Találatok a következő kifejezésre: A barátommal és nem tudom, hogy (347 db)

Októberben lesz hogy egy éve vagyok együtt a barátommal és nem tudom hogy mit lehetne venni neki erre az alkalomra ti mit ajánlotok?

Egyébként 19 éves és vilanyszerelő, így az ékszert kivertem a fejemből mert nem fog hordani, és semmiféle illatszert nem szeretnék adni mert eddig ilyesmiket kapott az ünnepekre. Kérlek segítsetek !

Legjobb válasz: 365 darab szívecskét vágj ki, és írd rá, pl egy szót, helyeket, amikrõl õ jut eszedbe :)

365 darab szívecskét vágj ki, és írd rá, pl egy szót, helyeket, amikrõl õ jut eszedbe :)
Hol van még október?
A kérdező hozzászólása: Hat tudod nem az utolsó pillanatban akarom kitalálni mivel eléggé elfoglalt leszek a tanulmányaimmal okostojás...-.-"
Kérd meg, h vigyen el vacsizni :) tiszta haszon..:)
puszit
Vmi kaját nem fõzöl neki?
anált
Levelet ne írj neki semmiképpen "lécci".
Micimackó s.gglyukát.
nem értem. adni? mit? fiú vagy lány?
vmelyik nap láttam egy hógömb szerûséget de abba lehet tenni saját képet... sztem ez tök aranyos. tegyél bele egy közös fotót (: vmi papírboltban vagy ajándékboltban nézz körül :)
egy aranyos kispárnát amit persze elõtte befújsz egy picit a Te parfümöddel ;)(így olyan érzés mintha Te is ott lennél Vele*.*) az én pasim imádja:)
14 évesen pasija van? Akkor már rég veszett az ügy.
#13! A #14-es teljesen igaza van. Persze, leírhatod a véleményed nem azzal volt a gond. És is igenis azt támogatom, hogy a kérdezõ is beszélgessen el a húgával. Nincs testvérem, de saját tapasztalatból mondom, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor egy gyerek sokkal szívesebben beszélget el testvérrel, baráttal/barátnõvel, bárkivel csak a szülõvel ne kelljen. Az meg megint másik dolog, hogy a szülõnek ugyanúgy meg kell ejtenie ezt a beszélgetést, nem egyszer, nem kétszer, hanem akár nagyon sokszor is. Jobban oda kell figyelniük a kislányra, mert akárhogy nézzük egy 14 éves még kislány. Kérdezõ! Beszélj a húgoddal is, de ugyanakkor mond el a szüleiteknek is, hogy mi történt.
# 14 nagyon is egyszerû feltörni egy profilt, nem kell hozzá programozónak lenni. Azzal talán nincs is baj, hogy csinál magáról képeket, de azzal nagyon is hogy felteszi a netre. Tudjátok ami egyszer oda felkerül, azt többé nem lehet letörölni. Ha tudnátok, hogy valójában hány ember fésüli át az fészbuk fiókotokat, üzeneteiteket, kétszer is meggondolnátok mit raktok oda fel. A google, az fb és minden más csatorna adatokat gyûjt rólatok, nem is tudjátok mennyit. Késõbb ez károtokra lehet, ha hülyeséget csináltok. Szóval, gyerekek, jó dolog az internet, de okosan kell használni.
Bizony nem kell programtehetség ahhoz, hogy feltörjön valamit az ember. Én is egyszer feltörtem egy olyan oldalt, ahol csak naponta lehet képregényt olvasni, és véletlenül jöttem rá, hogy lehet elõre haladni, mert szeretem azt a képregényt :D Visszatérve a témához: ha aggódsz a húgodért, szerintem érdemes lenne leülni és elmondani, hogy ne szextingeljen, mert kicsúfolhatják az iskolában, vagy valami pedofil kikezd vele meg ilyenek. Ismered Amanda Todd történetét, aki tavaly lett öngyilkos az internetes zaklatás miatt? Mondd el neki, hogy ne tegye tönkre az életét, a jövõjét. sokszor olvasom, hogy ha valakirõl kiderül egy pornós múlt (pl. tanárnõ), akkor elbocsáthatják az állásából.
Az is gáz hogy barátja van, az még gázabb hogy olyan szinten tart a kapcsolatuk hogy ilyen képeket küldözget neki. A legrosszabb az egészben hogy két kattintás és az egész iskola a mellét fogja bámulni, gondolhatod mennyire értelmes egy 14-17 éves pasi aki ilyen képeket kér a barátnõjérõl. Egy perc alatt szétküldözgeti õket és akkor a húgodat az egész környékrõl kiszekálják.
