Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem. Egy hülyeség miatt (1 db)

A barátom szakított velem. Egy hülyeség miatt. Mit tegyek?

A barátom szakított velem olyan indokkal hogy én hazudozok neki és, hogy már más fiúk teccenek nekem..miközben ez teljesen nem igaz...nincsenek tények amik ezt alátámasszák..? mégis azt mondja vannak..mikor pedig rákérdezek akkor nem mond semmit...annyira fáj:-( nem tudom mit tegyek. 1 éve vagyunk/voltunk együtt..tudom hogy szeret és nem értem mért mondja ezeket mikor nekem csak ? számít, ? az életem értelme..és nekem senki másra nincsen szükségem:-( és azt mondja hogy jobb lesz ez így nekem...neki nincs rám szüksége mert "ilyen" lettem...:-((

Legjobb válasz: Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!

Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!
A kérdező hozzászólása: találkoztunk és mondtam hogy beszéljük meg és õ erre elkezdett ordibálni meg mondani a sok hülyeséget rólam ami nem is igaz..és közbe nagyon megbántott:-( pedig tudom érzem azokból hogy viselkedett néhány percben hogy õ is akarja még ezt...csak nem tudom:-(( nem akar már normálisan beszélni errõl...nagyon fáj:-(( fõleg hogy olyan dolgok miatt szakított velem ami nem is igaz...:-(
Szerintem már egyszerûen csak nem szeret, csak nincs elég bátorsága, hogy ezt õszintén megmondja, ezért talál ki olyan dolgokat, amilyeneket állított rólad. ez sajnos egy szánalmas, gerinctelen mód, de ha tényleg szeretne, akkor nem csinálna ilyet. Sajnos túl kell lépned rajta.
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz!mert tudom, hogy szeret..mert ezelõtt a veszekedés elõtt és mindig mutatta hogy szeret...mindent megtett értem..és nem csak mondta, hogy szeret...úgyhogy errõl nincsen szó! Csak nem tudom...annyira félt, hogy ilyen dolgokat mondd már..és minden dologba beleköt..hogy abból mindig veszkedés lesz..:-( pedig én annyira szeretem..nem tudok nélküle élni:-( légyszives még írjatok!
Csúnyán összeveszett velem hofggy "állítólag" nekem másvalakim van pedig rajta kívül senkim sincs meg hogy hazudok stb.Mire én fekaptam a vizet és kiléptem a képbõl.Erre õ megírta msn-en hogy jobb ha szakítunk meg ilyenek.Aztán este felhívtam hogy megbeszéljem vele a dolgokat és szó szerint bõgött a telefonban, hogy nem akar elveszíteni meg stb.Azóta már kibékültünk.Szerintem próbálj beszélni vele hátha sikerül kibékülnötök
A kérdező hozzászólása: mostmár biztos, hogy vége van...azt mondta õt nem érdekli el fog felejteni, mert nekem már nem õ fontos hanem már más dolgok fontosak:-( hogy 'ribanckodjak'( ezt csak én mondok így) miközben ilyenrõl szó nincs mert nem az olyan fajta vagyok...:-( és most kurva szar:-(! mert neki ezek a dolgok vannak a fejébe amiket kitalál, hogy mik lehettek...mindenrõl valami eszébe jut és kombinál:-( és msot kurva szar...azt hiszem tényleg elveszett minden...nem tudom mit tehetnék még?! segítsetek
Ha nem hiszi el azt, amit mondasz, mindenféléket képzelõdik rólad, akkor - sajnálom - de nincs értelme a kapcsolatnak. Tudom, most nagyon rossz érzés, de hidd el, jobb lesz így. Hogy tudnál egy olyan ember mellett élni, aki mindig figyeli a lépéseidet, egy szavadat sem hiszi el és mindig veszekszik!? Hidd el, találsz jobbat is! Fel a fejjel, ne szomorkodj! :)
Nem lehet, hogy valaki más, aki rosszat akar nektek, bekavart kicsit, és õ mondott olyan dolgokat a barátodnak, aminek semmi valóságalapja?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Emiatt elhidegülhet tőlem?

A barátommal már négy éve együtt vagyunk. Manapság egyre többet vitázunk, mert én szenvedélyesen rajongok a katonai repülőgépekért és amikor van egy kis szabadidőm, akkor maketteket rakok össze, vagy repüléssel/repülőgépekkel kapcsolatos könyveket olvasok. De ez szerintem sose ment eddig a mi kapcsolatunk rovására. Tehát vele is sokat vagyok, és szerintem nem igaz, hogy ő vele már nem vagyok annyit. De ez őt valamiért egyre jobban zavarja és nem tudom hogyan szervezzem meg a dolgokat.

1

Hogyan lehet elfelejteni valakit akit szeretünk? Mit kell ahhoz tenni, hogy végbe menjen? Tudom, hogy ki kell vernem a fejemböl, de nem megy, köszönöm a tanácsokat! A legnagyobbik gond az, hogy csak "sajnálatból" érdeklödött

3

Ez mennyire észrevehető?

