Találatok a következő kifejezésre: A barátomat elégítettem ki, és (7 db)

A barátomat szájjal elégítettem ki, és közben végbélnyílásához irányította, hogy ujjazzam meg, síkosítót is adott. Miért?

Ez nekem nagyon furcsa volt.

Legjobb válasz: Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...

Egyáltalán nem utal relytett homoszexuális hajlamra, inkább az ellenkezõjére, hamár... Nem keverendõ össze még csak azzal sem, mikor "a nõ viseli a mûfülyit". Egyszerûen azért, mert a barátod nem ilyed meg a saját árnyékától, és tudja mi a jó neki, szóval gratu. Persze ha neked ez nem tetszik, mondd meg neki...
Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...
Arról nem is beszélve, hogy a prosztata-stimuláció (tulajdonképpen a férfi "megujjazása") igencsak kellemes élményt jelent az "elszenvedõjének", sok esetben azonnali ejakulációt is eredményez. Bár tény, hogy a szexuális szokások között az, amikor a nõ viseli a "nadrágot" (vagy inkább a mûfütyit) külön tudományág, de semmiképpen sem keverendõ össze a homoszexualitással.
A baratod szimplan ismeri a testet es tudja h mi jo neki, es nem jon zavarba. ez szerintem tok jo!!! orulj neki h ilyen partnered van mert jo elmennye tudja varazsolni a fizikalis egyuttletet!!!!
A Férfinek ott található a G-pontja amit prosztatának neveznek, ez termeli a sperma átlátszó részét. A barátod semmi képp nem homo csak nyitott tájékozott és tapasztalt.
Egyáltalán nem biztos, hogy a barátodnak homoszexuális hajlamai vannak. Amit sokan nem tudnak (vagy nem akarnak tudni :) , hogy a végbél körüli rész is érzékeny és izgalmat keltõ/fokozó. A barátod már v.színû rájött erre, és van is annyi ffias magabiztossága, hogy nem szégyelli és rejtegeti. Hangsúlyozom újra, egyáltalán nem utal homo hajlamra!!
Furcsa hajlam.Ez nem homo dolog, különben akkor egy fiút kért volna meg, nem?Lehet hogy kíváncsi volt, lehet hogy ez a jó neki.
Egyszerû a dolog, van a barátodban egy kis homoszexuális hajlam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én személy szerint kiprobálnám, csak a barátom nem hagyja:D Bár csak a kiváncsiság hajt. Ha te nem szeretnéd mondd meg neki!
Tedd meg neki, s közben képzeld el, hogy te vagy a domináns s azt teheted vele, amit ö veled..;)A férfiak szeretik, ha a nõ irányit :) Ráadásul, egy egész másfajta gyönyörben részesitheted..A feltétlen odaadás, bizalom jele, ha azt kéri..Én is szeretem csinálni a páromnak.visit a gyönyörtõl:)
Sztem igaza volt az elõttem válaszolónak!!
jolvan de enm ez volt a kérdés!Nemkell mindenkit lehurrogni! nem igynemlehetsz terhes!
igaza van az elso kettonek: ha ennyire hulye kis tapasztalatlan liba akkor minek, csinalja?
szerintem se kell lehurrogni a másikat mindenki elkezdi valamikor a nemi életet ha tapasztalt ha nem, de ez egy fórum és ha hülyeséget kérdeznek akkor sem így kéne válaszolni.jo tényleg az olvasottak alapján tapasztalatlan de akkor se igy kéne válaszolni...ti is voltatok tizenévesek
Ezt most nem kérdezed komolyan ugye!Ha ennyire felkészületlen vagy a témában akkor ne símogasd magad a pasid spermájával!

A barátomat tegnap orálisan elégítettem ki és elég nehezen ment el kb. 10 perc volt. Én csináltam valamit rosszul, vagy nem kíván eléggé?

