Találatok a következő kifejezésre: A barátom vett (48 db)

Mit gondoltok? A barátom vett magának egy Armani szemüveget és azt hiszi, hogy b. in néz ki. Szerintetek?

Nagyon drága volt és most nem meri fel venni.

Legjobb válasz: akko miért veszi ha b*zis?

akko miért veszi ha b*zis?
Ja, sztem is b.zis.
A kérdező hozzászólása: Nem sokat segítettetek:(
most õszintén! honnan a fészkes fenébõl tudjuk??????
Adja nekem!
Most látatlanban mégis hogyan tudnánk segíteni? Képet linkelhetnél esetleg...

A barátom vett használtan egy iPodot, de sehogysem tudunk filmeket rámásolni az eszközre. Tudtok nekem segíteni? Köszönöm előre is.

Eleinte zenéket sem tudtunk,de mióta kipipáltam a kézi beállítást a szinkronizálásnál,azóta legalább az megy.

Legjobb válasz: ugyan úgy mint zenét csak olyan formátumnak kell lennie amit támogat az ipod pl. mp4, az avi-t nem támogatja.

ugyan úgy mint zenét csak olyan formátumnak kell lennie amit támogat az ipod pl. mp4, az avi-t nem támogatja.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, ez idáig ok. Átkonvertáltam, de hiába próbáltam áthúzni, nem engedte, és még csak hibaüzit sem írt ki....amikor az iPhone-omra húztam át, azzal nem volt probléma.
Milyen iPodról van szó?
A kérdező hozzászólása: iPod Classic, 80 G
Hányadik generációs?
A kérdező hozzászólása: Próbáltam többet kideríteni, de csak azt tudom, ami a hátoldalán van, 2007-es cucc!

A barátom vett egy kámaszutra típusú könyvet. Mit gondoljak?

els?sorban kiakadtam, hogy nem mondta volna, hogy elégedetlen lenne velem, vagy újítani kellene, semmit! a balhéban kidobta a kukába. semmilyen indokot nem mondott miért vette, csak annyit: "le volt árazva 4000-es könyv 800-ra. most legyen lelki ismeretfurdalásom, vagy ne? hova tegyem? f?leg pasik válaszát várom, minek van erre szükség 2 éves párkapcsiban? vagy egyszer?en egy könyvesbolt mellet sem lehet elmenni, úgy, hogy ne a szexre gondoljatok? ha lányok tudnak tippet, vagy ?k hogyan fogadnák ezt, azt is várom!!

Legjobb válasz: lehet pont téged szeretne meglepni valami újjal :) 19f

lehet pont téged szeretne meglepni valami újjal :) 19f
Én lány vagyok, és az a véleményem, hogy túlságosan felfújod ezt az ügyet. Ez csak egy könyv. Kíváncsi rá, ebben nincs semmi rossz. Ne dramatizáld túl!
Mi heti szinten ilyesmit vadászunk, de állati a szexuális életünk, nem azért csináljuk, mert valami rossz, ez is egyfajta játék, csak felnõtteknek, lazíts már egy kicsit, mi a baj ezzel? Szeretni akar téged, minden hogyan, ahogy emberileg lehetséges, mi a baj ezzel? Minden férfi valahol gyerek marad, legyél a játszótárs és kész, lazíts már! Örülj, hogy veled játszik! :) L27
Egyszerûen kiakart probálni veled valami ujat szerintem... most komolyan ebbe mi rossz szándék lehet? akkor lehetnél kiakadva ha nem neked hozta volna haza hanem másik lánynak.
Az a véleményem, hogy egy igazi, hisztis, buta liba vagy. 25 N
A kérdező hozzászólása: sajna egy régebbi barátom megcsalt és a megcsalás elõtt, komolyan teljesen más volt az ágyban, mire a végén megkérdezte, hogy most ez jó volt e, vagy hogyan lett volna jobb azután megcsalt, vége tehát rajtam "gyakorolt" és bennem hirtelen ez mozdult meg, amikor egy pasi újításra vágyik, valójában új nõrõl álmodik.... ijesztõ volt, pláne, hogy magyarázat nulla ok, lazítsak hát nem könnyû
A kérdező hozzászólása: egy-két élet adta "pofon" után majd' rájössz, hogy messze vagyok én a hisztitõl


A barátom vett egy sportmotort. Le lehet küzdeni a mindennapos aggódást valahogy?