Hozzátenném, nem kell semmit feltörni ahhoz hogy kitudódjon, volt már olyan incidens hogy a fb üzenetek nyilvánosak lettek véletlenül és mindenki láthatta.
Sikerült egy újabb besúgót kinevelnie az országnak. Szégyen. Komolyan nem értem az embereket.
az öcséd tangában fotózta magát? egyébként szerintem nincs közöd hozzá max beszélj a hugoddal, hogy nem kéne ezt, de ellenállásba fogsz ütközni és egyébként is mi az hogy feltöritek más fb acc-jat?
na, technofób 15 szerintem net se kell neked mind a Sátán mûve
SZERINTEM mond el ha utálod és ne beszélj ha szereted :D
melyik suliba jár a hugod?:)
és a hugod tud róla hogy te tudod?
A kérdező hozzászólása: Nem...
nem lehet fb-t törni, már milliószor leirták! csak úgy lehet ha elmenti a jelszavat bevan pipálva ott!
na mi történt azóta? :o
szerintem elõször próbálj meg a hugoddal beszélni...ne azzal kezdd, hogy "tudok a szexuális tartalmú üzeneteidrõl", hanem normális beszélgetésnek induljon, "pletykának", s mintha akkor jutott volna eszedbe, mesélni akár amanda todd, akár bárki más ilyen típusú sztoriját (mert nem õ az egyetlen!), hogy a múltkor láttad neten, s durva. elmondani, hogy milyen veszélyekkel jár, s bár nem a te dolgod lenne, de ha a szüleid nem tették meg, rád marad: szexuális felvilágosítást adni neki (minél kevésbé fölényesen v ilyesmi, úgy van esély rá, hogy nem prédikációnak veszi). mert ha a fészen ilyeneket küldözget, szerintem élõben is csinál ilyesmit, s nem árt, ha tudja, mire való az óvszer, mi az aids, s hogy egy nem kívánt terhesség bárkivel megeshet. és tényleg nem volt szép öcsidtõl, hogy feltörte hugid facebookját, de lehet tudott róla, s tényekkel akarta a tudtodra adni, mert sejtette, hogy ez így nem oké, de õ nem tudott vele mit kezdeni. és ezért le fognak zólni, de én a helyedbe leellenõrizném a hugi feltört facebookján, hogy eljutott-e bármi is az agyacskájáig. ha nem, at hiszem, itt az ideje, hogy megemlítsd anyudéknak (bár általában, akik ilyeneket csinálnak, nem szokott jó kapcsolata lenni a szülõkkel). kérd meg a szüleidet, hogy ne mondják meg, hogy te mondtad, meg facebook-feltörés stb., mert a hugidnak most ugyan nehéz idõszaka lesz. és szüksége lehet egy nõvérre, aki szereti, törõdik vele, s akiben úgy érzi, megbízhat.... én 15 vagyok. csináltam én is hülyeségeket, pl. elsõ csókom kiránduláson volt egy szinte teljesen idegen emberrel (mielõtt lek-urváztok, egyszer esett meg, szûz vagyok, senki nem nyúlt még a bugyimba). mindenkinek vannak hülyeségei, a baj ott van, ha az ember nem tudja felmérni, hogy ebbõl hatalmas baj lehet. és a hugodnál elég sok felvilágosítás, anyai jó tanács kimaradhatott. persze, nekem is kellemetlen a fiúkról beszélni vele vagy ilyesmi, de ami fontos elmondta, és akármi történne, tudnám, hogy hozzá bátran fordulhatok, mert miután kaptam egy alapos fejmosást segítene. "a szexualitás mindenkinek a magánügye"-pontosan. de csak miután megvan a magához való esze.
Mégis hogy törte fel?
" öcsém feltörte a 14 éves húgom facebookját" Fuuu micsoda kis hacker palántával van itt dolgod. Szerintem am csak leleste a jelszót. Am meg az ilyen fotók szex... egy mai 14 évestöl egyáltalán nem meglepõek. Szerintem ne mond el a szülõknek, gondolod h õk nem ilyen korba kezdték dehogy nem :) Én is találtam ilyen fotókat a húgomról mikor 15 volt. Na és ö dolga, olyan is volt h lerajzolta ahogy éppen a barátjával oráloznak, és itt felejtette az asztalnál. Reggel mikor anyám leült megnézni a mail-jeit meglátta na és ? A szex magánügy tartsd ezt tiszteletben, fordítva te se örülnél a reklámnak.
