Találatok a következő kifejezésre: A barátom velem 2 hete (16 db)

A barátom szakaított velem 2 hete. Azóta minden este felhív, órákat beszélgetünk. Tegnap bevallotta, hogy péntek óta van vkije, ezt msn-en mondta. Este újból felhívott, és azt mondta, h nem felejtett el engem és nem is fog soha! Most akkor mivan?

Legjobb válasz: Valószínüleg hiányzol neki és a másik lány azért "kell" neki hogy elfelejtsen téged.ha ez így van akk kérdezz rá hogy mit is akar!ha te is szereted még akk adjatok még1 esélyt egymásnak!!!soxerencsét pussz

Valószínüleg hiányzol neki és a másik lány azért "kell" neki hogy elfelejtsen téged.ha ez így van akk kérdezz rá hogy mit is akar!ha te is szereted még akk adjatok még1 esélyt egymásnak!!!soxerencsét pussz
na igen amit az elõzõ válaszadó irt az oké de akkor felmerül a kérdés miért szakitott és miért is kezdett bele egy uj kapcsiba
látod, ez egy jó kérdés??? vagy elsõ verió hát... most egyátalán nem tudom /mi van?/ a második szeret még eléggé:D
Én arra gondolok, hogy fokozatosan tud leválni rólad, s ezért nem szakította meg a kapcsolatot. Gondolom fáj most neked, hogy talált valaki mást. Én biztos nem tudnék beszélni vele ezek után, megszakítanám vele a kapcsolatot. S ha hetek után vissza akarna jönni, h mégis engem szeret, akkor visszafogadnám.
miért szakitott ezt elmondta? -igazából lehet, csak taktikázik veled, hogy megtudja mennyire szereted, ami nem szép dolog../nem biztos/de a jelek erre mutatnak -ha csak msn-en mondta el, hm nem látod az arcát, igy nem tudod eldönteni, hogy igaz-e -ha igaz lett volna, akkor nem hiv fel még aznap este, hogy nem felejtett el, -szerintem játszik veled egy kicsit..ami nem szép mi van most? a lényeg, hogy te mit érzel és akarsz!! ne õ rángasson téged dróton, hogy most akkor ma szeretlek, holnap már nem kellesz, döntsd el mit akarsz és közöld vele!!

Mi van vele? Ha a barátommal vagyok (3 hete vagyunk együtt de 2 éve ismerjük 1mást) egyszerűen magamban harcolok magammal hogy álljak le a gondolataimmal ..

mert egyszer?en annyira kívánom és olyan perverz gondolataim vannak hogy csak na. És néha elkezdek magamon nevetni emiatt. Miért van ez? Meghülyültem? XD

Legjobb válasz: nyugi én is ilyen vagyok, semmi baj nincs ezzel a pasik csak örülnek neki :D

nyugi én is ilyen vagyok, semmi baj nincs ezzel a pasik csak örülnek neki :D
nincs ezzel semmi gáz! :D nálam is ez a helyzet. egyszer eljön az idõ mikor valóra válthatod a gondolataidat.. ;)
Igen, néha velem is van ilyen.:D Nem hülyültél meg, nyugi. Ez mind csak azt mutatja, hogy mennyire szereted, vagy kívánod... bár én nem mondanám el a barátomnak, hogy ilyennel fantáziálok, de sztem ezzel semmi gáz.(:
2 hete vagyok együtt a barátommal. Én is fantáziáltam, el is mondtam neki miröl, és akkor rájött hogy kívánom nagyon is, és akkor volt az elsö szex. Nem akart addig rám mozdulni míg nem látta hogy készen állok. Így észrevette, és nagyon jó volt vele, és persze úgy történt minden mind a képzeletembe:)

2 hete vagyok együtt a barátommal szerintetek még korai h lefeküdjek vele? 18/L

Legjobb válasz: ha 2 hónap múlva fekszel le vele akkor is ugyan úgy szûk leszel nem? :D

