Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem a (2107 db)

Elõtte. Utána elég béna szerintem...
elmondod neki holnap és kész.
Ha elõtte nem mondod el, közben fog igen nagy valószínûséggel kiderülni. Úgy a rajttól számított 2-3 percen belül... :) Mondd el elõtte!
Utánna :DD "Életem legjobb kúrása volt" és akkor még csak nem is hazudsz
Elõtte mindenképpen. Úgyis rájön, hogy szûz vagy.
Béna, nem béna, nekem utána volt. Nagyot is nézett :D.
A kérdező hozzászólása: Lehet nem jönne rá, bár nem tudom.
Ha szeret nem fog neki ettõl semmi változni, légy vele õszinte :) lehet hogy hülyen hangzik de nekem van abban valami izgató hogy szûz sráccal lenni :)

A gyerekkorunk óta legjobb barátok vagyunk. Egy egyetemre jártunk most egy cégnél dolgozunk, időközben a barátom lett a főnők. Ugyanúgy viselkedik velem, néha egy kicsit erősebben csipkelődik. "Vágjak vissza" én is?

Legjobb barát, de hát nem tudom... azért nem akarok... meg aztán a kollégák is tudják, hogy mi milyen jóban vagyunk és kiutálnak... fura helyzet...

Legjobb válasz: Szerintem azért csipkelõdik, mert nem akarja azt hogy kollégák azt hídíjék hogy kivételez veled. Mert akkor nem számít igazi fõnöknek téged is így meg utálnak ha kivételezne veled. Ne törõd vele: Munka idõben õ a fõnököd szabad idõben meg a barátod fogd fel így!

Szerintem azért csipkelõdik, mert nem akarja azt hogy kollégák azt hídíjék hogy kivételez veled. Mert akkor nem számít igazi fõnöknek téged is így meg utálnak ha kivételezne veled. Ne törõd vele: Munka idõben õ a fõnököd szabad idõben meg a barátod fogd fel így!
Nem ismerem a személyiségét, hogy miként reagál ilyen dolgokra, de mások (beosztottak) elõtt semmiképp se csípj vissza, mert a tekintélyét áshatod alá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.
Dolgoztam olyan helyen, ahol irodán mindenki bu.zinak szólította egymást. Nem volt harag, de akkor is, milyen már...
A kérdező hozzászólása: Nálunk ilyen nincs. Csak Peti néha próbál viccesen beszólogatni.

A párom (30) kijelentette, hogy nem volt még soha egy barátnőjével sem kettesben nyaralni mindig csak baráti társasággal mentek. Nem tudna kettesben velem sem elmenni csak ha a barátaink velünk tartanak. Mit gondoltok erről?

Nagyon ki vagyok akadva ezen. Én már nagyon vágyok a nyugalomra a barátaitól távol!

Legjobb válasz: Nem tud veled beszélgetni vagy mi?! Érthetõ,hogy ki vagy akadva.. Azért egy 30 éves pasitól már elvárható lenne,hogy el tudjon szakadni a barátaitól és kettesben tudjon tölteni valakivel 2-3 napot,vagy egy hetet..