Legjobb válasz: szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)

szerintem nem baj ha nem ment el pikk-pakk, itt nem az a cél hogy minél hamarabb elmenjen, hanem minél tovább élvezze a dolgot. Nálunk pedig pont fordított a helyzet, ha orálisan kényeztetem a páromat az annyira felizgatja, hogy nem bírja sokáig visszafogni magát:)
az én páromnak is tovább tart pedig mindig mondja h jo neki ahogy csinálom. ha õ csinálja nekem akkor nekem is tovább tart szoval ez szerintem teljesen normális
ha rendesen állt neki akkor semmi probléma. mivel az én párom is orális közben tovább tart amíg elmegy, mert neki attól könyebb amikor csak egyféle mozást csinálok. vagyis sexnél elöbb megy el, mert nincs olyan sok lehetõség a különféle ingerlésekre, de az orálisnál igen. amit csak lehet. akár külön a akkját lehet ingerelni, stb... vagyis valszek jól csináltál mindent, és élvezi is rendese, csak míg elmegy egyszerûen tovább tart
Tovább tart nekik így elmenni, de azért az sem mindegy, hogy milyen technikákat alkalmazol közben! ;))
Egyesek könyörögnének azért a 10 percért =) de ha nem alszik el közben, az jó pont!

Lányok, nők! Kézzel és orálisan elégítettem ki a barátomat. és orgazmusom lett ettől. Tapasztalt valaki már hasonlót? 20/L

nem csináltam közben semmi egyebet, és ? sem, csak éreztem, hogy ahogy ? élvezi, én is elmegyek... el?ször azt hittem, hogy ezt csak úgy érzetem, és nem is az volt, de aztán kiderült, hogy mégiscsak...

Legjobb válasz: ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.

ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.
A barátod nagyon szerencsés. Tudj róla, hogy nagyon kevés lány tudja ezt, hogy így beleéli magát a párja élvezetébe.
Olvastam már róla, hogy ilyen létezik: http://www.lemondrop.com/2009/07/29/can-you-get-off-while-go.. Viszont személyesen most hallom elõször valakitõl. Gratula! ;)
wow, tök jó :) velem sajna még nem volt ilyen és nem is tudtam róla, na de majd ezután... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és örülök!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát eszméletlenül furcsállottam, de persze nagyon jó is volt... :)
Gyakoroljatok sokat! Ezek után azt kell elérni, hogy egyszerre menjetek el! Gondolj bele, az micsoda élmény lehet már: õ a szádba, te meg attól el. :)
Nekem is volt ilyen nõm, csoda jó, és nagyon ritka - örüljetek neki! :) Mondjuk én is meghökkentem tõle, és nem csak az elsõnél.
Szerencsés vagy !

Ennyitol teherbe eshetek? Eloszor a baratomat kezzel elegitettem ki, majd ra kb fel orara, elkezdtunk szexelni, de eloszor gumi nelkul tette be, majd kiszedte es utanna gumival folytattuk, mennyi esely van arra hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: ha egy hónapig rendesen gyerekért csináljátok, szóval beléd is élvez, akkor 20%, hogy megtermékenyülsz. Ha nem pont peteérésedkor, vagy elõtte egy nappal csináltátok, akkor nem lehetsz terhes. Ha peteéréskor és nem élvezett beléd, akkor valamivel kevesebb, mint 0.01%

