Találatok a következő kifejezésre: A barátommal, együtt vagyok, nem megyek (27 db)

A barátommal, ha együtt vagyok, nem megyek el, hisz csiklós orgazmusom van. Hogyan érhetem el, hogy nekem is legyen hüvelyi orgazmusom, ha együtt vagyok vele?

Legjobb válasz: Lehet egyszerre mindkettõ is. Pl. ha lovagló pózban a barátodra ülsz, és miközben benned van, a csiklódat simogatja az ujjával, az tud annyira izgató lenni, hogy akár átélheted egyszerre a hüvelyi és a csiklós orgazmust is.

Lehet egyszerre mindkettõ is. Pl. ha lovagló pózban a barátodra ülsz, és miközben benned van, a csiklódat simogatja az ujjával, az tud annyira izgató lenni, hogy akár átélheted egyszerre a hüvelyi és a csiklós orgazmust is.
A fentebbi 5let jó. Annyival egészíteném ki, hogy valószínûleg az is csak csiklói orgazmus lesz. A hüvelyi orgazmust tanulni kell(plusz nehéz a kettõt összehozni mert kioltják egymást). Legjobb ha maszturbálásnál gyakorlod, hogy tudod elérni(valamilyen tárgyal vagy ujjakkal) Ha már egyedül megy mutasd meg neki, hogyan csinálod. Mondd neki, hogy figyelje meg pontosan miként csinálod(sebesség, irány, nyomáserõsség) Talán úgy a legegyszerûbb ha irányítod az õ ujjait. Pár hónap alatt ráérez majd és simán menni fog ;) ÉS nyugodtan beszéljetek meg minden kis részletet mert csak úgy tudhatjátok meg mi az igazán jó a másiknak. Sok sikert :) Üdv Crea

Nem így kellene működnie! Vagy mégis? A barátommal hétfőtől vagyunk együtt, megígérte hogy ő nem megy bulizni, megígérte, bár nem kértem. Sőt!

Na de most kiderült hogy én nélküle sem mehetek,pedig nem megcsalni akarom, hanem bulizni.

Legjobb válasz: A fenti válaszokat nem olvastam el, így bocsi, ha ismétlek. Szerintem nincsen abban semmi, ha idõnként külön is elmentek bulizni, ha úgy adódik. Persze nem mindig egymás nélkül, de idõnként miért ne lehetne? Ha megbíztok egymásban, akkor nincsen ebbõl probléma. Persze talán egy nagyon friss kapcsolatban még nem adott a bizalom ennyire. De akkor sem kellene ilyen határozottan kijelenteni, hogy "nélkülem soha". Próbáld ezt vele megbeszélni. De figyelj arra, hogy hogyan teszed. Például: "Bízhatsz bennem. Soha nem adnék neked okot a féltékenységre, ám néha a barátnõimmel töltött idõre is szükségem van. Úgy érzem, nem lenne abban semmi rossz, ha idõnként külön is elmehetnék bulizni a barátaimmal." "Úgy érzem, attól még, hogy egy pár vagyunk, idõnként lehetnek saját programjaink is, ha bízunk egymásban." "Ha azt mondod, külön már nincs keresnivalónk diszkóban, az rossz érzést kelt bennem, mert olyan érzésem van tõle, mintha megtiltanád." Kommunikáció. Sok mindent lehet közölni a másikkal, de nem mindegy, hogyan. A fentiek inkább azt segítik, hogy kompromisszumkeresés legyen a dologból, és ne harag.

