Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem mert azt (92 db)

Miért van az, hogy a barátom dobott, mert megcsalt és stb. és ha bunkó vagyok vele, vagy utálom, akkor ő van felháborodva és ugy beszél velem mint egy sekivel?

Pedig kb semmit nem csináltam,? miatta lett vége a kapcsolatunknak, szerettem volna akármeddig tudja jól,de amit m?velt,nemtudok vele normálisan beszélni.

Legjobb válasz: minek beszélsz vele egyáltalán? szakíts vele meg minden kapcsolatot, és szevasz.

minek beszélsz vele egyáltalán? szakíts vele meg minden kapcsolatot, és szevasz.
Egyértelmû, NEM SZERET! Mit kell ezen gondolkodni? Egy szót sem ér meg ez a faszi. Dobd a fenébe! Mondd meg neki hogy VÉGE!
Egyszerû: NE állj vele szóba, nézd levegõnek, kérdez valamit légy bunkó.. ha õ felháborodik, mondd azt neki, hogy: Nem értem mit vársz tõlem, te is ilyen bunkó voltál/vagy velem. Nálam is eljátszotta ezt az exem, de én leépítettem... azóta ha meglátom, átmegyek az út túl oldalára, ha köszön, ránézek, aztán undor kifejezéssel a tudtára adom, hogy hagyjon békén, felejtsen el. Az azért hozzátartozik, hogy nálunk õ csalt meg, õ cserélt le egy másik lányra, és még neki volt feljebb..ráadásul évekkel késõbb tudtam meg, hogy õ terjesztett rólam pletykákat, és késõbb meg elõadta, hogy mi mennyire jó barátok "lettünk". Egyszer meg szerettem volna vele beszélni, hogy mit és miért mondott, erre õ nem volt hajlandó, én meg közöltem vele, hogy akkor többé ne keressen. Hívott, írt, nem vettem fel, nem válaszoltam... ennyi Azóta jobban érzem magam... Ja és ha véletlenül szóba is állna velem, az tuti, hogy két maflást adnék neki... pedig nem vagyok verekedõs :D de nagyon-nagyon megérdemelné...
Ha akármeddig szeretted volna, akkor talán még legalább szereted, vagy talán szerelmes is voltál belé, ezek után az ember nem ilyen stílust vár és ha szereted akkor nem szeretnéd õt bántani akrámit is tett, szóval nem állnál vele szóba vagy legalább nem "senki"-ként kezelnéd. Jah, hogy ez nem így van?? Akkor egyszerûen Te is ugyanolyan képmutató vagy mint õ, egyikõtök sincs jogosan felháborodva, pont megérdemlitek egymást...
A kérdező hozzászólása: szerintem jogos ha utálkozom de neki nincs joga
A kérdező hozzászólása: mivan?:D:D már rég nem vagyunk együtt, nemis beszélek vele, csak néha irogat nekem hogy vegyem viszsa mert ujra akarja kezdeni, én meg elhittem, utánna meg szinte röhögöttt rajtam. Én meg az ilyenekért jogosan mondok neki ilyenolyan csúnyát, és õ is, pedig semmi joga.ÉS õ kezel senkiként engem, nem pedig én!!
A kérdező hozzászólása: és õ egyáltalán nemis szeretett engem, csak kihasznált amikor jártunk.ÉS ezért jogosan utálkozom fele, meg amiért átvág.
A kérdező hozzászólása: miénk is hasonló.De nálunk is õ csalt meg.Lealázott és közölte h lehetünk barátok....nem beszéltem vele kitöröltem mindenét.

Mar majdnem 6 hete vagyok a baratommal es megis azt mondja masoknak h nem tart annyira hozzam. De akkor mert allt le velem? Csak szorakozasbol teszi mindezt? Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Szerintem még nem alakult ki nála a kötõdés. 6 hét az nem olyan túl sok idõ, neki lehet, hogy ennél több idõ kell ahhoz, hogy azt tudja mondani "igen, õ az én barátnõm és nagyon szeretem". Várj még, de ha nem változik a helyzet, akkor érdemes gondolkodni azon, hogy miért nem tart annyira hozzád.

