Találatok a következő kifejezésre: A barátommal éve élünk (162 db)

A barátom az elõzõ barátnõjével öt évig voltak együtt, mi fél éve vagyunk együtt. De látszik rajta, hogy hiányzik neki. teendõ?

tudom,hogy sok az az öt év...de velem van.Remélem hamar túl esünk ezen.

Legjobb válasz: Nagyon nehéz ügy , ha hiányzik neki akk nem tehetsz ellene nagyon sokat , szinte semmit ,

Nagyon nehéz ügy , ha hiányzik neki akk nem tehetsz ellene nagyon sokat , szinte semmit ,
Jobban kell kúrni mint az ex. Ez a recept.
Hát nézd Zsebibaba ha törõdsz vele, foglalkozol vele, szereted õt, de neki ennek ellenére még mindig a párja jár a fejében és hiányzik neki, akkor vagy túl korai volt még h új kapcsolatba kezdjen, vagy bármennyire is fáj nem biztos h te vagy az a lány akit õ valójában szeretni tudna igazán...
Ha nagyon téged szeretne, akkor biztos nem a megszokottság miatt hiányozna neki az elõzõ nõ. Totális tipp: Adj neki idõt, mondd meg neki h nem nagyon van kedved most vele találkozni ismerkedni, mert h neked van idõre szükséged, és majd visszajön ha átgondolta utána, hogy te érsz neki sokkal többet.

2 éve szedek fogamzásgátlót, és a hétfői tablettát elfelejtettem bevenni, és kedden vettem be. (Az lett volna a 6. tabi) És közben szexeltem a barátommal. Menjek el orvoshoz?

Legjobb válasz: Szerintem gyakorlatilag kizárt, hogy ebbõl baj legyen. Mivel régóta használod, enm múlik el a hatás azonnal, pár óra alatt, szerintem akár napokig se, de azért ne próbáld ki, hogy hány napig maradsz védett :-)

Szerintem gyakorlatilag kizárt, hogy ebbõl baj legyen. Mivel régóta használod, enm múlik el a hatás azonnal, pár óra alatt, szerintem akár napokig se, de azért ne próbáld ki, hogy hány napig maradsz védett :-)

Hagyjam el a barátom? 6-7 éve vagyunk együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt (végül nem bírtuk egymás nélkül és mindig összejöttünk). De most nem látjuk a közös jövőt. Mi legyen? !

A jövőt illetően annyiban egyetértünk, hogy anyagi biztonságban szeretnénk nevelni a KÖZÖS gyermekeinket. De mostanában elég sok mindenben nem értünk egyet. Pl melyik országban éljünk?? Én menni akarnék, ő viszont maradna kb minden áron... Ezen kívül a súlyosabb dolog: Bennem, és szerintem benne is felmerül, hogy fiatal, és esetleg keresnie kellene egy olyan embert, aki jobban illik hozzá. Én gyakran érzem, hogy kalitkában vagyok mellette, függetlenedni szeretnék, de pár külön töltött nap után visszavágyom hozzá... Saját magam sem értem... Mit tegyek? Volt már valaki hasonló helyzetben?? Ez csak a megszokás vagy szerelem?

Legjobb válasz: "Sajnos" nem látok bele a gondolataidba :), de ha már gyerkõcöket terveztek, ott a lehetõ legnagyobb összhangnak kell lennie érzelmekben, közös jövõképben, közös célokban. Az, hogy hol szeretnétek élni a jövõben meghatározza kettõtök eltérõ gondolkodását abban, hogy a gyermekeiteknek milyen jövõt, milyen lehetõségeket, milyen egzisztenciát szántok. És ez nem mindegy. De ebben a kérdésben egyikõtök majd felad és enged a másiknak és az élet megy tovább. A szavaidból azt olvasom ki, hogy a barátod "fiatalabb" Nálad. És nem 1, vagy 2 évvel. Sok ilyen mûködõ kapcsolatot ismerek. A hangsúly inkább azon van, a közeli jövõképetek mennyiben egyezik?! Kettõtök stílusa, habitusa mennyiben egyezik, vagy tér el? Hogyan képzelitek el Magatokat mondjuk 15 év múlva két gyerekkel? És az sem elhanyagolható ténykérdés, hogy mind Te, mind õ az évek elõrehaladtával folyamatosan változni fogtok, a személyes értékrendszeretek is változni fog. Kérdés, ha már most kétségek közt vagytok, mi lenne késõbb, amikor a gyerekeknek már óriási felelõsséggel tartoznátok? Ezekkel a kérdésekkel mindkettõtöknek foglalkoznotok kell és újra és újra beszélni errõl egymással. És záros határidõn belül még a gyerek-project elõtt dönteni.

