Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem. Egy hülyeség miatt (1 db)

A barátom szakított velem. Egy hülyeség miatt. Mit tegyek?

A barátom szakított velem olyan indokkal hogy én hazudozok neki és, hogy már más fiúk teccenek nekem..miközben ez teljesen nem igaz...nincsenek tények amik ezt alátámasszák..? mégis azt mondja vannak..mikor pedig rákérdezek akkor nem mond semmit...annyira fáj:-( nem tudom mit tegyek. 1 éve vagyunk/voltunk együtt..tudom hogy szeret és nem értem mért mondja ezeket mikor nekem csak ? számít, ? az életem értelme..és nekem senki másra nincsen szükségem:-( és azt mondja hogy jobb lesz ez így nekem...neki nincs rám szüksége mert "ilyen" lettem...:-((

Legjobb válasz: Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!

Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!
A kérdező hozzászólása: találkoztunk és mondtam hogy beszéljük meg és õ erre elkezdett ordibálni meg mondani a sok hülyeséget rólam ami nem is igaz..és közbe nagyon megbántott:-( pedig tudom érzem azokból hogy viselkedett néhány percben hogy õ is akarja még ezt...csak nem tudom:-(( nem akar már normálisan beszélni errõl...nagyon fáj:-(( fõleg hogy olyan dolgok miatt szakított velem ami nem is igaz...:-(
Szerintem már egyszerûen csak nem szeret, csak nincs elég bátorsága, hogy ezt õszintén megmondja, ezért talál ki olyan dolgokat, amilyeneket állított rólad. ez sajnos egy szánalmas, gerinctelen mód, de ha tényleg szeretne, akkor nem csinálna ilyet. Sajnos túl kell lépned rajta.
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz!mert tudom, hogy szeret..mert ezelõtt a veszekedés elõtt és mindig mutatta hogy szeret...mindent megtett értem..és nem csak mondta, hogy szeret...úgyhogy errõl nincsen szó! Csak nem tudom...annyira félt, hogy ilyen dolgokat mondd már..és minden dologba beleköt..hogy abból mindig veszkedés lesz..:-( pedig én annyira szeretem..nem tudok nélküle élni:-( légyszives még írjatok!
Csúnyán összeveszett velem hofggy "állítólag" nekem másvalakim van pedig rajta kívül senkim sincs meg hogy hazudok stb.Mire én fekaptam a vizet és kiléptem a képbõl.Erre õ megírta msn-en hogy jobb ha szakítunk meg ilyenek.Aztán este felhívtam hogy megbeszéljem vele a dolgokat és szó szerint bõgött a telefonban, hogy nem akar elveszíteni meg stb.Azóta már kibékültünk.Szerintem próbálj beszélni vele hátha sikerül kibékülnötök
A kérdező hozzászólása: mostmár biztos, hogy vége van...azt mondta õt nem érdekli el fog felejteni, mert nekem már nem õ fontos hanem már más dolgok fontosak:-( hogy 'ribanckodjak'( ezt csak én mondok így) miközben ilyenrõl szó nincs mert nem az olyan fajta vagyok...:-( és most kurva szar:-(! mert neki ezek a dolgok vannak a fejébe amiket kitalál, hogy mik lehettek...mindenrõl valami eszébe jut és kombinál:-( és msot kurva szar...azt hiszem tényleg elveszett minden...nem tudom mit tehetnék még?! segítsetek
Ha nem hiszi el azt, amit mondasz, mindenféléket képzelõdik rólad, akkor - sajnálom - de nincs értelme a kapcsolatnak. Tudom, most nagyon rossz érzés, de hidd el, jobb lesz így. Hogy tudnál egy olyan ember mellett élni, aki mindig figyeli a lépéseidet, egy szavadat sem hiszi el és mindig veszekszik!? Hidd el, találsz jobbat is! Fel a fejjel, ne szomorkodj! :)
Nem lehet, hogy valaki más, aki rosszat akar nektek, bekavart kicsit, és õ mondott olyan dolgokat a barátodnak, aminek semmi valóságalapja?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet átvészelni a magányt? (20/L) Mert már nagyon rossz egyedűl. Ti hogy találtatok társat?

Mindig arra vágyok hogy valakihez odabújhassak,simogassuk egymást,de nekem úgy látszik az egyedűl lét marad,pedig csúnya sem vagyok azt mondják. Önbizalom hiány lenne?

24

Ez normális dolog?

az egyik pasi ismerősöm furcsa mód tud mindent még a 10 évvel ezelötti exéről is és a többiről is mindent
és amiket megtud azokat kibeszéli másoknak és ez szerinte teljesen normális
31éves a pasi
szerintetek?

2

Milyen programot talaljak ki?

