Találatok a következő kifejezésre: A barátommal éve vagyunk együtt, de (147 db)

A barátom az elõzõ barátnõjével öt évig voltak együtt, mi fél éve vagyunk együtt. De látszik rajta, hogy hiányzik neki. teendõ?

tudom,hogy sok az az öt év...de velem van.Remélem hamar túl esünk ezen.

Legjobb válasz: Nagyon nehéz ügy , ha hiányzik neki akk nem tehetsz ellene nagyon sokat , szinte semmit ,

Nagyon nehéz ügy , ha hiányzik neki akk nem tehetsz ellene nagyon sokat , szinte semmit ,
Jobban kell kúrni mint az ex. Ez a recept.
Hát nézd Zsebibaba ha törõdsz vele, foglalkozol vele, szereted õt, de neki ennek ellenére még mindig a párja jár a fejében és hiányzik neki, akkor vagy túl korai volt még h új kapcsolatba kezdjen, vagy bármennyire is fáj nem biztos h te vagy az a lány akit õ valójában szeretni tudna igazán...
Ha nagyon téged szeretne, akkor biztos nem a megszokottság miatt hiányozna neki az elõzõ nõ. Totális tipp: Adj neki idõt, mondd meg neki h nem nagyon van kedved most vele találkozni ismerkedni, mert h neked van idõre szükséged, és majd visszajön ha átgondolta utána, hogy te érsz neki sokkal többet.
Mi is 4 éve vagyunk együtt, de eddig 2* feküdtünk úgy le. Õ nem szereti...
Így van utolsónak igaza van, annyit tennék hozzá, hogy lehet mást is, mi pl úgy szoktunk együtt lenni, hogy tampon van és vagy hátul próbálkozunk(persze nem állandóan) vagy franciázás van, minden csak bizalom kérdése(7 éve vagyunk együtt, házasok is vagyunk sok mindent átélt már velem ami ennél durvább és komolyabb volt(pl nemrégen a kislányunk születését)
KOMMUNIKÁCIÓ!!! Ha itt teszed fel a "belemegy?" kérdést, akkor még egy darabig nem tudod meg, õ hogy viszonyul a dologhoz! Meg kell kérdezni... Nem kínos, maximum nem szeretkeztek, ha megvan. Én anno, mikor a Kedvesemmel már kialakult a kapcsolatunk, és piros napokba értem, megkérdeztem Tõle, nem taszítja-e. És máris tisztába tettük a szitut. Azóta is boldogan szeretkezünk mikuláskor is, és máskor is :) Beszélgessetek, anélkül nem jutsz egyrõl a kettõre! Üdv :)
Én párom nem undorodik a vértõl, és azt mondja jobban is csúszik.
Ez a partnertõl es tõled függ! A legtöbb pasi nem szeret ilyenkor szeretkezni. En a baratommal mar több mint 3eve együtt vagyunk, de 1x feküdtünk le ugy, de nem azert, mert õ nem akarta. En olyankor magamtol is undorodom, nemhogy meg akkor szeretkezzünk. Egy het, valakinek több, valakinek kevesebb. Szerintem kilehet birni ezt a par napot. Szerintem ugy mind a kettõ fel jobban elvezi a dolgot, ha nem menstrual a nõ közben.
Attól függ, ha a barátnõm a vége fele jár és nem vérzik nagyon akkor én bennevagyok, csak éppen nincs orális kényeztetés pl
Embere válogatja, de a legtöbb pasi nem igazán van oda a véres punciért... 18/L
Hát az õ nevében nem tudunk beszélni. Én például jobban szeretem olyankor :D 20/F
én például jobban beizgulok ha megvan, bár a párom nem nagyon van érte oda, de néha ritkán szoktunk így is szeretkezni ha megvan. leginkább a zuhany alatt:) ott egyáltalán nem zavarja. ágyban inkább, ezért ott ritkábban, legalább nem kell hipózni a lepedõt:D szóval mi a zuhanynál maradunk
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!Igen akkor megbeszélem a a párommal, csak valahogy nem volt annyi erõm hogy belefogjak és megkérdeztem.De ti segítettetek nekem erõt adni. puszi nektek!:)

A barátommal 1 éve vagyunk együtt de még nem feküdtünk le. Szal szeretnék vele erről beszélni de nem tom hogy kezdjek bele. Tudtok tanácsot adni ebben?