Szerintem még nem alakult ki nála a kötõdés. 6 hét az nem olyan túl sok idõ, neki lehet, hogy ennél több idõ kell ahhoz, hogy azt tudja mondani "igen, õ az én barátnõm és nagyon szeretem". Várj még, de ha nem változik a helyzet, akkor érdemes gondolkodni azon, hogy miért nem tart annyira hozzád.
A fiúk, fõleg fiatalabb korban szeretnek "menõzni" a haverok elõtt.Sajnos valakinél idõsebb korban is megmarad:)
Nem, nem szerelmes már, csak ezt nem meri a csaj arcába vágni, mert fél, hogy megbántja.
HONNAN TUDJUK??
Jóból is megárt a sok. Fõleg ha nem volt jó...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
2-t lök és elmegy? Hát az nem lehet vmi fergeteges. Tanitsd meg arra, hogy neked mi a jó, mert ez minden csak nem szex.
A baratod tanulja meg kontrollalni magat. Nalunk pl. egy menet eltart kb. egy oraig (meg elotte vagy husz perc az elojatek), de utana egyikunk sem akar egy darabig semmit, csak fekudni...
Én örülnék ha a pasim nem csak egy mentet bírna hanem 5 öt xD, de néha még az egy is sok :S
Akkor meg ülj le vele 2menet közt és beszéld meg vele, mi az a mennyiség, ami mindkettõtöknek elfogadható!Kell egy kompromisszum!
A kérdező hozzászólása: tartalmas de.. volt olyan h õ kezdeményezte s kettõt lökött rajtam és ennyi.. 4 hónapja vagyunk együtt .. néha meg 1 hajthatatlan..
Attól függmhogy a mennyiség mellett, milyen a minõség is?Vannak olyan férfiak, akik birják ezt a tempót tartani, de az átlag férfinak egy éjszaka az 5, az sok!Tehát ha nem akarod elvesziteni, akkor inkább legyen 1 max 2, de az legyen tartalmas!
Nincsen veled semmi baj, lehet a barátod kevesebbel is beérné, bár ha még friss a kapcsolat, akkor lehetne kicsit túlfûtöttebb is. Mi 2 év után is naponta többször egymásnak "esünk", ugyanúgy, mint az elején.
Én örülnék neki ha 5x akarná a csajom egy éjszaka
Írj pü-t!

Sokat veszekszik velem a barátnõm, mert "beleszóltam" az öltözködésébe. Tényleg fõbenjáró bûn ez?

csak megjegyeztem, hogy mely ruhák állnak jól neki, kiemelve, hogy ez farmer, vagy az a felsõ és mondtam mi nem tetszik annyira rajta. Erre kiakadt, hogy ne korlátozzam õt az öltözködésében, meg miért várom el, hogy csak pár ruhát hordjon. Én nem akartam se megbántani, de hát ha nekem bizonyos farmer, felsõ és cipõ tetszik rajta (amivel rendelkezik is), akkor miért ne legyek õszinte és miért ne mondjam el neki...Õ azt mondja így nem lehet igazán önmaga, mert õ azokat annyira nem szereti. Kinek van igaza?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyire voltál erõszakos, vagy kioktató vele szemben. Nem mindenki szereti a kéretlen tanácsokat. Nem tettél rosszat azzal, hogy elmondtad a véleményed, de hagyd meg az õ döntésének, hogy mit hordjon, és ne szekáld.

