Találatok a következő kifejezésre: A barátommal, Ugy h (149 db)

igen egy levél után már véd.
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Betegtájékoztató? Orvos? Ha biztosra akarsz menni, 1 levelet várj.

Óvszerrel hogyan tudom kényeztetni a barátomat úgy h el is menjen?

Legjobb válasz: kérdezd meg tõle.. mi vagyok én a pénisze?

kérdezd meg tõle.. mi vagyok én a pénisze?
hát szerintem orálisan meg kézzel kb sehogy
Szerintem jobban örülne ha óvszer nélkül vennéd kézbe a dolgokat...

Hanyszor vesztel ossze a baratoddal ugy h legalabb egy oraig nem beszeltettek?

Legjobb válasz: Sokszor. De még mindig együtt vagyunk,lassan egy éve. A veszekedések beleférnek. A lényeg,hogyha lecsillapodtatok,beszéljétek meg. És különben is a kibékülésnél nincs jobb!!:)

Sokszor. De még mindig együtt vagyunk, lassan egy éve. A veszekedések beleférnek. A lényeg, hogyha lecsillapodtatok, beszéljétek meg. És különben is a kibékülésnél nincs jobb!!:)
3éve vagyunk együtt de még egyszer sem veszekedtünk, pedig együtt élünk.Anyám szerint ez egészségtelen, lehetséges de lesz.rom mert ha meg tudjuk beszélni akkor nincs semmi baj. 18/L
3 éve vagyunk együtt!eddig jó párszor összekaptunk valamin legyen az apróság vagy valami nagyobb dolog!1 óránál tovább nem bírunk összeveszve lenni!Nem is volt még olyan nap, amit külön töltöttünk volna!:D 20L
Ha most ezt elkezdeném összeszámolni... Hááát :D 1 éve 3 hónapja vagyunk együtt, az kb 460 nap, ennek kb a felén volt olyan, hogy összevesztünk. Ennek kb a fele olyan volt, hogy egy ideig nem szóltunk egymáshoz. Tehát legyen kerekítve 100 :P
soha :) sõt veszekedni se sûrûn szoktunk :) 1, 5éve vagyunk együtt 21L
húúú sokszor:D de mindig kibékülünk. igazából nem is egymással szokott bajunk lenni, csak más problémák miatt ingerültebbek vagyunk. több, mint másfél éve vagyunk együtt.
2 hónap alatt egyszer, de utána kibékültünk és azóta semmi gond!:) 19/F
Egyszer sem, mert max. 15 perc után kibékülünk. Már több mint öv éve vagyunk együtt.
Ilyen talán egyszer volt mióta együtt vagyunk. És az sem volt egy óra, max fél óra. (10 hónapja vagyunk együtt). 20/L
4 hónapja vagyunk együtt és egy párszor. De csak azért volt egy óra mert Óra közbe nem tudtunk beszélni(suli : ûP)

Lehetek terhes? Hüvelygyűrűt használok és a gyűrűszüneti héten együtt voltam a barátommal, úgy h menstruáció alatt és guminélkül.

Legjobb válasz: Tudtommal a hüvelygyûrû ugyanúgy, ahogyan a fogamzásgátló tabletta véd a szünetben is, tehát várandós nem leszel, viszont menstruáció alatt ne szexelj, mert akármilyen tiszták vagytok, fogékony vagy a fertõzésekre.

Tudtommal a hüvelygyûrû ugyanúgy, ahogyan a fogamzásgátló tabletta véd a szünetben is, tehát várandós nem leszel, viszont menstruáció alatt ne szexelj, mert akármilyen tiszták vagytok, fogékony vagy a fertõzésekre.
A hüvelygyûrû is fogamzásgátló, ezért elvileg nem lehetsz terhes (illetve igen kicsi eséllyel). Ehhez persze az is kell, hogy megfelelõ ideje használd, a pontos elõírásoknak megfelelõen.

Miért nem akar velem a barátom úgy dugni h a cipzáros résznél csak előveszi, pl akkor mikor nyilvános helyen vagyunk és arra nincs idő h vetkőzzünk csak 1 gyors menetre?

Legjobb válasz: Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...

Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...
Vagy az is elõfordulhat, h nem izgul fel arra, h ruhában csináljátok. Az én barátom sem szereti ha akármilyen ruhanemû is rajtam marad, van h néha nem is áll fel neki olyankor.
Elsõ válaszoló vagyok. Attol hogy szõre nincs, bõre van amit becsíhet, és maszatos lehet, amit talán nemakar, hiszem valszek valahova útközben vagytok, vagyis utánna még láthatja bárki a maszatot. Ne erõltesd, ha nem akarja, nemtudom annyira minek kell firtatni, szegény srácnak se lehet könnyû...:S
Hm.. nem szeretheti a szexnek ezt a fajtát, pedig egy normálils kapcsolatot feldob az ilyen, fõleg, ha te is benne vagy. Bár ehhez az kéne, hogy mind a két fél ilyen mentalitású legyen, nálunk például nagyon jól megfér egymás mellett a szeretkezés és a dugás. Nem laposodik el a szexuális életünk.
Mert õ nem akarja úgy, mit nem lehet ezen érteni?
Pont azért, mert úgy DUGNI szokás, de a barátod valószínûleg van annyira érett, hogy SZERETKEZNI akar, nem csak gyors menetekre vágyik. Ezen kívül a cippzár tényleg becsípheti a szõrt, sõt, akár a bõrt is, ami baromira tud fájni. És az sem utolsó, hogy nagyon gáz, amikor csupa puncinedv a fiú gatyája, vagy éppen ondó kerül rá, hát elég igénytelenül néz ki.
Nem minden pasi vállalja be nyílvános helyen akár 5 percig is. Az is lehet amit az elõzõ hsz írt: gatyáját összemaszatolja vagy nem kényelmes neki, becsípi a szõrt stbstb.. Értsd meg. A lányoknál is van olyan aki nem akarja nyílvános helyen. Akár 2 perc alatt végeztek, akár nem.. Inkább várd meg amig hazaértek. cukorfalat
Vegyen gombos nacit, az nem csípi be a farkát... Lehet, hogy attól fél, nem áll fel gyorsan neki, amikor kérnéd. Lehet, hogy nem szereti a spontán dolgokat. Ha elõre megbeszélitek, hogy te bugyi nélkül, szoknyában, és elõre beindítod, azzal, hogy mutogatod neki magad, vagy szopod egy kicsit, úgy, gondolom, bárhol feldönt egy motorháztetõre :) ))))
A kérdező hozzászólása: borotválja
bezzeg az én barátom még éjszaka az utcán képes gyors menetre, aztán itthon folytatódik a szeretkezés.Az ilyen izgalom tényleg jó egy kapcsiba.mond meg neki hogy te szeretnéd, és próbáljátok ki...sok szerencsét

Kb. egy hete voltam a barátommal úgy, hogy szűz vagyok és csak ugy próbálgattuk hogy tágulok-e és 2-3 cm ment be és akkor ugy lökött! Az a gond h elfelejtettem mikor volt a mensim és szerintem valamikor most kéne megjönnie? Lehetek terhes?

nem véreztem az akció utáán sztem nem is ment át a sz?zhártyán? most nem tom mit csináljak! irjatok lécci!

Legjobb válasz: vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...

