Találatok a következő kifejezésre: A barátommal és kétszer (29 db)

Szeretkeztünk a barátommal és kétszer élvezett el ugyan abba az óvszerbe egymás után. Lehet ebből baj?

nem úgy értem hogy levette az óvszert és aztán vissza, hanem egyszer elment, utána még 5 percig szeretkeztünk ugyan azon óvszerrel és elment mégegyszer.. ugye nem jöhetett ki az els? adag ondó a pénisz tövénél amíg mozgott bennem?

Legjobb válasz: de kijöhet

de kijöhet
ha kijött lehet baj ha nem nem... Ezt ti láttátok.
Hát ha a barátod képes arra, hogy elmenés után ne lankadjon le és folyamatosan álljon, mint a cövek, akkor nem lesz baj.
Ha nem szakadt ki akkor nincs gond.Kifolyt és annyi.
Ugyan mi baj lenne! Akár mégegyszer is használhatjátok majd ugyan azt, hiszen három a magyar igazság! :)
Még az is lehet, hogy saját magát ejtette teherbe.
hát én biztos nem játszadoznék ilyenekkel. oké, hogy nem szakad azért olyan könnyen a gumi, de azért ha tele van, nem olyan biztos, hogy elbír még annyi spermát
A kérdező hozzászólása: a napokban kell megjönnie, egyenlõre még nem késik egy percet sem.. (:
A kérdező hozzászólása: nah, ahogy leírtam az elõzõ kommentet, abban a percben jött meg x) szóval nincs baj (: köszönöm a válaszokat !
örülünk, de nem értem, miért szórakoztok. a gumi olcsóbb, mint egy gyerek. lehet, illúzióromboló lenne gumit cserélni így közben, de akkor védekezzetek máshogy.
A kérdező hozzászólása: sajnos õ "szórakozott".. ha szexrõl van szó, a férfiak nem ismerik a mércét, pláne ha a kellõs közepén tartanak.. én direkt szóltam neki még szex elõtt, hogy legyen óvatos, mert peteérésem van.. szex után közölte velem hogy kétszer ment el, lett belõle egy jó kis veszekedés, szóval nem én tehettem róla, én mindig észnél vagyok :/
máskor vágd pofon! ti és egy harmadik élettel játszik !!
A kérdező hozzászólása: utolsó: nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszodat ! ! remélem valóban nem lesz baj, de még 2 hetet várnom kell hogy kiderüljön (:
Ez velünk is sokszor elõfordul. Õ már elélvezett, én még nem, de akkor is folytati, hogy én is elérjem az orgazmust. És amikor elérem, akkor õ velem együtt elélvez. Én megértelek. :) Nincs semmi gond, ha ki nem szakat, bár nekünk eddig semmi gond sem volt.
A kérdező hozzászólása: állt neki ugyanúgy az elsõ orgazmus után, tehát nem konyult le, és ugyanúgy csináltuk tovább és 5-10 perc múlva volt a második orgazmusa, nem éreztem hogy lekonyult volna a két idõ között...
De 10-20 percig még állt neki, vagy 10-20 perc után valóban elélvezett mégegyszer? A kettõ nem ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: aki pedig teljesen félreértelmezi a kérdést és azt hiszi hogy az elsõ orgazmus után levette az óvszert és utána pedig vissza, az inkább menjen kifestõzni mert teljesen félreértelmezi a kérdést.. aki pedig megértette, annak köszönöm a válaszokat, várom továbbra is..
