Találatok a következő kifejezésre: A barátommal, szeretkezünk, (80 db)

A baratommal szeretkezunk es nem vedekezunk, hanem a megszakitasos modszerrel agyunk, en felek attol ha pl. elmegy letorli meg minden es utanna ujra szeretkezunk hogy terhes leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.

A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.
Nem csak egyszer lehet teherbe esni egy hónapban, és nem a 10-14 nap a termékeny, hanem a 14-16, te is utánanézhetnél dolgoknak. És igen, van akinél beválik, én is ismerek több ilyen párt, de ehhez tényleg érettség, figyelem és felelõsségtudat kell. Amúgy tényleg nem megbízható módszer, és jó lenne, ha nem játszanál vele. A terhesség gondolom nem jól jönne most. Védekezzetek rendesen, én is a tabira esküszöm, vagy óvszer, vagy hüvelytabi. Bármit, de ennél biztosabbat!!
Én nem mondom, hogy megérdemelnéd, de ez tényleg nagyon veszélyes, ha nem akartok semmi esetre sem babát, akkor vegyétek komolyan a védekezést.
kedves utsó hozzászóló! 1. te is huhogsz. 2. valóban nem kell tablettát, hormonokat szedni, én sem teszem, ezért van a gumi. 3. akármit is mondasz, ez az egyik legrizikósabb módszer.
Védekezzetek rendesen vagy gumival vagy tablettával!!! Ha félsz a terhességtõl nem értem, hogy miért a legmegbízhatatlanabb módszert alkalmazzátok! Meg is érdemelnéd!!!
Mindenképpen beszélj a barátoddal!! Mert ez nem jó így. Ha õ nem akar óvszerrel vigyázni rád, kkor inkább szedj tablettát. Mert igaz hogy méreg, de még mindig kevésbé károsít mint egy abortusz. Mondjuk én elhagynám azt a férfit, akinek ennyire nem számítok, hogy nem hajléandó vigyázni rám. Mert az ilyenben nem lehet megbízni. Az ilyenek szoktak lelépni amikor terhes marad a lány.
nem tudom miért huhog mindenki a megszakitásos módszer miatt, persze aki nem ért hozzá az fél a tudatos védekezés pedig müködik, ami azt jelenti, hogy nem tömjük magunkba azokat a "gyógyszernek" nevezett mérgeket ami mellett szintén terhes lehet bárki!!! MIT TEGYÉL! FIGYELD MEG MIKOR VAN PETEÉRÉSED EZ A MENSES 10-14-ik napja körül van ebben az idõben FIGYELJ a megszakitásos módszert NE használd!! A többi nap rendben van, sokan nem tudják egy hónapban 1x lehet teherbeesni!!!! MIT TEGYÉL 2! ha a párod elmegy 1x akkor mossa le és a következõ közösülésnél pedig használjon óvszert!! mert igy tégyleg veszélyes a 2.alkalom és igazuk lesz a "húhogoknak", hogy terhes leszel TUDATOSAN ÉS ÉSSZEL KELL VÉDEKEZNI!! AKI A MEGSZAKITÁSOS MÓDSZERT VÁLASSZA, több rutin és önismeret kell hozzá! tini lányok és fiúknak tényleg maradjon az óvszer vagy tabletta!!! nekem ez a véleményem!!
A 4. hozzászólónak üzenném: a megszakításos módszert azért nem szeretik alkalmazni a legtöbben, mert teljesen lehangoló, hogy épp a csúcs elõtt meg kell állni! Emellett egy tinipárnak a legkevésbé hiányozna egy baba! Mint tudjuk a fiatal "fiúcskák" még nem igazán tudják kontrollálni az elélvezésüket, a lányoknak pedig nem mindig akkor van peteérésük, amikor épp "kellene"! Bármit is mondanak, minimum óvszerrel kell, hogy védekezzenek! Az viszont elég vicces, hogy azok a csajok, akik a megszakításos közösülést választják, egyszer csak teherbeesnek utána meg "sírnak", hogy: Jajj, teherbeestem! Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy ne csodálkozzon, és hogy megérdemli!!!

