Találatok a következő kifejezésre: A barátommal Éreztem valami előváladékot, (2 db)

A barátommal pettingeltünk. Éreztem valami előváladékot, vagy ahoz hasonlót, de nem törődtem vele és úgy nyúltam a hüvelyembe. Aggodnom kéne? Van valami esélye annak, hogy esetlek tehrebe esek?

Legjobb válasz: Van esélye de az annyira minimális hogy nem kell aggódj. Hangsúlyozom hogy elvileg lehetséges... gyakorlatilag szinte lehetetlen.

Van esélye de az annyira minimális hogy nem kell aggódj. Hangsúlyozom hogy elvileg lehetséges... gyakorlatilag szinte lehetetlen.
Elvileg van esélyed a teherbe esésre, de ez nagyon minimális, szinte egyenlõ a nullával.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: Így mekkora az esély?
Az esélyed rá kb ugyanannyi mint egy 25 évesé! Legyél óvatosabb és akkor majd nem kell aggódnod!

Az előváladékot érzi a nő? Lefeküdtem a barátommal de nem védekeztünk érezte volna ha valami váladék kifolyik neki?

Legjobb válasz: nem nem érzi de valószinü hogy terhes lessz ha nem védekeztél mert elõváladék az minndig van és igen van benne sperma is .. még ha nem élveztél bele akkor van esély hogy teherbe essen! De a menstruációja után 3-4 nappal csináltátok akkor kisebb az esély de ha csak ugy akkor kezdjetek izgulni.. hogy megjöjjhön neki a köv. vagy vegyetek terhességi tesztet 14.nap mulva.

nem nem érzi de valószinü hogy terhes lessz ha nem védekeztél mert elõváladék az minndig van és igen van benne sperma is .. még ha nem élveztél bele akkor van esély hogy teherbe essen! De a menstruációja után 3-4 nappal csináltátok akkor kisebb az esély de ha csak ugy akkor kezdjetek izgulni.. hogy megjöjjhön neki a köv. vagy vegyetek terhességi tesztet 14.nap mulva.
Hát gratulálok neked, de a pasas is megéri ám a pénzét. Ha már szétlövi a kislányt, lehetne annyi esze hogy felhúzza azt a nyavalyás gumit a mûszerére....
ja, és még az is ott van, h " nem védekeztünk ", akkor mirõl is beszélünk?? akkor h ne lehetne már terhes?? :) )
ja, és még annyi, h 1 tüsszentés után nem, de egy kockázatos aktus nem ugyanaz, mint 1 tüsszentés. azért remélem, érzed a különbséget.
miért is lenne riogatás, ha a biztonságos szexre buzditom?? sztem a megszakitás nem védekezés. te hasznald nyugodtan.
Nem érzi, sem a férfi sem a nõ. Igen, lehetsz tõle terhes bár az esély elég kicsi rá. Szerencsére 72 órás tabit csak nõgyógyász ír fel receptre, csak úgy nem adják ki neked. Utolsónak üzenem, hogy ekkora baromsággal ne riogassa a fiatalságot. Egy tüsszentés után te sem veszel be egy csomag antibiotikumot.
72 oras tablettat, de azonnal. és máskor be ne dõlj ilyen marhasagoknak, h ugy nem lehet teherbeesni.
A kérdező hozzászólása: ja és 8-án kellene menstruálnom
A kérdező hozzászólása: szûz voltam még
Majd 9 hónap múlva kiderül....whehehhee :DDD
Amúgy ti hány évesek vagytok?
tudom hogy rádijeszettem de ha nem élveztél bele akkor kevesebb az esélye a teherbe esésnek de ez felelõtlenség volt nagyon attól függ mikor történtt ha 72 órán belõl ajánlott egy sürgõsségi tablettát felirattatni a háziorvossal ez nem játék! /az elsõ válaszoló vagyok még minnig./
Elõváladék van, ha izgalmi állapotban van a férfi. Ez nagyon felelõtlen dolog volt, hogy nem védekeztetek. Kicsi az esély, de lehetsz terhes. Õ meg nem hiszem hogy érzi az elõváladék kifolyását.
sztem gondolkodj el a gyerek témán!!AM hány éves vagy??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!