Találatok a következő kifejezésre: A barátomat elégítettem ki, (19 db)

Ugye nem lesz tőle mindig hányingerem? Amikor először elégítettem ki orálisan a barátomat (életemben először elégítettem ki így pasit) nagyon furcsa volt az előváladékának az íze kicsit hány ingerem volt tőle. : S

pedig nagyon kívántam ?t ,nem tudom miért volt..:S:S

Legjobb válasz: Nem lesz mindig, ha nem koncentrálsz folyton-folyvást a kellemetlen élményre. Feltehetõleg azért történt, mert ahogy írod, elsõ alkalommal történt, ilyen szempontból idegen volt még a teste neked.

Nem lesz mindig, ha nem koncentrálsz folyton-folyvást a kellemetlen élményre. Feltehetõleg azért történt, mert ahogy írod, elsõ alkalommal történt, ilyen szempontból idegen volt még a teste neked.
szerintem sem lesz késõbb semmi baj, valószínûleg izgultál is elsõre:)
vagy csak szimplan ne nyeld le (kedv kerdese, mikor hogy dontesz)... ha szeret, nem fog bunkoskodni emiatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
az elsõ nekem is rossz élmény volt...de a mostani barátom ízét már szeretem:D
A kérdező hozzászólása: köszi:) :D

A barátomat szájjal elégítettem ki, és közben végbélnyílásához irányította, hogy ujjazzam meg, síkosítót is adott. Miért?

Ez nekem nagyon furcsa volt.

Legjobb válasz: Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...

Egyáltalán nem utal relytett homoszexuális hajlamra, inkább az ellenkezõjére, hamár... Nem keverendõ össze még csak azzal sem, mikor "a nõ viseli a mûfülyit". Egyszerûen azért, mert a barátod nem ilyed meg a saját árnyékától, és tudja mi a jó neki, szóval gratu. Persze ha neked ez nem tetszik, mondd meg neki...
Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...
Arról nem is beszélve, hogy a prosztata-stimuláció (tulajdonképpen a férfi "megujjazása") igencsak kellemes élményt jelent az "elszenvedõjének", sok esetben azonnali ejakulációt is eredményez. Bár tény, hogy a szexuális szokások között az, amikor a nõ viseli a "nadrágot" (vagy inkább a mûfütyit) külön tudományág, de semmiképpen sem keverendõ össze a homoszexualitással.
A baratod szimplan ismeri a testet es tudja h mi jo neki, es nem jon zavarba. ez szerintem tok jo!!! orulj neki h ilyen partnered van mert jo elmennye tudja varazsolni a fizikalis egyuttletet!!!!
A Férfinek ott található a G-pontja amit prosztatának neveznek, ez termeli a sperma átlátszó részét. A barátod semmi képp nem homo csak nyitott tájékozott és tapasztalt.
Egyáltalán nem biztos, hogy a barátodnak homoszexuális hajlamai vannak. Amit sokan nem tudnak (vagy nem akarnak tudni :) , hogy a végbél körüli rész is érzékeny és izgalmat keltõ/fokozó. A barátod már v.színû rájött erre, és van is annyi ffias magabiztossága, hogy nem szégyelli és rejtegeti. Hangsúlyozom újra, egyáltalán nem utal homo hajlamra!!
Furcsa hajlam.Ez nem homo dolog, különben akkor egy fiút kért volna meg, nem?Lehet hogy kíváncsi volt, lehet hogy ez a jó neki.
Egyszerû a dolog, van a barátodban egy kis homoszexuális hajlam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én személy szerint kiprobálnám, csak a barátom nem hagyja:D Bár csak a kiváncsiság hajt. Ha te nem szeretnéd mondd meg neki!
Tedd meg neki, s közben képzeld el, hogy te vagy a domináns s azt teheted vele, amit ö veled..;)A férfiak szeretik, ha a nõ irányit :) Ráadásul, egy egész másfajta gyönyörben részesitheted..A feltétlen odaadás, bizalom jele, ha azt kéri..Én is szeretem csinálni a páromnak.visit a gyönyörtõl:)

Megbotlás. Orálisan elégítettem ki egy sácot egy enyhén ittas éjszaka után? A baj hogy van barátom. Mit tegyek? Elmondjam neki?

