Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem mert azt (98 db)

Mit tennétek? A 13 éve barátnõm pasija aki 2 éve van vele csak azért van a barátnõmmel mert az exe nemet mondott neki.

A barátnõmnek 16 éves korától volt egy hosszú kapcsolata ami 3 éve véget ért.Ez a pasi mikor összejöttek úgy tûnt nagyon szereti a barátnõmet.Aztán mikor úgy 9-10 hónapja voltak együtt nem tudta hirtelen kit is szeret,az exet vagy az újat.Barátnõmnek ezt el is mondta csak azt a részét nem,hogy a exel beszélt is errõl telefonon.Az ex nem fogadta vissza és maradt az én barátnõm.Ennek most már több mint egy éve.azóta vettek házat és együtt laknak.Szerintetek tényleg megszerette a barátnõmet?Vagy csak ha az elözõ nem fogadta vissza jó lesz õ is?

Legjobb válasz: Akármit is írsz ide le Én attól még nem leszek gondolatolvasó,mert nem ismerem az illetõt,nem éltem meg a szitut satb stb. Amúgy esélyes hogy szereti az exet is,de az attól még nincs kizárva hogy ne legyen szerelmes és boldog a barátnõddel.Szerintem ezt a helyzetet nem kell túlspiláznod!Ilyen késõn már szólni sem illik szerintem ,mert lehet csak feleslegesen tûzet csinálsz. Meg amúgy az idõ sokmindenre képes!valakiket összehoz,valakiket n em :)

Akármit is írsz ide le Én attól még nem leszek gondolatolvasó, mert nem ismerem az illetõt, nem éltem meg a szitut satb stb. Amúgy esélyes hogy szereti az exet is, de az attól még nincs kizárva hogy ne legyen szerelmes és boldog a barátnõddel.Szerintem ezt a helyzetet nem kell túlspiláznod!Ilyen késõn már szólni sem illik szerintem , mert lehet csak feleslegesen tûzet csinálsz. Meg amúgy az idõ sokmindenre képes!valakiket összehoz, valakiket n em :)
Egyetlen kérdés...ehhez neked mégis mi közöd van? :D
Szerintem is ez olyan dolog, amibe nem kéne beleszólnod. Nekünk is az egyik barátnõnket megalázta a létezõ összes módon a pasija, kihasználta de a barátnõnk csak futott utána. Még mindig nem vagyok kibékülve a gyerekkel, de az ilyeneket le kell nyelni sokszor. Amúgy simán szeretheti, igazából az a srác is nagyon jól helytállt barátnõm mellett a bajban és sokkal jobban kijönnek mióta együtt élnek.

Miért van az, hogy a barátom dobott, mert megcsalt és stb. és ha bunkó vagyok vele, vagy utálom, akkor ő van felháborodva és ugy beszél velem mint egy sekivel?

Pedig kb semmit nem csináltam,? miatta lett vége a kapcsolatunknak, szerettem volna akármeddig tudja jól,de amit m?velt,nemtudok vele normálisan beszélni.

Legjobb válasz: minek beszélsz vele egyáltalán? szakíts vele meg minden kapcsolatot, és szevasz.

