Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem múlt (2 db)

Szerelmes vagyok egy fiúba és nem tudom hogy mit csináljak.. Mivan ha nem jövök be neki? Nem akarok megint csalódni! (a múlt héten szakítottam a barátommal..) Hogy jöjjek össze vele? KÉRLEK SEGÍTSETEK! ! !

Legjobb válasz: Hát ez vele jár. Vagy bejössz neki, vagy nem. Elõszöris, szerintem ne hamarkodj el semmit, ne várj rögtön tõle szerelmet mert ez nem így megy. Ha nem igazán ismeritek egymást akkor csak szép fokozatosan ismerkedjetek. De tényleg keveset tudtunk meg, így nehéz a segítségnyújtés. Esetleg írd le kicsit konkrétabban, térj ki a részletekre, és akkor talán nagyobb segítséget kapsz. Elõre is sok sikert :)

Hát ez vele jár. Vagy bejössz neki, vagy nem. Elõszöris, szerintem ne hamarkodj el semmit, ne várj rögtön tõle szerelmet mert ez nem így megy. Ha nem igazán ismeritek egymást akkor csak szép fokozatosan ismerkedjetek. De tényleg keveset tudtunk meg, így nehéz a segítségnyújtés. Esetleg írd le kicsit konkrétabban, térj ki a részletekre, és akkor talán nagyobb segítséget kapsz. Elõre is sok sikert :)
Én nem értelek, hogy lehetsz szerelmes, ha nem is ismered úgy igazán...fõleg, ha csak most szakítottál a barátoddal... A kérédsre válaszolva pedig észre fogod venni, keresi a társaságod, szemeztek... És le lehet pontozni...de én így gondolom
Kicsit bõvebb történet? szemezés vagy hasonló volt már?
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok egy fiúba az osztályomból, órákon általában röhögtett stb. Egyesek szerint flört......nekem mindegy hogy mi de élvezem!!!!!! De mivan ha csak hülyül semmi több??????
Ezt vele tudod tisztázni. Nem kell rögtön lerohanni: hívd el valahova, ahol beszélgetni is lehet, de nem kell folyamatosan (mekdonász, mozi, stb). Ha jön, akkor õ is érdeklõdik.
Nekem is valmi hasónló ügyem van csak a fiú 4 évvel idösebb nálam!De nagyom furcsa tapasztalataim vannak! Õ is érdeklõdik irántam! Mit csináljak???

A barátom szakított velem múlt héten, mondván hogy külföldre küldi a munkahelye és nem akarja, hogy várjak rá. Mivel lehetne visszacsábítani?

Ezt még meg is érteném, de míg el kell mennie, addig még fél év van!

Legjobb válasz: V.mi itt nem stimmel.Ha szeret nem megy el,legalábbis úgy nem ,hogy nem akarja,hogy várj rá és nem mondta,hogy ha sikerül kialakítani az ottani életét,akkor utánna mehetsz...6 hónap múlva megy de már most szakít!??? Biztos,hogy szeret?Biztos,hogy nincs másik? Kicsit hagyd magára és nézz a körmére hátulról,mert nem áll össze a kép,aki szerelmes a másikba az nem csinál ilyet.Az lehet,hogy nem akarja,hogy várj,mert már más vár rá!Ha meg nem akkor ott nincsenek komoly érzelmek.Ez logikátlan bla-bla amit neked mondott,simán kifarolt.

V.mi itt nem stimmel.Ha szeret nem megy el, legalábbis úgy nem , hogy nem akarja, hogy várj rá és nem mondta, hogy ha sikerül kialakítani az ottani életét, akkor utánna mehetsz...6 hónap múlva megy de már most szakít!??? Biztos, hogy szeret?Biztos, hogy nincs másik? Kicsit hagyd magára és nézz a körmére hátulról, mert nem áll össze a kép, aki szerelmes a másikba az nem csinál ilyet.Az lehet, hogy nem akarja, hogy várj, mert már más vár rá!Ha meg nem akkor ott nincsenek komoly érzelmek.Ez logikátlan bla-bla amit neked mondott, simán kifarolt.
Miért nem hív hogy menj vele? Mert nekem ez volt az elsõ mikor külföldre mentem, hogy próbáltam rávenni a barátnõmet hogy jöjjön velem. Ha annyira szeretne, nem hagyna el semmi pénzért. Legalább is én így gondolom...
Szerintem akkor is furcsa, hogy a külföldi út elõtt fél évvel már szakít veled.Biztos, hogy szeret téged?Amikor az én párom ment ki külföldre dolgozni, az elsõ dolog az volt, hogy menjek vele én is.Eszében nem volt szakítani, ahogy nekem sem.
Akkor igazából nem is szeret téged! Én a helyedben mást keresnék, de kérdés hány évesek vagytok? Nem bántásként mondom, fére ne érts, csupán ha valaki iyet tesz, annak oka kell legyen. Kérdezdd meg tõle, õ mit akat tulajdonképpen tõled?
Az én helyzetem hasonló, és valamilyen szinten én meg is értem a fiú álláspontját. Neki is más környezete lesz, sõt, hatalmas távolság lesz köztetek, amit nem lehet nomális kapcsolattal túlélni. És most, hogy et megtudta, mindél hamarabb szakított veled, mivelhogy tudja nagyon jól, hogy még egy csodálatos fél évet tölthetnétek együtt, de aztán mégfájóbb lenne az elválás. Ez elkerülése végett döntött így. Lehet, hogy nem a legmegfelelõbb döntés volt, de nézd el neki, pasiból van.
pl : megmondod ugyanezt ugyanigy neki ! Ez szerintem oszinte ! Es ha tenyleg szeret akkor megerti majd !
A kérdező hozzászólása: De erre azt válaszolná, hogy akkor úgy érzi, hogy kihasznál. És az neki nem menne, nem tudna úgy rám nézni, hogy "minden rendben lesz, mert tudja, hogy ez nem igaz...." :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ezek a kérdések már bennem is felvetõdtek, de egyszerûen... szeretem, na. Amúgy az Õ szakmája sajnos nincs itthon, én pedig -ha minden igaz- õsszel kezdeném az egyetemet...
akkor ertheto h miert nem hivott magaval. nem akarja h az egyetemet feladd miatta. most meg nagy a szerelem de lehet h kesobb megvaltozna a dolog es lehet h egy vita alkalmaval megkapna h miatta hagytad ott az egyetemet es o ezt nem szeretne. igy jobbnak latja a dolgokat lezarni most mert azt hiszi kevesbe faj most mint fajna kesobb.. pasik sajnos gondolkodnak igy...hogyan lehet meggyozni??? ne fuzz sok remenyt hozza, de probald tartani vele a kpacsit online (email, msn, skype, sms etc) es ki tudja lehet h egy szep baratsag szovodik es mikro befejezed az egyetemet folytatjatok. ki tudja mit hoz a jovo... szunetben meg meg tudod latogatni.. de ez bizonytalan en a helyedben nem kapaszkodnek ebbe igy bele probalnam elni az eletem ismerkedni masokkal es lehet ki tudja mi fog tortenni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!