Nagyon megbántam a dolgot és tényleg nem akartam,legszívesebben szembe köpném magam.Mit tegyek?Elomndjam neki?

Legjobb válasz: Nem akartad? Kényszerített? Akkor jelentsd fel. Egyébként pedig ez nem megbotlás, megbotlás az, ha átesel a küszöbön. A szó amit keresel a megcsalás, ha annyira sajnálod, akkor bízd a barátodra, hogy megbocsátja-e, azaz mondd el neki.

ha volt gerinced megcsalni, legyen elmondani is. a pia nem kifogás. számíts rá, lehet, hogy dob.
Biztos nem nagy a szerelem ha csak ugy szopizol össze-vissza.
Nézd, a tény, hogy egy kis alkohol hatására képes vagy megcsalni a párodat azt mutatja, hogy úgyse szereted, tehát tulajdonképp akár szakíthatsz is vele anélkül, hogy elmondanád. Legalább nem csalódik benned.
E Enyhén ittas éjszaka után? Atyaúristen! Mit csinálnál nem enyhén piásan? Akár elmondod, akár nem ri...anc vagy!
Nem akartad? Kényszerített? Akkor jelentsd fel. Egyébként pedig ez nem megbotlás, megbotlás az, ha átesel a küszöbön. A szó amit keresel a megcsalás, ha annyira sajnálod, akkor bízd a barátodra, hogy megbocsátja-e, azaz mondd el neki.
teljesen õszinte leszek: ide se kellett volna kiírnod, hanem mélyen kussolni róla, amíg élsz.
még egyszer megkérdezem: ha azt mondjuk, mondd el a barátodnak, megteszed...?
Mondjuk ahhoz, hogy valaki ne csalja meg a szerelmét, mégcsak tökéletesnek se kell lenni. Szerintem ez egy alapvetõ dolog inkább. De mindegy.
Még neki áll feljebb. Kis lány, megbántani valakit, vagy félreszopni nem ugyan az.
A kérdező hozzászólása: *srácot
A kérdező hozzászólása: ma 16:01 Persze ti ökéletesek vagytok és szentek..persze..ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok vagy megbántátok.
Bocs, de nem mi vagyunk itt a szánalmasak. Hanem az, aki csak úgy másnak a lakására megy, meg leszop egy másik pasast, miközben "barátja" van. Ki is a szánalmas?
A kérdező hozzászólása: Szánalmasak vagytok...
szia hát figyelj ha ettõl jobban érzed magad én nagyon nagyon szívesen pofán köplek egy jó adag turhával hahaha egybként ócska r*ibanc vagy... van ilyen elég :D az a hülye és a szánalmas aki ilyennel összejön komoly kapcsolat céljából :S :D
Gondolom egy csepjét se pazaroltad ell. Utána meg csokoloztál a pasidal huuuuu hányinger
Nem, nem vagyunk tökéletesek, de nem is dugtunk/oráloztunk mással részegen, mint te. Ha van egy ki esze a pasidnak, az a minimum, hogy vissza adja ugyanezt és vagy dob.
"legszívesebben szembe köpném magam" Add meg a címed, majd én szembeköplek.
Ne mondd el, próbáld meg törölni. ÉS TÖBBET NE HOZD A PASIDAT ILYEN HELYZETBE! Vagyis ne iszogass olyanokkal, akikkel aztán szobára mész. Mert ezzel a pasidat szúrod hátba, jó mélyen és aljasan.
"Persze ti ökéletesek vagytok" - dehogy vagyok tökéletes, ki beszélt itt ilyenrõl? Pusztán hûséges. "és szentek.." - közelrõl sem vagyok szent, de ettõl még nem kúrok/nyalok félre, ha van valakim. Még akkor se, ha nem olyan ezer százalékos a szerelem. "persze..ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok vagy megbántátok." - dehogynem, nagyon sok olyan dolgot tettem - és valószínû még tenni is fogok -, amit megbántam. Csak tudod, nagyon érdekes módon még soha nem jutott eszembe, még nem hogy kicsit ittasan, de sеggrészegen sem, hogy ha szeretek valakit, akkor másak szobára menjek/mást szobára hívjak, és ott kvázi szexuális tecékenységet folytassak. Nem kell ehhez sem tökéletesnek, sem szentnek, sem hibátlannak lenni, hogy legalább minimálisan hûségesek maradjunk a barátunkhoz/barátnõnkhöz. Mert ugye ez nem csak valami kis flört, vagy egy meggondolatlan csók volt, amit személy szerint szintén helytelennek tartok, és ha van valakim, egyszerûen még csókolózni se lennék képes mással, de oké, azt mondom, hogy az is szemét dolog, de nem olyan durva. Igen, pillanatnyi hülyeség, kósza meggondolatlandág hatására megeshet. De az, hogy felsétálsz hozzá, rábuksz a lomposára, és kiszívod belõle a joghurtot, azt azért nehéz lenne pillanatnyi meggondolatlanságnak, vagy a pillanat hevében elkövetett hülységnek elkönyvelni. Arról nem is beszélve, hogy "kicsit" erõsebb, mint mondjuk egy hûtlen csók. Szóval akkor ki is a szánalmas? Tudod, a leggázabb az, hogy ennek ellenére még te vagy az, aki a többi válaszolónak nekiesik, és még te próbálod magad ártatlannak beállítani. Persze, gondolom véletlenül vándorolt az a farok a szádba. Legalább ha megtetted, lenne annyi minimális gerinc benned, hogy akkor már vállalod, amit tettél, és nem csak mosakszol, mentegetõzöl, hogy ez aztán csak egy apró véletlenség volt. "ti veletek soha nem fordult elõ olyan amit nem akartatok" - kérlek, mondd már el, hogy tudtál valakit leszopni, ha nem akartad? Hipp-hopp egyszer csak a fejed ráteleportálódott a péniszére? Tömény szánalom.
