Találatok a következő kifejezésre: A barátommal Éreztem (127 db)

Én 3 nappal a mensi elõtt teszteltem pozitívat.Pár nap múlva Te is tesztelhetsz.24 hetes kismami
nekem mar 5nappal a menzesz elott pozitiv lett a teszt, , 29hetes kismami
Szia! Pétekig várjál szerintem mindenképp.Nekem 2 nappal a kimaradt mensi után mutatott csak pozitívat.
A kérdező hozzászólása: huuh köszönöm szépen:) babát nem szeretnék még 20évesen.ugye nem lesz az?:D nagyon félek.

2 napja együtt voltunk a barátommal. Én nem éreztem, de elvileg bennem volt durván 20 másodpercig. Lehetek ettöl terhes?

Legjobb válasz: ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.

ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem mozgott, meg semmi, csak bennem volt...Nem tudom hogy lehet hogy nem éreztem.. de õ azt mondta! Nem is élvezett el, mivel nagyon nem is volt mitöl.
A barátod az UFÓ ?

Érezte valaki úgy ha nem kezdeményezel beszélgetést a barátaiddal akkor lehet soha az életbe nem beszélsz velük?

Legjobb válasz: Én nagyon sokszor érzem így.Pl.ha nem írok rájuk msn-en vagy nem írok sms-t,akkor nem nagyon keresnek. De utóbb kiderült,hogy ezt sok esetben rosszul éreztem. Kipróbáltam azt,hogy senkinél nem kezdeményeztem.Nem mentem fel msn-re ilyesmi. Pár hét elteltével szép lassan elkeztek érdeklõdni utánam.Volt olyan,aki nem de azzal azóta sem tartom a kapcsolatot. Bár nem tudom konkrétan ilyen beszélgetésre gondoltál-e. Ha nem,akkor bocsi hogy írtam.

Én nagyon sokszor érzem így.Pl.ha nem írok rájuk msn-en vagy nem írok sms-t, akkor nem nagyon keresnek. De utóbb kiderült, hogy ezt sok esetben rosszul éreztem. Kipróbáltam azt, hogy senkinél nem kezdeményeztem.Nem mentem fel msn-re ilyesmi. Pár hét elteltével szép lassan elkeztek érdeklõdni utánam.Volt olyan, aki nem de azzal azóta sem tartom a kapcsolatot. Bár nem tudom konkrétan ilyen beszélgetésre gondoltál-e. Ha nem, akkor bocsi hogy írtam.
Nem a neten kellene tartani a kapcsolatot és a számítógép elõtt ülni állandóan. Ki kell menni az életbe, sétálni, utazni, stb. és akkor jóval hamarabb találsz igazi barátokat. Elszakadtatok az élettõl az internet miatt.
Igen elég sokszor.. és nem csak internetre lehet gondolni, nálam legalábbis nem csak az van.. suliban is ha nem megyek oda vagy valami, az egész napi beszélgetés lényegében csak a köszönésbõl áll.. sokszor rossz érzés amikor úgy érzed csak te lépsz a barátság megtartása érdekében.. de próbáld ki, hogy nem keresed egy bizonyos ideig.. onnan leszûrheted mennyire vagy fontos neki(k)

A lovagló pózban éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Még kellett volna egy kicsi. Viszont a barátom hamarabb elment és én így nem tudtam. Van arra esély, hogy majd egyszer elélvezek hüvelyen keresztül, ha most éreztem, h "majdnem"?

Lehet majd arra esély, hogy majd 1x elélvezek? Nem vmi fontos hiszen kb 2 hónapja nem vagyok már sz?z, de éreztem h majdnem sikerült. Lehetséges majd? De nekem a gyorsabb verzió jött be amikor sokkal gyorsabban mozogtam és a barátom is rásegített. Az is lehet, h én a vadabb szexet kedvel?k közé tartozom?

Legjobb válasz: Hát..:D lõfordulhat:D amúgy meg biztos elfogsz menni, csak a te részedrõl több elõjáték kell, és kb.. egyszerre is elmehettek:P Az nagyon izgi tud lenni.. Tapasztalat...