kedves 14-es...1: még a gondolatom sem írhatom le? :) (nem épp rá gondoltam aki leírta az érveit, de hogy épp mi jutott eszembe 1 -1 válaszra, csak van jogom leírni... aki nem inge nem veszi magára :) ) 2: ha már egyszer valaki leírja az érveket.. minek kéne még egyszer leírnom ugyanazt??? (értelmesnek gondolom a kérdezõt, hogy egyszer leírva is megérti) 3: válaszoltam én is a kérdésre, méghozzá saját tapasztalattal... nem igazán értem a kiakadásod.. :) "13"
Szerintem mondd el a szüleidnek. :)
Egy koru vagyok vele.. lany. De eretebb gondolkodasu szerintem legalabbis, sajnalhatja, hogy nem vilagositottak fel. A fiu kezeben van egy kep, barmit tehet a keppel! Mivan, ha felrakja ide oda.. ez nem gyerek jatek.. ha szakitanak es ugy dont a fiu siman megszegyenitheti, ami viszont komoly depressziohoz vezethet.. muszaj szerintem szolnod a szuleidnek, ez egyaltalan nem gyerekjatek.
Tedd amit jónak gondolsz... szerintem csinálj úgy mint ha nem is tudnál semmit mert mindenképp te jössz ki rosszul... ha nem mondod el akkor a szüleid fognak le baszni, ha elmondod akkor meg a hugod nem beszél veled..
Már ne haragudj, egy 14 éves gyerekrõl beszélünk. Ha annyi esze sincs, hogy ne küldjön magáról ilyen képeket facebook-on ennyi idõsen, akkor igenis beszélj a szüleiddel, hogy társalogjanak el vele. Még mielõtt nagyobb butaságot csinál.
Mi lenne ha a harmadik válaszoló (egyébként nagyon jó) hozzászólásának megfelelõen leülnél a húgoddal és elmondanád neki, azt amit a szüleiteknek kellett volna!
Mindenképpen beszélj legalább a húgoddal. Ez veszélyes is lehet, bármikor összeveszhetnek a fiú meg elküldheti minden ismerõsnek a húgod képét bosszúból. Szerintem az Internet és a szexuális élet veszélyeire is hívd fel a húgod figyelmét.
Értesíts anyukádat, a többirõl majd gondoskodik.Tudod ezt a húgod védelme miatt kell megtenned.
Mondd el a szüleidnek - de mindkét gyerekrõl beszélj! 1. 14 éves lány símán eshet áldozatául bármelyik neten garázdálkodó ...bár bocs, hogy így fogalmazok, de értsd jól: patkánynak, aki "friss husit" keres. A húgod jó eséllyel nem pasit keres 14 évesen, hanem APÁT, apapótlékot, illetve szeretetet, amit összekever a szerelemmel és a szex-szel. 2. Az öcséd feltöri a FB-ot...ez viszont nagyon súlyos tett. Semmi köze más ember magánlevelezéséhez. Tehát: a húgod az áldozati úthoz van közel, az öcséd az agresszorihoz. Anyukának mindenképpen tudnia kellene errõl, apukának is - ha van - és ha mindkettõ bagatellizálja az ügyet, akkor neked kell nagyon észen lenned, mint legnagyobb testvérnek. És van gyámügy is, ha minden kötél szakad.
De elõbb vele beszélj! Szerintem nm volna jó ötlet szólni a szülõknek.
1. Beszélgess el a húgoddal, hogy tudsz a képekrõl és, hogy nem kéne. Normális hangnemben, elmagyarázni neki az internet veszélyeit, ahogy már elõttem is írták. 2. Szerintem a szüleidnek mindenképpen tudniuk kell errõl és nekik is beszélniük kéne a húgoddal (ha már eddig nem tették meg). 3. Az öcséddel is beszélgess azért el, mert nem szép dolog, amit csinált. Oké, hogy most úgymond hasznos, hogy ezt tette, de más magán dolgaiban, levelezésében nem turkálunk. 4. Csak egy név: Amanda Todd! Beírod keresõbe és megtudod rögtön, hogy miért írtam. Minél hamarabb próbáljátok meg eltüntetni a képet/képeket és reméljétek, hogy a kis barátja nem áll neki elküldözgetni mindenfelé egyet sem.
Azonnal mondd el a szüleiteknek. A beszélgetés az õ dolguk.
