Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem szeretkezni (13 db)

Miért nem kezdeményez a barátom amikor szeretkezni akarok vele, és miért nem nyomul?

Legjobb válasz: Sokminden közrejátszhat abban, hogy a barátod nem veszi fel a kezdeményezõ vagy a domináns szerepet szeretkezéskor. Lehet, hogy valamely kellemetlen élménye gyökerezik a háttérben, amely passzivvá teszi. Az is lehet, hogy a kapcsolatotokban Te "viseled a nadrágot" és ez kihat a szexualitásra is. Én személy szerint azt ajánlom neked, hogy próbáld meg elõször finoman noszogatni vagy dicsérni ha úgy cselekszik, ahogyan az neked tetszik. Nemcsak szavakkal tudsz az elégedettségednek hangot adni, hanem testbeszéddel, no meg akár egy nagy és kellemes sóhajtással. Ha elég türelmesen állsz hozzá, meglásd változtathatsz rajta.

Sokminden közrejátszhat abban, hogy a barátod nem veszi fel a kezdeményezõ vagy a domináns szerepet szeretkezéskor. Lehet, hogy valamely kellemetlen élménye gyökerezik a háttérben, amely passzivvá teszi. Az is lehet, hogy a kapcsolatotokban Te "viseled a nadrágot" és ez kihat a szexualitásra is. Én személy szerint azt ajánlom neked, hogy próbáld meg elõször finoman noszogatni vagy dicsérni ha úgy cselekszik, ahogyan az neked tetszik. Nemcsak szavakkal tudsz az elégedettségednek hangot adni, hanem testbeszéddel, no meg akár egy nagy és kellemes sóhajtással. Ha elég türelmesen állsz hozzá, meglásd változtathatsz rajta.
Az is lehet, hogy úgy godndolja, hogy a nyomulással nem tenne jót neked, beszéljétek meg, mond el neki hogy mit szeretnél, hogy õ mit csináljon veled, vagy hogy nyugodtan kezdeményezzen, mer te ezt igényleg és a szexet is, lehet hogy csak egy kis bátorítás kell neki.
hát... ilyen egyszerû kérdést nem nyomulós fajta(ja, meg ilyet se hallotam még, hog yegy lány szereti ha nyomulnak!) na mindegy nem ezen fogok fent akadni... nekem 5.gyére eset le a tantusz, hogy a barátnõm szeretkezni akkar de rájöttem(ugye milyen okos vagyok, csak elne mondjam senkinek) vicc! Üdv.: Vista
a kérdés, hogy ez gyakori probléma-e vele, vagy csak volt ilyen napja mikor nem akarta.. a következõ, hogy te milyen gyakran kivánod vele... - lehet mondjuk a te dominanciád, az ellenkezõjét váltja ki belõle, probáld ki vegyél vissza a tempóból és várd meg mikor is õ kezdeményez, érezze már magát férfinak, mert igy elveszed tõle ezt a szerepet...

Nálatok is így van? A barátom nem hajlandó velem peteéréskor szeretkezni. Gumival védekezünk, nem értem, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: biztos, hogy peteérésre gondolsz és nem menstruációra? mert a ciklus közepén van a peteérés amit hacsak nem számol a pasid elég nehezen tudja kikerülni. Ha tényleg a menstruációs ciklus félidejében nem akar szeretkezni veled akkor gondolom attól tart, hogy gyereketek lesz, mert peteéréskor a legnagyobb az esélye a megtermékenyülésnek.

biztos, hogy peteérésre gondolsz és nem menstruációra? mert a ciklus közepén van a peteérés amit hacsak nem számol a pasid elég nehezen tudja kikerülni. Ha tényleg a menstruációs ciklus félidejében nem akar szeretkezni veled akkor gondolom attól tart, hogy gyereketek lesz, mert peteéréskor a legnagyobb az esélye a megtermékenyülésnek.
Ez lelki doog, úgyhogy szerintem ne erõltesd. Bírd ki azt a pár napot... persze kényeztetni akkor is lehet téged, oldja meg!
Biztosra akar menni. Nem szeretne egy véletlen terhességet. Komoly, felelõsség teljes gondolkodásra vall. Talán korábban volt már a témában rossz tapasztalata.
Nem értem ez miért baj. Fél, hogy kiszakad a gumi és teherbe esel. Nem akar kockáztatni.
egy ismerõs csajt így már 2-szer csinált fel a barátja(gumival védekeztek de ha hova mikor élvezett a srác arról fogalmam sincs). De amúgy kb. 1% esélye van a gumigyártó vállalatok szerint, aztán ezen lehet gondolkozni, hogy az sok vagy kevés.
A kérdező hozzászólása: köszi. mondjuk mostanában mindig egy-egy nappal korábban jött meg. de gumival csinálnánk, és nem bennem menne el. szerintem így nem lehet baj. vayg valakinek van más tapasztalata?
A kérdező hozzászólása: k
Figyelj egy olyan pontos ciklusnál, ahol mindig szinte órára pontosan is jön meg már évek óta is becsúszhat bármikor a baba.Védekezéssel viszont nem csúszik be.Képzeld el, hogy még annak is lehet peteérése a semmibõl, aki nem menstruál, vagy csak egy évben egyszer....
Megbeszélni vele, hogy te ilyenkor kívánod a legjobban és ha már nem akar kockáztatni akkor legalább találjatok ki valami jó kis erotikus játékot ahol nincs közösülés de azért mindenki megkapja a magáét.
Fél, hogy a kis peték felmásznak a farkába, és ott agyrákot okoznak.
A kérdező hozzászólása: igen, a peteérésre. pontosan tisztában van azzal, hogy mikor melyik állapotában vagyok a ciklusomnak. igen, tart a teherbeeséstõl (egyikünk sem abortuszpárti), de gumival védekeznénk, és nem bennem menne el. én ilyenkor nagyon kívánós vagyok, és sértõ, hogy õ (talán a félelem miatt) ilyenkor nem kíván. ilyenkor érzem magam a legkívánatosabbnak.
Gumival kihuzni :) Fogamzásgátlót esetleg mellé? De most komolyan. Szerintem a gumi elég, egyébként pedig lehet késõbb a gumiba kis vizet engedni, akkor kiderül, lyukas-e, ha ennyire féltek...
vagy simán elgurult a gyógyszere nem lehet, hogy szégyelli magát elõtted??
Szerintem ez nem normális dolog. Rúgd ki!
Engem is nagyon felizgat ha szemkötõ van a lányon. Tetszik neki hogy nem látsz semmit és kiszolgáltatott vagy. vagy még egy dologra tudok gondolni hogy a saját testén tart valamit kifogásolhatónak és nem akarja hogy lásd vagy elmenjen tõle a kedved. nemhiszem hogy ha nem tetszenél neki akkor veled lenne vagy eláltalán szexelnétek.
A kérdező hozzászólása: Velem veteti fel csak. Nem küldenék képet neten senkinek, de azt mondja hogy nem vagyok csúnya.
Ha nincs valami hajlama mondjuk amikor az ember szereti jelmezben akkor hagyd a fenebe mert egy idiota.Ezzel le is alaz.
Fétis? Jó kifogás sosem rossz :) Fekete nylonszatyor nem volt még?
Ha jol ertem, te hordod a maszkod, vagy? :o :D Igazabol van egy ismim, aki csipi az ilyesmit, de azert nem MINDIG kell neki.:D Am meg, probalj pozitiv lenni, lehet csak neked merte ezt bevallani, vagy csak most nyugodott bele, vagy nem'tom :D
Küldj magadról arcképet privátban, megmondom mi a véleményem! De szerintem ha csúnya lennél eleve nem is mutatkozna veled mások elõtt, szóval lehet, hogy eddig minden barátnõjénél más- és más szokása volt.
Maszk tartósabb mint a papírzacskó lehet azért ezt használja.
Létezik ilyen fetis , bár arra nagyon kíváncsi lennék milyen maszk...? Az anyaga is utalhat arra, hogy tényleges fetis vagy valami más..... Szerintem nem lenne túl logikus, hogy csúnyának tart.....akkor minek jött veled össze.