"Sajnos" nem látok bele a gondolataidba :) , de ha már gyerkõcöket terveztek, ott a lehetõ legnagyobb összhangnak kell lennie érzelmekben, közös jövõképben, közös célokban. Az, hogy hol szeretnétek élni a jövõben meghatározza kettõtök eltérõ gondolkodását abban, hogy a gyermekeiteknek milyen jövõt, milyen lehetõségeket, milyen egzisztenciát szántok. És ez nem mindegy. De ebben a kérdésben egyikõtök majd felad és enged a másiknak és az élet megy tovább. A szavaidból azt olvasom ki, hogy a barátod "fiatalabb" Nálad. És nem 1, vagy 2 évvel. Sok ilyen mûködõ kapcsolatot ismerek. A hangsúly inkább azon van, a közeli jövõképetek mennyiben egyezik?! Kettõtök stílusa, habitusa mennyiben egyezik, vagy tér el? Hogyan képzelitek el Magatokat mondjuk 15 év múlva két gyerekkel? És az sem elhanyagolható ténykérdés, hogy mind Te, mind õ az évek elõrehaladtával folyamatosan változni fogtok, a személyes értékrendszeretek is változni fog. Kérdés, ha már most kétségek közt vagytok, mi lenne késõbb, amikor a gyerekeknek már óriási felelõsséggel tartoznátok? Ezekkel a kérdésekkel mindkettõtöknek foglalkoznotok kell és újra és újra beszélni errõl egymással. És záros határidõn belül még a gyerek-project elõtt dönteni.
Könnyû mondani, hogy legyen vége, de ennek a kapcsolatnak véget kellene érnie. Kb ugyanez van velem, velünk. Mi is fiatalok vagyunk mi "csak" 4 éve vagyunk együtt, és szörnyû ez az egész. ez inkább valami borzasztó ragaszkodás. Szeretem õt , elvileg õ is engem, de pokoli az egész. Én is külföldön élnék, õ meg nem csakhogy itt akar maradni , de legszívesebben egy kis városban vagy egy kis faluban élne, és beéri a kis munkájával az egész életét. Mindeközben sóvárog sok pénz, jó kocsi után, de tenni nem tesz érte semmit csak a lottót adja fel hetente... én meg tanulni akarok, elmenni , külföldön késõbb dolgozni, ha tetszik akkor ott is élni. Teljesen máshogy gondolkodunk. Én iszonyatosan ragaszkodom hozzá, mert amikor megismertem még olyan egyszerû fiú volt, jószívû stb, de mostanra átváltozott ilyen zsémbes alakká, aki másokat les, hogy kinek milyen kocsija van így úgy... mi is beszéltünk már közös gyerekrõl, de õszintén nem akarnám, hogy szegény gyerek így éljen, ilyen szülõket lásson. sajnos ez a kapcsolat labilis és nem is fog változni. én ugyan hajlandó lennék kompromisszumokra, de õ egyáltlán nem, mert az szerinte "papucs" aki enged a nõnek. a mi kapcsolatunk moost fog véget érni, mert elköltözöm a városból, messze. és számára lehetetlen lenne az, hogy így egytt maradjunk vagy esetleg az, hogy késõbb utánam jöjjön. szeirntem a ti kapcsolatotok is ilyen lehet. hagyd!
Nekem azt mondta minden hoszúéve házas akivel eddig beszéltem h a rózsszín köd után jön a szerelem után a szeretet aztán pedig a megszokás egy kapcsolatban. De akik ezt mondták általában 20-30 éves házasok voltak szóval ki tudja tapasztalni még nem volt alkalmam :D Azt neked kell tudni h mit érzel de ha jól megvagytok akkor felesleges aggódni. Mondjuk az h máshol akartok lakni az elég problémás lehet :$
Lapát. :-)

A A barátommal 1 éve vagyunk együtt, és nagyon nagyon szeretem. Én vele vesztettem el a szüzességemet is. Eddig soha nem volt vaginális orgazmusom, se vele se magamtól. Ez mitől lehet? Semmilyen pózban nem jött össze eddig.