A fenti válaszokat nem olvastam el, így bocsi, ha ismétlek. Szerintem nincsen abban semmi, ha idõnként külön is elmentek bulizni, ha úgy adódik. Persze nem mindig egymás nélkül, de idõnként miért ne lehetne? Ha megbíztok egymásban, akkor nincsen ebbõl probléma. Persze talán egy nagyon friss kapcsolatban még nem adott a bizalom ennyire. De akkor sem kellene ilyen határozottan kijelenteni, hogy "nélkülem soha". Próbáld ezt vele megbeszélni. De figyelj arra, hogy hogyan teszed. Például: "Bízhatsz bennem. Soha nem adnék neked okot a féltékenységre, ám néha a barátnõimmel töltött idõre is szükségem van. Úgy érzem, nem lenne abban semmi rossz, ha idõnként külön is elmehetnék bulizni a barátaimmal." "Úgy érzem, attól még, hogy egy pár vagyunk, idõnként lehetnek saját programjaink is, ha bízunk egymásban." "Ha azt mondod, külön már nincs keresnivalónk diszkóban, az rossz érzést kelt bennem, mert olyan érzésem van tõle, mintha megtiltanád." Kommunikáció. Sok mindent lehet közölni a másikkal, de nem mindegy, hogyan. A fentiek inkább azt segítik, hogy kompromisszumkeresés legyen a dologból, és ne harag.
azért nem enged el téged mert tudja h össze jössz fûvel-fával... a pasid rá az élõ példa
A kérdező hozzászólása: de akkor magából indul ki! Én pedig nem jövök össze diszkóba soha senkivel.Hogy magyarázzam el neki?Vagy lehet még késõbb változik a véleménye csak még bizalmatlan?!
Ha akarsz járni mulatni járj mulatni, ha tetszik neki elviseli ha nem akkor meg nem.Ha meg elég neked ha együtt vagy vele esténként akkor ne járj el.Nem valami értelmes amit leírtam de hát jobbat nem tudok :)
Mivel nem vagytok együtt régóta, valószínû, hogy csak bizalmatlan. Majd késõbb szépen kialakul minden. De amíg nincs meg a bizalom, jobb lenne hanyagolni a bulizást egy kicsit, esetleg menjetek együtt. Ha úgysem pasizni mész nyugodtan mehettek együtt is. Késõbb megmondhatod neki, hogy néha szeretnél elmenni a barátaiddal is bulizni.
Megbízhatsz a barátod õszinteségében, amikor azt mondta: "csajozás miatt ment buliba", mint a srácok legtöbben! Te hiába nem akarsz pasizni a diszkóban, a fiúk azért próbálkozni fognak. Ezt a barátod - saját magából kiindulva is - tudja. Szerintem ez egy kezdeti féltékenység részérõl. Legyünk õszinték: a diszkó úgy jó, ha vannak lányok is fiuk is! Az a kérdés, hogy Te mennyire akarsz komoly, hosszú távú kapcsolatot, és készen állsz-e ilyenre? Ha most még csak könnyedebb barátságban gondolkozol, akkor jól tetted, ha megbeszélted vele, hogy õ is tudja: mire számíthat veled kapcsolatban! Ezek után majd õ eldönti, kellesz-e neki így is. Ez így teljesen rendben van! Fiatalok vagytok, ismerkedjetek, bulizzatok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, kezdeti féltékenység. Mert saját magából indul ki. Megfogom vele beszélni, mert bizalom nélkül nincs kapcsolat! Köszönöm a válaszokat mégegyszer!
menjetek együtt

Barátommal 1 hónapja nem megy a testiség, 2percig vagyunk együtt, mert nem bírja tovább. sok mindent kipróbáltunk, hogy késleltetni tudjuk vagy hogy visszaálljon a régi kerékvágásba, de egyáltalán nem megy neki. Szerintetek mit tudunk tenni?

Legjobb válasz: Erre már nem tudom írni, hogy gyakorlás kérdése, mert itt már ez nem segít! Amit tehetsz, hogy sajnos el kell válnotok, mert hosszútávon ha nem mûködik a szex, valamelyikõtök félre fog kacsingatni!

