Találatok a következő kifejezésre: A barátommal Éreztem valami (12 db)

Volt olyan hogy a barátommal csak ölelkeztünk vagy smároltunk de éreztem hogy valami kemény volt ott! Felizgult?

Olyan is volt hogy egy ágyba feküdtünk ruhában semmi nem volt csak ez hogy csókolóztunk. Jó elég heves volt és taperoltuk egymást de nem olyan durva. Erre felizgult?13 évesek vagyunk mind a ketten volt hogy megsimogatott és én is bizseregtem de a fiúknál ez hogy megy?

Legjobb válasz: Valami kemény...Az a farka volt.

Valami kemény...Az a farka volt.
Jé, én ilyenrõl még nem is hallottam!:)
én imádom érezni a kemény farkát gatyan keresztül!! odatolom a fenekem szoktam így játszani addig dõrgõlõzõm amíg fel nem áll :)
Igen, nyilván felizgult, ha kemény a farka!!
Erre felizgult. Vidd ki a strandra...
A kérdező hozzászólása: légyszi normális válaszokat már
Amúgy ja. De strandon, a vízben csináld vele, és lehet röhögni, mert addig ki nem fog jönni a vízbõl, hacsak nem olya lúzer, hogy rövidgatyában fürdik pont ezért...
Mi a kérdés?
Ha pesten lakik a szomszédban, akkor az nem a lakáskulcs volt, de ha budán a várban, akkor lehet, hogy mégiscsak az :P
A kérdező hozzászólása: tudom hogy a farka volt o.o nem az a kérdés
Hát így megy ez. Jó lenne, ha felvilágosítanád magad idõben, ha már barátot összeszedtél magadnak... Nem kell ám megvárni, hogy történjenek dolgok, közben semmit nem tudsz...
Lehet hogy tolt egy nagy hurkát a gatyájába.

A barátommal pettingeltünk. Éreztem valami előváladékot, vagy ahoz hasonlót, de nem törődtem vele és úgy nyúltam a hüvelyembe. Aggodnom kéne? Van valami esélye annak, hogy esetlek tehrebe esek?

Legjobb válasz: Van esélye de az annyira minimális hogy nem kell aggódj. Hangsúlyozom hogy elvileg lehetséges... gyakorlatilag szinte lehetetlen.

Van esélye de az annyira minimális hogy nem kell aggódj. Hangsúlyozom hogy elvileg lehetséges... gyakorlatilag szinte lehetetlen.
Elvileg van esélyed a teherbe esésre, de ez nagyon minimális, szinte egyenlõ a nullával.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: Így mekkora az esély?
Az esélyed rá kb ugyanannyi mint egy 25 évesé! Legyél óvatosabb és akkor majd nem kell aggódnod!
nemhiszem sztem csak felsértett vmit.
Nem valószínû, inkább lehet erõsebben csinálta ott picit vagy nem volt megfelelõ a síkosítás és megsértett hátul 28/F
"ugykell neked igy egyenesen bemehetnek a bacik a vértedbe a szarodbol hülye ku rva" - ezt írja egy mûvelt és tapintatos társunk, akinek inkább a helyesírást kellene tanulmányoznia, mint ítélkeznie. Milyen alapon qrvázol le bárkit? És miért mondod, hogy úgy kell neki? Szánalmas vagy. A kérdésre: tényleg vigyázni kell a hátsó ajtóval. Nem gondoltál egy gyenge aranyérre? Ha van, én tartózkodnék az análtól, mert rosszabbodhat.
"csak" berepedt. nem kaptál el betegséget.
Nem betegség, csak megsérült, de vigyázz vele, mert elfertõzõdhet
A berepedt végbél rendkívül fájdalmas tud lenni és nehezen gyógyítható. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az anális szex közben.
ugykell neked igy egyenesen bemehetnek a bacik a vértedbe a szarodbol hülye ku rva

Az előváladékot érzi a nő? Lefeküdtem a barátommal de nem védekeztünk érezte volna ha valami váladék kifolyik neki?

