Találatok a következő kifejezésre: A barátomat érdekli a (54 db)

Miért "fogytak" el a barátaim? Ha a bnőnek van pasija akk téll nem érdekli már más? Nekem is van mégis jó lenne egy bnő akivel beszélgetek? !

én azt vettem észre h akikkel már nem 1 suliba járok azokkal az miatt is romlott a kapcs. meg akikkel jóba voltam lett pasija azok meg ink a pasijukkal foglalkoznak =( néha jó lenne beszélgetni =( vagy ez a 17 éves kor utáni id?szak amikor csak a pasi semmi más? vki barátkozna velem? (JNSZ MEgye) esetleg megnézhet vipen mert nem akarok ide képet rakni

Legjobb válasz: nekem elég annyi is h elküldöd h hol laksz. kiváncsi vok merre mert énis j-n-sz megyei vagyok :)

nekem elég annyi is h elküldöd h hol laksz. kiváncsi vok merre mert énis j-n-sz megyei vagyok :)
A kérdező hozzászólása: köszi =) hát nem nagy de már mindenkinek meg van a baráti köre.. és nem hiszem h vannak "szabad" emberek
Velem is ez van, barátkoznék veled szivesen, nógrádi vagyok 18L
A kérdező hozzászólása: Ok =) ha gondolod akk elküldöm az msn címem nógrád megye még jó =) meg heves is =D
A kérdező hozzászólása: vagy küld el te ha gondolod =) meg bárki
küld el nekem te lécci:) én nem akarom közzé tenni:)
már elmentél? nem kaptam levelet:S

Karácsony még messze van tudom, de egyik barátomnak (fiú) könyvet szeretnék adni, eléggé művészlélek a srác, érdekli a zene, meg a irodalomtörténet is, mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Keresse a Taschen Kiadó könyveit,azok az egyik legelismertebb könyvek a mûvészeti témakörben,akár zene,akár képzõmûvészet,iparmûvészet vagy szépirodalom,esetleg szerzõik.

Keresse a Taschen Kiadó könyveit, azok az egyik legelismertebb könyvek a mûvészeti témakörben, akár zene, akár képzõmûvészet, iparmûvészet vagy szépirodalom, esetleg szerzõik.
Talán rákérdezhetnél, h milyen könyveket szeret, mi érdekli, esetleg nyíltan megkérdezhetnéd, h mit szeretne. Sokkal egyszerûbb lenne, és biztos, h örülni fog neki, nem egy olyan lesz, amit csak feltesz a polcra, és életében nem olvassa el, mert nem érdekli.
Szerintem az a rohadt ciprusi nigger a hibás...
Szerintem aggódj, én is mindenkit megdugtam már, aki Facebookon ismerõsöm. Még nagyapámat is muszáj volt, amikor bejelölt.
Hülyeség.d nem is velem találkozott a barátnõd
Ez a facebook... :) Ne törõdj vele! Nyilván minden haverjának aktiválva van, így gondolta, õ se maradhat le. De ez egy borzasztóan jelentéktelen dolog, ebbõl nem lehet semmire sem következtetni. Szóval nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok tizenéves, mellesleg nagyon is jó dolog a facebook. pl. az egyetemre a kidolgozott tételeket is oda töltjük fel. megbízhatóbb, mint egy e-mail. csak nyilván, mint mindennek, ennek is van hátulütõje.
Amikor én jártam egyetemre, akkor minden tanszéknek volt saját honlapja, onnan le lehetett tölteni a tananyagokat, vizsgatételeket, zh eredményeket, stb. szóval pofakönyv nélkül is jól meg lehetett lenni.
A kérdező hozzászólása: áá, most még a vizsgaidõpontok is nagy nehezen kerülnek fel.. de nem is ez a téma..
A bizalom a lényeg, meg tudd meg a belépési jelszavát... :-)
A kérdező hozzászólása: sose kutakodnék utana.. õ nem az a tipus, tudom, h nem csal meg.. csak az önbizalomhiány :( az exemnél kutattam, volt is mit talalnom :S

Nagyon féltem a barátomat, de nem attól félek hogy ő rámászik valami lányra, hanem attól hogy mostanában milyenek a lányok! Ha egy pasi érdekli őket, odamennek és lesmárolják őket! Másznak rájuk, tapadnak, akaratoskodnak. Mit tegyek?

A páromék szervezik az els?söknek a gólyatábort és valószín?leg kötelez? lesz mennie...Úgy félek,mert a párom alapból nagyon népszer? pasi a lányok körében...És ott lesznek a vele kb egykorú csajok..Biztos fognak tapadni,nem?