A barátom teljesen más lett, amióta kirúgták a munkahelyéről. Mindig elkezd veszekedni velem minden apróságon, azért is ha én nem akarok vele minden nap minimum kétszer szeretkezni. Ha megmondom, hogy szakítok vele, elkezd hisztizni. Mit tehetek?

Én 26, ? 29.

Legjobb válasz: mondjuk segíthetnél neki munkát keresni, és mondjuk megérthetnéd a helyzetét, neki sokkal rosszabb mint neked és te még a szakítással rúgsz is bele egyet. Gondolkodjatok má, nem dísznek van az agyunk, hanem az a fõ feladat megoldó képessegünk rendszere. Vágd pofán ha túl sokat veszekszik, és mondd a szemébe hogy Te nem ilyennek ismerted meg, és hogy kapja össze magát. :)

mondjuk segíthetnél neki munkát keresni, és mondjuk megérthetnéd a helyzetét, neki sokkal rosszabb mint neked és te még a szakítással rúgsz is bele egyet. Gondolkodjatok má, nem dísznek van az agyunk, hanem az a fõ feladat megoldó képessegünk rendszere. Vágd pofán ha túl sokat veszekszik, és mondd a szemébe hogy Te nem ilyennek ismerted meg, és hogy kapja össze magát. :)
szeretkezz vele naponta minimum kétszer, ilyen egyszerû
Nem a legkellemesebb érzés amikor az ember elveszíti a munkáját. Természetes, hogy most ingerült. Inkább próbáld vigasztalni és túljuttatni õt ezen mint, hogy mindjárt a szakításon gondolkodj.
Micsoda IQ betyár válaszok... Még hogy verd pofán meg szeretkezz vele, ha van kedved, ha nincs. Légy vele türelmes, de mondd meg neki, hogy kapja össze magát. [email protected] a helyzet, de nem a világ vége, lesz ennél jobb munkája is. Csak ne hagyja el magát és ne rajtad töltse ki a mérgét. Azon, hogy szakítani akarsz, még jó hogy kiborul. Gondolj bele, elvesztette a munkáját és most még téged is elvesztene.
Most mélyponton van. Érthetõ, hisz a mostani helyzetben elveszíteni a munkahelyet, nem túl jó dolog!!! Ha igazán szereted, nem a szakításon gondolkozol, hanem azon, hogy segíthetnéd ki a gödörbõl! Légy vele türelmes, és megértõ!!!
Ne haragudj, de ti nõk is lehettek mélyponton, és ennek a megértésnek a többszörösét várnátok el ilyen helyzetben. Összezavarodott, ingerült lett most a párod, rengeteget vesztett az önbizalmából! Ott a válasz a kérdésben egyébként, de nem tudom, én csak tapasztalatból mondom ezt, sokszor nehéz megérteni egymást a férfinak és a nõnek hiába vannak együtt :(
Magyarázd el neki, hogy egy ember értékét nem befolyásolja, hogy van-e állása és pénze, vagy nincs. Még akkor sem, ha az egész szájba szeretett világ ezt sugallja. És tényleg gondold így.

Mit csináljak? A barátom alig akar velem szeretkezni álltalában én könyörgök már szinte hogy szeretkezünk végre van hogy hónapokig se kívánja normális ez?

azt mondja jó vagyok az ágyban és látom hogy kíván is naponta többször is van hogy nekem esik belekezd és az el?játék után fogja és elintézi magát aztán ott hagy engem és közbe se foglalkozik nagyon velem max a melleimmel normális ez?mit csináljak?

