Találatok a következő kifejezésre: A barátommal, együtt (1751 db)

Van még esély? A probléma a következő: 1éve vagyunk együtt a barátommal (együtt is élünk) az utóbbi időben sokat veszekedtünk, minden hétre jutott valami.

Azt mondja, hogy ezek kiábrándítóak, s ezek miatt bár nagyon szeret, nem szerelmes belém. Iszonyatosan rosszul esett, úgy érzem hazugság volt amikor azt mondta"örökre együtt, még sosem szerettem így senkit, közös jöv?, stb. ". Még csak egy hete tart ez, de úgy érzem minden összeomlik, még nem volt ilyen. Így még szeretkezni sincs kedve. Tudom hamar költöztünk, össze, de mind kett?nknek volt komoly kapcsolata, így a miénk er?sebb lesz, de pont ellenkez?leg lett. Ránktelepedtek a szürke hétköznapok. Most elköltözik, hisz ha itt marad biztos szakítanánk. Megbeszéltük, hogy lehiggadunk, s újra találkozgatunk, lazábbra vesszük, hogy hiányozzunk egymásnak. Mégis el vagyok keseredve, nagyon bánt, hogy nem tudja akar-e velem lenni, " majd meglátjuk mi lesz így" . Van esély? én nagyon szeretem, nem szeretném elveszíteni. Félek, sokkal jobban érzi nélkülem magát majd, nyugodtabbnak, és szakít. Tudom ezer és egy poszt van ezzel a témával, ahol hasznos válaszok vannak, de nem érzem megnyugtatónak, mert az nem konkrétan engem érint.

Legjobb válasz: Van esély, de nem a szétköltözés lenne a megoldás. Jobb lenne, ha együtt maradnátok, együtt laknátok és együtt megpróbálnátok megoldani a problémát. Mert az, hogy elköltözik, nem megoldás,csak szõnyeg alá söprés.

Van esély, de nem a szétköltözés lenne a megoldás. Jobb lenne, ha együtt maradnátok, együtt laknátok és együtt megpróbálnátok megoldani a problémát. Mert az, hogy elköltözik, nem megoldás, csak szõnyeg alá söprés.
"Félek, sokkal jobban érzi nélkülem magát majd" És nem gondolod, hogy ha nélküled jobban érzi magát, akkor jobb is lenne külön válnotok? Ha már egy év után így áll egy kapcsolat, akkor vajon öt-hat év múlva mennyire mennétek egymás agyára? Másfelõl viszont azt írod, hogy egy hete tart ez, szerintem egy hét alatt még nem dõl el ilyen gyorsan egy kapcsolat, hacsak nem történt valami olyan erõteljesen negatív dolog köztetek, ami miatt így legyen. Én két és fél éve vagyok együtt a párommal és bár mi még nem lakunk együtt, nálunk is volt már mélypont, de sosem mondtuk egymásnak, hogy már nem szeretjük a másikat, mert szerintem aki ilyet kijelent, az nem dühbõl vagy sértettségbõl teszi, mert ilyet az ember nem mond annak, akit egyébként szeret. Én meggondolnám a helyedben, hogy folytassam-e ezt a kapcsolatot annak ellenére, hogy jól érzékelhetõ, hogy te még szereted õt. 31/N
Én nem hiszek az ilyen "vegyük lazábbra", "költözzünk szét", "kezdjük elölrõl" típusú dolgokat...Ha valami nem megy, nem kell eröltetni. Most szétköltöztök, aztán megint "járni" kezdtek, "hiányoztok" egymásnak...ÉS AZTÁN? aztán megint összeköltöztök, megint jönnek a hétköznapok, megint szétcuccoltok... Eddig egy pár esetében láttam ilyent, hogy mûködött szétköltözés után, de õk nem a közös probléma miatt költöztek szét...együtt laktak szét költöztek és még azóta is együtt vannak... Én azt mondom el kell engedd ezt a fiút ha nem mûködik...ha a árom elköltözne az nálam szakítás lenne egyértelmûen, mivel azt jelentené a közös gondjainkat csak "meneküléssel" próbáljuk megoldani... Miért nem ültök le, beszélitek át a sérelmeket, miért kell egybõl megfutamodni?:( 22-L
1 év az semmi. Addig még bõven olyan szerelmesek szoktak lenni a párok, hogy nem látnak, nem hallanak. Ha ilyen komoly válsághoz elég 1 röpke év, akkor ezt a kapcsolatot megette a fene.
A kérdező hozzászólása: én megbeszélném, de akkor csak "nyaggatom"..apa nélkül nõtt fel az anyukája pedig pont ilyen gondolkodású, hogy ha baj van tovább kell állni, ezt a példát látta..az zavar a legjobban, hogy azt vágta a fejemhez, hogy kiábrándították az utóbbi veszekedések, s már ezért nem szerelmes belem.nyugalmat akar.épp most pakolom a cuccait, de majd megszakad a szívem.vagy jobb lesz, vagy rosszabb.de az utóbbitól tartok:(
A kérdező hozzászólása: azt kifelejtettem, hogy viszont minden nap mondja, hogy szeret, küld üzeneteket:/annyira rossz ez a bizonytalanság
Szerintem semmi értelme kínozzátok egymást. Ennek jó vége úgyse lesz. Csak a szakítás dátumát toltátok arrébb, ha nem ültök le és nem beszélitek meg.
Ez egy elég szar duma, hogy a veszekedések miatt ábrándult ki. Én akkor is imádom a páromat minden idegsejtemmel, amikor épp heveskedünk és õ is így van vele. Biztos, hogy nem ábrándulnék ki belõle. Szerintem a pasid eleve nem is volt olyan hó de szerelmes, ha 1 év után kiábrándult belõled.
"Anya van barátom"
Attól függ , hogy hány éves vagy, ha közel vagy a 18-hoz akkor anyukádnak inkább örülnie kellene.Ez az élet rendje.
Anya. Összejöttünk egy sráccal. Valamelyik nap áthívnám ha gondolod, hogy megismerd.
Õszintén mondd el neki. Ha mástól tudja meg ( erre mindig van esély) az sokkal rosszabb.
A kérdező hozzászólása: De nem örülne nekibazt mondta. :/

Melyek azok a diákmunkák, ahol a barátommal együtt tudnánk dolgozni? 17 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: pornóipar :DD együtt dolgozni? jézusom...

pornóipar :DD együtt dolgozni? jézusom...
gyárba is mehettek együtt, vagy gyümölcsöt szedni csak a gyárba nem biztos hogy egy helyre raknak titeket , de viszont azonos napokra fel tudtok iratkozni:)

Hogyan viselkedjek a barátommal ha a barátainkkal együtt vagyunk?

nem vagyok valami tapasztalt barátos dologban...? az els?...és nagyon szeretem. de azt mondta hogy megalázom amikor másokkal vagyunk és úgy érzi hogy csak másokkal tudom jól érezni magam mert végig nevetek blabla...ezt mondta nekem. és ez nekem rosszul esett.