Erre már nem tudom írni, hogy gyakorlás kérdése, mert itt már ez nem segít! Amit tehetsz, hogy sajnos el kell válnotok, mert hosszútávon ha nem mûködik a szex, valamelyikõtök félre fog kacsingatni!
Urulógushoz ment? Vagy bármilyen orvosi segítség? Lehet komoly szervi oka van...
Parázzatok rá minél jobban, hátha megdõl a rekord is. Szerinted mit lehet tenni? Nem kell gondot csinálni belõle és egymásra figyelni, ahogy régen.
De csak az elsõ menetnél nem? Pihenjetek kicsit, aztán kb 10 perc múlva, ha újratöltõdött, akkor mehet a 2. menet, az zovább szokott tartani.
A kérdező hozzászólása: a második menet is ilyen... és és ha egymásra gondolunk nekem jó de neki az még rosszabb akkor még annyira se bírja sajnos:S
Forró víz és jégkockás vödör váltogatásával kezelni napi két órát, hátha utána már lesz 4 perc is.

Ha a barátommal akkor vagyunk együtt amikor a menszeszem 4. napján vagyok, nem vesz fel gumit, és nem megy el belém, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Miért nem akar gumit használni? Inkább megkockáztatjátok a babát csak, hogy neki jobb legyen?

Miért nem akar gumit használni? Inkább megkockáztatjátok a babát csak, hogy neki jobb legyen?
ha nem szedsz fogamzásgátlót, akkor lehetsz terhes de áruld már el minek? van esély a terhességre (ráadásul ilyenkor nálad is nagyobb a fertõzésveszély gumi nélkül) ha gumi nélkül akarjátok csinálni, akkor szedj fogamzásgátlót miért nem akar gumit húzni a pasid?
Elõttem már elmondták a lényeget, de annyit még hozzáfûznék, hogy: Komolyan aktus után jut eszedbe, hogy talán teherbe eshetsz? Tudod elõbb kéne gondolkozni aztán cselekedni..
Túl van misztifikálva.Amennyiben nem akarod, mert undorítónak tartod, akkor ne csináld, még akkor se, ha ezért elhagy, vagy megcsal., ha már szopsz, akkor csináld szívvel-lélekkel!Egyre figyelj csak, ne fogazz, nyisd nagyra a szád, de nem kell, hogy kiakaszd az állkapcsod:) , csak ne fogazz, meg ne szorítsd mint az állat, mert az sem jó.Ezeken kívül szinte bármit csinálhatsz, nem fog lehervadni a cerka.Majd úgy is segít, hogy mi esik neki jól, vagy mit szeretne.21/F
No, ha akarod, akkor csinálod, ha nem, akkor nem csinálod. Bekapod, finoman nyalogatod, majd szopod, szívogatod... Nem nagy ügy, õ élvezni fogja...De azért ne ráharapj és úgy csináld, mint a porszívó. Csak ha azt kéri:D
ÁÁÁ.Ez már emberkínzás.:) Ne parázz!!Nyugi, menni fog, tartsd be amiket mondtam, aztán csak csináld, nem egy nagy was ist das mada faka.
Ha mar hagytad, hogy megdujon, miert nem szopod le?
A kérdező hozzászólása: a "minden más már volt" után nem kérdõjelet szerettem volna, csak így engedte :)
Írj pü-t.
Finoman kezdj hozzá, a kezedet is használhatod! Fokozatosan növeld a tempót! A végén azért jó a nõ szájába élvezni, mert mennél nagyobb felületen ingerli a makkot, mennél intenzívebben, annál nagyobb az orgazmus! A fogaiddal ovatosan csak, mert azzal fájdalmat is tudsz okozni! Csak annyira vedd a szádba, amennyire bírod! Kellemes érzés, ha 1 nõ tövig bekapja, de nem mindenki képes rá és persze a mérettõl is függ, hogy mekkora részt tudsz a szádba venni. A heréket és a pénisz tövét kézzel finoman lehet nyalogatni és simogatni, maszírozni, ami fokozza az élvezetet. Ha volt már nõvel a párod vagy szokott önkielégítést végezni, akkor kérdezd meg, hogy mit csinált, amikor a legnagyobb orgazmusa volt! Ezzel az érzékeny zónáit tudod meg, hogy mit szeret és mit nem! pl.: a hímvesszõ tövét, ha intenzíven maszírozod ejakuláci elött egészen az orgazmus lecsengéséig, vagy a heréit simogatodd és "gyúrod", a fitymát tövig lehúúzod a makkról és úgy izgatod az ajkaiddal és a nyelveddel a makkját, stb. Nyugodtan meg is kérdezheted tõle, hogy mi esik neki jól! Ebben nincs semmi szégyelni való, mert öszinteség mindennek az alapja és neki is érdeke, hogy jó legyen.
Többször volt már a kérdés, olvasd el ezeket. Érdemes.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom undorítónak egyáltalán, csak egyszerûen annyira parázok :S az elsõ együttlét is 1év utána volt..! Köszönöm a válaszokat! :) amúgy 17L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D

