Találatok a következő kifejezésre: A barátommal évesek leszünk (154 db)

A barátom jövöhéten lesz 16 éves. Nem tudom h mit aggak neki. a barátaim már azt is mondták h feküdjek le vele! Én benne vagyok de annyira nem tudom h ez jő ötlet-e. Szerintetek?

Azért ki próbálnám! Mert érdekel h milyen érzés mert én még sose csináltam de még a barátom se.... 1 hónapja vagyok vele csak és nem tudom h mi legyen

Legjobb válasz: Hány éves vagy, 13?

Hány éves vagy, 13?
A kérdező hozzászólása: ja 13 vagyok
Ha 14 év alattival létesít szexuális kapcsolatot valaki, elég könnyen a dutyiban találhatja magát. Márpedig a szüleid ha megtudják, hogy ilyen fiatalon ilyen könnyen adod magad, simán feljelentik a megrontódat is, akár beleegyeztél, vagy te kezdeményeztél. Szóval ne feküdj le vele inkább. Miután te jársz vele és te ismered, nem tudhatjuk, minek örülne, Gondold végig a hobbijait, és adj valami ahhoz kapcsolódót. Vagy egy üveg jobbféle piát, bár még mindketten gyerekek vagytok hozzá ugye, és lehet anyuciék nem vennék meg helyetted örömmel. :D Könyv...? A Hunger games a legújabb sláger pl ahogy tudom.

A barátommal most leszünk 1 évesek! Milyen ajándékkal tudnám meglepni? L/15 F/17

Válaszokat előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Hogy tudsz írni ha egy éves vagy?

Hogy tudsz írni ha egy éves vagy?
Ein kilogramm SENF.
Ha normális választ vársz, akkor normális kérdést írj! Egyévesek nem ajándékozzák meg egymást.
pelust
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány
"A barátommal " Azért elég valószínû , hogy nem a pasi mondja ezt a csajáról. De mindegy is. Meglepni meg hát, meglepõ ajándékkal tudnád. Szóval mondjuk egy grafitceruza , tuti meglepõdne. Vagy egy csomag chips. Illetve, egy új kocsin is meglepõdne. Plüss, bögre és egyéb semleges dolgokkal kevésbé tudnád meglepni, mert pont ezekre számít... Tehát szerintem a jó választás egy grafitceruza.
A kérdés eléggé hiányos. Szóval most te vagy a lány??? vagy te vagy a fiú??? mert az sem mindegy
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat megköszönném...
Én nemrég egy búbosvöcsököt kaptam, nagyon örültem neki.
Szopoallarc
Egy jó nyalókázás :D

A barátom most lesz 19 éves, tavaly májustól nem jár iskolába, nem dolgozik.8 általánosa van. Hogyan szedhetném rá, hogy menjen már valahova?

Apukámnak sem túlságosan pártolja ezt a dolgot, hogy semmit nem csinál. 1 évet tanult k?m?vesnek, de abbahagyta év vége fele, ezért még a 9 osztálya sincs meg. Dolgozni akarna, de nem tud sehova. Próbálkozott tanfolyamra elmenni, de rengeteg pénz lenne (kb 25000 x 3 ) és nem tudja mib?l fizetni, mivel apja nem él vele (nem tartják a kapcsolatot) az anyja pedig nem ad neki semmi pénzt jóformán. Mit tudna csinálni?

Legjobb válasz: Atyám.. mér jössz össze egy ilyen lúzerrel... pár év és inni meg verni fog. Ez kell? hány éves vagy?

