Találatok a következő kifejezésre: A barátomal gumi (11 db)

Szerintem kérdezd meg a nõgyógyásztól, biztos eltudja magyarázni hogy mit jelent...
nem vagy terhes :) csak egy verrel telt gob van ott bent . . . de ez okozhat miomakat a kesobbiekben menny vissza az orvosodhoz

A barátomal az elmult hónapban többször is lefeküdtünk. Minden alkalomal gumival védekeztünk, plusz elsem élvezett.8. -án kelett volna megjöjön de nemjött, már 5 napja késik. Terhes vok? Vagy stressz miatt lehet? Nagyon ideges vok.

Lasan fél éve járunk,edig nem volt baj,volt már,hogy késett de a 6. napon megjött.

Legjobb válasz: Mi itt gondolhatunk akármit. Ha 5 napja késik és aggódsz, akkor csinálj egy tesztet. Csak akkor tudod meg, függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk.

Mi itt gondolhatunk akármit. Ha 5 napja késik és aggódsz, akkor csinálj egy tesztet. Csak akkor tudod meg, függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk.
ha nem volt baj a gumikkal akkor nincs miért aggódnod:) ha még nem szedsz fogamzásgátlót és nem múltál el 18 akkor akár az 1hétre is lehet számítani. sok minden mmiatt késhet pl ha sokat idegeskedsz meg am se rendszeres még 10en éves korban. ha 1-1, 5 hét után se jön meg akkor érdemes fontolóra venni a terhességi tesztet:) remélem segítettem:)
Csak gond terhes. am meg ajánlom a nyelvtan átnézéset megint, lemerem fogadni h nem vagy még 18-.-
Le is ellenõrizétek a gumit?
A kérdező hozzászólása: Ja és semmi gond nem volt a gumikal 1ik sem volt jukas, szakadt, stb.
Nekem azt mondta az orvos, hogy 1-2 hét csúszás nem egészen normális, de lényegében természetes. Sok oka lehet annak, hogy késik. Ha 2 héten belül nem jön meg, akkor érdemes dokihoz menni.
A kérdező hozzászólása: De gondoljátok terheség áll a hátérben? :(
nem hiszem, hogy terhes lennél. ha minden rendben volt a gumikkal, nem voltak LYukasak stb, akkor semmi gáz.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nyugisabb letem, kösz a válaszokat bocs a helyesirásért de ideges vok, nem tok odafigyelni semmire mert ez a kérdés agaszt.

Ha menszesz után 2-3napal utána fekszek le a barátomal és gumi nélkül, akkor lehetek terhes?

Nagyon köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: kicsi az esély, de igenis megvan! lehetsz:( védekezzetek!

kicsi az esély, de igenis megvan! lehetsz:( védekezzetek!
Hogyne lehetnél? Tudod egy nõnek AKÁR orgazmus is válthat ki peteérést és így lesznek a kisbabák...de rendszerint a két mensi közt van peteérése az átlag nõnek szabályos 28 napos ciklus esetén...VÉDEKEZZETEK MINDIG, ha nem akartok még családot!!
Sajnos lehetsz, védekezzetek vagy irass fel fogamzásgátlót ha nem akarsz babát!
A kérdező hozzászólása: Köccike:) Védekezzünk:) Am és ha a menszesz elõtt??pár napal. akko??

A barátomal néha gumi nélkül szeretkezünk, és amikor elmenne, kiveszi. Lehetek ennek ellenére terhes?

Legjobb válasz: igen, lehetsz. nem 100%-os az ha kiveszi, mert már elõtte is kerülhet beléd váladék, amitõl terhes lehetsz. Arra még nem gondoltál, hogy mi van akkor ha véletlenül nem tudja idõben kivenni? ez elég nagy felelõtlenség, ha még nem akartok babát.