Legjobb válasz: ha akarsz egy kis kalandot dobj egy privit^^

ha akarsz egy kis kalandot dobj egy privit^^
Utolsó vagyok: bocs a helyesírási hibákért.
Kedves kérdezõ! Szerintem te fogalomzavarban élsz. Összekevered a barátságot a szerelemmel. Ahogy róla írtál, abban és például sehol sem fedezem fel olyasmit, hogy a kapcsolatotoknak szexuális töltetet lenne, hogy szerelmes lennél belé, kívánnád stb. Azt írtad, hogy szereted, de egy szót sem arról, hogy férfiként. Az, hogy kicsi korod óta ismeritek egymást, és számíthatsz rá mindenben, az egy dolog. Szép és értékes dolog, de ez barátság és nem szerelem. Hidd el nekem, hogy ha a barátod szerelmes lenne beléd, úgy szeretne mint nõ a férfit, akkor nem lenne kérdés, hogy lefekszik-e veled. Olyan nincs, hogy szerelmes vagyok valakibe, és nem akarok lefeküdni vele. Hiszen pont az különbözteti meg a barátságot a szerelemtõl, hogy szexuális töltete van. Nálatok ilyen nincs. Mondd meg õszintén: nem érzed az önbecsülésed sárba tiprásának, hogy nem érdekled, mint nõ, nem érdekli az, hogy kielégítsen, és még neki állna feljebb, hogy neked semmi nem elég? Az tuti, hogy ha egy pasi ezt megcsinálná velem, akkor mehetne a levesbe. Ugyanis, ha megcsinálja, akkor nem szeret, ha pedig nem szeret, akkor a fene megette a kapcsolatot. Viszont a többieknek is igazuk van abban, hogy nem fog megváltozni. Nem benned van a hiba, egész egyszerûen nem szerelmes beléd, és nem kíván úgy, mint ahogy egy egészséges párkapcsolatban elvárható. Tehát a kérdésedre - Mit csináljak? - két opció lehetséges: vagy szakítasz vele, és keresel egy olyan fiút, aki szerelemmel szeret - vagy pedig vele maradsz, de akkor ez a helyzet fennmarad, te kielégítetlen leszel, fásult és frusztrált, de elõbb-utóbb így is vége lesz a kapcsolatnak. Ha elõbb nem, akkor abban a pillanatban, amikor egyikõtök szerelmes lesz. Ha pedig esetleg mégsem szakítotok, akkor meg félre fog(tok) járni. Jobb ez így szerinted?
Az lesz a vége amit egyik válaszodban már említettél is, megundorodsz tõle, tönkreteheti az egész késõbbi szexuális életedet! - da he szerinted ezt el kell tûrnöd, hát rajta... Egyébként ahogy leírod a kapcsoaltotokat ezt nemvezik igaz barátságnek, de nem szerelemnek, ott jelen van a kölcsönös kényeztetés, intim együttlét, ami nálatok szinte egyáltalán nincs - ahogy a barátoknál se.
Pedig az a legjobb megoldás, amit 85%-os írt. Adj neki ultimátumot. Mond meg neki, hogy ez így neked szar. Ha nem változtat rajta, akkor meg küldd el. Ha ezeket nem teszed meg, hanem tûröd tovább, az már csak a TE hibád, de akkor ne hisztizz.
De, az igaz barátság örök. Legalábbis lehet örök. Én nem családról beszéltem, mert az más szituáció. Azt mondtam, hogy a barátság mint olyan, az ember életében legalább olyan fontos, mint a szerelem. Vagy te úgy képzeled, hogy családod lesz, és semmi mással nem fogsz foglalkozni, csak a férjeddel és a gyerekekkel? Ugye ezt nem gondolod komolyan? És ha pl. a férjed barátokkal akar focit nézni, monnyuk? Akkor ne nézze, mert veled foglalkozzon és a gyerekekkel? Ha az embernek családja van, akkor igen, õk az elsõk, DE! nem csak belõlük áll az élet. Majd meglátod. Szóval rosszul látod a dolgokat, de majd idõvel rájössz.
A kérdező hozzászólása: de az is lehet h csak elkényeztetett és elmondása szerint annyira jól csinálom a dolgokat h szívesebben fekszik miközben kényeztetem mint h megmozduljon..vagy kevésbé élvezhetõ számára az ha velem foglalkozik vagy nem tudom de ez elég dúrva lenne de ez is megfordúlt már bennem
A kérdező hozzászólása: elöször is mikor együtt vagyunk sose megy el hamar és nem vagyok szörõs..mit keresek mellette?kisgyerek korom óta ismerem együtt nõttünk fel a szeretetet úgy is kilehet mutatni h mindíg mindenbe mellettem volt segítet bíztatott sose hagyot magamra mindíg fordúlhattam hozzá és tényleg nem tudom h mi történhetet igen én is gondoltam már arra h önzõ vagy hogy velem van valami baj vagy h egysezrûen retteg a babától de aztán mindegyiket megcáfolta és õ úgy gondolja h mindent teljesen rendben van így már nem is merem nagyon felhozzni újra a témát hisz látom h csak kiborúl h nekem smemi se elég stb..de az is lehet h mivel nagyon régóta ismerem és sokáig nem volt szex mivel gyerekek voltunk lehet h hozzá szokot ehez vagy nem is tudom szóval lehet nem tud túl lépni mert ha most ismernék meg valakit akkor ez nem lenne kérdés szerintem na de úgy h elötte évekig nem hagytam csak petting volt max így lehet h ez bele vésõdött vagy nem is tudom lehet hülyeség.amúgy meg valóban nem arról van szó h ne lenne lehetõségem nagyon sokan örûlnének ha szakítanánk és 1-2 vel én isnagyon jól érzem magam de még is más mint vele õ már a részemmé vált nem hiszem h tudnánk egymás nélkûl sokáig élni és mivel elsõk vagyunk egymásnak úgy érzem én dolgom lenne megtanítani erre is de tanácstalan vagyok mert eddíg nem okozott nagy problémát nekem de most már nagyon igényelném h ebbe is melletem legyen
