Találatok a következő kifejezésre: A barátommal éve leszünk együtt a (43 db)

Két éve leszünk együtt a barátommal december 15-én és nem tudom, hogy mivel lepjem meg ekkor és karácsonykor őt és a családját úgy, hogy ne legyen unalmas és örüljenek neki? Mit ajándékozzak a barátomnak, aki 17 éves?

Segítsetek!Lehet?leg ne túl drága dolgokat javasoljatok!El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: karácsonyra tök hülyeség a családjának bármit is venni. ha ünnepek alatt mész hozzájuk akkor egy cserepes virág és max egy üveg bór. kistesónak kinder tojást. neki meg amit szeret. pl cd az nagyon jó ötlet. két éve vagytok együtt arra nagyon semmit egy lánynak, vagy ha tudsz süss sütit, vagy vacsit, csak hogy lássa te is gondolsz rá. igaz mi ilyen évfordulót nem ünneplünk.

karácsonyra tök hülyeség a családjának bármit is venni. ha ünnepek alatt mész hozzájuk akkor egy cserepes virág és max egy üveg bór. kistesónak kinder tojást. neki meg amit szeret. pl cd az nagyon jó ötlet. két éve vagytok együtt arra nagyon semmit egy lánynak, vagy ha tudsz süss sütit, vagy vacsit, csak hogy lássa te is gondolsz rá. igaz mi ilyen évfordulót nem ünneplünk.
hasonjo helyzet...
Szerintem a családnak vehetsz valami elegánsabb bonbont, az biztos bejön mindenkinek. A bárátod esetében, már nem fogunk tudni könnnyen tanácsot adni, hiszen nem ismerjük õt. Bár szerintem ezek jó ajándékok egy 17 éves fiúnak pl: könyv, kedvenc cd, dvd, póló, alsónadrág, parfüm, számitógépes játék, nyaklánc, karkötõ...
Nem kell túlzásokba esni. mivel nem vagytok jegyesek ha nem veszel semmit a családnak akkor sincs semmi. Persze ha meghívnak egy karácsonyi ebére vagy ilyesmi akkor illik vinni valamit. Anyukának virágot bonbont, vagy egy szép kendõt, apának italt és ha van testvér neki is apróság dukál. Az igazi ajándék a kedvesedé. Csak ennyi. Én 6, 5 évig jártam egy fiúval de egyetlen ilyen ünnepre ( karácsony, születésnap, húsvét stb) nem vettünk a családjainknak semmit. Csak egymást ajándékoztuk meg. Pedig mindenki elkönyvelte, hogy összeházasodunk. Soha nem volt kérdés, hogy ezt így csináljuk. Aztán vége lett és a férjemmel akkor kezdtük egymás családját közösen megajándékozni mikor jegyesek lettünk.
Két év alatt nem ismerted ki? Akkor hagyd a francba.

(Ajándékozás? ! ) Fél éve leszünk együtt a barátommal vasárnap (márc.18)!

Ti mit vennétek egy 18 éves srácnak ajándékba? Kedves dologra gondolok a (nemi élettel nincs bajunk köszönjük!) Megköszönném mindenkinek előre a használható ötleteket!

Legjobb válasz: És a fél évet minek ünnepelni???? Vagy ünnepnek számít hogy ennyit kibírtatok egymás mellett? Mi 8 (!!!!!!) éve vagyunk együtt de SOHA nem ünnepeltünk semmi évfordulót, számon se tartjuk, nem tudom napra órára percre pontosan megmondani hogy na ekkor jöttünk össze... Ne légy már gyerekes...

