Találatok a következő kifejezésre: A barátomat orálisan elégítettem (11 db)

A barátommal orálisan elégítettük ki egymást, ő elment a számba, lehetek ettől terhes?

Legjobb válasz: Igen, ha gyorsan lenyelted, akkor akár a véredbe is beszívódhat a sperma, úgy pedig a méhedbe.

Igen, ha gyorsan lenyelted, akkor akár a véredbe is beszívódhat a sperma, úgy pedig a méhedbe.
ooo, hagyjal mar
Most õszintén... normális vagy? Minek sz*psz le valakit 15 évesen, amikor fogalmad sincs az emberi testrõl? Ennyi felelõsségtudásod sincs? Röhej! Én nem azon vagyok kiakadva, hogy ilyen fiatalon csinálják a lányok a dolgokat, hanem hogy még barbiezni sincs eszük... Én 14 évesen elvesztettem, de tudtam, hogy mitõl eshetek teherbe és milyen elõkészületeket kell tennem, hogy ez nehogy megessen, azt is eltudtam volna mondani, hogy mi folyik szex közben mindkét fél testében... de persze ehhez agy is kéne, igaz kisszivem? Forgasd még azt a bioszkönyvet egy pár évig!!!!!! 19/N
Jajj ne már megint :D
Most mit ba.sszátok fel az agyatokat egy fake kérdésen? Ne máááá... olyan egyértelmû!
Tudod, az a baj, hogy lányosztályba járok, és tényleg ilyen szinten s*gghülyék a "nõk" 90%-a, szóval nem lenne csoda, hogy ha igaz lenne a kérdés...
ezt még egy 13 éves is tudja hogy nem. :)
volt a péniszén óvszer? mert ha nem akkor gyorsan menj hánytatni magad.
Jééézus ereje...
jézussssssoooooom tudod mit? te igen lehetsz terhes!!! :D:D neked a gyomrodba nõ a gyerek!!! meg is érdemelnéd!!!!
Egy kis logika az egész basszus.. :) Ha lenyeled, akkor kb a gyomrodba jut a cucc... Onnan meg egy erõs ozmózis sorral juthatna a petefészkdbe :D Am aszolut nem lhetsges, ha így egyszerûbb.
: DDDDDD DDDDDD
nem lehetsz, mert meg sem tortent amit fent leirtal
Gratulálok a kedves szülõknek... Sok hülye tini k*rva, akik még ráadásul fel is fognak nõni.
Hogy 15 évesen valaki ennyire hülye legyen...ennyire nem lehet valaki idióta.
kettõspont
Igen lehetsz.Gondterhes.
nem
A kérdező hozzászólása: nem kell cikizni, 15 évesen még nincs tapasztalatom
Tapasztalatlan , tudatlan.. elöbb mondjuk körbe kéne nézni h mi h mûködik és utána cumizni -.- idiota pics . már bocs de tényleg azvagy
19:42 RESPEKT XD ha nincs tapasztalatod ne szo*jál. elõbb nézz bele a bioszkönyvedbe. buta kur*a vagy. menj vissza anyádhoz mosogatni.
gyermek ész :) légy büszke magadra :)
19.48. szerinted akit megkommentaltal komolyan irta? FAIL

Ugye nem lesz tőle mindig hányingerem? Amikor először elégítettem ki orálisan a barátomat (életemben először elégítettem ki így pasit) nagyon furcsa volt az előváladékának az íze kicsit hány ingerem volt tőle. : S

pedig nagyon kívántam ?t ,nem tudom miért volt..:S:S

Legjobb válasz: Nem lesz mindig, ha nem koncentrálsz folyton-folyvást a kellemetlen élményre. Feltehetõleg azért történt, mert ahogy írod, elsõ alkalommal történt, ilyen szempontból idegen volt még a teste neked.