Az alapján amit leírtál szerintem akivel most együtt vagy nagyon bunkó.Nála ez már rég nem a félelemrõl szól hogy esetleg baba lesz mert akkor nem csinálná ezt a védekezés számtalan módját használhatná ha boldoggá akarna tenni.Nem akar veled szeretkezni.Nem érdekli hogy neked mi lenne jó mit szeretnél mire vágysz.Nagyon fiatal vagy még ne pazarolj el több idõt egy ilyen buta, önzõ, nemtörõdöm gyerekre. Magam részérõl bármit megadnék azért ha jönne egy olyan lány akit nem zavar hogy szûz vagyok boldogan nyugodtan lehetnénk egymással mert tudnám hogy ugyanannyira szeret engem mint én õt.És ha naponta többször is kívánná velem a szexet az maga lenne a paradicsom.
1lehet hogy azert nem akar veled szeretkezni mert fel hogy hamar elmegy es nem akarja hogy rossz legyen neked... 2borotvald le a puncid
Kedves kerdezo... Amikor ket ember szereti EGYMAST az nem azt jelenti , hogy az egyik egy onzo [email protected] a masik meg kielegitetlenul szenved mellette mert mar "annyi mindent tuleltek"... Bocsass meg a durva szavakert de ez baromsag. Ha nem elegit ki teged akkor kerlek valaszolj nekem... Mifele mas modon mutatja ki , hogy szeret teged? Ha a majdnembaba incidens miatt nem szeretkezik veled akkor hasnaljatok szupervastag szakithatatlan gumit vagy mittomenmilyen fogamzasgatlot. Ha ezutan sem hajlando boldogga tenni es ebben az esetben nem csak a testi boldogsagra gondolok hanem a lelki egyensulyodra arra , hogy magadban erezhesd vegre...akkor milyen mas megoldas marad? Leszopod amikor uri jokedve ugy kivanja? Nezed ahogy ismet kiveri az helyett , hogy beled hatolna? Ez nem megoldas. A baratod vagy betegesen retteg attol , hogy teherbe esel... vagy egy BETEG ember akivel nem szabad a tovabbiakben egy percet sem elvesztegetned. Fiatal vagy es a sajat bevallasod szerint helyes. MIT KERESEL EZ MELLETT A GORENY MELLETT? Amit te szeretnel az egy teljesen normalis erzes amire mindenki joggal vagyik. Adj neki ultimatumot ha akarsz egy utolso utani megerositest is arrol, hogy mi a helyes dontes. Ha ezutan sem tesz ERTED semmit akkor valj meg tole. Ez hosszura sikerult valasz lett... de utalom , hogy abszolut bizonyossaggal tudom , hogy mi a helyes megoldas az esetedben es nem latom , hogy meg akarnad lepni. Remelem sikerul meggyozni valahogy es segitett a valaszom! Ha barmilyen kerdesed lenne akkor batran kuldj privit. Nagyon szeretnek neked segiteni!
Elnézést az off-ért, de így visszaolvasva, tele vagyok hibával. Már fogalmazni sem tudok. Bocs, hiába van késõ este, mégiscsak át kellett volna olvasnom elküldés elõtt.
A kérdező hozzászólása: semmi baj, hát igazából nem tudom lehet benne valami de most õszintén szerinted anyud apud szerelmes egymásba?mert szerintem nem, egy idõ után már a szerelem elmúlik aztán újra fellángol néha stb és igazából a szeretett az ami örök és barátokra azért másként gondol az ember és szerintem egy kapcsolat nem attól kapcsolat mert éjjel nappal egymást falják és szerintem a barátságot és a szerelmet nem a szex választja el egymástól vagy nem tudom én barátaimmal nem osztok meg mindent és közel se olyan fontosak és én egy szóval se mondtam h mi sose kívánjuk egymást vagy hogy nincs köztünk testi kapcsolat vagy h ne kivánna engem egész egyszerûen csak valamiért nem akar velem szeretkezni és ez az amit nem értek és erre keresem a választ nem hiszem h az a megoldás h nem dugsz meg akkor szia már nem is szeretsz
A kérdező hozzászólása: barátos dologgal még mindíg nem értek egyet többiben igazatok van.igaz barátság sem örök ha lesz egy férjem tõle gyerekeim azokkal fogok foglalkozi nem lesz senki másnak helye ott férjemmel osztom meg gondjaim bajaimat vásárólni stb meg családtagjjaimmal járok el igaz barátság is csak addíg van amíg nem nõ fel az ember ismeretsége megmarad de az lehetetlen h találkozgason és rátámaszkodjon vagy legalább is sztem elég furcsa lenne akkor a férjvel nem lenen oké már minden sztem nem fér bele más ember egy családba bizonyos kor után szóval barátok nem fontosabbak mint a szerelmed én még mindíg így gondolom persze bizonyos életkorig fontosabbak de nem ökök állapot ez
16:07-es vagyok. Nos, akikrõl te beszélsz, azok nem barátok, hanem haverok. Az igazi barátság az akkor is barátság, amikor már felnõttetek. És hidd el, egy igazi barátságnál nagyobb esélye van annak, hogy örökké tartson, mint egy épp aktuális szerelemnél. Mármint a szerelmek "jönnek, mennek", de az igazi(!!!) barátság megmarad. Ez így van. Hidd el, hogy a barátok legalább olyan fontosak az ember életében, mint a szerelem. Mielõtt még azt gondolnád, hogy bajom van a szerelemmel, elárulom, hogy nincs. Lubickolok a boldogságban, viszont koromnál fogva jóval kritikusabb vagyok, mint korábban, és az engem ért tapasztalatok, csalódások stb. miatt nagyon sok mindent másképp látok, mint mondjuk tíz éve. A másik pedig: nem értem, miért ostorozd önmagad? Miért te lennél a felelõs a kialakult helyzetért? De még inkább: miért neked kellene helyrehoznod? Ez akkor lenne igaz, h te lennél õ, vagy te nem akarnál vele lefeküdni. Nézd, õ felnõtt ember, nem egy gyámoltalan gyerek. Ha õ valamit elcse**tt, azt ne te akard megoldani. Sõt, mi több: ne akard helyette élni az életet. Vigyázz, ne anyáskodj a pasi felett; azt nagyon nem szeretik.
