Találatok a következő kifejezésre: A barátommal, Ugy h nem (93 db)

A tabblettát második hónapja szedem, elöször feküdtem le az uj barátommal, ugy h nem védekeztünk, s elment bennem. Ugye nem eshetek teherbe? !

Tudom,h a tabletta véd,csak szeretném ha valaki megerösiteni azt h tényleg nem eshetek teherbe,és h nincs okom aggódni.Hisz elsö szerelmeskedés volt, ugyh nem védekeztünk...Azér még ujdonság számomra...

Legjobb válasz: ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)

ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)
ugyvan, ha rendesen egy idõbe szedted akkor semikép nem lesz probléma..de azt hozzátenném h irtad h új a párod és rögtön gumi nélkül...így az ugrott be hogy mi van akkor ha esetleg van vmi fertõzése.. ennek kérdezz utána sztem nála.bár ha tud ról sem biztos hogy bevallja... én csak ezért nem támogatom az ugymond "ismeretlen" párommal a gumi nélküli védekezést... de semmiképp nem lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nyugtató válaszokat! S az utolsónak "üzenném", h mindent meg beszéltem vele, és tisztáztam a helyzetet. Nem a buta libák közé tartozom :) de azért köszönöm h "aggódtok" :)
ne haragudj ha megbántottalak, de még csak nem is feltételeztem h buta liba lennél, csak a fertõzés veszélye sokak figyelmén kívül kerül:) de akkor remek ha mindent megbeszéltetek már:)

Hanyszor vesztel ossze a baratoddal ugy h legalabb egy oraig nem beszeltettek?

Legjobb válasz: Sokszor. De még mindig együtt vagyunk,lassan egy éve. A veszekedések beleférnek. A lényeg,hogyha lecsillapodtatok,beszéljétek meg. És különben is a kibékülésnél nincs jobb!!:)

Sokszor. De még mindig együtt vagyunk, lassan egy éve. A veszekedések beleférnek. A lényeg, hogyha lecsillapodtatok, beszéljétek meg. És különben is a kibékülésnél nincs jobb!!:)
3éve vagyunk együtt de még egyszer sem veszekedtünk, pedig együtt élünk.Anyám szerint ez egészségtelen, lehetséges de lesz.rom mert ha meg tudjuk beszélni akkor nincs semmi baj. 18/L
3 éve vagyunk együtt!eddig jó párszor összekaptunk valamin legyen az apróság vagy valami nagyobb dolog!1 óránál tovább nem bírunk összeveszve lenni!Nem is volt még olyan nap, amit külön töltöttünk volna!:D 20L
Ha most ezt elkezdeném összeszámolni... Hááát :D 1 éve 3 hónapja vagyunk együtt, az kb 460 nap, ennek kb a felén volt olyan, hogy összevesztünk. Ennek kb a fele olyan volt, hogy egy ideig nem szóltunk egymáshoz. Tehát legyen kerekítve 100 :P
soha :) sõt veszekedni se sûrûn szoktunk :) 1, 5éve vagyunk együtt 21L
húúú sokszor:D de mindig kibékülünk. igazából nem is egymással szokott bajunk lenni, csak más problémák miatt ingerültebbek vagyunk. több, mint másfél éve vagyunk együtt.
2 hónap alatt egyszer, de utána kibékültünk és azóta semmi gond!:) 19/F
Egyszer sem, mert max. 15 perc után kibékülünk. Már több mint öv éve vagyunk együtt.
Ilyen talán egyszer volt mióta együtt vagyunk. És az sem volt egy óra, max fél óra. (10 hónapja vagyunk együtt). 20/L
4 hónapja vagyunk együtt és egy párszor. De csak azért volt egy óra mert Óra közbe nem tudtunk beszélni(suli : ûP)

Miért nem akar velem a barátom úgy dugni h a cipzáros résznél csak előveszi, pl akkor mikor nyilvános helyen vagyunk és arra nincs idő h vetkőzzünk csak 1 gyors menetre?

Legjobb válasz: Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...

Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...
Vagy az is elõfordulhat, h nem izgul fel arra, h ruhában csináljátok. Az én barátom sem szereti ha akármilyen ruhanemû is rajtam marad, van h néha nem is áll fel neki olyankor.
Elsõ válaszoló vagyok. Attol hogy szõre nincs, bõre van amit becsíhet, és maszatos lehet, amit talán nemakar, hiszem valszek valahova útközben vagytok, vagyis utánna még láthatja bárki a maszatot. Ne erõltesd, ha nem akarja, nemtudom annyira minek kell firtatni, szegény srácnak se lehet könnyû...:S
Hm.. nem szeretheti a szexnek ezt a fajtát, pedig egy normálils kapcsolatot feldob az ilyen, fõleg, ha te is benne vagy. Bár ehhez az kéne, hogy mind a két fél ilyen mentalitású legyen, nálunk például nagyon jól megfér egymás mellett a szeretkezés és a dugás. Nem laposodik el a szexuális életünk.
Mert õ nem akarja úgy, mit nem lehet ezen érteni?
Pont azért, mert úgy DUGNI szokás, de a barátod valószínûleg van annyira érett, hogy SZERETKEZNI akar, nem csak gyors menetekre vágyik. Ezen kívül a cippzár tényleg becsípheti a szõrt, sõt, akár a bõrt is, ami baromira tud fájni. És az sem utolsó, hogy nagyon gáz, amikor csupa puncinedv a fiú gatyája, vagy éppen ondó kerül rá, hát elég igénytelenül néz ki.
Nem minden pasi vállalja be nyílvános helyen akár 5 percig is. Az is lehet amit az elõzõ hsz írt: gatyáját összemaszatolja vagy nem kényelmes neki, becsípi a szõrt stbstb.. Értsd meg. A lányoknál is van olyan aki nem akarja nyílvános helyen. Akár 2 perc alatt végeztek, akár nem.. Inkább várd meg amig hazaértek. cukorfalat
Vegyen gombos nacit, az nem csípi be a farkát... Lehet, hogy attól fél, nem áll fel gyorsan neki, amikor kérnéd. Lehet, hogy nem szereti a spontán dolgokat. Ha elõre megbeszélitek, hogy te bugyi nélkül, szoknyában, és elõre beindítod, azzal, hogy mutogatod neki magad, vagy szopod egy kicsit, úgy, gondolom, bárhol feldönt egy motorháztetõre :) ))))
A kérdező hozzászólása: borotválja
bezzeg az én barátom még éjszaka az utcán képes gyors menetre, aztán itthon folytatódik a szeretkezés.Az ilyen izgalom tényleg jó egy kapcsiba.mond meg neki hogy te szeretnéd, és próbáljátok ki...sok szerencsét

Mit csináljak ha megcsaltam a barátomat, de úgy h nem naon emléxek rá mert totál részeg vtam és kicsi az esély rá, h megtudja?

Legjobb válasz: Azt nem értem, ha szereted, hogy süllyedhetsz odáig, hogy megcsald! Efgyébként szerintem mondjad el neki, mert jobb, ha Tõled tudja meg, mint valaki mástól, abból csak nagyobb gond lenne!