Atyám.. mér jössz össze egy ilyen lúzerrel... pár év és inni meg verni fog. Ez kell? hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: *apukám sem túlságosan.... (bocs elírtam)
Persze, kifogás az mindig van. A lényeg mégis az, hogy nem dolgozik, de legalább nem is tanul. De a te életed.
Kérdezõ hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17
Krisztusom, van esze... Ha van esze, akkor elvégzi a kõmûves sulit, dolgozik, közben azt tanulja, amit szeretne majd dolgozni, nem mereszteni kell azt a bizonyos szervet...
Hát ez Szopó.... A legrosszabb hogy most nyár lesz. Sok diák (köztük én is) megy nyári munkára, így még nehezebb lesz elhelyezkednie.... Nem tudom mit kéne csinálni. Tényleg nem tudom......:S
Szintén 17 éves vagyok, a barátom 20. Õ is "félidõben" abbahagyta a sulit, nem volt valami könnyen kezelhetõ (fû, verekedések, lógás stb). 18 éves volt, mikor találkoztunk, ekkor már egy gyárban dolgozott. Talán õ a legolvasottabb ember a mamám után. Két éve vagyunk együtt, azóta mindig olvas valamit, nagyon okos, és õszintén bánja, hogy így megnehezítette a saját életét. És ahogy mondod, õ felmondott, munkanélküli lett, és most ingyenes okj-s képzésre jár. Még nem azt tanulja, amit szeretne, mert ahhoz érettségi kellene, de az is meglesz. Pár hónap, és végez, akkor dolgozni akar, és estin megcsinálni az érettségit, majd ismét okj. Biztos nem fog sem inni, sem pedig verni a késõbbiekben, csak azért, mert 14-17 éves koráig hülyegyerek volt. Egyébként ez az okj-s dolog úgy megy, hogy a barátod bemegy a munkanélkülibe, és megmondja, hogy okj-s képzésre szeretne menni. A barátomékkal írattak valamilyen tesztet, és a legjobb x bekerült, és tanulhat.
A kérdező hozzászólása: Végre egy érteles válasz, ami nem arról szól, hogy de hülye vagyok ilyen ilyen pasim van.. meg hogy egy hülyegyerekkel álltam össze!! meg h papucs vagyok. köszönöm szépen a kedves segítséget azt üzenem nektek, hogy rohad.jatok meg.. Aki rendes választ adott annak meg köszönöm szépen. Elterveztem, hogy holnap suli után bemegyünk a munkaügyre, bejelentjük munkanélkülinek. és megpróbálunk egy ingyenes tanfolyamot találni neki. köszi a segítséget. és kedves utolsó, remélem nekem is "megjavul" így a pasim. :)
Beszarok a 17 éves gyerekember viszi be a felnõtt pasiját munkaügyibe. Agyam eldobom :D
Van esze??? Mifelénk még egy putrisc*gány is többre viszi ennyi idõsen, mert az legalább a kõmûvest vagy lakatost elvégzi... Az nem fér a fejembe, hogy azt írtad, 1 évet tanult kõmûvesnek. Oké, de ha mondjuk 14 évesen elvégezte az általánost, 1 évet lehúzott a kõmûvesképzõben, akkor mit csinált a fennmaradó 3 évben? Ennyire bûnlusta már nem lehet valaki! Ennyi idõsen a normálisabb emberek már vagy 2. éves egyetemisták, vagy pedig 1-2 éve dolgoznak érettségi után, vagy pedig minimum van szakmájuk. De ez a hapsi 19 évesen ott tart, mint más 13-14 évesen! Hacsak nem volt rákos vagy hasonló, hogy ennyi idõt kórházban kellett töltenie (bár, még õk is tanulnak a kórházban), akkor mégis kit lehetne "lúzernek" nevezni, ha nem ezt a srácot? Csodálkozom, hogy apukád nem tilt el tõle... Amúgy fõleg azon akadtam ki, hogy a kérdésedbõl az jön le, hogy nem is akarja semmire se vinni, mivel neked kell "rászedned", hogy egyáltalán egy r*hadt képzésért hajlandó legyen felemelni a valagát. A mai világban még érettségivel és szakmával is majdnem lehetetlen elhelyezkedni, szóval nem tudom, hogy a barátodnak milyen ambíciói lehetnek... De látom, hogy kifogásokat tud találni (lekéste a jelentkezést, fizetõsre nem megy, nem tetszik neki stb). Ha annyira dolgozni akarna, akkor végsõ soron legalább közmunkára jelentkezne vagy elmenne napszámba!
A kérdező hozzászólása: Azért nem végezte el, mert nem akarta azt dolgozni, ami nem érdekli az embert azt nem csinálja. ezzel pl. én is így vagyok. Nem is kõmûvesnek akart menni, hanem hegesztõnek, csak lekéste a jelentkezést..
Beiratod suliba :D MEKkkora papucs :D
A kérdező hozzászólása: Apám a MOFA-ban dolgozik, és tudott volna neki egy jó heylet, csak oda ugye kell a nehézgépkezelõi. és az meg nincs, mivel fizetõs volt. De én hallottam olyanról, hogy ha bejelentkezik elöször munkanélkülire, és utána akar menni tanfolyamra, akkor ingyenes. létezik ilyesmi?
Az ilyen nagyáruházas robotot pont neki találták ki (árufeltöltõ, árellenõr, esetleg infópultos).
A kérdező hozzászólása: itt a közelben van is egy tesco, csak állítólag most teltház van, és azt is mondják, hogy csak diákok mehetnek. Szóval ez is sajnos ki van zárva.. :/
16-23 éves koromig csak kínlódtam, mostanában már egyre érettebben kezelem hogy igába van hajtva az emberi mivoltom. Kitartás, idõ kérdése a javulás.Másfél éve van munkám (Egy 25 éves fejõs tehén...)
Mi az, hogy rengeteg pénz lenne? Tudtommal a középszintû oktatás egyelõre ingyenes Magyarországon, nem-e? Egy érettségiig pedig csak el tud jutni.
8 általánossal is lehet munkát találni. Ahogy már elõttem is írták, pl nagyáruházakban árufeltöltõ, raktáros. Van ahol a pénztárba is felvesznek 8 általánossal, ha tud számolni normálisan. Ezen kívül ott van természetesen a gyári munka, nagyon sok helyre elég a 8 általános, a gyárakba általában kell is a munkaerõ. Lehet pl. takarító is. Vannak ingyenes tanfolyamok is, körül kell nézni.
Végezzen el egy sulit estin, közben tudna dolgozni valamit (árufeltöltõ, stb.).
Mondd meg neki, hogy vagy tanul, vagy elhagyod. Ne csinálj hülyét magadból csak azért mert õt sajnálod.
A kérdező hozzászólása: Nem lúzer.. jó?.. ilyen választ nem kérek. nem fog verni, és nem fog inni.. azért esze még van!!!! Hát õ ilyen tanfolyamra akart menni. nehézgépkezelõ és targoncára. De szerintem szeptembertõl beíratom pécsre valamelyik suliba. Még ösztöndíjat is kapna.
Mi az hogy van esze? Képtelen volt egy középiskolát elvégezni! Nem érzed ennek a súlyát? egy átlagos gimit úgy ellehet végezni hogy csak bemész és mereszted a segged, ha erre képtelen volt akkor vagy nagyon lusta vagy nagyon hülye.
Szerintem ne fárasszuk magunkat, mert mi vagyunk a hülyék, hiszen neki egy hercege van udvartartással, ezért neki nem kell semmit sem csinálnia. Mi szemetek pedig lehúzzuk eme csodálatos lényt, aki hajlandó leereszkedni a szintünkre. Egyébként Kedves Kérdezõ, rohadj meg Te! Ne kérdezz, ha nem akarsz õszinte választ, mert itt kivételesen normális válaszok gyûltek össze (még én is megerõltettem magam...) Ha Te el kívánod tartani az uradat, lelked rajta, ha a gyerekeiddel is ki akarsz szúrni, az is a Te döntésed (sajnos), de ne hisztizz nekünk, amiért szerencsétlenek vagytok.