Nem tud veled beszélgetni vagy mi?! Érthetõ, hogy ki vagy akadva.. Azért egy 30 éves pasitól már elvárható lenne, hogy el tudjon szakadni a barátaitól és kettesben tudjon tölteni valakivel 2-3 napot, vagy egy hetet..
Zordan! Akkor ezekszerint nem találtál hozzád illõ lányt. Én például mindig ki akartam próbálni a vadvízi evezést, csak eddig nem adódott rá lehetõségem.Talán majd most nyáron. Mit csinálunk ha nyaralunk?Hát nyilván attól függ, hogy hova megyünk. De volt hogy sziklát másztunk, barlangásztunk, búvárkodtunk, biciklitúrára mentünk, napoztunk, pancsoltunk, kirándultunk a városban(várat, templomot, múzeumot néztünk), hajókáztunk, nemzeti parkba mentünk(krka-horvátország..gyönyörû, nagyon ajánlom), este koktéloztunk, salsáztunk egy klubban, stb.Reggel meg korán kelünk, mert nincs is szebb a napfelkelténél. :) Ezek között van külföldi, hazai nyaralás.Drágább és olcsóbb, de mindig megtaláljuk a magunknak való programokat. Én eléggé kalandvágyó vagyok és szerencsére találtam egy olyan fiút, aki szintén.Az elõzõ párom eléggé visszafogott. Remélem találsz majd egy olyan nõt magad mellé, akivel nem fogsz unatkozni és nem kell vinned magaddal a laptopot, hogy lekösd magadat. :) 12:05
Ja és akik 2-3 nap után unják egymás társaságát, azokkal komoly baj van... mi soha egyetlen percre sem unjuk egymást a párommal. Mi is voltunk már együtt Horvátországban 1 hétig, remekül mulattunk, kirándultunk, elmentünk szórakozni is, nagyokat úsztunk, söröztünk, társasoztunk és soha nem voltak üresjárataink és a hátunk közepére se kívántunk volna a barátainkat, az egyik legszebb közös utunk volt. Fel kéne nõni egyeseknek.
Azt gondolom, hogy vagy nem szeret téged vagy egy éretlen s.ggfej. Az én párom még csak 22 éves, de már többször is voltunk szigorúan kettesben a 2 év alatt külföldön-itthon egyaránt nyaralni, kiruccanni... barátokkal is szoktunk, de õ is én akkor érzi magát a legjobban, ha kettesben vagyunk. 25 N
Miért nem megy el külön a haverokkal pár napra, addig te is szerveznél valami programot a barátnõiddel, aztán meg elmehetnétek kettesben is pár napra? Ha ebbe sem egyezik bele az már gyanús. Az elég furcsa, ha nem akar veled tölteni két-három napot. Annak nincs értelme, hogy elmenj vele és a haverjaival nyaralni, ha nem éreznéd jól magad. Akkor inkább menjenek egyedül.
Ha lesz feleségem akkor viszem majd a laptopot és melózok onnan, aztán napozzon amennyi jól esik neki :D De semmit tenni nem szeretek. Lehet csak a barátnõm volt ilyen, de nem akart csinálni csomó mindent amit viszont én igen. Pl akartam menni vad vízi evezni (hozzáteszem nem ilyen profi helyre hanem csak ilyen lightosra, a Cetina folyóra) nem mert ott hideg a víz, meg fárasztó. Úgy általában minden nyögvenyelõsen ment neki amiért meg kellett mozdulni és egy kis izgalmat tartogatott volna. Kétlem, hogy 30 éves koromra bepunnyadnék... öö elnézést "megkomolyodnék". Ha megyek valahova nyaralni, kirándulni maximálisan kiakarom élvezni. Te mit szoktál kettesben a barátoddal csinálni ha nyaraltok?
* 2-3 napig, aztán unalmas?
Nem azt mondtam, hogy ne menjen barátokkal.Mint mondtam, az én páromnak is megvan a maga kis élete és eljár a haverokkal sátorozni, szórakozni ide, oda.Mindemellett azonban szeretne eltölteni velem jó pár napot kettesben.És ki mondta, hogy egész nap napozni kell meg olvasni?Ha Horvátországba mennék, akkor hülye lennék egész nap a parton dögleni mikor annyi mindent lehet csinálni. 2-3 napig unalmas?! Hát te sem fogsz megnõsülni..vagy ha igen, akkor jó sokszor.Elég hamar beleunnál a házaséletbe, ha nem bírsz ki egy hetet a barátnõddel.