Attól függ, hogy mennyire voltál erõszakos, vagy kioktató vele szemben. Nem mindenki szereti a kéretlen tanácsokat. Nem tettél rosszat azzal, hogy elmondtad a véleményed, de hagyd meg az õ döntésének, hogy mit hordjon, és ne szekáld.
Inkább a veszekedésen van a hangsúly, mert ezért tök értelmetlen, nem azon, hogy kinek van igaza.
Ha valakiért odavagy, akkor zsákban is tetszik, annyira szereted.Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet önálló véleményed, pláne, miután eloszlott a rózsazsín köd, viszont szerintem ez fájó pont volt neki.Nem a kritika miatt, hanem mert ezzel picit leromboltad az önbizalmát.Fõleg, ha a stílusodat bántónak érezte.
attól hogy neked tetszik neki nem feltétlenül azt kell felhúznia:D te csak megmondtad hogy neked mi tetszik rajta mi nem... hagyd rá majd alszik 1et és nem emlékszik semmire :D
Kicsit mindkettõtöknek... Hagyd kibontakozni, és néha csak finom/burkolt megjegyzéseket tegyél, mert a lányok nagyon érzékenyek a kinézetükre.
Nem voltam ott, nem tudhatom, de nekem az az érzésem, hogy kicsit túlzásba vihetted a témát. A kéretlen õszinteséggel a legtöbbször pont az a baj, hogy kéretlen. A kutya sem volt kíváncsi a véleményedre. Ha a barátnõd tudni akarta volna, akkor rákérdezett volna, hogy teszik-e neked ebben és ebben a ruhában. Meg attól, hogy neked jobban tetszik egyik farmerben, mint a másikban, neki lehet, pont a másik a kedvence. Vagy nem ugyanaz az ízlése, mint a tiéd. Lehet, már annyit õszintéskedtél öltözködés témában, hogy úgy jött le, mintha át akarnád formálni az egyéniségét, az ízlését. Én csak akkor szólnék a páromnak, hogy probléma van az öltözködésével, ha valami tényleg brutál elviselhetetlenül ronda és elõnytelen, gusztustalan ruhát venne fel, vagy az alkalomhoz nagyon nem illõt.

Nem rég szakitottam a barátommal. Utána én akartam vissza menni hozzá, de neki volt már valakije akivel alakulóban volt. NEm tudom h komolyan gondolja vele mert azt mondta engem szeret. Mit tegyek?

Még tegnap is azt mondta engem szeret,és ez tudom h igaz. Nagyon sokszor szakítottam vele a 1.5év alatt.Sok volt a vita mert a szüleim ellene hangoltak.Most éreztem igazán h tennem kell vmit ez ügyben,mikor rájöttem h lehet elveszítem.Nem vettem komolyan a srácot,se semmit néha.Most viszont megőrülök,sírógörcsöm van,és vettem be nyugtatót,de pont most van vizsgaidőszakom.Kérlek segítsetek!sírógörcsöm van

Legjobb válasz: sétálj egyet ;) és szard le találsz mást!

sétálj egyet ;) és szard le találsz mást!
Majdnem minden pasi/srác ezt mondaná, hiszen így még megdughat párszor.
Te szakítottál vele, akkor meg mit sírsz most? Ráadásul nagyon sokszor szakítottál az elmúlt 1, 5 év alatt. Akkor meg mit akarsz? Nem lehet ám a végtelenségig hülyét csinálni egy emberbõl! Neki van esze ha nem akar ezek után kibékülni veled. Nem, nem szeret. Csak ezt mondja mert nem akar megbántani még jobban. Mert ha szeretne már rég megbocsátotta volna hogy megint kidobtad mintha egy szemeteszsák lenne. Gondolkozz már kicsit! Kapd össze magad és hagyd békén a srácot! Már mással boldog! Ezt te szúrtad el, viseld a következményeket!
A kérdező hozzászólása: ha egyedül sétálok akkor is õ jut az eszembe.Lehet h ez csak birtoklási vágy nem pedig szerelem.Sok negatívum van mostanában körülöttem...ezért is viselhet ennyire meg. Az meg hogy én szakítottam vele többször, megérdemelte mert gusztustalan mód viselkedett.Viszont most felajánlottam, hogy nyissunk új lapot, majdnem bele ment ha tegnap nem édegesít fel és nem kap tõlem egy tockost amitõl leesett az új napszemüvege a fejérõl és tök karc lett.Haha Vicces.De itt kezdõdött.Nincs pénze , gondolja a csajnál talál megnyugvást ez ügyben
A kérdező hozzászólása: 3/4-es válaszolónak: Csak én õt milliószor engedtem vissza, viszont én most egyszer kértem tõle ezt.És tudom h nem jó neki a mostani csajjal, csak a pénzére megy, meg arra h nemsokára kap egy új lakást az apjától a lány.De engem szeret. Viszont tegnap próbált lehordani, h lelkiismeret furdalásom legyen...