Miért álmodom folyton arrol, hogy a barátommal szeretkezem? ( mellesleg szűz vagyok és barátom 150km-re lakik tőlem vagyis hiányzik)

A múlt éjjel az álmodtam,hogy végre eljutunk a barátommal addig,hogy lefeküdjünk.és ez mind jó meg az álomban is minden tökéletes volt,de egyszer csak megunta és már nem akarta velem és onnan minden rosszra fordúlt,vagyis többet veszekedtünk......a veszekedés után elment a kedvünk egymástól meg ilyenek:(( az este pedig már azt álmodtam,hogy elmentünk az erd?be gombázni és mikor meguntuk a gombázas egy barna kockaás pléden feküdtem le vele viszont ez után nem veszekedtünk,hanem kézenfogva mentünk haza

Legjobb válasz: Hány éves is vagy? Ez valószínûleg azért van amúgy, mert a barátod sokat emlegeti a dolgot, vagy te szeretnéd már tudatalatt a dolgot. A lényeg, hogy valamiért mostanában többet öszpontosítasz a sex témára és ezért jön ez vissza álmodban ilyen formában.

Hány éves is vagy? Ez valószínûleg azért van amúgy, mert a barátod sokat emlegeti a dolgot, vagy te szeretnéd már tudatalatt a dolgot. A lényeg, hogy valamiért mostanában többet öszpontosítasz a sex témára és ezért jön ez vissza álmodban ilyen formában.
Ez jó, én meg azt álmodtam, hogy eltûnt a szomszéd háza és a távolban egy hegy keletkezett de nagyon nagy tele fákkal! Reggel mikor kimentem az ajtón, a hegybõl füst kezdett el szivárogni aztán szélvihar lett és vmi hatalmas robajjal kitört belõle a vulkán, de úgy hogy a hegy egyik fele lerobbant, és az összes fa az erdõbõl a kertbe hullott, meg az udvarra, én meg ásítottam egy nagyot és megállapítottam, hogy Na, legalább már van télre tüzifa, aztán bementem és felébredtem! Na ez mitõl lehetett!!
Hello ! Valószínûleg félsz attól, hogy elégedett lesz-e veled a barátod a szeretkezés után. Mivel nincs tapasztalatod így nem tudsz majd olyan nyújtani, mint aki évek óta teszi mindezt. De nem kell elkeseredni, mivel ez teljesen normális dolog és ha a barátod emiatt esetleg megharagudna rád, akkor nem is volt értelme a dolognak, ne tekintsd a szüzességet nyûgnek, hanem fontos dolognak, tekintsd úgy, hogy a fiú aki "elveszi" legyen megtisztelve. Egy idõ után majd biztosan össze fogtok szokni, felfedezitek egymást stb. Amúgy szerintem nem okos ötlet egy távkapcsolatba ölni az idõdet, válassz inkább közelebbi fiút, mert nem nagyon fogtok találkozni és beszélgetni max msnen, az meg tré, meg ha esetleg szeretnél hétköznap is kufircolni akkor meg vagy lõve XD Jah és ha nem ütöd ki magad, akkor a lányoknak emlékezetes szokott lenni az elsõ szeretkezés, szóval ne valami ótvar helyen, hanem tiszta nyugodt környezetben tegyétek, esetleg egy kis romantika... Pisz Pisz Resp. Jesse
Valahol azt olvastam, hogy azok az erotikus álmok, melyeket valós személlyel élünk meg, azok valamilyen elégedetlenségünkre utalnak. Nem feltétlen szexuális kielégítetlenségre.
A helyedben én becsuknám az ablakot éjszakára. :)
Vágyálom.Keverve némi aggódással a kapcsolat miatt.Ennél természetesebb álmod nem is lehetne.