Igaza van részben az elõttem szólónak , a hüvelyben tényleg nem nagyon éldegélnek el a spermiumok hosszútávon , de úgy értettem , hogy ha kiszabadult petesejt van a közelben , a szervezetnek nem az az érdeke , hogy rögtön "kitegye" a kiskatonákat. Nem néztem utána , de úgy tudom , ilyenkor (peteérés és tüszõrepedés idején) a hüvely ph-ja is megváltozik , hogy kevesebb legyen a "veszteség".
szia! itt aztán vannak szines válaszok! :) a peteérésed elõtt-után vagy fogamzóképes 2-3 napig! de ez függhet a te lelki állapotodtól , a szervezeted müködésétõl , van hogy elõbb is érhet , van hogy késõbb, mint a ciklus közepe. Azt mondanám , hogy 8 nap azért elég tág határidõ , és ha szerencséd van , akkor semmi gond. Én ennek adnék nagyobb esélyt azért, fõleg hogy a végén gumi volt a barátodon. Még valami , amirõl jól jó tudnod, és csak infoként írom: A spermiumok pedig bármilyen picik is , rengetegen vannak és ha egészségesek bizony 48 óráig is jól érzik magukat a hüvelyben :) 35 hetes km
Figyelj! Itt mindenki csak tippelni tud, hogy terhes lehetsz-e vagy sem. Nem tudjuk milyen gyorsak a barátod spermái, én azt mondom, hogy itt kaptál válaszokat ( nekem az utolsó elõtti válasz elég egyértelmûnek tünt ), és te döntsd el, hogyan szeretnéd. Csak én a legjobban attól félek, hogy nem veszel be és lesz valami probléma ( szerintem amugy iszonyat pici rá az esély, hogy legyen ). ha beveszed, akkor biztos, hogy nem lesz, csak kidobtok ilyen sok pénzt... de lehet, h megérné. Mi ezt nem tudhatjuk!!! szurkolok, hogy ne legyen baj!
ha egy hónapig rendesen gyerekért csináljátok, szóval beléd is élvez, akkor 20%, hogy megtermékenyülsz. Ha nem pont peteérésedkor, vagy elõtte egy nappal csináltátok, akkor nem lehetsz terhes. Ha peteéréskor és nem élvezett beléd, akkor valamivel kevesebb, mint 0.01%
A spermium meg nem megfelelõ körülmények közt csak pillanatokig megtermékenyítõ képes.
50-50 vagy az vagy vagy nem. Nem bunkóságból írom, hanem mert ez az igazság. Most vagy beveszel egy 72órásat, asszem 5ezerbe kerül. Vagy pedig kivárod, hogy szerencséd lesz e vagy sem(elsõ elmaradt mensi után teszt).
Az utolsó választ szeretném pontosítani. A spermák nem a hüvelyben éldegélnek el akár 48 óráig, hiszen a hüvelynek olyan a kémhatása, hogy az elpusztítja a kiskatonákat. A hüvely az egyfajta védelmi funkciót is tölt be, kiszûri a bacikat. Szerintem nem leszel terhes (de sosem lehet tudni), fenntebb már leírtak sok mindent, azokra támaszkodhatsz. Tehát: peteérés közelsége, a spermák levegõn elpusztulnak, hüvelyi kémhatás...stb. Ezek mind befolyásolják, hogy lesz e baba, vagy nem.
Véletlenül nem a te párod tette fel a kérdését, pont elõtted?
A kérdező hozzászólása: nem most veszitettuk el a szuzessegunket es helyesebben fogalmaz meg 1 mondatot...es en azer felek mert elotte 1x mar elment es ugy tette be.. rovidebben:NEM o tette fel.
A kérdező hozzászólása: peteeresem 8 nap mulva lesz...nemtudom hogy most akkor vegyek 72-oras tablettat vagy nem :-S

Kézzel elégitettem ki a barátom és közben a sperma ráment a bugyimra. Később az is lekerült, mikor felvettem, nemvettem észre és kiforditva vettem vissza, így az a rész került belülre, de akkor már rá volt száradva. A szárad spermától lehetek terhes?

Egyébként még szüz vagyok, így kevesebb az esélye?

Legjobb válasz: szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem,ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:)nem letolás csk ugy megemlítettem..:)

szia.jézus..:9dehogy lehetsz terhes...a száradt sperma hogy jutna be a hüvelyedbe és a méhedbe?nem, ennek az esélye nulla..emiatt ne is idegeskedj.azért legközelebb próbálkozzatok picit figyelmesebben:) nem letolás csk ugy megemlítettem..:)
A kérdező hozzászólása: ajjj nagyonszépen köszönöm a válaszokat:) sokat segitenek(:
te is elöbb értél be testileg mint agyilag
Semmiképp! Ne parázz, a teherbeesés azért ennyire nem egyszerû.
hüle k urva dugás elõbb kérdezted volna meg anyád bas zod

Orálisan elégítettem ki a barátomat és a hasamra is ment. Nadrágban voltam, de kicsit lefojt rá, de nem hiszem, hogy belement a bugyimba. Lehet így teherbe esni?

Sajnos eléggé pánikolós vagyok, a válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Nem, a férfi csak úgy tud megtermékenyíteni egy nõt, ha a spermáját a nõ hüveléybe juttatja, és az eljut a petesejtekig.

Nem, a férfi csak úgy tud megtermékenyíteni egy nõt, ha a spermáját a nõ hüveléybe juttatja, és az eljut a petesejtekig.
nem eshetsz teherbe...csatlakozom az elõttem szólóhoz:)
ha ezekrõl csak ennyit tudsz, akkor sztem inkább menj vissza barbiezni...
attól nem félsz hogy a szádba ment, és terhes leszel?legalább annyira veszélyes, mint a nadrágodon!júúúúúúj vigyázz!!
Te nem pánikolós vagy, hanem tájékozatlan. Vagy más szóval buta.
A kérdező hozzászólása: Kösz, hogy lehülyéztetek, ezzel nyugtattatok meg:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!