minek beszélsz vele egyáltalán? szakíts vele meg minden kapcsolatot, és szevasz.
Egyértelmû, NEM SZERET! Mit kell ezen gondolkodni? Egy szót sem ér meg ez a faszi. Dobd a fenébe! Mondd meg neki hogy VÉGE!
Egyszerû: NE állj vele szóba, nézd levegõnek, kérdez valamit légy bunkó.. ha õ felháborodik, mondd azt neki, hogy: Nem értem mit vársz tõlem, te is ilyen bunkó voltál/vagy velem. Nálam is eljátszotta ezt az exem, de én leépítettem... azóta ha meglátom, átmegyek az út túl oldalára, ha köszön, ránézek, aztán undor kifejezéssel a tudtára adom, hogy hagyjon békén, felejtsen el. Az azért hozzátartozik, hogy nálunk õ csalt meg, õ cserélt le egy másik lányra, és még neki volt feljebb..ráadásul évekkel késõbb tudtam meg, hogy õ terjesztett rólam pletykákat, és késõbb meg elõadta, hogy mi mennyire jó barátok "lettünk". Egyszer meg szerettem volna vele beszélni, hogy mit és miért mondott, erre õ nem volt hajlandó, én meg közöltem vele, hogy akkor többé ne keressen. Hívott, írt, nem vettem fel, nem válaszoltam... ennyi Azóta jobban érzem magam... Ja és ha véletlenül szóba is állna velem, az tuti, hogy két maflást adnék neki... pedig nem vagyok verekedõs :D de nagyon-nagyon megérdemelné...
Ha akármeddig szeretted volna, akkor talán még legalább szereted, vagy talán szerelmes is voltál belé, ezek után az ember nem ilyen stílust vár és ha szereted akkor nem szeretnéd õt bántani akrámit is tett, szóval nem állnál vele szóba vagy legalább nem "senki"-ként kezelnéd. Jah, hogy ez nem így van?? Akkor egyszerûen Te is ugyanolyan képmutató vagy mint õ, egyikõtök sincs jogosan felháborodva, pont megérdemlitek egymást...
A kérdező hozzászólása: szerintem jogos ha utálkozom de neki nincs joga
A kérdező hozzászólása: mivan?:D:D már rég nem vagyunk együtt, nemis beszélek vele, csak néha irogat nekem hogy vegyem viszsa mert ujra akarja kezdeni, én meg elhittem, utánna meg szinte röhögöttt rajtam. Én meg az ilyenekért jogosan mondok neki ilyenolyan csúnyát, és õ is, pedig semmi joga.ÉS õ kezel senkiként engem, nem pedig én!!
A kérdező hozzászólása: és õ egyáltalán nemis szeretett engem, csak kihasznált amikor jártunk.ÉS ezért jogosan utálkozom fele, meg amiért átvág.
A kérdező hozzászólása: miénk is hasonló.De nálunk is õ csalt meg.Lealázott és közölte h lehetünk barátok....nem beszéltem vele kitöröltem mindenét.

Mar majdnem 6 hete vagyok a baratommal es megis azt mondja masoknak h nem tart annyira hozzam. De akkor mert allt le velem? Csak szorakozasbol teszi mindezt? Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Szerintem még nem alakult ki nála a kötõdés. 6 hét az nem olyan túl sok idõ, neki lehet, hogy ennél több idõ kell ahhoz, hogy azt tudja mondani "igen, õ az én barátnõm és nagyon szeretem". Várj még, de ha nem változik a helyzet, akkor érdemes gondolkodni azon, hogy miért nem tart annyira hozzád.

Szerintem még nem alakult ki nála a kötõdés. 6 hét az nem olyan túl sok idõ, neki lehet, hogy ennél több idõ kell ahhoz, hogy azt tudja mondani "igen, õ az én barátnõm és nagyon szeretem". Várj még, de ha nem változik a helyzet, akkor érdemes gondolkodni azon, hogy miért nem tart annyira hozzád.
A fiúk, fõleg fiatalabb korban szeretnek "menõzni" a haverok elõtt.Sajnos valakinél idõsebb korban is megmarad:)
Nem, nem szerelmes már, csak ezt nem meri a csaj arcába vágni, mert fél, hogy megbántja.
HONNAN TUDJUK??
Jóból is megárt a sok. Fõleg ha nem volt jó...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
2-t lök és elmegy? Hát az nem lehet vmi fergeteges. Tanitsd meg arra, hogy neked mi a jó, mert ez minden csak nem szex.
A baratod tanulja meg kontrollalni magat. Nalunk pl. egy menet eltart kb. egy oraig (meg elotte vagy husz perc az elojatek), de utana egyikunk sem akar egy darabig semmit, csak fekudni...
Én örülnék ha a pasim nem csak egy mentet bírna hanem 5 öt xD, de néha még az egy is sok :S
Akkor meg ülj le vele 2menet közt és beszéld meg vele, mi az a mennyiség, ami mindkettõtöknek elfogadható!Kell egy kompromisszum!
A kérdező hozzászólása: tartalmas de.. volt olyan h õ kezdeményezte s kettõt lökött rajtam és ennyi.. 4 hónapja vagyunk együtt .. néha meg 1 hajthatatlan..
Attól függmhogy a mennyiség mellett, milyen a minõség is?Vannak olyan férfiak, akik birják ezt a tempót tartani, de az átlag férfinak egy éjszaka az 5, az sok!Tehát ha nem akarod elvesziteni, akkor inkább legyen 1 max 2, de az legyen tartalmas!
Nincsen veled semmi baj, lehet a barátod kevesebbel is beérné, bár ha még friss a kapcsolat, akkor lehetne kicsit túlfûtöttebb is. Mi 2 év után is naponta többször egymásnak "esünk", ugyanúgy, mint az elején.
Én örülnék neki ha 5x akarná a csajom egy éjszaka
Írj pü-t!