Valahogy nem latom , hogy ez mikeppen lehetne a te felelosseged. Minden embernek joga van a boldogsaghoz es ezt mellette nem lelheted meg. Ha a baratja vagy... Mert nem a szerelmese vagy az biztos, akkor ugyis kapcsolatban maradtok es tudsz neki segiteni. De az utatokat szerintem kulon kell folytatnotok.
A kérdező hozzászólása: lehet nem én vagyok az anyja de még is úgy érzem én tehetek arról h ilyen lett hisz hagytam, elkényeztettem elég sok mindenben és vissza felé mindíg beletörõdtem h nem müködik és lemondtam inkább róla nem csak a szexrõl mindenrõl kb így most az én dolgom lenne helyre hozzni is
A kérdező hozzászólása: barátaimat sose tartottam fontosnak ahogy nõ az ember változk a társasága is barátok ismerõsökké válnak szóval barátok épp ugyan úgy múlandóak a szerelmem viszont lehet örök is barátaimmal nem fogok családot alapítani és életem végéig melletük élni.amúgy köszi a válaszod sok igazság van benne holnap meg próbálom megbeszélni vele
Megint én. Azt írod, hogy a barátok közel se olyan fontosak. Ezalatt pontosan mit értesz? Mert igenis fontosaknak kellene lenniük. A barátság legalább olyan fontos egy ember életében, mint a szerelem, sõt. (Hiszen egy barátság akár egy életre is szólhat, míg a szerelem nem biztos.) Szóval egy pasi/nõ miatt sem érdemes hanyagolni a barátainkat, ha esetleg késõbb nem arra akarunk eszmélni, hogy elvesztettük õket önnön önzõségünk miatt.
De aranyos vagy! (És ezt most nem szarkazmusból írom.) Na, figyu, akkor pár dolog, ami talán segíthet. Elõször is hidd el, hogy a barátságot és a szerelmet igenis a szex választja el egymástól. Pontosabban szólva a szexualitás, de most ne szõrözzünk ilyen kis nyelvtani apróságokon. Hogy ki tanítsa meg a fiút arra, hogy esetleg más lányokkal hogy viselkedjen, hiszen te voltál az elsõ? Ez nagyon kedves, de nem vagy az anyukája. Ez ekkor már nem a te dolgod. Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Párkapcsolatok - kinél több, kinél kevesebb -, szituációk; ezek azok, amik alakítják az embert olyan szempontból, hogy megérjen egy igazi, "felnõtt" kapcsolatra, hogy tudjon bánni, viselkedni a másik nemmel. Az, hogy az én szüleimmel mi a helyzet ilyen szempontból, az tök lényegtelen, mert õk 30 éve házasok, és felneveltek két gyereket. Ti nem vagytok házasok, és nem éltetek meg olyan szitukat, mint õk, már csak korotoknál fogva sem. De abban biztos vagyok, hogy köztük volt rendes szexuális kapcsolat, hiszen megszülettem. :-) Amúgy meg érdekes kérdés ez a szerelem. Mert mi is a szerelem? Lángolás, szenvedély, pillangók a hasban? Igen, az elején. Késõbb már kevésbé, de ez az élet rendje. Ugyanis az idõ múlásával a kezdeti lángolás egy olyan mélységes mély szeretetté alakul át, ami ugyanakkor messze túlmutat a szeretet szó azon értelmén, amit köznapi értelemben használunk rá. Igen, évek múlva már nem lesznek pillangók a hasban, és izzadni sem fog a tenyerünk, mégis olyat kapunk helyette, ami többet ér a kezdeti rózsaszín felhõknél. És természetesen ebbe beletartozik a rendszeres, mindkét fél számára kielégítõ szexuális élet. Nem éltem még annyit, hogy véleményt tudjak arról mondani, hogy tényleg létezik-e az, hogy hosszú éveken át fenntartsuk a szenvedélyt, de hiszek benne, hogy létezik. Persze, ahogy te is mondtad, hol nagyobb a láng, hol takarékon van. De hát ez természetes is. Az attól még lehet szerelem, hogy nem dobog hevesebben a szíved, ahogy meglátod õt, érted? Talán jobb is, hogy így van, hiszen ezer más dolog is van az életben, amivel foglalkozni kell. Viszont szex nélkül nincs szerelem. Fõleg, ha két ember együtt van.(Ugyanis a szerelem azt is jelenti, hogy le akarsz feküdni a másikkal, örömet akarsz neki okozni - nemcsak saját magadnak! -, érezni akarod õt. Mert imádod minden porcikáját, az illatát, az egész lényét, úgy, ahogy van. Ez viszont idõtõl függetlenül is lehet így. Vagyis fél év után és tíz év után is.) Véleményem szerint beszélgess errõl sokat a barátoddal, és kérdezd meg, miért ódzkodik a szextõl. Az egy félmegoldás (se), hogy elkezditek, majd õ kiveri, vagy te kielégíted orálisan, miközben neked semmi se jut. Ez most hogy van? Szeret téged? Örömet akar neked szerezni? Ha szeret, szerintem erre kell, hogy törekedjen. Vagy valami miatt szorong? Én biztos vagyok benne, hogy alapesetben vérig lennék sértve, ha velem nem törõdne, és csak a saját örömét nézné. Mert a szerelem kölcsönösséget is feltételez. Szerinted nem? Amúgy pedig igenis tud problémát okozni, ha a szex nem mûködik. "Válóok" is lehet sajnos, hidd el. Korábban én sem hittem el, de sajnos meg kellett tapasztalnom...