És a fél évet minek ünnepelni???? Vagy ünnepnek számít hogy ennyit kibírtatok egymás mellett? Mi 8 (!!!!!!) éve vagyunk együtt de SOHA nem ünnepeltünk semmi évfordulót, számon se tartjuk, nem tudom napra órára percre pontosan megmondani hogy na ekkor jöttünk össze... Ne légy már gyerekes...
Õõõõ, hülye kérdés: A barátod tud róla, hogy meg akarod ünnepelni ezt a jeles alkalmat? Mert ilyet nem szokás. Nehogy pofára esés legyen a vége, hogy te majd beleszakadsz, hogy megajándékozd, neki meg eszében se lesz az egész. Egyébként meg lehet valami személyes dolog kéne. Valami kis egyszerû, de frappáns. Van egy ajándék ami mindíg mindekor bevállik a férfiaknál. Akár sorozatosan egymás után is. A fehérnemû. Veszel magadnak valami ultradögös fehérnemût és abba várod õt :P Ennél jobb ajándék szerintem nem létezett, létezik és nem is fog létezni soha. 21F
A kérdező hozzászólása: Igen valamilyen szinten ez is...hogy eddig én sem és õ sem volt híve a hosszú kapcsolatnak...Nem is így, hanem inkább úgy mondanám valamiért nem mûködött. Valami aranyos apróságra gondoltam...Ami jelképes...:)
A kérdező hozzászólása: 21/F - (nem enged választ küldeni , ezért így írok) Véletlenül én tudtam meg , hogy õ tervez valamit!...Ezért gondolkodom valami apróságban !Köszönöm a válaszod!
Nem engeeeeed küldeni levelet? Fuh hát ez furcsa :/ Redszeresen szoktam levelezgetni itteni csajokkal, nem szokott gond lenni. Na mind1, a lényeg a lényeg, azzal amit leírtam, bakot nem lõsz :D Viszont szolídabb ötletem nincs :/ 21F

A barátommal most leszünk együtt egy éve. Naponta veszekszünk és szakítunk ilyeneket mondd ( takarodj haza, nem szeretlek, minek vagy még itt. ) és amikor elindulnék elkezd könyörögni hogy maradjak ne menjek sehova. Most ez mi? Mit akar?

ő mehet mindenhova bezár a házba én nem mehetek szinte társaságba se ... már nem bírom.

Legjobb válasz: Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?

Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?
Mondd meg neki. Neked is van szád. Ha nem bírod, hagyd ott.
Nem tisztel, birtokol, mi értelme? Hosszú távon semmi! Merj kilépni, hidd el, kapsz jobbat!
Rendõrség, ha komolyan megfenyegetne, vagy egy nagyobb darab haverral elintéztetni. Nem szereted, csak fügssz tõle, menekülj ettõl.
Hát öcsém! ne csodálkozz ha pár év múlva el is ver! Megszoksz vagy megszöksz! Az én exem is evvel fenyegetõzött, 6 évig zaklatott, most lenyugodott.
Ezt minek? Ha ennyire bunkó p*cs minek vagy még vele?
Ha még egyszer ilyesmi kicsúszna a száján, tuti hogy úgy szájba vágnám! Ez hülye, csak uralni akar, ne legyél papucs lány!
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta tönkre tesz ha szakítunk. meg fogom bánni hogy meg ismertem meg ilyenek... meg még talán érzek iránta valamit...
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem tõle hogy mi a baja ... és utána nem mondd semmit folyton bocsánatot kér elhalmoz ajándékokkal... én még próbálnám rendbe hozni ezt az egészet...
Ugye tudod hogy ez nem normális dolog? hogy ez nem kapcsolat? Terrorba tartani a másikat...? Én nem kiokosítani akarlak, hiszen pont így jártam én is. NEkem is ilyen volt a párom az eleje fele, aztán nem votl elég a kiabálás, utána már ráncigált. kilökött az ajtón, mikor elhatároztam, h elmegyek, akkor hajamnál fogva rángatott vissza szakadó esõben. kék- lila foltok voltak rajtam szüleimnek mindent hazudtam, hogy ne buktassam le, hiszen szerettem. A végén már fojtogatás, és verés is volt, és soha nem felejtem el azt az agresszív arcot amit akkor vágott. Aztán persze könyörgött, sírt, mint egy kisgyerek, m hogy ne hagyjam el.. hogy bármit megtesz, hogy megváltozik. 2 nap múlva ugyanez. nagyon nehezen szakadtam ki ebbõl a kapcsolatból.És a mai napig viselem nyomait. Testileg, lelkileg is. Azóta csodás kapcsolatom van, Annyira hogy már az esküvõt szervezzük, viszont nagyon sokáig, hónapokig a volt pasim miatt aludni nem bírtam rendesen, pánikbeteg lettem. Nem mertem buszra szállni, egyedül nagyon féltem, többször elájultam, evési gondjaim voltak...stb...Kell ez neked? ... hidd el , nagyon sokat szenvedhetsz még, és ne várd meg hogy ide fajuljon.

