Találatok a következő kifejezésre: A barátomal voltunk (16 db)

A mestruáciom után 5 nappal voltam együt a barátomal és nem védekeztünk. Ez már 4hete volt.1 hete késik a mestruáciom. Csináltam 3napal a késés után tesztet és negativ let. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Én ugyanigy voltam: az 5. napon voltunk együtt (az elsö vérzésmenets napon), az eredmény KÉT SZÉP fiú lett.

Én ugyanigy voltam: az 5. napon voltunk együtt (az elsö vérzésmenets napon), az eredmény KÉT SZÉP fiú lett.
Hány éves vagy? Gondolom, tizen x, lehet még rendszertelen a menstruációd, de 5 nappal a mensesed után kétlem, h lenne peteérésed. Ha a teszt is negatív, akkor szinte kizárt, h terhes vagy. Sztem, várj egy hetet és menj el nõgyógyászhoz, ha addig se jön meg.
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok és most is csináltam egy tesztet (vagyis 7napal a késés után) és negativ lett. Köszönöm minden kinek a válászokat.
Szerintem csinálj még egy-két tesztet, és ha mind negatív lett, nyugodj meg. Lehet, már azért késik, mert ideges vagy. A több teszt csak azért kell, hátha hibás az egyik.
Lehetsz, mert pont pé környékére sikerült az akció. Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet? Ismételd meg néhány nap múlva, majd ha nega akkor 3-4 naponta újra amíg meg nem jön vagy pozi nem lesz.

Lefeküdtem a barátomal, én még szűz voltam és történt 1 kis balesetünk kiszakadt az ovszer észre is vetük s hamar ki is vete mielőt ondo került volna a hüvejembe. Én ekor a mensim után 4 napal voltam és utána elég sokat véreztem eshetek igy teherbe?

Legjobb válasz: Kicsi az esély. A kérdés, hogy hány naponta szokott megjönni, és, hogy hánynapig vérzel. Számold ki volt e peteérésed! De, ha tényleg nem ment beléd, akkor valószinûleg nincs nagy baj

Kicsi az esély. A kérdés, hogy hány naponta szokott megjönni, és, hogy hánynapig vérzel. Számold ki volt e peteérésed! De, ha tényleg nem ment beléd, akkor valószinûleg nincs nagy baj
Általában amikor vkinek megvan a mensije akkor eshet a legnehezebben teherbe. De persze kivételek mindig vannak. Ajánlom neked a 72 órás tabit, csak azért, h megnyugodj. A vérzés valószínûleg meg azért volt, mert átszakadt a szûzhártyád vagy még a mensidbõl egy kevéske. Javaslom, hogy ha ilyen történik akkor kell még mellé használni másik fogamzásgátlási módszert. (Gyógyszer, bár nem tudom hány éves vagy. Van akkor még hüvelykúp, hüvelytabletta, krém és még sok más.)http://www.pharmatex.hu/ oldalon érdeklõdhetsz e-felõl, ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: kb 5-4 napot szokot tartani s van amikor 28 napra jön meg s ritkában 30 napra...kiszámoltam s ezután van peteérésem de azt mondták h van esély arra h ilyenkor is teherbe esel...
A nõi szervezetet a legkönnyebb összezavarni, akár stresszel, akár diétával, vagy hasonloval. ilyenkor késhet, vagy elõbb is megjöhet a menstruacio. tehat barmikor teherbeeshetsz.. na jó, nem egészen bármikor, de nagyon nehéz kiszamolni. azt viszont nem árt kiszamolnod, h termékeny napjaidban voltal-e. velem is ugyanez történt, de kiszamoltam, h nem voltam termékeny napjaimban, és nem lett semmi baj.
Szerintem kérdezd meg a nõgyógyásztól, biztos eltudja magyarázni hogy mit jelent...
nem vagy terhes :) csak egy verrel telt gob van ott bent . . . de ez okozhat miomakat a kesobbiekben menny vissza az orvosodhoz

Mitől lehet hogy miután együtt voltam a barátomal pár óra múlva csípett a vizeletem véres is volt, és kipirosodott a hüvelyem körül? Néha szokott fájni a vesém is!

De a barátomnak semmi baja de ha együtt vagyunk nekem utána mindig el? jön ez. Mit?l lehet? Volt már ilyennel dolgotok?

Legjobb válasz: Hólyaghurut, amikor az exemel együtt voltam, nekem is állanódan ez volt. alhasi görcs, borzasztó fájdalmas, véres pisilés. urológushoz kell vele menni, és egy alapos vizeletvizsgálatot végeztetni. nõgyógyászhoz sem ártana tenni egy látogatást. sajnos szextõl is lehet bakteriális hólyaggyulladást kapni, iszonyú pocsék dolog. majd az orvos elmondja, hogyan lehet elkerülni a további fertõzéseket.