A barátom szeptemberben lesz 18 éves. Mit vegyek neki?

valami egyedi ajándékot szeretnék neki venni. Köszönöm az értelmes válaszokat! (:

Legjobb válasz: Csináltass neki egy egyedi focimezt! Biztos van kedvenc csapata, és kedvenc száma! És a barátnõmnek is ezt csináltattam, és nagyon bejött neki!

Csináltass neki egy egyedi focimezt! Biztos van kedvenc csapata, és kedvenc száma! És a barátnõmnek is ezt csináltattam, és nagyon bejött neki!
Csinálj neki tortát. / v. a ti közös fényképeteket rakatod a tortára.
Te ismered, te tudod, minek örülne. A legjobb ajándék, aminek õ örülni tud.
Örömlányt neki, 10 ezret igazán rászánhatsz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! (de..nem fogok neki örömlányt venni..tapló) én vmi olcsóbban kivitelezhetõre gondoltam, de azért köszi a válaszokat :D
Mit?
anyu, apu, járunk:D
A kérdező hozzászólása: Jaj ezt elfelejtettem. :S am azt, h járunk.
A kérdező hozzászólása: de szigorúak..
Akkor is ugyan úgy. Még ondhatsz jó dolgokat a srácrról.
Ne azon gondolkodj, hogy mondd el, hanem hogy mit fogsz tenni, ha megtiltják? Õszintén, én nagyonnagyon nem örülnék, ha a 14 éves KISLÁNYOM azzal jönne haza, hogy pasija van, pedig nem vagyok túl konzervatív. De gyerek vagy és még éretlen, ne haragudj. Biztos nem engedném.
mond el anyukádnak és fogadd meg a tanácsait, csóknál tovább ne menj és ne legyen egymásnál alvás, így belefér még szerintem, nem vagyok konzervatív de liberális idióta sem
én 14 vagyok, és szerintem mond el nekik!Ha a régota ismerik , meg a családotok a legjobb barátok, csak örülni fognak szerintem neki.Legalább nem egy ismeretlen srác a számukra
Ha a családjaitok régóta barátok, és a srácról is jó véleménnyel vannak a szüleid, akkor szerintem nem lesz ebbõl gond. Elképzelhetõ, hogy korainak tartanák, de hát "a virágnak megtiltani nem lehet..."