Szerintem mondd el neki, neked milyen érzés lenne, ha nem tudnál ilyesmirõl? Persze ha neked úgy a jobb, akkor nem szóltam semmit. De szerintem ha õ a barátod, joga van róla tudni, és eldönteni, hogy ez számára szakítási ok vagy sem.
Azt nem értem, ha szereted, hogy süllyedhetsz odáig, hogy megcsald! Efgyébként szerintem mondjad el neki, mert jobb, ha Tõled tudja meg, mint valaki mástól, abból csak nagyobb gond lenne!
Kérdezd meg, hogy nem lát-e valami furcsát rajtad. Ha az mondja hogy nem akkor nincs gáz. Ha rákérdez hogy miért kérded, mondj valalami ilyesmit: "Kicsit nem karikásak a szemeim?" Ha dühöz lesz akkor tudja. Parti fotót nem csináltak rólatok amikor részeg voltál, mert abból megtudhatja.
Most ezert sokan elitelnenek, de.... NE mond el a baratodnak..sokat a lelkiismeretfurdalas zavar..h jaj mi lesz? Semmi!!! A kapcsolatom elejen en is megcsaltam a baratom, mert nem bant szepen velem, es ugy ereztem nem szeretett. Osszefutottam veletlenul a volt baratommal, aki a legnagyobb szerelmem volt eddig...nem tudtam ellenallni. Soha nem mondtam el, mert tudtam h szakitana... Most boldog vagyok vele, mert megvaltozott.Most szeretem ot, elfelejtettem a masikat, de soha nem mondanam el. Mert tonkretenne a kapcsolatom, es most nagyon boldog vagyok vele! Ugyh ha ugy erzed tobbet nem teszed meg, s veletlen volt, akkor inkabb hallgass s legy boldog vele. Mert ha megtudja ugyse fog bizni ugy mint addig. Te meg ne reszegedj le!! S szeresd s ne csinalj tobb olyant. s minden jo lesz. Mondom sokan megvetnenek, de miert rontsam el a kapcsolatom? Akkor o is hibazott, nekem sszeretet kellett, most megvaltozott en szeretem. Tedd te is ezt es kesz.
sztm egy ittas állapotban elkövetett csók nem számít igazi megcsalásnak, attól függ mennyire veszi a pasid ezt komolyan ha megtudná.
Én azt mondom, hogy ez egy jó lecke volt neked. Szerintem NE mondd el - csak akkor, ha konkrétan rákérdez. Hordozd csak te ezt a terhet, ne aggasd õrá. És soha többet ne részegedj le.
Szia! Ez a te lelkiismereteden múlik!!!!!! Ha szerinted belefér ez a kapcsolatotokba, akkor minden ok. Azt pedig sose vedd biztosra, hogy nem fogja megtudni, mert egy titok addig titok, amíg csak te tusz róla.
Mondd el neki, mondd meg hogy nagyon meg bántad. Te meg gondolkozz el magadon!
Ha tényleg nem valószínû, hogy megtudja, akkor ne mondd el neki, csak feleslegesen okoznál fájdalmat. Viszot gondolkozz el azon, hogy miért csaltad meg! Mert ha már így alakult, akkor lehet, hogy nincs minden rendben köztetek. Szerintem inkább errõl kéne beszélgetnetek.
A kérdező hozzászólása: nem emléxek belõle semmire, csak csók volt de ez már nálam megcsalás.. meg hát sztem ha elmondanám akkor vége lenne és azt nem szeretném mert én nagyon szeretem a barátomat!! és nem bírnám ki nélküle!!!
* tudsz
sztem emg mond el...elõbb utóbb megfogja tudni. az én barátom is így indult, h nem fogom megtudni, de megtudtam!!biztos h õ is emgfogja tudni!ha bevallod neki, akkor lehet h megbocsájt, de ha késõbb tudja meg akkor nincs esély arra h megbocsásson!

Miért érzem úgy, h a barátnõm pasija nem kedvel?

egészen aranyos a srác, nekem ugy semmi bajom nincsen vele. mikor a bnõm bemutatta, tök szimpi volt (a srácéknál voltunk mert a bnõm anyukája ugy tudta h velem van) utána jöttek ugy a bajok, a bnõm félreértett néhány dolgot és akkor átváltottam "kupidoba" és sikeresen a bnõmnek elmagyaráztam h igenis szereti õt a fiu (sírt miatta)

Legjobb válasz: Érdekes egy szitu. 14 évesek vagytok, ugye?

Érdekes egy szitu. 14 évesek vagytok, ugye?
Veled van a baj, ugyanis érthetetlen, minek neked egy ilyen barátnõ...
Regen is ilyen agresszívek voltak a gyerekek?

3 éve vagyok a barátommal 1 éve a vőlegényem. De mindig azt mondj h nagyon szemérmes vok, és sosem próbálok ki vele új dolgokat. Mit tegyek h e érreze úgy h nem szeretem igazán?

Pl. engem zavar a fény, őt meg inkább az izgatja...

Legjobb válasz: Most jön a zsarolás! " Ha igazán szeretsz, akkor megteszed értem. " A fiúd is a pornóból meríti a tudását.

Most jön a zsarolás! " Ha igazán szeretsz, akkor megteszed értem. " A fiúd is a pornóból meríti a tudását.
Kapd össze magad:D
Azert vilagosban nyugodtan szexelhettek. Meg miket nem vallasz be es õ meg szeretne?
Akkor legyen félhomály o_O
Azwrt a vilagosban valo szexeles nem pornos...
szerintem beszéld meg vele, ne gyakori kérdéseken panaszkodj, jobban jársz hidd el, elvégre a võlegényed :)
A võlegényednek se engedj olyant, amit nem kívánsz, vagy ellenzed. Ha igazán szeret, nem kér olyant.
Hogy van ez a nõknél , hogy szégyellik magukat az elött akivel lefekszenek , a párjuk elõtt . Nem tudom . Persze a verõfény az picit kellemetlen , de nem kell a sötétség sem . Én annyira azért kitárulkozni , felfedni mindent teljessen annyira nem imádok , de nem is takargatom magam, ha már megkívánt az a férfi akkor kíván és kész , szóval nem kell annyit parázni ezen szerintem .
Próbálj ki vele új dolgokat, legyél spontán és nem feltétlen s&m-re gondolok. Ülj le szépen és gondold át, hogy mi az amit kipróbálnál és lepd meg vele. Kezdetnek csináljátok nappal.