Olyan emberek tanácsát várom akiknek a párjuk vagy akár õk is motoroznak. Folyamatosan azzal utazik mindenhová,túrákat csinál,autopályán megy..nagyon óvatos de én azóta folyton rettegek mi van ha valami autós nem figyel rá? Egy idõ után tompul ez a félelem és megszokássá válik?

Legjobb válasz: Én biciglizek :-) !

Én biciglizek :-) !
Meg lehet szokni jó ötlet ha együtt motoroznátok meglátnád azt hogy egy motor (jó kezekben) teljesen veszélytelen.(Èn is és édesapám is motorozik.)
*bicikli
Én megértelek, és ha nem baj, csatlakoznék akérdéshez. Bármikor lehet motoros pasim, nem tudom befolyásolni, de amióta meghalt az egyik ismerõsöm, akivel majdnem összejöttem ...
A közlekedés többi résztvevõjére nem tudsz hatással lenni, bármit is csinálsz. Ha benne megbízol (nem csak abban, hogy lassan meg óvatoskodva fog menni, hanem hogy eléggé képzett és tapasztalt motoros vagy legalább törekszik ezekre, illetve elég gyorsak a reflexei), akkor múlnia kell majd a félelemnek. Fel is ülhetsz mögé, bár azt csak te sejtheted hogy fog-e használni a félelmeidnek vagy inkább növelné õket. 27F, motoros
Figy hát ha nem motorozott elõtte csak kisebbel pl:robogó, simson vagy csak még lerakta a jogsit rá és most bele csapott a lecsóba és vett egy 600-ast pl és azt hiszi hogy õ rutinos motoros akkor nem akarok itt félelmet kelteni de abból bajok lesznek például különbözõ helyzetekben hogy reagál a motor esõben még nincs bemelegedve a gumi stb nagyon veszélyes még tapasztalt motorosnak is megtartani egy ilyen gépet. Na meg a közlekedés ha nem is õ de a többi az autósok meg nem is szoktak figyelni a motorosokra ez a nagy baj még. Egy jó pár barátom meg ismerõsöm is meghalt már sajnos vagy saját nagyképûségük és egyebek miatt de fõ részt nem voltak bûnösök hanem elé fordultak stb. Nem tudom milyen gép jármûvet vett a barátod de általában régen úgy volt szokás hogy kis kategóriától haladtak a nagy felé és így váltották õket amikor kinõtték az adott kategóriát. Én is így jutottam el idáig én tavaly nyáron vettem egy Yamaha R1-et neki vagyok most a büszke tulajdonosa. De nem mondhatom magam még rutinos motorosnak pedig már nagyon régóta motorozom mindig vannak újdonságok és meglepetések amire nagyon kell figyelni.HA viszont a barátod ahogy említettem csak úgy bele csapott a lecsóba akkor legyen nagyon óvatos. Jah és ha fél/félsz rá ülni a motorra az már korán rossz. Baleset mentes közlekedést kívánok.

Ki mit vett a barátjának/barátnőjének?

Csak kíváncsiságból kérdezem,hogy ki mivel lepi meg a barátját/barátn?jét Valentin-napon?

Legjobb válasz: én azzal leptem meg HOGY NEM KÉRDEZTEM MEG 235423531-DIK alkalommal hogy "Ki mit vett a barátjának/barátnõjének?"

én azzal leptem meg HOGY NEM KÉRDEZTEM MEG 235423531-DIK alkalommal hogy "Ki mit vett a barátjának/barátnõjének?"
semmivel, ez egy nagy f*szság... szerinte is.
lófasszal

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt és szerintetek illene neki valamit venni a hónapfordulónkra csak mert eddig nem vett nekem semmi. Szokott rám költeni meeg minden de csak szerintem illene venni legalább 1 kis apróságot?