Én nem tudnám azzal a tudattal megcsókolni a barátom h vmikor is a háta mögött más farka volt a számban, ez undorító. nem csak érintkezésileg, hanem morálisan is... hogy lehet ezt eltemetni magunkban azt nem tudom, engem tuti felemésztene a bûntudat..
szerintem nem csak kicsit voltál becsípve. Láttam én már full részeg csajt is, mégse szopott le senkit.
Utolsó, ez kééész :D Ja tévedõsbõl.. azt hitte a Pisti, közben meg a Jóska volt :D
Nekem hirtelen ez a kép ugrott be: http://m.cdn.blog.hu/fu/fullscreen/image/igazsag_s.jpg
A kérdező hozzászólása: Nem kényszerített.Kicsit be voltam csípve és elvesztettema fejem, pedig már többször voltunk egymás nélkül szórakozni.A srác lakásán kötöttem ki végül...nem feküdtem le vele csak orálisan csináltuk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rosszul érzem magam.:(Mit tegyek?
ha azt mondjuk, állj oda a barátod elé, oda fogsz...?
Milyen idös vagy? Szerintem inkább éld ki magad! Utána legyen tartos kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok
Itt mindenkinek igaza van. ENYHÉN ITTAS... mit csinálsz, ha tényleg részeg vagy? 3 pasival is megcsalod egyszerre? Már bocsi, de még kis piától nem kellene ilyeneket mûvelni.. Vagyis én, ha be vagyok csípve is, teljesen tudatomnál vagyok. De még ha úgy alakul, hogy részeg leszek. N.
Szóval valamiben megbotlottál, és pont a farkára estél fejjel. Szép baleset :D
"tényleg nem akartam" - látszik. Nem akartad, csak úgy véletlenül lepippantottad, igaz? Ittas voltál? Na és? Ez nem mentség. Ha ribanc leszel a piától, akkor nem kell inni, ennyi. Mit tegyél? Ha arra volt gerinced, hogy mást csak úgy lecumizz, akkor arra is legyen, hogy odaállsz a barátod elé, és elmondod neki. Már ha kicsit is szereted. Ha szerencséd van, talán nem dob ki. Bár ezek után megérdemelnéd.
az érdekes lenne, hogy ha a párod megtudná, hogy mellette mást is szopsz akkor még meg is bocsátana
HA nem úgy történt, hogy megbotlottál, és épp nyitott szájjal estél egy pasi farkára, akkor megcsalás, és nem lehet az alkoholra fogni, semmit nem teszel, amit józanul nem tennél, csak hamarabb megteszed alkohollal. Ribanckám.
ne mondd el függönyt rá, intha álmodtad volna, és kész.
Mégha iszik is az ember, akkor sem felejtkezik el a párjáról ha tényleg szereti...:) ergo vagy te nem szereted, vagy ribi vagy, nincs kifogás. Ha még ilyenekre vagy képes ha a piával összekerülsz, akkor nem vagy érett egy párkapcsolatra.. éld ki magad, szinglin bárkit büntetlenül leszophatsz ha akarsz.. de most az lenne a fair ha elmondanád barátodnak, és nem áltatnád.
képzeld, ha találkozik a barátod és a szopottgombóc: Barát: Most hazamegyek és megszoptatom a barátnõm. Gombóc: Én már túl vagyok rajt. Barát: Ne hülyéskedj, nincs is barátnõd! Gombóc: Miért? Nem a tiédrõl beszélünk?
Jogos, ha mástól tudja meg, még rosszabbul jársz. Akkor tutira dob, és soha életedben nem tudod lemosni magadról, hogy mennyire sz*r alak vagy. Ha elmondod, lehet úgy is dob, és úgy sem leszel egy erkölcsi mintakép, de legalább a lelkiismereted tisztább marad. Meg esetleg talán megbocsát. Csak úgy megkérdem: te mit szólnál, ha a barátod fél deci bor hatására meg lányokat nyalna ki? Tetszene?
35-ös válaszolóval egyet értek, nem tudom minek írtad ki ezt a kérdést, de mégis mire számítottál? Vigasztalnunk kéne vagy mi? Szerintem is megérdemled hogy szemen köpjenek. Mostmár mond el a pasidnak szakíts vele, aztán ha van olyan szerencséd hogy találsz valaikt akivel kölcsönös a szerelem azt ne csald meg.