Legjobb válasz: Már régen kellett volna beszélni vele. Semmi gond nincs ezzel, szólsz neki, hogy szeretnéd ha beszélnétek egy fontos dologról. Kérdezz rá nyugodtan, hogy miért van az, hogy egy év után sem teljesedett még be a szerelmetek. Egyébként érzelmek vannak? Csók vagy petting volt köztetek, vagy még az sem? Nem tudom hány évesek vagytok, hány éves a barátod, de ha megfelelõ a korotok a szeretkezésre, akkor nem természetes, hogy az még nem következett be. Ha nem kapsz tõle megfelelõ magyarázatot, vagy kitér a válasz elõl, akkor szerintem át kellene gondolnod, hogy van e értelme így ennek.

Már régen kellett volna beszélni vele. Semmi gond nincs ezzel, szólsz neki, hogy szeretnéd ha beszélnétek egy fontos dologról. Kérdezz rá nyugodtan, hogy miért van az, hogy egy év után sem teljesedett még be a szerelmetek. Egyébként érzelmek vannak? Csók vagy petting volt köztetek, vagy még az sem? Nem tudom hány évesek vagytok, hány éves a barátod, de ha megfelelõ a korotok a szeretkezésre, akkor nem természetes, hogy az még nem következett be. Ha nem kapsz tõle megfelelõ magyarázatot, vagy kitér a válasz elõl, akkor szerintem át kellene gondolnod, hogy van e értelme így ennek.
A kérdező hozzászólása: igen petting , csok , volt már! igen elég idösek vagyunk a szeretkezéshez és ö tapasztaltabb ezen a téren. ezért sem értem hogy még csak nem is probálkozott 1szer sem.ez magyarázhato a gyerek-fóbiájával? Eddig azért nem hoztam fel ezt a témát mert tulzottan gátlásos vagyok...

A párommal 2 éve vagyunk együtt, de a legjobb barátja mindíg fontosabb nálam. Ne értsetek félre, nem akarom elszakítani a barátaitól, de amikor egy héten negyedjére kocsmáznak együtt, az már sok nekem. Mit tegyek?

Persze próbáltam megbeszélni, de mivel nagyon fontos neki a srác, ezért óvatosnak kell lennem. Gyakori ellenérv, hogy én meg állandóan tanulok (ami igaz is). Nem akarom elveszíteni, de nekem nem jó így. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...

Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...
A kérdező hozzászólása: köszi az aranyos válaszokat. A baj az, hogy köztem és a barát között nem a legjobb a kapcsolat. Pesze megyek velük néha, de mindíg van egy kis feszültség, még ha nem is kerül kifejezésre. És hiába mondtam a páromnak már, hogy nekem nem jó így, az volt a válasz, hogy én nem érthetem meg az õ kapcsolatukat, mert nekem egy ilyen jó barátom sincs (ami igaz is, sok barátom van, de egyikkel sem ilyen szoros a kapcsolatom)
OLYAN NINCS HOGY FONTOSABB HA EGY KAPCSOLATRÓL VAN SZÓ!!! hogyhogy FONTOSABB, a barátodnak az kéne az elsõ legyen, hogy Neked jó legyen...és nem azt mondom hogy hanyagolja a barátait, de gondolom Õ nagyon fellenne veszve, ha esetleg Te tartanád fontosabbnak az egyik barátnõdet...Nem? szerintem ezt igy ahogy van mond el neki, és azt is hogy nem elszakitani akarod õket, hanem csak megakarod találni a megoldást...ja és miért nem méssz vele? tudom h az nem ugyanaz, de néha ilyent is lehetne csinálni...vagy forditva h Õ menjen veled...ez egyszerû...:) remélem segitettem és azt is h minden rendben lesz:)

Hogyan szerettese meg magat a baratom a szuleimmel? A baratommal mar egy eve vagyunk egyutt de a szuleimnek nem nagyon tetszik. Hogyan lehetnek megvaltoztatni ezt? Koszonom elore is a valaszokat.

