Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem. Egy hülyeség miatt (1 db)

A barátom szakított velem. Egy hülyeség miatt. Mit tegyek?

A barátom szakított velem olyan indokkal hogy én hazudozok neki és, hogy már más fiúk teccenek nekem..miközben ez teljesen nem igaz...nincsenek tények amik ezt alátámasszák..? mégis azt mondja vannak..mikor pedig rákérdezek akkor nem mond semmit...annyira fáj:-( nem tudom mit tegyek. 1 éve vagyunk/voltunk együtt..tudom hogy szeret és nem értem mért mondja ezeket mikor nekem csak ? számít, ? az életem értelme..és nekem senki másra nincsen szükségem:-( és azt mondja hogy jobb lesz ez így nekem...neki nincs rám szüksége mert "ilyen" lettem...:-((

Legjobb válasz: Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!

Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!
A kérdező hozzászólása: találkoztunk és mondtam hogy beszéljük meg és õ erre elkezdett ordibálni meg mondani a sok hülyeséget rólam ami nem is igaz..és közbe nagyon megbántott:-( pedig tudom érzem azokból hogy viselkedett néhány percben hogy õ is akarja még ezt...csak nem tudom:-(( nem akar már normálisan beszélni errõl...nagyon fáj:-(( fõleg hogy olyan dolgok miatt szakított velem ami nem is igaz...:-(
Szerintem már egyszerûen csak nem szeret, csak nincs elég bátorsága, hogy ezt õszintén megmondja, ezért talál ki olyan dolgokat, amilyeneket állított rólad. ez sajnos egy szánalmas, gerinctelen mód, de ha tényleg szeretne, akkor nem csinálna ilyet. Sajnos túl kell lépned rajta.
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz!mert tudom, hogy szeret..mert ezelõtt a veszekedés elõtt és mindig mutatta hogy szeret...mindent megtett értem..és nem csak mondta, hogy szeret...úgyhogy errõl nincsen szó! Csak nem tudom...annyira félt, hogy ilyen dolgokat mondd már..és minden dologba beleköt..hogy abból mindig veszkedés lesz..:-( pedig én annyira szeretem..nem tudok nélküle élni:-( légyszives még írjatok!
Csúnyán összeveszett velem hofggy "állítólag" nekem másvalakim van pedig rajta kívül senkim sincs meg hogy hazudok stb.Mire én fekaptam a vizet és kiléptem a képbõl.Erre õ megírta msn-en hogy jobb ha szakítunk meg ilyenek.Aztán este felhívtam hogy megbeszéljem vele a dolgokat és szó szerint bõgött a telefonban, hogy nem akar elveszíteni meg stb.Azóta már kibékültünk.Szerintem próbálj beszélni vele hátha sikerül kibékülnötök
A kérdező hozzászólása: mostmár biztos, hogy vége van...azt mondta õt nem érdekli el fog felejteni, mert nekem már nem õ fontos hanem már más dolgok fontosak:-( hogy 'ribanckodjak'( ezt csak én mondok így) miközben ilyenrõl szó nincs mert nem az olyan fajta vagyok...:-( és most kurva szar:-(! mert neki ezek a dolgok vannak a fejébe amiket kitalál, hogy mik lehettek...mindenrõl valami eszébe jut és kombinál:-( és msot kurva szar...azt hiszem tényleg elveszett minden...nem tudom mit tehetnék még?! segítsetek
Ha nem hiszi el azt, amit mondasz, mindenféléket képzelõdik rólad, akkor - sajnálom - de nincs értelme a kapcsolatnak. Tudom, most nagyon rossz érzés, de hidd el, jobb lesz így. Hogy tudnál egy olyan ember mellett élni, aki mindig figyeli a lépéseidet, egy szavadat sem hiszi el és mindig veszekszik!? Hidd el, találsz jobbat is! Fel a fejjel, ne szomorkodj! :)
Nem lehet, hogy valaki más, aki rosszat akar nektek, bekavart kicsit, és õ mondott olyan dolgokat a barátodnak, aminek semmi valóságalapja?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A barátom folyton azzal kerget az őrületbe, hogy menjek és dolgozzak. Szerinted?

4 hónapja vagyunk együtt és azóta volt 2 munkahelyem is! jelzem mindkettőt ő szerezte nekem. Az egyik naponta 10óra, a másik 12óra kétnaponta. Elvállaltam, nem álom melók voltak (csak azért, h nála megfeleljek meg a szüleinél) A lényeg, h mondja, hogy Õ szeret de így nem tud hosszú távra tervezni velem. Folyton rágja a fülemet, sokszor jól elvagyunk majd felhozza a témát és oda az egész...

20

15 év után "előkerült" a volt párom. Szerintetek segítsek neki?

Nagyon megöregedett és sovány lett. Arra gondoltam, hogy segítek neki a talpraállásban, de nem tudom a jelenlegi párom mit szólna hozzá. Mit tegyek? Sajnálom szegényt.