Ti mit tennetek a helyemben? 7. éve leszünk együtt a barátommal. Én 21 vagyok, a párom 24 éves. Gimis első szerelem mindkettőnknek.

Nem élünk meg együtt, mert meg a családját anyagilag támogatnia kell, mivel apja elhagyta őket és van 2 húga is. Tudnotok kell, hogy szeretek neki mindent megadni, főzni rá, meglepni, masszírozni, bújni. Édesanyja sosem főz és rendetlen. Ezert is tartom fontosnak,hogy házias legyek! A gondom, hogy a páromnak olykor vannak olyan beszólásai, hogy még fiatal a házassághoz, utazni akar és élni meg más nőkkel lenni, mert később bánná, hogy ebből kimaradt. Én mondtam neki, hogy értékes, ami köztünk van, és ha igazan szeretne nem gondolkodna így. 2 hétre szétmentünk, én szenvedtem, húgai elmondása szerint ő is sírt titokban. Aztán kimondtam, hogy menjen, vége, akkor meg visszajött, hogy velem akar lenni.. Érzem, hogy igazat mondott, de néha rájön a dilihopp, és akkor minden csajt megdugna, amit ha megtenne, elhagynám örökre, mert kiábrándulnék. És mondott ilyet, hogy az igazi egymásnak teremtett párok újra egymásra találnak. A viselkedésemben próbáltam változni,lesz.rni, nem hívni telón annyit, és úgy látom, hogy ez bejött. Boldog velem mostanában, de meddig?? Ha valakinek jó tanácsa, tapasztalata van ilyenben, segítsen nekem! Mert nem akarom olyan valakire pazarolni az időm, aki sosem fog eléggé becsülni..

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást nem akarnátok mással is lenni. Sok lány megy férjhez élete elsõ szerelméhez, 2 barátnõm is. Azt tudnod kell, hogy egy kapcsolat se fenékig tejfel és igen küzdeni kell a másik szerelméért mindennap. Ez van.