Legjobb válasz: :D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást

:D én is egy éve vagyok együtt a barátommal, és már az elsõ szexnél volt két orgazmusom.. együtt vesztettük el a szüzességünket...szólnék, h nem vagyok orgazmusmágus" "... :D ha nem engedem el magam kellõképpen... nemtudok csak az érzésre figyelni... ha nincs elég elõjáték, orális szex...csiklóizgatás... akkor nekem se megy :) de a barátom szenzációs, és ritkán hagyja annyiban a dolgot:P a ritka alkalmakban is én mondom h hagyjuk.. mert akkor épp nincs hozzá hangulatom... fontos dolgok: sok elõjáték...orális szex...(ujjazással és csiklóingerléssel)...amíg nagyon fel nem izgulsz:) olyan pózok, ahol esetleg ingerli a csiklód... pl kutya, vagy valami "nagyonösszebújós"...csókolózás... nektek izgató szóváltások... én pl szeretem néha a... csúnya beszédet:D nem ocsmány, bunkóságot...na mindegy is, próbálgassátok te mire izgulsz fel.. és h õ mire... esetleg összeülhetnétek egyik délután, és kezdésnek csak beszélgetni kéne ilyenekrõl... ki mire vágyik... közben elkezdhettek vetkõzni...meztelen csevegés... és hátha jobban ráhangolódsz, ráhangolódtok:P hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem valamennyit :) igyekeztem leírni h én miket vettem észre, nekem mitõl javult sokat... sok sikert :) sok huncutkodást
a csiklo megy? lehet igy vagy "beallitva" esetleg probaljon ugy ujjazni h nem ki-be mozgatja a kezet hanem korbe forgatja az ujjat, a hasad fele picit erosebben.
A kérdező hozzászólása: csikló megy...kezdettõl fogva azzal soha nem is volt problémám.Az a baj, h ha jó a szex(mmint a hüvelyi) Akkor egy idõ után mindig pisilnem kell, de mikor kimegyek a wc-re nem jön semmi csak közben kell...nem értem:S
hát jó régi kérdés már, de ha olvasnád esetleg: a pisilési inger maga az orgazmus elõszele...

Hónapok óta távkapcsolatban élek a barátommal, Pár napja egyik barátom megemlítette, hogy nagyon hasonlít a 2 évvel korábbi barátomra, ami eddig eszembe se jutott, és most azóta szörnyű bűntudatom van, miért?

Minden percben arra gondolok, és b?ntudatom van emiatt, pedig nem lenne miért. akivel az els? perct?l kezdve komoly terveim vannak. Nagyon szerete ma mostani barátomat, egy hónap múlva pedig végre hazajöhet, de most ez ami bennem lejátszódik elront mindent, mert ?szinte vagyok vele és elmondtam neki ezeket a dolgokat. Õ emiatt rosszul érzi magát én pedig kezdem utálni magam..

Legjobb válasz: Az, hogy hasonlít a régi barátodra nem a te bûnöd, sõt, ha nem is tudatosan mindenki egy szakítás után mindenki azt nézi egy új partnerben, hogy mennyire hasonlít az elõzõre. Pl. nekem csak az olyan csajok jönnek be akik 75%ba hasonlitnak a barátnõmre. Szóval nyugtasd meg magad s õt is, hogy õt azért szereted , mert Õ és nem mert az elõzõ. S ha hasonlít is a másikra nem jelenti azt, hogy te a régit szeretnéd még, hisz annak vége lett.

Az, hogy hasonlít a régi barátodra nem a te bûnöd, sõt, ha nem is tudatosan mindenki egy szakítás után mindenki azt nézi egy új partnerben, hogy mennyire hasonlít az elõzõre. Pl. nekem csak az olyan csajok jönnek be akik 75%ba hasonlitnak a barátnõmre. Szóval nyugtasd meg magad s õt is, hogy õt azért szereted , mert Õ és nem mert az elõzõ. S ha hasonlít is a másikra nem jelenti azt, hogy te a régit szeretnéd még, hisz annak vége lett.
Minden embernek megvan a maga ízlése párválasztás terén is! A mostani barátodban és az exedben is van valami tulajdonság ami nagyon egyformává teszi õket, ezért tûnhet úgy hogy hasonlítanak! De ez nem azt jelenti hogy az exed "rabja" vagy! Nekem is egy bizonyos stílusú emberek jönnek be, ezért is hasonlít egymásra majdnem az összes ex barátom, de emiatt nincs bûntudatom....

