Találatok a következő kifejezésre: A barátommal, Ugy h nem védekeztünk (6 db)

A tabblettát második hónapja szedem, elöször feküdtem le az uj barátommal, ugy h nem védekeztünk, s elment bennem. Ugye nem eshetek teherbe? !

Tudom,h a tabletta véd,csak szeretném ha valaki megerösiteni azt h tényleg nem eshetek teherbe,és h nincs okom aggódni.Hisz elsö szerelmeskedés volt, ugyh nem védekeztünk...Azér még ujdonság számomra...

Legjobb válasz: ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)

ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)
ugyvan, ha rendesen egy idõbe szedted akkor semikép nem lesz probléma..de azt hozzátenném h irtad h új a párod és rögtön gumi nélkül...így az ugrott be hogy mi van akkor ha esetleg van vmi fertõzése.. ennek kérdezz utána sztem nála.bár ha tud ról sem biztos hogy bevallja... én csak ezért nem támogatom az ugymond "ismeretlen" párommal a gumi nélküli védekezést... de semmiképp nem lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nyugtató válaszokat! S az utolsónak "üzenném", h mindent meg beszéltem vele, és tisztáztam a helyzetet. Nem a buta libák közé tartozom :) de azért köszönöm h "aggódtok" :)
ne haragudj ha megbántottalak, de még csak nem is feltételeztem h buta liba lennél, csak a fertõzés veszélye sokak figyelmén kívül kerül:) de akkor remek ha mindent megbeszéltetek már:)

A barátommal, lefeküdtünk. Ugy h nem védekeztünk mert nem volt nála gumi, és az elsö volt nekem. Most terhes vagyok, vagy mégsem?

Azóta, 5 nap telt el, már voltam n?gyógyásznál, de csak anynit mondot, hogy már a 72 órás tabit nem szedhetem be, ugyhogy nem tudok mitcsinálni, vagy terhes vagyok vagy nem... Szerintetek, lehetek terhes? Mert közben baarna folysom is volt, és 2 hét mulva kéne megjönnie...

Legjobb válasz: ilyenkor mégnemlehet megmondani. nemnagy a valoszinüsége. nemkell félni

ilyenkor mégnemlehet megmondani. nemnagy a valoszinüsége. nemkell félni
hülye vagy, már bocsi! az elsõre még jobban kell készülni, mint az összes többire és csak úgy gumi nélkül belemenni...pisis dolog..
Hát ha épp akkor volt pé-d akkor jó esélyed van rá. Nézd meg a ciklus.hu oldalon és ha akkor volt, imádkozz. Még ne tesztelj, fölösleges.
Elég felelötlenek voltatok...Ilyenkor a nögyógyász még tényleg nem látja, hogy terhes vagy-e, de legalább mehettél volna elöbb hozzá a 72 órásért, ráadásul kb. a peteérésedkor voltatok pont együtt... Ha szerencséd van nem vagy az, föleg, mert az elsö volt. De nagyon vigyázz ezzel legközelebb.Mi amikor babát akartunk a legelsönél "össze is jött", reménykedj, hogy neked ne igy legyen.
A barnázgatás pé.-re is utalhat, vagy túlzott progeszteron termelésre. Várd ki a két hetet, még nem tehetsz semmit.....addig is....jó imádkozást!!! ;)
Elméletben lehetsz terhes, de ha a dokid sem látja még - valószínûleg megvizsgált - akkor itt sem tudjuk ezt megmondani, max találgatni. Várjál és reménykedj!
A kérdező hozzászólása: ma megjött..akkor most már biztos nem leszek terhes? vagy ettõl még lehetek?

Lefeküdtem a barátommal elöször, védekeztünk és közben mindig ellenöriztük h a gumi nem szakadt e el, és nem és nem is bennem ment el. Megnyugodhatok ugye h nem leszek terhes?

Csak a biztonságért kérdezem

Legjobb válasz: Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.

Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.
Nyugodj csak meg!:) Nagyon nagyon nagyon rettentõen nagyon kevés rá az esély h terhes lehetsz:)
100% hogy nem lehetsz terhes.Megnyugodhatsz.Amúgy sztem naon sok nõ az elsõ után parázik, de ez természetes.Legalábbis én is naon féltem:)
Biztos, hogy nem vagy terhes. Nem kell idegeskedned!
Biztos hogy nem leszel terhes, még ha gumi nélkül beléd élvez akkor se biztos h terhes leszel fõleg h védekeztetek nem szakadt ki a gumi, nyugodj meg nem leszel az, ha ez volt az elsõ értem miért félsz miis az elsõnél gumival védekeztünk de úgy paráztam h akartam terhességi tesztet venni mire bnõm elmagyarázta h 99, 999..% h nem vagyok terhes...
A kérdező hozzászólása: 3 napja nem jön meg és nagyon félek. ez lehet az miatt h ideges vagyok v az miatt h az elsõ együtlétem volt?nyugodjak meg vagy mit tehetnék?

2napja lefekültam a barátommal. Ma vtam nödokinál és monta h gombás fertözésem van kb 2hete. óvszerrel védekeztünk. Ugye a barátom nem kaphatta el a gombát? Az óvszer mennyire véd az ilyenfajta ferözésektöl?

Legjobb válasz: Ha jól használtátok, nem csúszott lett, nem lyukadt ki, illetve közösülés elõtt, után óvszer nélkül nem értetek össze, akkor nem valószínû, hogy elkapta.

Ha jól használtátok, nem csúszott lett, nem lyukadt ki, illetve közösülés elõtt, után óvszer nélkül nem értetek össze, akkor nem valószínû, hogy elkapta.
Szia! Úgy gondolom, h. ez a veszély valójában akkor állhat fenn, hogy ha az óvszer nem volt a megfelelõen használva. Ahoz, hogy megnyugodj beszéljétek + közösen és esetleg együtt menjetek el inkább egy Nemibeteggondozóba (rosszul hangzik), de ez a biztos.

Lefeküdtünk a barátommal 1 hónapja, védekeztünk, tudtommal semmilyen baleset nem történt, 3 nap múlva megjött. Ebben a hónapban viszont 5 napja késik, pedig nem szokott, és mostanában rengeteget és fura dolgokat eszem, ugye kizárt h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.

Szerintem csak összezavarodott a hormonháztartásod. Ha nem történt akkor baleset és utána sem, akkor biztos nem lehetsz terhes. Ráadásul még aggódsz is, hogy nem jött meg és azért is késhet. Plusz ha sulis vagy, akkor az új év miatt is stresszelhetsz.
Nyugi, biztos csak ideges vagy, nekem vizsgaidõszakban elõfordult már, h 2 hetet késett...
Figyelj kislany, szepen elslattyogsz a legkozelebbi gyogyszertarba, veszel egy terhestesztet, lepisiled, megnezed, megnyugszol, es nem idegesited magad napokig, ok?
A kérdező hozzászólása: Huh, van isten...Megjött!!!!!!:) :) :) :) Pont most amikor a terhességi tesztet akartam megcsinálni!

Most elöször voltam együtt a barátommal védekeztünk a gumit mindig ellenöriztük s nem szakadt el merakkr ugye kifolyt volna belöle a sprema. Nem bennem ment el. 3 napja még késik lehet az idegességtöl v attol h most elször voltunk együtt?

Félek!

Legjobb válasz: Szerintem csak az idegeskedéstõl késik, de ha ennyire aggódsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (az már ilyenkor megmutatja az "igazságot").

Szerintem csak az idegeskedéstõl késik, de ha ennyire aggódsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (az már ilyenkor megmutatja az "igazságot").
Csak rágörcsölsz és amiatt.Nyugi pár nap és megjön, csak ne izgulj:)
az elsõnél nekem is ez olt. nyugodj meg vegyél egy tesztet és elsõ vizeletbõl reggel tesztelj.A hormonokat az elsõ mindig felborítja. nyugodj meg és meg fog jönni. Fõleg ha nem benned ment el. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!