Legjobb válasz: Viselkedj úgy mintha csak simán buliznák.

Viselkedj úgy mintha csak simán buliznák.
Dicsérd a haverjai elõtt h mekkora a f*sza :D az már nem biztos h nem égeted de próba cseresznye :D
Nem lehet normális választ írni a kérdésedhez, mert nem adtál elég infót. Pontosan mivel alázod õt meg (a barátod szerint), amikor társaságban vagytok? Mióta vagytok együtt, és mennyire ismeri õ a te barátaidat?
A kérdező hozzászólása: közös barátaink vannak...ezt úgy értsétek hogy nem együtt ismertük meg a barátainkat hanem külön..még amikor mi ketten nem ismertük meg egymást:D nem tudom mirõl gondolja hogy megalázom...:/ 9 hónap
Értem. A 9 hónap már nem olyan kevés idõ, és ha közös barátok, akkor azzal sem lehet gond, hogy õ esetleg nem érzi olyan otthonosan magát közöttük. Szerintem kérd meg, hogy mondja el, konkrétan milyen viselkedésed nem tetszik neki. Mondjon konkrét példákat és szituációkat, hogy világos legyen.

Miért fáj mindig ha a barátommal együtt vagyok?

Igaz eddig csak 3szor voltunk együtt de mindig fájt. És most már nem merek vele lefeküdni mert attól félek hogy megint fájni fog. :( Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Esetleg szûz voltál még az elsõ alkalomkor a barátoddal? Akkor érthetõ.

Esetleg szûz voltál még az elsõ alkalomkor a barátoddal? Akkor érthetõ.
Nem vagy kellõen nedves! Fordítsatok több idõt az elõjátékra, hosszan csókolgassátok egymást, orális szex, és ujjazzon meg, hogy valamennyire tágulj!
A fentinek szerintem igaza van.Ugyanezt tudom tanácsolni! Gábor 17
A kérdező hozzászólása: Nem voltam szûz. És már midnent megpróbáltunk amit leírtatok de akkor is ugyan úgy fáj. :(
A kérdező hozzászólása: Lehet h az a gond hogy kicsit nagyobb a pénisze az átlagnál? Mert már azt is mondtam neki hogy óvatosan csinálja és gyengéden de akkor is fájt.
Ha csak ketten vagytok és át adod magad teljesen a szexnek akkor nem hiszem hogy anyira fájna.. Ha ezt is csináltátok akkor lehet valami nincs rendben.. Irány a doki
A kérdező hozzászólása: Pff látom te sokat értesz a szexhez -.-
EZ lehet frigiditás (amennyiben nem igzulsz fel) . Vagy vaginizmus (ha görcsösen össze van rándulva a puncid). De a leges legvalószínübb: Valamilyen kórokozó hatása(pl. gomba, vagy baktérium miatti gyulladt hüvely) SZerintem menj el nõdokihoz, mert attól még hogy nincs folyásod, még lehetsz gombás. F20

A barátommal együtt élünk, ebbe a szüleink is bele egyeztek. Házas életet élünk. Védekezünk, de ha véletlen teherbe esnék, annak milyen jogi következményei lenének, rám és a barátomra nézve, ha csak 15 vagyok?

15 éves vagyok a barátom 20. Szeptember 5-én szeretné megkérni a kezem. Védekezünk, de mindenki tudja, hogy semmi nem véd 100%-ig.

Legjobb válasz: Semmilyen, mivel 14 elmúltál. De inkább védekezz duplán, mintsem 2 gyereknek gyereke legyen.

Semmilyen, mivel 14 elmúltál. De inkább védekezz duplán, mintsem 2 gyereknek gyereke legyen.
Szerintem semmi, elmúltál már 14.
Nincs jogi következménye. A házasságot szülõi beleegyezéssel 16 éves korod után tudjátok megtartani, ha ennyire sietõs.
A kérdező hozzászólása: Csak mer azt hallottam, hogy lecsukhatnák liliom triplásért...
Akkor csuknák le, ha a szüleid feljelentenék, hogy a kicsi lányuknak gyereket csinált egy fiú. De ne akarjatok még gyereket. Sõt, nekem spec egyáltalán nem tetszik, hogy egy szülõ megengedi a 15 éves lányának, hogy ilyen módon kapcsolatban éljen, hogy ott él a srác stb... 15 évesen mehettem el elõször buliba, 16 évesen jöhetett be hozzánk elõször fiú és 18 voltam amikor elõször ott aludhatott az aktuális kapcsolatom. 20 éves voltam amikor odaköltözött hozzánk a nagy szerelmem, azt is megbántuk utólag. De ez az én véleményem, én ezeket tartom normális dolognak, nem a 15 évesen együtt lakni valakivel dolgot. 23L
Liliom TRIPLÁS??? Jesszus, remélem ez csak elírás volt...! Házasság elõtt inkább fejezd be a sulit. És ha még mindig annyira szeretitek egymást, mint most, akkor jöhet a lagzi.
Semmi jogi következménye nem lenne, hiszen elmúltál 14 éves. Ha most teherbeesnél, akkor nem vehetne el feleségül a barátod, csak miután betöltötted a 16-ot, a félreértések elkerülése végett, NEM elég a szülõi beleegyezés, hanem gyámhatósági engedély kell. 18 éves korod után pedig simán elvehet. Jah, a gyámhatósági engedély nagykorúsít, ezért mehetsz férjhez, tehát ugyanazok vonatkoznának rád 16 éves korodtól, mint ami jelen esetben 18-tól.

Mit kéne tennem? Lassan 1 éve vagyok együtt a barátommal együtt is élünk!

voltam már vele 3 évet de aztán szakitottunk és 2 év után megint össze jöttünk!

Legjobb válasz: Szerintem vagy húsdarálóba vele. Vagy: próbáld ki, hogy nélküle csinálsz programot, aztán meglátjuk mit szól hozzá. Bár én azt mondom, ez így nem élet. Az én ex férjem is csak dolgozott, hazajött, nem segített semmit, csak a focit nézte a TV-ben, én meg csak a cselédje voltam. Õ nem ivott és nem füvezett, nem volt agresszív, de még így is sikerült neki az önbecsülésemet és az önbizalmamat a béka seg-ge alá küldeni. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha lelépsz tõle.