A kérdező hozzászólása: miért lenne vicc? O.o nem értelek... miután elmegy, néha még 10-20 percig ugyan úgy áll neki.. ez miért akkora csoda? ...
5 perc után mégegyszer???? Ez vicc.
szerintem is kifolyhatott
A kérdező hozzászólása: hát látni nem is értem hogy hogy lehetett volna, hiszen lehet az õ 'nedve' is és az enyém is, szóval ez teljesen szubjektív..
A kérdező hozzászólása: hatalmas balhé lett belõle, szóval nem fog többször ilyet csinálni..
Elsõ vagyok: Nem tudom én addig hívtam ezt az egészet udvarlásnak amíg meg nem kértem a párom kezét.
Na fék. Nekem a járás egyenlõ az udvarlással... Egyébként miért lenne baj ha udvarol?? Had' tegye csak ha szeretitek egymást.
A kérdező hozzászólása: igen tudom de nem engedik hogy õ járjon ide mert félnek hogy a falu szájára kerülünk és azt fogják mondani hogy már ide jár udvarolni bár nekem mind1 lenne csak együtt legyünk de egyszerüen nem engedik ám 15 vok a barátom meg 17
Gondolom fiatal vagy még és azért nem engedik. Én a helyedben azt mondanám nekik, hogy inkább járjon Õ hozzátok, mint Te menj vagy nyilvános helyeken töltsétek az idõt. Így szemmel tudnak tartani. Amúgy meg nem nagyon értem azt az udvarlás és járás közötti különbséget, hiszen tök mindegy minek nevezzük, ha akartok úgyis sexeltek és úgyis szeretitek egymást.
A kérdező hozzászólása: én azt is elfogadnám ha udvarolna de már be is mutattam és azt mondták lehet az hogy járjunk meg minden csak az a baj hogy azt mondták ha ide jár nálunk az már nekik olyan mintha udvarlás lenne jó lenne ha engednék de ha nem engedik hogy jöjjön nálunk akkor legalább azt megengedhetnék hogy én mehessek hozzá nem aludnák ott de akkor vele lehetnék de nem nengedik
A kérdező hozzászólása: ok én értem és én szeretem a párom és õ is engem de õk azt mondták hogy ha udvarol akkor nem járhatunk összeis vesztem velük hogy ilyenek de a nagyszüleimmel élek és õk nem engedik a szüleim elváltak és õk nincsenek velnk mert örökbefogadtak a nagyszülõk
Ez is igaz lehet, így is lehet mondani. Felnõtt korban már így hívjuk, de kamasz korban mi addig hívtuk udvarlásnak, míg össze nem jöttek és el nem kezdtek járni! :) Érdekes késõbb már nem "járunk" a párunkkal, hanem együtt vagyunk, együtt élünk, jegyesek vagyunk stb! :)
És téged mi zavar? Hogy a szüleid nem fogadják el õt? És mi az, h "engedték"?? Nehogymár õk mondják meg, hogy kivel járhatsz és kivel nem.. Amit az elõttem lévõ emberke írt, teljesen egyetértek. És mi az, hogy nem udvarol, hanem CSAK jártok? Ha már jártok, nyugodtan udvarolhat is szerintem.
mi a különbség a "már" udavrol és a "csak" járunk között? Udvarolni a fiúk addig szoktak, amíg össze nem jönnek a lánnyal, onnantól kezdve meg járnak nem?
Húúú, hát akkor tuti a korod miatt nem. Azért nem ártana tisztázni velük, hogy sokkal hamarabb venne a szájára a falu, ha a faluban össze-vissza enyelegnétek. Utolsó voltam :)