Legjobb válasz: Szerintem itt nincs olyan, hogy illik. Te vettél neki valamit bármelyik hónapfordulón? Ez nem csak a pasi dolga. Én pl a barátomnak az elsõ 2 hónapban vettem mindig vmi kis szerelmes ajándékot, de nem vártam el, hogy õ is vegyen hónapfordulóra. Hiszen így is kaptam tõle mindig valami apróságot. Utána nem is nagyon foglalkoztunk a hónapfordulókkal. Az egy éves fordulónkra azért megleptük egymást!

Szerintem itt nincs olyan, hogy illik. Te vettél neki valamit bármelyik hónapfordulón? Ez nem csak a pasi dolga. Én pl a barátomnak az elsõ 2 hónapban vettem mindig vmi kis szerelmes ajándékot, de nem vártam el, hogy õ is vegyen hónapfordulóra. Hiszen így is kaptam tõle mindig valami apróságot. Utána nem is nagyon foglalkoztunk a hónapfordulókkal. Az egy éves fordulónkra azért megleptük egymást!
Nem annyira fontos szerintem. Jól megvagytok?
Max. fél évekre vagy évfordulókra
Majd 6hónapra vagy egy évre, a hónapfordulót elég ha megemlítitek vagy írtok egymásnak.
még mit nem.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat! :) igen jól megvagyunk!

Nemrég elhagyott a barátnõm, 1, 5 év után. A legrosszabb, hogy már mással van. Képtelen vagyok elviselni a hiányát, azon gondolkozom, hogy véget vetek az életemnek, éreztetek már így?

1,5 év után szakított velem és egybõl összejött egy másik pasival. Annyira hiányzik, csak rá tudok gondolni, bárhova megyek, bármit csinálok, ö jut eszembe. Folyamatos a fájdalom,képtelen vagyok ezt elviselni. Annyira fáj és nem tudok tenni ellene semmit. Bármit megtennék, hogy visszakaphassam.

Legjobb válasz: Valami oka volt, h elhagyott... Tán a másik pasiért? Én is voltam ebben a helyzetben amiben te. Engem megcsalt a párom, elhagytam mert nem akartam egy hazug emberrel együtt lenni, de rettentõ magányos lettem... Azután ketten is átvágtak így még az is fokozta a depressziómat, nekem is megfordult a fejemben, h ennek véget vetek,de feltettem magamban a kérdést: Honnan tudom, h jobb lesz? Honnan tudom,h nem egy rosszabb helyre kerülök, mert a halálból még senki sem jött vissza, h elmondja, h jó-e vagy sem... + Ezzel csak azt mutatnám meg, h mennyire gyenge ember vagyok, h a legkönnyebb utat választom ahelyett, h megküzdenék az élettel. 21 éves vagy, ahogy én is. A késõbbiekben majd belátod, h ez volt a legkisebb gond az életedben! Menj el barátokkal csavarogni,foglald le magad!