Legjobb válasz: nem nem érzi de valószinü hogy terhes lessz ha nem védekeztél mert elõváladék az minndig van és igen van benne sperma is .. még ha nem élveztél bele akkor van esély hogy teherbe essen! De a menstruációja után 3-4 nappal csináltátok akkor kisebb az esély de ha csak ugy akkor kezdjetek izgulni.. hogy megjöjjhön neki a köv. vagy vegyetek terhességi tesztet 14.nap mulva.

nem nem érzi de valószinü hogy terhes lessz ha nem védekeztél mert elõváladék az minndig van és igen van benne sperma is .. még ha nem élveztél bele akkor van esély hogy teherbe essen! De a menstruációja után 3-4 nappal csináltátok akkor kisebb az esély de ha csak ugy akkor kezdjetek izgulni.. hogy megjöjjhön neki a köv. vagy vegyetek terhességi tesztet 14.nap mulva.
Hát gratulálok neked, de a pasas is megéri ám a pénzét. Ha már szétlövi a kislányt, lehetne annyi esze hogy felhúzza azt a nyavalyás gumit a mûszerére....
ja, és még az is ott van, h " nem védekeztünk ", akkor mirõl is beszélünk?? akkor h ne lehetne már terhes?? :) )
ja, és még annyi, h 1 tüsszentés után nem, de egy kockázatos aktus nem ugyanaz, mint 1 tüsszentés. azért remélem, érzed a különbséget.
miért is lenne riogatás, ha a biztonságos szexre buzditom?? sztem a megszakitás nem védekezés. te hasznald nyugodtan.
Nem érzi, sem a férfi sem a nõ. Igen, lehetsz tõle terhes bár az esély elég kicsi rá. Szerencsére 72 órás tabit csak nõgyógyász ír fel receptre, csak úgy nem adják ki neked. Utolsónak üzenem, hogy ekkora baromsággal ne riogassa a fiatalságot. Egy tüsszentés után te sem veszel be egy csomag antibiotikumot.
72 oras tablettat, de azonnal. és máskor be ne dõlj ilyen marhasagoknak, h ugy nem lehet teherbeesni.
A kérdező hozzászólása: ja és 8-án kellene menstruálnom
A kérdező hozzászólása: szûz voltam még
Majd 9 hónap múlva kiderül....whehehhee :DDD
Amúgy ti hány évesek vagytok?
tudom hogy rádijeszettem de ha nem élveztél bele akkor kevesebb az esélye a teherbe esésnek de ez felelõtlenség volt nagyon attól függ mikor történtt ha 72 órán belõl ajánlott egy sürgõsségi tablettát felirattatni a háziorvossal ez nem játék! /az elsõ válaszoló vagyok még minnig./
Elõváladék van, ha izgalmi állapotban van a férfi. Ez nagyon felelõtlen dolog volt, hogy nem védekeztetek. Kicsi az esély, de lehetsz terhes. Õ meg nem hiszem hogy érzi az elõváladék kifolyását.
sztem gondolkodj el a gyerek témán!!AM hány éves vagy??

A barátommal pár órával ezelőtt lefeküdtünk. Éreztem egy kisebb fájdalmat, olyan volt mintha égne alul mindenem de nem fáj igy nem hagytuk abba. Mire hazaértem barnás(véres) foltokat találtam a bugyimon. Valami bajom lett?

Legjobb válasz: Nyugi, nekem a menzesz elmúlta után 1 héttel volt 1-2 napig véres a váladék. És biztos hogy amiatt volt, mert dokinál is voltam vele. Nekem is szokott néha olyankor is vérezni, utótisztulásnak szokták hívni.

Nyugi, nekem a menzesz elmúlta után 1 héttel volt 1-2 napig véres a váladék. És biztos hogy amiatt volt, mert dokinál is voltam vele. Nekem is szokott néha olyankor is vérezni, utótisztulásnak szokták hívni.
pedig lehet a mensid is , miután "elmúlt" még 1-2 napig néha tisztul a szervezeted ez normális ne idegeskedj:)
kérdezõ: hol olvastad, hogy ne dicsekedj?????? Én azt olvastam, hogy ne idegeskedj.
Elsõ sex volt?mert, akkor a szûzhártya átszakadásával járó vérzés...ha nem az elsõ volt, akkor felsérthetett vagy nemtudom../Sz/
A kérdező hozzászólása: Nem , nem elsõ volt.Arra is gondoltam , hogy talán mensim mulása miatt de az már elmúlt 1-2 napja.
te most dicsekedni jöttél?
A kérdező hozzászólása: Ez miért lenne dicsekedés....ha meg nem a kérdésemre akartál válaszolni csak leakartál szólni akkor azt privátba iis megtehetted volna-.-
A kérdező hozzászólása: te most dicsekedni jöttél? Szerinted ez a válasz nem hasznos. Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 10%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2008-12-06 20:17 Ez az..