Miért nem tudok elélvezni? Eddig kétszer sikerült életemben, akkor is nagyon rövid ideig tartott. Pedig imádom a barátomat és nagyon jó a szex.

Persze van, amikor nincs annyira kedvem hozzá, de ha ilyenkor csinálom velem nem is várom hogy elélvezzek. Persze a legtöbbször valójában, tényleg nagyon élvezem és fel vagyok izgulva, még sem megy sehogy. Akkor sem, ha csak ujjaz vagy nyal... Amikor sikerült, szinte hihetetlen hogy mennyire jó érzés, mintha egy pontból áradna fuu annyira jó:) úgy szeretném többször átélni:( A barátommal 2 éve vagyunk együtt, de még nem mondtam ezt neki.. tudom hogy nagyon gáz és helytelen de néha el is játszom neki hogy elmentem... nem kéne tudom, de nem akarom megbántani, mert annyira rendes, imád engem és én is őt. Én enélkül is élvezem, de nagyon jó lenne ha többször sikerülne. :( Van valami tippetek, tanácsotok? Bocsi, kicsit hosszú lett. Előre is köszi:) 18L

Legjobb válasz: Csak azért írok mert engem is érdekelnének a válaszok(igaz,én pasi vagyok :D)

Csak azért írok mert engem is érdekelnének a válaszok(igaz, én pasi vagyok :D)
A barátod nem vette még észre, hogy nincs orgazmusod???Gratulálok...
Bocsi, közben rájöttem, hogy valószínûleg tudja, de akkor sem értem, hogy nem zavarja. Sajnos nálunk is ugyanez a helyzet, és lassan rámegy a kapcsolatunk is. Már pszichológuson gondolkodom.
Utolsó: írja a kérdezõ, hogy megjátssza néha. Ami amúgy nagyon elítélendõ, de az tényleg fura, hogy a barátod nem veszi észre ezt. Talán te vagy neki az elsõ?
Srsly guize. Egyrészt beszéld meg vele, hogy mi a szitu, csak tudja, hogy nem a képességei miatt nem sikerül! Onnantól kezdve szabadon próbálkozhattok és megtalálhatjátok, hogy neked hogyan megy a legkönnyebben, és onnan dolgoznátok tovább - ez nem jelenti azt, hogy addig ne élvezhetnétek úgy, mint eddig, csak tudatosan próbáljatok ki új módokat. Másrészt tényleg nincs semmi probléma azzal, ha nem sikerül csak egyféle stimuláción keresztül. Teljesen normális, ha pl. csak penetrációval nem sikerül elélvezned, és ezt õ is biztos megértené - csak ahhoz tudnia kell, hogy ez téged aggaszt. De tényleg, tudatos próbálkozás, még ha el sem mondanád neki, akkor is. Errõl mondjuk nem tudom miért 18/F kell, hogy beszéljen neked.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy elítélendõ :( de tényleg nem akartam megbántani. amúgy igen, én vagyok neki az elsõ, talán ezért sem tûnik fel neki :( viszont nem csak nála van ez a problémám, az elõzõ kapcsolatomban is ez volt, tehát nem õ tehet róla... nem tudom, hogy lehet-e az az oka, hogy elég 'rögösen' indult a szexuális életem...igazából nagyon korán, és sokáig még magamnak sem mertem bevallani, hogy már akkor elveszítettem, amit rajtam kívül nem is tud senki. talán ez lehet a gond, nem tudom...

Ha a baratom megujjazott ketszer es betette nekem egyszer akkor mar nem vagyok szűz? De masodszor nem tudta mert osszeszukultem es nem vereztem amikor betette, miert van ez?

elnezest a helyesirasi hibaimert..de nem magyarbol vagyok ha angliabol es lassan 4 honapja Budapesten lakom, tanulo magyar nyelvu vagyok...remelem segitetek nekem eben

Legjobb válasz: A szüzesség lóf.sz, egy mítosz, amit valami idióta kitalált. Azt mondják "elveszti a szüzességét", holott igazából senki nem veszít el semmit. Ha valamit elsõként tapasztalsz meg, akkor arra azt mondják, hogy elsõ tapasztalatod ezzel-meg azzal, akkor a szex esetében miért van az, hogy az elsõ szexuális élményed során "elvesztesz" valamit? Az elsõ szex nem más, mint a szexuális életben való debütálásod, és ennyi. Ez a gondolkozás vezet el odáig, hogy manapság mindenki bírál mindenkit a szexuális élete alapján.