miért érzem azt hogy aki azt írta hogy a húgoddal beszélgess ugyanolyan korú tini, akinek szintén vannak valahol "szexi" képei??? :) a kérdésre a válaszom: szülõkkel beszélj... nálunk unokahúgom tett fel nem épp normális képeket face-re, ahol a bátyámék nincsenek regisztrálva, én viszont igen ... rögtön szóltam nekik, ahogy megláttam, hogy nézzenek utána mit mûvel a lányuk... besértõdött rám, de õszintén szólva baromira nem érdekelt... (azóta már rég megbékélt)
#13 Miért gondolom, hogy neked is vannak hasonló képeid??? Veled ellentétben megválaszolom! Azért, mert a 14 éves lány, akinek sokkal értékesebb hozzászólása volt, mint teszem azt neked, mert teljesen ésszerûen elmondta, hogy milyen veszélyei lehetnek egy ilyen akciónak! Ezzel szemben, te csak vagdalkozni tudsz észérvek nélkül! Tapasztalatom szerint egy tizenéves sokkal nagyobb bizalommal van egy nõvér, mint egy szülõ irányába! Tehát továbbra is azt gondolom, hogy nem egy szigorú szülõ, hanem egy megértõ nõvér, akire szüksége van! A fiútestvért meg ne ítéljük halálra azért, mert "feltörte" a profilt! Nem ismerjük a körülményeket és szinte biztos, hogy a feltörés valami olyasmi volt, hogy belépett a lány gépére ahonnan valószínûleg elfelejtett kilépni, így találták meg a képeket! Persze ez sem szép dolog, de azért ne felejtsük el, hogy egy facebook (vagy akármilyen) profilt nem egyszerû feltörni!
#9 "Az öcséd feltöri a FB-ot...ez viszont nagyon súlyos tett. Semmi köze más ember magánlevelezéséhez." Nem kapok szavakat. Ez súlyos? Tényleg? Szerintem az súlyos hogy a kedves szülõk egyáltalán engedélyezik hogy facebookja legyen. Én 3 hónapja töröltem magam onnan, a gyerekeimével együtt, mert egy szörnyû dolog. Van valóság, és ott a valós térbe ki lehet menni és beszélgetni a valódi emberekkel akiknek valódi testük van meg valódi gondolataik. Az nem is jut eszedbe hogy megjegyeztette a jelszavát a lány? Az meg hogy egy 18 éven aluli gyerek (mert gyerek és kész) szexuálisan explicit képei felkerültek a netre sokkal súlyosabbak erkölcsi és büntetõjogi szempontból mint egy facebook "feltörés" ?
A kérdező hozzászólása: Én 16 vagyok és még nem volt barátom nagyon aggódom a hugomért és köszönöm a válaszokat beszélni fogok a szüleimmel és az öcssémel.
"Én 3 hónapja töröltem magam onnan, a gyerekeimével együtt, mert egy szörnyû dolog. Van valóság, és ott a valós térbe ki lehet menni és beszélgetni a valódi emberekkel akiknek valódi testük van meg valódi gondolataik" Azért én az ilyeneken mindig besírok XD A gyereknek persze nem kell feltörni a húga profilját, a kislánynak nem kell magát mutogatnia, de errõl ne egy olyan ember ossza már az észt, aki meg törli a gyerekei fb-ját :D Igen, létezik a valóság is valódi emberekkel, de akkor úgy kell nevelni a gyereket, hogy azt is észrevegye, ne csak a gépen függjön, nem letörölni. Fõleg nem akkor, ha már idõsebb, mert ennyi önállósága hadd legyen, ha meg csitri még, akkor nem is kellett volna támogatni a dolgot, és akkor utólag nem csinálna hülyét magából a gyerek.
Sokszor látom azt, hogy "NEM LEHET FACEBOOk-OT TÖRNI" Nos, még mielõtt mindenki azt mondaná hogy ez így van, hát elmondom hogy nem. van egy nagyon sérülékeny pontja a facebook-nak, amire eddig még csak kevesen jöttek rá. Ezzel a gyenge ponttal akár 3-4 óra alatt bármilyen programozói tudás és program nélkül fel lehet törni. Perz, ha valaki ért egy kicsit a java, c#, c++ nyelvekhez, akkor programmal kevesebb mint 2 óra alatt fel lehet törni. Én is tudom mi ez a pont, de akárkit érdekel, NEM FOGOM ELMONDANI!!!