Barátnõm lekicsinyli a péniszem méretét, mert az elsõ pasijának óriási volt (24cm). Azt hiszi hogy az a normális, ezért az enyémre megjegyzéseket tesz. Hogyan tudnám megértetni vele hogy mi a valóság és térjen észre?

Az én péniszem 16,5 cm és 4,5 cm vastag. Az eddig barátnõimnek pont jónak vagy nagyobbnak számított, én is teljesen meg voltam elégedve vele. Nem volt ebbõl semmi komplexus vagy probléma.

Legjobb válasz: Hátha ha 24 centissel volt dolga akkor az eléggé fájhatott neki + hozzá szokott. De azóta már elfelejthette milyen is az. Szerintem vegyél egy 25 centis sztrepont azt kínozd meg vele úgy hogy visszasírja a te "mikropéniszed" :D Ám nemtom. Csapkodd halálra a pö csöddel?

Hátha ha 24 centissel volt dolga akkor az eléggé fájhatott neki + hozzá szokott. De azóta már elfelejthette milyen is az. Szerintem vegyél egy 25 centis sztrepont azt kínozd meg vele úgy hogy visszasírja a te "mikropéniszed" :D Ám nemtom. Csapkodd halálra a pö csöddel?
Kicsit kamuszagú a kérdésed, valahogy nehéz elképzelnem, hogy egy normális 24 éves nõ ilyen hülyeségeket kürtöljön világgá (pláne hogy elvileg még szeret is és elégedett vele), ezzel magát is kõkeményen égeti és minõsíti. Ha tényleg igaz akkor meg egy igazi csökött értelmi képességû, buta csajod van, én az ilyen lányból simán kiábrándulnék, gondolj bele mi lesz késõbb az élet komolyabb dolgaiban, ott is mindent kipletykál, kitereget a magán életetekrõl, anyagi helyzetrõl, stb. Egy 14-16 éves lánynak még el lehet nézni ilyet, de nem egy 24 évesnek. 27F
Abban a topicban a kérdezõ összes válaszát olvasd el.
Van egy mondás: nincs kis farok, csak nagy pina! Amúgy visszavághatsz neki a mellméretével! Bár tuti egybõl menne még nagyobb szilikont berakatni! :)
Verheted a melled hogy ez az átlag, ha nem tudod vele kielégíteni a nõdet.
exportáld Afrikába., Jobb lesz mindkettõtöknek.
sok lány elégedetlen ilyen tekintetben a sráccal, amikor odakerül a sor. egész aktusra kihat, vannak lányok akik ha nem is a 24-re vágynak, de a 18 az olyan méret aminek látványra is szexre is tök jó
Az elhangzott pasi vélemények mellé azért beilleszteném azt is: ha nem csak az only szexbe tárgyalnátok be csajokat, hanem férfisabbak lennétek és az õszinte szeretetre és így megbecsülésre, elfogadásra hajtanátok, akkor biztos senki sem becsmérelné a farkatokat. Csakhát ennek a szándéknak a hiánya is már jellemzi a mai férfi/srác társadalmunkat.
Persze, mindenrõl a férfiak tehetnek és az összes nõ egy szent. Egy nõ azért becsmérli egy férfi szerszámát mert egy k*cs*g és mert kb az 5 évesek színvonalán maradt meg, mondhatni ennyi telik tõle.
Bocsi hogy ilyet mondok, de ez a csaj egy bunkó :/ Egyébként tökéletes a méreted, ne aggódj, semmi baj nincs vele! De, még ha tényleg kicsi lenne a péniszed, akkor is inkább bíztatnia illene, nem pedig olyat mondani hogy mikro pénisz. Úristen... Amúgy megnézném én azt a 24 centis péniszt... Nekem 17/4, 5-5 és ettõl is el vannak ájulva hogy milyen szép meg nagy... és kb 20 centinek is mondták... Pedig azért az nagyon erõs túlzás :D
Kutyaharapast szorivel! En azt mondanam neki, amit szoktam: "Mar bocs kedvesem, de csak jo nokre/kerek popsira/tuti cickokra/fitness alakra eri el a vegeleges meretet!" ;)
És te még együtt vagy vele???! Soha nem jutna eszembe megjegyzést tenni a barátom méreteire, még egy vita hevében sem!!! Szerintem nem sok más dologgal lehet jobban megbántani és megalázni egy férfit, mint amikor a méretét cikizik. Egyáltalán milyen alapon beszéli ezt meg a barátnõivel??? Jézusom, dobd ki a csajt, sokkal jobbat érdemelsz nála!!! Jah és a méreteddel természetesen semmi probléma, sõt! :) 26n
Átlagon felüli méreted van, a csajod viszont egy ostoba tyúk, már bocsáss meg. Oké, hogy õt egy 24 centissel tágították, de mikropénisznek hívni egy 16, 5 cm-es az oltári nagy baromság... Nekem csak 13 cm jutott, de eddig szerencsére nem futottam össze ilyen ostoba nõszeméllyel. Remélem nem is kerül sor. Borzasztó lehet, hogy az embert olyanért bántják amirõl nem tehet és NEM TUD változtatni rajta...