Lányok, nők! Kézzel és orálisan elégítettem ki a barátomat. és orgazmusom lett ettől. Tapasztalt valaki már hasonlót? 20/L

nem csináltam közben semmi egyebet, és ? sem, csak éreztem, hogy ahogy ? élvezi, én is elmegyek... el?ször azt hittem, hogy ezt csak úgy érzetem, és nem is az volt, de aztán kiderült, hogy mégiscsak...

Legjobb válasz: ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.

ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.
A barátod nagyon szerencsés. Tudj róla, hogy nagyon kevés lány tudja ezt, hogy így beleéli magát a párja élvezetébe.
Olvastam már róla, hogy ilyen létezik: http://www.lemondrop.com/2009/07/29/can-you-get-off-while-go.. Viszont személyesen most hallom elõször valakitõl. Gratula! ;)
wow, tök jó :) velem sajna még nem volt ilyen és nem is tudtam róla, na de majd ezután... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és örülök!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát eszméletlenül furcsállottam, de persze nagyon jó is volt... :)
Gyakoroljatok sokat! Ezek után azt kell elérni, hogy egyszerre menjetek el! Gondolj bele, az micsoda élmény lehet már: õ a szádba, te meg attól el. :)
Nekem is volt ilyen nõm, csoda jó, és nagyon ritka - örüljetek neki! :) Mondjuk én is meghökkentem tõle, és nem csak az elsõnél.
Szerencsés vagy !