Ha szeretitek egymást nem akarnátok mással is lenni. Sok lány megy férjhez élete elsõ szerelméhez, 2 barátnõm is. Azt tudnod kell, hogy egy kapcsolat se fenékig tejfel és igen küzdeni kell a másik szerelméért mindennap. Ez van.
Hát, ez egy nagyon nehéz kérdés. Én a helyedben leültetném, és megpróbálnám vele egyszer s mindenkorra megbeszélni ezt a dolgot. Még nagyon fiatalok vagytok, és lehet úgy érzi, hogy mennie kell. De akkor ezt meg kell mondania õszintén, hogy ne rabolja az idõdet. Sok sikert kívánok! :)
Sajnos túl fiatalon kezdtétek mégha összeilletek is. Mindkettõtökben benne a kíváncsiság.. Nem éltétek ki magatokat, és ez idõrõl idõre elõ fog jönni a kapcsolatotokban.. Sok veszekedés szakítgatások stb.. Minél elõbb véget vettek ennek annál jobb lesz mindkettõtöknek.
nehéz ügy. nem tudom, mi lenne a helyes. elmondásod szerint nehéz élete lehetett.
Az a helyzet, hogy én csak 17 éves vagyok, barátnõm van már lassan fél éve, viszont így nem igazán bulizhatok, stb. Én is azt érzem, hogy még nem éltem ki magam, elveszíteni viszont nem akarom õt, mert szeretem. Így viszont nem mindig becsülöm meg. Mikor megbecsülöm, akkor meg õ olyan velem, hogy nehéz elviselni, gondolom õ sem becsül meg engem, mert még nem tapasztalt eleget az életben, de az is lehet, hogy velem van a hiba.
Igen 2-esnek abban igaza van hogy túl hamar kezdtétek, szóval elsõk egymásnak és akkor házasság meg együtté lés majd meg gyerekek meg miegymás....szóval õ élni akar, fiatalok vagytok. Azt hogy mi lenne a legjobb azt nem tudom. Talán ha már 7 éve együtt vagytok komolyan le kéne ülnötök és megbeszélni hogyan tovább...ki mit szeretne az életben, hogyan merre...
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva, volt hogy csókolózott más lányokkal, viszont elnéztem neki. Csak az bánt az egészben, hogy kétszer eljátszotta ezt, és úgy érzem, azóta sem kért igazán bocsánatot tõlem. Rendben, hogy a csók nem nagy dolog, de a lánnyal egy egyetemre járok, és ha meglátom eszembe jut ez a történet. A helyzeten továbbront, hogy nagyon ellenszenves az a lány, szinte azt látom, hogy jól esik neki, hogy belepiszkálhatott a kapcsolatomba, bár tudom, hogy a páromnak semmit sem jelentett az egész.
tartsatok szünetet!
Hát, nálam már a csók kivágná a biztosítékot. Én otthagynám.
A kérdező hozzászólása: Igen volt, szünet a csók miatt, és visszakönyörögte magát, kicsit jobb volt 2 hétig, utána meg folytatta ugyanott, ahol abbahagyta, és megint elkezdte fújni, hogy neki szabadságra van szüksége.
A kérdező hozzászólása: Minden értelmes, segítõkész választ felpontozok.
Sokkal gyakoribb ez a probléma mint hinnénk! Sokan azt mondják, hogy hagyd el mert nem szeret igazán, meg ha ez egyszer felmerül örökké benne lesz stb... Tapasztalatból mondom, hogy egyszer minden férfinak "benõ a feje lágya" Kinek elõbb kinek késõbb! Csak rajtatok múlik, hogy mennyire tudjátok kezelni a helyzetet! Mennyit bír el a kapcsolatotok! A kapcsolatot egy folyamatként kell kezelni, melynek vannak mélypontjai is! Ezeket átvészelhetitek, de szét is mehettek! Csak rajtatok áll!!! Majd egyszer ez a fiú is felnõ és nem a minél több idegen p*nci lesz számára a fontos!
nem tudok mit mondani..kitartás! ;)