Miért van az hogyha a barátommal szeretkezek akkor sokáig bírja, de ha orálisan kényeztetem akkor 1 perc alatt elélvez?

Legjobb válasz: gyébként az is lehet hogy a száddal sokkal jobban ingerled a makkot, mint ahogy a puncid ingerli. Egyébként nemhogy örülnél neki, hogy nem megy el hamar szex közben. Sokan jönnek ide panaszkodni, hogy "hamar elmegy a barátom...", "Hamar elmegyek, mit tegyek?". Tehát ennek csak örülj. Ha fordítva lenne, akkor biztosan nem örülnél eg 1 percig tartó szexnek.

gyébként az is lehet hogy a száddal sokkal jobban ingerled a makkot, mint ahogy a puncid ingerli. Egyébként nemhogy örülnél neki, hogy nem megy el hamar szex közben. Sokan jönnek ide panaszkodni, hogy "hamar elmegy a barátom...", "Hamar elmegyek, mit tegyek?". Tehát ennek csak örülj. Ha fordítva lenne, akkor biztosan nem örülnél eg 1 percig tartó szexnek.
3as ment a zöld neked!egyetértek veled!
Talán mert jobban élvezi?
Azért, mert pl. egy kicsit is tág puncihoz képest (ami relatív, mert a csaj tarthatja a cerkát vékonynak) aktívabb fizikai ingert tud jelenteni egy rácuppanós, vákumos cumi.
A másik dolog, hogy orálnál nincs oka visszafogni magát.
Figyu! Egyszeruen jol szopsz. Gondot okoz? Van kedved beszelni rola? :)
Tudod ez olyan mint a takaritas: amig a szonyeget porszivozod hazimunka, de ha rateszed a cerkadra ... :)
Ha szopod nem az a cél, hogy NEKED jó legyen, ezért ott minek tartaná magát, csak elengedi élvezi és hamar elmegy. Ez természetes. :)
mert egy igazi szopógép vagy

Miért nem izgulok fel és nedvesedek be már szinte egyáltalán, amikor a barátommal szeretkezünk az utóbbi idõben?

21 éves lány vagyok és lassan 3 éve vagyunk együtt a barátommal, aki 10 évvel idõsebb nálam, de ez sosem jelentett gondot semmiben, sõt inkább sokszor a kapcsolatunk elõnyére vált. Mindennél jobban szeretem, ugyanolyan szerelmes vagyok belé, mint az elsõ percben vagy még jobban. Imádok vele lenni, sosem unatkozunk, változatos a kapcsolatunk. Eddig a szex is tökéletes volt, bár nem õ vette el a szüzességem, de vele volt eddig a legjobb, sokszor volt orgazmusom is, minden stimmelt és remek volt. Az utóbbi idõben (kb egy hónapja) azonban valami megváltozott. Nagyon kétségbe vagyok esve, mert nem tudom, hogy mi az oka, amiért nem izgulok fel. Volt hüvelyi fertõzésem az elmúlt hónapban, illetve fel is voltam fázva, ezek miatt csökkent az együttlétek száma. Mind a betegségeim, mind a kevesebb együttlét nagyon aggasztott. A munkahelyemen is gondok vannak, emiatt sokszor vagyok feszült, stresszes, nem szeretek bejárni sem dolgozni, de egyelõre sajnos még nem találtam másik állást magamnak bármennyire is próbálkozom vele. Arra gondoltam, hogy talán ezek a lelki gondok állhatnak a háttérben illetve a betegségek szövõdménye lehet, de kérlek benneteket, ha tudtok abban segíteni, hogy mi lehet ennek az oka, akkor mindenki válaszát szívesen fogadom. Nem szeretném elveszíteni a páromat emiatt. Nagyon nagyon szeretem.

Legjobb válasz: Orvost kérdezz meg mindenképpen. Õ a kórtörténet függvényében tudja majd, hogy ez lehet e tünete bárminek is, vagy inkább lelki okot kell e keresni. Sokkal jobban ért hozzá mint mi.

