Találatok a következő kifejezésre: A barátomat, lehetne rávenni, hogy (4 db)

A barátomat, hogy lehetne rávenni, hogy költözzön külön a szüleitől és ketten legyünk boldogok?

Mert eddig nem jártam sikerrel!

Legjobb válasz: Jó lenne, ha megírnád, hogy mennyi idõsek vagytok.

Jó lenne, ha megírnád, hogy mennyi idõsek vagytok.
Továbbá azt se írtad le, hogy volna-e hová mennetek, mibõl élnétek, ilyesmi. Mert ha ezek a feltételek nincsenek meg, akkor nem csoda, hogy nem tudod rávenni.
Ha esetleg albérletre gondoltál, azt nem mindenki vállalja be, mert egyrészt nagyon drága többe kerül, mintha az ember otthon lakna, másrészt az nem biztos dolog.Ha még fiatalok vagytok és tanultok, akkor meg egyértelmû, úgye, hogy mibõl élnétek meg.Ha viszont az anyagiak meglennének mindkét részrõl, akkor saját lakás is lehetne, viszont akkor meg a kényelem lehet a baj, hogy nehéz otthonról "kirobbantani".Több variáció lehet, de ilyen kevés infoból nehéz erre válaszolni.
A kényelem nagy úr, és ugye az anyuka takarít, mos, fõz, vasal rá, te meg gondolom nem vagy még olyan gyakorlott a témában... otthon nem piszkálja senki sem úgymond, egy barátnõ meg mindig nyaggatná, hogy ez kéne, az kéne, ide menjünk el, oda menjünk el, hol voltál ilyen sokáig, mit csináltál, kivel voltál stb. így meg ugye, ha ven kedve hozzád, akkor találkoztok, ha nincs, akkor nem. meg persze az anyagiak is sokat számítanak! nagy felelõséggel jár ám egy szülõktõl elköltözés, és összeköltözés egy "végülis idegennel", hisz tudjuk, hogy lakva lehet megismerni a másikat! nagyon nagy szerelem kell, vagy nagyon szar helyzetnek kell lennie a szülõi házban, hogy egy pasit ki lehessen robbantani.vagy igényének kell lennie a pasinak a függetlenségre (szerencsére van egypár ilyen egyed is :P)
Tényleg jobb lenne, ha többet írnál magatokról, a körülményekrõl, miért akarod rávenni, mivel próbálkoztál, mit mondd, hogy miért nem akarja, stb.
Nálunk is hasonló volt a helyzet (én 26, a párom 33 éves, mindketten dolgozunk és nekem van saját lakásom). Most 3 éve vagyunk együtt és a párom kb. 1 éve lakik nálam. Majdnem másfél évig könyörögtem neki, hogy költözzön hozzám, majd meguntam, kitûztem egy határidõt, hogy ha addig nem jön, akkor úgy veszem, hogy nem is gondolja komolyan az egészet. Akkor gyorsan átcuccolt, azóta is itt lakik, mégis megbántam, hogy rákényszerítettem (bár szerintem valahol érthetõ volt, hogy beleuntam a könyörgésbe). Azóta is délutánonként és hétvégéken az édesanyjánál van, eleinte balhéztam vele, aztán feladtam és beletörõdtem. Azóta sokkal többet jön, többet van velem és nem veszekszünk ezen. Sõt, már ott tartunk, hogy babával próbálkozunk. A mai fejemmel hagynám, hogy magától költözzön át, akkor, amikor Õ úgy látja jónak. Remélem valamennyit tudtam segíteni.
Valahogy elég sok haverom mondja, hogy a barátnõik szívesen összeköltöznének már velük de õk nem akarják/ tudják... Szerintem hanyagold egy idejig ezt a témát..
Csak akkor erõszakold, ha szívesen leszel anyja helyett anyja is, nem csak a társa. Komolyan mondom!

Van egy 5-fős társaságunk 2 lány 3 fiú azt terveztük hogy elmegyünk pár napra az egyik srác családjának a nyaralójába de az egyik csajnak van barátja hogy lehetne rávenni a srácot hogy elengedje a lányt?

17-18 évesek vagyunk a srác kb 20 mi nem ismerjük annyira

Legjobb válasz: Elmondja a barátjának, hogy szerezne pár napot a barátaival tölteni. Sosem értettem, miért akkora probléma ez egyeseknek...