Most leszek először a barátommal és nem tudom hogy fájni fog-e? 15/L

Legjobb válasz: Ha a gép elõtt ülsz,akkor tuti nem fog! Amúgy meg emberfüggõ!

Ha a gép elõtt ülsz, akkor tuti nem fog! Amúgy meg emberfüggõ!
Mármint hogy le fogsz vele feküdni?
A kérdező hozzászólása: Igen lefeküdtem.Nekem fájt!

Karacsonyra megyek a baratomhoz es nem tudom, hogy mit vigyek/vegyek neki epp karacsonykor lessz 6honapja hogy eggyuttvagyunk szerintetek mit vegyek/vigyek neki?

Legjobb válasz: A legkézenfekvõbb az ha elgondolkozol azon,hogy mi a Párod érdeklõdési köre vagy a hobbija. ...Elég friss a kapcsolatotok ,gondolom nagy még a szerelem. Így gyakorlatilag bármivel meglepheted biztosan örül majd az ajándékodnak, mivel Tõled kapja.:-)

A legkézenfekvõbb az ha elgondolkozol azon, hogy mi a Párod érdeklõdési köre vagy a hobbija. ...Elég friss a kapcsolatotok , gondolom nagy még a szerelem. Így gyakorlatilag bármivel meglepheted biztosan örül majd az ajándékodnak, mivel Tõled kapja.:-)

Egy nős férfival csalom a barátom és nem tudom egyikkel sem befejezni a kapcsolatot. Mindkettőt szeretem. Lehetek egyszerre két emberbe szerelmes? Ha szeretem a párom szerelemmel hogy vagyok képes mégis ilyet tenni? Huzamosabb ideig?

Legjobb válasz: Az befejezni! De mind1! :D Velem is volt már hasonló szitu, elõbb utóbb el fogod tudni dönteni, hogy kit szeretsz valójában és hogy kivel szeretnél lenni. Nem szép dolog, hogy csalod a barátod, fõleg nem egy nõs férfivel, akinek ott a felesége és ki tudja, mi lenne ebbõl. Döntsd el mire van szükséged, és, hogy kivel a legjobb..