Orvost kérdezz meg mindenképpen. Õ a kórtörténet függvényében tudja majd, hogy ez lehet e tünete bárminek is, vagy inkább lelki okot kell e keresni. Sokkal jobban ért hozzá mint mi.
Nõgyógyászhoz kéne menned.
Arra nem gondoltál h õszintén beszélgess vele ezekrõl a problémáidról? Az sok mindent megoldana + nõgyógyász.
Szerintem rátapintottál a lényegre. A stressz egyértelmûen csökkenti a libidót és a szexuális élményt. A betegséged, ha meggyógyultál már nem valószínû, hogy közrejátszik. Talán próbálkozzatok idõpontok, helyzetek változtatásával. Fontos, hogy ne titkold elõtte a problémádat. Beszéljétek meg.
Nem irigyellek! De biztosan van jó megoldás. Az eddigi véleményekkel is egyetértek, fontos, hogy beszéljétek is meg, de az is, hogy fordulj orvoshoz. Lehetséges, hogy átmenetileg segédeszközként használnod kellene sikosítót, amennyiben egyébként maga a "vágy" rendben van. De az is lehet, hogy a srácnak is akad valami "rejtett tulajdonsága" amivel ki tud zökkenteni téged annyira, hogy jobban sikerüljön a dolog. A stressz pedig nagy probléma! Azzal valamit kezdeni kellene, hogy ne legyen. Sok sikert!
Nem kell elkeseredni, ha szereted. De kívánod-e? Ha igen, akkor nincs nagy gond, a nedvesedés pótolható síkosítóval. Azt, hogy száraz vagy más okozza, talán a stressz. Ha nem kívánod, akkor meg kell keresni a miértet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az építõ válaszokat Mindenkinek! :) A megbeszélést, ha akartam volna sem tudtam volna elkerülni, mivel ez nyilván minden férfi számára hamar egyértelmûvé válik...így elõtte sem volt titok sokáig. Természetesen megpróbáljuk együtt megoldani a fennálló, számomra igen kellemetlen helyzetet. A nõgyógyászhoz is szeretnék minél hamarabb eljutni, csak sajnos a munkahelyemen végtelenített mûszakokban dolgozom, emiatt is van a sok feszültség és kimerültség, mostanában egyre kevesebb szabadidõm van, ha van egy szabad percem azt rögtön a párommal töltöm. A síkosítót ezentúl használni fogjuk, ezt én is kezdetleges megoldásnak gondoltam. Remélem minél elõbb túljutunk ezen a nehéz idõszakon. Köszönöm még egyszer a segítséget és várom a további tanácsokat!
megnézném élõben is :P 20/f
Szerintem egyáltalán nem undorító. Amúgy mért az itteni fiúkat kérdezed, mért nem a barátodat?
A kelkáposztát is szeretem...:D
Ezt úgy bírom...Ott a barátja, imádja szereti. és idejön ajvékolni...:D
ez tényleg undorító, én is hallottam, hogy vannak ilyen lányok. engem visszataszítana, bocsi.
Le kell operáltatni, véleményem szerint ott hagynálak ha az a 2, 3cm valóban annyi. Az már tumor nem is csikló. :D 19/F
legalább könnyebben megtalálja a srác...:D
Miért nem rakx fel rola képet?:D nem is bírom elképzelni:/
Visszataszító ? Dehogy, nekem nagyon tetszik egy felizgult lány. Úgy ahogy van, csiklómerevedéssel, nagyon bejön !!!

Ha a Barátommal szeretkezünk egyszerűen nem tudok elmenni. Tudtok nekem segíteni hogy mi lehet a probléma?

Már elég régóta együtt vagyunk és semmit se szégyellek el?tte.Már ezt többször meg is beszéltük hogy el szeretnék menni, de még mindig nem sikerült pedig élvezzük egymással a szexet.Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Próbáljátok ki minnél többféle pózban, biztos van olyan, amiben könnyebben el tudsz élvezni!! Sok sikert!