Hólyaghurut, amikor az exemel együtt voltam, nekem is állanódan ez volt. alhasi görcs, borzasztó fájdalmas, véres pisilés. urológushoz kell vele menni, és egy alapos vizeletvizsgálatot végeztetni. nõgyógyászhoz sem ártana tenni egy látogatást. sajnos szextõl is lehet bakteriális hólyaggyulladást kapni, iszonyú pocsék dolog. majd az orvos elmondja, hogyan lehet elkerülni a további fertõzéseket.
http://blog.mfor.hu/egeszsegmustra/516.html "A nõknél a húgycsõ jóval rövidebb, mint a férfiaknál. Ez kedvez a kórokozók bejutásának a húgyhólyagba. A húgycsõnyíláshoz meglehetõsen közel van két másik nyílás is: a végbél és a hüvely. Mindkettõbõl könnyen bejuthatnak a kórokozók a húgycsõbe, onnan pedig a húgyhólyagba. • Ajánlott a bõséges folyadékfogyasztás ("vese-, hólyagmosás"). • Fontos a rendszeres hólyagürítés, nem ajánlott tartogatni a vizeletet, mert a hólyagban pangó vizelet kedvez a kórokozók szaporodásának. • Figyeljen a rendszeres székletürítésre és a helyes toilette használatra. • Zuhanyozáskor használjon intim szappant, tusfürdõt. • Kerülje a túl feszes, mûszálas alsónemû viselését."
:facepalm:
Gumi, pár száz forint. Esemény utáni, több ezer forint. Gyerek, sok-sok pénz. Melyiket választjátok?Nem értem miért nehéz gumit használni.
És mi lenne, ha óvszerrel csinálnátok? :D Ez valamiért nem jut az eszetekbe, már ha rendelkeztek ilyesmivel.
Hát elég gáz hogy 19 évesen nincs annyi eszed hogy normálisan védekezz. Igen tudom a te életed, nem kell beleszólni stb. Ha így gondolkozol akkor még várjatok, vagy gondolkodjatok el a gyerek nevén...
Gumiiiii. Fájna?! Hihetetlen, hogy nem paráztok. Én gyógyszerel + megszakítással védekezem, és néha még így is megfordul a felejben, hogy mi van, ha.. Túlzásnak túlzás, de inkább ilyen legyél mint felelõtlen
Ne csináljátok óvszer nélkül. Mellesleg, ha az imádkozós módszert alkalmazzátok (elõtte-közben-utána imádkoztok, hogy nehogy baj legyen), akkor meg mi honnan tudjuk, mikor vegye ki? Arra vagy kíváncsi, hogy megmondjuk, 20 perc 5412345 másodpercében húzza ki? Ezt a tapasztaltak és gyakorlottak érzés alapján hozzák össze. Az, hogy ezt meg kellett kérdezned azt jelenti, hogy õ maga sem tudja a dolog menetét, ergo szûz (vagy nem túl tapasztalt), ergo gyorsan - akár váratlanul is- elélvezhet, ergo külön hülyeség tõletek, hogy már eleve így álltok neki. Kapisi? Gumival nem kell ilyeneken agyalnotok... Miért nehéz azt a szerencsétlen eszközt használni, én nem értem...
nekem az elsõ is gumi nélkül volt kicsit féltem de megoldotamxd 19f
mi is kiszállásal csináljuk több éve de neki nem én voltam az elsõ és tapasztalt benne ha elõször csináljátok csak gumival csináljátok!
elsõre ne csináljátok így , mert elég rizikós majd a sokadik után amikor már kb. ismeritek egymás testét, reakcióit!!!!!!
így van, be se tegye.
Ha szeretnél gyereket , akkor igen , mehet óvszer nélkül!