Hát elég érdekes. Még ha nem is 16 lenne, hanem mondjuk 10, akkor is nagyon genyó dolog ilyenért megjegyzéseket tenni. Mert ez egy testi adottság, nem lehet rajta változtatni. Olyan mintha te megszólnád, mert túl kicsik a mellei vagy lógnak, ilyenek. Neki se esne jól. Ezt megértetni nem tudom hogy lehet vele, a legtöbb embernél ez alap dolog, hogy ilyenért nem gúnyoljuk a másikat.
Elsõ körben az jut eszembe, hogy mutass neki hiteles orvosi honlapokat, ahol írnak a méretekrõl, hogy mi számít átlagosnak, mi számít átlag felettinek, hátha számára eddig ismeretlen információkkal találkozik. Második körben viszont az ugrik be, hogy itt azért egy picit - és nem sértésnek szánom ezt - gondok lehetnek a lány fejében/hozzáállásában is. Mert ha még nagy is volt az elõzõ barátjának, ne adj isten õ kifejezetten a nagyobbat igényli, akkor sem kellene olyanokat mondani a jelenlegi partnerének, ami annak rosszul esik, vagy egyenesen az önbecsülésébe gázol. Szerintem érdemes elgondolkozni azon is, hogy mennyire lehet érett, felnõtt gondolkozású egy olyan lány, aki ilyeneket mond a barátjának és még a barátnõi között is ilyeneket terjeszt.
Hát, én a helyedben szakítanék a csajjal. Semmilyen szerelem nem elég ahoz, hogy napjában tiporják földbe az ember önbecsülését és férfiasságát, most az tökmind1 hogy tudatlanságból vagy szándékosan. Aki szereti a másikat az nem cukkolja és szivatja a párját. Ha rám hallgatsz még azelött kiszállsz ebbõl a kapcsolatból mielött komolyabb mentális károkat okoz neked a csaj meg a környezete. Én is, meg sztem a férfiak többsége is ebben nõtt fel, hogy 15-18 cm az kicsi. Hát egy nagy frászt! Nekem is 16 cm és évekig nem önértékelési problémáim voltak mert a sok tudatlan nyomorék csaj azt sulykolta belém, hogy 20+ centi az a király. Én egyébként amikor valami csaj leszól vagy próbálkozik ilyennel, olyan keményen vágok vissza a vélt vagy valós testi hiányosságaival, hogy sírva szalad el mindegyik.
Küld el a barátnõdet hozzám! Megoldom.
Ne haragudj de tapló egy barátnõd van....èn soha semmilyen körülmények között nem tudnám ennyire megbántani azt akit szeretek. Sárba tiporja az önbecsülésed és hagyod hogy még emiatt rosszul is érezd magad? Hagynám a francba ha neki ennyi a szerelem.....éretlen liba. A te méreted teljesen jó és maximálisan ki lehet elégiteni vele egy nõt......ne legyen emiatt komplexusod, mert te jó vagy így, a baj a barátnõd fejében és felfogásaban van....gyerekes és éretlen....csak aztán azon ne kapd magad hogy keres magának egy nagyfarkú pasit mert azt hiszi hogy az a normális. Én nem hagynám a helyedben hogy lebecsmérelje a méreted, mert nem érdemled meg...a minõségi szex nem a méreten múlik de egy ilyen "nõnek" akinek a méret a minden ezt ugyse magyarázod meg mert a csepp agyával fel se fogja....
Kérdezõ: nekem mindig is C melleim voltak, s eddig egy alkalommal mondta egy amúgyis 0 teljesítményû srác az ágyban, hogy kicsik a melleim, mert õ a D+ -hoz van szokva. Azt válaszoltam, hogy akkor az anyósa mellei között fulladozzon és röhögve felöltöztem. Még másnap is sokat nevettem ezen.
Tényleg tapló a csaj, már ne is haragudj. Szerintem az a méret ami neked van tökéletes. Az meg hogy ilyeneket mond neked, meg a barátnõivel ezt beszélik ki szerintem gyerekes. Vagy mond meg neki hogy ez neked rosszul esik, vagy keressen magának egy olyan pasit akinek akkora.
Sok kis csajszinak be van adva hogy a 20 centis az 24 centi! Valójában a nõk, inkább lányok többsége nincs tisztában a cetiben mért számokkal, csak azt mondták neki hogy az balra görbül és elhitte hogy a jobbos tényleg balos! :D Régebben volt egy csaj akivel dugásra került a sor, és a 17 centis farkamra azt mondta hogy nagyobb mint a volt pasijának, pedig neki is 19 centis volt. :D Majdnem elröhögtem magam, csak azért nem röhögtem, mert szex elõtt voltunk, és nem akartam magamnak rosszat! :D Ennyit az ilyen méret mániás csajokról..... :D LOOL
Kérdés! Megmérte a barátnõd az elõzõ palija farkát konkrétan? A te farkad megmérte? :D Az én mostani barátnõm már mérte meg egyébként, mert nem hitte el hogy ez csak 17cm, mivel jó vastag, stb. :D Ha fejre állok akkor is 17 :D de nagyobbnak látszik az tény... Nem igazán a számok számítanak, hanem hogy ránéz és mit lát a csaj, mármint az ilyen csajoknál az számít, a látvány. :D De amikor orálozni kell rajta, akkor már nem vigyorog egyik sem! :D
Tedd az ánuszába :D