Én nem mondanám, hogy nem szeret a barátod azért, mert kíváncsi más nõk iránt is. Persze nehéz feldolgozni, hogy de akkor miért? Az én párom nekem az elsõ volt minden téren, nagyon szeretem õt, de ennek ellenére én is kíváncsi vagyok. Mert fiatal vagyok még, érdekel milyen lehet más fiúval, de ennek ellenére soha nem csalnám meg, mert szeretem! Õ már kiélte magát, volt pár barátnõje, neki sokkal könnyebb. Szóval nem azért van ez, mert nem szeret, ez egy természetes, ösztönös dolog, hogy így érez! Amíg nem fajul tettekbe ez a dolog, addig szerintem nincs miért aggódnod. 19/N
Szerintem két lehetõség van: 1, Együtt maradtok, és a párodnál idõnként elõjön, hogy mással is kiakarja élni magát. Ebbõl késõbb veszekedés lesz. 2, Szüneteltek és kiélitek magatok másokkal, és ha tényleg szeretitek egymást késõbb újra összejöttök és együtt maradtok.
ha másokkal akarja kiélni magát = más nõkkel, akkor szerintem nem szeret már ugyanúgy. ha szeretne nem akarna máshoz menni. és ezek a gondolatok érzések elõjöttek, már nem fognak eltûnni belõle. csak rosszabb lesz. és szerintem nagy esély van rá hogy meg fog csalni ha együtt maradtok. hacsak eddig nem tette még meg. csak egy példa: az én férjem velem volt együtt elõször. nekem emiatt voltak, vannak félelmeim...a nem élte ki magát dolog miatt. és ezeket el is mondtam neki. õ erre azt válaszolta, hogy szerinte nem kell ahhoz másik nõ hogy kiélje magát. ha akar valami újat pl, akkor megbeszéljük. õ soha egyszer sem mondott olyat hogy más nõkkel is akarna lenni. abban a pillanatban vége lenne a kapcsolatunknak szerintem. a szerelem pont ebbõl áll. csak vele akarsz lenni és senki mással! gondold meg. még fiatal vagy, találhatsz mást! 27/N
A kérdező hozzászólása: Mit éreznél, ha elveszítenéd a barátnõdet? Melyik fájna jobban, ha szakítanál, és elveszítenéd, vagy ha vele maradsz és néha bosszankodsz? Ha úgy érzed, hogyha elveszíted az a rosszabb érzés, akkor nem szabad elengedned.
Én nem csajozni akarok, egyszerûen csak bulizni haverokkal. Tudom, hogy nála soha nem fogok jobb barátnõt találni, csak az a baj, hogy még nem vagyunk képesek értékelni egymást. 17/F voltam újra.
A kérdező hozzászólása: Igen, teljesen igazatok van. Már többször leültünk beszélni, akárhányszor elhatározásra jutunk, akkor a másik fél visszakönyörgi magát. És tényleg úgy érzem, hogy ha kiélte volna magát, nem lenne ez a problémánk, lehetnénk boldogak, viszont most, hogy így vagyunk, mégsem engedhetem el õt csajozni, hogy megnyugodjon, hogy tényleg a legjobb lánnyal jár.
ennek különmenés lesz a vége sajnos :( volt egy 5 éves kapcsolatom. Õ szûz volt még mikor összejöttünk, én tapasztaltabb és ez nagyon tetszett neki. A legnagyobb szerelem volt az (eddigi) életemben. Körülbelül 2 éve jártunk együtt mikor teljesen bekattant, azt mondta úgy érzi rátelepszem, és hogy megfojtom a szeretetemmel. Szabadságot akart. Szakított. De picivel elõtte tudtam meg hogy összevissza csókolózgatott buliban lányokkal. Külön voltunk 1 hónapot, addig is csókolózgatott. Végül megbeszéltük és újrakezdtük. Utána volt egy nagyon szép, tökéletes idõszak, tényleg minden harmonikus volt. De kellett ehhez az egy hónap különlét. Én fogytam 12 kilót, õ csókolózgatott picit, ennyi elég volt.
Lombszívót! Itt az õsz!
hát mi nem ünnepeltük meg ezt a "hatalmas" eseményt..
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló! kérdésem a következõ: hol? :D
Pl. Baumaxban.