A kérdező hozzászólása: és talán lehet hogy igazatok van hogy egy önzõ alak és hogy nem õ az igazi és kéne mást keresnem de mivel én vagyok neki az elsõ ki tanítsa meg arra hogyan legyen más ha nem én?inkább ebbe adhatnátok tanácsokat hogy hogyan közöljem vele h ez így nem lesz jó..meg hogy mit csináljak vele h megszeresse vagy nem is tudom élvezze azt is ami nekem jó és szenteljen rám kicsit nagyobb figyelmet ilyen téren is.nem akarom elinni h ez megoldhatatlan lenne
A kérdező hozzászólása: "Az lesz a vége amit egyik válaszodban már említettél is, megundorodsz tõle, tönkreteheti az egész késõbbi szexuális életedet!"igen ettõl félek én is ezért próbálok most kitalálni valamit és segítséget kérni másoktól hozzá
Szerinted ez nem elég indok? Le sem szar. Ilyen életet akarsz? Egyáltalán nem foglalkozik veled. Neki nem fontos, hogy neked is jó legyen. Ez így nem normális.
menjetek pszichológushoz.. a válaszaid alapján nincs jobb ötletem
Hónapokig nem szeretkezik veled, aztán meg azt írod, naponta többször is. Hogy is van ez? Mindenesetre én már régen megszabadultam volna tõle.
A kérdező hozzászólása: én 19 õ 20 1x megilyedtünk h baba lesz komolyabban de úgy igazán már elötte se "fejezte be" csak ritkán és szinte mindíg én akartam igazán.igen hagyom h kiverje..most mit csináljak?állandóan a farkán lóg.nem hiszem h meleg és azt se h bûnronda lennék akkor nem állna állandóan a farka
Ez gáz!!!!! Nagyon!!!! Tényleg, hány évesek vagytok? Semmiképpen sem normális a barátod viselkedése, és ha nem változna, én tuti otthagynám. Arról nem is beszélve, hogy vérig lennék sértve, ha nem akarna velem lefeküdni, és inkább magával játszadozna. El kellene beszélgetnetek. Ha szerinte jó vagy az ágyban, és kíván, akkor feküdjön le veled! Tudod, ez már csak úgy mûködik, hogy ha õ nem teszi meg, megteszi elõbb-utóbb más. Ja, és nem tippeket akarok adni.
Ha jól értem, akkor naponta többször nekiálltok, csak aztán miután õ elélvezett magasról tesz rád - magyarul önzõ! Talán csak fiatal még, rosszabb esetben nem ez a nagy szerelem.
Shut up furfag
add meg több infót. hány évesek vagytok?volt-e már rossz tapasztalattok egymással? lehet, hogy fél, hogy terhes leszel stb
most akkor hónapokig nem vagy naponta többször? egyébként nem normális.
Ez esetben két lehetõség lehet: 1. Te vagy bûnronda 2. A srác meleg
jó homár lehet :) pedig annyi mindent lehet csinálni egy szex-ben:)
sztem hagyd ott..
A kérdező hozzászólása: amúgy többször kérdeztem h miért nem szeret velem szeretkezni?azt mondta h szeret és h szoktunk is..na ja de az ritka pillanatok egyike mikor õ ront nekem.tényleg nem tudom h mit tehetnék mindent megpróbáltam már többször kértem is h foglalkozzon velem is már..meg h érjen már hozzám rendesen és h gáz ez így be is látta többször is aztán még sem ér semmit miután leszoptam és szeretném folytatni mindíg hirtelen álmos lesz..vagy ha látja h kiagyok akkor egyefene alapon..de nem megy el bennem mert h inkább õ azt szeretné h kényeztesem még..
A kérdező hozzászólása: milyen dolog már ilyenért dobni?amikor anyi mindent túléltünk már..
Most komolyan, mit vársz? A barátod nem normális. A szex két embertõl szól, nem egyrõl. Elég önzõ dolog, hogy csak addig csinálja, míg neki jó, téged meg leszar. Az egyetlen értelmes tanács az, hogy hagyd a pi*ába. Ha ezt nem akarod megtenni, akkor meg ne itt siránkozz hanem tûrjed. Bocs a kemény szavakért, de ez a véleményem. Tudnál rajta változtatni, de nem teszed meg, hanem ahelyett itt nyafogsz... Azt hiszed jobb lesz? Te írtad, hogy már csomószor próbáltál beszélni vele és mégsem változik. Akkor mi a francra vársz? Dobd már ki.
Akkor csináld azt, hogy amikor õ akarja játszdd el vele, hogy ott hagyjod amikor elmenne és ne kényesztesd stb.. És vágdd be a durcit!! Megérdemlii inkább hokizik minthogy szexeljen veled na neemáár:S(N)
A kérdező hozzászólása: nem nincs..ahoz lenne kedvem h végre észhez térjen.gondoltam már arra is h ha ilyet csinál akkor kimegyek vagy bedurcázok de nem hiszem h ez megoldás lenne na meg hát túlzottan szeretem mindíg meggyõz
Asszem értem elkezditek izgatjátok egymást orál stb.. Õ elélvez te meg fekszel tovább ez de cink úristen!!!! Szabadulj már megtõle Rég kidobtam volna a barátom:S Nem akar veled szeretkezni ennyii!!
igen.. nincs kedved egy kis kalandhoz?
A kérdező hozzászólása: nem akarom elhagyni nagyon szeretem nem hiszem h ne lenne más megoldás csak nem tudom h mi az mit kéne tennem h változzon meg hát már ez lassan 2 éve megy így..de már elegem lett egyre jobban undorodom tõle mikor magához ér
A kérdező hozzászólása: van h hónapokig nem hatol belém de közbe meg naponta többször is egymásnak esünk bele kezdünk de nem fejezzük be ill befejezünk de úgy h õ elmegy és enyi volt íg világos már?
engem ezekert a baratnom reg elhagyott volna...
nem normalis. hany evesek vagytok? es ha nincs kedve, hiaba erolteted, attol nem nagyon fog neki felallni. es te hagyod, h elotted mindig kiverje?