Sokat veszekszik velem a barátnõm, mert "beleszóltam" az öltözködésébe. Tényleg fõbenjáró bûn ez?

csak megjegyeztem, hogy mely ruhák állnak jól neki, kiemelve, hogy ez farmer, vagy az a felsõ és mondtam mi nem tetszik annyira rajta. Erre kiakadt, hogy ne korlátozzam õt az öltözködésében, meg miért várom el, hogy csak pár ruhát hordjon. Én nem akartam se megbántani, de hát ha nekem bizonyos farmer, felsõ és cipõ tetszik rajta (amivel rendelkezik is), akkor miért ne legyek õszinte és miért ne mondjam el neki...Õ azt mondja így nem lehet igazán önmaga, mert õ azokat annyira nem szereti. Kinek van igaza?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyire voltál erõszakos, vagy kioktató vele szemben. Nem mindenki szereti a kéretlen tanácsokat. Nem tettél rosszat azzal, hogy elmondtad a véleményed, de hagyd meg az õ döntésének, hogy mit hordjon, és ne szekáld.

Attól függ, hogy mennyire voltál erõszakos, vagy kioktató vele szemben. Nem mindenki szereti a kéretlen tanácsokat. Nem tettél rosszat azzal, hogy elmondtad a véleményed, de hagyd meg az õ döntésének, hogy mit hordjon, és ne szekáld.
Inkább a veszekedésen van a hangsúly, mert ezért tök értelmetlen, nem azon, hogy kinek van igaza.
Ha valakiért odavagy, akkor zsákban is tetszik, annyira szereted.Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet önálló véleményed, pláne, miután eloszlott a rózsazsín köd, viszont szerintem ez fájó pont volt neki.Nem a kritika miatt, hanem mert ezzel picit leromboltad az önbizalmát.Fõleg, ha a stílusodat bántónak érezte.
attól hogy neked tetszik neki nem feltétlenül azt kell felhúznia:D te csak megmondtad hogy neked mi tetszik rajta mi nem... hagyd rá majd alszik 1et és nem emlékszik semmire :D
Kicsit mindkettõtöknek... Hagyd kibontakozni, és néha csak finom/burkolt megjegyzéseket tegyél, mert a lányok nagyon érzékenyek a kinézetükre.
Nem voltam ott, nem tudhatom, de nekem az az érzésem, hogy kicsit túlzásba vihetted a témát. A kéretlen õszinteséggel a legtöbbször pont az a baj, hogy kéretlen. A kutya sem volt kíváncsi a véleményedre. Ha a barátnõd tudni akarta volna, akkor rákérdezett volna, hogy teszik-e neked ebben és ebben a ruhában. Meg attól, hogy neked jobban tetszik egyik farmerben, mint a másikban, neki lehet, pont a másik a kedvence. Vagy nem ugyanaz az ízlése, mint a tiéd. Lehet, már annyit õszintéskedtél öltözködés témában, hogy úgy jött le, mintha át akarnád formálni az egyéniségét, az ízlését. Én csak akkor szólnék a páromnak, hogy probléma van az öltözködésével, ha valami tényleg brutál elviselhetetlenül ronda és elõnytelen, gusztustalan ruhát venne fel, vagy az alkalomhoz nagyon nem illõt.