Szerintem vagy húsdarálóba vele. Vagy: próbáld ki, hogy nélküle csinálsz programot, aztán meglátjuk mit szól hozzá. Bár én azt mondom, ez így nem élet. Az én ex férjem is csak dolgozott, hazajött, nem segített semmit, csak a focit nézte a TV-ben, én meg csak a cselédje voltam. Õ nem ivott és nem füvezett, nem volt agresszív, de még így is sikerült neki az önbecsülésemet és az önbizalmamat a béka seg-ge alá küldeni. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha lelépsz tõle.
Gondolom a szüleid már rég kirúgták volna a pasast. valószínû ez a helyzet sem teszi jobbá a kapcsolatotoka. Az elõzõ válaszolónak igaza van. Ha boldogtalanná tesz a pasas, akkor ki kell lépni. Ha viszont mindig megsajnálod, már ne is haragudj, akkor te szenvedni akarsz, és ehhez nem kell tanácsot kérned. vannak ilyen nõk, akik attól boldogok, ha szenvednek. Én nekem is van sok ilyen barátnõm. Ez van.
De mit sajnálsz rajta ha boldogtalanná tesz téged??? Akkor minek tetted fel a kérdést? mirõl beszélünk?
Hagyd ott! Inkább légy egyedül, de boldogan, mint egy szar kapcsolatban amiben boldogtalan vagy! Vagy mondd neki hogy tartsatok 1-2 hónap szünetet, ne találkozzatok, és döntse el mennyire vagy neki fontos, mennyire hiányzol neki. Szüleidhez nem tudsz elmenni egy kis idõre? Hidd el ez talán rendbehozná a dolgokat. Az iylen pasiknak az kell, hogy egy ideig egyedül legyenek, majd rájön milyen rossz nélküled! TÖRJ KI A SZARBÓL!!!
menny el egyedül amikor õ dolgozik a barátnõiddel. Ha hétvégén nem dolgozik akkor kérd meg szépen hgy segítsen neked a házimunkába, és ha ezek nem mennek akkor higgadtan mond meg neki hogy mi a problémád és hogy ha nem ért meg akkor inkább ne szenvedj mellette.
Szia! Figyelj, úgy veszem rajtad észre, hogy boldogtalan vagy. Akkor viszont neked kell tenned valamit, hogy ez ne így legyen. Mitõl ilyen üvöltõs, idegbeteg a párod? És miért nem foglakozik veled? Ennyi erõvel akkor élhetne egyedül is. Te nem jársz el dolgozni? Otthon vagy egész nap, elhiszem, hogy kimozdulnál, fõleg hogy itt a jó idõ, és egy jó kis séta a szabadban fagyival, már az is elég lenne, békességben ugye? Mondd el neki még most az egyszer, hogy szeretnéd ha változtatna magán, mert így nem vagy boldog, és elõbb - utóbb meg fogod utálni õt is, az együttélést is, mindent. Szexel hogy álltok? Esetleg még akkor lehetne vele beszélni, szex után, amikor lehiggadt és talán nem üvölt. Valamit csinálj, mert ez így nagyon nemjó!
A kérdező hozzászólása: egyedül hova menjek? mehet néha de egyedül mit csináljak én? sexel?sehogy nem állunk 1 héten egyszer van sex az is gyors menet galérián vagyuk és nem megy ugy mert recseg ropog de 3-4 napja egyedül vagyunk ithol és akkor sem semmi!jó formán már megsem ölel semmi! NAGYON BOLDOGTALAN VAGYOK!annyiszor montam már neki h mi a bajom és mindig csak annyit tud h én vok a hibás stb...persze ez nem igy van jó mikor kihoz a sodrombol akkor csúnyán beszélek vele és kiabálok mert olyanokat csinál meg mond h fejre állok tölle! mitöl agressziv?ö midnig is ilyen volt 21 éves olyan 16-17 éves alkesz volt majdnem minden nap ivott a haverokkal rendörségi ügye is volt agressziv és mindig kiabál nem tud a játékban sem veszteni sokszor nem merek hozzászolni mert tudom h leugass a fejemet! én meg nem fogok az egész nyaramat igy letudni h itt a jó idö és egész nyáron elmegyek 1-2 strandra és kész ezelött 2 évig volt 1 másik kapcsim az is ugyan ilyn volt söt még rosszab!ott még öltözni sem öltözhettem mini szoknyát nem vehetem föl sem melles fölsöt és azért meg vannak az adottságaim hozzá h igy öltözzek nem tudom h mit kéne tennem!
A kérdező hozzászólása: szüleimnél élünk! és az a baj h elkezd pakolni megsajnálom!!
A kérdező hozzászólása: tudtam h felteszek egy kérdést és jönni fognak ilyen emberek mint te! igen boldogtalanná tesz stb.. de akkor is látom h összecucozik meg azért már megszoktam meg valahol bisztos érezk iránta és tudom h sirni fog megi ilyenek! de ilyen válaszolok mint te vagy lécci inkább ne is irjatok!a többieknek meg nagyon köszönöma választ!aranyosak vagytok h véleményt irtok!
A kérdező hozzászólása: te épp ugy teszel mint ha ismernél engem!! elvagy tévedve drágaságom!nem ismersz nem itélhetsz meg!én csak tanácsot kértem és nem ilyen beszolásokat!
Ez nem beszólás igaza van neki vannak ilyen nõk. Ha valóban boldogtalan vagy és szar így akkor változtatsz rajta de ha megsajnálod akkor meg tényleg minek kell kérni tanácsokat? Én biztos otthagynám. De ha te nem, hát nem.
Mond meg neki, hogy vagy változzon meg és figyeljen oda rád, mert nem lábtörlõ vagy és ha ez neki nem tetszik akkor meg menynen el és ha tudod hogy megsajnálnád akkor amíg pakol addig menyn el sétálni vagy valahová és akkor nem kell nézned ahogy pakol.
A kérdező hozzászólása: szia én is erre gondoltam hogy mig pakol addig elmegyek itthonról és nem látom!

A barátommal együtt élek, ő elvált. A fél fizetését leadja a volt családjának! ők meg kihasználják! Míg a gyerek fősulira jár, ő állja a rengeteg kiadást. Ez normális? Előbb utóbb ezzel gond lesz! én nem fogom egyiket sem eltartani! Ezt ki tűrné el?

A fél fizuját leadja,f?suliba jár a gyerek.több év mire ?t lehúzzák anyagilag,ja és persze engem is,ha közös jöv?t akarok vele!

