Találatok a következő kifejezésre: A barátomat elégítettem (19 db)

Ugye nem lesz tőle mindig hányingerem? Amikor először elégítettem ki orálisan a barátomat (életemben először elégítettem ki így pasit) nagyon furcsa volt az előváladékának az íze kicsit hány ingerem volt tőle. : S

pedig nagyon kívántam ?t ,nem tudom miért volt..:S:S

Legjobb válasz: Nem lesz mindig, ha nem koncentrálsz folyton-folyvást a kellemetlen élményre. Feltehetõleg azért történt, mert ahogy írod, elsõ alkalommal történt, ilyen szempontból idegen volt még a teste neked.

Nem lesz mindig, ha nem koncentrálsz folyton-folyvást a kellemetlen élményre. Feltehetõleg azért történt, mert ahogy írod, elsõ alkalommal történt, ilyen szempontból idegen volt még a teste neked.
szerintem sem lesz késõbb semmi baj, valószínûleg izgultál is elsõre:)
vagy csak szimplan ne nyeld le (kedv kerdese, mikor hogy dontesz)... ha szeret, nem fog bunkoskodni emiatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
az elsõ nekem is rossz élmény volt...de a mostani barátom ízét már szeretem:D
A kérdező hozzászólása: köszi:) :D

A barátomat szájjal elégítettem ki, és közben végbélnyílásához irányította, hogy ujjazzam meg, síkosítót is adott. Miért?

Ez nekem nagyon furcsa volt.

Legjobb válasz: Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...

Egyáltalán nem utal relytett homoszexuális hajlamra, inkább az ellenkezõjére, hamár... Nem keverendõ össze még csak azzal sem, mikor "a nõ viseli a mûfülyit". Egyszerûen azért, mert a barátod nem ilyed meg a saját árnyékától, és tudja mi a jó neki, szóval gratu. Persze ha neked ez nem tetszik, mondd meg neki...
Velem még nem történt ilyen. A te barátod valószínûleg ezt élvezi...
Arról nem is beszélve, hogy a prosztata-stimuláció (tulajdonképpen a férfi "megujjazása") igencsak kellemes élményt jelent az "elszenvedõjének", sok esetben azonnali ejakulációt is eredményez. Bár tény, hogy a szexuális szokások között az, amikor a nõ viseli a "nadrágot" (vagy inkább a mûfütyit) külön tudományág, de semmiképpen sem keverendõ össze a homoszexualitással.
A baratod szimplan ismeri a testet es tudja h mi jo neki, es nem jon zavarba. ez szerintem tok jo!!! orulj neki h ilyen partnered van mert jo elmennye tudja varazsolni a fizikalis egyuttletet!!!!
A Férfinek ott található a G-pontja amit prosztatának neveznek, ez termeli a sperma átlátszó részét. A barátod semmi képp nem homo csak nyitott tájékozott és tapasztalt.
Egyáltalán nem biztos, hogy a barátodnak homoszexuális hajlamai vannak. Amit sokan nem tudnak (vagy nem akarnak tudni :) , hogy a végbél körüli rész is érzékeny és izgalmat keltõ/fokozó. A barátod már v.színû rájött erre, és van is annyi ffias magabiztossága, hogy nem szégyelli és rejtegeti. Hangsúlyozom újra, egyáltalán nem utal homo hajlamra!!
Furcsa hajlam.Ez nem homo dolog, különben akkor egy fiút kért volna meg, nem?Lehet hogy kíváncsi volt, lehet hogy ez a jó neki.
Egyszerû a dolog, van a barátodban egy kis homoszexuális hajlam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én személy szerint kiprobálnám, csak a barátom nem hagyja:D Bár csak a kiváncsiság hajt. Ha te nem szeretnéd mondd meg neki!
Tedd meg neki, s közben képzeld el, hogy te vagy a domináns s azt teheted vele, amit ö veled..;)A férfiak szeretik, ha a nõ irányit :) Ráadásul, egy egész másfajta gyönyörben részesitheted..A feltétlen odaadás, bizalom jele, ha azt kéri..Én is szeretem csinálni a páromnak.visit a gyönyörtõl:)

Lányok, nők! Kézzel és orálisan elégítettem ki a barátomat. és orgazmusom lett ettől. Tapasztalt valaki már hasonlót? 20/L

nem csináltam közben semmi egyebet, és ? sem, csak éreztem, hogy ahogy ? élvezi, én is elmegyek... el?ször azt hittem, hogy ezt csak úgy érzetem, és nem is az volt, de aztán kiderült, hogy mégiscsak...