Nem rég szakitottam a barátommal. Utána én akartam vissza menni hozzá, de neki volt már valakije akivel alakulóban volt. NEm tudom h komolyan gondolja vele mert azt mondta engem szeret. Mit tegyek?

Még tegnap is azt mondta engem szeret,és ez tudom h igaz. Nagyon sokszor szakítottam vele a 1.5év alatt.Sok volt a vita mert a szüleim ellene hangoltak.Most éreztem igazán h tennem kell vmit ez ügyben,mikor rájöttem h lehet elveszítem.Nem vettem komolyan a srácot,se semmit néha.Most viszont megőrülök,sírógörcsöm van,és vettem be nyugtatót,de pont most van vizsgaidőszakom.Kérlek segítsetek!sírógörcsöm van

Legjobb válasz: sétálj egyet ;) és szard le találsz mást!

sétálj egyet ;) és szard le találsz mást!
Majdnem minden pasi/srác ezt mondaná, hiszen így még megdughat párszor.
Te szakítottál vele, akkor meg mit sírsz most? Ráadásul nagyon sokszor szakítottál az elmúlt 1, 5 év alatt. Akkor meg mit akarsz? Nem lehet ám a végtelenségig hülyét csinálni egy emberbõl! Neki van esze ha nem akar ezek után kibékülni veled. Nem, nem szeret. Csak ezt mondja mert nem akar megbántani még jobban. Mert ha szeretne már rég megbocsátotta volna hogy megint kidobtad mintha egy szemeteszsák lenne. Gondolkozz már kicsit! Kapd össze magad és hagyd békén a srácot! Már mással boldog! Ezt te szúrtad el, viseld a következményeket!
A kérdező hozzászólása: ha egyedül sétálok akkor is õ jut az eszembe.Lehet h ez csak birtoklási vágy nem pedig szerelem.Sok negatívum van mostanában körülöttem...ezért is viselhet ennyire meg. Az meg hogy én szakítottam vele többször, megérdemelte mert gusztustalan mód viselkedett.Viszont most felajánlottam, hogy nyissunk új lapot, majdnem bele ment ha tegnap nem édegesít fel és nem kap tõlem egy tockost amitõl leesett az új napszemüvege a fejérõl és tök karc lett.Haha Vicces.De itt kezdõdött.Nincs pénze , gondolja a csajnál talál megnyugvást ez ügyben
A kérdező hozzászólása: 3/4-es válaszolónak: Csak én õt milliószor engedtem vissza, viszont én most egyszer kértem tõle ezt.És tudom h nem jó neki a mostani csajjal, csak a pénzére megy, meg arra h nemsokára kap egy új lakást az apjától a lány.De engem szeret. Viszont tegnap próbált lehordani, h lelkiismeret furdalásom legyen...

Nagyon szeretem a volt barátomat, de ő szakított velem, mert az exbarátom felhívott . Nem akarom elveszíteni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Pedig jobban járnál ha elveszítenéd, mert egy idióta. Mondd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned az rég rossz. A srác vagy nagyon hülye vagy már amúgy is ott akart hagyni, csak kellett egy ürügy hogy ne kelljen a szemedbe mondania h nem kellesz neki.