A barátommal szeptemberben leszünk egy évesek én majd később töltöm be a 18-at és azt tervezzük hogy összeköltözünk ő 25 éves jó ötlet ez? én már várom

Legjobb válasz: Én 21 voltam, amikor összeköltöztünk. Életem egyik legjobb döntése. Tuti mindjárt jönnek a válaszok, hogy éld ki magadat, az hülyeség.

Én 21 voltam, amikor összeköltöztünk. Életem egyik legjobb döntése. Tuti mindjárt jönnek a válaszok, hogy éld ki magadat, az hülyeség.
Azért kellene megvárni a 18-at (plusz pár hónap), mert a leírtak alapján onnantól tiszta a helyzet, valamint az is látszik, hogy felelõsek vagytok, akik képesek értelmesen viselkedni. Lehet bután is viselkedni, csak szerintem nem érdemes.
Várd meg a 18-at, utána pár hónappal költözzetek össze.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
18 alatt is összeköltözhetnek.
A kérdező hozzászólása: hát szívesen oda költöznék már akár most hozzá csak hát a szüleim nem úgy állnak a dolgokhoz mint ahogy kéne nyári szünet van és mégis itthon kell ülnöm :(
A kérdező hozzászólása: egy kicsit félek az itthoniak reakciójától de nagyon szeretjük egymást és a barátom szülei is támogatnak minket így könnyebb lesz
Végezd el a sulit és utána költözz szerintem.
mióta vagytok együtt? jobb suli után összeköltözni, hogy már ha komolyan egy párként együtt laktok, ne a szülõknek kelljen eltartani, vagy albérletet fizetni, stb.

A barátommal most leszünk 10 hónaposak és még szűz vagyok. Ha egy évesek leszünk akkor akarom magam "odaadni". Nem korai akkor?

Szerintem nem korai, én teljesen megbízom benne :)...Bár sokan mondják h ne siessem el :S...meg ilyenek.Szerintetek nem korai akkor?jah és kicsit izgulok h nem a cseszem el :S:S

Legjobb válasz: Szerintem meg ne agyalj arra hogy mikor hol...hogyan...az elrontja ez egésznek a varázsát. persze átkell gondolni, de ne kösd dátumhoz, mikor majd úgy érzed megteszed. sok sikert:) ÜDV