Hát..:D lõfordulhat:D amúgy meg biztos elfogsz menni, csak a te részedrõl több elõjáték kell, és kb.. egyszerre is elmehettek:P Az nagyon izgi tud lenni.. Tapasztalat...
Az elején én is csak így tudtam elmenni. Csináld legközelebb úgy, hogy egyszer lassabban, majd gyorsabban, aztán megint lassabban, és gyorsabban mozogsz. Így a barátod nem tud olyan gyorsan elmenni, mert mikor már jó lenne neki, lelassítasz. Amikor már érzed, hogy majdnem megvan neked, akkor folyamatosan csináld gyorsan és meglesz :-)
Még érdekelne az is hogy kb mennyi ideig mozogtál a barátodon hogy ezt érezd? Mert kb 6 percet ki kéne bírnia neki is.
6perc? ez vmi átlag? mert az én barátom olyan sokáig bírja, h én már nem bírok mozogni...30perc kb.. na mindegy, én több mint egy éve nem vagyok szûz, de csak a mostani párommal csináltam...és nekem azóta jobb a behatolás, mióta hüvelytornázom..elõtte sosem éreztem h tyû de jó, akár el is mehetnék, de mostanában egyre jobb...
Szóval ha gyorsan lovagolszrajta ez mondjuk jelent 120 lökést percenként az majdnem olyan mintha verné valaki a farkát, és ha kb 6 percig ilyen tempóban veri valaki az általában elsül ennyi idõ alatt, ehhez ebben a szituban hozzájön hogy téged lát a farkán mozogni, az egész farkán érzi a meleg puncidat, meg érzi az illatodat is. Ez még plusz nagyon erõs aljzószer, tehát ilyen tempónál ez normális. Most kb képzeld el hogy bele tudd élni magadat a helyzetbe, hogy a barátod miután végigcsókolta minden porcikádat és remegsz a vágytól már folysz odalenn, akkor rákattan a csiklódra és gyorsan elkezdi pödörni a nyelvét rajta meg 2 ujjal beléd is mászik és ujaz hogy csak úgy cuppog. Majdnem biztos hogy a 6. percre vonaglani fogsz az orgazmustól ha nem vagy frigid, hát kb ilyen ha rendesen meglovagolják az embert! Kíván téged és nem tud másra gondolni ha rajta vagy, hogy elterelje a gondolatait. De valszeg ha ennyire kíván akkor hamar meg is keményedik a következõ menetre.
Biztos hogy sikerülni fog, de ehhez magadat kell elsõnek megismerni.Amit te éreztélaz nem "csak" hüvelyi orgazmus lett volna , amire nagyon kevés nõ képes, ha eggyátalán jól érzik.Lovagló pozban a csikló is ingerelve van és a kettõegyütes ingerlése váltja ki az orgazmust. Gyakorolni kell , de ha ráérzel az ízére , már felé tudsz oldódni és bármikor sikerülni fog . Ha jobban felhuz az elõjáték során akkor a behatolás után , össze tudjátok hangolni az eggyüttes orgazmust , de ha mindketten tudjátokk "lassan " nyulytani akkor attól nagyobbat fogsz élvezni. De gyakorlat teszi a mestert.
Az a megoldás, hogy miután a barátod elment, utána simogasson még téged, akár belül, a G-pontot ingerelve (úgy a legegyszerûbb, hogy Te hanyadt fekszel, a barátod bedugja a középsõ ujját úgy, hogy a tenyere felfelé nézzen, majd csak az ujja hegyét mozgatja úgy, mintha ki akarna csalogatni valamit. Hihetetlen érzés, próbáljátok ki! Közben persze lehet egy kis nyalakodás is, úgy biztosabb az orgazmus. Aztán, ha ez még mindig nem volt elég, akkor valószínûleg a párod ismét lázba jött, és lehet folytatni a második "menetet", ami ráadásul tovább is tart, mint az elsõ, mert minél többször kezd neki egy pasi, annál tovább tart. Hajrá!
Mondjuk ha mèg 2 honapja szexelsz akkor ne csodålkozz ezenDe kèsöbb meglåtod minden jora fordulProbålgassåtok egymåst aztån majd jo lesz 1x
A kérdező hozzászólása: Volt az annyi.

Van e olyan illetõ aki nem érezte barátnõjének szûz hártyáját de a barátnõje azt állítja hogy szûz volt és még szûk se volt?

Legjobb válasz: Komolyan még mindig itt tartasz? Nem tudsz hinni a barátnõdnek? Akkor minek vele csinálod? A szûzhártya megléte nem egyenlõ a szüzességgel! Attól, hogy az már elszakadt, ha még nem járt benne férfi, akkor szûz! És a szûk-ség pedig egyénenként változik! Ha rendszeresen maszturbál pl, és be is dug oda valamit, nyilván elszakadhat a szûzhártyája és még nem is lesz szûk.