ha 2 hónap múlva fekszel le vele akkor is ugyan úgy szûk leszel nem? :D
Ne, mert hatalmas ribinek fog tartani és utána sztenderre tesz téged...
ez nincs idõhöz kötve ha úgy érzed nem bánod meg akkor tedd kit érdekel h 2 hét 2 hónap vagy akár 2 nap? volt olyan ismerõsöm aki egy éjszakás kalandból lett 6 éves boldog kapcsolata szóvalnem ez határozza meg h fognak alakulni :)
Sztem meg a férfiak fogjanak össze, úgyhogy: Egyáltalán nem korai, sõt, késésben is vagy, mert már tegnap kellett volna! De most aztán kufircoljál, ha már minket kérdeztél, és adsz a válaszunkra!!!
Ilyen hülye kérdést. Amúgy én is azt akartam írni amit a 12-es. De ilyen hülyeséget, hogy korai-e. Akarod, kívánod a f*aszt? Ha igen, akkor mi az hogy korai? Ha én dugni akarok, sosem teszem fel a kérdést hogy most még korai-e. Kívánom, van hozzá partnerem, így dugok, ennyi. Ezt javaslom neked is.
Szerintem elõbb csak pettingeljetek.... Verd ki neki egyenlõre párszor õ meg ujjazzon meg. :-) Ráérsz szétdobni a lábaidat késõbb is. Had várjon. :-)
2 hét egyáltalán nem korai a te korodban!
nem vagy még rá készen, ha feltetted ezt a kérdést magadnak (és nekünk)
Korai. Egymás testét mennyire ismeritek? Volt már petting? Simogatás? Egy kis orális játék? Nem kell azonnal a mély vízbe ugrani, elõször szokd meg a közeget, apró falatokban élvezzétek egymást, a lakomát meg halasszátok el egy picit. Eljön majd az is, amikor már nagyon akarjátok - akkor lehet beugrani!:)
Aki azt irja hogy már másnap meg ilyenek ugye nem gondolják komolyan...Sõt már abban a percben hagyd magad megdugatni , utána meg jön a következõkérdés a gyakorira hogy :miért csak megdugni akar minden pasi?!...ennyit errõl...
Két hét az eléggé rövid idõ, bár vannak akik már az elsõ éjszaka szexelnek, de azért egy kicsikét még nem ártana várni.
hát ha itt felteszed a kérdést, akkor szerintem még korai. majd ha úgy érzed hogy már nem kell mások véleménye, mert azt akarod, akkor tedd meg. 20/L
szerintem menj el tokio hotel koncertre!
Szerintem már késõ. :-)
szerintem még várj addig amíg meg lesz az igazi bizalom köztetek mert sokkal jobb úgy ha már tényleg komolyak az érzelmek
ohh elnézést így a hajnali órákban már nem tudok úgy koncentrálni félreolvastam így már más :) értem tehát szûz vagy :) hát figyelj ha úgy érzed várj vele én személy szerint nem hiszek ebben a halogatás dologban de csak magamból indulok ki ugyan is ugyan úgy becsülném azt a nõt és ugyan úgy szeretném vonzzana ha mondjuk most feküdne levelem mint ha egy hónap múlva az idõ szerintem semmit nem számít, de ha te úgy érzed akkor várj vele amég jónak nem látod és nem érzed magad késznek :)
CSAK CSINÁLD! az én exemmel kb 2 óra utn lefeküdtem. igaz azota nem vagyunk együtt, de nem ezmiatt lett vége...
korai
A kérdező hozzászólása: de szûz vagyok még..
Én 3 nap után lefeküdtem vele és 3 éve együtt élünk :D De ehhez olyan párt kell találni ami persze a mai világba egyre ritkább!


Amikor felmegyek msn-re akkor a volt barátom egyből ír, próbáltam vele flörtölni de nem fogja az adást! 2 hete szakítottunk és azóta má felhívott hogy szeret meg kérdezte van e pasim és montam hogy van. Akkor most mit akar?

gondoltam arra hogy azé nem viszonozza a flörtölést mert tudja hogy van barátom!

Legjobb válasz: Ó, MSNen is lehet nagyon jól flörtölni, kicsit is meg nagyon is. Szerintem hülye vagy, ne haragudj. Meg ez az egész világ. A flörtölés oké, az kell sok embernek a lelki békéjéhez. 2 hete szakítottatok, az eltelt idõben már felhívott, és már volt másik pasid... A szakítás utáni fél órában szedted össze? :S Majd ha kiderül hogy tényleg érdeklõdik a voltod, kisorsolod melyikükkel legyél? Ez tényleg így mûködik már? Van pasid, ezért nem nyomul. De lehet hogy csak hiányzol neki, magányos, nem feltétlenül szerelmes beléd. És gondolom nem véletlenül lett vége.