A barátommal együtt aludtunk, nem szeretkeztünk még, de megujjazott és valami égető furcsa szúrós ·fájdalmat éreztem és utána meglepődve észleltem hogy pár óráig minimálisan véreztem. Most akkor átszakadt a szűzháryám az ujjazástól?

És akkor most az els? szeretkezés után nem is fogok vérezni? vagy most hogyan van? Elvesztettem a szüzességemet az ujjazástól?

Legjobb válasz: a szüzesség elvesztése nem egyenlõ a szûzhártya átszakadásával. átszakadhat az ujjazástól is, veled valószínûleg ez történt. attól még lehet h akkor is vérezni fogsz egy kicsit, ha elõször szeretkeztek, meg lehet h fájni is fog egy kicsit, de ez egyénenként változó. valakinek egyáltalán nem fáj, és nemis vérzik, valaki meg igen. ezt nem lehet elõre tudni.

a szüzesség elvesztése nem egyenlõ a szûzhártya átszakadásával. átszakadhat az ujjazástól is, veled valószínûleg ez történt. attól még lehet h akkor is vérezni fogsz egy kicsit, ha elõször szeretkeztek, meg lehet h fájni is fog egy kicsit, de ez egyénenként változó. valakinek egyáltalán nem fáj, és nemis vérzik, valaki meg igen. ezt nem lehet elõre tudni.
Elõfordulhat, hogy megsérült a szûzhártyád. Ezzel együtt szakadhat az még tovább is - és akkor hasonló érzés lesz, és egy kicsit még vérezhet. A szüzességed ettõl nem veszítetted el. Azt majd akkor, ha a megfelelõ célszerszámmal teszik.
Jhajj... a szüzesség elvesztése nem olyan, mint egy gombot megnyomsz és mostmár nincs... gondolkozz, mielõtt hisztizel. Képzelj el egy papírlapot, a papírlap hiába lukad ki 1-2 helyen, vagy szakad be a széle, attól még egyben marad, elég durva eseménynek kell történnie, hogy totál megszûnjön papírlapnak lenni.

Eddig úgy éreztem néha, hogy gyengült a szerelmem a barátom iránt egy nagyon picit. De most máshogy érzem valami miatt. Akkor mégis ugyanúgy szeretem?

Nos a lényeg,hogy 3 hónapja vagyok együtt a barátommal,talán a megismerkedési szakasznál kezd?dött a szerelem,és úgy érzem,minta akkor intenzívebb lett volna.

Legjobb válasz: Bocsi kimaradt,hogy MSNre írta ki.

A kérdező hozzászólása: Bocsi kimaradt, hogy MSNre írta ki.
hm.. Az, h meggyengült iránta a szerelmed mondtad neki? Amugy, ha ugy dönt, h szakít, akkor nem tudsz mit tenni, max elmondod, h Te nagyon szereted, és gondolja át mégegyszer.. Addig is, mikor találkoztok a beszélgetés miatt, akkor mikor meglátod öleld át, csókold meg, és mondd neki, h hiányoztál vagy valami. Lehet, ha látja, h szereted, akkor tudja, h szereted és nem fog szakítani. Lehet észrevette rajtad azt, hogy elbizonytalanodtál.. ennyit tudok mondani.. de remélem, h minden rendben lesz köztetek :)
A szerelem mindig új érzés, és ha nagyon jól érzed magad a kapcsolatban, a barátoddal, 3 hónap alatt szerintem "meg tudod szokni" ezt a jó érzést, és azon kapod magad, h gondolkodsz, hogy már talán nem is szereted úgy? DE igen, ugyanúgy szereted, vagy talán még jobban is! Nyugi, ez elõfordul!:) Mikor láttad a kiírást, akkor megijedtél picit, ezzel be is bizonyítottad magadnak, h imádodo, és nem akarod elveszteni! :)
Hogyne, ilyen iramban két hét múlva szülsz is.
Mi az, hogy az orvos nem tudott mit mondani? Csak ült ês lesett ki a fejêbõl? Ês az mit jelent, hogy te êreztêl valamit a palid meg nem? Amugy meg tessêk megint tesztelni.
Ezt "az én éreztem valamit" én sem értem , kifejtenéd? 1-2 hét múlva még csak éppen vagy ki sem derül, hogy terhes vagy.
Szerintem menj el belgyógyászatra, mert nem gondolom, hogy a nõgyógyászaton kellene keresni a probléma okát. 1-2 héttel késõbb még senki nem mondja meg, hogy terhes vagy-e vagy sem.
Nehogy azt mondd, hogy érezted, amikor megtermékenyültél, mert rögtön elsírom magam.
Erezted hogy regen nem hazudtal neten es most ezt ki kellett irni h ket het alatt megnitt a hasad :/ grat!!!
Megpróbálok neked normálisan segíteni, bár tény, hogy a kérdésed eléggé khm...érdekes... Szóval :) Elsõ sorban szerintem a barátod érzi meg, ha a csúcsra ért, másodszorra pedig ilyen kevés idõ eltelte után ne várj csodát, nem fog mutatni a teszt semmit. Az orvos is ezért nem tudott neked mit mondani, mondjuk ha már ott jártál fel is világosíthatott volna. Nem tudsz mit tenni, mint várni és szólj legalább anyukádnak, õ biztosan fog tudni neked okosat mondani. :)