Szerintetek mit csináljak, nem akar velem szeretkezni a barátom, amíg nem leszek a felesége? N23

Egy éve ismerjük egymást igazából öt hónapja járunk hivatalosan.Azt mondta,nem akarja elkapkodni az együttlétet,gondoltam jó,hagyok időt,aztán mikor el akartam csábítani,azt mondta,házasság után kellene.Nem merek így belevágni komolyabb kapcsolatba azt hiszem,ti mit mondotok?Egyébként ő 31 éves.

Legjobb válasz: Most nem azért, de hogyan házasodsz össze egy olyan emberrel, akivel azt sem tudod milyen a szex? És õ hogyan teszi ezt meg veled? Ha ki sem "próbáltátok" egymást? Azért elég fontos eleme a kapcsolatnak szerintem... Mert egy kapcsolat nem csak a közös programokról szól, meg, hogy jól elbeszélgessetek, elég fontos a vonzalom is... vagy tévedek?

Most nem azért, de hogyan házasodsz össze egy olyan emberrel, akivel azt sem tudod milyen a szex? És õ hogyan teszi ezt meg veled? Ha ki sem "próbáltátok" egymást? Azért elég fontos eleme a kapcsolatnak szerintem... Mert egy kapcsolat nem csak a közös programokról szól, meg, hogy jól elbeszélgessetek, elég fontos a vonzalom is... vagy tévedek?
Ez a pasi egy marha. Valahol defekt van, de nagyon. Lépj le, amíg nem késõ.
akkor ne tedd! nõ vagy! neked is jár az élvezet, a szex! gyorsan felejtsd el ezt a csávót. valami nem kóser! nemnormális ha egy férfi 31 évesen nem izgat a punci! lehet még szûz! XDDDDDD
kllett neked 31 éves pasi. persze hogy nem akar. mert magához akar láncolni, és ha már szex, akkor gyerek is legyen , hisz õ már benne van a korban. szubjektív véleményem szerint szánalmasak ezek a kapcsolatok!
Még fordítva inkább hallani ilyet, de így ritkán..háát õ ilyen beállítottságú úgy néz ki..
Neked ez 23 évesen perspektiva?
Hát igen ezeknél az embereknél a szüzesség a tisztaságod jelenti és õ nem akarja hogy tisztátalan legyen
szerintem ez nem jó... lehet, h tényleg vmi baj van vele és igenis egy kapcsolatban fontosa a nemiség a szexualitás. Ne házasodj így össze vele.
Jaja! Mi van ha házasság után kiderül hogy nagyon nem lesz neked jó vele? Lehet h utána rájössz majd hogy jujj de hülye voltam...
Hagyd a fenébe, akinél ez vallásosságból fakad azzal úgy sem lehet mit kezdeni, ilyennek csak szintén vallásos nõ való, aki ugyanúgy gondolkodik mint õ és nem fontos neki a testiség. Volt is nemrég egy nõi kérdezõ aki csak házasság után akart szexelni, vele kellene összehozni a pasidat. Még házasság után is nagyon gyér és szegényes lenne a nemi életetek. Marhára nem egyeznek az igényeitek és a gondolkodásmódotok. Nincs jövõtök együtt! 26F
A kérdező hozzászólása: utolsó, igazad van:S valóban énis azt gondolom, házasság után sem tudna felszabadultam ágyba bújni velem, sõt azt mondja, szopás nyalás nem való-hát nem akarom így leélni az életem, mert azért nem vagyok beteges szexmániás, de ami kell az kell.csak tudom, hogy szeret, nem tudom, hogy szakítsak vele öt hónap után, nagyon lelkifurdalásom van:(
19-es vagyok. Nekem volt vallásos barátnõm. Ráadásul õ még olyan volt aki szerette a szexet, de orál és egyebek nála is tabu volt, pedig én azt imádom adni és kapni. Egy idõ után én eléggé laposnak találtam vele a szexet, sajnos a szenvedély is hiányzott belõle. 26F
A kérdező hozzászólása: a probléma gyökere a vallásosság, azt hiszem. számára a szex úgy szerepel, mint valami bûn, ezt szûrtem le.egyszerûen nem merek így házasodni, lehet nem felelek meg neki, vagy lehet hogy vele nem olyan mint szeretném, és mindkettõnk életét tönkretenném ezzel.
Mi az, hogy nem izgatja a punci látványa??? WTF?! En majd meg veszek erte, es azt hiszem ezzel minden egeszseges ficko igy van! Ebbol kovetkezik, hogy valami nagyon felresiklott nala. Puhatold ki mi lehet az oka. Ha viszont nem lehet orvosolni az aszexualitasat akkor sajnos tudod mi a teendo.
Ha szereted menj hozzá feleségül.
Ne haragudj de szerintem a pasid nem okés..ne menj ebbe bele. 32/F
Mondd neki:Ha kapok kóstolót a kolbászból akkor megveszem a disznót
A kérdező hozzászólása: Meg azt mondja, nem izgatja a punci látványa.Ráadásul egy ismerõsöm járt fordítva így, a felesége volt ilyen, és nem jó a nemi életük, gyakorlatilag nulla mert a nõ nem kívánja szinte soha, nem is nedvesedik stb...ha így összeházasodunk és velemis ez lesz:S
Peches vagy :D én nem mondoknsemmit mit tegyél te tudod mi a helyes és h gáz a helyzet tudod jól h nem lenne jó ötlet brlemrnni te már eldöntötted mit fogsz lépni csak más szájából akarod hallani :D
nem valami vallási izé ez nála?
hogy vagy tiszteletben tartod a kérését és vársz a nászészakára vagy ha mégsem olyan fontos neked a dolog, akkor lelépsz egy könnyebben ágyba vihetõ pasival.
Dugj mással. :-)

Majdnem két hét után szerda-csütörtök magasságában találkozom a barátommal újra, de meg fog jönni addigra, viszont nagyon szeretnék szeretkezni vele, hogy oldható ez meg? L21

Egyszer már voltunk együtt,amikor egy kicsit volt meg,akkor összekentem a pólóját,de ki lehetett mosni.Nem is volt gond,nem az a típus,aki rosszul van a vértõl..de még ssoem voltunk úgy,hogy erõs napokon...férfiak,benne lennétek így is? Lányok,van valami jó technika?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy bármivel tudnád befolyásolni a testmûködésedet. Ha nem zavarja egyikõtöket sem akkor csináljátok. Esetleg próbáljátok közvetlen fürdés után.

Nem hiszem, hogy bármivel tudnád befolyásolni a testmûködésedet. Ha nem zavarja egyikõtöket sem akkor csináljátok. Esetleg próbáljátok közvetlen fürdés után.
Az én barátnõm olyankor még jobban kívánja a szexet, amikor megvan neki. Engem nem zavarna, olyankor is együtt lehetnénk a részemrõl, de õ nem igazán hajlik rá ilyenkor. Szóval engem nem zavarna a barátod helyében....persze csak is gumival ilyenkor!!
A kérdező hozzászólása: A nem túl sok nem zavarta...persze elundorítani nem akarom, de már mindenhogy nagyon hiányzik:)
A kérdező hozzászólása: ilyenkor miért kell gumi??
Azért nem árt a gumi, mert ilyenkor fogákonyabb vagy a fertõzésekre, mint normál állapotban. De mi is gyakran csináljuk a párommal olyan napokon. remek fájdalomcsillapító... Zuhanyzás után, egy törülközõvel a derekad alatt, és persze utána ismét futás mosakodni, akkor nem lesz gondd. Mi is így szoktuk.
Igyál sok citrom levet, attól kevesebb van, és hamarabb is múlik el!;)
A citromlé csak városi legenda, placebo hatás maximum. Nyitott a méhszájad, így könnyebben jutnak fel a baktériumok, nagyobb a fertõzésveszély, azért kell elõtte egy jó alapos fürdés. Az óvszer csak tovább növeli a biztonságot, illetve ha van a barátodnak egy gombás fertõzése, ami tünetet nem okoz nála, azzal sem fog megfertõzni téged. A vér lúgos irányba tolja el a hüvelyed ph-ját, így kevésbé tud védekezni a gombák ellen.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm, akkor elõtte mindenféleképpen fürdés, és ágyat leteríteni törcsivel, erre én is gondoltam...volt egy hülye lány, akitõl olyat hallottam, hogy fenthagyta a tamponját...gondolom, az milyen jót tehet..