Az befejezni! De mind1! :D Velem is volt már hasonló szitu, elõbb utóbb el fogod tudni dönteni, hogy kit szeretsz valójában és hogy kivel szeretnél lenni. Nem szép dolog, hogy csalod a barátod, fõleg nem egy nõs férfivel, akinek ott a felesége és ki tudja, mi lenne ebbõl. Döntsd el mire van szükséged, és, hogy kivel a legjobb..
Nem lehetsz 2 emberbe szerelmes. Tudod, egyikbe sem vagy. Mert ha az lennél, nem csalnád meg a barátodat. Szemét vagy, ne is haragudj. Csak azért imádkozz, hogy ki ne derüljön, mert a pasi családja szétszed, és szét is mennek egy kis kaland miatt..mert te az vagy neki, még ha nem is azt mondja. Szerinted megéri ez neked? És akkor az összes ismerõs szerint egy kis [email protected] lennél, hogy tönkretettél egy családot. Amúgy közeli barátnõm is így volt, azért írom ezeket. Szétment egy család, a pasinak csak arra kellett, és õ lett a város [email protected] Szerintem minél elõbb fejezd be.
Micsoda egy undorító "ember" lehetsz.
Le lehet szavazni, csak jó tanácsként írtam amit írtam, látom megítélésként vetted. Akkor most meg is ítéllek: az egyik [email protected]ékabb dolog, szétverni egy családot egy kívülállónak! Tudod, ez a véleményem az összes ilyen szeretõrõl! Na most okkal pontozhatsz le!
Szerintem inkább ugorj a vonat alá, mindenkinek jobb lenne, te hülye p icsa
Hogy erkölcsileg mi a helyes, az egyértelmû. Viszont az érzelmeknek nem lehet parancsolni, ez is igaz. Szerintem kérj mindkettõtõl egy kis idõt külön, és amíg egyedül vagy, hátha el tudod dönteni. Igazából én is abban reménykedem, hogy a pasidat fogod választani. Ha az érzelmeid nem segítenek, akkor dönts az eszeddel. Különben is, a nõs pasival nem lehet semmilyen közös jövõd, rajta záros határidõn belül amúgyis túl kell majd lépned. Az ilyen helyzeteknek általában két szék között a pad alá szokott lenni a vége, ezért dönts minél elõbb! Ha a nõs pasit választod, akkor annak amúgy is hamarosan vége lesz, és akkor ott állsz majd egyedül. Ha meg a barátodat, akkor meg neki is el kell mondanod egyszer ezt a mostani dolgot, onnantól meg csak rajta múlik, hogy továbbra is vállal-e. Ha szeret, akkor vállal, ha meg nem, akkor tarts egy kis szünetet, majd nézz egy teljesen új pasi után!
A kérdező hozzászólása: amúgy ettõl eltekintve lehet sokaknál jobb ember vagyok sõt tudom h azvagyok...
A kérdező hozzászólása: nem megítélést kérek
Szerintem kettõt nem lehet egyszerre szeretni , rakj rendet az érzelmi világodba.
Áááá elnézést, én vagyok az elõzõ...Bocs, de nem tudtam kontrollálni magam, semmi jogom leri bancozni, mégha nyilvánvalóan az is vagy... Mondj el mindent és kezdj új életet!

A barátomnak elég sűrűn fáj a pénisze! És nem tudjuk hogy mitől van ez! Miért van ez?

18éves és szeretném ha segítenétek nekem! köszi 16/L

Legjobb válasz: elõször is alig írtál arról, hogy miért vagy milyen körülmények között fájdul meg a barátod pénisze. másodszor szerintem ez inkább az egészség/férfiak egészsége kategória lenne. harmadszor mi nem vagyunk orvosok:P a legjobb, ha a barátod elmegy orvoshoz!

elõször is alig írtál arról, hogy miért vagy milyen körülmények között fájdul meg a barátod pénisze. másodszor szerintem ez inkább az egészség/férfiak egészsége kategória lenne. harmadszor mi nem vagyunk orvosok:P a legjobb, ha a barátod elmegy orvoshoz!
A FARKÁNAK A VÉGE FÁJ? A MAKK?
Szex közben fáj??Mert akkor lehet rövid a fitymafék, és ehhez társulhat egy kis fitymaszûkûlet.Urológusnak kéne megmutatni.
Ha sokat használja, veri, meg behatol "olajozás" elõtt akkor fáj6, vagy ha fimózisa van, pl. részleges. Pihentesse, kenegesse, 3 nap alatt panaszmentessé kell hogy váljon, ha nem urológia!!!!!!
Kellene tudni, mi fáj neki!