Nem lesz mindig, ha nem koncentrálsz folyton-folyvást a kellemetlen élményre. Feltehetõleg azért történt, mert ahogy írod, elsõ alkalommal történt, ilyen szempontból idegen volt még a teste neked.
szerintem sem lesz késõbb semmi baj, valószínûleg izgultál is elsõre:)
vagy csak szimplan ne nyeld le (kedv kerdese, mikor hogy dontesz)... ha szeret, nem fog bunkoskodni emiatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
az elsõ nekem is rossz élmény volt...de a mostani barátom ízét már szeretem:D
A kérdező hozzászólása: köszi:) :D

A barátomat tegnap orálisan elégítettem ki és elég nehezen ment el kb. 10 perc volt. Én csináltam valamit rosszul, vagy nem kíván eléggé?

Legjobb válasz: szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)

szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)
az én páromnak is tovább tart pedig mindig mondja h jo neki ahogy csinálom. ha õ csinálja nekem akkor nekem is tovább tart szoval ez szerintem teljesen normális
ha rendesen állt neki akkor semmi probléma. mivel az én párom is orális közben tovább tart amíg elmegy, mert neki attól könyebb amikor csak egyféle mozást csinálok. vagyis sexnél elöbb megy el, mert nincs olyan sok lehetõség a különféle ingerlésekre, de az orálisnál igen. amit csak lehet. akár külön a akkját lehet ingerelni, stb... vagyis valszek jól csináltál mindent, és élvezi is rendese, csak míg elmegy egyszerûen tovább tart
Tovább tart nekik így elmenni, de azért az sem mindegy, hogy milyen technikákat alkalmazol közben! ;))
Egyesek könyörögnének azért a 10 percért =) de ha nem alszik el közben, az jó pont!

Megbotlás. Orálisan elégítettem ki egy sácot egy enyhén ittas éjszaka után? A baj hogy van barátom. Mit tegyek? Elmondjam neki?

Nagyon megbántam a dolgot és tényleg nem akartam,legszívesebben szembe köpném magam.Mit tegyek?Elomndjam neki?

Legjobb válasz: Nem akartad? Kényszerített? Akkor jelentsd fel. Egyébként pedig ez nem megbotlás, megbotlás az, ha átesel a küszöbön. A szó amit keresel a megcsalás, ha annyira sajnálod, akkor bízd a barátodra, hogy megbocsátja-e, azaz mondd el neki.