Legjobb válasz: ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.

ez azért van, mert az agyad a legfõbb erogén zónád. Az indít be minden folyamatot. Te beleélted magad a barátod helyébe és a tested reagált az impulzusra. Nincs ebben semmi különös.
A barátod nagyon szerencsés. Tudj róla, hogy nagyon kevés lány tudja ezt, hogy így beleéli magát a párja élvezetébe.
Olvastam már róla, hogy ilyen létezik: http://www.lemondrop.com/2009/07/29/can-you-get-off-while-go.. Viszont személyesen most hallom elõször valakitõl. Gratula! ;)
wow, tök jó :) velem sajna még nem volt ilyen és nem is tudtam róla, na de majd ezután... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és örülök!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát eszméletlenül furcsállottam, de persze nagyon jó is volt... :)
Gyakoroljatok sokat! Ezek után azt kell elérni, hogy egyszerre menjetek el! Gondolj bele, az micsoda élmény lehet már: õ a szádba, te meg attól el. :)
Nekem is volt ilyen nõm, csoda jó, és nagyon ritka - örüljetek neki! :) Mondjuk én is meghökkentem tõle, és nem csak az elsõnél.
Szerencsés vagy !

Orálisan elégítettem ki a barátom. (kérdés lent )?

elötte szexeltünk, kb. 40percet, aztan 20 percen keresztül oraloztunk.marmint leszoptam. mégsem volt orgazmusa. nem tudom miért nem ment el. ilyen még soha nem történt.

Legjobb válasz: Stressz stb...

Stressz stb...
A kérdező hozzászólása: mostanában minden rendben van körülötte.
lehet h vmi mégis elterelte a figyelmét, vagy nem volt most jó neki valamiért. de miért nem õt kérdezed meg mi honnan tudjuk?
Mindenkivel elõfordulhat ilyesmi, ne emészd magad.
én olyan 40percig szoktam csinálni a barátomnak..gyengéden, nyalogatva szereti, és húzni szokta az orgazmust...
hehe 2.válaszoló nagyon nagy :D am biztos fogaztál-.-":D21/F
elõfordul az ilyesmi. nem kell vele foglalkoznod. bár ha rendszeressé válik, akkor nem árt átbeszélni a dolgot. 25F

Ennyitol teherbe eshetek? Eloszor a baratomat kezzel elegitettem ki, majd ra kb fel orara, elkezdtunk szexelni, de eloszor gumi nelkul tette be, majd kiszedte es utanna gumival folytattuk, mennyi esely van arra hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: ha egy hónapig rendesen gyerekért csináljátok, szóval beléd is élvez, akkor 20%, hogy megtermékenyülsz. Ha nem pont peteérésedkor, vagy elõtte egy nappal csináltátok, akkor nem lehetsz terhes. Ha peteéréskor és nem élvezett beléd, akkor valamivel kevesebb, mint 0.01%