A szüzesség lóf.sz, egy mítosz, amit valami idióta kitalált. Azt mondják "elveszti a szüzességét", holott igazából senki nem veszít el semmit. Ha valamit elsõként tapasztalsz meg, akkor arra azt mondják, hogy elsõ tapasztalatod ezzel-meg azzal, akkor a szex esetében miért van az, hogy az elsõ szexuális élményed során "elvesztesz" valamit? Az elsõ szex nem más, mint a szexuális életben való debütálásod, és ennyi. Ez a gondolkozás vezet el odáig, hogy manapság mindenki bírál mindenkit a szexuális élete alapján.
Jó kérdés. Attól függ hogy mennyire tette be. HA teljesen, és hosszabb ideig csináltátok, akkor valószínûleg már nem vagy szûz. Vérzés nem mindenkinél van. És az sem feltétlenül igaz hogy az elsõ mindig fáj.
Ketrinkee! Tegnap ugyanezt a történetet adtad elö! Kaptál válaszokat is? Elfelejtetted?
Minden nap megkérdezed? Tegnap is megkaptad a normális válaszokat: ha betette, nem vagy szûz és nem mindenki vérzik elsõ alkalomkor. A szûkülés lehet kevés elõjáték, vagy pszichés gát, izgalom, stressz hatására. Próbálj jobban ellazulni. Gratulálok, sokat finomodott a stílusod! (Komolyan!)
Nem vagy már szúz mivel már betette. Nem mindneki vérzik ha átszaakad a szûzhártya pl én sem véreztem.
Hivatalosan akkor vagy szûz ha még nem voltál fiúval és nem akkor ha ujjazod magad.
hallod, állj már le ezzel a szüzesség-mítosz-dologgal!!!! minden rohadt kérdés alá odaírod! egyszer elég volt elolvasni, köszönjük! amúgy meg a szüzességet azért vesztjük el, mert gondolom ha a házasság elõtt történt, akkor az ciki volt meg minden, ezért elvesztetted, és megmaradt ez a szóösszetétel. Valami ilyesmi lehetett. Másik lehetõség meg talán azért, mert a lábamra is azt mondom, ha amputálják, hogy elvsztettem a lábam, itt elvesztettem a szûzhártyám... szóval :/ másrészt a szüzesség még mindig nem egy mítosz... -.-
#6: "Szüzesség: az emberek testi szerelem elõtti állapota." Ebben mi a mítosz?? Megtörténik a testi szerelem, tehát ez az állapot megszûnik, valaminek a megszûnése: veszteség.

A barátomnak miért nem tûnik fel, hogy ez zavar? Vagy, hogy nem esik jól? Pedig szoktam egyszer-kétszer neki mondani.

A barátomnak sok lányismerõse /lánybarátja van és ez zavar.Néhányan meg is ölelik õt néha,amikor pl. kint vagyunk és akkor csak mellettük ácsorgok és idegennek érzem magam. :( És féltékeny is vagyok! :/

Legjobb válasz: nem sokáig leszel a barátnõje :)