Valami oka volt, h elhagyott... Tán a másik pasiért? Én is voltam ebben a helyzetben amiben te. Engem megcsalt a párom, elhagytam mert nem akartam egy hazug emberrel együtt lenni, de rettentõ magányos lettem... Azután ketten is átvágtak így még az is fokozta a depressziómat, nekem is megfordult a fejemben, h ennek véget vetek, de feltettem magamban a kérdést: Honnan tudom, h jobb lesz? Honnan tudom, h nem egy rosszabb helyre kerülök, mert a halálból még senki sem jött vissza, h elmondja, h jó-e vagy sem... + Ezzel csak azt mutatnám meg, h mennyire gyenge ember vagyok, h a legkönnyebb utat választom ahelyett, h megküzdenék az élettel. 21 éves vagy, ahogy én is. A késõbbiekben majd belátod, h ez volt a legkisebb gond az életedben! Menj el barátokkal csavarogni, foglald le magad!
Fájni nekem is fájt már, de az életemet többre tartom. Idõvel elmúlik, majd egyre kevesebbet gondolsz rá, te is megismersz valakit és minden rendben lesz.
Szánalmas vagy... Én is voltam szerelmes és nem jött össze, de én legalább férfiként viseltem úgy hogy senki nem látta rajtam, hogy szarul vagyok plussz nem gondolkodtam ilyen emos kis ratyi gondolatokon hogy jajj most vége mindennek öngyilkos leszek... Ideje lenne hogy leszálljanak a tökeid és férfi légy... 24/F
3.! Tudod vannak büszke és vannak érzelmes emberek! Örülj neki, ha te az 1. kategóriába tartozol(bár nem értem h ez miért is lenne elõnyösebb? Attól nem leszel macsóbb ;) ) és fogd be a szádat ha a kritizáláson kívül hasznos tanácsot nem tudsz adni a másiknak...
3-asnak tökéletesen igaza van.
Hallod én ugyan így voltam csak engem 5 év után baszott át így az úgy már szerintem kicsit rosszabb nem mutatta semmi jelét csak egyik napról a másikra bejelntette hogy vége és a rá következõ második napra már mással volt. Utána rájöttem hogy nem is szerettet meg csak jobb nekem hogy nélküle vagyok.
3. nem attól férfi valaki, hogy arrogáns, kemény, fas.zagyerek. Sokkal többre tartom azokat, akik merik vállalni a gyengeségüket elõttem. Na, õk FÉRFIAK, ti viszont magatokat macsónak érzõ kisfiúk vagytok. Kérdezõ: ne ücsörögj otthon, menj el, vagy kérd a barátaidat, rángassanak ki - ha kell, TÉNYLEG rángassanak - bulizni. A pia alapból nem jó, de ha neked az segít, rúgj be párszor, nem dõl össze a világ.
Miért ölném meg magam egy hülye kurrva miatt?:)
Te vegyél nekik valamit, ha már õk adtak neked tavaly is.
A kérdező hozzászólása: de a barátom is kapott az én szüleimtõl. és a barátom sem vett az én szüleimnek..
Akkor mondd meg a barátodnak, hogy vegyen õ is ! Ha az ember kap, akkor legalább jövõre illik viszonozni! Mindkettõtöknek!
meg is valaszoltad, Viszont a barátom sem vett semmit az én szüleimnek tavaly.

Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben? Milyen bakikat vettél észre mióta nézed?

Ez a kérdés úgy jutott eszembe,hogy most bizony észrevettem, a sorozatban eltelt 1 nap míg a valóságban 7-8 nap is.

Legjobb válasz: "Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben?" Vili bácsi bal füle :) Tul. képpen semmi sem zavar benne, hiszen nem pazarlom az amúgy is kevés idõmet ilyen "nívós" sorozatra.

"Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben?" Vili bácsi bal füle :) Tul. képpen semmi sem zavar benne, hiszen nem pazarlom az amúgy is kevés idõmet ilyen "nívós" sorozatra.
Nekem is Timike gyors öregedése nem tetszik, szinte egyidõsnek látszik a Bandikával pedig õ még a sorozat legelején született.Viszont nem értem miért írtad elõzõ válaszoló, hogy nem találkoznak a Kamillával, hisz pl.multkor is együtt hörcsögöztek. A másik dolog a cipõben járásuk.
Pár apróbb dolog amit én furcsának találok hogy mindenki dolgozik meg tanul mégis mindig otthon vannak a nagy Berényi Kft-nek csak egy kis irodája van meg amit már írtak hogy 1 nap a sorozatba eltart vagy egy hétig
11:34 vagyok, még eszembe jutott, hogy a híres Klaudia féle villának két szobája van csak?Mert mindig mondják, hogy felmegyek Klaudiához a villába-erre mutatják a híres ebédlõt mindig, meg szerepelt benne a hálószoba mikor beteg volt, jó nagy villa :D
Az elõzõ hozzászólóhoz tenném hozzá: Egyszer pont a Bandika vetette az Andrásék szemére, hogy "Ki merészelte felhajtani a WC deszkát/ülõkét?" Meg nagyonritkán panaszkodnak, hogy "már megint foglalt a fürdõ". Ezt leszámítva tényleg nem vécéznek. Elgondolkodtató, hogy anyagcseréjük van-e egyáltalán.
Jaj tényleg, egyszer együtt hörcsögöztek. Ez nem jutott eszembe. ;) Amit még ide írnék, hogy a szereplõk frizurája úgy változik, hogy a történet szerint nem voltak fodrásznál. (azaz rövidebb a hajuk, más fazonja van, stb.) Egyszer volt az, hogy Miki ért haza valahonnan rövid hajjal, és mindenki azt hitte róla, hogy betörõ. Na, akkor elmondta, hogy fodrásznál volt.
El is képzeltem milyen lenne hogy András szól hogy -Bandika hol vagy gyere vacsorázni?? -Mindjárt WC-n vagyok!!!
11:34-nek üzenem, hogy egyszer a fürdõszoba is szerepelt benne, amikor Zsófi és Kinga együtt jacuzziztak, és Kingának megszólalt kint a telefonja, az ajtó meg beragadt, aztán jött Zsolt, aki nekifutásból betörte, s meglátta a félmeztelen Zsófit.
Engem az, hogy a régi Bandika az barna szemû, a mostani pedig kék.
Én pedig azt tartotam furcsának, hogy Zsófi és Zsolt esküvõjén Klaudia nem mutatta be a húgát a Julinak, pedig hát a nagynénje.
Ami engem a legjobban zavar (Timike hirtelen megnövése mellett), elõre forgatnak, az egy dolog. Van nyári szünet, az egy másik dolog. De annyira elcsúsznak a vetítéssel, hogy mikor tél van, ott nyár, és fordítva. Nem hiszem, hogy a felvett jelenetek utómunkálatai hónapokig tartanának. Annyira messze van az idõjárás, az évszakok változása, már amennyire vannak még évszakok, hogy már zavaró. Régen tél volt már, hideg, hó, és a napi sorozatban még az õsz sem köszöntött be. Ugyanez van az iskolával. Imi viszont a második diplomájáért tanul, azért jár még mindig fõsuliba, vagy egyetemre. Ami még szemet szúr, hogy a házban lakók a Rózsába járnak kávét inni. Az, hogy hébe-hóba ott esznek, még beleférne, de lemenni a lakásomból kávéért? Viszont szoktak fizetni, több alkalommal volt, mikor ment bármelyik rendezni a számlát.
Engem az zavar benne, h amikor elmegy valaki otthonról, akk az leakasztja a kabátot v pulóvert a fogasról és úgy megy. De legyen akár nyár is v tavasz. És mondjuk csak házon belül. Pl legyen mondjuk a Vanda a Lindához. Tuti h kabáttal v pulóverrel megy át. V ha valaki bemegy valakihez, és ott épp többen vannak, és személyesen akarnak beszélni akk is, fogja a kabátot és elmegy, de csak a rózsába.
Nemrég volt egy csaj (akit a Labanc Lilla alakított), na õ a szerepe szerint szûz volt, és az is akart maradni, végül ezért nem jöttek össze IMIvel, és eltûnt a sorozatból. De tényleg érdekes, hogy ha bekerül valaki új, akkor idõvel (legyen férfi, vagy nõ az illetõ) a fél ház végigmegy rajta. Véletlenül sem a házon kívülrõl választanának, vagy ha mégis, az késõbb odaköltözik a Mátyás Király térre. Meg ez a görcsös ragaszkodás a másikhoz. Mintha nem lenne más széles e világban...
..az is zavar, hogy nem tudok kapásból felsorolni 2 szereplõt, aki még tényleg szûz a forgatókönyv szerint, vagy akin még nem ment végig az egész csapat..
Már nagyon rég volt, de tóni kétszer is bemutatta a haverjait a barátnõjének. Most nem ugrik be a neve. Orsi lánya.
Imi vagy 8 évig volt egyetemista. A gyerekek nem járnak suliba. Sosem fürdenek. És nem mennek vécére. Nem betegek, orvoshoz sem járnak. Mindig a Rózsában esznek/isznak, felíratják a számlára, amit aztán sohasem egyenlítenek. Jó, egyszer valaki már igen, de annak az volt v célja, hogy Zsoltnak kellett a pénz.
"El is képzeltem milyen lenne hogy András szól hogy -Bandika hol vagy gyere vacsorázni?? -Mindjárt WC-n vagyok!!! A válasz 66%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad. 2010-09-21 17:23" De vajon ezt a vàlaszolo kis dologra értette-e vagy nagyra?