Komolyan még mindig itt tartasz? Nem tudsz hinni a barátnõdnek? Akkor minek vele csinálod? A szûzhártya megléte nem egyenlõ a szüzességgel! Attól, hogy az már elszakadt, ha még nem járt benne férfi, akkor szûz! És a szûk-ség pedig egyénenként változik! Ha rendszeresen maszturbál pl, és be is dug oda valamit, nyilván elszakadhat a szûzhártyája és még nem is lesz szûk.
a tágasság nem függ a használattól retardált..
Már egy fokkal jobb a helyesírásod, de még azért még mindig van mit tanulnod.
Mindenki... érezte a barátnõd szûzhártyáját.
Tájékoztatásul közlöm, hogy a szexuálisan érett nõk legnagyobb részének már meg sincs a szûzhártyája mosakodás, maszturbáció, atlétika, egyéb sport miatt. Komolyan nem hiszel a barátnõdnek valami középkori, gagyi, túlmisztifikált, szaros kis membrán miatt? Édesistenem.
ez amúgy lehet

Beágyazódásnál menyi vér jöhet? Nem tudom hogy beágyazódás lenne-e nekem, de egy csepp vér jött csak és a múltkor kicsit szúrásokat éreztem a hasamba. A barátommal nem védekeztünk, és a múltkor reggel kicsit rosszul is éreztem magam.

Legjobb válasz: Ja én a kérdezõnek válaszoltam. Elsõ, Neked szerintem csak az aktustól volt, vagy akkor lehetett pé-d, hogyha utána 1-2 nappal fájt, de beágyazódás biztosan nem.

Ja én a kérdezõnek válaszoltam. Elsõ, Neked szerintem csak az aktustól volt, vagy akkor lehetett pé-d, hogyha utána 1-2 nappal fájt, de beágyazódás biztosan nem.
bocsi hogy nem válaszolok a kérdésedre, de amit feltettél engem is érdekelne.múltkor aktus után nekem is egy csepp vér jött és rá 1-2napra fájt a petefészkem.ja és nem védekeztünk, illetve kiszállt.mi ez? mégegyszer bocsi kedves kérdezõ!
Attól függ, hogy a ciklusod hanyadik napján volt ez. Kis folt szokott lenni, már akinek van.
14-15 napján volt a ciklusomnak
köszike!
A kérdező hozzászólása: Nem az aktus , az már 1-2 hete volt amikor úgy és az a vércsepp meg ma volt. Mi lehet?

Mikor szeretkeztem a barátommal egyszerűen bebisiltem! Annyit éreztem hogy nagyon élvezem és akkor egyszerüen kijött! Nem is éreztem hogy kell! Már harmadszorra fordult elő! De miért van ez? A lelkemmel van a baj vagy ez vmi testi hiba?

Legjobb válasz: Nem bepisiltél, hanem olyan szerencsés vagy, hogy képes arra a fajta nõi orgazmusra, amikor folyadék távozik belõled. Ezzel nincsen semmi baj, egyébként pedig szeretkezés közben képtelen lennél bepisilni, mivel összeszûkül a húgycsöved ebbõl kifolyólag nem tudsz bepisilni olyankor. Ne aggódj, nincs semmi problémád. Remélem megnyugtattalak:) 20 éves lány

Nem bepisiltél, hanem olyan szerencsés vagy, hogy képes arra a fajta nõi orgazmusra, amikor folyadék távozik belõled. Ezzel nincsen semmi baj, egyébként pedig szeretkezés közben képtelen lennél bepisilni, mivel összeszûkül a húgycsöved ebbõl kifolyólag nem tudsz bepisilni olyankor. Ne aggódj, nincs semmi problémád. Remélem megnyugtattalak:) 20 éves lány
gratula a partnernek is.:-) ha megszagolod késõbb rájösz h.az nem pisi
Dejó nektek nekünk nem jöttössze eddig.
Nagyon szerencsés vagy és ne tartsd vissza, az én feleségem is ilyen és alkalmanként többször is képes rá nagyon fantasztikus érzés mikor elspriccel.

Lehetek a barátja egy férjes asszonynak? Azt tudja, hogy régen többet is éreztem iránta, de azok az idõk már elmúltak.

Legjobb válasz: Barátja lehetnél, csak én szerintem ott nem állna meg a dolog.

Barátja lehetnél, csak én szerintem ott nem állna meg a dolog.
de mennyivel...
A csaj biztos jobban járt így.
Vannak döntések legalább egy az életben, amit az ember megbán. Nekem volt egy csaj, aki nagyon megtetszett, össze is jöhettünk volna, csak egy friss barát nagyon depressziós volt meg parázott, ezért átengedtem neki.... azóta is bánom, de már nem annyira.
A kérdező hozzászólása: 13/f
szerintem írhatsz neki egy szerelmes levelet és ha tudod akkor dobd be a szekrényébe vagy a padjába vagy talán kérj meg valakit hogy adja oda neki. Mert ha tényleg tetszik akkor nehéz lenne így elé állni ezzel. ha véletlenül nemtudod hogy mit írhatnál neki akk megkérdezhetsz privátban mert én is lány vagyok csak mondj részleteket :)
Baráti halál? :D:D:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!