Legjobb válasz: kérdezd meg a szüleidet, mi nem tetszik nekik. utána beszélj errõl a barátodnak. Ha tényleg meg szeretné kedveltetni magát, akkor betartja a "szabályokat" :) ( értsd: változni fog)

kérdezd meg a szüleidet, mi nem tetszik nekik. utána beszélj errõl a barátodnak. Ha tényleg meg szeretné kedveltetni magát, akkor betartja a "szabályokat" :) ( értsd: változni fog)

A barátommal másfél éve vagyunk együtt, de egyre jobban zavar az, ahogy csókol. (többi lent! ) (? )

Egyszer?en csak annyi az egész hogy egymáshoz érintjük a szánkat,átdugja a nyelvét és forgatja körbe ,közbe a szájmozgása ugye áll,értitek..:) és ennyi..nekem ebbe semmi érzékiség sincs,nem is tudok nagyon felizgulni t?le.Próbáltam már ugymond irányítani csókolózás közbe,ahogy jobban esne,de nemváltozott.Nem kérek ilyen válaszokat hogy beszéljétek meg meg ?szinteség meg bla bla mert pont ezt tervezem,hogy mit tegyek.Ti hogy közölnétek,vagy mit tennétek? lenne egy két ötletem,de igazából olyan nincs ami tuti jó is lenne...mert ismerem és biztos arra kérdezne rá,hogy mert miért eddig nemjól csináltam stb stb.Nem szeretném ha ezzel lerontanám a kedvét.Aki válaszol annak köszi!

Legjobb válasz: Mintha csak én írtam volna ki a kérdést! Az exeimmel imádtam csinálni, nagyon "jó szájuk volt" ebbõl a szempontból. A mostani barátom viszont kész katasztrófa... Kínos beszélgetés elõtt állunk, az biztos.. De muszáj tisztázni ha komoly kapcsolatot akar az ember. Hátha tud javulni a dolog. Rólam eddig mindenki azt mondta nagyon jól csókolok, a mostani párom is meg van elégedve pedig vele nem könnyû nekem sem.