Fiuk es lanyok egyarant. Most hetvegen a baratom utalt ra hogy 3 honap utan szeretne szeretkezni velem. Nem tudom hogy mit vegyek fel es hogy borotvaljam le ott vagy szerintetek nem?

amugy borotvalni szoktam mert az ugy termeszetes szerintem. A volt pasim viszont egy orult volt. O szorosen szerette volna de termeszetesen erre soha nem kerult sor

Legjobb válasz: Ha a volt pasid kedvéért sem voltál hajlandó változtatni akkor mi most mit mondjunk neked?

Ha a volt pasid kedvéért sem voltál hajlandó változtatni akkor mi most mit mondjunk neked?
En is szorosen szeretem. Annal cukibb nincs mint egy szoros punci!

Miért fáj hogy ha szeretkezek a barátommal! Rendszeresen szoktunk szeretkezni, de most valami miatt 3 hétig nem csináltuk és 3 hét után először amikor lefeküdtem vele akkor fájt. :S Miért? , ?

Legjobb válasz: Elszoktál tõle. Ez egy kicsit olyan, mintha szûz lennél, csináljátok óvatosan, sok elõjátékkal, és finom, fokozatos behatolással. Amúgy lelkileg minden OK köztetek? Pontosabban a te részedrõl minden OK? Szerelem megvan? Problémák, szorongások, félelmek, stb.? (36/F)

Elszoktál tõle. Ez egy kicsit olyan, mintha szûz lennél, csináljátok óvatosan, sok elõjátékkal, és finom, fokozatos behatolással. Amúgy lelkileg minden OK köztetek? Pontosabban a te részedrõl minden OK? Szerelem megvan? Problémák, szorongások, félelmek, stb.? (36/F)

A barátnõm nem akar velem szeretkezni, mert fél, hogy megunjuk egymást, mit tennétek?

24 éves vagyok, a barátnõm is ennyi. 3 éve vagyunk együtt. Régen sem szerelmeskedtünk sokat, kb heti 2x, kivéve persze a kapcsolat elejét, mert akkor heti 4 is volt. De mostanság azt mondja, hogy ez sok, fél hogy megunjuk egymást, és az utóbbi 2 hónapban összesen 4x bújtunk össze. Ez számomra rettentõ kevés, sõt még a korábbi "adagot" is nagyon keveselltem. Ezt el is mondtam neki, de õ hajthatatlan. Nagyon szeretem, és lelkileg nagyon hasonlók vagyunk, de ebben a témában nem tudunk közös nevezõre jutni. Az utóbbi idõben rá is szoktam a pornó nézésre, meg az önkielégítésre, mert egyszerûen igénylem. Bár ez így elég gáz "megoldás".

Legjobb válasz: Azt mondanám, hogy ezt a helyzetet sokkal hamarabb meg fogom unni, és elég gyáva húzás a részérõl, hogy emögé bújik, és nem vallja be, hogy nem vonzódik hozzám.

Azt mondanám, hogy ezt a helyzetet sokkal hamarabb meg fogom unni, és elég gyáva húzás a részérõl, hogy emögé bújik, és nem vallja be, hogy nem vonzódik hozzám.
Te vagy neki az elsõ? Nekem ebbõl az jön le, hogy unja a szexet, mert nem jó neki.
Dugnék mással.:)
az is lehet hogy úgymond ki akarja magár éheztetni és akkor jobban akar majd téged.
Mondd meg neki, hogy tiszteletben tartod az álláspontját, de akkor tartsa õ is tiszteletben azt, hogy te többször kívánod a szexuális érintkezést, ezért keresel még valakit, aki veled szívesen szeretkezik, ellentétben vele.
Abban egyetértek a többiekkel, hogy nem õszinte. A közhiedelemmel (már ha ez közhiedelem) ellentétben viszont nem attól "unjátok" meg egymást, hogy sokat szexeltek. Annak inkább az õszinteség hiányához és a kapcsolat teremtésének hiányához van köze, és úgy tûnik õ már úton van efelé... Ez egy látszólag legitim kifogás valamire, amit valójában nem akar elmondani. Az a feladatod, hogy megtudd, mit gondol valójában. Ne hidd el neki egyszerûen. Miért fél egyáltalán, hogy megunjátok egymást? Honnan vette ezt az adatot, hogy ettõl megunjátok egymást. Ezekkel a kérdésekkel kezdhetnéd.
Simple bullshit v nagyon hülye szegénykém.
szeretõje van
"azt mondja, [...] fél hogy megunjuk egymást" = megunt téged
Szerintem pedig szimplán aszexuális a lány. Gondolj bele...
Megcsal. Hagyd el. Ennyire hülye senki nem lehet.
Én is 3 éve vagyok együtt a párommal minden nap szexelünk, és még mindig nincs sz hogy meguntuk volna a másikat. Szerintem ez csak kifogás, tudd meg mi az igazi ok.
Vagy nagyon hülye, vagy nem õszinte veled.
Mellébeszélés a köbön. :) EMögé bujik a bige. Vagy van valakije, vagy megunt tenyleg.
Ennek valami számodra ismeretlen oka lehet. Az, hogy ritkul idõvel a szex, még normális, de ha ennyire, akkor keresni kell az okokat. A megunástól való félelem inkább kifogásnak tûnik.
Szerintem õ már megunt. Kérdezd meg hogy kíván-e még téged? Ha õ nem kíván, akkor már megunt. Ha még kíván akkor lehet hogy neked kéne máshogy kezdeményezni.
Szerintem itt többrõl van szó. Amikor az én barátnõm ezzel hitegetett h ne mert megunsz akkor õ hagyott el 3 év után. Szóval õ nem akarta megunni. Bár az más volt mert én voltam neki az elsõ... De ha ilyet hallok h ne mert megunsz az beteges :D ha 4 év után már az a baj h rossz a szexuális életetek akkor mi lesz késõbb... Remélem tévedek.
Hagyd ott, amint csak lehet. Van egy barátom, meglett ember, és egy évben egyszer engedi az asszony, hogy hozzányúljon. Erre vársz? 24 évesen még nagy esélyed van megtalálni azt, akit kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!