szép színeset, vagy valami figurásat.
Csinálhatnád úgy, mint a P.S. I love you-ban, ha láttad a filmet. Írj egy csomó levelet, és dugd el a cuccai között, olyan helyeken, amiket valószínûleg nem fog az elsõ héten használni, de mondjuk az elsõ lehetne a tusfürdõjéhez ragasztva, vagy valami.
Én anno páromnak a szülinapjára csináltam egy "ilyen az életutad" füzetet, amiben rajzolt és ujságokból kivágott, ragasztott képek voltak, hogy is telt a gyerekkora meg ilyenek de vicces formában, szét röhögte magát. "pl: egy unalmas estén fogantál mikor nemvolt jó film" és egy kanapén tévézõ pár képe stb. de rakhatsz neki egy rózsát/plüsskulcstartót, bármit ami elég pici, hogy egy tenyérnyi dobozba beférjen s a dobozban a parfümöd illata érzõdjön. Csináltathatsz a fényképpel nyomatott bögrét, kocsibarakható akasztót stb. Van olyan képeslap ami rögzíti egy mondatod s lejátsza azt mikor kinyitja. (pl:várlak téged nagyon) esetleg a kedvenc szappanját, vagy egy medált, papucsot amibe hímzel valami szépe motívumot. Csinálhatnál dvd-n vidit a képeitekbõl s kedvenc zenéitekbõl, videókból. Kézzel készített bõrkarkötõ.
Szerintem is a gumióvszer a legmegfelelõbb dolog egy túlélõcsomagba. Halálos fertõzéstõl menthet meg.
Óvszert, nehogy összeszedjen valami nemibajt, amit elkapsz majd tõle.
Szerintem ez jó ötlet, de mellé lehetne egy kicsit viccesebbre is venni a dolgot. Egy táskába/ zsákba/ valami hasonlóba tennék olyan apróságokat, aminek akár hasznát is veheti majd. Pl. ha nem tud fõzni, akkor zacskós leves, a munkájához kapcsolódó valami apróság, ilyesmire gondoltam.
fanszõrzeted egy borítékban
a leheleted. lehelj bele befõttesüvegekbe, amiket majd kinyit, és szagolgat.
Jaja, egy fotóalbum, utána együtt nézegetnétek a csajok fotóit kibeszélhetnétek kivel milyen volt, meg ilyenek.
fényképalbumot, amibe gyûjthetné a csajok fotóit.
Már mint azért mert az illata a barátnõmre emlékeztetne.
Én pasiként nagyon örûlnék egy pár napig viselt mosatlan alvós felsõnek amivel aludhatnék.
Felfújható gumibabát.
Én egyszer Valentin-napra összeszedtem Wordbe a kezdeti e-mail-ezgetésünket, mert akkoriban rengeteget leveleztünk. Kinyomtattam, és betettem egy dossziéba. Amúgy spirálozni vagy köttetni akartam, de mivel épp beteg voltam, odáig nem jutottam el. Amúgy szerintem soha nem olvasta el. Nem is azért csináltam, hogy elolvassa, hanem inkább azért, mert úgy éreztem, hamarosan jön a harmadik, és szerettem volna hogy emlékezzen, milyenek voltunk. Nem tudom neki segített-e, de nekem igen, amikor nekem jött volna a harmadik...
A kérdező hozzászólása: majd kiveri magának :P utolsó jók az ötletek köszi
fényképezd le a fejedet, és teljes nagyságban vágd ki, csinálj belõle álarcot. ha összejön valami csajjal, kérje meg, hogy vegye fel az álarcot és akkor olyan, mintha veled lenne. a nyögésedet is felvehetnéd neki magnóra Arra az esetre.
sehogy.nagyid már öreg.õ nem fog ebben megváltozni.Ráadásul õ egy egészen más korban nõtt fel.ahol ez nem volt "megengedett"
20 évesen felnõtt vagy hogyaztajókú[email protected]élet!!! Bebaszott volna ha én 20 évesen még megengedtem volna, hogy beleszóljanak kivel, hol, mit csinálok.
ha tényleg ilyen szigorú csakis egy jopofa kamudumával. Semmiképp se mond meg. Mond azt hogy a barátnõdnél aludnál...vagy bármit, de ne azt hogy fiúval.