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést! Az exeimmel imádtam csinálni, nagyon "jó szájuk volt" ebbõl a szempontból. A mostani barátom viszont kész katasztrófa... Kínos beszélgetés elõtt állunk, az biztos.. De muszáj tisztázni ha komoly kapcsolatot akar az ember. Hátha tud javulni a dolog. Rólam eddig mindenki azt mondta nagyon jól csókolok, a mostani párom is meg van elégedve pedig vele nem könnyû nekem sem.
Meg kell beszélnetek, nincs más választás. Mondd azt neki, hogy "-Kipróbálhatnánk egy új technikát vagy megpróbálhatnánk máshogy." Így talán nem érzi, hogy eddig tök béna volt mert az tényleg rosszul esne neki. De végülis nem olyan rossz, ha rádöbben a hibájára. A hangulatát kicsit lerontja de majd ha változtat és látja, hogy neked is jobb és meg is dícséred akkor már cseppet sem fogja sajnálni, hogy szóltál hanem örülni fog. Ebbõl nincs más kiút, ha a nyelveddel nem sikerült irányítani (én sem tudom sajnos a Dávidot) akkor muszáj megbeszélni. Félek tõle én is, sikerül-e úgy felhozni, hogy ne tûnjön kritikának és jól reagáljon de mi megbeszéltük ha van valami gond akkor azt tisztázzuk és nem hallgatjuk el mert a szõnyeg alá söpört problémákból nagy balhé lesz késõbb. Nálunk az a baj, hogy mintha nem is lenne nyelve vagy nem nyújtja ki de csak kb az elsõ 1, 5 centit érezni belõle kb diónyi nagyságú és azzal is össze vissza mint a mosógép vele sem nagy élmény csókolózni sajnos. Pedig én nagyon szerettem mert az exeimmel tök szuper volt.
Hát ez elég kínos beszélgetés lesz.. Mert másfél év telt el úgy, hogy eddig nem szóltál semmit. Nem igazán fogja érteni, hogy most mi a baj, ha eddig jó volt. De nincs más választásod. Mondd meg neki kerek perec. Ne kertelj. "Figyelj, ne haragudj, nem akarlak megbántani, de nem tudnál máshogy csókolni? Túl mereven csinálod." Pl. én így fognék hozzá..
Én ma lehet, hogy fel is hozom neki ezt a témát. Te is tedd azt, kérdezõ :) lehet, hogy meg is köszöni mert szokták értékelni a "finom terelgetést" mert ez azt jelzi, hogy aktív vagy és próbálsz tenni az ügy érdekében ezt elvárják szex közben is, hogy az ember ne csak egy darab fa legyen hanem kezdeményezzem legyen aktív és mondja, mutassa meg hol hogyan a legjobb neki. Ezért szerintem csók szempontjából sem gáz rávezetni a másikat, hogy mi hogyan szeretjük. Ahogy én ismerem a párom lehet, hogy még hálás is lesz érte. Persze ez jellem függõ is.
Utolsó, miért lenne ettõl bunkó valaki? Persze ha immel ámmal csinálja az kontár dolog, de amikor érzem hogy minden idegszálával rám figyel szeretné, hogy nekem is jó legyen mégis béna az szerintem egyszerû tapasztalatlanság vagy így egyszerûen így szokta meg. Ha valaki szólt volna neki, hogy így nem jó szerintem megpróbált volna a barátnõje kedvére tenni csak elõdjeink ezt elmulasztották megtenni. Ha tudna jobban csókolni gondolom nem fogná vissza magát direkt mert az nem jellemzõ sõt inkább próbálnak minél ügyesebbnek látszani. Meg ahány ember annyi féle technika és ízlés.
gáz az ilyen pasi, aki még csókolni se tud nekem volt ilyen barátnõm, egy szenvedés volt vele a csók és a szex is emiatt kiábrándító azt jelzi, hogy képtelen magára figyelni, alkalmazkodni, nem látja magáról, hogy mekkora gáz, amit csinál, nem törõdik a partnerével
Fogd kozben a kezeiddel a fejet es mozgasd neki jobbra-balra, hatha leesik neki ettol...
A kérdező hozzászólása: rendben, megvan az "A" terv, köszönöm aki válaszolt!:-)
Ez is jó módszer. Ha visszakérdez legalább nem Neked kell felhozni a témát. Mondd azt, hogy nem rossz de lehetne javítani rajta, vagy hogy jól esne egy kis változtatás. Ennél kíméletesebben szerintem nem lehet mert akkor nem fogja megérteni, hogy az eddigi technikájával probléma volt.
A kérdező hozzászólása: Vagy legyek egy lépéssel elõrébb? Megkérdezném mondjuk hogy, amugy én hogy csókolok, mert még megsem kérdeztem és érdekelne :) (tényleg nem beszéltük még soha :D ) és szerintem tuti visszakérdezne hogy és õ..?
A kérdező hozzászólása: hááát igen.... vagy kezdjem igy hogy:" próbáld már meg ugy hogy.." nektek igy mi jönne le? áhh olyan nehéz...
De valahogy el kell kezdeni..
A kérdező hozzászólása: õszintén szólva tényleg nemtudom, de pár hónapja kezdett el zavarni.Szerintem ezen hogy nem akarlak megbántani vagy valami duma leeht fordítva sülne el....:/
Hát errõl van szó! Ne beszéljük meg, ne is szóljunk róla, csak oldjuk meg! Megbeszélni nem úgy kell, hogy leülünk és megtárgyaljuk napirendi pontok szerint. Ha be van határolva, mit válaszolhatok, mit nem, még tanácsot sem tudok adni!

A barátommal immár fél éve vagyunk együtt de még mindig nincs közös téma. Valami beszéd téma?

szeretem de ha talizunk (egy héten 4 kb) alig beszélünk valamirõl. 13 éves vagyok õ 14. ötlet?

Legjobb válasz: Csináljatok közös programokat, arról késõbb is tudtok beszélgetni, felidézni pillanatokat. Beszélgessetek egymás hobbijáról vagy olyan dolgokról amik viccesek lehetnek esetleg kicsit kínosak. 24/F

Csináljatok közös programokat, arról késõbb is tudtok beszélgetni, felidézni pillanatokat. Beszélgessetek egymás hobbijáról vagy olyan dolgokról amik viccesek lehetnek esetleg kicsit kínosak. 24/F
Mirõl beszélvettetek, mikor összejötetek??
Egyáltalán hogy jöttél vele össze? Általában az ember olyanal jön össze akivel jól érzi magát, jókat tudnak beszélgetni, hülyéskedni és még tettszenek is egymásnak. A ti esetetek az a "szia! Leszel a barátnõm?" típusú volt?