Legjobb válasz: Szia. Na erre csak azt lehet mondani, hogy ha így is vállalod vele a kapcsolatot, akkor jó, ha nem, akkor nincs értelme egymás idejét húzni. Az én volt élettársam is elvált, együtt éltünk. Aztán meguntam, hogy én tartom el õt is, meg én veszek az õ gyerekeinek ajándékot, mert soha nincs semmire pénze, azt a keveset meg ami van, azt is eljátsza.

Szia. Na erre csak azt lehet mondani, hogy ha így is vállalod vele a kapcsolatot, akkor jó, ha nem, akkor nincs értelme egymás idejét húzni. Az én volt élettársam is elvált, együtt éltünk. Aztán meguntam, hogy én tartom el õt is, meg én veszek az õ gyerekeinek ajándékot, mert soha nincs semmire pénze, azt a keveset meg ami van, azt is eljátsza.
Ha valóban közös jövõt akarsz akkor ezzel a hozománnyal kell elfogadnod.
Az én párom a saját lánya mellett az én két gyerekemet is iskoláztatja, vesz nekik, amit kell, mert az édesapjuk a gyerektartáson túl nemigen ad. Ez nagyon fáj a gyerekeknek. Hogy az apjuk helyett egy "idegen" hamarabb befizeti a különóra díját.
Ez nem kihasználás, õ a gyermeke, egyrészt jogilag jár neki a gyerektartás még, másrészt ebbe semmi beleszólásod nincs. ili
Bocs, de az elvált apukának is vannak családi kötelezettségei, nem a családdal együttélõnek. Attól, hogy elvált, a gyerektõl nem válik el. Nem Te tartod el a gyereket, hanem az apja támogatja! És örülök, hogy Õ igy gondolkodik, és nem úgy ahogy Te. Nem is tudom mit képzelsz?!!!
Így jártál! Te a gyerekedt 18 évesen kilököd majd az utcára? ha valaki gyereket vállalt, az élete végéig a gyereke marad!És igen, amíg tanul jár a gyerektartás!
Megértem mire gondolsz. Bár azt nem tudjuk, hogy mennyit keres a fiatalember, de fõiskola mellett ez nem lehet valami eget rengetõ, már ha nappalis. Ha estis, levelezõs, akkor van elviekben dolgozhat rendesen. De a lényeg az, hogy ha van gyerek, akkor valószínûleg a gyerektartást adja oda. Ha a gyerektartás éppen a fizetésének a fele, akkor az pech. Ha a gyerektartáson és némi zsebpénzen felül is ad, azt nem vagy köteles eltûrni, hiszen a volt kedvesétõl már elvált, nem kell eltartania, mert még együtt sem élnek. Végül is miért kéne eltartania a volt feleségét is plusz pénzzel? Nem élnek együtt, ha elváltak a hivatalosan is megszûnt közöttük minden, egyedül a gyerekért tartozik felelõsséggel. (Bár lehet szó még asszonytartásról, ha még van olyan, de nem ismerem ennyire a dolgokat) Igazából jó lenne tudni mennyi a gyerektartás és az esetleges zsebpénz összege illetve mennyiben állapodtak meg.
Szerintem egyáltalán nem kell egy felnõtt embernek a zsebébe pénzt gyömöszölni és eltartani. A nyugdíjas nagyszüleim a 40ezre nyugdíjukból meg se tehetik ezt. Úgy fest, ez csak burzsujéknál szokás. A mai fiataloknak úgy látszik, akkor ki van nyalva a seggük, ne is csodálkozzunk akkor azon, hogy milyen nagyképû és lenézõ dolgozó emberek lesznek majd ezekbõl ( pld kollegáim) és hogyan fognak tekinteni azokra, akiknek nem jutott az a sors, hogy felnõtt fejjel eltartsák õket! Én is jártam fõsulira, de a szüleim nemhogy támogattak volna, egy bugyit ( nemhogy lakást és kocsit) se kaptam, sõt nászajándékot sem és hazaadtam a fizetésem egy részét. Eszembe nem jutott, hogy apám életét ellehetetlenítsem azzal, hogy anyám vagy én kuncsorgunk tõle. Amit akar adjon, de ne úgy, hogy az õ saját élete ellehetetlenedjen azért, hogy a felnõtt kölykét eltartsa.
Mért kell egy fõiskolást eltartani? Micsoda élõsködõ! Nekem pofám leszakadt volna, hogy ha 18-25 évesen eltartatom magam, mikor tudom, hogy ez nagy teher a családnak. Fõleg, ha még tandíjasra is jár, mert nem volt képes magát bejuttatni államisra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt az utolsó választ!!látom õ kivülállóként jól látja a dolgot!hát jaja, sokan vannak úgy, hogy apuci eltart, vesz nekem kocsit...rengeteg gyerek..gazdagoknál is..fõleg ez Pesten jelentõs mértékben! csak arraleszek kiváncsi, ha az apuci, anyuci, mama, papa nem fog élni mi lesz az ilyen emberrel???aki mindent megkapott, soha nem fogja becsülni a dolgokat..tudom jól, nem egy ilyen ismim van!!én mindenért megdolgozom, de örömmel!!!!és büszke vagyok rá erre!ez nem szégyen!a szégyen az, ha valaki kihasználja a szüleit!és közebn ha gáz van, letolja õket!!!akkor most melyik viselkedés jó??ki az idegen??...
Hm... gondolom a "fizessünk csak a gyereknek, megérdemli, JÁR NEKI, mert a gyerekünk" csemetéi azok, akik minden hétvégén talajrészegre isszák magukat, ordenáré módon viselkednek mindenhol és nagy ívben tesznek mindenkire, aki nem a "fajtájuk". Mert ugye lóvé az volt/van, szeretet, tisztelet, egymásra figyelés nincs.... Ez szomorú! 100%-ig egyet értek a kérdezõvel. Én sem fizetnék más gyereke után, mikor az már nem is gyerek. És aki azt írta, hogy a gyerek a vére, a kérdezõ meg csak egy idegen, az szégyellheti magát! A kérdezõ most a férfi családja! Egyébként meg pontosan az ilyen elkényeztetett pénzes kölykök nem becsülik meg sem a munkát, sem az árát. Én levelezõre jártam, dolgoztam mellette és a keresetembõl fizettem a tandíjamat. 28 éves vagyok, már 3 éve végeztem. És büszke vagyok a teljesítményemre, mert én a nappalisokból csak annyit láttam, hogy szinte be sem jártak, inkább kint ültek a kocsmában. Minden este buliztak, halasztgatták a féléveket. Van olyan ismerõsöm, aki egy évvel korábban kezdte a NAPPALIS képzést, és tavaly még mindig csak a szakdolgozatára készült. Persze anyuka pénzelte bõven, de ennyi. Most akkor melyik is a jobb???