Próbáljátok ki minnél többféle pózban, biztos van olyan, amiben könnyebben el tudsz élvezni!! Sok sikert!
Elég idõ van az elõjátékra? Orálisan sem sikerült kielégítenie? Igyál egy-két pohár pezsgõt szex elõtt ;)
Lehet, hogy cska hiszed, hogy elõtte nincsenek gátlásaid... Próbálj meg ellazulni... Lehet, hogy annyira görcsösen el akarsz menni, hogy azért nem sikerül...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Igazad van lehetséges hogy több idõt kéne szentelnünk az elõjátékra.És már nagyon sokféle pózt kipróbáltunk, de ami a legizgatóbb ott meg õ megy el nagyon hamar:S..ez ellen mit lehetne tenni?, :(
Ha azt akarod, hogy a barátod ne menjen el túl hamar, akkor ne próbáljatok olyan pozíciót. Neked pedig talán annyit, hogy mond meg a barátodnak, hogy mi a jó neked. Pl:orálisan általában minden nõ elmegy, még az is, aki máshogy nem nagyon tud. Vagy még az is lehet, hogy orálisan, és közben az ujjával is rásegít, plusz a mellbimbódat izgatja. Ez tuti recept, hidd el:) Szóval beszéljétek meg, hogy te hogy szeretnéd. Majd ha van valami fejlemény, akkor írd meg.
A kérdező hozzászólása: Elhiheted nagyon sok pózba próbáltuk már hogy hogy lenne az ideális és sajnos ami nekem úgy igazán jó az neki is:S..de köszi a tanácsot és akkor majd megpróbáljuk orálisan:) remélem tényleg tuti tipp;)
A kérdező hozzászólása: ezt a neki is jó-t úgy értem hogy hamar elmegy tõle
A kérdező hozzászólása: Fejlemény: megpróbáltuk hogy szex közbe izgat a kezével és sikerült elmennem, de nem hüvelyi orgazmusom, hanem csikló orgazmusom volt:) de én ennek is örülök és remélem a következõ lépésben meglesz a hüvelyi is:) ...köszönöm a segítséget:)

Udv! Amikor a baratommal szeretkezunk utana mindig faj egy kicsit. Hasznalunk ovszert is meg gyogyszert is. Lehetseges, hogy a gumi kidorzsoli nekem? Allergias vagyok az ovszer anyagara? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Szia!Lehet egy picit fel vagy fázva és azért fáj szex után,vagy pedig nem vagy eléggé felizgulva,vagy kicsit túl hevesek vagytok.Ha egyik sem,akkor keresd fel a nõgyógyászod,õ biztosan tud neked segíteni. :)

Szia!Lehet egy picit fel vagy fázva és azért fáj szex után, vagy pedig nem vagy eléggé felizgulva, vagy kicsit túl hevesek vagytok.Ha egyik sem, akkor keresd fel a nõgyógyászod, õ biztosan tud neked segíteni. :)
Elsõ!Ezen behaltam!Ááááá!XD A kérdezõnek: Egyetértek a 2. válaszolóval...Tedd azt és majd meglátod.
én allergiás vagyok a gumira, az már akkor kellemetlen amikor hozzáér a hüvelyemhez, nemcsak szex után....
Fordulj orvoshoz, nehogy komolyabb baj legyen. És figyeljetek oda, hogy mindig kellõen nedves légy. Ha nem nedvesedsz használjatok sikosítót.