Nemtudom mit tegyek megtartsam e, vagy sem? A barátommal 2, 4 éve vagyunk együtt, de ő arra hajlik, h vetessem el.

Anyagilag nem pont úgy állunk, szüleimmel élek és a "párom csak 3 hetente jár haza.Õ a magyar átlaghoz képest jól keres, de el is megy neki. 21 vagyok, az iskoláim megvannak, eddig barátommal éltem, de mindig csak ímmel-ámmal volt munkám, mivvel nemtudok szlovákul rendesen...Ezért haza kellett jönnöm, de itthon csak hónapról-hónapra élünk, sokszor kölcsönt kérve, foggalmam sincs mit tegyek, rendes munkám sem volt még, barátom csak magára gondol, és nem akar senkit eltartani.Itthon mindig csak azt hallgatom h el kell tartaniuk...Nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha megszületik, hol fogsz vele lakni? Ha jól értem, szüleidnél nem maradhatsz, párodhoz nem mehetsz. Albérletet gyes-bõl nem fogsz tudni fizetni.

Ha megszületik, hol fogsz vele lakni? Ha jól értem, szüleidnél nem maradhatsz, párodhoz nem mehetsz. Albérletet gyes-bõl nem fogsz tudni fizetni.
Magyarországon? 26e gyes + 13500 körüli családi pótlék. Ebbõl kb kijönnek a baba dolgai, ha tudod szoptatni. Ha a párod nem veszi a nevére és elhagy titeket (ami lássuk be, eléggé benne van a pakliban) akkor nagyon nehéz lesz gyerektartást kiharcolni tõle.
Jönni fognak az örökbeadással, az is egy lehetõség. Ebben az esetben, mivel nincs kire és mire ne tartsd meg. Viszont a kapcsolatodat értékeld egy kicsit át, mert nem biztos, hogy rendben van ahogy van.
A döntés a te kezedben van. A babádat, ha igazán szeretnéd, viszonylag hamar bölcsõdébe adhatod és mellette elmehetsz dolgozni. Ez iszonyúan nehéz lenne kezdetben, de nem lehetetlen. Egy abortuszba belezsarolt nõ kapcsolata a párjával a mûtét után sokszor menthetetlenül tönkremegy, nem ez a mûtét az, ami eleven kovászként tartana össze két embert. Mielõtt döntenél, MINDEN anyagi lehetõséget vegyél számításba!
Egy gyermek örök célt ad, és örök szeretetet. Ne a nemeket szedd össze, hanem azokat az igeneket, melyek amellett szólnak, hogy családként hogyan tudtok megfelelni a kihívásoknak. Olyan, hogy ideális állapot a gyermekvállaláshoz, nem létezik, hidd el. Nem vagy már gyerek, éppen jó korban vagy, a kapcsolat sem friss, mi a gond? Az élet ahhoz viszont még túl hosszú, hogy az abortusz lelki terhét cipeld benne végig.
A kérdező hozzászólása: már most 12. hetes elmultam, szal nem lehet elvetetni.. a hasam viszont fáj, ma voltam nõgyógyásznál, és vérzek is. Ez baj?
A kérdező hozzászólása: Igen még én sem érzem magam késznek, de megvallom õszintén, ez a természetem, és ilyen is maradok, talán 50 évesen is...
A kérdező hozzászólása: Ami a tanulást illeti érettségim és szakmám van, gondolkodtam h jó lenne nyelvet tanulni...miután elvégeztem a sulit, ahogy írtam, csak brigádoztam, szal el is ment a pénz amit megkerestem, mivel a szüleim támogatása nélkül a barátommal éltem...most 1 hónapja vagyok itthon, és ezt nemrégiben tudtam meg h terhes vagyok.szal idõ és lehetõség sem volt tanulni, nem mellesleg épp elég volt hülye szlovákokkal meg csehekkel dreholni, napi 12-24 órákat, ahol 1 értelmes mondatot sem tudtam mondani, és szótárból tanultam, miközbe mosogattam, bagettát csináltam krumplit faragtam, ráadásul ki sem fizettek rendesen.Csak ennyit a vádaskodásokról, h nem tanultam, meg nem dolgoztam!!!!nem mellesleg még én adtam haza pénzt.mind1 ez csak egy mellékes felvilágosítás