Legjobb válasz: figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.

figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.
Mielõtt válaszolnák, hadd köszönjem meg, a kommented, miszerint a legtöbb csaj fasz nélkül élni sem tud. Végre valaki nem a férfiakat szemét disznózza. Ha szeret a pasid, biztos, hogy lekoptatja a tapadós csajokat, nincs miért aggódnod. Ne féltékenykedj, hosszú távon nem fog jót tenni a kapcsolatodnak. Bízz a pasidban, légy vidám, így õ is jól fogja magát érezni melletted, és nem fog más csaj után nézni.
En megertelek. Az en baratom is nagyon nepszeru, rengeteg lany baratnoje van. Visoznt imad engem. Ezt tudom. Az egy dolog h te hogy reagalnal a helyebe, de nem varhatod el tole. Mindenkinek mas a twrmeszete. Lehet van kis naivsag is benne, az enyem, be van tudom, es probaltam finoman magayrazni neki, h ne ertse felre h nem bizom benne, v nem hiszek neki, d e ismerem a picsakat, es sok olyan no vanm h akar egy hazassagot is felrugat egy ferfivel...ezek a piocak.Ezektol pont azert feltem, mert joszivu, es persze elvezik a ferfiak ha a nok rajngjak..megha csak annyit is akarnak. Szerrintem mutasd ki neki h bizol benne, ne feltekenykedj, mert azzal csak eltavolitanad magadtol. A ferfiak imadjak a magabiztos noket, a tobbi no meg elriad, h hogytudod ugy karbatartani a ferfid, h annyira biztos vagy magadban, S tenyleg hidd el, ha szerete melletted marad.
megint én. alapjáraton miért legyen bunkó? hisz tulajdonképpen a lányok sem tudhatják, hogy neki van barátnõje. ha tudnák, és úgy másznának rá, úgy lenne alapja a hatékonyságnak, ami általában közelít a bunkósághoz... de mivel nem tudnak a barátodról semmit, és a bemutatkozáskor sem azt mondja, hogy "Szabó Istvánnak hívnak, x éves vagyok, szeretek internetezni, 4 éve karatézok, van egy barátnõm y ideje.", ezért még elnézhetõ, ha valaki próbálkozik.
azért ne általánosítsunk:) elsõ válaszadó vagyok. nekem most van az elsõ barátom, egy éve vagyunk együtt, és amikor nem volt senkim, akkor sem másztam rá soha senkire, még arra sem, aki tetszett, mert iszonyú félénk vagyok. abban reménykedhetsz, hogy mivel gólyákról van szó, nem nagyon lesz köztük olyan rámenõs, új helyzet, új hely, új emberek, talán õk is megmaradnak a csendes rajongás mellett egyelõre. ugyanis amikor én gólya voltam (szép emlékek, de rég is volt), akkor is voltak a táborvezetõk között kiemelten helyesnek tartott fiúk, de azokat úgy általában mindenki helyesnek tartotta, most mindenki csak nem nyomulhat rá:) de tényleg próbálj meg bízni benne. meg mondom. ha szeret, nem hagyja. az mindegy, hogy hogyan távolítja el maga mellõl a lányt, fiúk egójának tényleg jót tesz, ha tetszik másoknak.
jaj, Te... ismerõs helyzet... A pasiknak kell az önbizalom... és ha egy csaj tapad rájuk, az tetszik nekik... nem olyan mint a legtöbb csaj.. akinek van barátja... elhiszem, h félted... és sajnos nem is tudok mit mondani... h jobb legyen... majd telefonáljatok, ha tudtok minden nap... meg hátha nem fog inni sokat... vagy nem tudom... Én is hasonló helyzetben vagyok, ugyhogy sajnos nem sokat tudok segíteni : ( de bízni kell !!!!! megpróbálni bízni...
A kérdező hozzászólása: hát igen, remélem azért hatékonyan fogja leléptetni õket, nem úgy h bocsi, nem érek rá pl...:S
A kérdező hozzászólása: bízom benne, hidd el...csak a legtöbb csaj akinek nincs barátja....pfff....f*asz nélkül élni nem tudnak, bocsi a kifejezésért, de látnak egy jó pasit, aki mellett nem áll ott a bnõje és nem az az elsõ kérdés h szia, van bnõd, zavarlak, hanem odemegy, megsimizi a vállát, egy óvatlan pillanatban még le is kapja talán...utálom az ilyen kis ribiket...
A kérdező hozzászólása: konkrétan? bízom benne, csak õ nem olyan határozott mint én...nekem hogyha egy pasi megírja h nagyon tetszem neki, akkor visszírom h bocs, van barátom..a pasim meg visszaírná h köszi, vagy nem is reagálna...meg õ régebben írt olyanokat más csajoknak h szexi, meg hasonlók...megbeszéltük h én abbahagyom a féltékenykedést, õ meg a csajokkal való kacérkodást...de akkor is...a volt bnõje egyszer rá akart mászni és õ meg finomat levette magáról a csaj kezét és annyit mondott h ez nem jó ötlet..én lepofoztam volna ha egy srác így próbálkozott volna...és elküldtem volna melegebb éghajlatra, mert tudja h van barátom és pofátlanul próbálkozik.
A kérdező hozzászólása: nem általánosítottam, 17 éves múltam...és a korombeli csajok közül rengeteg ilyen tapadós pióca...ha nem lenne külön férfi meg nõi wc, ezek bemennének és az elsõ pucura rábuknának...:D de igazából ez elszomorító..:S és nem bírom ki h ne kérdezzem meg a barátomtól h mostanában írt-e neki vmi csaj meg nemtom..mert régebben õ is írt olyan kommenteket más lányoknak h legszívesebben fejbelõttem volna magam...pl iszonyú szexi...:S
megértelek. sok az ócska kis ribi, akinek nem számít, h 1 pasi foglalt, és rámásznak. a barátom igen jó pasi, és van 1 ilyen kis kurva kolléganõje. ráadásul jobban is néz ki mint én, de tudom, h 1 buta kis liba. és szerencsére az én pasim jobban értékeli az intelligenciámat és mûveltségemet :) szal ne félj, higyj benne, h te jobb vagy azoknál a kis olcsó ribiknél! :)
A kérdező hozzászólása: és akkor az h mit írt a lányoknak, ne érdekeljen?
ja, bocsi, azt a kommentedet nem olvastam... hát az már bajos. sztem csak legyezgeti az önbizalmát, h más csajok is akarnak tõle vmit... nem tudod ellenõrizni minden pillanatban, de ha 1 mód van rá, bízz meg benne jobban. és beszélj vele errõl. nekem segített...