A barátom szakitott velem mert azt mondja nem tud kötöttségek közt lenni! Igaz ez?

Huh...a mi kapcsolatunk töök jó volt..!! Tényleg mindig éreztem h szeret és minden jó volt. de ugyahoyg mondom minden. Renben volt nem veszekedtünk elötte 2nappal még minden oké gondolni se gondoltam erre h vége lesz. Másnap nem találkoztunk mert elutazott este meg ment vmi kisebb buliba, barátaival! Másnap meg szakitott! pedig este irtam nki nem irt vissza hivtam nem vette fel ésm ondta bnöm aki ott volt bulin h láttah hivja vki és láttah nem veszi fel!

Legjobb válasz: Nem egyszerû ez a helyzet sem. Az amit elmondtál arra enged következtetni, hogy a fiucska nem szeretett téged, úgy mint te õt. A jelek arra engednek következtetni, hogy lebeszéltek rólad és ami nagyon elszomorító, hogy nem a te hibád, hogy szakított. Szerintem felejtsed el õt, bár ez a legnehezebb és ne rágd magad azon, hogy miért szakított veled. Velem hasonlóan érthetetlen dolog történt, csak én férfi vagyok, és azóta sem tudtam kiheverni és lehet, hogy soha nem is fogom. Szóval tartsad meg a szép emlékeket és a többit meg felejtsed el, ha õ annyira bolond, hogy nem akar egy olyan gyönyörû és okos teremtést, mint amilyen te vagy, akkor csak egye meg a keserû levest amit magának fõzött. Érezzd jól magad a saját bõrõdben és mosolyogj a világra. Hidd el, hogy nem a te hibádból történt az és felejtsed el, te sokkal jobbat érdemelsz.

Nem egyszerû ez a helyzet sem. Az amit elmondtál arra enged következtetni, hogy a fiucska nem szeretett téged, úgy mint te õt. A jelek arra engednek következtetni, hogy lebeszéltek rólad és ami nagyon elszomorító, hogy nem a te hibád, hogy szakított. Szerintem felejtsed el õt, bár ez a legnehezebb és ne rágd magad azon, hogy miért szakított veled. Velem hasonlóan érthetetlen dolog történt, csak én férfi vagyok, és azóta sem tudtam kiheverni és lehet, hogy soha nem is fogom. Szóval tartsad meg a szép emlékeket és a többit meg felejtsed el, ha õ annyira bolond, hogy nem akar egy olyan gyönyörû és okos teremtést, mint amilyen te vagy, akkor csak egye meg a keserû levest amit magának fõzött. Érezzd jól magad a saját bõrõdben és mosolyogj a világra. Hidd el, hogy nem a te hibádból történt az és felejtsed el, te sokkal jobbat érdemelsz.
A kérdező hozzászólása: hm..igazad van..sajnoos:((( majd elfelejtem vagyis ne mert mindig is élni fog az emlékeimben de ezek utáán olyan nehéz bizni az emberekben. moost honnan tudjam ki hazudik nekem??:O :S kööszi h irtál=)

Nagyon szeretem a volt barátomat, de ő szakított velem, mert az exbarátom felhívott . Nem akarom elveszíteni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Pedig jobban járnál ha elveszítenéd, mert egy idióta. Mondd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned az rég rossz. A srác vagy nagyon hülye vagy már amúgy is ott akart hagyni, csak kellett egy ürügy hogy ne kelljen a szemedbe mondania h nem kellesz neki.