Kedves utolsó! Aztán ilyenkor csodálkoztok, amikor 10-15 év múlva csak otthon ül a fotelban nézi a meccset sörrel a kezében és nem akar semmit csinálni. Mert bepunnyasztottátok. Én voltam a barátnõmmel nyaralni, ráadásul csak 19 évesek voltunk. Hát 2-3 napig okés volt de aztán kezdett elegem lenni abból, hogy nem történik semmi. Beszélgetni otthon is tudok, Napozni mindig is utáltam és egészségtelen is ráadásul unalmas, a barátnõm (már exem) örültem ha 1 órát töltött a vízben utána kiment olvasott vagy napozott. (Horvátországban voltunk) Komolyan az a jó ha odamegyünk kéz a kézben mint valami elcseszett nyugdíjas pár szépen mosolygunk és elvertük azt a kevés szabit? Nekem szükségem van arra, hogy a barátnõmmel egy társaságban alkossak párt. És itt nem arról beszélek, hogy én, a párom és egy tucat facér haverom hanem természetesen mindenki a saját párjával jön. A Nászút természetesen teljesen más, ott azért nagyobb keret áll a rendelkezésre minden napot feldobni valami új dologgal, meg az teljesen másról is szól...
Hát én nagyon nem tudom megérteni a fickót, ahogy te(zordan). Nem egy 20 éves kölyökrõl beszélünk, hanem egy 30 éves felnõtt férfiról.Majd megnõsül, gyerekei lesznek és 50 évesen is a barátaival fog elmenni nyaralni?Az én párom 24 éves, egyetemen tanul, mellette dolgozik.Megvan a saját kis élete a barátaival, akikhez néha én is csatlakozom, de alig várja a nyarat, a jó idõt, hogy elmehessünk kettesben valahova egy kicsit hosszabb idõre. Szerintem egy 30 évesnek már bõven így kéne gondolkoznia és ha ott van a szerelme(elvileg szerelme), akkor az lenne a normális ha együtt akarna tölteni vele egy hetet kettesben. 21L
Miért ne lehetne? Egy nõvel is el lehet menni sörözni meg bulizni. Jó, kicsit másabb kikapcsolódás, de olyan szörnyû az, hogy 5 napig reggel este szex van?:) Egyébként meg azért érdemes egyszer rászánnia magát az embernek, mert nyaraláskor egészen másképp viselkedik a nõ is, férfi is. Nincs stressz, nyugi van, ilyenkor a nõk is kevesebbet hisztiznek meg nyavalyognak (én legalábbis biztosan:) ) Kompromisszum lehet az is, hogy nem kettesben mentek, hanem több pár, és akkor a fiúk is elvannak, lányok is shoppingolhatnak, napozhatnak. 23N
Azért megértem a fickót is, egy nõvel nem lehet úgy kikapcsolódni mint haverokkal... Ha már szabi van az ember szeret szórakozni nem csak a napon aszalódni meg romantikus sétákat tenni 1 héten keresztül... Valami kompromisszumos megoldást keressetek pl pár nap kettesben pár nap baráti társasággal.
Röhejes szerintem. 30 évesen, hát... Ha ebben hajthatatlan, akkor menekülj:) Majd a nászutatokra is mennek a haverok, vagy mi?:) )) Bár, mióta vagytok együtt? Gondolom nem éltek együtt. Én most voltam a barátommal hosszú hétvégézni, 3 hónapja vagyunk csak együtt, de mind a ketten úgy gondoltuk, hogy ez jó teszt arra, hogy érdemes-e együtt maradni:) Hisz ha 3 napot nem tudunk eltölteni együtt, akkor... Lehet ettõl fél? Hogy kidobod utána?... Nyugodt körülmények között beszéld meg vele, ne akadj ki, maradj nyugodt, ne sértõdj meg. Puhatolózd ki ennek az okát.
a tartos kapcsolatokban a nö vezet :D a pasi hallgat ha nem akarja hogy az asszony nyavajogjon :D de am az egyensuly a jo, de ebben a helyzetben a pasi nem érthetö meg...
mondjuk ezzel magam ellen is kampányolok, mert milyen már h a nõ mondja meg h hogy és mi legyen....
Akkor itt az idõ hogy kettesbe menjetek el :) Esetleg ha tehetitek azt is lehetne hogy baráti nyaralás helyett otthon vagy közelben szerveznétek programokat, és így mindenkinek frankó lesz.
a párod egy nagy gyerek...30évesen böven nem a barátoknak kéne az elsönek lennie...
MIVAN? Szerintem nyugodtan mond meg neki h te kettesben szeretnél menni vele.Ha azt mondja h nem, akkor mond meg neki h akkor egyedül megy a barátaival de akkor mire visszajön te már nem fogod várni.
Zordan86 Errõl nekem az a véleményem, hogy ha két ember nem élvezi, hogy pár napot kettesben tölthet el és nem tudják együtt jól érezni magukat, akkor tényleg el kell gondolkozni azon, hogy ez a két ember összeillik-e? Persze az érthetõ, hogy két teljesen egyforma ember sincs, vannak dolgok, amiket az egyik nem szeret egyáltalán csinálni a szabadidejében, a másik meg igen, vagy fordítva. Ezért is jó néha a barátokkal is elmenni kikapcsolódni. De hogy valaki egyáltalán nem szeretne a párjával pár napot tölteni, az már gyanús.

