Találatok a következő kifejezésre: A barátommal és közben csókoloztunk, (3 db)

A barátommal franciáztunk és közben csókoloztunk, a barátom nem ment el. Lehetek terhes?

és nem is magához ugy h sztem keze nem lett semmijen sem.

Legjobb válasz: Miért is lennél terhes?? Nem értem.. franciázástól még senki nem lett az. De ha már megfordultok, és elévez benned akkor igen.

Miért is lennél terhes?? Nem értem.. franciázástól még senki nem lett az. De ha már megfordultok, és elévez benned akkor igen.
Franciázástól ill csókolózástól nem lehetsz terhes. Ahhoz kell a sperma, az érett petesejt és az, hogy õk találkozzanak (a hüvelyeden belül). Máshogy nem lehetsz terhes!!!
Hogy lehet franciázni és csokolózni egyszerre???!!!
Van egy olyan érzésem, h te még nemcsak a babához, de a szexhez se nagyon vagy érett.Aki ilyet megkérdez, az tuti nem az!
Szerintem beszélgess el anyukáddal arról, hogy is készül a kisbaba. Asszem valami nagyon kimaradt...
Ha a barátod nem ment el, és azelõváladékából se jutott a hüvelyed közelébe, akkor kizárt a terhesség. Legyél egészen nyugodt. Ha pedig nagyon parázós vagy, érdemes elkezdened tablettát szedned. Hogy mire a franciás idõszakon túljuttok, már teljesen védett legyél. Akkor nem kell majd idegeskedned, csak élvezni a helyzetet.
Szerintem nem tudod mi az a franciázás.
AZT HISZEM FEL KELL VILÁGOSITANI TÉGED A FRANCIÁZÁSROL.HA FRANCIÁZOL AZ AZT JELENTI HOGY EGGYSZERE KÉNYEZTETITEK EGYMÁST A SZÁTOKKAL VAGY A TE FENEKED VAN A FIU SZÁJÁNÁL ÉS A TE FEJED A FIU LÁBA KÖZÖTT CSAK HOGY FINOMAN FOGALMAZZAK VAGY FORDITVA.HA NEM CSINÁLJÁTOK VÉGIG A SZÁTOKKAL ÉS A VÉGÉN Õ BELÉD HATOL ÉS BELÉD ÉLVEZ AKKOR TEHERBE ESHETSZ HA VAN PETE ÉRÉSED DE HA EL SE MEGY EGYÁLTALÁN SEHOGY ABBOL MÉG NEM LETT GYEREK SEHOL SEM FRANCIÁZNI ÉS CSOKOLOZNI EGYSZERRE NEM LEHET

14 éves lány vagyok és a barátaim közül már mindenkinek van vagy volt pasija és csókolózott. Szerintetek az gáz hogy nekem még nem volt senkim és még nem csókolóztam?

Legjobb válasz: Ezeregy ilyen kérdés van!Nem,nagyon nem gáz sõt nagyon jó!Nekem sem volt még barátom, én nem az ilyen kis páwákra bukok -.-"

Ezeregy ilyen kérdés van!Nem, nagyon nem gáz sõt nagyon jó!Nekem sem volt még barátom, én nem az ilyen kis páwákra bukok -.-"
Az a gáz, ha valaki az életkortól és a barátaitól/barátnõitõl teszi függõvé az ilyen dolgokat...nagyfokú éretlenségre vall. Képzeld, nekem elõször 20 évesen ért férfi a mellemhez, meg hozzám, aki azóta is a párom! Mivel érett, értelmes ember, tisztel(t) érte, és nagyon örült, hogy õ lehet az elsõ. Azt mondja épp ettõl (is) vagyok különleges neki, hogy nem álltam be a sorba, a tömeghajhász, idióta, magamutogató, erkölcstelen tiniribancok közé. 21/l
szerintem az gáz, hogy a barátnõid meg ilyen kiélt kis .....
Nem gáz! Majd lesz!
Nem gáz. Õk 16-18 évesen már megtört, elhasznált, kiélt lányok lesznek. Ennél te sokkal értékesebb leszel/vagy, hidd el. :)
Én is 14 éves vagyok. már csókolóztam de azt is csak 1-szer a volt pasimmal de nem volt annyira jó (vagyis nekem nem tatszett) és szerintem egyáltalán nem baj h te még nem jársz senkivel és még nem is csókolóztál :) meg am is...csak olyannal kezdj el járni, aki neked szimpi, jól bánik veled, szeret, tisztel és nem egy bunkó -.- a többi meg majd magától kialakul :D
Nem.. Ne állj be a sorba a többi közé, mert jobb ha más vagy. Van aki persze nem nézi ezt jó szemmel, de az csak éretlen, vagy igy próbálja leplezni hogy õ már nem különleges hanem közönséges.. Sose járj valakivel csak azért mert kell egy fiú, csak akkor ha tetszik neked, stb.
Ilyen idõs koromba még nekem se volt. Középiskola elsõ évének a közepébe lett és azóta eggyütt vagyunk. :-)
Valami link?
A kérdező hozzászólása: http://www.rtlklub.hu/most/10453_kinga_vegzetes_dontest_hoz a videó vége felé

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!