Pedig jobban járnál ha elveszítenéd, mert egy idióta. Mondd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned az rég rossz. A srác vagy nagyon hülye vagy már amúgy is ott akart hagyni, csak kellett egy ürügy hogy ne kelljen a szemedbe mondania h nem kellesz neki.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy igazad van. :( köszönöm .
dehogy ez nem igaz sztem meg szeret csak megijedhetett, hogy pont az exed hivott fel sztem érdemes lenne beszélnetek
Szerintem ez butaság. Ha csak nem 13-14 éves a srác. Én még egyszer sem ijedtem meg attól, hogy a pasimat felhívta az ex. Még ha úgymond meg is ijedek, hogy elveszíthetem a szerelmemet az ex miatt, akkor reális lépés, hogy szakítok vele nehogy elveszítsem? Viccnek nem rossz ez a gondolkodás, de amúgy elég nagy marhaság. Akinek minden rendben van a "toronyban" az nem csinál ilyet. Pláne egy tyúkszaros telefonhívás miatt.
A kérdező hozzászólása: 21 éves a srác
Mi újság azóta?
Szerintem egy idiota!ne is pazarold rá az idõd!féltékeny es ez betegség! Az en volt barátom is marha féltekeny volt ok nélkül, rá is ment a kapcsolatunk

Fiúk, mit szólnátok, ha a barátnőtök azt mondaná, hogy nem megy veled és a barátaiddal rendezvényre, mert úgyis a háttérbe szorulna?

Tehát azt mondaná, hogy menjetek csak nyugodtan a haverjaitokkal,de ő nem érezné jól magát.(mert az eddigi alkalmakkor úgy érezte,hogy ő nem kell oda)

Legjobb válasz: nem mennék el én se, hanem csak õt vinném el valahova.