Terhes lehetek-e? A barátommal szeretkezünk, de óvszer nélkül. Mielőtt elment volna kivette, de nem az ágyon sem a környékén "ment el", a fürdőben. Miután visszajött felkapcsoltuk a villanyt, és láttuk, h mellettünk az ágyon volt pár csepp akármi:S

? megesküdött h nem ment el szóval az nem sperma. Hozzáteszem h eléggé felizgultam szóval, nem biztos h sperma volt. és az ágyban is eléggé forgolódtunk :S történt már vkivel ilyen, vagy csak nekem van ekkora pechem? :S:S

Legjobb válasz: lehetsz, ha nem védekeztél. és ez nem történt meg, tehat azonnal menj el esemenyutaniert.

lehetsz, ha nem védekeztél. és ez nem történt meg, tehat azonnal menj el esemenyutaniert.
2 het mulva lehet tesztelni.
Gumi gumi gumi gumi gumi keeeeeel.. :D Megvan rá az esély... Vegyél textet mindenkép...
Pech?Könyörgöm, ez nem pech, hanem FELELÕTLENSÉG...és nem azért lehetsz terhes, mert a barátod az ágyra élvezett, hanem mert nem védekeztek...ezredszerre is el kell mondani, hogy AZ ELÕVÁLADÉK IS TARTALMAZHAT SPERMIUMOKAT ERGO ATTÓL IS TEHERBE LEHET ESNI????? tehát hiába nem benned ment el, lehetsz terhes! GRATULÁLOK AHHOZ A SOK ESZETEKHEZ!
Történt már ilyen, nem is egyszer. A megszakításos "védekezést" alkalmazó nõk 35%-a egy éven belül terhes lesz. Kisebb eséllyel lehetsz terhes mintha beléd élvez, de lehetsz. Olyan nehéz lett volna felhúzni egy gumit?
Pont mint a cigók, ész nélkül, aztán megy az óbégatás. Minden ami nem vizelet, és a farkából jön ki, attól te terhes lehetsz, ha nemi szerved környékére kerül. Komolyan 12 évesen erélyövet adnék a sok hülye k*rvára, aztán ha az iqja bizonyítottam meghaladja egy német juhászét, akkor venném le.
Elõsperma én így szeretlek. Gratulálok 9 hónap múlva anyuka lesz.
3 nap múlva lehet tesztelni aztán kiderül!
Megszakítással mindenkit nehezebb szerintem, nem mondtam hogy lehetetlen, de kisebb, és nem is azon kaptam fel a vizet, hanem leírtam miért...
en nem tartozok azok közé, akik gratulaltak. de azért annyira könnyelmû se lennék, h " jaj mar, kicsi az esély ".
legközelebb küld el a tesco-ba, hogy ott menjen el, azmár kellõ távolságra van az ágytól h ne ess teherbe...:S:S:S:S
Lehetsz, mivel az elõváladékban is lehet sperma. Hajrá felelõsség!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... Jah és akik "oltanak" azoknak csak annyit, h ez az oldal azért van h kérdezni lehessen...
20:51 Részben igazad van, kiélt, rojtosra kefélt, párszor kikapart k*rvákat tényleg nehéz teherbe vágni.
Egy percig nem gondolom én sem hogy nincs meg, csak nem értem miért kell mindjárt biztosra írni meg gratulálni...
utolso. ha nem irogatnank folyton h ez igy nem védekezés, meg h fennall a terhesség lehetõsége, akkor lehet hmég több felelõtlen tini lenne, habar nem tom elképzelni h ettõl még több legyen. nem lényeg h mennyi az esély, ha megvan.
Azért bírom hogy ilyenkor mindjárt mindenki elkezdi, hogy terhes vagy, merg 9 hónap múlva anyuka leszel.Sokkal kisebb az esélye a teherbe esésnek úgy ha a srác nem a csajba megy el.Nem véletlenül van egy csepp spermába többmillió spermium, és nem véletlenül van az sem, hogy akkora mennyiséget lövell ki.A terhességhez nagyon sok kell.Mások évekig próbálják nem megszakítással, mégsem jön össze nekik.Oké ott lehet hogy esetleg nem illenek össze, vagy ilyesmi.Nem azt mondom hogy nem lehetsz terhes, de bírom hogy ilyenkor mindjárt mindenki azzal jön hogy teherbe estél meg minden... No comment... Legalább gondolnátok végig logikusan mielõtt ilyeneket írtok...
Igen (324).
Télen mindig használjatok gumit! Yokohamat ajánlom!
Szerintem az a folt inkább a puncidból jött, mert fel voltál izgulva, és rendesen nedves voltál.
A kérdező hozzászólása: Am meg amikor azt irtam, h a fürdõben ment el, akkor arra gondoltam, h az a folt sperma lehetett-e v mi :S errõl ennyit... Jah és nem 12 éves vagyok sem pedig cigány..