Ó, MSNen is lehet nagyon jól flörtölni, kicsit is meg nagyon is. Szerintem hülye vagy, ne haragudj. Meg ez az egész világ. A flörtölés oké, az kell sok embernek a lelki békéjéhez. 2 hete szakítottatok, az eltelt idõben már felhívott, és már volt másik pasid... A szakítás utáni fél órában szedted össze? :S Majd ha kiderül hogy tényleg érdeklõdik a voltod, kisorsolod melyikükkel legyél? Ez tényleg így mûködik már? Van pasid, ezért nem nyomul. De lehet hogy csak hiányzol neki, magányos, nem feltétlenül szerelmes beléd. És gondolom nem véletlenül lett vége.
MI?Ha neked van pasid akkor gondolom azért nem nyomul.Mellesleg szerintem személyessen lehet flörtölni és nem msn-en, arc nélkül(az felszínes).De ez csak az én véleményem.Lehet hogy akart tõled valamit de ebbõl még nem lehet tudni, azért mert megkérdezte.De ha felhívott és azt mondta hogy szeret, akkor MI a kérdés?
ha van pasid akkor miért flörtölsz a volt barátoddal???
Szia, én nem értelek, miért akarsz a VOLT barátoddal flörtölni, ha van már barátod? És hogy lehet ennyi idõ után már barátod, mindegy. Szerintem, lehet szeret még, de már nem szerelemmel, és hiányzol neki. Szerintem, a legjobb az lenne ha leszednéd az msn listádról, én is leszedtem egy srácot, csak kicsit gázosabb hibája miatt.
A kérdező hozzászólása: nem :) én már azért idõsebb vagyok pár évvel ja és nõ :) )
Talán rájött, hogy szeret és megbánta, csak nem tudja hogy is kezdjen hozá ezt bevellani. Szerintem kerek, perec álj elé és kérdez meg.
A kérdező hozzászólása: nem merem :( én szeretném vele újrakezdeni, de félek a pofára eséstõl
Ha már egyszer komoly kapcsolatotok volt, akkor mitõl félsz nem egy idegen. Ez olyan hülyeség hogy pofára esés. Egy életed van lehet hogy ilylen hülyeségen bukna a boldogságod. Ahogy meg kivettem a szavaidból felnõtt nõ vagy. hajrá!

A barátommal 2 hete jöttünk össze és egyre több haverját megismerem. Mindig kap valami beszólást, hogy mondják így nekem: - hogy tudtál vele szóba állni? Stb. Mit szólhatnék ilyenkor vissza?

Csak viccb?l csinálják, és elpoénkodnak ezen, meg csesztetik kicsit, de meg akarom ,,védeni,, Nem akarom leégetni, csak valami frappánsat mondani ami szintén vicces, de mégis érz?djön, hogy ,,megvédem,,.

Legjobb válasz: -Látszik nem feküdtél még le vele.... akkor nem csodálkoznál rajta így például mondhatnád ezt szerintem

-Látszik nem feküdtél még le vele.... akkor nem csodálkoznál rajta így például mondhatnád ezt szerintem
Ha elõre megtanulsz ilyen szövegeket, az sose jó. Találj ki valamit magadnak.
A rögtönzött poén a legjobb meg ugye az egyedi. Ha nem jön magától ne erõltesd. Én a pasid helyébe fejmosást végeznék egy olyan alaposat. "haverokat" kakild le ha a barátai szólnak be ronda vagy nagyon;)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a legjobb ami akkor jön, csak sosem voltam olyan (sajnos) hogy így csípõbõl vissza tudtam volna szólni valakinek :) Utolsó te félreértetted! A haverjai kérdezik tõlem, hogy én, hogy tudtam vele szóba állni, vagy pl.: Kitti neked jó a szemed? Meg ilyesmik...
jaaaa az más:D Figyelj Kitti, akkor [email protected] le õket. Féltékenyek. És egy beszólást is mellékelek -Nálatok biztos jobb pasi- hehe bocs csak félre néztem a kérdést. F19
"egyre több haverját megismerem" Ez zavart össze. Útólsó kettõ voltam
A kérdező hozzászólása: Oké. Semmi baj :) Köszönöm a válaszokat.

Ki érti ezt? Szakított velem a barátom 2 hete, hogy nem szerelmes belém csak szeret. Egyre sűrűbben hívogat, msn-re hív, és egy genyóval szemben folyamatosan megvéd.

Azt mondja most is hogy ez nem szerelem, valamit érez, ami több mint a barátság de nem szerelem. Nem akar visszajönni, de naponta többször felhív. Azt mondja másik barátn?t se akar keresni magának. Ha nekem lenne, nem szeretné tudni, az rosszul esne. Ne várjak rá. De naponta felhív, ban hogy többször is. Megfejtés?