ha volt gerinced megcsalni, legyen elmondani is. a pia nem kifogás. számíts rá, lehet, hogy dob.
Biztos nem nagy a szerelem ha csak ugy szopizol össze-vissza.
Nézd, a tény, hogy egy kis alkohol hatására képes vagy megcsalni a párodat azt mutatja, hogy úgyse szereted, tehát tulajdonképp akár szakíthatsz is vele anélkül, hogy elmondanád. Legalább nem csalódik benned.
E Enyhén ittas éjszaka után? Atyaúristen! Mit csinálnál nem enyhén piásan? Akár elmondod, akár nem ri...anc vagy!
Nem akartad? Kényszerített? Akkor jelentsd fel. Egyébként pedig ez nem megbotlás, megbotlás az, ha átesel a küszöbön. A szó amit keresel a megcsalás, ha annyira sajnálod, akkor bízd a barátodra, hogy megbocsátja-e, azaz mondd el neki.
teljesen õszinte leszek: ide se kellett volna kiírnod, hanem mélyen kussolni róla, amíg élsz.
még egyszer megkérdezem: ha azt mondjuk, mondd el a barátodnak, megteszed...?
Mondjuk ahhoz, hogy valaki ne csalja meg a szerelmét, mégcsak tökéletesnek se kell lenni. Szerintem ez egy alapvetõ dolog inkább. De mindegy.
Még neki áll feljebb. Kis lány, megbántani valakit, vagy félreszopni nem ugyan az.
A kérdező hozzászólása: *srácot
A kérdező hozzászólása: ma 16:01 Persze ti ökéletesek vagytok és szentek..persze..ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok vagy megbántátok.
Bocs, de nem mi vagyunk itt a szánalmasak. Hanem az, aki csak úgy másnak a lakására megy, meg leszop egy másik pasast, miközben "barátja" van. Ki is a szánalmas?
A kérdező hozzászólása: Szánalmasak vagytok...
szia hát figyelj ha ettõl jobban érzed magad én nagyon nagyon szívesen pofán köplek egy jó adag turhával hahaha egybként ócska r*ibanc vagy... van ilyen elég :D az a hülye és a szánalmas aki ilyennel összejön komoly kapcsolat céljából :S :D
Gondolom egy csepjét se pazaroltad ell. Utána meg csokoloztál a pasidal huuuuu hányinger
Nem, nem vagyunk tökéletesek, de nem is dugtunk/oráloztunk mással részegen, mint te. Ha van egy ki esze a pasidnak, az a minimum, hogy vissza adja ugyanezt és vagy dob.
"legszívesebben szembe köpném magam" Add meg a címed, majd én szembeköplek.
Ne mondd el, próbáld meg törölni. ÉS TÖBBET NE HOZD A PASIDAT ILYEN HELYZETBE! Vagyis ne iszogass olyanokkal, akikkel aztán szobára mész. Mert ezzel a pasidat szúrod hátba, jó mélyen és aljasan.
"Persze ti ökéletesek vagytok" - dehogy vagyok tökéletes, ki beszélt itt ilyenrõl? Pusztán hûséges. "és szentek.." - közelrõl sem vagyok szent, de ettõl még nem kúrok/nyalok félre, ha van valakim. Még akkor se, ha nem olyan ezer százalékos a szerelem. "persze..ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok vagy megbántátok." - dehogynem, nagyon sok olyan dolgot tettem - és valószínû még tenni is fogok -, amit megbántam. Csak tudod, nagyon érdekes módon még soha nem jutott eszembe, még nem hogy kicsit ittasan, de sеggrészegen sem, hogy ha szeretek valakit, akkor másak szobára menjek/mást szobára hívjak, és ott kvázi szexuális tecékenységet folytassak. Nem kell ehhez sem tökéletesnek, sem szentnek, sem hibátlannak lenni, hogy legalább minimálisan hûségesek maradjunk a barátunkhoz/barátnõnkhöz. Mert ugye ez nem csak valami kis flört, vagy egy meggondolatlan csók volt, amit személy szerint szintén helytelennek tartok, és ha van valakim, egyszerûen még csókolózni se lennék képes mással, de oké, azt mondom, hogy az is szemét dolog, de nem olyan durva. Igen, pillanatnyi hülyeség, kósza meggondolatlandág hatására megeshet. De az, hogy felsétálsz hozzá, rábuksz a lomposára, és kiszívod belõle a joghurtot, azt azért nehéz lenne pillanatnyi meggondolatlanságnak, vagy a pillanat hevében elkövetett hülységnek elkönyvelni. Arról nem is beszélve, hogy "kicsit" erõsebb, mint mondjuk egy hûtlen csók. Szóval akkor ki is a szánalmas? Tudod, a leggázabb az, hogy ennek ellenére még te vagy az, aki a többi válaszolónak nekiesik, és még te próbálod magad ártatlannak beállítani. Persze, gondolom véletlenül vándorolt az a farok a szádba. Legalább ha megtetted, lenne annyi minimális gerinc benned, hogy akkor már vállalod, amit tettél, és nem csak mosakszol, mentegetõzöl, hogy ez aztán csak egy apró véletlenség volt. "ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok" - kérlek, mondd már el, hogy tudtál valakit leszopni, ha nem akartad? Hipp-hopp egyszer csak a fejed ráteleportálódott a péniszére? Tömény szánalom.