Orálisan elégítettem ki a barátom. (kérdés lent )?

elötte szexeltünk, kb. 40percet, aztan 20 percen keresztül oraloztunk.marmint leszoptam. mégsem volt orgazmusa. nem tudom miért nem ment el. ilyen még soha nem történt.

Legjobb válasz: Stressz stb...

Stressz stb...
A kérdező hozzászólása: mostanában minden rendben van körülötte.
lehet h vmi mégis elterelte a figyelmét, vagy nem volt most jó neki valamiért. de miért nem õt kérdezed meg mi honnan tudjuk?
Mindenkivel elõfordulhat ilyesmi, ne emészd magad.
én olyan 40percig szoktam csinálni a barátomnak..gyengéden, nyalogatva szereti, és húzni szokta az orgazmust...
hehe 2.válaszoló nagyon nagy :D am biztos fogaztál-.-":D21/F
elõfordul az ilyesmi. nem kell vele foglalkoznod. bár ha rendszeressé válik, akkor nem árt átbeszélni a dolgot. 25F

Ennyitol teherbe eshetek? Eloszor a baratomat kezzel elegitettem ki, majd ra kb fel orara, elkezdtunk szexelni, de eloszor gumi nelkul tette be, majd kiszedte es utanna gumival folytattuk, mennyi esely van arra hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: ha egy hónapig rendesen gyerekért csináljátok, szóval beléd is élvez, akkor 20%, hogy megtermékenyülsz. Ha nem pont peteérésedkor, vagy elõtte egy nappal csináltátok, akkor nem lehetsz terhes. Ha peteéréskor és nem élvezett beléd, akkor valamivel kevesebb, mint 0.01%