A kérdező hozzászólása: Egyátalán nem vagyok irigy!!!csak kicsit gázos lesz a gyerek jövõje!kér-kér-kér!állandóan!inkább követelõzik!!! késõbb a pénz közös lesz, mikor ez a gyerek kijárta a sulit!és neki, és nekünk is be kell osztanunk a pénzünket, hisz szeretnénk közös gyerekeket!ennek igy van rendjén!segítjük, ha kell, de nem fogunk neki 30ezer ft-os kabátot venni, ha már kis családunk lesz!vesz a saját keresetébõl! sok mindent megszeretnék adni, majd a picinek, és a férjemnek is!ha irigy lennék, nem vennék neki dolgokat...
Igen. Tudom, hogy mennyik a tandíjak alapképzésben és mennyi a jó tanulmányért a kedvezmény. Vagyis a pénz az úr. Ha van pénz tanulhatsz, ha nincs akkor így jártál. A pár államis helyért meg megy a hancur és a középsulis tanárok lefizetése több esetben a jobb jegyért. A lényeg sztem az, hogy nem szabad erõn felül segíteni..azaz az elvált embernek is kell lennie életének, sajátjának, mert az elvált ember is ember is és nemcsak szülõ :)
"Aki olyan hû de nagyon élvezi az iskolát és sikert ad neki a tanulás az nem fizet tandíjat 250et"-ugyanmar, megnezted a jolmeno gazdasagi iskolak tarifajat? es igen, irigyek vagytok, hogy ez a jolét nektek nem adatatott meg es ezert ostorozatok a szerencsesebbeket..irigy egy nep vagyunk...
SZerintem itt senki nincs birtokaban elegendo informacionak ahhoz, hogy igy vagdalkozva itelkezzen a masikrol. Nem tudjuk pontosan, hogy mennyire nyuzzak valojaban a papat es mennyire csak a tanulasra kell a penz, mintahogy es azt sem tudjuk, hogy egyesek miert nem boldogultak a levelezoivel, masoknak miert sikerult. Sorsokat igy a "levegoben" osszehasolitani butasag. Ha amugy jo gyerek, de talalt egy draga iskolat ami megy neki, es a papanak van ra penze akkor en sem ertem hol itt a problema-nem elete vegeig kell a penz, hanem egy meghatarozott idoszakra. De ha verszemet kapott az ex feleseg es szisztematikusan pumpoljak a ferfit olyanert is, amit megengedhetnenek maguknak-az mar mas kerdes, hallottam mar ilyenrol-ugy tunt, a volt nej nem birta feldolgolgozni, hogy a ferfinek uj elete lett es uj csaladja, es ezert nem csak anyagi haszonhuzasbol de pszichologiai indokokkal is pumpoltak a pasit-a kotodes miatt..na, csak azt akarta mmondani, hogy ne szemelyeskedjetek anelkul, hogy jobban ismernetek a masik problemajat..
Utolso hozzaszolo, 01:16-os okos vagy!
Ahogyan én olvastam, úgy vettem ki, hogy nemcsak a tandíj fizetésérõl és nemcsak a gyerekre megy a pénz és ezért is jött elõ a probléma. :(
18:55-ös vagyok. Melyik szuperanyukának csíptem azt az éleslátó szemét, hogy ennyire lepontozott? Nem az lenne a lényeg, hogy a kérdezõnek mennyire tudunk segíteni? Kitaláltátok magatoknak, hogy a kérdezõ egy irígy, pénzéhes kis [email protected], és aki mást mond, azt gyorsan lepontozzátok? Kiváncsi lennék, TI mit csinálnátok az õ helyében! Ja, hogy ahhoz gondolkozni kéne? tudom, nem megy mindenkinek... A "de ha talált egy iskolát, ami megy neki, akkor miért ne?" felvetének meg csak ennyit: ha a te gyereked találná ki, hogy márpedig õ olyan iskolát akar elvégezni, ami félévente többszázezer forint, szó nélkül kicsengeted? Mert te olyan marha jól állsz anyagilag?
szerintem a párodnak kell a sarkára állnia a fiúval szemben, és neki kell tudnia hol az a határ, ami még megengedhetõ és mi az az összeg, ami már a ti családotok kárára mehet. ha te szólsz a gyereknek, akkor úgyis te leszel a rossz, és irigy, aki sajnálja a gyerektõl. konkrétan nem tudok véleményt mondani, mert megértelek téged is, megértem a fiút is. nehéz úgy jövõt tervezni valakivel, hogy állandóan "váratlan" kiadásokkal kell számolni, ugyanakkor a gyerek se a szomszédtól kérjen, ha az apjára támaszkodhat. a felsõoktatásról pedig annyit, sok helyre szin ötösökkel és plusz pontokkal is elég nehéz bejutni állami helyre. az orvosin pl. közel egy millió forint egy félév költségtéritésen, és négyesekkel még ktg.-re sem vesznek fel, és azért azt nem merném kijelenteni, hogy egy négyegészes átlagú gyerek, hülye ahhoz, hogy elvégezze. 40 ezer forint egy anatómia atlasz, ha nem lenne mibõl kifizetnem, én is azt mndanám a gyerekemnek, hogy kérdezd meg apádat. szóval ezt mindenképp szóvá kéne tenned a párodnak, hogy õ hogy látja és mit szándékozik tenni a mndenkinek jó megoldás érdekében.