Szerintem meg ne agyalj arra hogy mikor hol...hogyan...az elrontja ez egésznek a varázsát. persze átkell gondolni, de ne kösd dátumhoz, mikor majd úgy érzed megteszed. sok sikert:) ÜDV
A kérdező hozzászólása: oksa :9...köszi szépen :) én is ugy gondoltam hogy nem kötöm dátumhoz csak annak a környékére :) ...
Szerintem sem szabad ennyi idõ után úgy elmenni egy randira, hogy na akkor most még biztosan nem adom oda magam. Akkor tedd meg, amikor elkap a hév, úgyérzed, hogy már nagyon kívánod a párod és készen is állsz a szüzességed elvesztésére.Ne tartson vissza mások véleménye vagy az a dátum, amit elõre kitûztél magad elé.Nem tudom hány éves vagy, de ha mondjuk 16 elmúltál, akkor 10 hónap után ne mondja neked senki azt, hogy elkapkodtad! Más 14 évesen vagy korábban lefekszik a pasijával 2 hét után, vagy a volt pasijával csak úgy, mert nem bírja elviselni, hogy MÉG MINDIG szûz.Te úgy látszik azok közé tartozol, akik szerencsére nem így gondolkodnak :)
Tényleg jól mondják az elõttem szólók is, hogy ne tûzd ki a dátumot, mert lehet, hogy majd bestresszelsz, hogy jézusom vajon milyen lesz, és elmegy az egésznek a varázsa. Mi a barátommal elmentünk az elsõ közös nyaralásunkra/ majdnem egy évesek voltunk már/, és oda terveztük, és mégsem jött össze akkor, mert õ is tiszta ideg volt, meg én is egy kicsit féltem. Pont ez volt a baj, hogy úgy mentünk el, hogy majd ott megtörténik. Aztán egyszercsak spontán jött a Nagy Nap:) , nálunk voltunk, és megtörtént. Szerintem nem fogod elkapkodni, 1 év az hosszú idõ.
ez tényleg nem dátumhoz kötött sem évfordulókhoz. én a barátommal 16 hónapja vagyok együtt lassan és még mindig nem érzem úgy h itt lenne az ideje. midnen esetre csak javasolni tudom h pettingeljetek sokat! amúgy 16 éves vagyok. ha a barátod megért és vár akkor is csak akkor tedd meg ha 100%osan akarod.. hja és én is az 1 éves fordulókon akartam, de mondtam neki h sajnos még nem fog menni. megértett. szóval sok siker majd ;) és gumit használjatok! :P
szia! Én is úgy voltam vele, hogy na majd ha itt laszik nálunk, amikor szülõk lelépnek, elõttünk az egész éjszaka stb.. Aztán egyik nap már nem bírtam magammal, spontán történt meg az egész. Jobb is, mert ha az elsõ együttalváskor lett volna, akkor elõtte 2.3 nappal tiszta görcs lettem volna h jaj mi lesz..
ha szereted akkor leszokáshoz valamit
Fél évet nem szokás ünnepelni...
Ötletek: - cigaretta tartó - vízi pipa - drágább bõrszivar - rendes pipa - 2000 forintot .... Most jönnek a hülye ötletek: -óvszert - korbács - kalapács - láncfûrész
A kérdező hozzászólása: 1 kommentelo : igen szeretem es mondtam neki hogy szokjon le, de nem jutott sokra 3 kommentelo: koszonom az otleteket es az 1 kommentelonek is!
Vehetsz neki egy sima pólót és rányomtathatod a kedvenc együttese szlogenjét vagy akár egy közös képeteket is.
matilda black prince vagy excelsior javaslok
1 kg kenyér

A barátom mostanában lesz 20 éves és ötletem sincs mit adhatnék neki születésnapjára.1 éve vagyunk együtt. Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: van valami hobbija, mit szeret csinálni, mi érdekli? vehetsz neki könyvet, valami "közöset" (párna képpel, kép keretben, fotóalbum), valamit, amire esetleg szüksége van, vagy mondta valamikor, hogy szeretne, esetleg parfümöt, valami ruhadarabot, valami nívósabb alkoholt, ha tudod, hogy oda van érte, de nem költene rá akármikor. ha nem akarsz venni valamit, süss egy tortát, dekoráld ki szivecskékkel stb, vegyél valami szexi fehérnemût és kényeztesd :) 18/L

van valami hobbija, mit szeret csinálni, mi érdekli? vehetsz neki könyvet, valami "közöset" (párna képpel, kép keretben, fotóalbum), valamit, amire esetleg szüksége van, vagy mondta valamikor, hogy szeretne, esetleg parfümöt, valami ruhadarabot, valami nívósabb alkoholt, ha tudod, hogy oda van érte, de nem költene rá akármikor. ha nem akarsz venni valamit, süss egy tortát, dekoráld ki szivecskékkel stb, vegyél valami szexi fehérnemût és kényeztesd :) 18/L
ha a baráti társaságát ismered, esetleg te is tagja vagy már, akkor velük közösen szervezhetnétek sütögetõs-bográcsolós meglepetés bulit
A kérdező hozzászólása: Nem akarok ilyen párna képpel stb, nem az a fajta aki nagyon értékelné az iyleneket. Sok mindent szeretne, de azkat a pénztárcám nem bírná, szeret horgászni, viszont én nemértek hozzá és ha joltudom komplrett felszerelése van. Bulit szerveznek a szülei. Az édességet nem szereti, esetleg arra gondoltam, hogy vennék valami kulonlegesebb bort és gravíroztatnék rá valamit, pl nevét, dátum, iylesmi..szeirntetek?:) köszi a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!