Igaza van részben az elõttem szólónak , a hüvelyben tényleg nem nagyon éldegélnek el a spermiumok hosszútávon , de úgy értettem , hogy ha kiszabadult petesejt van a közelben , a szervezetnek nem az az érdeke , hogy rögtön "kitegye" a kiskatonákat. Nem néztem utána , de úgy tudom , ilyenkor (peteérés és tüszõrepedés idején) a hüvely ph-ja is megváltozik , hogy kevesebb legyen a "veszteség".
szia! itt aztán vannak szines válaszok! :) a peteérésed elõtt-után vagy fogamzóképes 2-3 napig! de ez függhet a te lelki állapotodtól , a szervezeted müködésétõl , van hogy elõbb is érhet , van hogy késõbb, mint a ciklus közepe. Azt mondanám , hogy 8 nap azért elég tág határidõ , és ha szerencséd van , akkor semmi gond. Én ennek adnék nagyobb esélyt azért, fõleg hogy a végén gumi volt a barátodon. Még valami , amirõl jól jó tudnod, és csak infoként írom: A spermiumok pedig bármilyen picik is , rengetegen vannak és ha egészségesek bizony 48 óráig is jól érzik magukat a hüvelyben :) 35 hetes km
Figyelj! Itt mindenki csak tippelni tud, hogy terhes lehetsz-e vagy sem. Nem tudjuk milyen gyorsak a barátod spermái, én azt mondom, hogy itt kaptál válaszokat ( nekem az utolsó elõtti válasz elég egyértelmûnek tünt ), és te döntsd el, hogyan szeretnéd. Csak én a legjobban attól félek, hogy nem veszel be és lesz valami probléma ( szerintem amugy iszonyat pici rá az esély, hogy legyen ). ha beveszed, akkor biztos, hogy nem lesz, csak kidobtok ilyen sok pénzt... de lehet, h megérné. Mi ezt nem tudhatjuk!!! szurkolok, hogy ne legyen baj!
ha egy hónapig rendesen gyerekért csináljátok, szóval beléd is élvez, akkor 20%, hogy megtermékenyülsz. Ha nem pont peteérésedkor, vagy elõtte egy nappal csináltátok, akkor nem lehetsz terhes. Ha peteéréskor és nem élvezett beléd, akkor valamivel kevesebb, mint 0.01%
A spermium meg nem megfelelõ körülmények közt csak pillanatokig megtermékenyítõ képes.
50-50 vagy az vagy vagy nem. Nem bunkóságból írom, hanem mert ez az igazság. Most vagy beveszel egy 72órásat, asszem 5ezerbe kerül. Vagy pedig kivárod, hogy szerencséd lesz e vagy sem(elsõ elmaradt mensi után teszt).
Az utolsó választ szeretném pontosítani. A spermák nem a hüvelyben éldegélnek el akár 48 óráig, hiszen a hüvelynek olyan a kémhatása, hogy az elpusztítja a kiskatonákat. A hüvely az egyfajta védelmi funkciót is tölt be, kiszûri a bacikat. Szerintem nem leszel terhes (de sosem lehet tudni), fenntebb már leírtak sok mindent, azokra támaszkodhatsz. Tehát: peteérés közelsége, a spermák levegõn elpusztulnak, hüvelyi kémhatás...stb. Ezek mind befolyásolják, hogy lesz e baba, vagy nem.
Véletlenül nem a te párod tette fel a kérdését, pont elõtted?
A kérdező hozzászólása: nem most veszitettuk el a szuzessegunket es helyesebben fogalmaz meg 1 mondatot...es en azer felek mert elotte 1x mar elment es ugy tette be.. rovidebben:NEM o tette fel.
A kérdező hozzászólása: peteeresem 8 nap mulva lesz...nemtudom hogy most akkor vegyek 72-oras tablettat vagy nem :-S

Észre veszi vajon a barátom hogy még sosem elégítettem ki senkit orálisan ha úgy tudja hogy igen közben neki fogom először csinálni?

Tudom hogy kell rengeteget olvastam róla és gyakoroltam is kígyóuborkán!:) Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem hinném,de miért nem mondtad el neki az igazat?

