Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem. Egy hülyeség (3 db)

A barátom szakított velem. Egy hülyeség miatt. Mit tegyek?

A barátom szakított velem olyan indokkal hogy én hazudozok neki és, hogy már más fiúk teccenek nekem..miközben ez teljesen nem igaz...nincsenek tények amik ezt alátámasszák..? mégis azt mondja vannak..mikor pedig rákérdezek akkor nem mond semmit...annyira fáj:-( nem tudom mit tegyek. 1 éve vagyunk/voltunk együtt..tudom hogy szeret és nem értem mért mondja ezeket mikor nekem csak ? számít, ? az életem értelme..és nekem senki másra nincsen szükségem:-( és azt mondja hogy jobb lesz ez így nekem...neki nincs rám szüksége mert "ilyen" lettem...:-((

Legjobb válasz: Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!

Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mégis "milyen" lettél. Mondja el, hogy mi a problémája, mi nem tetszik neki és ígérd meg - és tartsd is be, hogy változtatsz rajta, ha lehetséges. Írtad, hogy nem mond semmit: de igenis mondja el, mert egy kapcsolat két emberrõl szól és a problémákat csak együtt lehet megoldani. A legfontosabb pedig az õszinteség! Ha "visszafordítható" a dolog, akkor vagy most, amíg friss a szakítás - legalább én így tenném!
A kérdező hozzászólása: találkoztunk és mondtam hogy beszéljük meg és õ erre elkezdett ordibálni meg mondani a sok hülyeséget rólam ami nem is igaz..és közbe nagyon megbántott:-( pedig tudom érzem azokból hogy viselkedett néhány percben hogy õ is akarja még ezt...csak nem tudom:-(( nem akar már normálisan beszélni errõl...nagyon fáj:-(( fõleg hogy olyan dolgok miatt szakított velem ami nem is igaz...:-(
Szerintem már egyszerûen csak nem szeret, csak nincs elég bátorsága, hogy ezt õszintén megmondja, ezért talál ki olyan dolgokat, amilyeneket állított rólad. ez sajnos egy szánalmas, gerinctelen mód, de ha tényleg szeretne, akkor nem csinálna ilyet. Sajnos túl kell lépned rajta.
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz!mert tudom, hogy szeret..mert ezelõtt a veszekedés elõtt és mindig mutatta hogy szeret...mindent megtett értem..és nem csak mondta, hogy szeret...úgyhogy errõl nincsen szó! Csak nem tudom...annyira félt, hogy ilyen dolgokat mondd már..és minden dologba beleköt..hogy abból mindig veszkedés lesz..:-( pedig én annyira szeretem..nem tudok nélküle élni:-( légyszives még írjatok!
Csúnyán összeveszett velem hofggy "állítólag" nekem másvalakim van pedig rajta kívül senkim sincs meg hogy hazudok stb.Mire én fekaptam a vizet és kiléptem a képbõl.Erre õ megírta msn-en hogy jobb ha szakítunk meg ilyenek.Aztán este felhívtam hogy megbeszéljem vele a dolgokat és szó szerint bõgött a telefonban, hogy nem akar elveszíteni meg stb.Azóta már kibékültünk.Szerintem próbálj beszélni vele hátha sikerül kibékülnötök
A kérdező hozzászólása: mostmár biztos, hogy vége van...azt mondta õt nem érdekli el fog felejteni, mert nekem már nem õ fontos hanem már más dolgok fontosak:-( hogy 'ribanckodjak'( ezt csak én mondok így) miközben ilyenrõl szó nincs mert nem az olyan fajta vagyok...:-( és most kurva szar:-(! mert neki ezek a dolgok vannak a fejébe amiket kitalál, hogy mik lehettek...mindenrõl valami eszébe jut és kombinál:-( és msot kurva szar...azt hiszem tényleg elveszett minden...nem tudom mit tehetnék még?! segítsetek
Ha nem hiszi el azt, amit mondasz, mindenféléket képzelõdik rólad, akkor - sajnálom - de nincs értelme a kapcsolatnak. Tudom, most nagyon rossz érzés, de hidd el, jobb lesz így. Hogy tudnál egy olyan ember mellett élni, aki mindig figyeli a lépéseidet, egy szavadat sem hiszi el és mindig veszekszik!? Hidd el, találsz jobbat is! Fel a fejjel, ne szomorkodj! :)
Nem lehet, hogy valaki más, aki rosszat akar nektek, bekavart kicsit, és õ mondott olyan dolgokat a barátodnak, aminek semmi valóságalapja?