Miért nem érdekli a páromat a barátaim?

3nagyon jó barátnőm van és mindannyian pesten élnek. 1hónap múlva mi is felköltözünk a párommal. Kettővel már találkozott és a harmadik barátnőmet szerettem volna bemutatni, de mondta hogy őt igazából nem is érdekli. Örülök, hogy eljárok velük de most mit mutatgassam be neki... Rosszul esett, mert nekem is bemutatta az ő barátait. Nem értettem, hogy miért? Értetlenül állok a dolog előtt. Most mégis mit kezdjek ezzel a helyzettel? Mit mondjak a barátnőnek? Bocsi a pasim nem kíváncsi rád, vagy mi?? Holott ők hárman huszonéve barátnőim, az életemet is rájuk bíznám.. Most mit kezdjek ezzel a helyzettel? 25N/32F

Legjobb válasz: Nem ártana egyeztetni az igét számban is. Helyesen: "Miért nem érdeklik a páromat a barátaim?".

Nem ártana egyeztetni az igét számban is. Helyesen: "Miért nem érdeklik a páromat a barátaim?".
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy tudtál válaszolni a kérdésre. Te sosem szoktál elírni semmit..szerencsére...!
Igazából ez legyen a legnagyobb gondotok:-) nem kíváncsi rá-rájuk, teljesen érthetõ, ennyi
Szerintem ne csinálj nagy ügyet belõle. Ha amúgy minden rendben van köztetek, ne foglakozz vele. A barátnõdnek meg majd bemutatod akkor, mikor épp véletlenül összefuttok valahol. Én sok éve vagyok együtt a párommal. Sose csaptunk amolyan barát(nõ)bemutatósdit, mint amikor pl. a szülõkhöz cipeli az ember a nagy õt. Úgy alakult, hogy a leg-leg barátnõimet ki nem állhatja… De ettõl még minden rendben van, csak épp nem viszem magammal, mikor velük találkozom. Ennyi az egész. Nem kell ezt felfújni. Ált. van ezen kívül nagyobb baja az embernek.
teljesen érthetõ szerinted, ha nem kíváncsi rájuk? érdekes.. alapjáraton én se vagyok az, (mármint kíváncsi a haverjaira..) mégis ha látom rajta, hogy neki fontos, hogy megjelenjünk a Béla szülinapján, vagy csak sima buliján, magamra tudom erõltetni az örömöt a barátom kedvéért. gondolom õ se hû de kedveli az én barátnõimet, mégis képes velük 1-2 órát eltölteni, beszélgetni. nem hiszem, hogy ez akkora dolog lenne.. szóval elhiszem ha zavar, nekem is fontos, hogy a barátnõmnek bemutassam a barátomat. (mondjuk nekem csak egy ilyen barátnõm van)
A kérdező hozzászólása: Akkor ez csak nekem volt újdonság. Ilyennel még nem találkoztam, de még csak ismerõsi körben sem..azért ilyen furcsa nekem...

