Találatok a következő kifejezésre: A barátom több mint 1 (44 db)

A barátommal több mint 1 éve együtt vagyok.Voltak kisebb-nagyobb vitáink.Volt hogy én kezdtem a féltékenységet volt amikor ő.Én már leálltam a féltékenykedéssel de a barátom nagyon tulzásba vitte a dolgokat.Szörnyű helyzetben vagyok. Mit csináljak?

Olyanokat állít rólam hogy van másvalakim.Pedig nincs.Kérte hogy mondjam meg a teljes igazságot de én mindent elmondtam soha nem csaptam be és nemis hazudtam neki.Mégis azt állítja rólam hogy hazudok.Ha kiteszem a lábam lakásból akkor az a baj,ha kimegyek a konyhába egy pohár vízért akkor az a baj,az is baj ha fentvagyok a gépen meg az is ha álmos vagyok.5 percenként hivogat hogy mit csinálok meg stb.Már ugy érzem magam mellette mint egy élettelen bábu.Próbáltam begbeszélni vele hogy ezzel álljon le mert ez rámegy a kapcsolatunkra.Erre ? azt mondogatja hogy jó befejezi.Alig 5 percre rá megint kezdi a vitázást.Amikor meg nemhagyom magam akkor meg még ? van megsért?dve.Már egy barátjával is beszéltem hogy próbálja meg valahogy észhez téríteni mert ez így nemjó de ?rá se hallgatott.Sajnos a szülei már nem élnek hogy megbeszéljem velük hogy valahogy észhez térítsék.Már mindennek próbálkoztam.Én nagyon szeretem nem akarom elveszíteni állítólag ? is szeret de nem bírom már ezt a lelki zsarolást.A csütörtökön is annyira el voltam keseredve hogy hozzányúltam a gyógyszerekhez és majdnem kórházban kötöttem ki.Már nemtudom mit tegyek!? :\'(

Legjobb válasz: Könnyen mondom, hogy nem érdemel meg ez a pasi és hagyd ott, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy milyen ha valakit szeretsz és mindenre képes vagy érte, csak hogy neki jó legyen. Próbálj meg beszélgetni vele, mondjuk egy kellemes vacsoránál, hogy neked ez így nem megy. Ha eléggé szeret fejezze be a féltékenykedést. És eszedbe se jusson, hogy eldobos az életed. Az én barátom még rosszab. Már 6 éve kavargatuk (19 vagyok,õ 27), de ebben az évben lett valami komolyabb. Tegnap nélkülem ment el bulizni, én meg kimentem utánna, és az este hajnali szeretkezéssel ért véget, pedig megérdemelte volna, hogy kidobajam. ,,se veled, se nélküled"-be vagyunk. Ja és már én is azon gondolkoztam, hogy felvágom az ereimet, ha így megy tovább, de mindig arra gondolok, hogy jobb lesz kettõnk között. Nem tudom otthagyni, annyira szeretem.

Könnyen mondom, hogy nem érdemel meg ez a pasi és hagyd ott, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy milyen ha valakit szeretsz és mindenre képes vagy érte, csak hogy neki jó legyen. Próbálj meg beszélgetni vele, mondjuk egy kellemes vacsoránál, hogy neked ez így nem megy. Ha eléggé szeret fejezze be a féltékenykedést. És eszedbe se jusson, hogy eldobos az életed. Az én barátom még rosszab. Már 6 éve kavargatuk (19 vagyok, õ 27), de ebben az évben lett valami komolyabb. Tegnap nélkülem ment el bulizni, én meg kimentem utánna, és az este hajnali szeretkezéssel ért véget, pedig megérdemelte volna, hogy kidobajam. , , se veled, se nélküled"-be vagyunk. Ja és már én is azon gondolkoztam, hogy felvágom az ereimet, ha így megy tovább, de mindig arra gondolok, hogy jobb lesz kettõnk között. Nem tudom otthagyni, annyira szeretem.
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz énsem tudom otthagyni.Pedig már nembirom ezt a helyzetet :(
Ne folytassátok, ez a te érdeked és a leendõ gyerekeidé is, idegileg tönkremész, és ha lennének gyerekeitek (majd), õket is tönkretenné. Ne juss el odáig. Sajnos tapasztalatból mondom (gyerek szemszögébõl), anyukám egy ilyen kapcsolatban már teljesen kimerült, és a határán van, hogy megutálta a férfiakat (még nem teljesen, de nagyon necces).
Figyelj, tapasztalatbol mondom ha mi hamarabb nem térited észhez a barátod ez a helyzet csak rosszabbodni fog kettõtök között! Hagyd ott és majd rádöbban hogy nincs értelme ezt csinálni veled, mert igy te fogsz kikészülni a baromságai miatt. Ha szeret akkor ugy is békülni akar és változtat a dolgain.
legelõször a bizalmat kell helyreállitani... valahogyan segits neki, hogy bizzon benned, valami alapja mindig van, nem megcsalás, de lehet csak elhanyagolva érzi magát, nálunk is ez volt a helyzet... folyton féltékenykedtem... kutatkodtam, nem birtam magammal.. tudtam, h nem lenne szabad... de volt pár apróság, ami tönkretette az önbizalmamat, de elbeszélgettünk a dolgoról, most sokkal jobb, meg lehet az is segitett, h azózta többet szeretkezünk, egy próbát megér.
Szia kedves kérdezõ, Az elsõ válaszoló vagyok. Hogyan alakúlt az elmúlt 3 hónap a sráccal? Nekem még mindig meg van a pasi és mikor hogy vagyunk, hol jól, hol nem olyan jól.