Pedig jobban járnál ha elveszítenéd, mert egy idióta. Mondd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned az rég rossz. A srác vagy nagyon hülye vagy már amúgy is ott akart hagyni, csak kellett egy ürügy hogy ne kelljen a szemedbe mondania h nem kellesz neki.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy igazad van. :( köszönöm .
dehogy ez nem igaz sztem meg szeret csak megijedhetett, hogy pont az exed hivott fel sztem érdemes lenne beszélnetek
Szerintem ez butaság. Ha csak nem 13-14 éves a srác. Én még egyszer sem ijedtem meg attól, hogy a pasimat felhívta az ex. Még ha úgymond meg is ijedek, hogy elveszíthetem a szerelmemet az ex miatt, akkor reális lépés, hogy szakítok vele nehogy elveszítsem? Viccnek nem rossz ez a gondolkodás, de amúgy elég nagy marhaság. Akinek minden rendben van a "toronyban" az nem csinál ilyet. Pláne egy tyúkszaros telefonhívás miatt.
A kérdező hozzászólása: 21 éves a srác
Mi újság azóta?
Szerintem egy idiota!ne is pazarold rá az idõd!féltékeny es ez betegség! Az en volt barátom is marha féltekeny volt ok nélkül, rá is ment a kapcsolatunk

A barátom szakitott velem mert azt mondja nem tud kötöttségek közt lenni! Igaz ez?

Huh...a mi kapcsolatunk töök jó volt..!! Tényleg mindig éreztem h szeret és minden jó volt. de ugyahoyg mondom minden. Renben volt nem veszekedtünk elötte 2nappal még minden oké gondolni se gondoltam erre h vége lesz. Másnap nem találkoztunk mert elutazott este meg ment vmi kisebb buliba, barátaival! Másnap meg szakitott! pedig este irtam nki nem irt vissza hivtam nem vette fel ésm ondta bnöm aki ott volt bulin h láttah hivja vki és láttah nem veszi fel!

Legjobb válasz: Nem egyszerû ez a helyzet sem. Az amit elmondtál arra enged következtetni, hogy a fiucska nem szeretett téged, úgy mint te õt. A jelek arra engednek következtetni, hogy lebeszéltek rólad és ami nagyon elszomorító, hogy nem a te hibád, hogy szakított. Szerintem felejtsed el õt, bár ez a legnehezebb és ne rágd magad azon, hogy miért szakított veled. Velem hasonlóan érthetetlen dolog történt, csak én férfi vagyok, és azóta sem tudtam kiheverni és lehet, hogy soha nem is fogom. Szóval tartsad meg a szép emlékeket és a többit meg felejtsed el, ha õ annyira bolond, hogy nem akar egy olyan gyönyörû és okos teremtést, mint amilyen te vagy, akkor csak egye meg a keserû levest amit magának fõzött. Érezzd jól magad a saját bõrõdben és mosolyogj a világra. Hidd el, hogy nem a te hibádból történt az és felejtsed el, te sokkal jobbat érdemelsz.

Nem egyszerû ez a helyzet sem. Az amit elmondtál arra enged következtetni, hogy a fiucska nem szeretett téged, úgy mint te õt. A jelek arra engednek következtetni, hogy lebeszéltek rólad és ami nagyon elszomorító, hogy nem a te hibád, hogy szakított. Szerintem felejtsed el õt, bár ez a legnehezebb és ne rágd magad azon, hogy miért szakított veled. Velem hasonlóan érthetetlen dolog történt, csak én férfi vagyok, és azóta sem tudtam kiheverni és lehet, hogy soha nem is fogom. Szóval tartsad meg a szép emlékeket és a többit meg felejtsed el, ha õ annyira bolond, hogy nem akar egy olyan gyönyörû és okos teremtést, mint amilyen te vagy, akkor csak egye meg a keserû levest amit magának fõzött. Érezzd jól magad a saját bõrõdben és mosolyogj a világra. Hidd el, hogy nem a te hibádból történt az és felejtsed el, te sokkal jobbat érdemelsz.
A kérdező hozzászólása: hm..igazad van..sajnoos:((( majd elfelejtem vagyis ne mert mindig is élni fog az emlékeimben de ezek utáán olyan nehéz bizni az emberekben. moost honnan tudjam ki hazudik nekem??:O :S kööszi h irtál=)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!