Mit tegyek? SŰRGÕS! Együtt vagyok a barátommal egy éve és kezdem azt érezni hogy nem nagyon érdeklem, fontosabbak a barátai. Pl: együtt megyünk suliba akkor nem velem foglakozik hanem a haverjaival!

És este mikor lejön hozzám akkor meg én vagyok neki az Isten! Mit tegyek hogy a barátai előtt is, , ismerjen½? Vagyis hogy akkor sem nézzen át rajtam?

Legjobb válasz: Próbálj meg összebarátkozni haverokkal, és kerülj be a baráti társaságba.

Próbálj meg összebarátkozni haverokkal, és kerülj be a baráti társaságba.
neki is kell egy kis szabadság, nem hanyagolhatja a barátait, csak mert barátnõje van, de ha nagyon zavar, beszéld meg vele, lehet, hogy fel sem tûnik neki, hogy ezzel megbánt téged
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek igaza van, de hogy is mondjam el neki? ....Nem akarom semmivel megbántani...
Nem a tulajdonod, mással is kell foglalkoznia, ez késõbb is így lesz, kivéve ha valami talpnyalóval jössz össze.
Na , velünk ugyan ez volt.. Nagyon sokat volt a biciklis haverjaival , rám mindig csak utánuk került sor. Nyáron elmentünk éjszakai vidámparkba és találkoztunk az egyik haverjával , jófej volt a srác , tök jól elbeszélgettünk és elhívott egy ilyen " biciklis bandázásra" Na ott már többen voltak és nehezebben jutottam szóhoz, a barátom rám sem hederített én meg megpróbáltam nem hozzá irányítani azt a kevés felszólalásomat, hanem inkább a többiekhez. Két nap múlva nekem szegezi a kérdést hogy tetszik -e nekem az egyik haverja..? csak úgy néztem hogy mivan.. meg ezt honnan veszi... Elkezdi hogy a biciklis találkozón végig vele beszéltem õt meg le se szartam.. Na mondom.. Soha többé nem találkoztam a haverjaival.. Õ továbbra is folyamatosan velük van.. egyébként tök közel lakunk egymáshoz , konkrétan 1 buszmegállóra csak máshova járunk suliba én késõ délután érek haza.. szóval teljesen eltávolodunk egymástól, hétvégén nála alszom aztán ennyi.. mondjuk ha azt nézzük, hogy vannak akik távkapcsolatban vannak együtt.. õk boldogak ha egy héten egyszer találkoznak.. lehet mi vagyunk telhetetlenek.. :/
Mi is így vagyunk valahogy haveri körben egyáltalán nem törõdik velem. Egy hétvégén társaságban max. volt két szájra puszi. Viszont amikor lefeküdtünk odabújt szeretgetett néztem, hogy jön a második ember. Kiírtam a kérdést, és meglepetésemre mindenki azt mondta ez normális és ezzel nincs semmi baj, hogy felnõttes és ez így helyes. Szóval..érdekes:D
lehet, hogy csak nem akart papucsnak, anyámasszony katonájának látszani
csak szexre kellesz neki, ez van. ha zavar téged, akkor dobd ki, ha nem, akkor törõdj bele, hogy más nem lesz
Stressz is okozhatja, vagy a barátod ment el túl hamar, néha elõfordul bárkivel.
Velem eljössz?:D
A kérdező hozzászólása: ahaa persze:D csak is:D:D
Lazíts! Kapcsold ki az agyad és érezz. Szerintem túl sokat gondolkodsz.
OFF:hova mentek? megyek én is!!!! :D ON:am ha eddig nem voltak ilyen problémák, akkor tényleg a stressz...próbálj lazítani, fürödj teli meleg kád fürdõsós vízben, vízipipázz, teázz, kapcsolódj ki!
A kérdező hozzászólása: oks köszii