Elhagyott a barátom több mint 1 éve, azóta nincs életem, olyan vagyok mint egy zombi, folyton szomorú vagyok és le vagyok törve nem vidít fel semmi még más pasik sem érdekelnek és minden szar. Ez meddig fog tartani vagy mit kezdjek magammal?

Legjobb válasz: Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.

Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.
"Mielõtt szisztematikusan felépített taktikánkat szeretnénk megalapozni, elõtte el kell végeznünk a legfontosabb és majdnem hogy legfájdalmasabb lépést: a tudatos szelektálást! Minden olyan embert ki kell takarítani életünkbõl, aki hátráltat, visszatart vagy érzelmileg negatív hatással van ránk. Régi ócska baráti-haveri vagy szerelmi szálaknak nincs helye az életünkben! Mivel ha érzelmi terrorban élünk, folyamatosan az agyunk el lesz foglalva ennek a terrornak az elhárításával és az igazán komoly dolgokkal nem fogunk tudni százszázalékosan foglalkozni." http://ferfitaktika.blogspot.hu/2013/09/eletunk-kartyai.html
Idõ... nekem 2 év alatt sikerült úgy ahogy tullépni. De ismerkedni azóta sincs önbizalmam, mint régen.
még kb fél év és kihevered szerintem, azt már bird ki!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam sokmindent (pl. futottam), de egy idõ után meguntam :/
Igen, 3-as együtt érez, meg idõ, de az idõ akkor segít, ha teszel a saját magad érdekében. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Még pár év?? :o úristen. Addigra nyugdíjba mehetek.:S 3. Köszi az együttérzést. Hát én is remélem.:/
Együtt érzek veled . Nekem is azt mondják az idõ. Nekünk ez ugye kevés vigasz . Talán majd egyszer ránk mosolyog a szerencse
Menj sportolni, lovagolj, biciklizz, fuss, sakkozz, ezzel párhuzamosan iratkozz be nyelviskolába és tanulj nyelvet. Magaddal akarj jóban lenni.
én is több éves "kapcsolatomat" temetem, immáron 3-4 éve. eleinte tényleg szar volt, nem akartam semmit magammal, suli t is végiglógtam (240 hiányzásokkal általában), remegett a kezem mint egy részeges alkoholistának, a semmin is felhúztam magam. Mindenki távolesett tõlem, barátok és egyebek, anyámmal is megromlott a viszonyom, a rokonok se úgy tekintenek rám mint egy hasznos rokonra, csupán van aki rokonságból beszél még velem. Mindenkit és mindent elhanyagoltam, ami manapság talán kezd javulni, de még anyám azaz ANYÁM-at is félek újra megszeretni. Viszont ennek ellenére, ha egyedül is, de tök jól kezd alakulni az életem ahhoz képest ahonnan indultam.

Mit csináljak? Nem tudom, h mi van a barátommal. Több mint 1 éve eggyütt vagyunk 1x szakítottunk is de utánna megint összejöttünk mert ő azt mondta, h szeret és nagyon hiányzok neki.