Fogamzásgátlót szeretnék már szedni! Lassan 2 éve leszek együtt a barátommal és már ideje h elmenjek nögyógyászhoz! 18 éves vagyok! Kérdésem h hogy zajlik le ez az egész? és h fizetni kell a nögyógyásznak?

Legjobb válasz: Magánrendelésen fizetni kell, SZTKson tudtommal nem. Elõbbi szerintem kellemesebb, de utóbbi sem szörnyûség. A vizsgálat orvos, páciens és gyógyszerfüggõ. Én úgy kaptam hogy csak egy ultrahangot csináltak, van akit teljes vérvizsgálatra és teljes nõgyógyászatira küldenek. Kérdezz meg valakit aki az általad kiválasztott dokinál volt már ilyenért.

Magánrendelésen fizetni kell, SZTKson tudtommal nem. Elõbbi szerintem kellemesebb, de utóbbi sem szörnyûség. A vizsgálat orvos, páciens és gyógyszerfüggõ. Én úgy kaptam hogy csak egy ultrahangot csináltak, van akit teljes vérvizsgálatra és teljes nõgyógyászatira küldenek. Kérdezz meg valakit aki az általad kiválasztott dokinál volt már ilyenért.
Én amikor iratni akartam, simán megvizsgált a doki, hideg kacsa meg gumikesztyû, meg elküldött vérvételre, egy családi örökölhetõ betegség miatt. Abszolút nem vészes az egész. Fizetni csak magándokinál kell. Oda menj ahova tartozol orvosilag.
A magándokit javaslom, ott elvileg kedvesebben bánnak az emberrel.:) Ha elõször mész, csinálni fog neked rákszûrést, megvizsgálgat, egészséges vagy-e... A tabletta elõtti körülményesség a nõgyógyász lelkiismeretességétõl függ! Valaki kér vizeletmintát, vérvételt is; jelzem tõlem nem kért semmit, csak felírta a Novynettet csak úgy találomra és kész! De szerintem ragaszkodj hozzá, hogy legalább vérvétel alapján döntsön, mert úgy érzem nekem ez a gyógyszer nem megfelelõ... A fizetés dolgot pedig a doki a végén közli, mennyivel is tartozol! Úgy általánosságban 7000Ft-ot lehet elkér, ha alaposan megnéz!
Én utoljára magánúton voltam, mert gyógyszert váltottam. Rákszûréssel együtt 4500 Ft-ot fizettem. Engem kifejezett kérésemre sem küldött el sem vérvételre, sem pedig májfunkcióra (ez a legfontosabb állítólag). Ettõl függetlenül csak jót mondhatok az orvosról. Elõször leültet, megkérdezi miért mentél, aztán megvizsgál. Elõször megvizsgálja a belsõ szerveidet úgy, hogy egyik ujjával a hüvelyedbe nyúl, a másik kezével pedig a hasfaladat nyomkodja meg. Ez nem fájdalmas, kivéve, ha összeszorítod (idegesség miatt) a hüvelyi izmaidat. A rákszûrésnél egy spekulumnak (ez egy fém bigyó, erre mondta az egyik hozzászóló, hogy hideg) nevezett eszközt dug a hüvelybe, ez egy kicsit kellemetlen, feszítõ érzéssel járhat, de ki lehet bírni, és egy évben csak egyszer van ilyen. Kérdésedbõl azt olvasom ki, hogy éltek szexuális életet, ebben az esetben a rákszûrés mindenképpen fontos, mert a HPV (ami a méhnyakrákot okozza) az óvszer falán is képes áthatolni. Akár SZTK-ba, akár magánorvoshoz mész a TB-kártyádat mindenképpen vidd magaddal. Ha pedig magán, akkor érdeklõdj jól körbe, mert vannak, akik pofátlanul sokat kérnek azért a negyed óráért.
Ez attól függ mi az amin megsértõdsz. Viselkedhet a barátod olyan otrombán, hogy folyton sért.
Hisztis vagy.
ha apróságokon kapod fel a vizet akkor tényleg nyafi vagy. Ez ellen úgy tehetsz, ha oldod magadban a feszkót.
hisztis vagy ennyi.. szedd mössze magad nekem sikerült ezzel tönkretenni egy kapcsolatot...:S
Mindenen? Biztos sportot ûzöl abból, hogy állandóan sértõ dolgokat vágsz a fejéhez. Tudod, mi a gyengéje, és ez alapján tudod, mivel kell piszkálni, hogy depresszív szánalomba süllyedjen alá. És ezt a játékot te élvezed a legjobban.

1 hónap múlva leszünk a barátommal 1 éve együtt. Milyen ajándékot tanácsoltok?

Feltétlen valami szíves, vagy romantikus dolgot illik ilyenkor ajándékozni vagy lehet valami viccesebb is esetleg?

Legjobb válasz: Bármi lehet amit a barátod szeretni fog, az õ ízlését pedig te ismered. Viszonylag kevés férfi szereti a szíves dolgokat...

Bármi lehet amit a barátod szeretni fog, az õ ízlését pedig te ismered. Viszonylag kevés férfi szereti a szíves dolgokat...
olyat ami neki jelent valamit, nem pedig feltétlen neked tehát amit õ szeret, amire vágyik, csak sajnálja magára a pénzt szerintem a legtöbb férfi az ilyen cukis, szíves, közös albumos ajándékot nem értékeli
Én bárminek, örülök, amit a barátnõmtõl kapok! :)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszi a választ :)

A párommal már lassan két éve leszünk együtt, korábban elég sokat veszekedtünk, mostanában is vannak kisebb viták, és tegnap este elmondta, hogy jobb lenne, ha szakítanánk, és megmaradna nekem barátnak. Mit tegyek? :S

De én nagyon szeretem,és ezt nem bírnám ki!!Egyébként már a párom olyan dolgokat is kijelentett,(már nem egyszer),hogy ? nem akar gyereket,és házasodni sem szeretne!Ami nekem nagyon rosszul esett!Úgy érzem,mintha teljesen ki lennék használva érzelmileg!Jelzem,hogy együtt is lakunk,már lassan 1 éve!