Elmondja a barátjának, hogy szerezne pár napot a barátaival tölteni. Sosem értettem, miért akkora probléma ez egyeseknek...
Szerintem meg hívjátok el a srácot is. Elõbb utóbb úgyis meg kell jobban ismernetek, és mindenkinek jobb lenne, ha ott lenne, a srác se lenne ideges, amiért a barátnõje 3 sráccal nyaral, meg a csaj se lenne ideges, amiért a barátja ideges... :D
Sehogy, felejtsd el öcsi, gyerek vagy még.
oda állsz elé és azt mondod: "Minimum meg akarlak ujjazni" ha benne van igent mond ha nincs akkor úgyse tudod meggyõzni.
többet érzel szóval iránta mind barátság? mond el neki akkor és kérdezd meg, hogy õ mit érez. ha nem érzi ugyanazt akkor hagyd, felejtsd el ezeket a gondolatokat ha nem akarod a barátságát is elvesziteni.
Hát te biztosan nem vagy normális. Ha nekem ilyet mondanál, úgy hogy csak barátok vagyunk, két nagyon nagy pofon gazdája lennél :)
Hát ezen még mindig szakadok :D "minimum ujjazni" :D Figyelj a dolog ott bukott meg, hogy lánybarát. Felejtsd el, ha nem akarod a barátságot is tönkre tenni.
A kérdésedbõl is látszik, hogy még kisfiú vagy. Mimimum megujjazni, hát ez jó. Szerintem még ne akarj senkit sem minimum megujjazni, vagy ha mindenképpen használni akarod, dugd a füledbe.
Na, a minimumot mar ismerjuk... de mi lenne a maximum, ameddig elmennel vele?? Mondjuk vajat meg szivesen kopulnel vele egy eldugott kis romaniai falucskaban, mikozben a temetobe tarto oregasszonyok siratodalokat enekelnek, a hatterben pedig Eric Roberts epet hany, vagy ez mar sok lenne picit?!

Hogy lehetne rávenni a barátomat hogy kicsit nyitottabb legyen a szex terén?

Értem ezt úgy, hogy pl nincs orális szex, mert még nem kész rá. Kérdeztem hogy mazsturbálna-e elõttem, hogy aztán átadja az irányítást - a válasz nem. Igazából mi vagyunk egymásnak az elsõ komoly kapcsolat, mindketten szüzek voltunk. Ez idõvel majd változik?

Legjobb válasz: Nem nagyon fog valtozni, legalabbis jelentosen nem

Nem nagyon fog valtozni, legalabbis jelentosen nem
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem lesz "pasi-csere", szeretem a barátom úgy ahogy van. Ha nem akar valamit, akkor nem csináljuk, és kész. Egyébként beszéltem vele errõl és megnyugtatott, hogy õ is kíváncsi sok dologra, csak meg bele kell szoknunk szerinte az egészbe, és hogy meg fogjuk fûszerezni a dolgokat késõbb.
Oh, de szerencsés a srác hogy ilyen párja van, aztán meg nem hagyja meg nem adja oda magát neki. Kérdezõ, lehet hogy pasit kell majd cserélned.
készülj fel rá, hogy vannak reménytelen esetek is vagyis sosem változnak. de persze az is elõfordulhat, h változni fog idõvel a barátod.
Nagyon sajnállak! Te érdeklõfõ vagy, õ meg nem kész rá. Nem is lesz! Ha meg van a menszeszed akkor is megkapja ami jár! Hát ez aztán a szerelem, v. szeretet! Beléd lógatja. te meg le vagy sz... ! Bocs ha keményen fogalmazok! A te érdekedbe! Hosszú lenne most pszichologiát tartani, de most lépj tovább!
nem fog változni, legalábbis ne számits olyanokra, hogy 0, 5-1 év múlva, új káma-szútrát írtok.lesz orál, talán közös maszti, ilyenek. aztán annyi neki ennyi asexuál fantáziája van és nem is igényel többet. és az sem minden napi, hogy a fiú nincs kész az orálra.
Szerintem ez nem nagyon fog változni..ha valaki nyitott a szex terén és kíváncsi, az már az elején is kíváncsi általában, sõt, akkor a legizgalmasabb az "új dolgokat felfedezni". Ha mindenre kifogása van, meg nem áll készen, akkor szerintem a késõbbiekben sem lesz sokkal nyitottabb.
A kérdező hozzászólása: Ha télapó van akkor is mindig kap kényeztetést (kézzel).
Ez hülyeség... Mi is elsõk voltunk egymásnak az elsõ barátnõmmel... :) Az elõjáték hozzátartozott minden szexhez :) Aztán amikor nem engedte meg télapó úr , akkor kaptam egy kis kényeztetést is... :) Szerintem légy határozott :D Szerintem nem fog megharagudni , ha letámadod :) F/18
Jaaaa! Ha te még az Esti meséken élsz! Csak nem értem minek raktad fel a kérdést akkor ha tudod a választ!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!