Ha egy srác aki most csókolózik először,megcsókol egy lányt aki már csókolózott.Akkor azt észre veheti a lány könnyen hogy most csókolózott először?(A lány nem sokszor csókolózott még)

2

Barátságból szerelem lehetséges? A többi lent

Van egy lány (18) akivel jól elvagyunk a baráti társaságban is egyszer el hivtam egy talira az elejèn mind ketten zavarban voltunk de aztàn mind a ketten feloldodtunk. Jol elvoltunk sokat bészélgetünk meg pizzàztunk egyett. Aztán meg egy óráig beszélgetünk még. Utánna elbucsuztunk. Ez most mi lehet bimbozó szerelelem lehet? F(19)

4

Csajok ti mit szólnátok ha a barátotok egyszercsak elkezdene korrektort esetleg alapozót is használni?

Életkort is írjatok!

15

Szerintetek van még értelme?

Nos a helyzet az, hogy kb. 2 hónapja szakítottam a volt barátommal. 1 évet és 1 hónapot jártunk. Eleinte nem akartam vele járni, nem tudom, de nem foglalkoztam vele. Az után elkezdtünk beszélgetni, egyre többet, hivogatott, egyszer-kétszer visszautasítottam, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de mivel sokat beszélgettünk, meg minden, valahogy mégis megpróbáltam vele mert szimpatikusnak tűnt. Lassan beleszerettem, azt hittem tényleg ő az igazi, hisz odavoltam érte, nagyon megszerettem, férfit láttam benne. De kb. egy fél év után észrevettem, hogy nagyon féltékeny, évfolyamtársaimmal ha beszéltem (fiúkkal) akkor mindig megszólt, vagy mindig a munkahelyére kellett elmenjek hozzá, hogy lásson s egy ideig mentem is, meg próbáltam alkalmazkodni nem szóltam semmit. El kezdett kisajátítani, amúgysem jártam sehova, de ha nem csak vele foglalkoztam kiakadt. Kiakadt, hogy ha vele vagyok ne beszéljek másokkal, hanem vele foglalkozzak. Pedig vele foglalkoztam, de nem tudom, nem volt neki elég. Pár hónapon keresztül ez volt, s tűrtem, mert majd változik ez gondoltam, de csak rosszabbodott. Már nem volt olyan mint az elején. Ha hozzám jött haza, akkor ha nem vártam, vagy nem mentem elé a buszhoz megszólt, ha egyes családtagjaim hívtak telefonon mikor nála voltam, akkor is rámszólt, hogy tegyem le. Elég sokat gondolkodtam, meg ettem magam ezen, hisz szerettem őt, de megváltozott, leláncolt, pedig nem jártam másokkal el, de neki ez is sok volt, hogy néha otthon szerettem volna aludni s nem nála. Néha szükségem volt egyedüllétre, mert nem hagyott időt hogy hiányozzon, mert egész nap csak SMS-eket küldött, s ha nem írtam vissza (mert órán voltam) leszólt, hogy miért nem válaszolok, de mindig ez volt. Ezt megelégeltem, s bár hosszabb vívódás után szakitanom kellett vele. Õ volt a második párom, de nem bírtam, hogy lekötött ennyire, hogy nem tudtam vele menni komolyabb társaságba mert ő más személyiség, bulizósabb, úgymond kevésbé kulturált. Nos amióta szakítottunk, azóta mind próbálkozik, meg kérlel, hogy béküljünk ki, hogy ő megváltozik, rájött min csúszott el, és tudna javítani stb. De valahogy nem tudok már bízni benne, hisz nem egyszer szakítottunk már (rövid időre) az év alatt. Szerintetek változna? Igazából nem tudok hinni ebben. Próbálnám elfelejteni, tovább lépni, ismerkedni s élni az életem, de mindig ír. Én speciel nem hinném, hogy működne, s szerintetek ?

4

Ha az önsajnálás a legférfiatlanabb dolog, akkor az emósoknak miért van barátnőjük?

Sokan mondják itt, hogy nincs olyan csúnya ember, akinek ne lenne párja meg hogy a nők nem a külsőre mennek és ebből levezetik az okosságot, hogy azért nincs az itteni kérdezőknek barátnőjük és nem kellenek senkinek, mert önsajnálók és síránkoznak.

Akkor olyanoknak miért van, akik még az ereiket is felvagdossák akkora világfájdalmuk van? Ez üti az egész gondolatmeneteteket, nem?

17

Kinek akar hazudni azzal, hogy szereti?

Annyi meg annyi olyan kérdést olvasok itt és látok az ismerőseim között, hogy
- megcsaltam, de szeretem
- mindig veszekszünk, de szeretem
- nem kívánom már, de szeretem
- folyton semmibe vesz, de szeretem
- más felé kacsingtok, de szeretem
stb...

Ezekkel kinek akar hazudni az adott illető? Magának vagy annak, akinek mondja?

2

Ha egy srác csúnya de értelmes, akkor lehet esélye egy szép de buta lánynál?

Vagy a külső tulajdonságok fontosabbak?

18

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!