nem sokáig leszel a barátnõje :)
És szakítsa meg velük a kapcsolatot? Meg kell bíznod benne, az hogy megöleli még nem jelent semmit.
nekem is sok lány barátom volt, mégsem akartam tõlük semmit, mondjuk nem is ölelgettem
És hol a szád, hogy megmond neki tisztán? Kössetek kompromisszumot.
Fogd meg és verd meg/neveld meg a barátodat .... amugy lehet látni valakin hogy hogy viszonyul valakihez valamihez ez alapján dönts. Ennél többet sajnos nem tudok mit mondani .... ha meg ugy érzed hogy nem jó a dolog/kapcsolat akkor könnyes bucsú ....nagyából ennyi
Azt várod tõle, hogy megszakítása a barátságait miattad? Hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: Mondja, hogy szeretem meg minden! Aranyos...NEM kérem, hogy szakítsa meg a barátságait, legyenek lánybarátjai nyugodtan...CSak ne ölelgesse éoket, mert az zavar! :( és megszoktam neki mondani, de akkoris.. :(
pereld be xD
Sex közben hozd fel a témát és nyert ügyed van :)
Remélem lány lesz és olyan felelõtlen mint te:)
18 leszel, de mégis egy 13 éves szexuális érettségével rendelkezel. Azért kapsz kioktatást, mert nem tudod, hogy elsõ alkalommal is lehetsz terhes - nem a "hányadszorra" kérdése ez, hanem hogy a dugó csatlakozik-e az aljzathoz.
Utálom az ilyen kérdéseket, hogy "Miért nem jön a mensim ha nem védekeztünk?" Korod? Gyerek (legalábbis az agyad ilyen szinten áll). Eszed, hogy óvszer, vagy tabletta nélkül szexeltél? Nulla. Problem?
Csinálj tesztet te gyökér!
legyen a kicsi neve Kitti ha lány lesz :) szerintem szép név.
Elvileg? Láttad hogy valahova kiverte? Mindenhogy lehetsz terhes... kivéve ha még sose jött meg a havid kb 11 éves korig... :"D hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: ez már egy egy hónapja történt és tegnap elöt csináltam tesztet.megvolt a 2 hét.
Ha elég felnõtt vagy ahhoz, hogy szexelj, akkor ahhoz is elég felnõttnek kellene lenned, hogy tudd, ilyenkor mi törtéhet. Szerintem teljesen tisztában vagy vele, hogy lehetsz terhes, csak azt várod, hogy megnyugtassunk. De mi csak az igazságot írjuk meg. És az igazság az, hogy simán lehetsz terhes, még akkor is, ha negatív lett a teszt, mert az sem 100%-ig megbízható. De valóban az idegességtõl vagy hormoningadozástól is késhet. Menj el nõgyógyászhoz, az nem árt, ha az ember elkezd szexuális életet élni. És nõj fel ezekhez a dolgokhoz, különben nagy bajod lesz.
Nyugodj meg. És kezd el tanulni a pelenkázást. Van még rá pár hónapod.
1 hét még nem a világ. Lehet az is, hogy kimarad ebben a hónapban neked. Simán lehet az idegességtõl is. De biztos, ami biztos ismételd meg a tesztet (egy megbízható fajtával).
Ha a teszt negatív lett akkor nem lehetsz terhes. Az meg, hogy késik szerintem normális, nekem legalábbis késett egy hetet, nem is egyszer volt az, hogy egy hetet vagy pár napot késett és nem azért mert húú terhes lehetek, mert nem védekeztünk, ugyanis védekeztünk amit nektek sem ártott volna azért. Felelõtlenség az, hogy nem védekeztetek akár hány évesek is vagytok szerintem mindig az, hogy ha nem akartok gyereket és utána meg azon parázol, hogy jaj most remélem nem vagyok terhes stb...
baszátok már meg azért van a nõgyógyász...nem valami jó de ennyire megakarsz nyugodni elmész és megmondja mert terhességi teszt is annyira jó mint ha én mondanám meg...elmentek elmondja h most kimarad valami miatt és nem vagy terhes vagy közli veled h van egy kis gond.
Meglep, hogy kioktatást mindenki tud írni, de értelmes válasza jóformán senkinek nem volt. Amikor az ember elveszíti a szüzességét, akkor szinte kivétel nélkül változik a ciklusa. Korábban jön, késik..ugyanez van hosszú szexuális élet kihagyás utáni újrakezdéskor. Szóval tesztelj még egyet a biztonság kedvéért, de a kését általában az okozza, ha nincs szó terhességrõl, amit írtam.