Amikor telefonon beszélünk nagyon közömbös és fura. SZemélyesen meg aranyos és kedves. Nem értem:S Lehet,h már nem szeret? Szomi vagyok:$

Legjobb válasz: Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)

Telefonban én is fura vagyok állítólag, nem érzem a személyes kontaktust, nem az igazi, és furán érzem magam, ha telón kellene enyelegni... Ez van, attól még szeretem a barátnõmet:) Ne parázz ilyen marhaságokon:)
Nem minden fiú tud ugyanolyan oldott lenni a telefonban, meg msnen mint élõben. Szerintem ne ragozd túl a dolgot, jobb, mintha élõben lenne fura.
Barátom is gyakran ilyen , fõleg ha haverokkal van.Több pasitól hallottam már hogy nem szereznek "nyáladzani" a haverok és barátok elõtt sem :D Meg persze amúgy sem.
A telefonban a barátom sem valami romantikus:D Pedig nincsenek ott a haverjai olyankor. Egyszerûen nem szeretm telefonálni, emiatt ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) most egy kicsit megnyugodtam de eddig nem volt ilyen. Élõben is furi. Nem értem :S

A barátommal több mint 1 hónapja vagyunk együtt. és ő nem szerelmes. Mit csináljak?

Éreztem nagyon hogy nem szerelmes..nemm figyel rám sokszor..

Legjobb válasz: Szia! Ez igen bonyolult. Most vagy szerelmes, és õ sem tudja, vagy egyszerûen barátként szeret. Igazából szerintem õ sem tudja mit akar. Üdv, T

Szia! Ez igen bonyolult. Most vagy szerelmes, és õ sem tudja, vagy egyszerûen barátként szeret. Igazából szerintem õ sem tudja mit akar. Üdv, T
A kérdező hozzászólása: azt mondta nem szerelmes...de hogy szeret..de szerintem nem barátként
"nem akar szakítani mert szeret nagyon csak nem szerelmes" hát ahhoz hogy megdughasson, ahhoz elég szeretni, nem kell hogy szerelmes legyen. Te meg élvezed hogy kihasználhat. ezek után mit kéne tenni? ha jó ez neked, folytatod, ha meg nem jó akkor tovább lépsz. és levonod a tanulságot. hogy milyen ostoba voltál, és a következõ kapcsolatban nem csinálsz ilyet.
A kérdező hozzászólása: háát nekem nem jó így, mert hiányzik a szerelem...:-S
nagyon ritka a viszonzott szerelem... de hidd el, nem reménytelen, egy hónap még kevés idõ egy pasinak, várhatnál még. De sztem ne várd el h szeressen. Ha már így is szeret (csak nem szerelembõl) szerintem ez nagyon jó dolog és már irigyellek :)
Második válaszolónak adom a pontot. Elsõ válaszoló vagyok...
én csaj vagyok és 5 hónapja vagyok együtt a barátommal...az elsõ kb másfél hónapban jójó szerettem de nem voltam szerelmes...mostmár ha nem tudok róla 1 napig rosszul vagyok szal nincs gáz még összejöhet a dolog...sok sikert:)
énis ugy jöttem össze a pasimmal hogy bár most fél éve járunk már megkérdeztem töle mikor kezdett el szerelmes lenni belém és ö azt mondta olyan1.5 honaposak voltunk mikor kezdett ugy szeretni szerintem nyugi várj még

Miért fél ennyi idősen? A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Mindketten 23 évesek vagyunk, de még nem volt köztünk szexuális kapcsolat.

Valamiért ? ett?l nagyon fél, hárít és szerintem nem akarja a dolgot. Szeretjük egymást, de én már kétségbe vagyok esve, mert úgy érzem, hogy fél.

Legjobb válasz: Szerintem kerdezd meg tole nyiltan. Lehet, hogy van valami deformitasa, vagy ugy erzi, hogy nem eleg nagy a ferfiassaga. Esetleg volt vmi rossz emleke ezzel kapcsolatban gyerekkorabol. Legjobb lenne leulni es elbeszelgetni errol.