Én nem tudnám azzal a tudattal megcsókolni a barátom h vmikor is a háta mögött más farka volt a számban, ez undorító. nem csak érintkezésileg, hanem morálisan is... hogy lehet ezt eltemetni magunkban azt nem tudom, engem tuti felemésztene a bûntudat..
szerintem nem csak kicsit voltál becsípve. Láttam én már full részeg csajt is, mégse szopott le senkit.
Utolsó, ez kééész :D Ja tévedõsbõl.. azt hitte a Pisti, közben meg a Jóska volt :D
Nekem hirtelen ez a kép ugrott be: http://m.cdn.blog.hu/fu/fullscreen/image/igazsag_s.jpg
A kérdező hozzászólása: Nem kényszerített.Kicsit be voltam csípve és elvesztettema fejem, pedig már többször voltunk egymás nélkül szórakozni.A srác lakásán kötöttem ki végül...nem feküdtem le vele csak orálisan csináltuk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rosszul érzem magam.:(Mit tegyek?
ha azt mondjuk, állj oda a barátod elé, oda fogsz...?
Milyen idös vagy? Szerintem inkább éld ki magad! Utána legyen tartos kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok
Itt mindenkinek igaza van. ENYHÉN ITTAS... mit csinálsz, ha tényleg részeg vagy? 3 pasival is megcsalod egyszerre? Már bocsi, de még kis piától nem kellene ilyeneket mûvelni.. Vagyis én, ha be vagyok csípve is, teljesen tudatomnál vagyok. De még ha úgy alakul, hogy részeg leszek. N.
Szóval valamiben megbotlottál, és pont a farkára estél fejjel. Szép baleset :D
"tényleg nem akartam" - látszik. Nem akartad, csak úgy véletlenül lepippantottad, igaz? Ittas voltál? Na és? Ez nem mentség. Ha ribanc leszel a piától, akkor nem kell inni, ennyi. Mit tegyél? Ha arra volt gerinced, hogy mást csak úgy lecumizz, akkor arra is legyen, hogy odaállsz a barátod elé, és elmondod neki. Már ha kicsit is szereted. Ha szerencséd van, talán nem dob ki. Bár ezek után megérdemelnéd.
az érdekes lenne, hogy ha a párod megtudná, hogy mellette mást is szopsz akkor még meg is bocsátana
HA nem úgy történt, hogy megbotlottál, és épp nyitott szájjal estél egy pasi farkára, akkor megcsalás, és nem lehet az alkoholra fogni, semmit nem teszel, amit józanul nem tennél, csak hamarabb megteszed alkohollal. Ribanckám.
ne mondd el függönyt rá, intha álmodtad volna, és kész.
Mégha iszik is az ember, akkor sem felejtkezik el a párjáról ha tényleg szereti...:) ergo vagy te nem szereted, vagy ribi vagy, nincs kifogás. Ha még ilyenekre vagy képes ha a piával összekerülsz, akkor nem vagy érett egy párkapcsolatra.. éld ki magad, szinglin bárkit büntetlenül leszophatsz ha akarsz.. de most az lenne a fair ha elmondanád barátodnak, és nem áltatnád.
képzeld, ha találkozik a barátod és a szopottgombóc: Barát: Most hazamegyek és megszoptatom a barátnõm. Gombóc: Én már túl vagyok rajt. Barát: Ne hülyéskedj, nincs is barátnõd! Gombóc: Miért? Nem a tiédrõl beszélünk?
Jogos, ha mástól tudja meg, még rosszabbul jársz. Akkor tutira dob, és soha életedben nem tudod lemosni magadról, hogy mennyire sz*r alak vagy. Ha elmondod, lehet úgy is dob, és úgy sem leszel egy erkölcsi mintakép, de legalább a lelkiismereted tisztább marad. Meg esetleg talán megbocsát. Csak úgy megkérdem: te mit szólnál, ha a barátod fél deci bor hatására meg lányokat nyalna ki? Tetszene?
35-ös válaszolóval egyet értek, nem tudom minek írtad ki ezt a kérdést, de mégis mire számítottál? Vigasztalnunk kéne vagy mi? Szerintem is megérdemled hogy szemen köpjenek. Mostmár mond el a pasidnak szakíts vele, aztán ha van olyan szerencséd hogy találsz valaikt akivel kölcsönös a szerelem azt ne csald meg.