Próbáld meg észérvekkel meggyõzni arról, hogy nincs miért félteni téged, mert már elég idõs vagy és bízol a barátodban. Ha nem megy, jöhet a péklapát és a precíziós ütés.
Felnõtt vagy! Nem kell engedélyt kérned a nagymamádtól. Elmész a fiúdhoz aludni és kész. :D
Lehet, hogy addig még a hó is leesik.....
sajnos az elsõ válaszolónak igaza van... tapasztalatból mondom én is... nekem is vannak nagyszüleim, tudom milyenek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. És szerintetek anyuéknak kb mennyi idõ után hozzam fel a témát hogy tuti belemenjenek?
Utolsónál a pont!Eltudom képzelni, mit élne át a srác, ha megtudná hogy másra gondolsz a háta mögött.Fúj!
Hagyd el a barátodat elsõ sorban mert nem érdemled meg!! Miközben vele vagy másért csorgatod a nyálad az a szerencsétlen barátod meg abban a tudatban él hogy õt szereted... Hányinger
A kérdező hozzászólása: csak normális válaszokat várok
Nem mindenki csalja meg a párját, akinek egy idõre megtetszik más is. Engem is megkísértett ilyesmi, aztán elmúlt. De szerencsére az illetõ nem a szomszédom volt. A helyedben nem tartanám velük a kapcsolatot, manapság nem is olyan nehéz elhatárolódni egy szomszédtól. Persze lehet, hogy igazából hiányzik valami a kapcsolatodból, azért tetszik más. Én is el voltam hanyagolva nagyon. De aztán mi a párommal tisztáztuk a problémákat és utána az én kis titkos problémám magától megszûnt. Teljesen elmúlt a lángolás más felé. Viszont van olyan, amikor nagyon boldogtalan egy kapcsolat, abból jobb kiszállni. De mástól ne vegyél el senkit. Barátnõje van, innen kezdve neked tabu.
Nekem ne mesélj kis anyám, pár ilyen sztorit láttam már sajnos...Az elsõ lehetõségnél már a szádba lenne a farka az tuti.
Miért az enyémmel mi volt a bajod ha?Azért mert leírtam az igazat és nem kenter falaztam... Akkor is gáz ha rózsaszín felhõ ha nem, mert ha lenne rá lehetõség az elsõ alakalommal megdugatnád magad az tuti és sírva mennél vissza a palidhoz hogy fogadjon vissza..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat :-) végre egy normális válasz
làtsz*
Szerintem ez csak vonzalom lehet semmi màs :) gondolj bele.. ha vele lennél nap mint nap màr nem is lenne olyan érdekes nem?.. neki is vannak hibài pont mint a mostani pàrodnak.. szerintem neked ennyi idö utàn hiànyzik az a kis titogzatossàg, az elsö randik, meg mikor még olyan tökéletesnek làtod a partneredet. Elmúlt a rózsaszín felhö, és most tisztàbban làss. Bàrhogy is döntesz, ne tegyél semmi hülyeséget. Ha úgy döntesz, hogy a paràtoddal maradsz akkor nosztalgiàzz.Gondolj arra miért is szerettél még belé, és hogy ö ugyanaz az ember még csak valõszínüleg ellaposodtatok. Ha pedig nem akarsz vele maradni akkor mindenképpen az elött szakíts vele mielött a szomszédoddal beszélnél..mert különben csak kavarodàs lenne ha esetleg elutasít.és egy boltogtalan kapcslatban felesleges bentmaradni
A kérdező hozzászólása: különben meg 6 éve élünk együtt.és most az elsõ ilyen eset
A kérdező hozzászólása: de szerintem inkább ne.mert látom csak ilyenek írnak
A kérdező hozzászólása: jó nem érdekelnek az ilyesmik!normális válaszokat kérek.hogy mit csináljak ?
A kérdező hozzászólása: el fogom felejteni.nem gondolok rá többet
1:vald be neki hogy szereted. de ne legyél vele csahogy megkönnyebüj. 2:miután megmondtadneki és õ veled akar elnni akkor dobd el a barátod érte ha annyira szeretd
A kérdező hozzászólása: 23:24 nek tied is jó volt.köszönöm.mindenkinek köszönöm a választ.túl lépek rajta nem fog érdekelni ez lesz a legjobb.igazából én nem vagyok ilyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!