Miert nem erdeklem a barataimat? Miert nem tartjak fontosnak a baratsagunkat? (hosszu)

A tobbsegukkel talalkoztam sulin kivul is, vagy atjottek hozzam (altalaban egyesevel), en mentem hozzajuk vagy egyutt mentunk valahova, pl. setalni, biciklizni, mozizni, fagyizni stb... Suli utan hetkozben, meg hetvegen is sokat beszelgettunk az interneten keresztul. Aztan atmentek masik suliba, elkoltoztek.. Tartottuk a kapcsolatot, talalkozgattunk... Egyre kevesbe kerestek, legalabbis ahhoz kepest amennyiszer en oket (nem vittem tulzasba), es lassan-lassan, de eltuntek. Egyre hosszabb idokozonkent kerestek fel, valaszoltak az uzeneteimre.. Es vegul meg mar egyaltalan nem is kerestek, nem valaszoltak, esetleg valami kifogassal. Nem farasztottam oket, nem panaszkodtam. Altalaban viccesen adtam elo ha volt valami erdekes, es nem beszeltem olyanrol ami nem erdekelhetne oket. Pl. ha tudom hogy ot hidegen hagytak a macskak akkor nem meseltem arrol hogy hany kiscicank szuletett meg milyen zsivalygas volt hajnali negykor mikor osszekaptak a szomszed cirmossal... Meghallgattam oket, ha volt valami bajuk probaltam segiteni, jobb kedvre deriteni oket. Ha megvaltozott az erdeklodesuk akkor meg el lehet mondani, es ha nincs kozos tema akkor meselni az uj dologrol ami erdekli oket, vagy arrol hogy mi tortent az iskolaban, otthon, utcan blablabla satobbi.. Egyikuk sem ment at olyan drasztikus valtozason hogy cikinek tartsa a regi baratait, legalabbis en ugy latom, nem kallodtak el. Feszbukra sem posztolok annyi mindent magamrol hogy feleslegesnek tartsak a kommunikaciot. Van kb. ket baratnom akik megmondjak a legujabb maniaikat, de ok is tobbnyire semmivel valaszolnak arra hogy miujsag. Miutan kikoltoztunk kulfoldre egy csomoan irtak, erdeklodtek (mar azok akik meg erdeklodtek felolem), de lassan elmult ez is, pedig nem egyoldalu volt. Meg azok is akik kertek hogy irjak nem olvastak el az uzeneteimet, pedig lattam hogy fent voltak, nem valaszoltak sosem... Valakivel elofordult mar ilyen? Hogy kezeltetek? Szerintetek milyen okbol? Aki "elhagyta" mar egy-ket baratjat igy, az miert tette? Irigyseg? Mar nyominak tartja? Volt valami szokasa ami idegesito volt es orul hogy vegre megszabadult tole a koltozessel/mashova jarassal? Az uj baratai annyira izgalmasak hogy a regiekrol mar teljesen megfeledkezett? Cikinek/ertelmetlennek tartja, nem tetszik neki az online beszelgetes?

Legjobb válasz: Az elhidegulest meg meg lehetne oldani talalkozassal vagy kamerazassal, akkor nem lenne fura nekik hogy csak csetelunk, vagy ha rendszeresen beszelgetnenk. Komolyan mindenki olyan elfoglalt hozzam kepest hogy nincs ideje a regi/messzi baratokra gondolni vagy annyira jobbak a "frissek"? Pedig szinte mindenhol azt latom hogy ovis baratok meg gimiben is egyutt lognak, ha mashova kerulnek akkor is folyton keresik egymast, bemutatjak egymast az uj barataiknak.. Nem ertem.. Neveles kerdese? Ugy szeretnem ha nekem is igaz barataim lennenek. :/