Egyutt vagyunk a baratommal mar 3 eve. O most nincs itthon, mert ket hetente talalkozunk, de bizunk egymasban. Az egyik nagyon jo baratjanak a baratnoje becsben van, ok is nagyon jol vannak, es ez a barat elhivott engem, hogy menjunk el ketten balba?

Az o baratnoje is benne van a dologban, sot a baratom meg mondta hogy hat menjek. De en megis annyira tanacstalan vagyok. Ma lesz a bal. Kerek tanacsokat. Foleg fiuktol. Nem akarom megbantani a baratom, nem er annnyit egy bal?

Legjobb válasz: Szia.Lányok vagyok én nem menék el a barátom nélkül nélküle eggyátalán nem érezném jól magam és nem is megyek nélküle. De szerintem nem okozna gondod ha elmennél hiszen nekem is mindig mondja hogy menjeek..menj el szerintem nem fog neki rosszul esni:)

Szia.Lányok vagyok én nem menék el a barátom nélkül nélküle eggyátalán nem érezném jól magam és nem is megyek nélküle. De szerintem nem okozna gondod ha elmennél hiszen nekem is mindig mondja hogy menjeek..menj el szerintem nem fog neki rosszul esni:)
Neked kell döntened és nem egyszerû. Ismerek olyan házaspárt, ahol a férj szerzett csábítót a feleségének, hogy utána õ bosszúból és jogosan vissza tudja csalni a feleségét, holott eleve õ akart félrelépni.
Lány vagyok, de leírom, hogy én mit tennék. Én soha nem mennék el a barátom nélkül bálba, és más szórakozóhelyre sem. Mi 4 éve vagyunk együtt 2, 5 évig mi is csak 2hetente taliztunk, mert elég messze lakunk egymástól. De akkor sem mentünk el egymás nélkül bulizni, szórakozni, csakis akkor ha együtt lehettünk már. Lehet csak mondja h menj nyugodtan, közbe meg rosszul esik neki.Ne kockáztasd a kapcsolatotokat e miatt. Gondolj bele neked h esne ha õ elmenne egy másik lánnyal bálba és nem veled. Írd meg hogy hogyan döntöttél! 21/l
A kérdező hozzászólása: Hat nalunk meg az van, hogy en 18 vagyok, o 23 es o volt nekem aaz elso nagy O es meg szeretem si nagyon.O is engem.Viszont ot csak az zavarja egy kicsit hogy nekem nem volt eleg idom 'elni', ugymond kielni magam, s hogy nehogy ne legyen jo vege.es ezzert is nem mondja soha hogy ne menjek valahova.szeretne ha szorakoznek.ezt mondja o.viszont forditott esetben engem se zavar ha o is szorakozik, mert o is fiatal, de azt tudom, hogy nekem sem esne jol ha egy mas lannyal menne balba, meg akkor sem ha megbizok benne

Hibát követtem el, hogy elmondtam a barátomnak, hogy az első igazi nagy szerelme férjhez ment? 10 évvel ezelőtt jártak, de nehezen felejtette el.4 éve van velem.

Letaglózta a hír. Én nem akartam megbántani. Bunkó voltam? Azt hittem, már túllépett rajta...

Legjobb válasz: Szerintem nem követtél el hibát mert elmondtad neki. Hiszen már régen volt, majd megnyugszik és tovább lép.