Van egy lány, velem egy idős, nagyon jól néz ki, csak nem ismer, már megprobáltam megkérdezni tőle, de sajnos folyton körbe veszik a barátai és az egyik osztálytársa a haverom és mindig minden hülyeséget mond rólam. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)

Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)
de az a legjobb ha van iwiwje, ott csak jelöld be, és írj neki valamit de ne azt hogy tetszik neked hanem valami általános dologrol hogy mondjuk te vagy az a lány aki a másik osztályba jár vagy valami hasonlot, mindengy mit csak ne tért rá rögtön a lényegre elöször kezdjetek el dumálni mindenféléröl hogy lássa hogy jó fej vagy, utána már könnyü dolgod lesz, ha pedig neten nem tudsz vele kapsolatba lépni akkor probáld meg kideriteni hogy suli után mit szokott sinálni hova sokott menni, és menj oda.

Egyfolytába egy fiun jár az eszem és róla álmodok tök hülyeségeket . A barátnõim szerelmesek lettek belé és nem tudom felvenni velük a küzdelmet! (Lent) mit tehetnék?

Én màr tanév elején szerelmes voltam belé csak nem mondtam a baràtnõimnek ... és ha most elmondanàm neki tuti azt mondanàk ,hogy õk elöbb szerelmesek voltak belé ... a multkor is ugy volt h elöbb szerelmes voltam valkibe és kiszerettem belõle a baràtnõim beleszerettek és a nap minden percébe róla pletykàlkodnak ... visszatérve a mostani pasira mit tehetnék ? Van egy kis ötletem : ha làtom õt akkor egy kicsit furcsàbb leszek : nem pletykàlkodok a többiekkel ... de a ti véleményetekre vagyok kivàncsi !

Legjobb válasz: Elõször is hadd tegyek fel egy kérdést? 11, talán 12 évesek vagytok? Mert úgy megértem. Most pedig engedd meg, hogy elmagyarázzak valamit Neked, csillagom: ha "szerelmes" vagy egy srácba, akkor kuuurtabeszettül nem az fog számítani, hogy melyik barátnõcskéd látta meg elõbb, vagy mi, hanem hogy (ez valószínûleg sokkoló hatással lesz Rád) a srác mit érez. Ugyanis erõsen elképzelhetõ még az a döbbenetes verzió is, hogy mindannyian annyira hidegen hagyjátok, hogy az beszarás. De ha mégsem, akkor - drága virágszálam - õ fog dönteni, nem az, hogy ki látta meg elõbb.

Elõször is hadd tegyek fel egy kérdést? 11, talán 12 évesek vagytok? Mert úgy megértem. Most pedig engedd meg, hogy elmagyarázzak valamit Neked, csillagom: ha "szerelmes" vagy egy srácba, akkor kuuurtabeszettül nem az fog számítani, hogy melyik barátnõcskéd látta meg elõbb, vagy mi, hanem hogy (ez valószínûleg sokkoló hatással lesz Rád) a srác mit érez. Ugyanis erõsen elképzelhetõ még az a döbbenetes verzió is, hogy mindannyian annyira hidegen hagyjátok, hogy az beszarás. De ha mégsem, akkor - drága virágszálam - õ fog dönteni, nem az, hogy ki látta meg elõbb.
Elnézést, az elsõ mondatomban az pont akart lenni. Nevermind, amúgy pedig ha meg akarod szerezni õt, (bár korodból adódóan reményeim szerint csak kézenfogva sétálásra) akkor beszélgess vele, az "értelmes" barátnõidtõl mentesen.
Végezz önkielégítést. Ha még mindig kell, "vedd fel a küzdelmet"... Istenem, de röhejes ez... :D Mintha, nem a fiún múlna, kihez közelít majd. Illetve múlhatna rajtad is, de ilyen kis trükközésekkel semmire sem mész..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!