A kérdező hozzászólása: Az elhidegulest meg meg lehetne oldani talalkozassal vagy kamerazassal, akkor nem lenne fura nekik hogy csak csetelunk, vagy ha rendszeresen beszelgetnenk. Komolyan mindenki olyan elfoglalt hozzam kepest hogy nincs ideje a regi/messzi baratokra gondolni vagy annyira jobbak a "frissek"? Pedig szinte mindenhol azt latom hogy ovis baratok meg gimiben is egyutt lognak, ha mashova kerulnek akkor is folyton keresik egymast, bemutatjak egymast az uj barataiknak.. Nem ertem.. Neveles kerdese? Ugy szeretnem ha nekem is igaz barataim lennenek. :/
Én azt kérdezem: miért kellett volna veled maradniuk? Ahhoz, hogy barátaid legyenek, kell: 1, közös hobbi 2, közös élettér, élmények. Mindenki dolgozik, vagy tanul. Általában mindenkinek van párkapcsolata vagy azon dolgozik, hogy legyen. Késõbb gyereke. A maradék idõ nagyon szûkre szabott. Mi dolgod lenne benne olyanokkal, akikkel nincs meg a fenti kettõ, hm? Az meg nem barátság, ahol gondolkodnod kell azon, melyik témát mondhatod, és melyiket nem... Az haverság. Kicsit el vagy szerintem tájolva. Neked haverjaid voltak és vannak. Szóval nyilván, hogy felnõve, iskolát váltva tovább léptetek... szerintem kezdhetnél te is kinõni a gyerekkorból, és olyanokat keresni, akivel meg is érted magad, nem pedig olyanokon töprengeni, akik egy fél gondolatot nem szánnak rád.
Te egy nagyszerû, megértõ és segítõkész barátnõ lehetsz. ha igazak rád a leírtak. Velem is megtörtént egy ilyen és nagyon nehéz volt feldogozni. Ha nem keresnek akkor nem voltál nekik annyira fontos, vagy pedig 'belépett ' az életükbe egy másik barátnõ aki pótolhatta a helyedet :( Próbálj ne velük foglalkozni. Õk nem értékeltek téged, mint egy barátnõt, pedig értékes ember lehetsz. Remélem tudtam segíteni valamit. 14/L :)

Szeret vagy nem? Elég hosszú a szöveg de kérlek ha van időtök olvassátok el. Szerintetek érdeklem őt vagy csak egy sima barátot lát bennem? Az is eszembe jutott hogy a barátom miatt nem keres. Van barátom csak most elég mélyponton vagyunk.

Van egy fiú akivel egy kirándulás alatt ismerkedtem meg. Egy suliba járunk de nem igazán szoktunk találkozni. Nem az a nagy csajozós típus. Egyszerűen nem tudok eligazodni rajta...a kiránduláson olyan jól elvoltunk. Az utolsó két napon ismerkedtünk meg jobban. Hazafele egymás mellett ültünk a buszon (elég sokat buszoztunk s éjszaka). Beszélgettünk mindenféléről, néztük a csillagokat az ablakból (mesélt nekem picit a csillagképekről is), filmet vetítettek a buszon s rádőlt a vállamra s majd később én is az övére...hideg volt a kezem és ő megfogta h nézze meg h mennyire hideg s aztán úgy maradt a kezünk h az enyém össze volt szorítva s ő úgy a saját kezébe fogta...szép hangja van s mondtam neki h tetszik ahogy énekel...s mikor a filmben énekeltek ő is mindig énekelt s akkor én ránéztem és ő elmosolyodott és énekelt tovább majd rámnézett és akkor egy ideig néztük egymást és mosolyogtunk. Sokat néztünk egymás szemébe és mindig mosolyogtunk egymásra...még egyszer megfogta a kezem (de ekkor már úgy, hogy úgy összekulcsoltuk) csak én picit kellemetlenül éreztem magam mivel barátom van s ő észrevette hogy zavar s aztán el is engedtük a másik kezét. Csak mostanában nem nagyon egyeztünk a barátommal s még a szakításra is gondoltam. A fiú is tudta/tudja hogy barátom van. Na ez volt a kiránduláson...s miután hazajöttünk a kirándulásról ő az egyik este írt egy sms-t s én (picit későre de visszaírtam s beszélgettünk egy keveset. Másnap aztán én írtam neki de nem írt vissza..s utána még egyszer írtam s akkor sem írt vissza...vagyis hogy én este írtam s ő másnap dél körül írt s bocsánatot kert hogy későn írt s azt mondta h nem szokott nála lenni a telefonja s aztán beszélgettünk. Aranyosan írt viccelődött. Nem úgy tűnt mintha zavarná h írtam inkább jót beszélgettünk. Aztán megkezdődött a suli...évnyitón úgy tűnt mintha figyelt volna s aztán én is észrevettem és figyeltem...s távolabb voltunk egymástól de köszönt s mosolygott. Aztán hazajöttünk s ő írt sms-t h várja a buszt s beszélgettünk..majd suliba meg néha láttuk egymást de csak suli után s csak épp köszöntünk egymásnak (de mindig a szemembe nézett mikor köszönt és aranyos volt) s aztán suli közbe én még írtam neki sms-t de mindig én kezdtem(aztán persze nem aranyos volt meg viccelödött meg minden de ő nem ír rám soha :( Jó érés ezzel a fiúval beszélgetni, eléggé kedvelem...Vajon a barátom miatt nem keres vagy csak egyszerüen nem érdeklem?