Régota vagyunk együtt a barátommal. De az utobbi idöben . Nekem nem sikerült a csucsra jutnom:/ Sokat probálkozzunk, de igy sem megy. Nem gondolom, hogy vele lehet baj. Lehet, hogy lelki. csak nem tudom mi. Lenne ötletetek, hogy hogyan probálkozzunk?

Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.

Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.
A kérdező hozzászólása: Értem, Én talán attol félek, hogy nem vagyok elég jó neki...viszont az elsö idöszakban nem volt semmi probléma...akor ment az egész dolog:/
Akkor érdemes megvizsgálnod magadban hogy hol jött fel benned ez az érzés, ne aggódj ezen nem hiszem hogy nem lennél jó neki hisz veled van :) Hidd el, fogadd el önmagad mert úgy vagy jó ahogy vagy és akkor minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sok minden történt azota remélem orvosloni tudjuk a problémánkat..köszönöm a válaszokat!
nincs mit!
Szerintem, nem próbálkozni kelleni, hanem élvezni.
A kérdező hozzászólása: Mért te miközben sexelsz nem élvezed?Akor? miröl beszélünk?
Sokat segítene ha tudnám, hogy hány éves vagy. Illetve milyen régóta vagytok együtt a barátoddal. Így nehéz azért segíteni. Valószínûleg nem technikai segítség kell neked ha korábban ment minden rendben. Hanem csak fel kellene dobni a helyzeteket valamivel.
A kérdező hozzászólása: Nem unalmas a sexuális életünk...
Ha van olyan fotó, amelyen együtt vagytok, nyomtasd ki, keretezd be.
Elottem valasozlo, pont ugyanezt akartam irni:) tehat kedves kerdezo, szerintem is jo otlet egy kozos foto bekeretezese.

3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Már több volt pasim is mondta h nem tudok normális smárolni és elvileg nem használom a nyelvem. És múltkor a mostani barátom is felhozta h én előtte csókolóztam e valakivel, mert nem nagyon megy nekem? !

Nem tudom miért van ez, pedig én úgy érzem h tudok, és használom is a nyelvem de ezek szerint nem igazán. Lehet h azért mert alapból jobban szeretek ajkakkal csókolózni és nem nyelvesen :S de akkor is úgy érzem h használom a nyelvem. Mit?l van ez? Mert amúgy meg hatalmas nyelvem van köze lehet hozzá? Hogy nem jön be nekik és ugyanazt mondják mindannyian? :S

Legjobb válasz: nem tudom miért van ez. akkor próbáld meg úgy ahogy õ csinálja. én sem gondolom magamról, hogy jól csókolok. hagyom, hogy a barátom irányítson. lehet, hogy butaság, de nekem így jó. õ jobban csókol.

nem tudom miért van ez. akkor próbáld meg úgy ahogy õ csinálja. én sem gondolom magamról, hogy jól csókolok. hagyom, hogy a barátom irányítson. lehet, hogy butaság, de nekem így jó. õ jobban csókol.
énsem szeretek annyira nyelvesen csókolózni. légy erõszakosabb a nyelveddel, nemúgy értem h dugd le a torkán, hanem pl feszítsd be jobban, ettõl hegyesebb és keményebb lesz, így hátha érzni majd h hazsnálod a nyelved
A kérdező hozzászólása: Hát de õ írányít..:S de h elvileg én nem csinálok semmit. Köszii a tanácsokat^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!