igen, lehetsz. nem 100%-os az ha kiveszi, mert már elõtte is kerülhet beléd váladék, amitõl terhes lehetsz. Arra még nem gondoltál, hogy mi van akkor ha véletlenül nem tudja idõben kivenni? ez elég nagy felelõtlenség, ha még nem akartok babát.
Igen, lehetsz. Magömlés elõtt is juthatnak be spermiumok a hüvelybe. Ne csodálkozz, ha véletlenül állapotos maradsz.
Igen lehetsz!!! Ha nem akartok kisbabát akkor komolyabban kéne venni.Ez nem játék következményekkel jár!Mi is azt hittük h á lehetetlen, vigyázunk... Most 32 hetes terhes vagyok!
Én is így védekeztem 4 évig és bevált. Zuhanyozd ki a hüvelyed szex után. Van rá esély így is, de kevesebb.:)
Taoasztalat: Nem.
igen, lehet.
Mivel menstruáltál nem hiszem, de a biztonság kedvéért menj el dokihoz.
sok nõ esett már teherbe menzesz alatt ami mint tudjuk elég abszurd de mégis elõfordul. Bármikor lehete gy extra peteérés. Kisebb az esélye mint fél idõben de esély meg van rá. ELÕZÕ: Attól hogy Te neked nem lett belõle semmi még nem jelenti azt hogy neki sem lesz. Sokan vannak együtt amikor van peteérés mégsem esik teherbe más meg akkor van amikor elvileg nincs és mégis teherbe esik.
Elkaphatsz valami fertõzést, aminek lehet késõbb iszod meg a levét, ha meddõvé válsz... Arra, hogy teherbeess, kevés az esélye, de én azért iratnék 72órás tablettát.
szerintem sem lehet baj (legalábbis kicsi az esélye), de h megnyugtasd magad csinálj egy tesztet. a legtöbb már kimutatja akár a 7 napos terhességet is. legalább megnyugszol
a pasid lehet terhes lett, vegyetek tesztet!
Nem. 25/N
milyen valószínûséggel szakadnak ki az óvszerek? érezhetõ, ha megtörtént a baj?
Nem, azt utólag kell ellenõrizni :)
mi értelme aktus után ellenõrizni? nem lenne okosabb dolog elõtte? semmi tapasztalatom etéren, szóval lehet butaság amit mondani fogok, ne kövezzetek meg! Mielõtt használatra kerülni, nem lehetne valamilyen módon ellenõrizni a gumit? (gondolom vizet tölteni elõtte elég gaggyant ötlet...)
Vizet töltsetek bele. És ne csodálkozz a bunkó válaszon, mert tényleg butaságot kérdeztél. Ha gumi van rajta, és nem lyukadt ki, akkor nem is tudott sperma jutni a hüvelyedbe. ÉS úgy meg terhes sem lehetsz. De ezt azért illene tudnod, ha már szexelsz.
fujjj.belefújtatok abba? jesszusom:D guszta:D
A kérdező hozzászólása: :)
folyékony anyaggal kell ellenõrizni, nem levegõvel felfújni...
Nem leszel terhes.Az óvszert megfelelõen használtátok és ellenõriztétek is.
A kérdező hozzászólása: koszonom az ilyen buta valaszokbol nem kerek segitseget kertem nem ezt:(
igen, lehetsz. (sperma át tud menni a gumin, nem tudtad?)
A kérdező hozzászólása: Nem volt lyukas felfujtuk es nem volt az
Nem :) ha nem volt lyukas a gumi akkor 0% hogy terhes lennél
Istenem segíts!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lehet baj?
papírba?ezt elmagyaráznád? egyébként h megjött akkor nem hiszem, hogy terhes lennél. egy nap ohh még sok is.
Ha másnap megjött, még lehetsz terhes. A megtermékenyítés a petevezetékben történik, onnan még több nap, mire eljut a méhbe, és beágyazódik. Szóval lehetsz terhes... Sõt, van, akinek az elsõ pár hónapban nem marad ki a menstruációja.
Bármikor teherbe eshetsz. Második menetnél nem is húzott gumit, vagy mi? Te is lehetsz kb. 13 éves az írásod alapján..és neked is elõbb egy biológia könyvet ajánlanék, mert a szexhez még buta vagy.
Most valószínûleg nem estél teherbe, ugyanakkor felelõtlenség így csinálni, ha nem terveztek mostanában kislurkót. Az elõnedvtõl is simán teherbe lehet esni, az meg, hogy még csak meg se mossa két menet között... Jaj de hülye emberek vannak, már bocsánat.
"Denem gumiba élvezet hanem papírba." Ezt nem lehet félreérteni.
Mit nem ért azon már 4 ember h a papírra verte rá és megtörölte. Utána visszrakta a f*szát a lyukába.
Rossz hírem van. Lehet, hogy teherbe estél.
Hogy kell azt érteni, hogy "papírba élvezett". :| Amúgy biológiából már biztos tanultátok, hogy a menstruáció során mondhatni kipucolja magát a méhed, tehát ha ez másnap megtörtént, akkor már nemigen lesz gyerek a dologból.
Papirba? Ej, ha! Azt tekert rá?
Majd a jövõ hónapban!
A kérdező hozzászólása: Nem 13 éves és azért írtam úgy ahogy, mert csak bizonyos karakterig bírok írni. Így muszály volt hibásan írnom. Az pedig, hogy nem gumiba, hanem papírba élvezett az annyit jelent, hogy mielõtt elment volna kivette a farkát és papírba élvezett bele. Gyengébbek kedvéért: nem az ágyra, nem rám hanem bele a papírba! Ez jelenti azt, hogy papírba. Rendesen letörölte magát, és nem rögtön kezdtük utána a másikat, hanem vártunk vagy 10 percet. Szóval szerintem ha maradt is rajta sperma 10-20 perc alatt az már "megsemmisül" . Nem? Mondjuk ez érdekes, mert egy ember azt írja, hogy nem lehetek terhes, mert a menstruáció kitisztítja a szervezetem szóval nem lehetek terhes. Valaki azt írja, hogy lehetek. :S Érdekes.
Az a probléma, hogy egy fórumon senki sem tudja, hogy benned mi zajlik. Menzesz alatt is teherbe lehet esni, az, hogy másnap megjött nem függ össze azzal, hogy terhes vagy, vagy nem, mivel az a folyamat már napokkal elõbb elindult, mint hogy Te szexeltél volna. Pár hét múlva tesztelj, fõleg ha nem jön meg a következõ menzeszed, ezen kívül védekezzetek és nem kell ilyenek miatt feleslegesen aggódni. Azonban van egy elszomorító tényem: 10-20 perc alatt nem pusztul meg a sperma. 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra alatt pusztulnak el, szóval arra, hogy ott már halottak voltak a kisfickók, ne alapozz.
De, teherbe eshetsz. Egyrészt a húgycsövében maradhattak spermiumok. Másrészt a megtermékenyítés a petevezetõben történik, szóval mire leér, addigra elmúlik a vérzésed. Nem nagy az esély rá, de ha ezt megúszod, máskor védekezz normálisan, mert ez nem megfelelõ védekezés.
hát a 72 órás tabit már b*szhatod, szóval marad az ima.