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, többnyire értelmesek voltak, még átgondolom ezt az egészet..
Ha az a legnagyobb bajod, hogy elhízol, akkor inkább meg se szüld azt a babát.
Ahogy azon aggódsz, hogy majd a párod elhagy, mert meghízol (de lehet, hogy ez a meghízás téged jobban riaszt, mint a párodat?), meg majd zavar a gyereksírás, én is úgy érzem, hogy nem kellene neked még gyereket vállalnod, még akkor se, ha a pasid valami csoda folytán melléd állna. Én nem vagyok híve az abortusznak, úgyhogy esetleg még az örökbeadáson is elgondolkodhatnál. Mert az életednek, aminek a kilátásai így sem túl rózsásak, a babával végleg befellegzene... Persze a szüleiddel is beszéld meg, kérd ki a tanácsukat, a barátodat meg minél gyorsabban penderítsd ki, mert én úgy érzem, hogy egy rohadtul felszínes kapcsolat ez, és elõbb-utóbb úgyis vége lesz. Egy biztos, mindenképp új életet kell kezdened, akár babával, akár nélküle!
Szerintem is alaposan át kell gondolnod. :) Ha képes voltál nem is akármilyen körülmények között dolgozni, ha nap mint nap erõd van megbocsátni egy ilyen férfinek, képes vagy felnevelni a gyereket is, csak higgy magadban! A párod ha elhagy, nem azért fog, mert meghíztál, hanem mert egy gyáva alak, aki nem akarja a következményeket viselni. Szerintem kapsz te nála jobbat is, és késõbb a baba pedig MINDENT PÓTOL. A nevelõanyukámnak is volt egy fiatalkori rossz házassága, hamar, még elõtted szült, de a nehézségek ellenére NEM BÁNTA MEG. Nálad rosszabb körülmények között nevelnek gyereket, ha SZERETETTEL veszed majd körül, nem is lesz olyan szörnyû az a nélkülözés. Idõvel pedig minden kialakul. Beszélj a szüleiddel és mondd el nekik az érzéseid, gondolataid. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolsó.Még itthon nem tudják, várom h a barátom hazajöjjön és együtt mondjuk el.Nekem most lenne munkám, de a baj h jöv héten kezdenék, és nemtudom elvállaljam-e , v hogy megmondjam e hamarabb, h mi van...
Ne haragudj ezért a kifejezésért, de a barátod egy szemét ha igy áll a dolgokhoz! Én 11 hetis terhes vagyok, és munkanélkül maradok. mégcsak egy hónapot fogok dolgozni. a barátom sem keres a legjobban, de hamarosan megesküdünk és úgy áll a dolgokhoz, hogy ha ö nem is eszik, de a picinek mindene meglesz, ahogy nekem is!
16-os! De ez elmúlik, az ember belátja, hogy ez volt a legjobb. Ja, nem volt benne részed. Akkor mirõl beszélsz? Inkább nézze a gyereke arcát, amikor nem tud neki venni semmit, mert nincs pénz, szidja az apát, meg okoljon mindenkit, hogy így alakult, iskola és munka nélkül kell gyereket nevelnie, igaz? Jobb, ha a gyerek is szenved. Hát gratulálok!
Segélyre ne szülj gyereket... Ez az a pont, ahol épp ideje, hogy átértékeld az életed, 21 éves vagy, a kapcsolatod nem mondható éppen ideálisnak, normális munkád sincs, de tanulni sem tanulsz, így nem lehet élni, saját magad sem tudnád fenntartani, nem hogy egy gyereket. Szerintem épp itt az ideje, hogy felnõj, és elkezdj feleslõsségteljesen élni, rendesen dolgozni, mindezek után egy ideális pártól jöhet majd a gyerek is.