Nálunk sokszor van ilyen helyzet (én vagyok a lány). A párom barátai jórészt a gimis osztálytársai, akikkel rengeteg belsõs poénjuk van, olyan sztorik, amikrõl ha tudnék, se érteném õket.. Ezért sokszor kihagyom a közös programokat, menjen inkább egyedül. Ezt õ teljesen megérti, nem szeretné, hogy egyedül érezzem magam. Ilyenkor általában vagy elkezd gyõzködni, hogy nem szorulnék ki a körbõl, és figyelne erre, ráadásul nagyon szeretné, hogy vele menjek, ez vagy beválik vagy nem (általában az adott program típusától függ). Ha nem válik be, akkor elfogadja, elmegy, és jól érzi magát nélkülem, és majd együtt vagyunk máshogy, máskor :)
nem mennék el én se, hanem csak õt vinném el valahova.
Ha kan buliról van szó, akkor egyértelmû, hogy nincs ott helye. Ha olyan buliról van szó, ahol szerinted jól érezné magát, akkor rá bírhatod, õ is ismerkedhet ott a többi lánnyal, vagy a barátaiddal, és lehet klikkesedni. Ha tényleg nagyon rosszul lesz, legfeljebb hívsz neki egy taxit és otthon megvár. Vagy maradhat otthon is. Megkérdezném, hogy nem bánja-e, de neked ez most fontos. Lesz-e mit tennie? Elmesélném utólag, mi tetszett és ha kedve van a következõre eljöhet. Ha még nem volt ilyen sosem, a kapcsolatotokban, akkor a bulin egy higgadtabb pillanatban felhívod, hogy minden oké, és gondolsz rá. Esetleg, ha ott lenne a helye, elmondod, hogy biztos neki is tetszene. Én sokszor megyek úgy rendezvényre, hogy a nõm nem jön velem, mert nem tetszik neki. És õ is elmegy olyanokra, ahol én nem kellek. Ennek részben a szélsõséges pasis/csajos ízléseink az oka, másrészrõl meg az, hogy õ és én sem akarok a haverjaimról lemondani, és néha velük is kell egy-két pasisabb / csajosabb est. Erre vannak a barátaim és neki a barátnõi. Ez teljesen rendben van.
Én sem szoktam a párommal tartani a sörözõs "férfi estekre". Nem feltétlen érezném rosszul magam (nagyon szimpatikus barátai vannak), de annyira ritkán jönnek így össze, hogy szerintem valóban felesleges lenne ott a társaságom :)
elgondolkodnék h miért nem érzi magát jól és tennék ellene és beszélgetnék vele errõl (is)
Testvéred van?
A kérdező hozzászólása: nincs. Miért?
Mennék a haverokkal. Majd késõbb elvinném valamire a barátnõmet.
Az egyke gyerekek általában elkényeztetettek és ezért sokszor hiszik, várják, megszokták azt, hogy mindig õk vannak a középpontban.
Nincs olyan barátod/barátnõd aki nagydumás? Elmehetne veletek, és akkor nem éreznéd magad egyedül, ráadásul olyan témákat hozna fel, amibe mindenki be tudna kapcsolódni. Amúgy nálunk is ez volt a probléma exemmel, én alapból csendesebb lány vagyok, nehezen oldódom fel, viszont ha megtörténik, akkor hajajj :D mi úgy orvosoltuk, hogy sokszor csak 1-1 barátjával mentünk el vmerre, ültünk össze borozni, stb, így egyesével lettem velük jóban, és idõvel én is a banda tagjává váltam. Ez jó módszer, sztem próbáljátok ki :)
A kérdező hozzászólása: Jaj ne írjatok ilyeneket xD semmi rendellenességem sincs. Annyi az egész, hogy olyankor elhanyagolva érzem magam, és rossz, így arra gondoltam hagyom, menjen õ de nélkülem.
Szóval bizonytalan vagy, hogyan viselkednél az õ társaságukban. Ezzel nem kell törõdnöd, ha nincs viselkedési zavarod, vagy valami fura szokásod, örökölt fogyatékosságod, pánikrohamod, depressziód, szociális fóbiád, önértékelési zavarod, stb. Mert ha van, akkor a nem menés, annak a dolognak a következménye és a problémáidat meg kell oldanod. Vagy egyedül, vagy külsõ szakértõ segítségével.
A kérdező hozzászólása: õ 18 én 17. Én vagyok a lány, és félek, hogy megsérteném kicsit ezzel. Ezért vagyok kíváncsi, más fiú mit tenne, vagy mit szólna hozzá. Látom vannak olyanok is, akik inkább nem mennének el vagy utána elvinnék a barátnõjüket. Jó ilyet olvasni:)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat. Nem olyan fiús sörözésekrõl van szó, mert arra szinte minden hétvégén elmegy nélkülem. Hanem egy komolyabb rendezvényrõl, amit már megbeszélt a haverjaival és szeretné, hogy menjek én is. De nem érezném jól magam, tudom.
Hány évesek vagytok, A barátaid barátnõi is ott lennének, vagy csak a barátnõd? A barátaidnak vannak-e barátnõi? Rendezvény lehet sokféle, focizni ne jöjjön mondjuk. nem kell mindig mindenhová együtt menni, az sem jó
A kérdező hozzászólása: 2. a tegnap nem ezt kérdeztem, köszi a megfigyelést:)
már tegnap is feltetted a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok elkényeztetett. És nem akarom azt sem, hogy mindig a középpontban legyek, de ha úgy vagyunk teljesen elfelejtkezik rólam. És igen, az van, hogy õk már összeszoktak és én meg nem tudok a témához hozzászólni.
Lassan és finoman kezdje el berakni, vagy próbálj meg te ráülni, így tudod irányítani a kezdeti sebességet.
Használjatok síkosítót! Túl nagy a szerszáma, vagy nem vagy teljesen felizgulva?
Hát szerintem elõtte mondd neki hogy ujjazzon vagy pettingeljetek, ne pedig vágjatok bele a lecsóba csak úgy.
Olvasson errõl sokat - mostani bnõm életében én vagyok a 6. akivel lefeküdt és nekem õ a második mégis én mutatok neki új dolgokat - meg úgy benedvesedik tõlem mint senki mástól - szóval minden az elõjátékon múlik. 22F
ez az egész genetika, tágitani most lehet abortuszal, szülésel, öklözésel, vagy valami nagyobb tárgyakal, ha a barátod farkátol is fáj a nagyob tárgyaktol megpusztulsz..
Simán ujjazással kezdjetek, egy-kettõ-három stb, meglátod rövid idõn belül nem lesz semmi probléma. Ja, és az ellazulás és a sikosítás nagyon fontos!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!