Legjobb válasz: Jobb lesz minél elõbb szakítani! Nagy eséllyel van neki valakije. A gyerek, házasság dolog pedig nem jelent semmit, az még változhat. Minél tovább húzod a szakítást, annál tovább fogsz szenvedni. 29/N

Jobb lesz minél elõbb szakítani! Nagy eséllyel van neki valakije. A gyerek, házasság dolog pedig nem jelent semmit, az még változhat. Minél tovább húzod a szakítást, annál tovább fogsz szenvedni. 29/N
akarod, h megmaradjon Neked barátnak? mert ahogy olvasom jelen esetben ezt tudja felajánlani. ebben a pasiban az elkötelezettség nyomokban sincs meg. ha így jó neked akkor maradj. ha azt jobban kibírod.
A kérdező hozzászólása: De könnyen beszélsz te, hogy jobb lesz minél elõbb szakítani. ..De mégis hogyan?Tudod milyen rossz lenne nekem?Lehet túl sem élném!Mivel nekem õ az elsõ férfi az életemben.Én nem tudhatom, hogy van neki valakije, de biztos, hogy nem, õ nem ilyen, én ismerem!Viszont azt tudom, hogy itt a kapcsolatunkkal van baj, sok a hiány, én ezt így fejezném ki!A hiány alatt pedig eléggé komoly, és súlyos dolgokat értek(amik nagyon remélem, hogy rendbe jönnek, ha szeretjük egymást):Szexualitás hiánya, az egymás iránti érzésünk kimutatása, (bár én egy olyan ember vagyok, hogy én kimutatom az érzelmeimet, sokszor még túlságosan is, õ nem annyira). .., és a kapcsolatunkban rejlõ problémák!Igen, én is úgy gondolom a két témával kapcsolatban, hogy még változhat, mint minden az életben. ..Az utolsó mondatodra pedig annyit, hogy így is szenvedek, pláne meg akkor, hogyha szakítanánk!És lehet nem is érné meg, ha szakítanánk, vagy nem tudom.Mert tudom, hogy õ is szeret! :D
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak írom!:Nem, már hogy akarnám hogy megmaradjon barátnak, azzal csak szenvednék!Ha csak ezt tudja felajánlani, akkor nem is értem, hogy miért voltunk együtt 2évig, és miért kezdett kapcsolatba, ezt a kérdést már neki is feltettem!Tudom, hogy "még most"-remélem, hogy még most nincs meg benne az elkötelezõdés, de még bármi lehet, de ez így eléggé félreérthetõ, mert lehet soha nem is akarja magát elkötelezni-és ez nagyon nem jó!Nekem így nem jó, inkább türelmes lennék(kivárok), és majd lesz valahogy, (persze, ha meg tudjuk menteni a kapcsolatunkat), és majd hoz az élet azt, amit hoz!Én mostmár bátor leszek, állok elébe! ;S <3 *.*
2. vagyok. az ember érzései 2 év alatt változhatnak. számomra nem az lenne kérdés, h miért voltunk együtt 2 évig. sokkal inkább az, h valóban ugy érzi-e, h jobb lenne szakítani. ha ezt mondja egy férfi, akkor ez megér egy õszinte beszélgetést. feltettél kérdéseket. mi válaszoltunk. barátokat nem felajánlás alapján szerzünk. a barátságok kialakulnak.
A kérdező hozzászólása: 2.-nak írom:Igen, változhatnak, de könyörgöm!Én nem vagyok párkapcsolati szakértõ, de egy alig kétéves kapcsolatban mi változna?És ha változik is valami, ott szerintem az egyik fél soha nem is volt szerelmes, mert a szerelem az nem múlik el egy csettintésre, szerintem még 5-10év múlva se, (persze, ha valaki ápolja a kapcsolatát).Igen, csak félek vele akármirõl is beszélgetni, pedig tudom, hogy kellene, de attól félek, hogy sok rosszat fog mondani, és én még mindig szeretem!Igen, csak nem mindegy az sem, hogy milyen válasz, -bár nekem már csak ez jutott:Megtaláltam az igazit, rövid kapcsolat, és szenvedés :( Viszont az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek! Szia.
Teljesen uilyen szituban voltam, csak kereken 2, 5 év után. Én úgy voltam vele, Õ már döntött, megmaradtunk barátnak, találkozunk is. Viszont egy tanács, tényleg kérdezd meg, h miért, mi változott, s h mióta érez így. Én semmit sem kérdeztem, azóta sem, s ezek nem hagynak nyugodni. Mellesleg azóta is szeretem, reálisan látom a dolgokat, hogy felesleges lenne újra az egész és várom a kövi nagy Õ-t, de még mindig szeretem. Ez van. Én elhiszem h nem csal meg a párod, de igazából gondold végig, mit tudsz tenni? Ha ráerõszakolod magad az jobb? Nah, akor rövid idõn belül tuti megcsalna. Hidd e, van élet nélküle is! Majd akad más, aki nem pont olyan mint õ, de lehet épp ez fog majd meg benne. 26L
A kérdező hozzászólása: Ahogy olvastam, ez a te történeted nagyon szomorú!Remélem, hogy az én kapcsolatom nem fog így végzõdni!De én úgy érzem, hogy mi még nagyon sokáig együtt leszünk!!(Y) Ebben egészen biztos vagyok, és nem azért, mert elvakít a szerelem, hanem mert érzem valahol, hogy ez így lesz!!De már minden rendben van a kapcsolatunkkal hála istennek! :) (Y)Amikor kiírtam ezt a kérdést, akkor nem tudom, hogy mi volt a kapcsolatunkkal, de lehet olyan a párom, hogy mikor milyen ingben van :D Amikor válságba került régen a kapcsolatunk, én még akkor is tudtam, hogy szeret, és én is nagyon szeretem õt!És az, hogy ráerõszakolnám magamat, nem hinném, hogy ráerõszakolnám magam, mert ha mellette maradok, akkor legalább éreztetem vele, hogy mennyire szeretem, nincs egyedül, és õ a legszebb és legjobb dolog ami valaha is velem történt az életben!!!És õ nem egy megcsalós fajta, na meg én sem!!Így lezárva a témát hála Istennek nem akad senki, és remélem, hogy soha nem is fog, mert ugye nem is akarom, csak a drágámat, és nagyon jól meg akarok vele lenni ha kell, örökre!!!Szia.