Miért van az hogy amikor a barátommal szeretkezek és ha érzem hogy orgazmusom lesz akkor ezzel együtt úgy érzem h mindjárt bepisilek?

Vissza tartom az orgazmusom mert úgy érzem h bepisilek!

Legjobb válasz: A hüvelyváladékról beszélünk, akkor egyértelmûen NEM a hügycsövön távozik, hanema hüvelybõl! :) Az elsõ ilyen alkalommal nekem is voltak ingereim, és a sráccal állanódan meg kellett állnunk, mert mondtam neki, hogy pisilnem kell! Kimentem toalettre és nem történt semmi! Szex közben ingerelve van a húgyhólyag vagy mi! NEm kell parázni, higy bepisilsz, mert nem fogsz! Velem sem történt még meg! Amúgy nekem mnden orgazmus után pisilnem kell! :)

A hüvelyváladékról beszélünk, akkor egyértelmûen NEM a hügycsövön távozik, hanema hüvelybõl! :) Az elsõ ilyen alkalommal nekem is voltak ingereim, és a sráccal állanódan meg kellett állnunk, mert mondtam neki, hogy pisilnem kell! Kimentem toalettre és nem történt semmi! Szex közben ingerelve van a húgyhólyag vagy mi! NEm kell parázni, higy bepisilsz, mert nem fogsz! Velem sem történt még meg! Amúgy nekem mnden orgazmus után pisilnem kell! :)
nem fogsz, csak az inger jön..nyugodtan lazulj el legközelebb, ha gondolod tegyél magad alá egy törölközöt legközelebb, csak a biztonság kedvéért, hogy megnyugodj, de szüksége nem lesz rá :-)
Én már tapasztaltam magamon, hogy elõfordult, hogy orgazmus alatt vizelési inger lépett fel és vannak olyan nõk, akiknék ez a jelenség ( néhány csepp vizelet szivárgás) együtt jár az orgazmussal.
http://szexterapia.blogter.hu/?tag_id=30419 mindegyik válasz jo lehet... de szerintem ez az amit keresel!! Sztem szerencsés vagy ez nem sok mindenki élheti át;))
nálam is volt ilyen de közben nem pisiltem be csak utánna elmentem zuhanyozni és a folyó víz hangjára (szerencsére a kádba) összepisiltem magam, szégyen- nem szégyen megtörtént. Szóval ha nagyon kell, utánna pisilj ne zuhanyozni menj elõbb :D
szia. Nekem is sûrûn elõfordul az ilyen érzés, de nyugi nem lesz semmi, nem pisilsz be, legfeljebb szex után rohansz a WC-re, de valamikor el is múlik ez az érzet a szex után, , ert az adott pózban nyomta csak a húgyhólyagot és csövet a párom, sõt néha ez nálam még fogozza is az élvezetet. Ez nem rendellenes dolog nyugi!
állitólag a G pont izgatása jár együtt vizelési ingerrel
persze mert húgycsövön távozik a hüvelyváladék vagymi! (fiu vagyok) ezt a lányoknak kell tudni!
azért is mert eléri a barátod a húgyhólyagodat, ez normális, én elõtte szoktam (meg utána is) pisilni, aztán ha tudod h pisiltél, lehet h könnyebben elengeded magad.
Én úgy tudom hogy a clitoris 4 pontban érintkezik a húgycsõvel, így a vérbõség hatására ezt az ingert váltja ki. Ezeknek a pontoknak is külön neve van mint a G pontnak, de nem tudom hogy melyik betûk tartoznak hozzájuk :) Csak a G pont lett nagyon híres de még nagyon nagyon sok pont van azon kívül!