Lányok, nők! Kézzel és orálisan elégítettem ki a barátomat. és orgazmusom lett ettől. Tapasztalt valaki már hasonlót? 20/L

nem csináltam közben semmi egyebet, és ? sem, csak éreztem, hogy ahogy ? élvezi, én is elmegyek... el?ször azt hittem, hogy ezt csak úgy érzetem, és nem is az volt, de aztán kiderült, hogy mégiscsak...

Legjobb válasz: ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.

ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.
A barátod nagyon szerencsés. Tudj róla, hogy nagyon kevés lány tudja ezt, hogy így beleéli magát a párja élvezetébe.
Olvastam már róla, hogy ilyen létezik: http://www.lemondrop.com/2009/07/29/can-you-get-off-while-go.. Viszont személyesen most hallom elõször valakitõl. Gratula! ;)
wow, tök jó :) velem sajna még nem volt ilyen és nem is tudtam róla, na de majd ezután... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és örülök!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát eszméletlenül furcsállottam, de persze nagyon jó is volt... :)
Gyakoroljatok sokat! Ezek után azt kell elérni, hogy egyszerre menjetek el! Gondolj bele, az micsoda élmény lehet már: õ a szádba, te meg attól el. :)
Nekem is volt ilyen nõm, csoda jó, és nagyon ritka - örüljetek neki! :) Mondjuk én is meghökkentem tõle, és nem csak az elsõnél.
Szerencsés vagy !

Orálisan elégítettem ki a barátom. (kérdés lent )?

elötte szexeltünk, kb. 40percet, aztan 20 percen keresztül oraloztunk.marmint leszoptam. mégsem volt orgazmusa. nem tudom miért nem ment el. ilyen még soha nem történt.

Legjobb válasz: Stressz stb...

Stressz stb...
A kérdező hozzászólása: mostanában minden rendben van körülötte.
lehet h vmi mégis elterelte a figyelmét, vagy nem volt most jó neki valamiért. de miért nem õt kérdezed meg mi honnan tudjuk?
Mindenkivel elõfordulhat ilyesmi, ne emészd magad.
én olyan 40percig szoktam csinálni a barátomnak..gyengéden, nyalogatva szereti, és húzni szokta az orgazmust...
hehe 2.válaszoló nagyon nagy :D am biztos fogaztál-.-":D21/F
elõfordul az ilyesmi. nem kell vele foglalkoznod. bár ha rendszeressé válik, akkor nem árt átbeszélni a dolgot. 25F

Észre veszi vajon a barátom hogy még sosem elégítettem ki senkit orálisan ha úgy tudja hogy igen közben neki fogom először csinálni?

Tudom hogy kell rengeteget olvastam róla és gyakoroltam is kígyóuborkán!:) Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem hinném,de miért nem mondtad el neki az igazat?