Legjobb válasz: Egyszerûen nem normális. Nem elég, hogy megbántott még zargat is és nem hagyja hogy kicsi levegõhöz juss. Szerintem te döntsd el akarsz-e valamit tõle vagy inkább szeretnél tovább lépni. Valószínûleg még szeret az exed, csak hát nagyon nincs tisztában azzal, amit érez. Próbálj vele beszélni vagy lekoptatni. Így szerintem nem szabadna senkivel se viselkedni.

Egyszerûen nem normális. Nem elég, hogy megbántott még zargat is és nem hagyja hogy kicsi levegõhöz juss. Szerintem te döntsd el akarsz-e valamit tõle vagy inkább szeretnél tovább lépni. Valószínûleg még szeret az exed, csak hát nagyon nincs tisztában azzal, amit érez. Próbálj vele beszélni vagy lekoptatni. Így szerintem nem szabadna senkivel se viselkedni.
ne vedd fel neki a telefont. ha látod, hogy keresett, ne hivd vissza, csak 1-2 nap múlva.
Szerintem szeret csak nincs tisztában a saját érzéseivel.
Szerintem fél h szerelmes lesz beléd. Próbál parancsolni az érzéseinek, de ha minden nap hivogat nem nagyon megy neki. Kérdezz rá h miért teszi ezt veled? Mondd el nyugodtan h neked ez rosszul esik, ne játszodjon az érzéseiddel. Nekem is volt egy pasim, csak 3 napot jártunk de volt egy olyan erõs kisugárzása h 3 nap alatt erõsen meg tudtam kedvelni. És miután szakított velem beszéltünk párszor Yahoo Messenger-en és küldözgetett szép szerelmes számokat, azt mondta hiányzom neki, h gondol rám stb...Én hiába mondtam h ne kínozzon, mondja meg mit akar, paraszt módjára ilyenkor azt válaszolta h ha rosszat csinál nekem azzal h beszelünk akkor kitöröl mess-rõl. Aztán nem még beszéltem vele és sikerült elfelejteni. Na bocs ezért a saját story-ért, csak azt akarom mondani vele, h remélem h ha rákérdezel h mit akar õ nem lesz ilyen bunkó :) Sok sikert!
Általában mi pasik szakítás után jövünk rá, hogy milyen kényelmes volt a helyzetünk. Volt egy nõ akivel elvoltunk, és ha szexet akartunk ott volt. De most!?! Nyílván hiányzik neki a kényelem.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tõle-miután hívogat-hogy átjön-e hétvégén. Azt mondja nem, nincs kapacitása egy kapcsolatra, de minden rendezõdni fog, látjuk még egymást, valamit érez. Kérdem én mit??? aszondja valamit, barátságot vagy több mint barátsdágot. He????
Ismerõs szituáció... Többször is voltam már hasonló cipõben, és többször elrontottam. Ugyanazt csináltam, amit Te, de nem szabad! Ne vedd fel mindig a telefont, és ne hívd azonnal vissza. Légy kicsit közömbös, hagyd, hogy beszéljen, de Te ne beszélj annyit. Ha mondasz is valamit, teljesen más témában tedd, hadd érezze milyen jó az életed nélküle. És ami a legfontosabb: olvasd el ezt a könyvet: http://www.libri.hu/konyv/titkos-szabalyok.html Nekem ez segített legtöbbet. Olyan tippeket ad, amiket ha megfogadsz, tényleg sikerül meghódítani a kívánt férfit. Velem a mostani Párom hétszer(!!!!) szakított 2 héten belül. Aztán elolvastam a könyvet, kicsit abból "táplálkoztam", tényleg betartottam, amit írt, akármilyen nehéz is volt, és lassan már 1 éve együtt vagyunk, szinte el sem válunk egymástól. Nagyon ragaszkodik és el nem engedne soha. Ilyet még soha nem láttam férfitól, pedig elég sok tapasztalatot gyûjtöttem minden egyes többéves kapcsolatomból. Tehát az én elsõ tanácsom: szerezd be a Titkos Szabályokat! :)

2 hete szakított velem a barátom, nagyon szerettem. Másfél évig voltunk együtt. Azóta beszélgetek egy sráccal, akit már ismertem korábban, nagyon jófej, kedves, jóképű. Nem korai?

Találkozni akar velem és fura, mert nem érzem magam rosszul amiatt, hogy igent mondtam a találkozásra. Elfelejteti velem az előző barátomat. Ha vele vagyok,kikapcsolok.