Melyik suliba jár a fiú és mit tanul?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elég sok félét kaptam tõletek! itt nem a suliról van szó, meg a gyerek tartásról, zsebpénzrõl...ezek járnak!adja nekik mig a sulit elvégzi!DE! nem szeretném azt, hogy állandóan elvárja késõbb is azt, hogy ami neki kellett, ide oda ment, ezzel azzal.az apuci pénzén tette inkább.persze anyucitól is kért..3-4csillagos hotelbe, stb.stb..nekem oké..megértem, tegye egyenlõre.a páromat nyomatom arra a dologra, hogy ha akar közös családot majd velem talán, akkor ezeket el kell felejteni..azaz.a lucus dolgokat..adja a pénzt a sulira, meg ami jár!!de a gyerek már 20éves elmúlt, menjen nyáron melóba..ne az apucitól várjon el mindent! kérni lehet.de utálom ha követelõznek! csak azon fogok nevetni, mikor látja majd ez a gyerek, hogy a párommal erre-arra megyünk, lesz családunk.õ meg a saját családját kell eltartania! ezért nem fogom a páromat otthagyni, ha nem megy nem.de legalább megpróbáltam.. olyan embereket ismerek, akik például..egyik nõi kollégám, összejött egy elvált pasival, aki gyerektartást fizet a volt feleségének..2gyerek van..120ból, kb 30körül ad le, ez a kolléganõm meg kivan akadva..ideges!mondtam neki, hogy ez jár!!neki milyen lenne, ha nem adnának pénzt, ha õ is elválna!!akkor én mit szóljak??nekem nem csak azt adja oda! addig adhatja amíg nem közösködünk! persze hogy pénzeszsáknak nézik a páromat!mikor baj van ugorjon, és fizessen!õ meg azt hiszi, hogy mennyire szereti a gyermeke! írjatok nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: 18:55 köszike, jókat írsz!
Mit is irigylek? A ffi pénzét? Milyen pénzét? Épp csak annyija van, hogy õ maga megél és eltartja a fiát és befizeti a tandíját. Ezek nem multimilliók. Ha maradna ezen felül magára és a jövõjére rendesen, akkor nem lenne a kérdés az, hogy miért is költ ennyit úgy, hogy a saját életét és megélhetését már nem tudja magabiztosan állni. Sztem.
Aki olyan hû de nagyon élvezi az iskolát és sikert ad neki a tanulás az nem fizet tandíjat 250et...vagy azert mert van annyi esze, hogy fevegyék államira vagy azert mert olyan jo tanulo, hogy tandíjkedvezményt kap.... ó, igen , mekkora szemétláda vagyok hogy másra gondolok és nem magamra! pld a fûtésszámlámra...a gazdagcsalád sarja meg hetvegente a mi gazszámlánknyi pénzt eliszik a buliba és a beosztotja viszik haza, mert összehányja magát és a kocsiját....ocsmány ha apukának annyira csak a múltbeli nõje fontos es hogy a felnõtt gyerekének csk fizessen de ne nevelje akkor tõled mit akar? sexet, mert fiatalabb vagy mint a gyereke anyja?b
A kérdező hozzászólása: Kicsit keveset írtam le a dologról!én nem akarom elszakítani õket, örülök neki hogy igy van vele, nem 18éves több!...a sulit fejezze be!ez a minimum!!!de amit csinál a volt párja és a fia, az sok!követelõznek..pénzt kérnek..nem keveset!teljesen úgy jön le, mintha kihasználnák a páromat!itt nem ezrekrõl van szó kérem!száz ezrekrõl!!!késõbb mi lesz, ha lesz közös gyerekünk!?
én 10 éves voltam, mikor a szüleim elváltak egy másik nõ miatt. apám egy fillér gyerektartást nem fizetett a testvéremre és rám, sõt még asszonytartást sem, amit megitélt a biróság anyukámnak. fõként azért, mert az új nõ sem akarta tûrni, ahogy te sem. én, ma már szülõként úgy gondolom, a gyerekemet támogatni fogom bármeddig és bármiben, amiben tudom. a válással megszünik egy házasság, de a gyerekhez örök kötelék fûzi, jól teszi, hogy támogatja. szóvá teheted nem tetszésedet, de ha én lennék az apa helyében, a gyerekemet választanám helyetted.
Úgy nem lehet elvállni, hogy közben eltartom az elõzõ nõt és felnõtt gyerekem, aki ha füllene hozzá a foga el tudná magát tartani. Ez így olyan, mintha a maca beleegyezne abba, hogy a férj mást dugjon, csak fizessen jó sok pénzt nekik. Így nem lehet új életet kezdeni, hogy a régi családot tartani kell százezrekkel. A gyereket támogatni kell, de nem eltartani és helyette dolgozni. Segíteni kell neki és nem pénzelni.
Tedd fel magadnak a kerdest: szuksegem van nekem erre az eletre igy? Ha igen a valaszod, szokd meg a helyzetet. Ha nincs szukseged erre az eletre igy, akkor keress fuggetlen ffit magadnak. A gyereke orokke a gyereke marad, lehet hogy neked meg nincs gyereked, ezert nem erted meg az erzest.
Úgy látom, keményen le lettek pontozva azok a válaszadók, akiknek az volt a véleménye, hogy egy felnõtt embert mire fel kéne eltartani? Holott teljesen igazuk van! Szerintem a kérdezõ teljes joggal van felháborodva! Én sem tapsikolnék örömömben, ha a párom volt családja ki akarna minket (mert mivel összekötöttük az életünket, már "mi" vagyunk) használni! Tudom, jogilag addig kell fizetni a gyerektartást, amíg a "gyerek" nappali tagozatos tanuló, na de könyörgöm! Én a föld alá sûllyedtem volna szégyenemben, ha a szüleimmel tartattam volna el magam, mikor fõsulira jártam, pedig én nem nappalis voltam! És most lehet lepontozni engem is, ez is csak azt mutatja majd, mennyire nem tudjátok más helyébe képzelni magatokat!