A barátoMal 4 hónapja vunk 1üT! EDig gumival védekeztünk, d a dokik fogamzásgátlót irt ki, 1éb okok miaT! Ha normálisan xedem a tabit, aKor +történhet úgy mint a guminál, h a barátom belémélveZen? ! MeKora az esély, h terhes maradok?

Legjobb válasz: Ti ezt a kódolt szöveget,hogy a francba tudtátok elolvasni? A tanácsom a kis hölgynek az,hogy elõbb tanuljon meg helyesen írni aztán keféljen!

Ti ezt a kódolt szöveget, hogy a francba tudtátok elolvasni? A tanácsom a kis hölgynek az, hogy elõbb tanuljon meg helyesen írni aztán keféljen!
a fogamzásgátlo 98-99% véd a terhességtöl. ne félj e miatt van olyan biztonságos mint a gum, i. énis fogamzásgátlot szedek és nagyon jo
Ha rendesen szeded, akkor a teherbeesés valószínûsége majdnem hogy 0.
Szerintem elég fiatalka... :D Hát ha rendesen szeded akkor nem sok esély van rá tényleg hogy teherbe esel, de volt már iylenre nem 1 példa hogy mégis! Fõ a biztonság.Én havonta csinálok egy tesztet és valamikor hüvelytablettát , pesszáriumot vagy gumit használunk mert sajnos egyszer már megtörtént a baj :(
statisztikailag a tabletta jobb, mint az óvszer. úgyhogy nyugodtan élvezzen beléd. végülis a tablettának ez a lényege.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, csak szerettem volna mindent leirni, h megtudjam amit szeretnék! d látom vannak itt olyanok is, akik nem tudják kordában tartani az érzéseiket, és ahelyett, h segitenének egyéb trágár megjegyzéseket irnak... a többieknek köszönöm szépen!!!

A barátomal hétfőn voltunk együtt úgy (12-én) és kilyukadt a gumi és utána egyből szedtem a 72-órás gyógyszert be, és azóta még nem jött meg. Mért nem jöt meg még mindig?

nem is izgulok meg minden. És tegnap vettünk tesztet és negatív lett, de azt mondták h 5-6nap után meg nem lehet rendesen megnézni h terhes vagyok-e.

Legjobb válasz: Kicsit azért nem ártana tájékozódni a témában, nagyon sok ilyen kérdés is felmerült már. Azért nem jött meg, mert a szervezetedet összekavarta a 72 órás, tudod, milyen hormonadag van ebben? Most még egy ideig nem is fog megjönni, vagy megjöhet és furább lesz, mint eddig. Nyugodj meg, ha rögtön uténa bevetted, nagyon minimélis az esély a terhességre, de ennyi idõ után a teszt sem mutatja ki. Várj még 1,5 v.2 hetet, akkor kimutatja, ha van valami. Javaslom a fogamzásgátlü tablettt, az ilyenek elkerülése végett.

