Találatok a következő kifejezésre: A barátommal, és a mestruációm után (3 db)

Tegnap lefeküdtem a barátommal és gumit használtunk és kifolyt mellette a spermium! 10. napon vagyok a mestruációm után, folyt tegnap tojásfehérje féle anyag belőlem! Kéne 72 órás tabi?

Legjobb válasz: Ha nem szedsz fogamzásgátlót, márpedig gondolom nem, akkor szerintem mindenféleképp vegyél be 72 órás tabit!!! HA CSAK nem akarsz gyereket...

a hüvelyfaladhoz fog elõször érni minden sperma basszus, és onnan másznak fel a méhbe... ha ilyen ügyesek vagytok akkor igen kell 72 órás, ezért kell azonnal magömlés után kivenni a cerkát óvszerestõl és nem fog kifolyni.
Ha nem szedsz fogamzásgátlót, márpedig gondolom nem, akkor szerintem mindenféleképp vegyél be 72 órás tabit!!! HA CSAK nem akarsz gyereket...
hogy tud mellette kifolyni? el sem tudom képzelni, max csak akkor ha a barátod már ugy vette ki h lankadt neki! Szerintem is a te nedved volt, mert ilyen nálunk is szokott lenni és nem mellette folyt ki ilyenkor a cucc!
terhes vagy
A kérdező hozzászólása: köszönök minden választ, úgy tûnik, hogy az én folyásom volt!
lehet az csak a te folyásod volt! gumit nem néztétek meg jobban? csak ugy nem folyik ki..nem volt lyukas? sztem ne vegyél be!
A kérdező hozzászólása: szerintem biztos hogy kifolyt!és ugye ha csak a hüvelyfalamhoz ért akkor is lehetek terhes!??
szerintem ez hülyeség... sztem a te folyásod volt. de am menj el orvoshoz inkább minél hamarabb
A kérdező hozzászólása: érezte hogy folyik valami és abban a pillanatban kihúzta és nem volt lyukas megnéztük!alul folyt ki én sem értem hogy!
A kérdező hozzászólása: már meg is szültem:) :) 4en vannak:)

A barátommal, lefeküdtem és a mestruációm után 4 napra rá közösültünk. És egyszer úgy "tette be" h nem volt rajta óvszer de még jóval előtte kihúzta mielőtt elment volna. Lehetek terhes?

NAGYON SZÉPEN KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!NAGYON NAGYON FÉLEK...:'(

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)

Nyugodj meg, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy ettõl teherbe estél. A menszesz elmúlta után még vagy 1 hétig nem sok esély van rá, és bár az elõváladéktól is lehetsz terhes, nem hiszem, hogy ez most összejött volna így, szóval tényleg nyugodj meg!!! Amúgy lehet, hogy inkább valami tablettát kéne felíratnod a nõgyógyászoddal és ha tartós kapcsolatban élsz, úgy mégiscsak jobb, ha nem óvszerrel kell bajlódni és nem leszel ilyen stresszes, ha valami balul sül el :)
Nagobb az esély hogy nem, de tudod az ördög sosem alszik! Van rendkivüli peteérés is ami nagyon ritka, de ha van, akkor elég az is ha"kicsit beteszi"és az elõváladékból simán lehet baba!
Azt írtad a menstruáció után 4 nappal. Szerintem bõven lehetséges a peteérés. Viszont az esély tényleg nagyon kicsi. Ha ennyire aggaszt a dolog, akkor jó lenne, ha jobban odafigyelnél hogyan is szeretkezel.
A 72 órás tabletta még mindig rendelkezésedre áll, ha biztos akarsz lenni. Egyetértek az elõttem szólókkal, lehetsz terhes, még ha kicsi eséllyel is. Ha nem akarsz babát, tessék 100%-osan védekezni!! És ha tartós kapcsolatban élsz szedj fogamzásgátlót, az biztosabb.
Tesztelj.
Nem értem a kérdést. Elõször is csinálj egy tesztet. Most akarsz gyereket, vagy nem? Ha nem, akkor mégis mit gondoltál? Hogy készül a gyerek? Téged nem világosítottak fel? Ha nem akarsz gyereket és terhes vagy, akkor mehetsz abortuszra. Máskor meg mondjuk gondolkodhatnál meg védekezehetnél...
Tesztelj, aztán menj orvoshoz. Ha pozitív a teszt, azért, ha negatív, akkor azért. Mi innen nem tudjuk megmondani, hogy miért késik. Viszont nagy a valószínûsége, hogy terhes vagy. Mennyi ideje késik?
Az a folyás, ami csípi a bõrt, már önmagában orvosért kiált. Egyéb tüneted nincs? Viszketés pl? Nem sok mindent tehetsz, menj dokihoz.
Lapozgasd az utónévkönyvet.
Ezt miért itt kérdezed ? Már régen orvoshoz kellett volna menned - esetleg esemény utáni tablettáért.
menj abortuszra.. nem kellene szaporodnod.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy a sok sztressz miatt produkálok ilyet vagy bemagyarázom magamnak már....
Tudni kellene, hogy mikor menstruáltál utoljára, hány naposak a ciklusaid, mikor történt, hányadik ciklusnapodon a beleélvezõs szex. Ekkor lehetne esélyeket latolgatni. Ha két hete késik kb, és egy hónapja szexeltetek, akkor nagy eséllyel vagy terhes. De ha nem is lennél terhes, akkor is jó lenne, ha látna az orvos a folyás miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!