Szerintem kerdezd meg tole nyiltan. Lehet, hogy van valami deformitasa, vagy ugy erzi, hogy nem eleg nagy a ferfiassaga. Esetleg volt vmi rossz emleke ezzel kapcsolatban gyerekkorabol. Legjobb lenne leulni es elbeszelgetni errol.
Szûz a fiú.
Lehet kicsi neki és frusztrált.
Lehet, hogy még óvodás korában megerõszakolta egy néger kamionos. Bár valószínûbb, hogy attól fél TERHES leszel!!
önbizalomprobléma. 100%
mond meg neki h mit gondolsz errõl
Mi ezt honnan tudjuk? Annyira sem ismerjük mint te. Kérdezz rá.
ma 00:19 Valószínû, hogy egy 23 éves, normális férfi azért nem szexel, mert fél attól, hogy becsúszik a baba...
De beszari biztos nem meri megmutatni a kicsi dákóját LoL
Húú de durva!!!Én nem hittem hogy ilyen van...3 napot nem bírnék ki, hogy ne szeretkezzünk!Ha szeretitek egymást, 1 éve együtt vagytok, ez nagyon gáz...... "Fél hogy terhes leszel" ez hülyeség, elég sok modja van ezt elkerülni, de hogy egészséges húszonévesek életének nem része a szexualitás mint az érzések kifejezése, nekem hihetetlen!
Próbáld meg egy õszinte pillanatban megbeszélni a dolgot! És segíteni neki az elhatározásban! pl kezdeményezéssel! Mondjuk azzal, hogy belesúgod a fülébe, hogy "most hagyd magad" és ledöntöd az ágyra és elõveszed a farkát és kielégíted orálisan. Lehet, hogy ez teljesen feldobja majd a kapcsolatotokat és feloldja az Õ feszültségét. Persze csak akkor, ha nem valami tényleg komoly és mély oka van a dolognak. Mert akkor meg orvos kell!
Sose értettem, hogy miért jönnek ide rinyálni, ahelyett, hogy megbeszélnék a dolgokat? Ha pedig ez nem megy, akkor annak a kapcsolatnak semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat!
Lehet, hogy a fiúkat szereti, vagy neki más!!!!
Mindenképpen kérdezz rá, hiszen az egészséges párkapcsolat része a szexuális élet! És persze az õszinteség... szerintem is valami önbizalom probléma lehet, esetleg rossz emlék vagy ilyesmi. Minél hamarabb tudakold meg, hogy mi a baj! És persze próbáld rávezetni arra is , hogy te nem fogod õt kevésbé szeretni, mert egyenlõre még nem egy lepedõakrobata, gyakorolni kell :)
A kérdező hozzászólása: Testi deformitása nincsen, errõl meg vagyok gyõzõdve...szerintem valami viselkedési probléma vagy lelki gond állhat a háttérben. Vagy csak gyerekes és ezen nem tud túllépni.
Erõszakold meg és kész. A férfiak szeretik a kezdeményezõ lányokat.

Mit kéne tennem? A barátommal több mint 1 éve együtt vagyunk. Eddig minden nagyon rendben volt köztünk. De egy ideje felhozta azt a témát h mi lenne ha feldobnánk a szexuális életünket egy másik lánnyal.

Én elmondtam, hogy szerintem ez rossz hatással lenne ránk, nekem biztosan b?ntudatom lenne, nem tudnék rá nézni, ideges lennék a csajra tuti megverném ha hozzáérne egy ujjal is... a barátomat meg dobnám hiába szeretem, nekem ez megcsalással ér fel. Annyira ki vagyok, hogy éjjeleket sírok át. Szerintem már direkt mondja nekem hátha egyszer beadom a derekam! De nem!!! Nem akarom!!!! Egyszer volt ilyesmi "élményem" (2 F meg én ) és aztán tönkrement vele a kapcsolatom mert egyszer?en megutáltam... dobtam. :S Sajnálom ilyen vagyok. De ?t nem akarom elveszíteni!!! Nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek? kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: ezt már konkrétan így mondtad neki h nem akarod? és ennek ellenére is gyõzköd állandóan? hát sztem hagyd a francba ezt a pasit, ha ennyire nem érti meg h te vmit nem akarsz az ágyban akkor nem is szeret szerintem igazán. mást sem szabad így erõltetni az ágyban nem hogy egy 3. ember bevételét !:@