600as sportmotort vett a barátom, hogyan kell "ülni" rajta?

Tegnap vitt rajta el?ször, tudni kell h 160 centi vagyok, ha leghátul ültem volna akkor ?t tudtam volna átkarolni de azt meg nem éreztem elég biztonságosnak, így a motort fogtam el?tte, csak így meg el?re csúsztam már kb az ? ülésére :S :D ami ugye neki sem kényelmes, ráadásul azon is úgy voltam mikor elkezdett gyorsulni h úgy éreztem majdnem leesek.

Legjobb válasz: Ezt a motor fogást nem értem. A sportmotorokat sajnos nem kétszemélyre tervezték. Tudom, hogy van rajtuk hátsó ülésnek csúfolt valami, de nem túl ideális. Jómagam egyszer ültem a saját motorom hátsó ülésén és elég is volt. Soha nem fogok oda visszaülni ( mondjuk én magasabb vagyok nálad :) ) Ha mindenáron ott akarsz ücsörögni akkor mindenképpen azt javaslom, hogy a barátodat öleld át ( és viselkedj úgy menet közben mint egy zsák krumpli :) ). Egyébként létezik olyan, hogy utaskapaszkodó: http://www.onroad.hu/motor/hirek/1294/

Ezt a motor fogást nem értem. A sportmotorokat sajnos nem kétszemélyre tervezték. Tudom, hogy van rajtuk hátsó ülésnek csúfolt valami, de nem túl ideális. Jómagam egyszer ültem a saját motorom hátsó ülésén és elég is volt. Soha nem fogok oda visszaülni ( mondjuk én magasabb vagyok nálad :) ) Ha mindenáron ott akarsz ücsörögni akkor mindenképpen azt javaslom, hogy a barátodat öleld át ( és viselkedj úgy menet közben mint egy zsák krumpli :) ). Egyébként létezik olyan, hogy utaskapaszkodó: http://www.onroad.hu/motor/hirek/1294/
#4: 10éve motorozok , az igaz hogy világéletemben endurós voltam, de mikor vittem valakit az mindig belém kapaszkodott. Egyrészt mert máshogy nem volt stabil a történet, másrészt az üléspozíció miatt. Harmadrészt meg m, ert megõrülnék ha valaki a zacsim környékén matatna vezetés közben. :D Az egyik barátomnak egy Gixxerje van, õ pont a múltkor cseszte le a barátnõjét, mert nem belé kapaszkodott, és majdnem lemaradt a géprõl. Szerintem egyénenként változik kinek mi szimpatikus. 130-nál többel megy ugye úgyse megy senki. ;)
A motort ne, mindenképp a srácba kapaszkodj. Meg kell szokni neked meg neki is. :D Egyébként ha a lábaddal rendesen kitámasztasz nem csúszol rá. :)
Neked kell kitapasztalnod, hogy milyen pozíció a legkényelmesebb. Az, hogy csúszkálsz elõre-hátra, szinte természetes. Én rettegnék, ha hátul kéne ülnöm valaki mögött:) Ami viszont nagyon fontos, hogy megfelelõ védõ öltözet nélkül soha ne ülj fel senki mögé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a normális választ :) Régen kisebb motorja is volt, azon azért nem volt ilyen félelmem csak ha "nagyon" gyorsan ment, de tegnap meg a max 70 volt, és a gyorsulásnál éreztem h csúszik is a kezem kicsit és h mindjárt leesek :S akkor az egyik kezemmel belekapaszkodtam de nem éreztem biztonságosnak, még próbálgatni kell xD
A kérdező hozzászólása: Az a baj h mindkettõtõl félek így h ez volt az elsõ élményem a nagyon..:S meg persze nagyon nyomtam is közbe, mert a sisakommal is már totál rásimultam a fejénél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!