Úgy néz ki, mintha a párod a bigámia vétségébe esne? Mármint hogy egyszerre két családot akar párhuzamosan?
Ez egyátalán nem jogi hanem emberi kérdés. Én 32 éves "gyerek" vagyok új családdal, és hát nem egyszer és nem kétszer fordult elõ az életemben hogy a szüleimhez v. párom szüleihez kellett fordulnunk segítségért. Nem is volt kérdés hogy segítenek-e, mint ahogy (bár ez még nem fordult elõ) nekünk se lenne kérdés hogy segítenénk-e nekik. Gondolom a Te szüleid is a lehetõségükhöz mérten iskolába járattak és vettek nektek dolgokat. Ha a barátodnak van rá lehetõsége miért ne tenné. Fogalmad sincs milyen jó érzés ha örömet okozhatsz a gyerekeidnek. Én biztos minden alkalmat kihasználok hogy ezt megtegyem.
A kérdező hozzászólása: jaaa a fõsulit nem is írtam hogy mennyi!!250.000ft félévente! könnyû fizetõsre menni én azt mondom én nem mertem volna a szüleim terhére menni manapság!segíteni lehet, de nem hátráltatni õket! ismerek rengeteg szülõt, akik nem tudnak segíteni a gyermekeknek, ez sajna szomorú, és még õk kérnek segítséget a gyerektõl..én szívesen segítek, ha úgy van!
En levelezoin vegzem az egyetemet, ez lett abbol, hogy nem birtam egyszerre dolgozni es iskolaba jarni minden nap..mindjart 30 leszek es meg mindig tanulok!! ez jobb? szerintem, ha tenyleg tanul-marmint megtalalta azt, amit szeretne csinalni es sikerei vannak a suliban, folytatni akarja, akkor igenis minden eszkozzel segiteni kell neki, hogy csak arra tudjon koncentralni! kesobb jo allasa lehet, es kiegyensulyozott elete-es a szulok erre kotelezik el magukat gyerekvallalaskor, nem?? tovabbmegyek-lehet, hogy kesobb meg o fog segiteni nektek!!azonkivul szerintem, nagyon nehez lehet feldolgozni, hogy a szerelmunknek van egy ugymond eloelete, amihez szoros szalak kotik..bocs, de egy teljesen ertheto feltekenyseg is benne lehet reszedrol a "pakliban", marmint ami a heves reakciodat ileti..gondold inkabb at-hany eves a suli, meddig kell meg a papa penze ra, mitol foszt ez meg benneteket, es foleg-mikor szeretnetek gyereket?
Te olyan csaladokat ismersz, ahol a gyerek tamogatja a szuleit, kepzeld en meg olyanokat ismerek, akik lakast, hazat vesznek a gyerekeknek!:) Ne irigyeld azt a penzt amit az apa ad a sajat verenek. Elvegre te egy idegen vagy, te ugy jottel csak, talan a penz miatt ehhez a ffi-hoz. Menjel, keressel te nagyon sok penzt, gondolom te mar kijartad a foiskolat, a fiu megcsak most jarja. Azert jo olvasni ilyen apakrol is, nemcsak azokrol, akik onzoek, es magukra gondolnak csak.
Hát...nem a kérdéshez tartozik, de majd 2 év múlva ez a fiú lesz a fõnököm? Mert, jobbnevû suliba járatták nappalin a szülei - én munka mellett magam fizettem a fõiskolám....meglesz mindene a saját élet kezdéshez ( képzettség, nyelv, lakás, autó, támogatás) ...én 15 éve dolgozom, de semmim nincs, szüleimet támogatom, mert anyukám nyugdíja pont annyi, mint a gázszámla....nekem nincsennek olyan barátaim, akik segíthetnének, mert ugyanolyan barátaim vannak, mint én magam( egyszerû, középréteg legalja, csendesek és nincs szavunk a nagyhangúak mellett a munkahelyeke, fõleg, mert nem kockáztatjuk az állásunk)...gondolom, az õ barátai is hasonló háttérrel rendelkeznek...na, nem baj, úgy is most is egy ilyen fõnököm van...igaz, nem ért semmihez, mi dolgozunk helyette, még a preziket is mi állítjuk össze, de legalább most is sok pénz áramlik hozzá, jól keres...mert segítették otthonról elsõsorban pénzel, egy kis mintával és megtanulta már gyerkõckorában hogyan hajtsa a maga malmára a vizet, akár mások kárára is...de manapság sokszor csak így lehet érvényesülni...és õ/õk csak kihasználják a lehetõségeiket..pld ami pld nekem nem adatott meg....lehet amúgy, hogy nem rossz gyerek..van közös programotok?
igen, ez a vilag ilyen; ha valaki mindig csak masra gondol es sosem magara, annak mindig lesz egy csunya fonoke, aki kihasznalja...miert baj az, konyorgom, ha jo iskolaba jar???ha teljes bedobassal arra koncentralhat, amit csinalni akar?? miert viszi mindenki bele a kommentarjaba a szemelyes seruleset??? nem tudtok objektiven itelkezni?? a dolgok par ev alatt rengeteget valtoztak, es ha ez az iskola kell neki ahhoz, hogy ervenyesuljon, akkor az apanak kutya kotelessege megtenni mindent azert, hogy a kolok vegig tudja csinalni...
Persze, hat egyertelmu, hogy a kerdezo is, es tobben itt is irigylik a ffi penzet. Irigyek, ennyi. Kulonben a kerdezonek kell eldontenie, jo e igy ez az elet. Ha igen, maradjon, ha nem, keressen fuggetlen ffit. Van eleg. A fiu megvolt mar amikor a kerdezo a ffihoz jott, ugyhogy?:) Es talan a veremet tamogatom eletem vegeig, mint egy idegent. Mert a kerdezo az.
A kérdező hozzászólása: köszi 9:16..meg mindenkinek! segítsünk egymáson, nem le kell hordani a másikat itt névtelenül!!!ezt értse magára az, aki ilyet tesz!