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

A barátomnak sok a lány haverja és sokat is találkozgat velük és én félek, hogy esetleg megszeret valaki mást. De nem sajátíthatom ki magamnak mert mindigis voltak csaj barátai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mintha magamat olvasnám :) Az én páromnak a barátainak a 80%-a lány... De a legtöbbjüket ismerem személyesen, és nem vagyok féltékeny rájuk. Egy csaj van, akit meg tudék folytani, úgy gyõlölöm, és rohadt féltékeny vagyok rá! De bízom a barátomban, és szerencsére azzal a ribanccal nem sûrûn találkozik személyesen :D

Mintha magamat olvasnám :) Az én páromnak a barátainak a 80%-a lány... De a legtöbbjüket ismerem személyesen, és nem vagyok féltékeny rájuk. Egy csaj van, akit meg tudék folytani, úgy gyõlölöm, és rohadt féltékeny vagyok rá! De bízom a barátomban, és szerencsére azzal a ribanccal nem sûrûn találkozik személyesen :D
fõzzél egy jó kis babgulyást mert éhenhalok. ja meg kenyeret se felejts el venni
ne is próbáld elválasztani õt a barátaitól .. csak rosszabb lenne hidd el . Inkább kérd meg a barátodat hogy mutasson be nekik és így legalább megismered a barátait és nem lesz okod féltékenynek lenned :) 16/L
Hát én a helyedben megpróbálnék bízni a pasiban. Nem tudod irányítani az érzéseit... Éppen ez a jó, téged szeretett meg, nem a csajhaverjait! Tudom, hogy nehéz, nekem is az volt, de bíztam benne, és be is jött. Ha viszont egy csaj nagyon zavar, és nagyon gyanús, akkor finoman szólj neki. De ne lássa, hogy féltékeny vagy mindenkire, azzal hamar elijesztheted magad mellôl. Sok sikert, további boldogságot!:) ( majdnem ) 16/L
Igenember megelõzött :D:D
igen
De.
De meg ám. :P
A kérdező hozzászólása: azért vagyok féltékeny mert kiakadtam, h nem a barátom szólt? meg volt beszélve, h kettesben elmegyünk vhova.
Velem ugyanilyen történt. Megbeszéltük, h jön a párom, és lesz egy szép napunk. Javasoltam neki egy tök jó programot. Erre kitalálta, h jön a legjobb barátja is, és majd hármasban elmegyünk. Mondom jó. Inkább legyünk hárman, mint én egyedül nélküle. És a végén tényleg tök jól szórakoztunk. Bírom a barátját is, õ is engem, szerencsére, és a végén tényleg tökre élveztük az egészet, nem volt sem feszengés, sem féltékenykedés. (Egy múzeumba mentünk.) A különbség talán csak annyi a kettõnk esete közt, h én ismertem már korábbi találkozásból a párom barátját, szóval nem zavart különösebben, h õ is jön. Igazából nekem csak azzal volt bajom, h nem mondta elõre, hanem csak úgy mondta, mint egy légbõl kapott ötletet. De sztem te is próbálj meg megbékélni a sráccal, lehet, h nem is lesz olyan rossz együtt tölteni a napot. Barátoddal lehetsz kettesben eleget, most inkább élvezzétek ki a társaságot, meg ismerd meg õt is. :) Sok lány azért rinyál, mert a párja nem meri/akarja bemutatni a barátainak. :) Szóval no para :) 24L