Igaza van részben az elõttem szólónak , a hüvelyben tényleg nem nagyon éldegélnek el a spermiumok hosszútávon , de úgy értettem , hogy ha kiszabadult petesejt van a közelben , a szervezetnek nem az az érdeke , hogy rögtön "kitegye" a kiskatonákat. Nem néztem utána , de úgy tudom , ilyenkor (peteérés és tüszõrepedés idején) a hüvely ph-ja is megváltozik , hogy kevesebb legyen a "veszteség".
szia! itt aztán vannak szines válaszok! :) a peteérésed elõtt-után vagy fogamzóképes 2-3 napig! de ez függhet a te lelki állapotodtól , a szervezeted müködésétõl , van hogy elõbb is érhet , van hogy késõbb, mint a ciklus közepe. Azt mondanám , hogy 8 nap azért elég tág határidõ , és ha szerencséd van , akkor semmi gond. Én ennek adnék nagyobb esélyt azért, fõleg hogy a végén gumi volt a barátodon. Még valami , amirõl jól jó tudnod, és csak infoként írom: A spermiumok pedig bármilyen picik is , rengetegen vannak és ha egészségesek bizony 48 óráig is jól érzik magukat a hüvelyben :) 35 hetes km
Figyelj! Itt mindenki csak tippelni tud, hogy terhes lehetsz-e vagy sem. Nem tudjuk milyen gyorsak a barátod spermái, én azt mondom, hogy itt kaptál válaszokat ( nekem az utolsó elõtti válasz elég egyértelmûnek tünt ), és te döntsd el, hogyan szeretnéd. Csak én a legjobban attól félek, hogy nem veszel be és lesz valami probléma ( szerintem amugy iszonyat pici rá az esély, hogy legyen ). ha beveszed, akkor biztos, hogy nem lesz, csak kidobtok ilyen sok pénzt... de lehet, h megérné. Mi ezt nem tudhatjuk!!! szurkolok, hogy ne legyen baj!
ha egy hónapig rendesen gyerekért csináljátok, szóval beléd is élvez, akkor 20%, hogy megtermékenyülsz. Ha nem pont peteérésedkor, vagy elõtte egy nappal csináltátok, akkor nem lehetsz terhes. Ha peteéréskor és nem élvezett beléd, akkor valamivel kevesebb, mint 0.01%
A spermium meg nem megfelelõ körülmények közt csak pillanatokig megtermékenyítõ képes.
50-50 vagy az vagy vagy nem. Nem bunkóságból írom, hanem mert ez az igazság. Most vagy beveszel egy 72órásat, asszem 5ezerbe kerül. Vagy pedig kivárod, hogy szerencséd lesz e vagy sem(elsõ elmaradt mensi után teszt).
Az utolsó választ szeretném pontosítani. A spermák nem a hüvelyben éldegélnek el akár 48 óráig, hiszen a hüvelynek olyan a kémhatása, hogy az elpusztítja a kiskatonákat. A hüvely az egyfajta védelmi funkciót is tölt be, kiszûri a bacikat. Szerintem nem leszel terhes (de sosem lehet tudni), fenntebb már leírtak sok mindent, azokra támaszkodhatsz. Tehát: peteérés közelsége, a spermák levegõn elpusztulnak, hüvelyi kémhatás...stb. Ezek mind befolyásolják, hogy lesz e baba, vagy nem.
Véletlenül nem a te párod tette fel a kérdését, pont elõtted?
A kérdező hozzászólása: nem most veszitettuk el a szuzessegunket es helyesebben fogalmaz meg 1 mondatot...es en azer felek mert elotte 1x mar elment es ugy tette be.. rovidebben:NEM o tette fel.
A kérdező hozzászólása: peteeresem 8 nap mulva lesz...nemtudom hogy most akkor vegyek 72-oras tablettat vagy nem :-S

Észre veszi vajon a barátom hogy még sosem elégítettem ki senkit orálisan ha úgy tudja hogy igen közben neki fogom először csinálni?

Tudom hogy kell rengeteget olvastam róla és gyakoroltam is kígyóuborkán!:) Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem hinném,de miért nem mondtad el neki az igazat?