vedekeztetek vagy nem? Ovszer, vagy valami? Ha nem vedekeztetek akkor akar terhes is lehetsz...
Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot/kat, és mint tudjuk, akár egyetlen spermium is megtermékenyíthet egy érett petesejtet :)
Szia! Elsõször is.Ne foglalkozz az elsõ reagálóval.Buta.Csak ijezgetni akar téged. De , ami most nagyon fontos, hogy tessék elmenni orvoshoz.Nem vicc. Gondolom rögtön arra gondolsz, hogy nem megyek el, mert anyu, apu megtudja.Ha nem szeretnéd, hogy megtudják, akkor kérd meg barátnõdet vagy a barátodat, hogy kisérjen el, hogy ne legyél egyedül, amikor az orvossal beszélgetsz.Az orvos neked is és a barátodnak is el fog mindent mondani. De a terhességnek a valószínûségét nem lehet így felmérni, mert itt senki nem orvos és azt sem tudjuk, hogy a párodnak mennyi esze van , ahhoz, hogy kivegye, akkor , amikor már közel jár a dologhoz vagy nem. De sok esetben ez nem számít, mert már az elõváladékban is van ondó. Tudom most ideges vagy és azt a választ várod, hogy nem, nem vagy terhes, de nem fog senki ezzel megnyugtatni téged. Ha nagyon ideges vagy, akkor annyit tudok neked mondani, hogy vegyél egy tesztet(kb 700-800 ft és percek alatt megkapod a választ, de a legjobb reggel megcsinálni) és sok-sok óvszert. Ezt nem szabad ilyen felelõtlenül csinálni, mert mindíg csak idegeskedni fogsz.Próbáljatok meg egy kicsit nyugodtabban és higgadtabban állni ehhez a dologhoz. Én arra kérlek téged, hogy miután vettél tesztet, akkor is menj el orvos, mert ha a korod megengedi, akkor ír fel neked fogamzásgátlót. Remélem, hogy megfogadod a tanácsot, mert az csak neked fog segíteni.
Örülök neki, hogy elmentek dokihoz...legyél erre büszke, hogy megteszed.Sajnos sok lány nem meri megtenni. Szia
Ha védekeztetek nincs gáz és akkor sem ha nem élvezett beléd!
Felelõtlen kis hülye...Megérdemelnéd, hogy az legyél!
Gratulálok a friss apukához! :) Már tudja, hogy apa lesz? :DDDD
Pff lehet meg is érdemelnéd h terhes legyél...meg mi a f*sz az h "elfelejtettem mikor volt a mensim" kicsi husom azt naptárba kéne számolni! És mi az h "most kéne megjönnie?" Mi az honnan a fr*ncból tudjuk h neked mikor kell megjönnie? Haggyál már minket a hülye ostoba kérdéseiddel... Ha nem tudod mik a szex következményei ne csináld és akkor nem kell majd ilyenen paráznod...Ennyi
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet azért nem véreztél mert mar sérült a szûzhártyád, pl ha tampont használsz. És ha nem is szakadt még át, akkor sem tuti hogy nagyon vérzel, nekem volt csajomból pl egy csepp vér nem jött pedig én voltam az elsõ fiúja minden téren. Mellesleg a szûzhártya nem 10 centi mélyen van hanem kb 3 centi mélyen. 72 órást lekésted, teszt már mutat eredményt, a helyedben nem lennék azért ennyire nyugodt fõleg nem úgy hogy azt sem tudod mikor kéne menstruálnod. Meg mi az hogy a tágulást probálgattátok? Ügyesek vagytok...tipp hoppra 15 év alatti vagy. 22/f
Nem hiába létezik a mondás: " A szerelem elvakít " ... utólag meg már okos az ember... Mi lesz a kicsi neve? :D Én a Lilla nevet adnám neki ha lány :) )
A kérdező hozzászólása: hibáztam tudom és hiddjétek el nagyon megbántam, deh azt viszont nem értem h miért kell rögtön leharapni a fejem, kitudja lehet h egyszer veled is megtörténi deh remélem h nem! Amugy meg holnapra van idõpontom a nõgyógyászhoz akk már mindent tudok! amugy köszi mindenkinek! Syasztok!
Azért írnak sokan így, mert 1 hónap alatt te vagy nagyjából a századik, aki ilyet ír. Volt olyan nap, hogy 3 lány is ilyet kérdezett (kettõvel alatta volt az elõzõ kérdés). De olvasni aztán egyikük se tud. Te sem. ELÕRE olvasni meg... mikor még lehetne a dologra készülni, netán óvszert venni, és nem kéne idegeskedni... Írd majd meg az eredményt!
Nem kamu kérdés? Csak azért, mert lassan naponta van itt 3 ilyen. Azt meg nem hiszem, hogy hirtelen mindenki az akció után találja meg ezt az oldalt. Vagy csak olvasni nem szokott senki?
Hát ezt elcseszted, mert lekéstél a 72 órás tabiról...Miért 1 hét után jut eszedbe gondolkozni?????? 1 hét múlva csinálhatsz tesztet, de ne lepõdj meg, ha pozitív lesz. Nem ártana olvasgatnod kicsit és megtudnád, hogy az elõváladékban is lehet sperma, ami elég lehet a megtermékenyítéshez. Dokihoz hiába mész, már nem tud veled mit kezdeni, ha teherbe estél, mivel a tabiról lecsúsztál. Max. kideríti neked, hogy mi a helyzet. Aztán ha sikerült összehoznotok egy babát, vagy megtartod, vagy elveteted és viseled a következményeit. Ha nem vagy az, remélem tanulsz belõle és nem eszetlenül szexelsz a továbbiakban. Szûz már nem vagy és attól, hogy nem fájt, nem véreztél, simán átszakadhatott a szûzhártyád.
SZerintem fogadni fog, vagy max kerj egy beutalot a hazi orvosodtol biztonsag kedveert! En sem kertem csak lazan elmentem, es elmondtam neki, hogy mit csinalt(unk)am, es mondta hogy ez igy nem joh! Menjek el a csaladi orvosomhoz es irjon fel valami fogamzasgatlot ha nem akarunk gumival vedekezni! En szemely szerint azert nem tamogatom a gumit mert en nem ereztem vele sokat! Es ugyan ugy a baratom is megmondta, hogy olyan mintha valami kesztyube du*na. Szoval attol meg van mas vedekezesi modszer is!
A kérdező hozzászólása: kösszi neked is! Mi is igy gondoljuk! Sztetek ha én holnap elmegyek nõgyógyászhoz bejelentkezésnélkül és megkérdezem h mit lehet tenni vagy most mi lesz akk fogad?
Szia! Hatha en egy kicsit megnyugtatobb valasszal tudok rajtad segiteni. SZerintem nem vagy terhes, mert en is ugyan ebben a cipoben jartam kb. ket honappal ezelott! Igaz tolem is es a baratomtol is felelotlenseg volt, ovszer nelkul de tanultam a hibambol, es nem szeretnem ugyan azokat az erzeseket felelmeket attelni mint akkor! Ugyhogy nem jo jatszani a tuzzel! Mert sosem tudod, hogy mikor jon ossze egy baba! De azert en is azt tudom tanacsolni mint az elottem levo szemely, hogy minnel hamarabb menj el az orvoshoz, es kerdezetek ki az o velemenyet is!
A kérdező hozzászólása: az a gond h télleg felelötlenek voltunk és nem védekeztünk deh mondom a szûzhártyûn nem hiszem h átment! deh mindenképpen elmegyünk orvoshoz akármilyen gyorsan lehet! köszi!
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon köszi!!!!:)
A kérdező hozzászólása: deh nem élvezett el!!!!
A kérdező hozzászólása: a Nõgyógyász megvizsgált és azt mondta h õ nem érez seemmit és szerinte nem vagyok az deh ha 2 hét mulva se jön meg akk menjek vissza! Köszi a válaszokat!