Amúgy kérdezõ ha nem a véleményünkre/válaszainkra vagy kiváncsi, akkor minek írtad a kérdést? Na ebbõl is látszik milyen okos vagy. Itt nem kapsz megnyugtatást(mert csak azért van ezaz egész) inkább menny el a nõgyógyászhoz.
Nagy valószínûséggel nem vagy terhes, hiszen negatív a teszted. A menstruációd késhet akármitõl - hormoningadozás, stressz, bármi. Akár ki is maradhat, még csak 18 vagy, tombolnak a hormonjaid. Csinálj pár nap múlva megint egy tesztet, ha az is negatív, de még mindig nem jött meg, menj dokihoz, hogy rendbetegye a hormonjaidat. ezentúl pedig tényleg védekezzetek.
Korán is tesztelhettél - mikor még nem mutatja ki. Ezen kívül lehet az idegességtõl, hormonproblémáktól, felfázástól/betegségtõl is.
2 hét múlva csinálj tesztet...
-.-
A kérdező hozzászólása: van elég problémám az nélkül hogy kioktattok . nem ezért irtam ki ..egy tesztet csináltam az negativ lett, és igen láttam .
A kérdező hozzászólása: 18 éves leszek egy hónap mulva õ pedig 19.
A kérdező hozzászólása: volna valaki aki a kérdésemre válaszolna?én ezt értem hogy lehett terhes vagyok , de esetleg lehet más oka is..?!?
13 éves kislány szintjén vagy ..
Ha negatív lett a teszt, akkor valszínû csak az idegességtõl késik.
Egyik barátnõmet megerõszakolták amikor szûz volt és úgy lett terhes... szerinted?
De öcsém.. láttad hogy kiverte a hasadra vagy a pzs-re vagy az ágyra vagy a plafonra? Amikor kihúzta belõled?
A kérdező hozzászólása: de ti ugyan olyan hülyék vagytok mint én!!! . értem hogy mekora hülyeséget csináltam!!! kilettemoktatva! nem kell még idegenektõl is!! . igen láttam hogy kiverteee. tudtam hogy tehes lehetek az elsõtõl .!. negativ lett a tesztem !! .de nem jött még meg. és ez érdekel hogy miért lehet. nem az hogy mi a véleményeteeek!!!.
Lehet, hogy az idegességtõl késik.Ha most vesztetted el a szüzességed attól is késhet, vagy ki is maradhat egy két ismerõsöm így járt.
WTF???
Hat mondd akkor meg a baratodnak, hogy ez nem termeszetes allapot, egyaltalan nem az. Azt is tudnia kell, ha nem is lenne szukulete a furdes alapkovetelmeny, nemhogy meg ilyen is a farka, s mosdani sem akar. Am vidd orvoshoz, ez mutetre szorul.
Petyhüdten nekem is túllóg kb fél centit(hideg vízben olyan mint egy kis ormány :/)de rendszeresen mosva nem büdös, azonban ha nem mosom meg 2 nap után halszaga van.Fél centis túllógás ernyedten amúgy nem fitymaszûkület, barátodnak mennyire lóg túl?
A válasz most is a Nutella. "Finom íz! Csuda jó!"
GO Urologia...
Akartam irni tultengese
A kérdező hozzászólása: Neki 2-3 centire lóg túl.
Nem szûkületet, túltengést akartam írni.
fitymatúltengés? én egyszerr voltam kicsi mérettel..és neki volt büdös kicsit...emiatt is kiábránditó volt..pedig tusolt elõtte
Tényleg nem zavar, mer nem büdös, mint írta tusol rendszeresen. Amirõl Te írsz az már túlzás, mer legalább 1x naponta meg kéne, h mossa, fõleg amit írsz akk meg pláne. Ezt mond meg neki is! Én sem használok, semmilyen dezodort, de naponta tusolok, s Párom nem panaszkodott.
Hát ha úgy nézzük én is "büdös" vagyok. Nem használok semmilyen dezodort és stiftet. Csak a tusfürdõm illatát lehet olykor érezni rajtam. Párom eddig nem tette szóvá, de azért zuhanyzok rendszeresen.
Elég régi a kérdés, de hátha még aktuális: szerintem is Urológia a magoldás. Beszéld rá, menjetek el mindketten, kísérd el! A túlságosan hosszú fitymát nem lehet mosni: illetve mosni lehet, de az eredmény kétséges. A hosszú fityma egyébként a szexben is hátrányos. Beszéld rá a körülmetélésre, de persze óvatosan! Remélem segítettem!