Az a szitu hogy a lanyal voltam vacsoran mar smaroltunk is, de tegnap este allitolag haza kellet menyen de ma eljone, es lehet hogy ki kellene talaljak valami jo programot. Szerintetek milyen programal tudnam elerni hogy biztosan eljojon?

8

Biszexuális házasság működhet?

23/L vagyok. A barátommal jegyben járunk. Viszont én biszex vagyok, és nem tudok lemondani a nőkkel szeretkezésről életem végéig. Ezért megbeszéltük azt, hogy hármasban csináljuk ilyenkor, és cserébe Õ is foglalkozhat a lánnyal. Szerintetek működhet ez egy élethosszig tartó kapcsolatban?

18

Lányok kaphatok valami ötletet?

Van egy lány akivel egy suliba járunk.Én 17 ő 16 éves.Már régóta nézegetem,de most jutottam el oda,hogy meg akarom jobban ismerni mert nagyon tetszik nekem.:)Az a baj,hogy egyáltalán nem ismerjük egymást.Suliba össze szoktunk néha nézni egymással,de semmi több.
Nagyon közel lakunk egymáshoz mert mindig előttem megy haza suliból és az a kérdésem,hogy mivel szólítsam meg ? Suliba sajnos nem tudom mert mindig barátnők veszik körül és úgy nem jó,de én úgy gondoltam,hogy suli után beszélnék vele hazafelé. Csak nem tudom mivel szólítsam meg és milyen témát dobjak fel ami azért nem gáz így elsőre :S
Előre is köszönöm a válaszokat :)

4

Attól félek, hogy elhagy ha meglát alapozó nélkül. Mit tegyek?

Összejöttem egy sráccal és azon gondolkodunk, hogy a hétvégén náluk alszom. Viszont nem nagyon szeretném ha meglátna alapozó nélkül, mivel kissé pattanásos a bőröm, nem annyira durva a helyzet, de én nem szeretem így magam. Nagyon félek, hogyha meglát így, már nem is akar többé semmi komolyabbat. Nagyon félek.

7

Miért van ez a töménytelen megcsalás a mai világban?

Tudom hogy a férfiak is milyenek szeretőt keresnek meg minden,de mivel fiú vagyok ezért saját szemszögből nézem a dolgot olvasgatom a neten társkeresőket meg akár máshol annyi nő van aki házasság vagy párkapcsolat mellett keres mást pl hogy csak éjszaka ér rá vagy ki akar valami újat próbálni meg sorolhatnám aztán évekig is tartanak szeretőt vagy váltogatják a párjuk meg nem sejt semmit vagy van hogy az is azt csinálja,de ha a másik nem tesz rosszat ez a dolog ám nem fer miért nem szakít vagy válik el az ilyen,én pl szeretnék barátnőt de az az érzés nem hiányzik hogy meg tudjam hogy titokban folyton csalnak.

9

Szerintetek hülyeség emmiatt dobni a pasimat?

Az zavarja a páromat, hogy "kemény" zenét hallgatok (Children of Bodom, Slipknot, Cannibal Corpse stb.) Azt mondja, hogy őt nem az zavarja, hogy rocker vagyok, hanem az , hogy miért pont ezeket bandákat szeretem, mert hogy ott van még százezer olyan banda, ami metál, és mégse olyan "hányingerkeltő" . Ez engem dühít. Hogy olyan kicsinyes és gyerekes egy ember, hogy ezen fennakadjon? SOHA nem hallgattam a jelenlétében hangosan őket, mert tudtam , hogy zavarná. Ennek ellenére ő ebbe is beleszól. Azt mondta, hogy ha nem fogok ezekről leszokni akkor fel is út le is út. Ezután kidobtam. Rosszul tettem? én 17 ő 19

14

Hogyan írjak rá?

Tettszik nekem egy fiú, akinek talán én is tettszem, szoktunk néha beszélgetni, (de nem csak mi ketten)hanem amnikor sokmindenki ott van. Még nem nyilvánvaló az egész. De mindjárt itt a szünet face-n ismerősök vagyunk, de még nem beszéltünk... Hogyan kezdjem el? "Szia, hogy vagy? Szia jó, és te? Jól"...(és kifogytunk a témából A mi a kedvenc színed-típusból, már kinőttünk. Léccy segítsetek fontos lenne

10

Most akkor, hogy tovább?

Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Eddig rám se hederített, de egy fél éve egyre többet beszélünk. Nem vagyok egy nagyon jó képű, de tett már utalásokat arra, hogy szeret. Tegnap volt az osztálytársunk szülinapi bulija. Még táncoltunk is együtt. Most így ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek. Még annyit hozzátennék, hogy ő nem egy plázap***a hanem okos, szép, jó tanuló. Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat adjatok.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!