óvszer nélkül be se tegye ha nem szedsz tabit.
Szerintem akkor be se tegye!
figyelj szerintem bátran tolja be ovszer nélkül élvezzen csak nyugottan beléd töbször is akár nyugi hülyéknek nem lehet gyerekük
Jaj......
A kérdező hozzászólása: és azután rendes
kisbaba feje még nem jött ki?
ha komolyan kérdezed, akkor nem:) :D
Ha terhes vagy sem az egy héttel ezelõtti aktusból. Miért nem tesztelsz, ha kimaradt a mensid?!
A kérdező hozzászólása: de csak akkor voltam vele szerinted igy lehetséges?
Szerintem tesztelj. De egy hettel ezelotti aktustol nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: de a teszt sem mutatná még ki.. ugyhogy várok én sem hiszem csak nem akar jönni a mensi
Az egy héttel ezelõtti szex elõtt mikor voltatok együtt?Ha még egy hétig nem jön meg és nem is lesz pozitív a teszted, akkor felkeresnék egy orvost, mert a fájdalom cisztára is utalhat.
A kérdező hozzászólása: utoljára egy éve voltam. de még mindig nem jött meg 2hete késik de gercsölök szerintetek??
A szerintem részt is megírtam.Menj orvoshoz!!!
a pasid lehet terhes lett, vegyetek tesztet!
Nem. 25/N
milyen valószínûséggel szakadnak ki az óvszerek? érezhetõ, ha megtörtént a baj?
Nem, azt utólag kell ellenõrizni :)
mi értelme aktus után ellenõrizni? nem lenne okosabb dolog elõtte? semmi tapasztalatom etéren, szóval lehet butaság amit mondani fogok, ne kövezzetek meg! Mielõtt használatra kerülni, nem lehetne valamilyen módon ellenõrizni a gumit? (gondolom vizet tölteni elõtte elég gaggyant ötlet...)
Vizet töltsetek bele. És ne csodálkozz a bunkó válaszon, mert tényleg butaságot kérdeztél. Ha gumi van rajta, és nem lyukadt ki, akkor nem is tudott sperma jutni a hüvelyedbe. ÉS úgy meg terhes sem lehetsz. De ezt azért illene tudnod, ha már szexelsz.
fujjj.belefújtatok abba? jesszusom:D guszta:D
A kérdező hozzászólása: :)
folyékony anyaggal kell ellenõrizni, nem levegõvel felfújni...
Nem leszel terhes.Az óvszert megfelelõen használtátok és ellenõriztétek is.
A kérdező hozzászólása: koszonom az ilyen buta valaszokbol nem kerek segitseget kertem nem ezt:(
igen, lehetsz. (sperma át tud menni a gumin, nem tudtad?)
A kérdező hozzászólása: Nem volt lyukas felfujtuk es nem volt az
Nem :) ha nem volt lyukas a gumi akkor 0% hogy terhes lennél
Istenem segíts!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lehet baj?
ha bevetted a 72 órás tabit akkor nem lehetsz az...
nem......
Nagyon kicsi rá az esély, de nem nulla. Az anyukám is bevette a 72órásat, mégis megszülettem...
szinte 1 az esély, de azé nem lehetetlen:)
bocsi az elözõ válaszoló vok és azt akartam írni h szint 0:)
Ha bevetted a tabit 0, 00001 az esély a babára, így ne rágódj ezen, hanem nyugodj meg, mert ha sokat idegeskedsz el fogja tolni a menzidet és akkor még parásabb leszel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam :)