Szerintem nem követtél el hibát mert elmondtad neki. Hiszen már régen volt, majd megnyugszik és tovább lép.
nem kovettel el ezzel hibat, es nem voltal bunko, csak valoszinu, hogy meg nem felejtette el teljesen es a szive legmelyen meg faj neki... de nem vagyok ebben biztos, en igy gondolom. legy turelmes hozza.
Azért én nem lennék ilyen megértõ. Elég régóta együtt vagytok, igazából le kéne sz.arnia. Nem hogy letargiába zuhan ettõl, és még te érzed magad kellemetlenül...
Ha ilyen hatással van rá, akkor az õ érzései még nem múltak el aziránt a lány iránt, egyszerûen csak megpróbált továbblépni, ha már az "igazi, nagy szerelmével" nem jött össze. Semmiképpen nem követtél el hibát, inkább az a kérdés, beéred-e azzal, hogy "szamár" legyél (így hogy a "ló" máshoz ment).
A kérdező hozzászólása: Nem, kidobtam. Meguntam, hogy négy év után is amit együtt töltottünk a hülye exe után vágyakozik. Ettõl nem én vagyok a kevesebb. Akkor lettem volna a hülye, ha eltûröm ezt és megalázom magam továbbra is.
jól tetted!:) ugyis lesz más

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, ugy érzem hogy télleg minden szuper. Az elején jókat beszélgettünk msn-en is, nem csak élőbe, de mostanában ott mindíg összeveszünk, Miért?

Mert pl nem nagyon ir, és elkezdtek hülyeségeket írni hogy biztos nem érdeklem, stb. Azt mondja nem szeret ott beszélgetni, és hogy én vagyok a buta hogy az msn-nt veszem figyelembe, miközben minden jó élőbe. De jól esne ha ott is jól elbeszélgetnénk, mint régen, vagy inkább fogadjam el és ne nagyon írjak rá? :S

Legjobb válasz: Hát ez nálunk is így volt, az elején állandóan beszéltünk msn-en, aztán csökkentek ezek a beszélgetések, majd megszûntek. Mondjuk közre játszott, hogy barátom elkezdett dolgozni és megértem, hogy nincs ideje/kedve még munka után msn-en/Facebook-on lógni. Ettõl még minden ok a kapcsolatukkal már több mint 4 éve, szóval ebbe ne képzelj bele semmi rosszat.

Hát ez nálunk is így volt, az elején állandóan beszéltünk msn-en, aztán csökkentek ezek a beszélgetések, majd megszûntek. Mondjuk közre játszott, hogy barátom elkezdett dolgozni és megértem, hogy nincs ideje/kedve még munka után msn-en/Facebook-on lógni. Ettõl még minden ok a kapcsolatukkal már több mint 4 éve, szóval ebbe ne képzelj bele semmi rosszat.
Valahogy mi is így vagyunk, tök fura, de fészbukcseten szinte nem is tudunk beszélgetni, csak élõben. Kíváncsi vagyok a véleményekre.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, am ilyen kis üziket szinte naponta hagyunk egymásnak, de folyamatosan beszélni annyira nem lehet vele, mert én azt nembirom ha irok vagy 5mondatot õ meg ir rá egy szót, stb. azért jobb mintha élõbe lenne ilyen, gépen meg el lennék tõle ájulva:D csak na..nem tudom:)
Hát igen, még mindig így a jobb, mint fordítva. Végülis nem kell ennek szerintem semmi jelentõséget tulajdonítani. Amikor külön vagyunk, gépezünk, akkor mást is csinálunk a neten, élõben meg csak egymásra figyelünk.
A kérdező hozzászólása: ez igaz:) de azért néha megeröltethetnék magukat:D
A kérdező hozzászólása: köszii:)

Hogyan szakítsak a barátommal 4 év után? Úgy érzem h már nem szeretem őt, és mostanában más pasik is érdekelnek. (eddig ez nem fordult elő)

4 éve,16 éves korom óta vagyok együtt a barátommal. Mostanában úgy érzem hogy már nem szeretem ?t annyira mint régen, talán csak megszokásból vagyok vele. Régen állandóan vele akartam lenni, de mostanában nem zavar ha nem vagyok vele. Eddig nem foglalkoztam más pasival, de mostanában igen, soha nem fordult meg a fejemben h megcsaljam, de nemrég majdnem lefeküdtem egy fiúval, de szerencsére csak a csókig jutottunk. (t?le nem akarok semmit) De viszont van egy másik fiú, aki igazán tetszik és érdekel. Ilyen se volt még. Ez azt jelentené h már tényleg nem szeretem a pasim? Nem tudom h szakítsak e vele, és ha igen akkor hogyan tegyem meg ennyi id? után? Õ nagyon szeret engem, a lelkiismeretem nem engedi h véget vessek a kapcsolatunknak. Légyszi adjatok tanácsot h mit tegyek.