Lefeküdtem a barátommal elöször, védekeztünk és közben mindig ellenöriztük h a gumi nem szakadt e el, és nem és nem is bennem ment el. Megnyugodhatok ugye h nem leszek terhes?

Csak a biztonságért kérdezem

Legjobb válasz: Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.

Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.
Nyugodj csak meg!:) Nagyon nagyon nagyon rettentõen nagyon kevés rá az esély h terhes lehetsz:)
100% hogy nem lehetsz terhes.Megnyugodhatsz.Amúgy sztem naon sok nõ az elsõ után parázik, de ez természetes.Legalábbis én is naon féltem:)
Biztos, hogy nem vagy terhes. Nem kell idegeskedned!
Biztos hogy nem leszel terhes, még ha gumi nélkül beléd élvez akkor se biztos h terhes leszel fõleg h védekeztetek nem szakadt ki a gumi, nyugodj meg nem leszel az, ha ez volt az elsõ értem miért félsz miis az elsõnél gumival védekeztünk de úgy paráztam h akartam terhességi tesztet venni mire bnõm elmagyarázta h 99, 999..% h nem vagyok terhes...
A kérdező hozzászólása: 3 napja nem jön meg és nagyon félek. ez lehet az miatt h ideges vagyok v az miatt h az elsõ együtlétem volt?nyugodjak meg vagy mit tehetnék?
Mert nyuszi vagy.
A kérdező hozzászólása: igen az vagyok:S de végülis felhívtam
és mi lett a vége?
Petting. Vagy beszéljetek rola.
igen elég sokat kell róla beszélni és pettingelni míg kiismeritek egymást!!mindenki így kezdi!
Menjetek el táncolni :) annyi kiderül, hogy képesek vagytok-e összehangolódni, ha több nem is :)
ahogy az 1.es mondja csak egyszer beszelj utana petting:D
háát szerintem , legalábbis nálam a kapcsolatok elején mindig szóba jött a szex, és kibeszéltünk mindent..nem tudom, fontos , h megbeszéljük, hogy ki mit szeret
Szerintem ezt csak akkor fogod megtudni, amikor lefekszetek.
A kérdező hozzászólása: a tánc jó ötlet köszi
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat!!
uno kártyázzatok
Basszátok fel egymást idegileg, aztán ha nem tolja le a távkapcsolót a torkodon, akkor összeilletek.

A barátommal, lefeküdtünk. Ugy h nem védekeztünk mert nem volt nála gumi, és az elsö volt nekem. Most terhes vagyok, vagy mégsem?

Azóta, 5 nap telt el, már voltam n?gyógyásznál, de csak anynit mondot, hogy már a 72 órás tabit nem szedhetem be, ugyhogy nem tudok mitcsinálni, vagy terhes vagyok vagy nem... Szerintetek, lehetek terhes? Mert közben baarna folysom is volt, és 2 hét mulva kéne megjönnie...

Legjobb válasz: ilyenkor mégnemlehet megmondani. nemnagy a valoszinüsége. nemkell félni

ilyenkor mégnemlehet megmondani. nemnagy a valoszinüsége. nemkell félni
hülye vagy, már bocsi! az elsõre még jobban kell készülni, mint az összes többire és csak úgy gumi nélkül belemenni...pisis dolog..
Hát ha épp akkor volt pé-d akkor jó esélyed van rá. Nézd meg a ciklus.hu oldalon és ha akkor volt, imádkozz. Még ne tesztelj, fölösleges.
Elég felelötlenek voltatok...Ilyenkor a nögyógyász még tényleg nem látja, hogy terhes vagy-e, de legalább mehettél volna elöbb hozzá a 72 órásért, ráadásul kb. a peteérésedkor voltatok pont együtt... Ha szerencséd van nem vagy az, föleg, mert az elsö volt. De nagyon vigyázz ezzel legközelebb.Mi amikor babát akartunk a legelsönél "össze is jött", reménykedj, hogy neked ne igy legyen.
A barnázgatás pé.-re is utalhat, vagy túlzott progeszteron termelésre. Várd ki a két hetet, még nem tehetsz semmit.....addig is....jó imádkozást!!! ;)
Elméletben lehetsz terhes, de ha a dokid sem látja még - valószínûleg megvizsgált - akkor itt sem tudjuk ezt megmondani, max találgatni. Várjál és reménykedj!
A kérdező hozzászólása: ma megjött..akkor most már biztos nem leszek terhes? vagy ettõl még lehetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!