Ja, ahogy figyelmesebben olvasom a kérdést, látom, h te is ismered már õt. Na mindegy, akkor ennek kivételével vedd figyelembe a többit. :) Szóval h örülj neki, h a haverjaival töltött idõbe is be akar vonni téged, meg próbáld meg élvezni. Tudod, egy párkapcsolatban fontosnak kell tartsd azt, ami a másik számára fontos. (Persze az ésszerû keretek közt.) És tudom, h most az ellen ágálsz, h dehátmegbeszéltük, meg h kettesben szerettél volna lenni vele, de nézd a másik oldaláról. :) Tényleg csomó idõt együtt tölthetsz még vele, most pedig inkább bulizz :) És talán azért nem a barátod szólt, mert így azt remélték, jobban fogod kezelni, meg nem fogod azt érezni, h a barátod csak rád akarja erõltetni a haverját :)
a nõ ne legyen féltékeny a pasi haverjára, max a pasid lehet féltékeny, ha a haverja téged stíröl, vagy ha te az õ haverját :) mert barát rivális az jobban fáj :) én sem féltékenykedni szoktam, mert megbízom a páromban, ahogy õ is bennem, pedig tapadnak rám a pasik, de az a lényeg, hogy nekem csak a párom kell, és büszke rá ha tetszem másoknak is. Szal nem szoktam féltékenykedni, csak örülnék neki, amikor mnidketten ráérünk (ritkán) akkor egymással törpdnénk, tehát ne a haverja miatt ne tudujunk találkozni, vagy akárki más miatt, és szeretnénk néha kicsit kettesben is lenni, a barátok nem pótolják a szerelmemet. Amúgy én is inkább a párommal vagyok de társaságban, minthogy a párom nélkül legyek vagy másokkal, vagy egyedül, holott tudom hogy õ a haverokkal van. Szal örülök, hogy felvállalt engem. Sõt elején zavart, hogy õ nem akart feljönni hozzánk, mindig én mentem hozzá, de belegondoltam ez nem gáz, hisz õ az aki bemutatott otthon, tehát fel mer vállalni, én is bemutattam volna, csak õ nem akart feljönni, de megbeszéltem vele és kiderült, hogy csak fél, hogy mit szólnak õhozzá az én szüleim, ilyen téren nagyon parás. De ez is megvolt, és most lenyugodott. Megismerte az otthonomat, szeretik õt és viszont, és úgy érzem ezáltal mégjobban belém szeretett :) fél éve vagyunk együtt. Sõt mióta nem egy mûszakban vagyunk, hanem õ négyben én háromban, azóta mégjobban hiányzunk egymásnak, de ez csak felfrissíti a kapcsolatunkat, de ha együtt vagyunk, az sem teher :) nem szereti a bulikat, nem is hívtam, de utolsó pillanatban utánam jött, és meg akart keresni, igaz nem talált meg, én meg késõn vettem észre az üzenetet, de barátjával összefutottam, és mondta h engem keresett, másnap korán hívott, és elmentünk vásárolni, egész nap velem volt :) meg folyton csokikat vett nekem, pedig sosem kértem ilyesmire, hogy vegyél nekem ezt meg azt, sõt azt mondta, én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem kért tõle soha semmit, aki nem használja ki, és kainek nem a buli meg a pia a mindene, nem vagyok az a mûkörmös vakolatos cicababa féle meg már õ is megváltozott a szerelem terén :)

A baratom a multheten szakitott velem azzal az indokkal, hogy nyaron a ket legjobb baratjanak csaptam a szelet egy fesztivalon, ahol o is ott volt. De nem tortent semmi, nekem nem hisz, a baratainak igen? !