Majd a 2-es válaszoló eltart titeket, vállalja már a felelõsséget, ha egy rossz kapcsolatban levõ, munkanélküli, gyerekeszû lányt arra bíztat, hogy mindezek ellenére csak a szeretet és az élet értelmét meg hasonlókat kövessen. Egyébként ne tartsd meg. Még te nagyon nagyon nagyon fiatal vagy hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ezen is gondolkodtam, szívem szerint meg is tartanám. De mi lesz ha még jobban elhízok, beeresedik a lábbam, mert nem bírja a túlsúlyt, stb, havonta menni nõgyógyászhoz, megszületik a gyerek, a sok sírás, engem kikészít, és még mellette, hallgassam a többit, elcsúnyulok, meghízok, ráadásképp majd megcsal vagy otthagya barátom?? Azon is gondolkodtam hogy ha nem vetetné a nevére, mint egyedülálló anya kapnék valami állami támogatást. Valaki nem tudja megmondani mennyit kapnak az egyyedülálló szülõk????
A kérdező hozzászólása: Arról szó sincs h kitegyenek az utcára, fõleg nem az unokájukkal, azért annyira nem botrányos a helyzetünk, mindennapi fõtt kaja, meg a sok hús, meg az édességek.....Szal nem azt mondom, csak azt, h én is sok mindent nem kaptam meg, fõleg ami az ajándékokat, vagy ruhát illeti, és egy újszülött elég sok plusz kiadásokkal jár...Egyébként nem tudja senki, csak én és a barátom, nem merem mondani senkinek sem.....Csak ki kell magamból beszélni, mert nem tudom senkivel megosztani, nagyon rossz!
A kérdező hozzászólása: Ha elhagy, õ bánja, de ha nem fizet, a gyereket nem láthatja és kész!!Aztán idõvel lefogyhatok, de nem lenne könnyû...sem a gyerekkel, se a túlsúllyal, munka nélkül meg pláne .
A kérdező hozzászólása: A baj h minden anyagi dolgot számításba véve, csak az állami segítség ad, plusszba, gondolom a nagyszülõk támogatnának, pénzileg ha nem is az én oldalamról, de a másikról biztosan. Gondolom az apja is adna vmit ha már lenne.
A kérdező hozzászólása: Ami a ráadás, hogy a közelben nincs bölcsöde, mivel 1 világvégi kis faluban élek, ahol csak munkanélkülin keresztül vesznek fel dolgozni, mert így az állam fizeti a béremet és nem õk, ami 6 órásba 38e 8 órásba meg 48ezer HUF. :) Plusz a legközelebbi kisváros 35km, de a buszok is ritkán járnak.
Így azért elég bizonytalan, lásd be: valószínûleg szüleid is adnának, talán az apa is fizetne valamit.... és ha nem? Munka, bölcsi nincs, tehát még 3-4 évig biztosan el kell tartatnod magatokat, azalatt sok minden történhet. De te tudod.
"De mi lesz ha még jobban elhízok, beeresedik a lábbam, mert nem bírja a túlsúlyt, stb, havonta menni nõgyógyászhoz, megszületik a gyerek, a sok sírás, engem kikészít, és még mellette, hallgassam a többit, elcsúnyulok, meghízok, ráadásképp majd megcsal vagy otthagya barátom??" Ne tartsd meg. Korai neked még a gyerek.
Édesanyádék dolgoznak, vagy tudnának vigyázni a kicsire, amíg te dolgozol, vagy tanulsz valamit? Ha nincs bölcsi, 2, 5-3 évig kell kitartanod, ha ott maradsz helyileg, ahol most élsz, azután már mehet oviba. Jövõre Magyarországon, úgy tudom, 288.000 forintot kapnál, mint elsõ babás anyuka kelengyepénz gyanánt. Ebbõl mindent meg tudnál venni neki, ami az induláshoz kell. Ha szoptatod, a gyes+családi a ruhákhoz, pelenkához elég lenne. Munkát kell keresned. Magad miatt is, a saját önbecsülésed miatt is.
Jézusom, tényleg van ember aki bekajálta ezt a 288ezret????? El ne hidd, kérdezõ! Csak mézes madzag volt, NEM lesz ilyen!
Azonnal kórház!!!
Szia..te esetleg nem izgulsz?mennyi idõsök vagytok?