ezt már konkrétan így mondtad neki h nem akarod? és ennek ellenére is gyõzköd állandóan? hát sztem hagyd a francba ezt a pasit, ha ennyire nem érti meg h te vmit nem akarsz az ágyban akkor nem is szeret szerintem igazán. mást sem szabad így erõltetni az ágyban nem hogy egy 3. ember bevételét !:@
Én személy szerint (pasi vagyok) nem örülnék neki, ha az aktuális barátnõm egy másik férfit akarna behozni az ágyba közénk. Én egyszerûen undorodnék attól, hogy azt a nõt, akit én szeretek, egy másik farok is tömje, hiába érzelmek nélkül. Ilyen tekintetben hiába vágyam nekem is hármasban csinálni egy másik nõvel karöltve, még a témát sem hoznám fel neki, mert tudom, hogy neki ez nem tetszene, és emiatt nem akarnám a kettõnk közti érzelmi dolgot veszélyeztetni. Fõleg nem erõltetném a dolgot, ha már egyszer nemet mondanak rá. Ha nekem elég a barátnõm, és neki is elég vagyok én, akkor minek rontanám el kettõnk örömét egy olyan kéréssel, amellyel azt sugallom neki, hogy mégsem teljesen elég a dolog. Részemrõl ez a hármas dolog csak akkor mûködne, ha teljesen érzelemmentesen állok hozzá én is mindkét lányhoz, így egyikük sem szorul esetlegesen a háttérben a szex közben, másrészt a másik két fél is ugyanúgy áll a dologhoz, így sértõdöttség sem lenne.
A kérdező hozzászólása: Akkor az a lényeg h nem tudom róla lebeszélni, és ha én nem megyek bele akkor elmegy mással?? Vagyis az a lényeg h döntsek! Belemegyek, megjátszom magam VAGY nem megyek bele, de akkor megcsal..
igen, sajnos döntened kell.
1. Ha belemész, de te közben nem akarsz, akkor egyrészt a kapcsolatotokban lesz egy szálka emiatt, másrészt lehet, hogy késõbb megint felveti, és akkor majd mondhatja, hogy "múltkor is csináltuk". 2. Ha nem mész bele, akkor kockáztatod a kapcsolatod vele, vagy azt, hogy megcsal-e esetleg mással/másokkal, de legalább nme kényszeríted olyan helyzetbe magad, ami neked nem jó. Mi nem dönthetünk helyetted, neked kell értékrendet állítanod a kérdésben. Van olyan fontos neked a pasi, és megbízol benne annyira, hogy most engedsz neki, aztán késõbb esetleg megint ezt kérje tõled? Vagy bízol benne annyira, hogy nemet mondj neki, és esetleg vmikor félrelépjen miatta? Egy dolgot tarts szem elõtt: SAJÁT MAGAD. Nem kívánom neked, hogy csalódás érjen, de ha ennyire erõlteti a dolgot, akkor számolnod kell azzal, hogy valahol pedig érni fog ebben csalódás.
ha megjátszod magad és belemész, utána úgyis elhagynád, mert biztos, hogy megint akarja majd:S Te ismered a barátod, szerinted képes lenne arra, hogy megcsaljon téged?
A kérdező hozzászólása: szerintem nem képes rá h megcsaljon. szeret.. de erre még alszom egyet aztán holnap írok h mi lett. Remélem h lesztek még itt és fogtok írni.. :) jóó éjt mindenkinek:) és kösziii (L) :)
Ne haragudj de ez gusztustalan, hogy a barátod elvárná egészséges heteroszexuális nõ létedre, hogy egy másik csajt te is kényeztess, meg utána természetesen õ is. Meg ha már egy év után így fel kell dobni a szexet mi lesz majd 10 év múlva? Bár valószínû ti addig nem fogjátok húzni. Én szakítanék a pasival, elég egyértelmû, hogy az útnak nem ugyanazon az oldalán álltok, te tartós kapcsolatot szeretnél, õ meg még másokat szeretne megd*gni, persze mindezt az engedélyeddel így tiszta a lelkiismeret...
Nálunk a hülye/hirtelen felindult ötletek utáni veszekedések és hisztik után mindig jól jön egy pár hetes szünet. Utána meg nem gyõzzük imádni egymást. :D L/23
Az a baj, hogy tényleg az lesz ennek a vége, hogyha nem mész bele a hármasba, hogy a pasidnak meg lesz a hármas csak te nem leszel benne, ezt 100% biztosra mondom neked! Szóval döntened kell, de úgy dönts, hogy vedd bele amit mondtam, mert ez biztos így lesz, ha együtt maradtok ha nem.