Nem hinném, de miért nem mondtad el neki az igazat?
Sztem nem fogja észrevenni. de miért nem lehet neki elmondani, hogy neki csinálod elõször? sztem tökre örülne neki, hogy õt "tiszteled" meg ezel elõször. hjajj, látszik mennyire gyerek vagy még egy párkapcsolathoz, bocsi.
Nem értem miért kell azt hinnie hogy már elõtte is csináltad. Hasonló szituációban örülnék neki ha én lehetnék az elsõ akit így kényeztet a barátnõm. Bár kezdem azt érezni hogy nem értem a tizenéveseket, én a nagy öreg.:) Sikk lett [email protected]ának tetetni magunkat. Nézd meg a South Park Paris Hilton-os részét. :)
A barátod egy éretlen kis po:cs. normális értékrendû pasi már attól is boldog, ha a barátnõje orális szex-szel kedveskedik neki, mindegy kezdõ-e, vagy sem. Sztem keress egy érettebb pasit, akinél elõnyödre válik, hogy kezdõ vagy. azt fontos tudnod, hogy a szex többek közt arról is szól, hogy folyamatosan tanulunk, felõdünk benne, kísérletezgetünk, még felnõtt korban is. ezért éretlenség ilyen állítani a kispasinak, hogy neki csak a tapasztalt nõk a befutók, akik tudják, mit kell csinálni. hagyd ott, egy nagy nulla lehet az ágyban is sztem.
Én barátom miután elõször csináltam, megkérdezte, hogy még kiknek csináltam, és hát örült, hogy eddig CSAK neki. Bár õ annak is nagyon örült, hogy 20 körül Õ lehetett nekem az elsõ csókon kívül mindenben. Mondd el neki, hogy kicsit félsz, mert még senkihez nem álltál annyira közel, hogy orálisan kielégítsd. Ha ezzel baja van, érdemes elgndolkozni, hogy szexparntert akar a párod, vagy egy lányt akit szeret, és akit megtaníthat erre arra
Az mondjuk nekem is szemet szúrt, hogy miért kell a volt nõket emlegetni. Hülyét kapnék, ha a barátom mondogatné, hogy a volt nõje így meg úgy volt jobb nálam...
ha nem undorodsz tõle és nem félsz bekapnil, akkor egyáltalán nem fogja észrevenni, ez ugy jön magátol, ha élvezed pláne hogy nem jön rá semmire. de szeritnem jobban esne neki az ha elmondanád neki hogy neked ez az elsõ. de csak miután megtörtént a dolog. :D tudni fogod hogyan kell csinálni. ne parázz.
Bizony orulnie kéné hogy o neked az elso akivel ezt csinálod, inkább elso legyél mint tapasztaltabb! De ne haragudjon már a barátod, de ezt lehet gyakorolni és akkor már te is profi leszel benne. Orulnie kéne neki, hogy tanithat és ugy formál ahogy neki jo! Én elmondanám neki, hogy o lesz az elso! Nem nagyon értem miért kell hencegnie a volt noivel, hogy ok milyen jok voltak! Ez akkora taploság! Nekem ez nagyon rosszul esne, igaz nekem már az is rossz érzés ha a volt barátnojérol beszél vagy szoba kerul valami miatt, nem hogy még dicsérje!
Azért kérdezte, mert jó voltam ;)
A kérdező hozzászólása: És ezt azért kérdezte hogy még kinek mert észre vette hogy ez volt az elsõ? Amugy majd biztos örül az én párom is csak mindig azon gondolkozom mi van ha az elõttem levõ idõsebb barátnõi sokkal jobbak voltak!
A kérdező hozzászólása: Azért nem mondtam el neki mert eddig mindig idõsebb barátnõi voltak akik tapasztaltabbak! És bár viccesen de néha azt hangoztatja hogy az a jó mikor egy nõ tudja hogy mit csinál az ágyba és nem kell irányítani!Hát ezért!
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondta hogy jobbak voltak nálam ilyet nem mondott csak és nem is henceg velük mert azt mondta hogy igy nem érzett még egyik barátnõje iránt sem! csak hogy eddig mindig idõsebb barátnõi voltak és elgondolkoztam h biztos velük jobb volt neki mert nekem õ volt az elsõ és elõtte senkivel nem voltam még! Csak viccesen szokta megjegyezni amit már írtam!Azért köszönöm szépen a válaszokat!:)
valamennyire igaz.
Ez nem igaz. Ha nagyon nedves vagy, és el vagy lazulva, illetve használtál már tampont/ujjaztak már meg, akkor kevésbé fáj. Persze a szerelem is közre játszik azért, mert nyilván az kellemetlen, ha úgy fekszel le valakivel, ha semmit nem érzel iránta.
mennyire fáj szerintem nem fáj végülis én 2 szûz lánnyal feküdtem le egyik se panaszkodott mert minden mozdulatukat figyeltem viszont nemrég megjátszottam az esetlen fiút szexnél egy lányál eljátszottam hogy 4-5x voltam nõvel és hogy õ csinaljon mindent mert õ tapasztalt (Nagy ribi) tuti volt.... Ha gondolod segitek az elsõbe úgy hogy mses szép legyen :) 23/F
A kérdező hozzászólása: Kossz de baratommal lesz az elso..
Mi ugyan így voltunk, pár napja volt az elsõ "ilyen" esténk:) Õ megújjazott én kivertem neki.Nekünk nem volt kellemetlen, annak ellenére, hogy mind kettõnknek elsõ ilyen volt, és gátlásossak vagyunk. Amikor elkap ahév, semmire nem tudunk koncentrálni, csak egymásra:) Fájni fog, de arra gondolj, hogy neki mennyire jó, de ha meg van a kellõ hosszúságú elõ játék, és be vagy nedvesedve, kevésbé fog fájni. :)
Nekem csodálatos volt az elsõ :) Sajnos már nem vagyunk együtt, de soha nem felejtem el azt a napot. Ha kívánod és szereted nem a fájdalomra fogsz figyelni, annál inkább rá:) ha fáj szólj neki, hogy csinálja lassabban és minden jó lesz.
Sztem igaza volt az elõttem válaszolónak!!
jolvan de enm ez volt a kérdés!Nemkell mindenkit lehurrogni! nem igynemlehetsz terhes!
igaza van az elso kettonek: ha ennyire hulye kis tapasztalatlan liba akkor minek, csinalja?
szerintem se kell lehurrogni a másikat mindenki elkezdi valamikor a nemi életet ha tapasztalt ha nem, de ez egy fórum és ha hülyeséget kérdeznek akkor sem így kéne válaszolni.jo tényleg az olvasottak alapján tapasztalatlan de akkor se igy kéne válaszolni...ti is voltatok tizenévesek
Ezt most nem kérdezed komolyan ugye!Ha ennyire felkészületlen vagy a témában akkor ne símogasd magad a pasid spermájával!