Legjobb válasz: ..Nincs egy rövidebb változat? Miért kell ennyit kerepelni?

..Nincs egy rövidebb változat? Miért kell ennyit kerepelni?
Na drágám akkor elõször is szakíts a barátoddal! Neked már az új csávóka kell... Vagy csak akkor fogsz vele szakítani, ha kellesz az új srácnak, de ha nem, akkor szépen vele maradsz? Undorító hozzáállás. Nyilván tetszel a srácnak. Vagy te minden pasinak fogdosod a kezét, meg bazsalyogsz rá?
De ari tortenet :D Mondjuk az kicsit gaz, hogy baratod van es kozben ezt igy mind. Szerintem is szakits a mostanival, es allj az uj ele!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy szar ügy hogy barátom van de én beszélgettem a barátommal a szakításról de aztán mégis együttmaradtunk s azt hittem h helyreállnak a doldok kettönk közt s akk nem igazán foglalkoztam ezzel a csávóval de nem jöttek helyre a dolgok és elég sokat veszekszünk. És a másik fiuval meg nem úgy beszélgetünk mintha lenne köztünk valami csak egyszerûen jó érzés vele beszélgetni. És nem is nyomul se nem bokol csak simán beszélgetünk mindenfélérõl. És nem az a tervem hogy akkor szakítok ha majd kialakul valami a fiuval. Csak egyszerüen nem értem a viselkedését. A barátommal lehet h szakítás lesz a vége (hamarosan) de nem azon fog mulni h erdeklem e ezt a fiut vagy nem.
Aha, aha, lehet errõl mellé beszélni, de téged már az izgat, hogy szeret-e.... (Amit mellesleg honnan tudjunk? Nyilván bejössz neki.) Tehát ne lehet, hogy szakítás lesz, hanem biztos, hogy az legyen. Mármint, az a gerinces mód.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és megegyszer bocsánat a hosszu szovegert. :)

Hogyan tartsam fenn az érdeklõdését a barátnõmnek irántam?

Kb. egy hónapja járunk, és én eddig nem is vettem észre semmi problémát, de a barátaim azt mondták hogy az utóbbi idõben azt vették észre, mintha kicsit untatnám a barátnõmet. Azt javasolták, hogyha nem akarom, hogy rám unjon, tartsam fent vagy keltsem fel újra az érdeklõdését irántam. Én nem tudom, konkrétan mit kéne tennem, tanácstalan vagyok, hogy legyek érdekesebb számára.

Legjobb válasz: Milyen típusú a csaj? Találj ki programokat,amik érdeklik,vidd el egykét helyre,szórakoztasd,persze ne ugy mint egy bohóc,érezze jól veled magát. 22f

Milyen típusú a csaj? Találj ki programokat, amik érdeklik, vidd el egykét helyre, szórakoztasd, persze ne ugy mint egy bohóc, érezze jól veled magát. 22f
A kérdező hozzászólása: Nem olyan kettesben romantikázós típus, szereti a nagyobb társaságot és a pörgést.
Ilyen csajhoz én nem tudok tanácsot adni, nekem csak a romantikusokhoz van érzékem:D

Barátnõmet alig érdekli a szex. De miért?

18 évesek vagyunk, mindketten mi voltunk egymásnak az elsõ. Már egy éve, hogy lefeküdtünk, de ez alatt az idõ alatt csak néhányszor volt orgazmusa, legtöbb esetben akkor,ha ujjal csináltam. Viszont õt valahogy nem érdekli annyira a szex, õ nem élvezi annyira. Úgy van vele, hogy azért fekszik le velem, mert tudja, hogy nekem jó. Pedig próbálok rájönni, hogyan jó neki, kérdezgetem, de nem haladunk. Soha nem csinálta magának, így még nehezebb dolgunk van, hogy it hogyan kell. Ha a csiklóját izgatom, akkor egy ideig kellemes neki, aztán hirtelen elveszi a kezem és megkér, hogy hagyjam abba, mert kellemetlenérzés. Ezen kívül mostanában aktus közben, van hogy fáj neki, pedig az elsõ néhány hónapban ilyen nem volt. Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: 18 évesen napi 5× kéne szexelni. Vagy érte vmi nagy trauma, vagy pedig egyszerûen aszexuális. Ez utóbbi esetben érik egy barátnõcsere.