A tabblettát második hónapja szedem, elöször feküdtem le az uj barátommal, ugy h nem védekeztünk, s elment bennem. Ugye nem eshetek teherbe? !

Tudom,h a tabletta véd,csak szeretném ha valaki megerösiteni azt h tényleg nem eshetek teherbe,és h nincs okom aggódni.Hisz elsö szerelmeskedés volt, ugyh nem védekeztünk...Azér még ujdonság számomra...

Legjobb válasz: ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)

ha a tablettát mindig beszedted amikor kellett és nem hagytál ki 1alkalmat se akkor nyugi!!!!! NEM LEHETSZ TERHES:) a tabi épp erre van:)
ugyvan, ha rendesen egy idõbe szedted akkor semikép nem lesz probléma..de azt hozzátenném h irtad h új a párod és rögtön gumi nélkül...így az ugrott be hogy mi van akkor ha esetleg van vmi fertõzése.. ennek kérdezz utána sztem nála.bár ha tud ról sem biztos hogy bevallja... én csak ezért nem támogatom az ugymond "ismeretlen" párommal a gumi nélküli védekezést... de semmiképp nem lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nyugtató válaszokat! S az utolsónak "üzenném", h mindent meg beszéltem vele, és tisztáztam a helyzetet. Nem a buta libák közé tartozom :) de azért köszönöm h "aggódtok" :)
ne haragudj ha megbántottalak, de még csak nem is feltételeztem h buta liba lennél, csak a fertõzés veszélye sokak figyelmén kívül kerül:) de akkor remek ha mindent megbeszéltetek már:)

úgy érzem a barátom megszokta h vagyok neki és ezt természetesnek veszi, mit tegyek?