Nem hinném, de miért nem mondtad el neki az igazat?
Sztem nem fogja észrevenni. de miért nem lehet neki elmondani, hogy neki csinálod elõször? sztem tökre örülne neki, hogy õt "tiszteled" meg ezel elõször. hjajj, látszik mennyire gyerek vagy még egy párkapcsolathoz, bocsi.
Nem értem miért kell azt hinnie hogy már elõtte is csináltad. Hasonló szituációban örülnék neki ha én lehetnék az elsõ akit így kényeztet a barátnõm. Bár kezdem azt érezni hogy nem értem a tizenéveseket, én a nagy öreg.:) Sikk lett [email protected]ának tetetni magunkat. Nézd meg a South Park Paris Hilton-os részét. :)
A barátod egy éretlen kis po:cs. normális értékrendû pasi már attól is boldog, ha a barátnõje orális szex-szel kedveskedik neki, mindegy kezdõ-e, vagy sem. Sztem keress egy érettebb pasit, akinél elõnyödre válik, hogy kezdõ vagy. azt fontos tudnod, hogy a szex többek közt arról is szól, hogy folyamatosan tanulunk, felõdünk benne, kísérletezgetünk, még felnõtt korban is. ezért éretlenség ilyen állítani a kispasinak, hogy neki csak a tapasztalt nõk a befutók, akik tudják, mit kell csinálni. hagyd ott, egy nagy nulla lehet az ágyban is sztem.
Én barátom miután elõször csináltam, megkérdezte, hogy még kiknek csináltam, és hát örült, hogy eddig CSAK neki. Bár õ annak is nagyon örült, hogy 20 körül Õ lehetett nekem az elsõ csókon kívül mindenben. Mondd el neki, hogy kicsit félsz, mert még senkihez nem álltál annyira közel, hogy orálisan kielégítsd. Ha ezzel baja van, érdemes elgndolkozni, hogy szexparntert akar a párod, vagy egy lányt akit szeret, és akit megtaníthat erre arra
Az mondjuk nekem is szemet szúrt, hogy miért kell a volt nõket emlegetni. Hülyét kapnék, ha a barátom mondogatné, hogy a volt nõje így meg úgy volt jobb nálam...
ha nem undorodsz tõle és nem félsz bekapnil, akkor egyáltalán nem fogja észrevenni, ez ugy jön magátol, ha élvezed pláne hogy nem jön rá semmire. de szeritnem jobban esne neki az ha elmondanád neki hogy neked ez az elsõ. de csak miután megtörtént a dolog. :D tudni fogod hogyan kell csinálni. ne parázz.
Bizony orulnie kéné hogy o neked az elso akivel ezt csinálod, inkább elso legyél mint tapasztaltabb! De ne haragudjon már a barátod, de ezt lehet gyakorolni és akkor már te is profi leszel benne. Orulnie kéne neki, hogy tanithat és ugy formál ahogy neki jo! Én elmondanám neki, hogy o lesz az elso! Nem nagyon értem miért kell hencegnie a volt noivel, hogy ok milyen jok voltak! Ez akkora taploság! Nekem ez nagyon rosszul esne, igaz nekem már az is rossz érzés ha a volt barátnojérol beszél vagy szoba kerul valami miatt, nem hogy még dicsérje!
Azért kérdezte, mert jó voltam ;)
A kérdező hozzászólása: És ezt azért kérdezte hogy még kinek mert észre vette hogy ez volt az elsõ? Amugy majd biztos örül az én párom is csak mindig azon gondolkozom mi van ha az elõttem levõ idõsebb barátnõi sokkal jobbak voltak!
A kérdező hozzászólása: Azért nem mondtam el neki mert eddig mindig idõsebb barátnõi voltak akik tapasztaltabbak! És bár viccesen de néha azt hangoztatja hogy az a jó mikor egy nõ tudja hogy mit csinál az ágyba és nem kell irányítani!Hát ezért!
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondta hogy jobbak voltak nálam ilyet nem mondott csak és nem is henceg velük mert azt mondta hogy igy nem érzett még egyik barátnõje iránt sem! csak hogy eddig mindig idõsebb barátnõi voltak és elgondolkoztam h biztos velük jobb volt neki mert nekem õ volt az elsõ és elõtte senkivel nem voltam még! Csak viccesen szokta megjegyezni amit már írtam!Azért köszönöm szépen a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: A menzeszemnek tegnap kellett volna megjönnie, de szokott késni.
Nagyon kicsi a valószínûsége, szinte egyenlõ a nullával. De ha az téged megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet és tesztelj.
Na, várjunk csak egy pillanatot! Tegnap voltatok együtt, vagyis aznap, mikor meg kellett volna jönnie a menzidnek? Így végképp minimális esélyed van a teherbeesésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes:)
A kérdező hozzászólása: Ajajj, nagy a baj:( nem akar még mindig megjönni. Feszül a mellem, és esetenként fáj. De még csak 1 hét telt el. VAn rá esély, hogy mégis terhes vagyok?:(
valamennyire igaz.
Ez nem igaz. Ha nagyon nedves vagy, és el vagy lazulva, illetve használtál már tampont/ujjaztak már meg, akkor kevésbé fáj. Persze a szerelem is közre játszik azért, mert nyilván az kellemetlen, ha úgy fekszel le valakivel, ha semmit nem érzel iránta.
mennyire fáj szerintem nem fáj végülis én 2 szûz lánnyal feküdtem le egyik se panaszkodott mert minden mozdulatukat figyeltem viszont nemrég megjátszottam az esetlen fiút szexnél egy lányál eljátszottam hogy 4-5x voltam nõvel és hogy õ csinaljon mindent mert õ tapasztalt (Nagy ribi) tuti volt.... Ha gondolod segitek az elsõbe úgy hogy mses szép legyen :) 23/F
A kérdező hozzászólása: Kossz de baratommal lesz az elso..
Mi ugyan így voltunk, pár napja volt az elsõ "ilyen" esténk:) Õ megújjazott én kivertem neki.Nekünk nem volt kellemetlen, annak ellenére, hogy mind kettõnknek elsõ ilyen volt, és gátlásossak vagyunk. Amikor elkap ahév, semmire nem tudunk koncentrálni, csak egymásra:) Fájni fog, de arra gondolj, hogy neki mennyire jó, de ha meg van a kellõ hosszúságú elõ játék, és be vagy nedvesedve, kevésbé fog fájni. :)
Nekem csodálatos volt az elsõ :) Sajnos már nem vagyunk együtt, de soha nem felejtem el azt a napot. Ha kívánod és szereted nem a fájdalomra fogsz figyelni, annál inkább rá:) ha fáj szólj neki, hogy csinálja lassabban és minden jó lesz.