A barátommal tegnap lefeküdtünk de nem védekeztünk, és sajnos kétszer is elment bennem. Szerintetek terhes vagyok? Mit csináljak?

A menstruációm sajnos meg nem rendszeres és nem szokott mindig megjönni.

Legjobb válasz: Ha annyira rendszertelen, akkor hetente egy tesz amíg meg nem jön, jobbat nem tudok...

Ha annyira rendszertelen, akkor hetente egy tesz amíg meg nem jön, jobbat nem tudok...
most gratuláljunk?? 50 -50 % hogy teherbe eshettél ha nem akarsz babát siess a nõgyógyászhoz 72 órás tablettáért, még benne vagy a 3 napban..
Holnap reggel irány a nõgyógyász 72 órás tablettáért! Úgy még van esélyed elkerülni a nem kívánt terhességet. Máskor pedig óvszer!!
Szólj anyukádnak, õ tudni fogja, mit csináljon veled (pl. orvoshoz visz), és lehetõleg apukádnak is szólj, õ meg tudni fogja, mit csináljon a barátoddal.
Ne a teszten járjon az eszed, hanem a nõgyógyászon. Nincs valami felnõtt rokonod, aki elkísérhetne, ha már anyukádat nem akarod megkérni? Ha nincs, tessék összeszedni magadat, és felkeresni a doki bácsit! De holnap reggel lehetõleg! Ez a legrosszabb, amit tehetsz, hogy ülsz és félõs lánykát játszol. Az orvos száz ilyen esetet látott már, nem fogsz neki semmi újdonságot mondani, a fejedet sem fogja leharapni. Kérdezhetsz tõle a védekezésrõl is, de a legjobb lenne még egy kicsit önuralmat gyakorolnotok, vagy legalább a terhességet okozható részeket ki kéne hagyni...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az én kérdésem volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De anyámnak nem szólhatok mert így is nagyon sok baja van én meg félek elmenni a nõ gyogyászhoz! A barátom nagyon kedves de õ is nagyon aggódik mert még nagyon fiatalok vagyunk ahoz hogy szülõk legyünk... Szerintetek mikor csináljak tesztet?
esemény utáni tabletta! Megkérdezhetem hány éves vagy?
1. "GRATULÁLOK"!!Ennyit a felelõsségrõl! 2. esetleg esemény utánira nem gondoltatok??? A szex nem csak abból áll, hogy ki hova teszi a dolgokat;ÉSSZEL kellene ezt mûvelni, GYEREKEK!!!
Hát bizony anyunak szólni kell, tetszik, vagy nem, mert HA most teherbe estél, azt a gyereket õ neveli fel és nem te.Hogy miért? Mert gyámot fognak a gyerekednek kinevezni, amíg nem vagy nagykorú. Oké, hogy szexelsz, de valld be , erre még nem értél meg.Nem menõ ám ez..:) Hiába tesztek úgy mint a nagylányok, messze vagytok még ettõl..:) Attól pedig végképp frászt kapok, hogy SAJNOS elment bennem.Én inkább úgy fogalmaznék, hogy SAJNOS nem jutott eszetekbe gumit venni!!!!Legközelebb ésszel!!!!!
Kedves kérdezõ, az eseményi utáni tabletta megoldás, az abortusz nem! Ha most nem mersz szólni anyukádnak, mi lesz ha kiderül hogy terhes vagy, vagy azt sem tudja hogy szexelsz? NEM KIOKTATNI AKARLAK, de nyilván irány a nõgyógyász, ma letelik a 72óra :S
bakker, orvoshoz nem mesz, de anyadtol is felsz, akkor mit gondolsz, mit fog szolni, ha kiderul, hogy megis terhes maradtal??? vagy majd arrol se szolsz neki???? csakmert pl abortuszt 18 ev alatt nem vegeznek szuloi beleegyezes nelkul, ugyhogy ezt semmikepp nem uszod meg. ha dugni volt eszed vedekees nelkul 15 evesen akkor vallald a tetteid kovetkezmenyet!!! semmi kedvem egy honap mulva belefutni megint a te kerdesedbe, hogy "jaj terhes lettem mit csinaljak"
Utolsó elõtti vagyok. Én az escapelle-t 5260-ért vettem.
Minél hamarabb BE KELL MENNED orvoshoz, akár most is ügyeletre, az ügyeletes orvos is fog nekem jó eséllyel felírni 72 órás fogamzásgátlót!!!!!!De legkésõbb holnap menj el nõgyógyászhoz! Arra számíts, hogy a tabletta kb. 6000 ft körül mozog!
Épp tegnap voltam esemény utániért nõgyógyásznál (gumi szakadás miatt) és engem meg sem vizsgált, csak felírta kiváltottam és bevettem ennyi. Tényleg menj el íratni.
Akkor ha anyukadnak nem mersz szolni kerj meg egy idösebb baratnödet hogy irasson fel gyogyszert neked ( esemenyutanit) De meg mindig jobb ha most alsz anyukad ele mint hogy akkor amikor be kell valljad hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok.
Sikerült megoldani?

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni
Szerintem még nem igazán tapasztalt, túlságosan izgul, hogy jól teljesítsen és emiatt van!
lehet még szûz és gátlásos
Ez majdhogynem bók :) De komolyan, ha nagyon izgul, nagyon kíván, nagyon teljesíteni akar, akkor elõfordulhat ilyen... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!