A barátom exe nem tudja, hogy mi összejöttünk, és még mindig azt hiszi, hogy a barátom õt szereti. Mit tegyek?

A barátom elõttem egy pár hónapig járt egy lánnyal de nem volt komoly a kapcsolat.A lány állítólag csak kihasználta, de a barátom nagyon szerelmes volt belé. Aztán most, hogy már lassan egy féléve járunk, hallottam hogy az exe azt ecseteli, hogy mennyire gáz h még mindig odáig van érte, mert hogy facebookon folyton lájkolja mindenét(-.-)... ami sajnos igaz, tényleg minden képét likolja, és ez picit aggaszt.. lehet, hogy még nem tette magát túl teljesen rajta? Szóljak neki, hogy rosszul esik ez az egész... vagy inkább ne idegesítsem ilyenekkel?

Legjobb válasz: a lány állítólag téged is csak kihasznál

a lány állítólag téged is csak kihasznál
te vagy eltévedve, de nagyon
Szerintem kérd meg a barátodat, hogy szerényen, minden izé nélkül tegyen ki közös képet kettõtökrõl. Majd csak felfogná, hogy mi a pálya...
Én biztos nyakon verném a barátom
Légy résen; nehogy úgy járj, mint én! Nálam detto ugyanez volt, aztán a végén kinyögte, hogy hát mégsem szakított a barátnõjével - ergo én voltam a pótkerék. Arra kellettem neki, hogy fényesedjen az egója, hogy v.ki odavan érte (aki nem tud semmit a mocskos dolgairól).

Tönkrement a barátságom a legjobb barátommal és nem tudom, hogy mit kéne kezdenem szerintetek? (Többi lent)

Az elmúlt 1 évben eléggé megromlott a viszonyunk.El?ször ingadozóvá vált mert néha egyáltalán nem találkoztunk néha meg mindig együtt lógtunk,aztán már csak hébe-hóba és akkor se ö keresett soha hanem én ?t.Ezenkivül nagyon sokszor becsapott olyanokkal hogy jön azt én elment , de ? sehol sem volt, és amikor rákérdeztem vagy megsért?dött vagy kitalált valami rossz kifogást.Most pedig már vissza se ír az üzeneteimre.Pedig ? volt az egyetlen akit igaz barátomnak tartottam. 17/F(Tudom egy fiú szájából hülyén hangzik ez a sok rinya, de rohadt rossz érzés.)

Legjobb válasz: Ne add fel kérdezd meg tõle, hogy mért nem akar találkozni veled. Vagy mi rosszat tettél. Szerintem kérdezd meg hogy neki mikor lenne jó hogy találkozzatok .. Nem tudok mást mondani

Ne add fel kérdezd meg tõle, hogy mért nem akar találkozni veled. Vagy mi rosszat tettél. Szerintem kérdezd meg hogy neki mikor lenne jó hogy találkozzatok .. Nem tudok mást mondani

Hogyan kenyeztessem a paromat tejszinhabbal? Marmint ezt mondta nehany baratom. Es nem tudom hogy gondolhattak pontosan. Elkepzelesem van hogy kene. De megis csak.

Legjobb válasz: nagyon trükkös találmány, egy kicsit felrázod a tejszínhabos tubust aztán megnyomod az egyetlen gombot ami rajta van, a tubusban lévõ túlnyomás ki fogja nyomni a tejszínhabot a tubusból, irányítsd a tubus végét a párod testéhez, akárhova és nyomd le a gombot. Ha ez megvan már csak nyalni kell. nem tudom mit vársz :D

nagyon trükkös találmány, egy kicsit felrázod a tejszínhabos tubust aztán megnyomod az egyetlen gombot ami rajta van, a tubusban lévõ túlnyomás ki fogja nyomni a tejszínhabot a tubusból, irányítsd a tubus végét a párod testéhez, akárhova és nyomd le a gombot. Ha ez megvan már csak nyalni kell. nem tudom mit vársz :D
ráfújod a habot a testére intim részeire és lenyalogatod
Be kenef, lenyalod. Ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!