elvileg multheten tudta meg, amikor szakitott velem aznap. Mar mindent megprobaltam beszelni vele, a barataival, talalkozni, de semmi. Nem hisz nekem! Majdnem 2 eves kapcsolatot igy tonkretenni, azota bevagyok fordulva. Nem tudom mar mit tehetnek. A baratai azt mondtak megtortent,pedig nem!! 1. Ha meg is tortent volna, a nyaron tortent, ezt felhozni?? 2. Ez ok egy szakitasra? Sirt mikor eldobott es mondta hogy szeret. Akkor mi? Elotte levo napokon veszekedtunk egy csaj miatt, mert feltunoen elvoltak! Ja es osztalytarsak vagyunk! 18 L

Legjobb válasz: Kamu duma. El akarta játszani az áldozatot, hogy nyugodt szívvel mehessen egy másik lányhoz. Ezzel nem tudsz sajnos mit kezdeni. És jobb is, ha elengeded.

Kamu duma. El akarta játszani az áldozatot, hogy nyugodt szívvel mehessen egy másik lányhoz. Ezzel nem tudsz sajnos mit kezdeni. És jobb is, ha elengeded.
hát sajnálom h ilyen gerinctelen barátod volt. egyetértek az elsõvel..annyi nem volt benne h eléd álljon és megmondja a valódi okát.
Valld be hogy leszoptad õket...

Mit tegyek, hogy a barátom velem maradjon? ( Részletek lent. )

Sziasztok! Teljesen kivagyok ,mert észrevettem 1-2 napja ,hogy a barátomnak valami baja van. Kérdeztem ,hogy mi de elösször nem akarta elmondani ,mert hogy kiborulnék ,de végül csak elmondta. 1-2 napja úgy érzi ,hogy már nem szeret annyira ,mint régen. Beszélgettünk és mondta ,hogy szerinte max 2 hónapig leszünk még együtt... lehet hogy velem van a baj ,de nem értem ezt az egész helyzetett..Kérdeztem ,hogy csináltam-e valamit vagy bármi hasonló ,de mondta hogy nem. Mondta hogy jó velem és boldog, jól főzök, megértem Õt, jó vagyok az ágyban ,megvan a kellő szabadsága és Õ sem érti ,hogy mi ez az érzés. De viszont pár hete mondta ,hogy fél hogy velem éli le az egész életét és ,hogy nem lesz olyan fiatalkora mint másnak ,hogy nem kell úgymond semmivel foglalkozni nyugodtan nőzhet stb. és szerintem ez lehet a háttérben, de nem tudom hogy mit tegyek... teljesen kétségbe vagyok esve ,mert nagyon szeretem Õt és nem akarom elveszíteni! Szerintetek mit tegyek? :(

Legjobb válasz: legjobb amit tehetsz. készülj fel... ha õ úgy döntött, hogy más is kell neki, ugyanakkor veled semmi baja, akkor nem tudsz mit tenni. Hacsak nem valami olyan nagyon új énedet mutatod meg, amit még nem ismer :)

legjobb amit tehetsz. készülj fel... ha õ úgy döntött, hogy más is kell neki, ugyanakkor veled semmi baja, akkor nem tudsz mit tenni. Hacsak nem valami olyan nagyon új énedet mutatod meg, amit még nem ismer :)
Az aljasabb nõk ilyenkor teherbe ejtik magukat. Azt javaslom ezt ne tedd!
Hagyd, had menjen! Ha igaz, amit mondott, hogy mindenben jó vagy neki, úgyis vissza fog akarni menni Hozzád! És akkor már jobban tud majd becsülni. Rájött most a pánik- hagyd, hadd "élje" ki kicsit magát, úgyis meg fogja unni..
A kérdező hozzászólása: Semmiképp nem fogom magam teherbe ejteni.. szánalmas dolognak tartom és hosszútávon senkinek sem lenne jó.. az utolsó választ nagyon köszönöm , remélem hogy igazad lesz :)
Kapuzárási pánik. Tényleg az lenne a legjobb ha szünetet tartanátok, ha igazat mondott, visszatér. De addigis ezerrel próbáld meg izgalmassá tenni a kapcsolatotokat. Csináljatok új dolgokat együtt. Remélem minden rendben lesz.:)

Szemüveges vagyok! És a barátom utálja a szemüvegem, meg egy kicsit oldalasan áll. És azt mondta, hogy, ha vele vagyok ne merjem felvenni a szemüveget. Szerintetek mit csináljak most? Szerinte nem is áll jól a szemüveg rajtam.