Legjobb válasz: Ha te nem érzed korainak, akkor nem az. De azért kalkuláld bele, hogyha esetleg komolyodnak az új sráccal a dolgok, még késõbb is kiderülhet, hogy nem állsz készen. De szerintem ráérsz akkor aggódni :) Csak kíváncsiságból, de mit jelent, hogy a barátait választotta? 18L

Ha te nem érzed korainak, akkor nem az. De azért kalkuláld bele, hogyha esetleg komolyodnak az új sráccal a dolgok, még késõbb is kiderülhet, hogy nem állsz készen. De szerintem ráérsz akkor aggódni :) Csak kíváncsiságból, de mit jelent, hogy a barátait választotta? 18L
A kérdező hozzászólása: Szakított velem azzal az indokkal, hogy neki már nem jó, bulizni akar, barátaival lenni..
Ez nem rossz, sot... jo hisz nem esel depresszioba hanem viszonylag gyorsan tulleptel rajta
Hát nekem nem okozott problémát az, hogy háromfelé szakadjak(barátnõ/barátok/munka). Igaz kevés alvással de mûködött :) . Szóval ez nem az igazi ok amiért szakított, úgyhogy ne is érezd magad rosszul miatta. Sok sikert az új fiúhoz, csak ne .aszd át és ne csak azért legyél vele, hogy felejts.
igen korai, az ilyeneket hivjak r*bancnak...

Milyen jelei vannak annak ha a barátom csak a szex miatt van velem? (heti 2-3)

Legjobb válasz: Ha semmi mást nem akar veled csinálni, akkor esélyes.

Ha semmi mást nem akar veled csinálni, akkor esélyes.
A kérdező hozzászólása: Ha tehetné minden nap csinálná és ha nincs kedvem akkor is addig erölködik amig nem csináljuk.
Hát akkor me mi problem. Nem kell ettõl félni, megilyedni sem, amúgy is fiatalok vagytok még. Hajrá! :-)
A kérdező hozzászólása: Ja és nemtudom ez jelent e valamit, de addig nem nyugszik amig én el nem megyek, neki az nem elég hogy õ elmennyen meg nem is az a fõ hanem hogy nekem jólegyen és ezért mindent megtesz
A kérdező hozzászólása: Vele vesztettem el, és ezért aggodalmaskodok, nem tudom más pasik milyenek ilyen téren!
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, és amugy hétvköznap suli után eljárunk kajálni meg hozzánk aztán megy edzésre..hétköznap nagyon alkalmunk se lenne rá hogy csináljuk, csak hétvégén..igazábol nem letámad meg nem csinálja durván csak addig puszilgat meg minden amig meg nem adom magam..
Hát ha addig erõlteti mig nem csináljátok az nem jó, de nem pont ezen múlik. Lehet nagyon kíván mindig, minden körülmények között :-) Miket tesz még a barátod veled ezen kívül? Megkérdezhetem hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: hétvégente szoktuk csak hétköznap sose csinálunk semmit..csak emlegeti sokszor meg utalgat..
Csak azért találkoztok , hogy csináljátok vagy csak errõl beszéltek , folyton letámad , bárhol vagytok.
Más össze tenné a 2 kezét, ha ilyen pasija lenne. :) Szerintem ne aggódj.

4 éve ismerek egy lányt és kb.2 éve ő a legjobb barátom, mindent megosztunk egymással. Kb. másfél éve, heti 3-4 alkalommal is vele álmodok, ezek szép és jó dolgokról szólnak, néha romantikusak is. Mitől lehet ez a sűrűn vele álmodás?

Legjobb válasz: Azzal álmodsz, ami foglalkoztat, ami érzelmeket vált ki belõled. A tudomány jelenlegi állása szerint az álmok (elsõdleges) funkciója az érzelmek feldolgozása.

Azzal álmodsz, ami foglalkoztat, ami érzelmeket vált ki belõled. A tudomány jelenlegi állása szerint az álmok (elsõdleges) funkciója az érzelmek feldolgozása.
Ez nagy naromság mert én mindig azzal akarok álmodni ami foglalkoztat de sosem válik be. Barátom pedig görögországról álmodott pedig rég óta nem is gondolt rá
belezúgtál hülyegyerek
A kérdező hozzászólása: Egy szóval nem írtam oda, hogy szerelmes lennék belé, vagy akármi. Köszi a válaszod..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!