18 évesen napi 5× kéne szexelni. Vagy érte vmi nagy trauma, vagy pedig egyszerûen aszexuális. Ez utóbbi esetben érik egy barátnõcsere.
Nem tudom h mi lehet a baj vele... én még nem is hallottam olyanrol, hogy mi is lehetünk passzívak.. ez most valami olyasmi lehet mint a fiúknál az inpotencia v mi xd biztos h fájni fog neki, ha érez egyáltalán valamit... de szerintem is keress mást helyette. lehet h jobb lesz mind2-õtöknek.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint szex mentesen fogom leélni az életemet.
Beszéld meg vele, adj neki egy hét gondolkodási idõt. Ha nem változik, csere. Fáj, tudom, de most szexmentesen akarod leélni az életed? Én 19 évesen (ha van barátnõm) akkor napi 1-2x mindig közösülök. Gondolj bele, mi lesz a barátnõddel, ha kicsit felnõttök, és a 30-35-ös éveiben, mikor már gyerek lesz. 30 éves korodtól magadnak akarod kiverni? Nem hiszem. Fáj kimondani, de cserés a barátnõd... :/
Nem szed fogamzásgátlót?
Ha ennyire utána néztél nem hiszem, hogy Te lennél a béna. Igaz elég rég együtt vagytok de lehet mégsem tudja olyan szinten elengedni magát és átadni a szexualitásnak, hogy élvezze. Erre viszont nincs jó gyógymód. Csak, hogy mindig sokáig kényeztesd, így is- úgy is. Észre fogod venni mi az amit jobban szeret de akkor nem kell csak azt órákig, csak ráérzel, hogy mely területeket kell váltogatnod. Ha nem próbáltátok még, mer lehet ilyen, egy hosszabb masszázs során sok mindenre rájöhetsz. És lehet az intimebb területeket is finoman! Csak valami testápolóval! :)
A kérdező hozzászólása: Szeretem! Sokszor hívtam ide-oda, õ volt az akinek nem volt kedve sehova menni. És õ akart velem szakítani, de abból az okból kifolyólag, hogy az utóbbi egy-két hónapban egy-két dolog nem jutott eszembe amit mesélt és szerinte nem figyelek rá. Aztán végén úgy békültünk ki, hogy megfogadtuk több idõt töltünk egymással és odafigyelünk a másikra.
A kérdező hozzászólása: 5/9-nek írnám, hogy a nyalást nem is nagyon élvezi, csak úgy fekszik és semmi reakció rá. Szerintem én vagyok béna, bár már millió oldalt elolvastam a témával kapcsolatban.
Szerintem tedd fel magadban a kérdést, hogy szereted-e, utána meg, hogy meddig szeretnéd ezt csinálni!
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy ritkán járunk el valahova. Naaaagyon ritkán, két kezemen meg tudom számolni, hányszor mentünk el együtt szórakozni. Inkább mindig otthon ültünk. Ebbõl most majdnem szakítás lett és akkor ismertük fel hogy ez a baj, ezért megbeszéltük, hogy többet mozdulunk ki. Az viszont butaság, hogy van neki más, csak én vagyok neki. :)
A kérdező hozzászólása: igen, sejtettem hogy ilyenkor lehet orgazmus közelben, meg is beszéltem vele hogy hagyja, had csináljam kicsit tovább, de nem nagyon bírta ki és inkább elvette a kezem.
Az a nagy helyzet hogy nem sokára egyedülálló leszel így szokott kezdõdni a szakítás törõdj is bele van neki más.
A kérdező hozzászólása: egy hónapban általában max. 6x szoktunk lefeküdni, de inkább 4 a sûrûbb. Ilyenkor szoktunk kísérletezni. De ilyenkor is inkább az a lényeg neki, hogy én élvezzek el.
Mivel nem ismeri saját magát így nem sokat tud neked segíteni sajnos. Viszont mikor a kezeddel izgatod és neki kellemetlen lesz na akkor nem kellene abba hagyni! Tudom nem hangzik jól, de csak egyszer próbáljátok ki, úgy, hogy megbeszéled vele, hogy akkor hagyja kicsit tovább. Vannak nõk akik orgazmus elõtt ilyet éreznek. Ha nyalod is leállít? Mert akkor valószínû õ is ilyen.
Szerintem valami lelki baja vam v nem tudom... Járjatok el bulizni érezzétek jol magatokat együtt. :) Egy picit ihattok is xd olyankor jobban fel oldódunk. :) 16L
Prûd lenne? Nekem kissé lehetetlenül hangzik :S
"Úgy van vele, hogy azért fekszik le velem, mert tudja, hogy nekem jó." Ez eléggé lelombozna engem. Mármint nem is biztos, hogy ezek után felállna, ha tudatná. Õ passzív. Nem te tehetsz errõl. Saját magát okolhatja, amiért meg sem próbálkozik kísérletezni magával, vagy veled, hogyan is lehetne neki jó. Ez a felelõsség õt terheli. Na most vagy elfogadod, hogy õ ilyen, vagy szakítotok. Annak nem sok értelmét látom, hogy te nyaggatod, hogy erõltesse meg magát, ha alapvetõen aszexuális.
Lehet, hogy elõzõ életében megerõszakolták szegénykét:S:S

A barátomat, mindig csak a pénz érdekli, az hogy beteg vagyok, azt õt nem érdekli?