Legjobb válasz: Ha rabszolga-típus vagy, akinek mindegy, hogy ki a barátja, akkor vásárolj kontaktlencsét. Ha meg olyan ember vagy, aki tartja magát valamire, akkor közöld a barátoddal, hogy vagy elfogad úgy, ahogy vagy, szemüveggel együtt, vagy kívül tágasabb.

Ha rabszolga-típus vagy, akinek mindegy, hogy ki a barátja, akkor vásárolj kontaktlencsét. Ha meg olyan ember vagy, aki tartja magát valamire, akkor közöld a barátoddal, hogy vagy elfogad úgy, ahogy vagy, szemüveggel együtt, vagy kívül tágasabb.
Hagyd ott õt a fenébe! Aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy, az nem szeret igazán! Én is szemüveges vagyok, de mindenki így szeret ahogy vagyok. Kontaktlencsét nem nagyon szeretnék, mert a szemüveg karakteressé teszi az arcomat. :) Állj ki magadért, mert így úgy fog ugráltatni, ahogy épp a kedve diktálja! 23/N
A barátod 11 éves? :D Kb. akkor van ilyen felfogásuk. Mi az, hogy ne merjed felvenni? :D Akkor hagytam volna ott a fenébe.
Talán el kellene gondolkodni a szakításon. Akkor is szemüveges voltál, mikor megismerkedtetek?
Te, kérdezõ, az elsõ válaszoló k*rvajót mondott, tetszik :D
Szerintem dobd a birkát és keress magadnak egy férfit ;)
Lapátra vele! (Mármint nem a szemüveggel...:D)

Nem tudom túltenni magam a barátomon. Vagyis a volt barátomon. Mert úgy váltunk el hogy szeret és mégis szakított velem. ?

egyszerûen nem tudom magam túltenni rajta... Valami tanács?:(

Legjobb válasz: Tedd túl magad rajta.

Tedd túl magad rajta.
Szakítós duma volt, ne dölj be.
A kérdező hozzászólása: De nem.. érzem hogy még mindig szeret. a barátainak is ezt mondja.. folyton néz , látom rajta hogy rosszabb a kedve mint régen.
üdv a klubban :)
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nem, nem szeretett. Nekem is ezt mondta az exem... hidd el, neked sincs szükséged egy gyáva férfire. Idõbe telt, de most már felfordul tõle a gyomrom, ha csak eszembe jut. Sokkal nagyobb fájdalmat okoznak, ha így szakítanak, de annyira nem képesek, hogy figyelembe vegyék mit okoznak ezzel a másikban. Ne szeress egy gerinctelen férfit. Nincs olyan, hogy szakított, de még szeret. Persze vannak kivételek, például, ha esetleg távkapcsolatban kellett volna folytatnotok...
A kérdező hozzászólása: Õszintén sajnálom..:) te mit csináltál? vagy te is tehetetlen vagy?
De ha egyszer annyira szeret, miért szakított veled?
A kérdező hozzászólása: mert azt mondta hogy megváltoztam és h nem ilyennek ismert meg..:/
Nálunk is hasonló volt azt kérte változzak meg legyek újra az akit megismert. Vonakodtam. Mire idõt kért, hogy átgondolja a dolgokat. Velem maradt. Én viszont kidobtam, mert éreztem, hogy nem szeret már és mondta is, hogy valami benne elmúlt. Én szerettem õt de nem akartam magamat bántani azzal, hogy olyan embert tartok magam mellett aki nem szeret. Borzalmasan fájt volna, ezért akármennyire is szerettem szakítottam vele. Remélem megtalálja a boldogságát! 25/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!