Barátommal egy éve leszünk együtt és szeretném meglepni valamivel az ágyban ötlet? Amit tudni kell róla hogy szereti ha úgy történnek a dolgok ahogy ő akarja nagyon perverz és enyhe szadista hajlam is van benne

Bármi ötlet jöhet! Én 21 Barátom 23

Legjobb válasz: Egyikõtök a pl a doktor a másik a páciens. Akkor tanár-diák. A barátod pap és te mint egy ördög megpróbálod elcsábítani, ami sikerül is persze. Katona-fogoly... Rendõr-fogoly:D A többit a fantáziádra bízom..

Egyikõtök a pl a doktor a másik a páciens. Akkor tanár-diák. A barátod pap és te mint egy ördög megpróbálod elcsábítani, ami sikerül is persze. Katona-fogoly... Rendõr-fogoly:D A többit a fantáziádra bízom..
Csak annyit mondj: "Üss!"
Szia. Én is szoktam hasonlókat kitalálni a páromnak. Ha érdekel pár ötlet akkor írj rám szivesen elmondom
A kérdező hozzászólása: Nem írsz nekem inkább? Ott leírom...:)
Miket csináltatok már? Mi az amibe még belemennél, de eddig nem csináltátok?
A kérdező hozzászólása: Meglepni akarom! Nem megkérdezni hogy mivel lephetem meg...
kérdezd meg mit akar és valósítsátok meg
A kérdező hozzászólása: #6 Nem igazán!:o
Össze tudnád kötni a kezeid egyedül?
A kérdező hozzászólása: Milyen szerepjáték érdemes?
Szerepjáték?
Lepd meg egy barátnõddel õt.
Anonim oldal fogyatékosok, nem kell átvinni a kérdést PM-ekbe...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!