Korodat figyelembevéve, feltételezem, hogy nem most veszítetted el a szüzességedet, és nem õ az elsõ a pasi az életedben. Ha ez így igaz, akkor orvos. Kérdés korábban is volt ilyen? Vagy csak mellette? Mással sikerült korábban? Viszont ha elsõ párod, akkor lehet nem vagytok egymásra hangolódva és nem tudsz kellõ szintre felizgulni. Ez esetben nem tudom mi lenne a jó. Könnyû lenne azt mondani, hogy foglalkozzon veled többet ismerje meg a testedet és te is a magadét, de ettõl még lehet, hogy van gond a libidóddal. Akár testi akár pszichés eredetû.
valószínûleg mindekettõtök "hibája" egy kicsit masztizásnál csiklóorgazmusod sincs? oráltól, ujjazástól, több féle póztól sincs? próbáljatok ki több dolgot, lehet hogy már túlságosan rágörcsölsz, oldani kell a feszültséget kétszeresen...erre nagyon jó lehet egy szextársas (több is van, nekünk a hancúrpárbaj van, az nagyon jó) de beszerezhettek vibráló péniszgyûrût is akár, nézhetnétek együtt valami igényes pornót olvass utána a témának...ha beírod, googleba, hogy orgazmus, vagy orgazmusprobléma, rengeteg cikket ki fog dobni Szóval, hajrá, ne add fel, sok sikert!:)
igen, ez fõként a te "hibád", te taníthatnád meg a barátod rá, hogyan vigyen el. szexuálpszichológus tud segíteni. remélem sikerül egyszer! :)
a nõgyógyász mit kezdjen ezzel? szexuálpszichológushoz menj, én nem értem, ha így lennék, addig próbálnék bármit, bárhogyan, amíg nem jön össze, volt, hogy két órán át nyaltam, mire összejött, vagy ha vibrátorral kell, akkor vegyetek nyeles masszírozót, a kis mûfütyi vibri elég gyenge. próbáljátok végig a káma szutrát, pózok, technikák, ne csak a farkát használja, a két kezét is, finoman simogasson közben, keresd meg azt a testhelyzetet, ahol a legjobb, és ahogy itt írták, ha rágörcsölsz, hogy akkor most miért nem sikerül, meg hogy úgysem fog, akkor nem is fog, feszítsd meg az izmaidat, medencédet, hüvelyedet, esetleg tornáztathatod is
Az is okozhat azért gondot, hogy túl rágörcsölsz arra, hogy legyen orgazmusod. Az sem jó. Csak add át magad a gyönyörnek és kész.
nem tudok már mit mondani..rezgõ vibrátor..ha ennél nem lesz orgazmusod akkor menj orvoshoz:s
Szerintem, menj el nõgyógyászhoz. Ha magadnak sem tudod elérni az orgazmust, ott gondok lehetnek :(
A kérdező hozzászólása: segítsetek!! akkor ti szerintetek is nem a barátom a hibás? ugye?
A kérdező hozzászólása: Magamnak se sikerült. Én már teljesen úgy vagyok, hogy sosem fog nekem sikerülni.
Ha te masztizol neked sikerül?mert ha nem akkor ott nem egyszerû gond van:s
A kérdező hozzászólása: Magamnak se sikerült. Én már teljesen úgy vagyok, hogy sosem fog nekem sikerülni.
A kérdező hozzászólása: Nem megcsalni akarom, mert nem errõl van szó, õ teljesen le van taglózva, hogy nem sikerül nekem, mindig csak neki.
Nekem a 3.nál sem siketült. Ezért ne dobd el. -.- Szerintem olvass utána a neten, hogy rengeteg nõnek nincs hüvelyi orgazmusa, és õk mit tettek ezért, sikerült, vagy nem, és hogyan....
magadnak el tudod érni, ha maszturbálsz?
A kérdező hozzászólása: én: 24 a barátom 26
asszem néhány férfi be fog próbálkozni nálad itt -.-
Szerintünk lelki okok vezethettek ide, a fejedben kéne elõször rendet rakni, és azt elérni hogy magadnak sikerüljön.A barátod meg nyugodjon meg, ez nem az õ hibája.Elõször tanuld meg hogy magadnak hogy jó, utána jöhet a kettes.
Ne görcsölj rá, csak élvezd. Az egész agyban dõl el. Én sem hittem el, de komolyan így van. Azóta isteni a szex:) )
itt a tavasz és hirtelen senki nem képes elélvezni?
Próbálkozzatok az orálissal. 28/n
A kérdező hozzászólása: Csináltuk már minden hogyan...Orálisan is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!