Találatok a következő kifejezésre: A barátomat orálisan elégítettem ki és (3 db)

A barátomat tegnap orálisan elégítettem ki és elég nehezen ment el kb. 10 perc volt. Én csináltam valamit rosszul, vagy nem kíván eléggé?

Legjobb válasz: szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)

szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)
az én páromnak is tovább tart pedig mindig mondja h jo neki ahogy csinálom. ha õ csinálja nekem akkor nekem is tovább tart szoval ez szerintem teljesen normális
ha rendesen állt neki akkor semmi probléma. mivel az én párom is orális közben tovább tart amíg elmegy, mert neki attól könyebb amikor csak egyféle mozást csinálok. vagyis sexnél elöbb megy el, mert nincs olyan sok lehetõség a különféle ingerlésekre, de az orálisnál igen. amit csak lehet. akár külön a akkját lehet ingerelni, stb... vagyis valszek jól csináltál mindent, és élvezi is rendese, csak míg elmegy egyszerûen tovább tart
Tovább tart nekik így elmenni, de azért az sem mindegy, hogy milyen technikákat alkalmazol közben! ;))
Egyesek könyörögnének azért a 10 percért =) de ha nem alszik el közben, az jó pont!

Lányok, nők! Kézzel és orálisan elégítettem ki a barátomat. és orgazmusom lett ettől. Tapasztalt valaki már hasonlót? 20/L

nem csináltam közben semmi egyebet, és ? sem, csak éreztem, hogy ahogy ? élvezi, én is elmegyek... el?ször azt hittem, hogy ezt csak úgy érzetem, és nem is az volt, de aztán kiderült, hogy mégiscsak...

Legjobb válasz: ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.

ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.
A barátod nagyon szerencsés. Tudj róla, hogy nagyon kevés lány tudja ezt, hogy így beleéli magát a párja élvezetébe.
Olvastam már róla, hogy ilyen létezik: http://www.lemondrop.com/2009/07/29/can-you-get-off-while-go.. Viszont személyesen most hallom elõször valakitõl. Gratula! ;)
wow, tök jó :) velem sajna még nem volt ilyen és nem is tudtam róla, na de majd ezután... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és örülök!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát eszméletlenül furcsállottam, de persze nagyon jó is volt... :)
Gyakoroljatok sokat! Ezek után azt kell elérni, hogy egyszerre menjetek el! Gondolj bele, az micsoda élmény lehet már: õ a szádba, te meg attól el. :)
Nekem is volt ilyen nõm, csoda jó, és nagyon ritka - örüljetek neki! :) Mondjuk én is meghökkentem tõle, és nem csak az elsõnél.
Szerencsés vagy !

Orálisan elégítettem ki a barátomat és a hasamra is ment. Nadrágban voltam, de kicsit lefojt rá, de nem hiszem, hogy belement a bugyimba. Lehet így teherbe esni?

Sajnos eléggé pánikolós vagyok, a válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Nem, a férfi csak úgy tud megtermékenyíteni egy nõt, ha a spermáját a nõ hüveléybe juttatja, és az eljut a petesejtekig.

Nem, a férfi csak úgy tud megtermékenyíteni egy nõt, ha a spermáját a nõ hüveléybe juttatja, és az eljut a petesejtekig.
nem eshetsz teherbe...csatlakozom az elõttem szólóhoz:)
ha ezekrõl csak ennyit tudsz, akkor sztem inkább menj vissza barbiezni...
attól nem félsz hogy a szádba ment, és terhes leszel?legalább annyira veszélyes, mint a nadrágodon!júúúúúúj vigyázz!!
Te nem pánikolós vagy, hanem tájékozatlan. Vagy más szóval buta.
A kérdező hozzászólása: Kösz, hogy lehülyéztetek, ezzel nyugtattatok meg:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!