Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem 2 hete. Azóta (3 db)

A barátom szakaított velem 2 hete. Azóta minden este felhív, órákat beszélgetünk. Tegnap bevallotta, hogy péntek óta van vkije, ezt msn-en mondta. Este újból felhívott, és azt mondta, h nem felejtett el engem és nem is fog soha! Most akkor mivan?

Legjobb válasz: Valószínüleg hiányzol neki és a másik lány azért "kell" neki hogy elfelejtsen téged.ha ez így van akk kérdezz rá hogy mit is akar!ha te is szereted még akk adjatok még1 esélyt egymásnak!!!soxerencsét pussz

Valószínüleg hiányzol neki és a másik lány azért "kell" neki hogy elfelejtsen téged.ha ez így van akk kérdezz rá hogy mit is akar!ha te is szereted még akk adjatok még1 esélyt egymásnak!!!soxerencsét pussz
na igen amit az elõzõ válaszadó irt az oké de akkor felmerül a kérdés miért szakitott és miért is kezdett bele egy uj kapcsiba
látod, ez egy jó kérdés??? vagy elsõ verió hát... most egyátalán nem tudom /mi van?/ a második szeret még eléggé:D
Én arra gondolok, hogy fokozatosan tud leválni rólad, s ezért nem szakította meg a kapcsolatot. Gondolom fáj most neked, hogy talált valaki mást. Én biztos nem tudnék beszélni vele ezek után, megszakítanám vele a kapcsolatot. S ha hetek után vissza akarna jönni, h mégis engem szeret, akkor visszafogadnám.
miért szakitott ezt elmondta? -igazából lehet, csak taktikázik veled, hogy megtudja mennyire szereted, ami nem szép dolog../nem biztos/de a jelek erre mutatnak -ha csak msn-en mondta el, hm nem látod az arcát, igy nem tudod eldönteni, hogy igaz-e -ha igaz lett volna, akkor nem hiv fel még aznap este, hogy nem felejtett el, -szerintem játszik veled egy kicsit..ami nem szép mi van most? a lényeg, hogy te mit érzel és akarsz!! ne õ rángasson téged dróton, hogy most akkor ma szeretlek, holnap már nem kellesz, döntsd el mit akarsz és közöld vele!!

Amikor felmegyek msn-re akkor a volt barátom egyből ír, próbáltam vele flörtölni de nem fogja az adást! 2 hete szakítottunk és azóta má felhívott hogy szeret meg kérdezte van e pasim és montam hogy van. Akkor most mit akar?

gondoltam arra hogy azé nem viszonozza a flörtölést mert tudja hogy van barátom!

Legjobb válasz: Ó, MSNen is lehet nagyon jól flörtölni, kicsit is meg nagyon is. Szerintem hülye vagy, ne haragudj. Meg ez az egész világ. A flörtölés oké, az kell sok embernek a lelki békéjéhez. 2 hete szakítottatok, az eltelt idõben már felhívott, és már volt másik pasid... A szakítás utáni fél órában szedted össze? :S Majd ha kiderül hogy tényleg érdeklõdik a voltod, kisorsolod melyikükkel legyél? Ez tényleg így mûködik már? Van pasid, ezért nem nyomul. De lehet hogy csak hiányzol neki, magányos, nem feltétlenül szerelmes beléd. És gondolom nem véletlenül lett vége.

Ó, MSNen is lehet nagyon jól flörtölni, kicsit is meg nagyon is. Szerintem hülye vagy, ne haragudj. Meg ez az egész világ. A flörtölés oké, az kell sok embernek a lelki békéjéhez. 2 hete szakítottatok, az eltelt idõben már felhívott, és már volt másik pasid... A szakítás utáni fél órában szedted össze? :S Majd ha kiderül hogy tényleg érdeklõdik a voltod, kisorsolod melyikükkel legyél? Ez tényleg így mûködik már? Van pasid, ezért nem nyomul. De lehet hogy csak hiányzol neki, magányos, nem feltétlenül szerelmes beléd. És gondolom nem véletlenül lett vége.
MI?Ha neked van pasid akkor gondolom azért nem nyomul.Mellesleg szerintem személyessen lehet flörtölni és nem msn-en, arc nélkül(az felszínes).De ez csak az én véleményem.Lehet hogy akart tõled valamit de ebbõl még nem lehet tudni, azért mert megkérdezte.De ha felhívott és azt mondta hogy szeret, akkor MI a kérdés?
ha van pasid akkor miért flörtölsz a volt barátoddal???
Szia, én nem értelek, miért akarsz a VOLT barátoddal flörtölni, ha van már barátod? És hogy lehet ennyi idõ után már barátod, mindegy. Szerintem, lehet szeret még, de már nem szerelemmel, és hiányzol neki. Szerintem, a legjobb az lenne ha leszednéd az msn listádról, én is leszedtem egy srácot, csak kicsit gázosabb hibája miatt.

2 hete szakított velem a barátom, nagyon szerettem. Másfél évig voltunk együtt. Azóta beszélgetek egy sráccal, akit már ismertem korábban, nagyon jófej, kedves, jóképű. Nem korai?

Találkozni akar velem és fura, mert nem érzem magam rosszul amiatt, hogy igent mondtam a találkozásra. Elfelejteti velem az előző barátomat. Ha vele vagyok,kikapcsolok.

Legjobb válasz: Ha te nem érzed korainak, akkor nem az. De azért kalkuláld bele, hogyha esetleg komolyodnak az új sráccal a dolgok, még késõbb is kiderülhet, hogy nem állsz készen. De szerintem ráérsz akkor aggódni :) Csak kíváncsiságból, de mit jelent, hogy a barátait választotta? 18L

Ha te nem érzed korainak, akkor nem az. De azért kalkuláld bele, hogyha esetleg komolyodnak az új sráccal a dolgok, még késõbb is kiderülhet, hogy nem állsz készen. De szerintem ráérsz akkor aggódni :) Csak kíváncsiságból, de mit jelent, hogy a barátait választotta? 18L
A kérdező hozzászólása: Szakított velem azzal az indokkal, hogy neki már nem jó, bulizni akar, barátaival lenni..
Ez nem rossz, sot... jo hisz nem esel depresszioba hanem viszonylag gyorsan tulleptel rajta
Hát nekem nem okozott problémát az, hogy háromfelé szakadjak(barátnõ/barátok/munka). Igaz kevés alvással de mûködött :) . Szóval ez nem az igazi ok amiért szakított, úgyhogy ne is érezd magad rosszul miatta. Sok sikert az új fiúhoz, csak ne .aszd át és ne csak azért legyél vele, hogy felejts.
igen korai, az ilyeneket hivjak r*bancnak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!