Nem hinném, de miért nem mondtad el neki az igazat?
Sztem nem fogja észrevenni. de miért nem lehet neki elmondani, hogy neki csinálod elõször? sztem tökre örülne neki, hogy õt "tiszteled" meg ezel elõször. hjajj, látszik mennyire gyerek vagy még egy párkapcsolathoz, bocsi.
Nem értem miért kell azt hinnie hogy már elõtte is csináltad. Hasonló szituációban örülnék neki ha én lehetnék az elsõ akit így kényeztet a barátnõm. Bár kezdem azt érezni hogy nem értem a tizenéveseket, én a nagy öreg.:) Sikk lett [email protected]ának tetetni magunkat. Nézd meg a South Park Paris Hilton-os részét. :)
A barátod egy éretlen kis po:cs. normális értékrendû pasi már attól is boldog, ha a barátnõje orális szex-szel kedveskedik neki, mindegy kezdõ-e, vagy sem. Sztem keress egy érettebb pasit, akinél elõnyödre válik, hogy kezdõ vagy. azt fontos tudnod, hogy a szex többek közt arról is szól, hogy folyamatosan tanulunk, felõdünk benne, kísérletezgetünk, még felnõtt korban is. ezért éretlenség ilyen állítani a kispasinak, hogy neki csak a tapasztalt nõk a befutók, akik tudják, mit kell csinálni. hagyd ott, egy nagy nulla lehet az ágyban is sztem.
Én barátom miután elõször csináltam, megkérdezte, hogy még kiknek csináltam, és hát örült, hogy eddig CSAK neki. Bár õ annak is nagyon örült, hogy 20 körül Õ lehetett nekem az elsõ csókon kívül mindenben. Mondd el neki, hogy kicsit félsz, mert még senkihez nem álltál annyira közel, hogy orálisan kielégítsd. Ha ezzel baja van, érdemes elgndolkozni, hogy szexparntert akar a párod, vagy egy lányt akit szeret, és akit megtaníthat erre arra
Az mondjuk nekem is szemet szúrt, hogy miért kell a volt nõket emlegetni. Hülyét kapnék, ha a barátom mondogatné, hogy a volt nõje így meg úgy volt jobb nálam...
ha nem undorodsz tõle és nem félsz bekapnil, akkor egyáltalán nem fogja észrevenni, ez ugy jön magátol, ha élvezed pláne hogy nem jön rá semmire. de szeritnem jobban esne neki az ha elmondanád neki hogy neked ez az elsõ. de csak miután megtörtént a dolog. :D tudni fogod hogyan kell csinálni. ne parázz.
Bizony orulnie kéné hogy o neked az elso akivel ezt csinálod, inkább elso legyél mint tapasztaltabb! De ne haragudjon már a barátod, de ezt lehet gyakorolni és akkor már te is profi leszel benne. Orulnie kéne neki, hogy tanithat és ugy formál ahogy neki jo! Én elmondanám neki, hogy o lesz az elso! Nem nagyon értem miért kell hencegnie a volt noivel, hogy ok milyen jok voltak! Ez akkora taploság! Nekem ez nagyon rosszul esne, igaz nekem már az is rossz érzés ha a volt barátnojérol beszél vagy szoba kerul valami miatt, nem hogy még dicsérje!
Azért kérdezte, mert jó voltam ;)
A kérdező hozzászólása: És ezt azért kérdezte hogy még kinek mert észre vette hogy ez volt az elsõ? Amugy majd biztos örül az én párom is csak mindig azon gondolkozom mi van ha az elõttem levõ idõsebb barátnõi sokkal jobbak voltak!
A kérdező hozzászólása: Azért nem mondtam el neki mert eddig mindig idõsebb barátnõi voltak akik tapasztaltabbak! És bár viccesen de néha azt hangoztatja hogy az a jó mikor egy nõ tudja hogy mit csinál az ágyba és nem kell irányítani!Hát ezért!
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondta hogy jobbak voltak nálam ilyet nem mondott csak és nem is henceg velük mert azt mondta hogy igy nem érzett még egyik barátnõje iránt sem! csak hogy eddig mindig idõsebb barátnõi voltak és elgondolkoztam h biztos velük jobb volt neki mert nekem õ volt az elsõ és elõtte senkivel nem voltam még! Csak viccesen szokta megjegyezni amit már írtam!Azért köszönöm szépen a válaszokat!:)

Tegnap először elégítettem ki orálisan a barátomat meg rásegítettem kézzel is, nem néztem az időt de nagyon sokáig csináltam de egyáltalán nem élvezett el, mitől van ez? én csináltam rosszul?

Õ se tudja miért nem volt olyan jó neki,de én kicsit csalódott vagyok hogy nem tudtam neki örömet okozni,s?t nagyon szarul érzem magam.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :).

Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :) .
Jah, annyit még hozzá teszek hogy attól mert egy aktus során nem megyünk el, attól még szerintem jól éreztük magunkat... Nekem pl. sokkal nagyobb élmény ha a páromat eljuttatom 1-2szer a csúcsra mint amikor én eljutok
Amikor a párom nekem is elõször csinálta nekem se volt a legjobb, de már egész jól bele jött tehát ne parázz végette. Majd többször csinálod neki és rá fogsz érezni hogy mi is jó neki. Meg rá is kérdezhetsz hogy milyen tempóval vagy többet ingereld a száddal vagy kevesebbet, ha akarja hogy csináld neki úgy is segít neked...
Hát elõször is pasiként leszögezhetem, hgoy azt nagyon nem szeretjük, ha a csajon látjuk a "csak legyünk már túl rajta" arckifejezést. Ehhez türelem kell. És én pl nem is szeretem közben a kézimunkát, az elrontja az egészet. Persze miközben kényezteted a száddal, a kezeddel is rásegíthetsz, de ne csak a kezeddel csináld, egyszerre a kezeddel, száddal. Másrészt, amikor a csajom elkezdte nekem csinálni elõször, nekem sem volt az igazi. Meg kell ismerni a másikat, mindenki más sex terén. És amíg szorongassz a dolgon, addig nem is lesz az igazi. Amikor a csajomnál is pár alakalom után megszûnt a szorongás, akkor lett igazán jó, akkor kezdtem el érezni, hogy igazán érzésbõl csinálja... Ja, és mégvalami: ez fordítva is elõfordul, nekem is meg kellett ismernem a csajom, hogy rendesen ki tudjam elégíteni a számmal. Szóval sztem csak idõ kérdése! (A fogaidra mindenképpen vigyázz... :D )

A barátom körül van metélve, én még nem elégítettem ki senkit orálisan, őt szeretném, de félek h valamit rosszul csinálok, hogy csináljam?

Máshogy kell bánni egy körülmetélt pénisszel? Hogy csináljam, hogy nehogy fájdalmat okozzak neki?

Legjobb válasz: Ha nem az elmúlt 1 hónapban történt a mûtét, akkor csinálj mindent ugyanúgy, mint a hagyományos pénisszel.

Ha nem az elmúlt 1 hónapban történt a mûtét, akkor csinálj mindent ugyanúgy, mint a hagyományos pénisszel.
nyald rá a farkára h shalom :D ha orvosi okokból metélték akkor nem szóltam :D
Ne fogazz... ez biztos
A kérdező hozzászólása: légyszi a kérdésre válaszoljatok
3: ez hülyeség, loool :D majd nézz meg egy körülmetélt kukit, meglepõ lesz
Mókusgyilkos! A nap beköpése volt, köszi:DD
A kérdező hozzászólása: egyébként nem, nem az elmúlt 1 hónapban történt, még kiskorában
A kérdező hozzászólása: nem zsidó...
Nem tudom, olvasd el a Tórában.
a bõrt nem tudod húzogatni rajta, uh legyen nedves a kezed, ha azzal is akarsz dolgozni rajta
Mivel nincs bõr, legyen nedves a kezed (síkosító, testápoló), ahogy elõzõleg írták. Ha szopod, akkor pedig bõ nyállal tedd. Rendesen fel-le húzogasd neki, mintha lenne bõr és izgasd a makkot, nyalogasd körbe-körbe, vedd be teljesen és közben használd a kezed, de ne feledkezz meg a síkosításról. :)
A kérdező hozzászólása: A menzeszemnek tegnap kellett volna megjönnie, de szokott késni.
Nagyon kicsi a valószínûsége, szinte egyenlõ a nullával. De ha az téged megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet és tesztelj.
Na, várjunk csak egy pillanatot! Tegnap voltatok együtt, vagyis aznap, mikor meg kellett volna jönnie a menzidnek? Így végképp minimális esélyed van a teherbeesésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes:)
A kérdező hozzászólása: Ajajj, nagy a baj:( nem akar még mindig megjönni. Feszül a mellem, és esetenként fáj. De még csak 1 hét telt el. VAn rá esély, hogy mégis terhes vagyok?:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!