Legjobb válasz: Tudom hogy nem lehet valtoztatni azon amit most erzel,de gondold at...annyira ritka egy legalabb feleves kapcsolat,nektek osszejott a 4 ev es most szakitani akarsz?hat szerintem inkabb arra szeretnel valaszt kapni,hogy szakits-e vagy sem,mert arra ,hogy ,hogy szakitsak a baratommal...hat beszelgetesben nehogy e-mailbe ird meg neki.

Tudom hogy nem lehet valtoztatni azon amit most erzel, de gondold at...annyira ritka egy legalabb feleves kapcsolat, nektek osszejott a 4 ev es most szakitani akarsz?hat szerintem inkabb arra szeretnel valaszt kapni, hogy szakits-e vagy sem, mert arra , hogy , hogy szakitsak a baratommal...hat beszelgetesben nehogy e-mailbe ird meg neki.
az elsõ hülyeséget mondd. legyen benned annyi, hogy leültök és megbeszéled vele a dolgot. azért ne legyél vele, mert õ szeret. hazugságban élne, és te se vagy boldog.
ez csak átmeneti. 2-3 hetet eltöltenél abban a tudatban nélküle, hogy vége, és mély depresszióba esnél. hidd el, ha szakítanál vele hónapokig szenvednél...szóval dobjátok fel a kapcsolatot vagy valami.
Ha két fiú van akkor a második azért jött szúba, mert az elsõt nem szereted annyira?!:O Nekem ez a véleményem. Egyébként meg beszéljétek meg, hogy mi lett veletek. Viszont ha már tényleg nem akarsz vele lenni akkor legyél vele õszinte és mondd meg neki, hogy mit szeretnél. :)
Én durván két hónapja vetettem véget egy közel 4 éves kapcsolatnak hasonló okok miatt, bár itt én vagyok a srác. Azt hittem, hogy a barátnõm meg fog zuhanni, mert õ nagyon szerelmes volt (vagyis nagyon úgy tûnt). Egy olyan három hét után azt hittem, hogy elrontottam nekem mégis Õ kell. Megbeszéltem vele, de Õ nem akarta újrakezdeni, sõt nem egész egy hónappal a szakítás után már volt új palija. Én egy kicsit több mint egy hónapig a padló alatt voltam, de ez köszönhetõ annak is, hogy közben rájöttem, hogy a 'haveroknak' csak akkor kellek, ha nekik kell valami... Viszont most már jól vagyok, és nem bántam meg a szakítást, még ha nagyon nehéz is volt. Én személy szerint azt mondom neked, hogy lépj, csak azért ne 'szenvedj' mellette, mert már négy éve együtt vagytok. Nehéz lesz, nagyon nehéz viszont nem éltek átverésben. (ha gondolod privit írhatsz kidumálhatjuk...) 22/F
Minél elõbb szakíts vele!

A barátommal lassan két éve vagyunk együtt, 19 évesek vagyunk, július óta élünk együtt. Az elején még rendben volt a szexuális életünk, de az utóbbi pár hónapban kirajzolódott, hogy nagyon eltérőek a szexuális igényeink. Mit tegyek?

Neki a heti egy alkalom is elég, én meg akár naponta többször is csinálnám. Na most, eddig oké, mindenkinek különböz? igényei vannak, ez rendben van, de a barátom gyakorlatilag "megtiltja" nekem hogy masztizzak. Nagyon szeretem, ezért mondtam hogy oké, ha neki ez ennyire fontos, akkor nem fogom csinálni. Ez volt kb másfél hónapja, azóta csak 2x nyúltam magamhoz, mert már nem bírtam, de hát ez magamhoz képest hatalmas lépés, mivel régen amikor még nem voltunk együtt kb mindennap csináltam. Ehhez hatalmas önmegtartóztatás kell...:( most meg rohadtul megsért?dött ezen, mivel megkérdezte mikor masztiztam utoljára én meg elmondtam, nyilván nem fogok hazudni.