Kicsit azért nem ártana tájékozódni a témában, nagyon sok ilyen kérdés is felmerült már. Azért nem jött meg, mert a szervezetedet összekavarta a 72 órás, tudod, milyen hormonadag van ebben? Most még egy ideig nem is fog megjönni, vagy megjöhet és furább lesz, mint eddig. Nyugodj meg, ha rögtön uténa bevetted, nagyon minimélis az esély a terhességre, de ennyi idõ után a teszt sem mutatja ki. Várj még 1, 5 v.2 hetet, akkor kimutatja, ha van valami. Javaslom a fogamzásgátlü tablettt, az ilyenek elkerülése végett.
Barátommal, nemi életet, elmenne, kihúzza, úgy, megjönnie. Ez a kérdés rossz kategóriában van. Nem lehetsz terhes.
ajj nemáár ember 1 napja késik.. -.-
könyörgöm, a kedvemért inkább ne szexeljetek
Azért a megszakításos közösülés gumival, az is beteg egy dolog.
Terhes vagy. 1értelmü.
Ha aggódsz emiatt vegyél terhességi tesztet.
Várd ki a végét, mindjárt beírja, hogy fogamzásgátlót is szed :D Amúgy hány évesek vagytok? Csak úgy kíváncsiságból...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!!
Hát, 99 % hogy nem vagy terhes. Az az egy nap meg semmi, késhet heteket is anélkül, hogy semmi bajod sincs. Ez a védekezés pedig igen is jó módszer.Nem értem mi baja van vele a többieknek.Szerintem el se olvassák a kérdést néhányan vagy legalábbis nem értelmezik. Hiszen felhúzza a gumit az elején és mielõtt elmegy kiveszi.Mi ezzel a gond???? Igy még akkor sincs gond ha netán elszakadt volna.Én fogamzásgátlót sosem szednék, nem fogom azzal kárositani a szervezetem...
Ne idegeskedj, nem vagy terhes. Kb 0 az esélye, így hogy rendesen védekeztek az elejétõl gumival és nem szakad ki. Egyébként felesleges a végén kihúznia, ha van rajta gumi. Nekem volt, hogy késett 5 napot is, szintén rendes védekezés mellett. Ne stresszelj, mert akkor meg az miatt nem fog megjönni még pár napig :) 19/N
19 évesen lehetne már annyi eszed hogy normálisan védekezzél.Persze a mai fiatalok csak ...tudnak , gondolkodni nem.
Azért figyelitek, hogy hétvége után milyen sok ilyen terhes vagyok kérdés születik?:D
De ezt amúgy úgyse tudja megmondani senki. Gyakorlatilag 0 az esélye de ha annyira parázol patika és terhességi teszt. Gondolom van a közelben 1 és még valószínûleg nyitva is van.
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk... csak moost parázzunk h mivan!!!... miwel tnap kellett volna megjönnie!! Amugy a legelején már felhuzzuk a gumiit!!
Nem lehetsz, ha nem csúszott hiba tutira ebbe az elméletbe. Ezer oka lehet annak, hogy nem pontos.Pl ha van vagy két kiló súlyingadozásom, már akkor tuti, hogy nem pontos, vagy stressz, vagy még kb. ezeregy dolog. nem, nem vagy az, nyugi.Aki meg gyalázza kérdezõt, az kérem, hogy ne tegye.Az hogy valaki aggódik, és ilyet nem tud esetleg a környezetében megkérdezni valakitõl, aki megnyugtathatná, az természetes hogy parázik.Létezik olyan aki még nem parázott azon, hogy terhes?Én kevés dologban vagyok olyan megfontolt, mint a védekezésbe, még a gyógyszer sem 100%os, és ha nem jön meg, akkor mindenki fejében megfordulhat.Ne bántsátok, én itt azért láttam már hülye kérdést, ha õ aggódik ezen, akkor nem hülyeség.
Ez a megszakításos közüsülés nem fogamzásgátló módszer, ez ostobaság.Használj gyógyszert ha nem akarsz gyereket.Ne a gumival trüközzetek.
75 és 80 :-) Ha tényleg terhes ezzel benne lesznek a híradóban:D
legközelebb végig gumival csináljátok, mert az elõváladékban is simán lehet már sperma
Nem vagy az. Am milyen egy gumival nemi életet élni? Fõleg ketten. "Barátomal nemiéletett élünk (gumival)" Na jól van, csak vicceltem :) De mielõtt legközelebb dugtok, házasodjatok össze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!