13

Barátom elhagyott mit tudnék tenni? 17/l

Nagyon sokszor hazudtam neki. A legjobb fiú barátommal sokszor mentem fürdőbe, de őt nem hívtuk el. Ha találkoztunk ott volt a fiú barátom és a pasim is. És még nagyon sok dologban átvertem. Előtte ismerkedte egy fiúval. Nagyon megbántotta azt hitte nem elég jó nekem és más kell. Nem nagyon tudok változtatni. Tegnap a barátnőmmel és a fiúkkal mentem bulizni, nem szóltam neki és 1 órával előtte írt nekem egy sms-t, hogy ha elmegyek elhagy és nem fog keresni. Letiltott mindenhonnan, nem válaszol semmire. Szomszéd városban él. Mit tegyek??:'(( Van még remény?

12

Ha 7 hónap alatt egyszer sem vitt haza hozzájuk akkor nem gondolja komolyan?

Õ már mindenkit ismer, az egész családomat, keresztszülőket is én meg még sosem voltam náluk. Ismeri a barátaimat, én viszont csak futólag találkoztam 1-2 haverral. Szégyell engem vagy mi lehet az oka? Tudja, hogy ez zavar engem..

13

Barátom nem akar szakítani, de én igen. És ő nem fogadja el a szakításom. Milegyen?

Nos, szakítottam a barátommal, de leállt könyörögni, hogy ne tegyem mert meg akar változni. Oké meg is változott kb 5 napra, majd megint jött a sok vergődése meg az, hogy én nem csinálok semmit a kapcsolatunkért. Tegnap megint megmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit mert már nem érzem azt a lángot erre megint elkezdett könyörögni, hogy ne tegyem mert ő szeret.
(azért akarok vele szakítani mert bábúnak használ. A múltba sokszor volt olyan, hogy azt hitte, hogy megcsalom. De sose csaltam meg és most főleg nem jönnék össze rögtön egy másik pasival. Idegesítette, hogy más fiúkkal is beszéltem és minden fiút el kellett kerülnöm vagy nem lehetett visszaírni neki. Sokszor volt olyan, hogy megsértett és sírtam. Sokszor volt olyan, hogy fel akartam menni bulizni, de ő nem ért rá (csajosbuli lett volna) de ő nem értette meg és azt mondta, ha elmegyek nagy gondok lesznek. Szóval nem engedett sehova. Csak úgy ha ő is jött. Sokszor veszekedtünk nagyon sokszor és mindig rám fogta, hogy én vagyok a hibás mert gyerekes vagyok és mindig magának adott igazat engem semmibe nézve)

Én már ezt nem bírom tovább és kimondtam, hogy vége. Mire ő elkezdte mondani, hogy ő nem akar elhagyni mert szeret. Azt nem nézi, hogy én nem érzem már ugyan azt.
Most is mondta, hogy beszéljük meg ne hagyjam ott őt.
Valakivel volt ilyen? Tanácsok?

7

Törvényileg kis korú meg rontása csak 14 év alatt van? Halottam arról ha betölti valaki a 16-ot akkor az ő beleegyezésével létesíthet párkapcsolatot egy nagykorúval. Igaz ez?

12

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de szó se lehetne arról hogy összejöjjünk. Mit tehetnék?

Fél évvel ezelőtt figyeltem fel rá. Kellett egy kis idő hozzá, de teljesen beleestem. Úgy tűnt, hogy én is bejövök neki. De azt el kell mondanom, hogy ő volt az első akibe beleszerettem. Valamiféle kapcsolataim voltak eddig, de az nem szerelem volt, tudom. Õ más nekem. Õ keltett először ilyen érzéseket bennem, és tudtam, és még most is tudom, hogy nagyon szeretem... Ezután kiderült, hogy barátnője van.. Nem tudom ki, azt sem, hogy mióta. Sosem láttam rajta, sose mutatta ki, szóval nem hiszem, hogy régóta van. De ez számomra olyan volt, mintha belém szúrtak volna egy kést. Azóta sem tettem magam túl rajta. Szeretem és nagyon vonzódok hozzá. Próbáltam átterelni ezt az érzést más fiúra, de minden dologról ő jut az eszembe, és nem szeretnék mást kihasználni azért, hogy őt keressem benne. Teljesen üresnek érzem magam, állandóan sírok... Szerintetek mit tegyek?

4

Honnan tugyuk mi lanyok ha meg csalnak?

7

Ha valaki azt mondja a másiknak hogy nem tudja szereti-e annak az lehet az oka hogy van egy harmadik személy vagy más oka is lehet?

szerelem, párkapcsolat

3

Merre érdemes mozdulni? Hol van több nő/több pasi (fiatal korosztályban) pl. Miskolc férfiváros, Szeged nőtöbblet. Ilyenek érdekelnek

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!