Legjobb válasz: Éreten hozzáállásnak tartom ezt a barátod részérõl. Komolyan üljetek le beszélgetni, mondd meg neki õszintén, hogy neked nagyobb a szexuális étvágyad, mint neki, és kevésnek tartod a heti 1 szeretkezést. Ezért igenis szükséged van arra hogy maszturbálj, és ha nem akarja, hogy elõbb-utóbb másnál keresd a szex hiányát, akkor ne szabjon meg neked ilyen kicsinyes tiltásokat. Mindezt tálalhatod finoman is, de úgy gondolom, a sarkadra kell állnod, és kertelés nélkül megmondanod neki a tényeket. A maszturbálás nem bûn, nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a párunkat. Velem olyan is volt, hogy a párom elõtt nyúltam magamhoz, és nagyon is felizgatta a dolog. És nem azért tettem, mert nem kívántam, hanem annyira felizgatott, ha az 1 órával ezelõtti szeretkezésünkre gondoltam, hogy magamhoz kellett nyúljak. Szóval komolyan beszélgess el a barátod fejével, mert ez nevetséges: vagy elégítsen ki többször is egy héten, vagy pedig maszti. Itt igenis neki kell engednie.

Éreten hozzáállásnak tartom ezt a barátod részérõl. Komolyan üljetek le beszélgetni, mondd meg neki õszintén, hogy neked nagyobb a szexuális étvágyad, mint neki, és kevésnek tartod a heti 1 szeretkezést. Ezért igenis szükséged van arra hogy maszturbálj, és ha nem akarja, hogy elõbb-utóbb másnál keresd a szex hiányát, akkor ne szabjon meg neked ilyen kicsinyes tiltásokat. Mindezt tálalhatod finoman is, de úgy gondolom, a sarkadra kell állnod, és kertelés nélkül megmondanod neki a tényeket. A maszturbálás nem bûn, nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a párunkat. Velem olyan is volt, hogy a párom elõtt nyúltam magamhoz, és nagyon is felizgatta a dolog. És nem azért tettem, mert nem kívántam, hanem annyira felizgatott, ha az 1 órával ezelõtti szeretkezésünkre gondoltam, hogy magamhoz kellett nyúljak. Szóval komolyan beszélgess el a barátod fejével, mert ez nevetséges: vagy elégítsen ki többször is egy héten, vagy pedig maszti. Itt igenis neki kell engednie.
Szerintem csak megerõsítésre vársz, mert el akarod hagyni a barátodat. Én a helyedben ezt is tenném. Ennyi idõ alatt már megtudtátok és meg is beszéltétek a problémát, de úgylátszik, hogy õ hajthatatlan. Ilyen kapcsolatban nem lehet élni. Az egy dolog, ha eltérnek az igényeitek, de õ nem lehet olyan önzõ, hogy nem engedi neked, hogy magadon segíts. Az is látszik, hogy nem szeret téged, mert nem akarja, hogy neked jó legyen, fontosabb neki az önérzete. Fejezzétek inkább be az egészet, mert hosszabb távon te úgy is csak szenvedni fogsz ebben a kapcsolatban
Igen, szükség van kompromisszumokra, de nem ilyen téren! Érzékeltesd vele a probléma komolyságát, hogy ez nem csak hóbort, hogy te annyit szeretnél, mert olyan kedved van, hanem fizikai szükséglet, és ilyen a biológiai beállítottságod, és ezt vegye komolyan, mert nem érzed magad jól, ha nem oldjátok meg! Ha nem tesz semmit az ügy érdekében az sokat elárul róla!
Te még szerencsés vagy a hati 1-gyel... Nekem kb. 2-3 hetente jut 1:'(
Ó. Mondd meg neki, hogy te se szeretnéd, hogy maszturbáljon. Lássuk mit reagál.
Masztizz titokban es nem kell mindenrol tudnia..es akkor neked is jo, neki is es kesz...vagy mond meg neki h valtoztasson a dolgokon....
száz százlékosan igazad van, ez kisebb fajta önzõség tõle! Ha nem lehet vele ebben az ügyben zöld ágra vergõdni, az akár a kapcsolaotokra is rámehet!!!Kérdezd meg tõle, hogy mit csinálna ha a helyedben lenne, mert a pasik nagy százaléka ilyenkor gondolkodás nélkül félrelép! mondd meg, hogy nem bírsz magaddal, és hogy csak azért masztizol, mert õt szereted, és nem akarsz félre lépni! ha ezt nem érti meg, ott kell hagyd, mert ez így fog menni örökké!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!