Ha a barátommal szeretkezünk amikor meg van akkor mi történhet?

Nem húztunk gumit mert szedek fogamzás gátlót és ilyenkor nem lehet teherbe esni.Az lenne a kérdésem ,hogy ha a fiú/lány kaphat el ilyenkor valami féle fet?zést? És mit? És hogyan lehet észre venni ,hogy ha elkaptnuk valamit? És esetleg lehet-e AIDS-is bel?le?

Legjobb válasz: Az AIDS-hez HIV vírus jelenléte kellene, ha ez valamelyikõtöknél kimutatható, akkor igen, a másik elkaphatja, késõbb kialakulhat az AIDS. Miután a méhszáj nyitva van menstruációkor, könnyebben bejutnak a kórokozók, bacik, ez jelenthet gondot. A lány kaphat el ilyenkor fertõzést. Ha elkapsz valamit, akkor alhasi fájdalom, bõvebb folyás, bûzös folyás, viszketés, pirosság a jellemzõ tünetek. Nem kell egyszerre minden tünetnek jelen lennie. Egyébként eléggé alap dolgokat kérdezel, jó lenne errõl anyukáddal vagy nõgyógyásszal beszélgetni, neten utánaolvasni.

Az AIDS-hez HIV vírus jelenléte kellene, ha ez valamelyikõtöknél kimutatható, akkor igen, a másik elkaphatja, késõbb kialakulhat az AIDS. Miután a méhszáj nyitva van menstruációkor, könnyebben bejutnak a kórokozók, bacik, ez jelenthet gondot. A lány kaphat el ilyenkor fertõzést. Ha elkapsz valamit, akkor alhasi fájdalom, bõvebb folyás, bûzös folyás, viszketés, pirosság a jellemzõ tünetek. Nem kell egyszerre minden tünetnek jelen lennie. Egyébként eléggé alap dolgokat kérdezel, jó lenne errõl anyukáddal vagy nõgyógyásszal beszélgetni, neten utánaolvasni.
Mivel nyitva van a méhszáj, nagyobb az esélye a fertõzéseknek. Az AIDS meg nem a menstruációtól függ, hanem hogy elkaptátok e másvalakitõl :D Észrevenni: fertõzésnek különbözõ tünetei vannak, furcsa folyás, viszketés.
*Az lenne a kérdésem , hogy ha a fiú/lány kaphat el ilyenkor valami féle fetõzést? És mit? Igen, de csak akkor, ha egyébként is fennáll a fertõzés. *És hogyan lehet észre venni , hogy ha elkaptnuk valamit? Ahogy egyébként. Fáj, viszket, folyik. Alhasi fájdalom. *És esetleg lehet-e AIDS-is belõle? Csak akkor, ha egyikõtök HIV pozitív, de ez esetben bármelyik nap elkaphatod, úgyhogy tök mindegy. Semmi nem fog történni, de fogsz kapni jó pár rémisztgetõs választ. Én megkérdeztem a dokit, azt mondta, hogy semmi gond nem lehet, ha mindkét fél egészséges. És volt orvos párom is, ezzel õ is így volt. Egy - lehetõleg sötét színû - törölközõ nem árt alátok. De ennyi. Amúgy menstruációs görcsökre ez a legjobb orvosság.
Kaphatsz egy fincsi kis fertõzést, mivel a méhszájad ilyenkor teljesen nyitott. Észre fogod venni, ha így lenne, de reméljük, hogy nem. AIDS-et akkor is kaphatnál, ha nem menstruálsz. Ha a barátod nem HIV pozitív, akkor te se leszel az, ha menstruálsz, ha nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
véres lesz a párod fütyije ez fog történni!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!