21 éves lány vagyok,van egy kapcsolatom,együtt is élünk,1 hete lázas vagyok,és beteg,most az arcomon kijött,valami dudor,ami nagyon nagyon fáj,1 hete nem is mentem be dolgozni,ma felhívtam a barátomat,hogy tudna-e kölcsön adni 1000-ft ot mert nagyon fáj az arcom,holnap úgyis vissza adom,Erre õ,nem érdekel,hogy mi bajod van,Holnap bemész dolgozni,és megkapod a fizudat azt majd veszel,sosem érdekli,hogy milyen beteg vagyok,mindig csak a pénz,ja és már 1 hete bent sem voltál,én lázasan is jövõk dolgozni,sosem tudok tõle kölcsön kérni,pedig 6 éve élünk együtt.Õ Ha beteg lenne,megérteném,és adnék is neki pénzt,gyógyszerre,tényleg annyira fáj az arcom,hogy aludni nem tudok,most is sírva tettem le a telefont

Legjobb válasz: minek élsz egy bunkóval? komolyan nem tudom megérteni

minek élsz egy bunkóval? komolyan nem tudom megérteni
Hagyd ott.
Hagyd a fenébe.
szerelmesen hajlamos az ember több mindent tolerálni, node vannak szintek azért...
#6 Igen rengeteg ilyen van. Én is ismerek nem egy lányt akiknek ilyen diktatórikus f*asz a barátjuk. Soha nem értettem ezeket a lányokat. Illetve magát a helyzetet értem, csak azt nem, hogy miért jó benne maradni a szolga, kihasznált, alárendelt szerepben? Miért nem lehet egyszerûen kidobni az ilyet. Miért hagyjátok hogy csicskáztasson titeket? Jelen esetben téged kérdezõ. Lányok ideje lenne felfogni, hogy nem vagytok rabszolgák.
Együtt is éltek és egy gyógyszerre nem ad pénzt? Na nemár... Ezaz ember maximálisan leszar téged már bocs. Szép kis jövõ elé néztek..."drágám kórházba kerültem mert nagyon rosszul voltam, nem baj szívem ott jó helyen vagy majd valamelyik nap benézek" köbö ezt lehet kinézni belõle... Minél elõbb hagyod ott annál jobb lesz. Hacsak nem akarsz szõrnyû boldogtalanul magadba roskadva megöregedni miközben az öreg rád sem bagózik...
Keress valami olcsóbb természetes megoldást. Nem normális ha valaki egy hétig beteg, ahogy az sem ahogy a barátod viselkedik.
jesszus, ilyen tényleg van? o.O nálam az elsõ ilyen után az ajtóban fogadták volna a cuccai... Dobd ki ezt a paraszt, tahó, senkiházit. MOST!
A kérdező hozzászólása: Meg ha õ csinál valami rosszat, az sosem baj, de ha én csinálom, már kiabál, most is kiabált velem
Ez milyen kapcsolat? Fordított esetben elvárná hogy kinyald a s*eggét igaz? Minek vagy egy ilyen senkiházi féreggel együtt? Jobbat érdemelsz hidd el, ne pazarold el az éveidet egy ilyen nyomorult önkényes baromra. 21/F
Itt valami nem kóser. Ez nem derült ki a 6 év alatt? Még most dobd és kezdj új életet egy normális férfivel. Nálam ez alap, hogy úgymond költök a barátnõmre. Ha kérne kölcsön, ilyen jelképes 1000 ft-ot, szerintem nem is engedném, hogy vissza adja.
szoptatáskor nagy segítséged lesz
Hát ezaz! Maximum azt lehet tolerálni ha épp odafingik vagy büfög, akkor nem nézed tajparaszt állatnak. Na de a másik felett való szó szerinti uralkodás és "felsõbbrendûsködés" tényleg nem tolerálható. Másrészt meg: barátnõm beteg és lázas? Nem hogy nem kérném vissza a pénzt, de elsõ dolgom lenne megvenni neki a gyógyszereket és a lehetõ legtöbbet mellette lenni és segíteni neki amíg fel nem épül. Ilyet normális ember nem csinál, hogy konkrétan a szarban hagyja a barátnõjét ilyen helyzetben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!