A barátommal együtt voltunk védekezés nélkül megszakítással. Röviddel utána megint együtt volunk. Mi az esélye, hogy terhes lettem? Mikor a legtermékenyebb a nő?

Legjobb válasz: Van rá esélyed! Peteérés a menzeszed elsõ napjától számított 14. napon van de ez változhat. A megszakítás nem a legjobb módja a védekezésnek (ha annak szántátok)!

Van rá esélyed! Peteérés a menzeszed elsõ napjától számított 14. napon van de ez változhat. A megszakítás nem a legjobb módja a védekezésnek (ha annak szántátok)!
Ez a te maganeleted, a targyalas pedig a gyermektartasrol fog szolni, tehat az erzelmi eletedhez semmi koze.
A bíróságnak nem kell tudnia, hogy találkozgatsz!!!Biztos nem küldenek rád nyomozókat.Ha meg volt párod ezt közli, akkor te pedig tagadod, és érvelsz azzal, hogy így csak magának akar jót!
17:54-nek: mi a fenéért kéne tagadnia, hogy 8 hónappal a szakítás után barátja van, pláne úgy, hogy õt hagyták ott terhesen? már az, hogy a pasi otthagyott egy terhes nõt, is elég gáz, én a helyében nem ugrálnék egyáltalán.
De ha találkozgatsz, akkor sincs semmi. Ez a normális, és nem, nem befolyásol semmit sem.
Milyen tárgyalásotok lesz? Válóper? Apasági? Gyermektartás? Gyerekelhelyezés?.... és még folytathatnám. Egyébként nem valószínû hogy érdemben bármit is befolyásolna, bármirõl is legyen szó.
Inkább azon gondolkozz el, hogy minek szültél gyereket egy olyan embernek , aki nem szeretett annyira, hogy egy életen át kitartson melletted. Biztosan oka volt annak is, hogy elhagyott... Szánalmas, hogy annyira nem tudtad megítélni a kapcsolatod, hogy jó e vagy nem, kell e gyerek vagy nem . Ezzel 2 ember életét is tönkre tetted, a gyerekét és az apjáét is. Gratulálok a felelõtlenségedhez!!
A kérdező hozzászólása: nincs a nevén a kislányom .. az én nevemen van
A kérdező hozzászólása: azt mondta h neki nem kell nem tudja eltartani adjuk intézetbe inkább de én montam hogy ez az én picikém nem adom sehová.. a szülei arra se voltak képesek hogy a kicsi fiukkal idejöjenek és megbeszéllni a dolgokat mig terhes voltam de semmi.. szidnak engem mindennek elmondanak.. ilyet mondott a gyerek a gyámhivatalba hogy mi a garanccia ara h amit fizetni fog milliókat a gyerekre nem pedig nekem plasztikai mütétekre..:( az eszem megált akkor..
Ezzel a viselkedéssel csak magát járatja le. A dns-tesztel csak az idõt tudja húzni. A gyerektartás visszamenõleg is járni fog. A nevén van a gyerek? Ha igen: a tartásdíjat megállapítja a bíróság. Ha nincs a nevén akkor elõször a dns-jön. (ha gyámügyön voltatok akkor valószínû, hogy itt tartotok. A gyerektartás majd ezután fog következni.
De szemét. Ha lenne plasztikai mûtétre pénz, akkor nem a gyámhivatalnál ülnél vele gyerektartásért. Vagy annyira jól keres, hogy amit ad, az fedezné? Húúú, mekkora , de inkább nem káromkodom.
A kérdező hozzászólása: Dehogy is.. nem is keres mert suliba jár technikumon van ez az utolsó éve semmi kersete nincs csak ö azt gondolja h gazdag azt nem az mert 1 panelba él az anyáékkal és egy juk a szobálya.. ahova még semmise fér be csak 1 heverö meg 1 tv...
Hát akkor már értem miért hagyot el õ egy középiskolás?! Pf lehet csak akkor akart volna gyereket mikor már felnö õ is. Nem volt egészen fair dolog ez részedrõl. Követeled töle a gyerektatást. te akartad ezt a gyereket nevled fö! hiszen ha nem engedted hogy neki is legyen beleszólása .a te akaratod vot ez. az elöbb irta hogy nem akarta. akkor mit vársz? hogy viselkedjen veled? Kényes kérdes ez.
"6 hónaposan derült ki a sürgösségin h terhes vagyok.. a menzeszem is megjött mindig" Utolsó! Végigolvastad? A kérdezõnek sem volt választása.
Tényleg, mi a helyzet? Mi volt tárgyaláson, vagy azóta?
De bunkó! Megkérdezhetem, miért ne akarta a babát? Úgy értem, mit mondott? Ne haragudj, de hihetetlen, milyen emberek vannak. (Nem kell odalenni az örömtõl, de felnõttként is kezelhetné a helyzetet). Szülei?
A kérdező hozzászólása: de elhöhozta a gyámügyön is .. most kért dns tesztet ! meg nem a kislányal volt elfoglalva hanem engem káromolt a jegyzökönyvbe amit felvett a nö a gyámhivatalnál..
Hagyjál már!!!Csak mondtam.Biztos ami biztos.Lepontozni minek kell, azt meg végleg nem tudom...szánalmas. Sose lehet tudni, hogy mivel áll elõ az ex.A bíró meg nem közeli rokon, így történeteket hall, és aszerint dönt. Ezért is van, hogy egy jó ügyvéd bármit elér!! Hahóóóó...ti nem ebben az országban éltek???
Te kedves 7. válaszoló!!!! Gratulálok a nézetedhez.Szerintem te el sem tudod képzelni, hogy mennyi férfi lesz hülye amikor az asszony teherbe esik.Úgy érzik hogy vége az életüknek, hiába is tervezik a babát évekig.Lehet fiatalok, vagy csak véletlen baba.Most akkor vetette volna el, akkor meg egy gyilkos lenne. Nem kéne ismeretlenül ítélkezni.Ettõl teljesen kiborulok. Mert biztos te tökéletes vagy!!!Nem hiszem, hogy most ez a legfontosabb amit a kérdezõ fejéhez kéne vágni!Mindenki követ el hibát.Különben nem lennénk emberek!!! Te bunkó!!!
Nem vagyok tökéletes az igaz. De annyi rálátásom van a dolgokra, hogy ha szülök valakinek egy gyereket akkor legalább már kiismerem, ugyanis ha pár évet leélsz valakivel akkor tudod milyen az érzelem világa , tudod milyen a reakciója, a válasza a dolgokra. Pl 2évig senki nem tudja azt mutatni, hogy õ jó ember. Ha pedig annyira butácska vagy, hogy együtt vagy valakivel és nem ismered ki, csak a rózsa szín köd , hogy õ a tökéletes és igen õ vele lesz gyerekem. Amúgy meg egy olyan szar ember aki csak arra használ , hogy csak kefélgessen, és ezt nem veszed észre, meg csak etet a dumájával, és ha nem látsz a dolgok mögé akkor igen... Ez következik be, rosszul megítélt dolgok miatt elbaszod egy gyermek életét!
A kérdező hozzászólása: hallod 6 hónaposan derült ki a sürgösségin h terhes vagyok.. a menzeszem is megjött mindig és 3 hét alatt dagatt fel a hassam. és nem tudom te mien szánalmas vagy h mást elitélsz nézz magadba és ne ide rogassál.. a többieknek köszönöm..
A kérdező hozzászólása: az apja aznap mikor kiderült 3 éve voltunk együtt kidobott azonal és fenyegetett hogy addjam örökbe vagy intézetbe. de nem adtam sehová és nem is fogom ö az én lányom és mindennél jobban szretem.
Azt még mindig nem írtad le, hogy milyen tárgyalásod lesz. Válóper: biztos, hogy semmit nem befolyásol. Apasági: biztos, hogy semmit nem befolyásol. Gyerektartás:biztos, hogy semmit nem befolyásol. Gyerekelhelyezés: na itt már nem biztos. Utolsó hozzászólásodból az jön le, hogy errõl nincs szó, tehát az apa nem akarja a gyereket. Teljesen normális dolog, hogy továbbléptél és éled az életed. Egyébként a gyermekednek is jobb, ha egy boldog, kiegyensúlyozott anya van mellette, mintha egy megkeseredett anya. Ezt a bíró is tudja!
A kérdező hozzászólása: gyerektartás
Abszolút nem fogja befolyásolni, mindenképpen fizetnie kell majd.Ez szóba sem fog kerülni a tárgyaláson.
A kérdező hozzászólása: Még dns se volt csak kérte az apa .. amugy meg most keresett egy ügyvéd h enjek be január elsö hetében ... rengeteg fenyegetést kaptam töle.. hogy ne merjek utcára lépni ijesmi.. meg hogy ne merjek semit tenni különben baj lessz .. már anyira elegem van.. folyton névtelen telefonokat kapok senkise szól bele rejtett szám:S:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!