Tegnap először elégítettem ki orálisan a barátomat meg rásegítettem kézzel is, nem néztem az időt de nagyon sokáig csináltam de egyáltalán nem élvezett el, mitől van ez? én csináltam rosszul?

Õ se tudja miért nem volt olyan jó neki,de én kicsit csalódott vagyok hogy nem tudtam neki örömet okozni,s?t nagyon szarul érzem magam.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :).

Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :) .
Jah, annyit még hozzá teszek hogy attól mert egy aktus során nem megyünk el, attól még szerintem jól éreztük magunkat... Nekem pl. sokkal nagyobb élmény ha a páromat eljuttatom 1-2szer a csúcsra mint amikor én eljutok
Amikor a párom nekem is elõször csinálta nekem se volt a legjobb, de már egész jól bele jött tehát ne parázz végette. Majd többször csinálod neki és rá fogsz érezni hogy mi is jó neki. Meg rá is kérdezhetsz hogy milyen tempóval vagy többet ingereld a száddal vagy kevesebbet, ha akarja hogy csináld neki úgy is segít neked...
Hát elõször is pasiként leszögezhetem, hgoy azt nagyon nem szeretjük, ha a csajon látjuk a "csak legyünk már túl rajta" arckifejezést. Ehhez türelem kell. És én pl nem is szeretem közben a kézimunkát, az elrontja az egészet. Persze miközben kényezteted a száddal, a kezeddel is rásegíthetsz, de ne csak a kezeddel csináld, egyszerre a kezeddel, száddal. Másrészt, amikor a csajom elkezdte nekem csinálni elõször, nekem sem volt az igazi. Meg kell ismerni a másikat, mindenki más sex terén. És amíg szorongassz a dolgon, addig nem is lesz az igazi. Amikor a csajomnál is pár alakalom után megszûnt a szorongás, akkor lett igazán jó, akkor kezdtem el érezni, hogy igazán érzésbõl csinálja... Ja, és mégvalami: ez fordítva is elõfordul, nekem is meg kellett ismernem a csajom, hogy rendesen ki tudjam elégíteni a számmal. Szóval sztem csak idõ kérdése! (A fogaidra mindenképpen vigyázz... :D )

A barátomat kézzel elégítettem ki, el is élvezett, kerütl a kezemre is . Nem sokkal utűna elmentem tampont cserélni. Ebből lehet probléma?

.

Legjobb válasz: IGEN!Terhes vagy és ikreid fognak születni!Egypetéjûek!Akiket Amandának és Britniszpirsznek fogsz nevezni!Gratulálok a kicsikhez!

IGEN!Terhes vagy és ikreid fognak születni!Egypetéjûek!Akiket Amandának és Britniszpirsznek fogsz nevezni!Gratulálok a kicsikhez!
ne szekáljátok már... :) nem valószínû de legközelebb moss kezet mielõtt a nemi szervedhez nyúlsz.
Khm... Épp akkor és ott ez nem tûnt fel neked, csak mikor ma visszaidézted a történteket? Mondjuk tamponcsere elõtt én MINDIG kezet mosok.
ge cis kézzel dugtad fel? nem tudtad h tampon felhelyezése elõtt mindig kezet kell mosni?
Érdekes, hogy én tampon-betét csere elõtt mindig kezet mosok. Csak pocsékolom a vizet.
A spermiumok nem sokáig életképesek a levegõn.De mindig moss kezet, mielõtt a nemiszervedhez nyúlsz, mert sajnos fertõzés is lehet a vége.
Idézd fel akkor, hogy a szexen kívül még mit csináltál az utolsó kézmosás óta és akkor talán egyes fertõzéseken se fogsz csodálkozni.
higénia...
A kérdező hozzászólása: DE már megszáradt amikor felhelyeztem a tampont
Semmi gond! Legfeljebb könnyebben ment fel, mert jobban csúszott tõle.
*facepalm*
Legközelebb ne a kezeddel, hanem a száddal elégítsd ki a barátod! Feltéve, ha nem veszed a szádba a tampont. Egyébként, ha a tampont nem hobbiból, hanem szükségbõl használtad, akkor ebben az idõszakban minimális a teherbeesés esélye. Még friss, élõ sperma esetén is, nemhogy szárítva tartósítva!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!