Találatok a következő kifejezésre: A barátomat elégítettem ki, és közben (2 db)

A barátomat szájjal elégítettem ki, és közben végbélnyílásához irányította, hogy ujjazzam meg, síkosítót is adott. Miért?

Ez nekem nagyon furcsa volt.

Legjobb válasz: Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...

Egyáltalán nem utal relytett homoszexuális hajlamra, inkább az ellenkezõjére, hamár... Nem keverendõ össze még csak azzal sem, mikor "a nõ viseli a mûfülyit". Egyszerûen azért, mert a barátod nem ilyed meg a saját árnyékától, és tudja mi a jó neki, szóval gratu. Persze ha neked ez nem tetszik, mondd meg neki...
Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...
Arról nem is beszélve, hogy a prosztata-stimuláció (tulajdonképpen a férfi "megujjazása") igencsak kellemes élményt jelent az "elszenvedõjének", sok esetben azonnali ejakulációt is eredményez. Bár tény, hogy a szexuális szokások között az, amikor a nõ viseli a "nadrágot" (vagy inkább a mûfütyit) külön tudományág, de semmiképpen sem keverendõ össze a homoszexualitással.
A baratod szimplan ismeri a testet es tudja h mi jo neki, es nem jon zavarba. ez szerintem tok jo!!! orulj neki h ilyen partnered van mert jo elmennye tudja varazsolni a fizikalis egyuttletet!!!!
A Férfinek ott található a G-pontja amit prosztatának neveznek, ez termeli a sperma átlátszó részét. A barátod semmi képp nem homo csak nyitott tájékozott és tapasztalt.
Egyáltalán nem biztos, hogy a barátodnak homoszexuális hajlamai vannak. Amit sokan nem tudnak (vagy nem akarnak tudni :) , hogy a végbél körüli rész is érzékeny és izgalmat keltõ/fokozó. A barátod már v.színû rájött erre, és van is annyi ffias magabiztossága, hogy nem szégyelli és rejtegeti. Hangsúlyozom újra, egyáltalán nem utal homo hajlamra!!
Furcsa hajlam.Ez nem homo dolog, különben akkor egy fiút kért volna meg, nem?Lehet hogy kíváncsi volt, lehet hogy ez a jó neki.
Egyszerû a dolog, van a barátodban egy kis homoszexuális hajlam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én személy szerint kiprobálnám, csak a barátom nem hagyja:D Bár csak a kiváncsiság hajt. Ha te nem szeretnéd mondd meg neki!
Tedd meg neki, s közben képzeld el, hogy te vagy a domináns s azt teheted vele, amit ö veled..;)A férfiak szeretik, ha a nõ irányit :) Ráadásul, egy egész másfajta gyönyörben részesitheted..A feltétlen odaadás, bizalom jele, ha azt kéri..Én is szeretem csinálni a páromnak.visit a gyönyörtõl:)

Kézzel elégitettem ki a barátom és közben a sperma ráment a bugyimra. Később az is lekerült, mikor felvettem, nemvettem észre és kiforditva vettem vissza, így az a rész került belülre, de akkor már rá volt száradva. A szárad spermától lehetek terhes?

Egyébként még szüz vagyok, így kevesebb az esélye?

Legjobb válasz: szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem,ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:)nem letolás csk ugy megemlítettem..:)

szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem, ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:) nem letolás csk ugy megemlítettem..:)
A kérdező hozzászólása: ajjj nagyonszépen köszönöm a válaszokat:) sokat segitenek(:
te is elöbb értél be testileg mint agyilag
Semmiképp! Ne parázz, a teherbeesés azért ennyire nem egyszerû.
hüle k urva dugás elõbb kérdezted volna meg anyád bas zod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!