Szóval ma este szeretkeztünk, óvszerrel védekeztünk, én nem szedek mellette tablettát. A barátom utána mintha azt érezte volna, hogy az óvszeren kívül is volt valami, Ami valószínüleg az "enyém". Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Megijedtünk, hogy mivel az aktus végén mikor elment, még mozogtam.. és állítólag ilyenkor már nem lehet, ez igaz? Azt mondta a barátom, hogy lehet, hogy így fentr?l esetleg vhogy kikerült ... Nagyon félünk mindketten, mikor levette, akkor ugye csak kicsit volt nedves, és nagy valószín?séggel az az enyém volt, de.. Amúgy utána a fels?n, ami közbe rajtam volt, és mellesleg fekete, találtam ilyen apró fehér foltot az aljánál középen, viszont mikor megpróbáltuk leszedni, akkor inkább ilyen por-állagú volt.. segítsetek, én nagyon félek, hogy mégis történhetett valami :S Mennyi az esélye? És hogy mehetünk 100%-ra hogy most felül kilyukadt-e vagy nem? Amúgy... ha az ondó az aljába megy, akkor felülre hogy kerül? Ott is lehetett, a pénisze közepén, vagy "feljebb" is?

Legjobb válasz: Hû hát.. ezt így sztem elég nehéz megmagyarázni így látatlanba. Ha miután beléd élvezett (vagyis a gumiba) akkor utánna rögtön kikellett volna húznia, mert mihelyt "elment" gondolom "eltünt" a merevedése és akkor kifolyhatott ott alul. Az, hogy fölülre hogy kerülhetett nem tudom. Ha megnéztétek aktus után a gumit és a tetején nem volt lyukas akkor nem lehetett fönt semmi sperma. Amúgy sztem semmi bajod nincs, de ha ennyire parázol hnap menjetek el nõdokihoz feliratni 72 órás tablettát majd azonnal vegyétek meg és vedd be. még hnap. Amúgy meg ne parázz. !