Meg szeretnem kerdezni hogy ha terhes vagyok es fogamzasgatlot szedek mijen kovetkezmenye lehet a babara? Meg 1honapja sincs hogy szedem de amikor elkeztem szedni ra 5napra voltam a baratomal es nem vedekeztunk.

nem minden honapba menstrualok,es ugy tudom hogy a gyogyszer is keslelteti

Legjobb válasz: Nem. A gyógyszer egy fix ciklust állít be. Mindíg pontosan ugyan akkor KELL megjönnie. Ha elmarad az lehet a terhesség jele. Sztem jobb ha mihamarabb csinálsz egy tesztet és ha terhes vagy akkor az orvosoddal megbeszéled h mit okozhattál a babának és mik a teendõk. Hova tünt a felelõsség az emberekbõl?? Jézusom. Azt a pár napot már nem bírtátok ki mi?

Nem. A gyógyszer egy fix ciklust állít be. Mindíg pontosan ugyan akkor KELL megjönnie. Ha elmarad az lehet a terhesség jele. Sztem jobb ha mihamarabb csinálsz egy tesztet és ha terhes vagy akkor az orvosoddal megbeszéled h mit okozhattál a babának és mik a teendõk. Hova tünt a felelõsség az emberekbõl?? Jézusom. Azt a pár napot már nem bírtátok ki mi?
A kérdező hozzászólása: hat tobet bisztos hogy nem halgatok senkire.inkab elolvasok mindent eleitol a vegeig.hat a legjob mit tehetek hogy elmegyek a dokihoz.ja amugy meg a baratnomnek van egy 2eves kislanya.o az utan kezte el szedni miutan megszult.hat remelem ha terhes is vagyok nem leszsemi baja.te meg szeded?nincsen melek hatasa?atol fug meket szeded igaz?
Legközelebb bármit veszel, be olvasd el a betegtájékoztatót. Hidd el h jobban tudják akik azt írják mint xy meg a barátnõd. Nem tudom milyen baj lehet meg mekkora. Beszéld meg az orvosoddal. Csak azért kérdeztem hány éves vagy mert én 22 és 18 éves koromban kezdtem el szedni a gyógyszert. Már akkor sem vettem be úgy semmit h ne olvassam át szóval nem a korom miatt vagyok figyelmesebb. Jah és betegtájékoztatót SOHA NE DOBJ KI. Én már szinte kívülrõl fújom, mégsem dobom ki. Bármikor lehet valami. Többször volt h elõvettem és elolvastam újra
A kérdező hozzászólása: bocs hogy roszul vetemm fel hogy nekem altal de csak most veszem eszre hogy eleg nagy hujeseget csinaltam.mer halgatam egy csajra mint hogy elolvastam volnaaz utasitast.es kosz hogy felvilagositol
A kérdező hozzászólása: hat en nem olvastam vegig mer a baratnom ajanlota es o elmagyarazta nagyabol.de aszt ki hagyta hogy utana kel veni.hat elolvasnam de nincs meg a papir.hat nem orulok hogy baj.nem kelet volna halgatnom a baratnom-re o aszt monta hogy nem muszaj elolvasam mer elmongya o.de a fontosabik reszet kihagyta.hat 20eves vagyok.nem vagyok tapasztalt.ja es a baratnom mondta hogy egyut lehetek a baratomal mer o is ugy volt.de nem kelet volna ra halgasak, mer csak hujeseget mondot.mien baj lehet belole?
Igen az baj. Benne van a tájékoztatóban h hogy kell bevenni. Ahoz kell tartani magad. Olvasd már át könyörgöm és azt csináld amit ott ír
Mást még csúnyábban leoltanak mint én téged. Nézz csak körül alaposan. Hány éves vagy am. Elméletileg 1 hét után véd (de elm. tájékoztatóban ez is benne van) de én pl csak az elsõ levél után engedtem gumi nélkül. Az a 100%
A kérdező hozzászólása: ja es en nem vartam meg a menstruaciom hanem elkeztem szedni a gyogyszert es az utan kelet volna megkezgyem.az baj?
A kérdező hozzászólása: hat igen elmehetem volna dokihoz meg dolgok de akor sem keletet volna nekem alj.es mas is kerdezet mar ijeneket es meg sem altak neki.mindegy lehet hogy te soka; idoseb vagy mint en meg tobet tuc mint en.es orulok hogyataklra valaszt de nem ojan durva szavakal es ezen az oldalon olvastam hogy 1honap utan hasznal a gyogyszer.akor ebol miaz igaz.mindenki mashogy mongya
Hát ha ilyen hülyeséget csinálnék akkor meg is érdemelném h kioktassanak és nem pattognék. Hogy miért van több eszem?? Mert elolvasom a gyógyszerek tájékoztatóját, ha baj van hívom a dokim, ha olyan tünetem van ami terhességre utalhat, csinálok egy tesztet...... stb. És arra is válaszoltam h mi van a mensivel. Olvasd már el mégegyszer. írtam h gyógyszer mellett szabályos ciklus kell h legyen. Gyógyszer elõtt nekem is össze- vissza volt de mellette minden hónapban pontosan megjön.
A kérdező hozzászólása: hat igen nem mindenki tokeletes es meg is koszontem volna ha nem josz ijen ki oktatasal.mar mier van tob eszed.amugy meg azert van ez az oldal hogykerdezenek es nemazer hogyki oktasunk masokat.mer neked se eset volna jol haki oktatnak
A kérdező hozzászólása: en soha nem menstrualtam rendesen es azert sem felek hogy terhes vagyok.es ijen dolgokra szeretnek valaszt kapni.felelos vagyok mer az een gyerekem lesz es nem szeretnem hogy valami baja esen.
Jah és helyesen írni is megtanulhatnál
Csak én nem tezsek fel ilyen kérdést mert több eszem van és nem fordult velem soha elõ ilyen. Jah és sztem a kérdeésre is válaszoltam. Én egyedül uh megköszönheted h egyáltalán írtam
A kérdező hozzászólása: azert jelentkeztem ide be hogy tobet tugyak meg par dologrol es nem azer hogy valaki ki oktason hogy mijen felelos vagyok vagy sem.szerintem hogy ha te teted volna fel eszt a kerdest nem ijen valaszt akartal volna kapni.
Mindenkire máshogy hatnak. Nem attól függ melyiket szede hanem h te hogyan reagálsz rá. Én milligestet szedek és annyi mellékhatása van h mensi elõtt kicsit jobban feszül a mellem. Ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!