, már mádodszorra csinált úgy mintha mindegy lenne neki h találkozunk vagy sem, kimutatja h szeret, meg nagyon aranyos, de ez nagyon zavar és nem akarom elveszíteni, de egy kicsit elbizonytalanodtam vele kapcsban, ne talizzak vele 1darabig? Mit tegyek? Ma mikor mondtam neki h nem megyek hozzá holnap, akkor meglep?dött és kérdezte h miért meg mondta h mennyek!

Legjobb válasz: Hát ha azt mondta, hogy menjél meg stb... és úgy érzed, hogy szeret, akkor felesleges aggódni, de egy beszélgetést midenképp megér. Nagyon fontos egy kapcsolatban az, hogy ha az egyik fél elbizonytalanodna vagy egyéb ilyen dolog, akkor azt mondja el a párjának, mert ha sokáig nem teszi meg akkor lehet, hogy emiatt "elmérgezõdik" a kapcsolat, mert kétes érzéseid vannak. Mond el neki és minden oké lesz szerintem:)

Hát ha azt mondta, hogy menjél meg stb... és úgy érzed, hogy szeret, akkor felesleges aggódni, de egy beszélgetést midenképp megér. Nagyon fontos egy kapcsolatban az, hogy ha az egyik fél elbizonytalanodna vagy egyéb ilyen dolog, akkor azt mondja el a párjának, mert ha sokáig nem teszi meg akkor lehet, hogy emiatt "elmérgezõdik" a kapcsolat, mert kétes érzéseid vannak. Mond el neki és minden oké lesz szerintem:)
Gondolom, régebb óta vagytok már együtt és olyankor ez normális, hogy megszokja a helyzetet, nekem is ez volt. De ettõl még nem szeret kevésbé! Próbáld feldobni a kapcsolatotokat, csináljatok új dolgokat, vagy randizzatok úgy, mint az elején. Tartsd ébren az érdeklõdését, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, és nem lesz gond.
Na mi lett?:) Nálunk most ugyan ez van, csak nekünk idõ kellett, hogy rájöjjünk. Neki is és nekem is.
Mert nyuszi vagy.
A kérdező hozzászólása: igen az vagyok:S de végülis felhívtam
és mi lett a vége?

Miért van az h jobban szeretek a barátommal úgy szeretkezni mikor farmernaci van rajta?

Legjobb válasz: hát lehet erre a darabra indulsz be!Ki tudja...

hát lehet erre a darabra indulsz be!Ki tudja...
Talán jobban izgalomba jössz tõle, ha farmerban van.Ezt csak te tudhatod.
Azért mert farmerfétised van, vagy izgatnak egyes ruhadarabok. Én pl attól induok be ha a csajnak kilátszik a hasa, és szép feszes. Ez is egyfajta perverzió :)
Megnyugtatlak, szerintem akkor nekem is farmerfétisem van. Nekem az jön, ha trikóban van meg egy szakadt farmerban és ki van bontva a derékig érõ haja... hm.... farmerfétis... nahát...
ha nem veszed le akkor megis hogyan tortenik a szex? :S
A kérdező hozzászólása: de nem veszem!
amugy mindez nem mind1 amikor ugyis leveszed rola?????? :S
Nekem pl. csak úgy jön be a farmer ha közben van rajta, rajtam meg lehetõleg szoknya. Gyorsmenetekhez. És azért mert olyankor "lopva" történik a dolog. Amúgy csak bizonyos pasik hihetetlenül izgatóak feszes farmerban, izgatóbbak mint bármi másban.
az jön be - ez kimaradt.
A kérdező hozzászólása: remek:D...
Hát hogy történne? Lehúzza a sliccét, elõveszi, falnak dõl és hajrá:) gyors menetekhez van kitalálva :) )))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!