Hû hát.. ezt így sztem elég nehéz megmagyarázni így látatlanba. Ha miután beléd élvezett (vagyis a gumiba) akkor utánna rögtön kikellett volna húznia, mert mihelyt "elment" gondolom "eltünt" a merevedése és akkor kifolyhatott ott alul. Az, hogy fölülre hogy kerülhetett nem tudom. Ha megnéztétek aktus után a gumit és a tetején nem volt lyukas akkor nem lehetett fönt semmi sperma. Amúgy sztem semmi bajod nincs, de ha ennyire parázol hnap menjetek el nõdokihoz feliratni 72 órás tablettát majd azonnal vegyétek meg és vedd be. még hnap. Amúgy meg ne parázz. !
Szerintem az a te nedved volt. Én is voltam már úgy, hogy elment a pasim és még csináltuk egy kicsit, de attól nem szabad, hogy felülrõl kimenjen a sperma. Persze hacsak nem lankadt le neki egybõl... Mennyivel utána találtátok azt a foltot? Mert egybõl nem szárad meg a sperma, annak idõ kell...
Egy ahogy leirtad szerintem nem esélyes hogy terhes lennél, valószínû hogy csak te voltál nagyon nedves és ezért volt kivülrõl annyira sikos kondom. Tom hogy hülye válasz de úgy mehettetek volna biztosra hoyg kilyukadte vagy sem hogy megtartjátok a kotont és megnézitek jobban :) mondjuk feltöltitek vizzel :D és ha spriccel akkor lyukas :) (igen, tudom mennyire hülyén hangzik ez ) A kotonban az ondó helye elvileg a legtetején van, amire van egy kicsi kidudorodó hely. Lejebb csak akkor kerülhe az ott nem elég vagy lankad a srác vagy stb...
ha ennyire nem bizol a gumiban, mért nem használsz mellé fogigátló krémet? pl.pharmatex.az nagyon jó.
szerintem sem lesz semmi gáz, máskor azért jobban vigyázzatok, 72órás az elég durva hormon, tehát azzal csak óvatosan, a teszt 500-600.- a 72órás akár 5000.- is lehet.
A kérdező hozzászólása: Tesztet így is, úgy is vegyek, mikor már lehet? :S
Az ondó ha megszárad nem lesz porszerû, inkább olyan, mintha takony száradt volna meg! Ha merev volt a pasid, és a gumi sem lyukadt ki akkor semmi gáz!
A kérdező hozzászólása: A 72 órás tabi mennyibe fog kerülni, ha amellett döntünk?
A kérdező hozzászólása: Jóval utána, de porszerû volt! Az nem számít? :S Nem tudom, mennyivel lankadt le.. de én azért "játszottam" tovább, mert jó volt.. és ezért volt jó gondolom, mert még kemény volt! Erre emlékszem..
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is. :) Nos, jó hírem van, átvizsgáltuk az óvszert, nem volt lyukad sehol.. éshát azért játszottam tovább, mert még merev volt :) A Pharmatex-et én is nagyon akartam, de lebeszélt róla egy nõgyógyász, állítólag van akit kimar, vkit nem.

Barátom nem ment el bennem, vagyis ő mondta, hogy nem és tényleg nem benne élvezett el, hanem zsepibe de késöbb amikor fürödni mentem, éreztem a hüvelyemnél valami "csúzsosat" és hozzám értem és ilyen fehér vmi volt sperma illatal. Lehetek terhes?

Lehetet ez más is és beképzeltem mert annyira nem tudom milyen illata van csak körübelülre.Lehetséges viszont h a barátom nem bennem ment el de valahogy került belém sperma?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is. Megszakításos módszerrel "védekeztetek"? Tehát, a barátod kihúzta, mielõtt elment volna? Mert van elõváladék, ami szintén tartalmaz spermát. Az, hogy valamit éreztél a hüvelyednél, az a saját váladékod is lehet. Azt pedig érzed, ha a barátod elmegy benned. Így is lehet rá esély hogy terhes légy, azt nem írtad hogy mikor történt, de lehet hogy jobb lenne egy 72 órás tabit felíratni!

Szia! Elõször is. Megszakításos módszerrel "védekeztetek"? Tehát, a barátod kihúzta, mielõtt elment volna? Mert van elõváladék, ami szintén tartalmaz spermát. Az, hogy valamit éreztél a hüvelyednél, az a saját váladékod is lehet. Azt pedig érzed, ha a barátod elmegy benned. Így is lehet rá esély hogy terhes légy, azt nem írtad hogy mikor történt, de lehet hogy jobb lenne egy 72 órás tabit felíratni!
igen, az elovaladek is tartalmazhat spermát, és az elovaladekhoz eleg az izgalmi allapot, nem kell "elmennie"
Szia Kiscsibe! Tudod, hogy ezen az oldalon, hányszor, de hányszor le lett írva, hogy IGEN simán lehetsz TERHES!!! Merthogy az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. Mikor volt az utolsó vérzésed? Az a nyákos valami elsõsorban Te lehettél, mert nedves voltál a szex miatt (felizgultál és a hüvelyed ezzel a nyákos anyaggal segíti elõ, hogy ne fájjon, mikor belédhatol a hímvesszõ) A másik, hogy lehet, hogy fogalmad sincs a szexrõl (bocsánat, de a kérdésed alapján ez így tûnik) és mégis ûzöd... A kérdés alapján 14 és 16 éves kor közé tippellek. Ha már belevágtál, legalább OLVASS egy kicsit utána! Fontos lenne tudnod, mikor volt utoljára menzeszed! Ezt írd meg.
A kérdező hozzászólása: november 8 jött meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!