Barátomat kézzel elégítettem ki, de nagyon nehezen élvezett el. Velem van a baj?

Fél éve nem volt az utolsó kapcsolata el?ttem. Nekem ? az els?.

Legjobb válasz: egy 28 eves srac mar nem kezzel valo kielegitesre vagyik... talan tarta szet a labad es engedd hogy erezzen teged ugy ahogy illik!

egy 28 eves srac mar nem kezzel valo kielegitesre vagyik... talan tarta szet a labad es engedd hogy erezzen teged ugy ahogy illik!
mi lett a megoldás?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
Kösz a szótárazást. :) Amúgy meg ne parázz emiatt, lehet õ is izgult, te is izgultál, ez van. Ahogy már elõttem leírták senki nem születik a tudással, azt meg kell szerezni. Apropó, guglizz ki egy ingyenes pornóoldalt, aztán pötyögd be a keresõjébe, hogy hand job. Megnézed, ellesed, alkalmazod, jónapotkívánok. Nem nagy kunszt amúgy.
Hát basszus írni meg fogalmazni nem tudsz, de ezek szerint mást sem, ... GYAKOROLJ !!! :)
A kérdező hozzászólása: Összevontam két mondatot :D A fél éve nem volt szexuális kapcsolata és a fél éve volt az utolsó kapcsolata.
"Fél éve nem volt az utolsó kapcsolata elõttem." Ööö... ezt a mondatot nem értem.
Beszélj vele arról hogyan szereti... eleinte pirulós lehet, de ha belejöttök izgalmas lesz és sokat tanulhatsz.
Kérdezd meg mi jó neki hogy szereti, hol érzékenyebb, mit csinálj vele stb... Minden ember máshogy szereti. És igen van aki nehezen megy el ilyenkor. van akinek éreznie kell a nõt nem csak a kezét!
Nehogy kétségbe ess, mert az elsõ nem volt tökéletes! Lehet õ amúgy is lassan megy el. Következõre próbáld kevésbe szorítani, mert attól csak elzsibbad.
van aki könnyebben élvez el, van aki nehezebben. ha jobban megismered, és tudni fogod, hogy mi az ami kellemesebb neki, akkor akár hamarabb is sikerülhet. :-)
nem kell pánikba esni, elõször csináltad, mutass nekem egy embert, aki életében elõször csinál valamit, és briliáns benne, hm? lehet nem volt jó a technika, szóljon legközelebb, hogy jó neki
A kérdező hozzászólása: Jaj bocsánat, félreírtam az életkort, 18 L 20 F.
Kérd, hogy mutassa meg õ hogyan csinálja/akarja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!