A kérdező hozzászólása: valahogyan le lehet buktatni h mikor csal meg?? félek h meg fog bár sztem tulságosan szerelmes. este írt 1 smst h neki sokkal többet érek én, és sokkal többet ér neki a velem töltött idõ mint akármi más, és én vagyok a legjobb neki, de szeretne velem kibékülni és elfelejteni a témát mert õ nem akar elveszíteni. nem csalt még meg de nem is fog. ezeket írta... hmm..
Ez attól függ milyen a személyisége a barátodnak. Én akkor se mennék bele ha a nem létezõ barátnõm kérne meg rá:) Nekem ez már megcsalást jelentene. A barátod biztos máshogy van ezzel. Szerintem elég kegyetlen dolog arra kérni téged, hogy nyalj ki egy csajt:S Sajnálom, hogy mosolyszünet van köztetek. Azért ez a vágyálma sok fiúnak, mert úgy gondolják, hogy ha egy nõvel jó, akkor kettõvel még jobb. De szerencsére van, aki nem így gondolja:) Remélem majd megoldódnak a problémáitok és tudsz aludni az éjjel.
Nem flegmáztam.nem tudsz vele semmit csinálni, ha érdekli úgyis létrejön ez a felállás.ha te nem leszel benne akkor majd benne lesz más.de nem tudod lebeszélni róla.
A kérdező hozzászólása: De ez miért akkora álom? és miért olyan fontos? most jóó volt elbaszni egy több mint 1 éves kapcsolatot??? mosolyszünet van majd januárban találkozunk.
Szegény nõ:( Azért elég perverz vagy, hogy két fiúval kipróbáltad.....:$ Amúgy szerintem mond neki, hogy nagyon fáj neked, hogy ezt akarja, és találjatok ki valami mást ami feldobja. Pl vibrik használata:)
Azért nem kell mindjárt dobni. De meg kéne értetned vele, hogy mennyire nem akarod.
Itt nincs kérdés, egyértelmû, hogy te nem akarod.Akkor hát ne csináld.
A kérdező hozzászólása: hmm hát aranyosak vagytok.. :) igen mondtam neki konkrétan azt h nem és kész. igazából mondta már azt is h akkor egy pasit, de utána feltétlen 1 csajt is. hiába mondogatom neki h én már kinöttem ebbõl, rossz tapasztalatom volt, és hogy nekem csak õ kell és nekem elég õ. Õ is ugyanezt mondja, csak éppen izgatónak találja ha más csajjal elvagyok ( én ) õ meg néz, aztán késõbb bekapcsolódik.. de könyörgöm.. nem vagyok se bi se lezbi..
A kérdező hozzászólása: utolsó.. fel sem veszem.. picit mintha flegmáznál.. :S olvasd át és ott a kérdés h nem tudom h mit kéne csinálni a pasimmal h errõl leszokjon.. :S vagy h ne akarja.. :S
Ha nem érti meg, hogy mennyire nem akarod, akkor mond neki hogy, hogy nem szeretnéd ha ez miatt vége lenne a kapcsolatotoknak..... Vagy inkább nézzen leszbi pornót, mintsem téged akarjon belevinni ebbe:(
A kérdező hozzászólása: épp most beszélgetek vele msnen .. most azt mondja h ha nekem rossz akkor hagyjuk csak õ ki akarta próbálni.. erre írtam h a volt barátnõddel hetente 3-4 x megcsináltátok.. és mondta h az túlzás volt, már unta, de azóta meg már hiányzik. most úgy néz ki h esni fog az esõ úgymond mert én ezt nem folytatom vele tovább... ha neki hiányzik szíve joga menjen vissza a volt csajához nem?
Ne reagálj túl egy egyszerû javaslatot.
Nem a volt barátnõje hiányzik, hanem egy másik nõ az ágyba....:$:( Te tudod , hogy mennyire szereted õt...ott tudod e hagyni ezek miatt. A legtöbb fiúnak ez az álma, hogy több nõvel csinálja. Õ elmondta neked, bár nem kellett volna rád erõltetnie úgymond.
A kérdező hozzászólása: na a vége ennek mosolyszünet. így karácsonyra. tökéletes.. :) most mégjobban szarul vagyok... :S én elmondtam neki h ez nekem mennyire fáj, mennyire rossz hogy ezt csinálja. Õ nagyon szeretné, de elmondta h szeret engem nagyon, és jó velem, de õ másikat azért szeretne csak h poénból meg h én is próbáljam ki milyen egy csajt nyalni meg ilyesmi. De semmi érzelem semmi extra... hát nem hangzik jól.. :S amugy nem reagálok semmit túl, ha benne lennél és totál ki lennél bukva már egy ideje olyan dolog miatt amit nem akarsz de szereted a párod akkor te nemhogy így viselkednél hanem sírva vernéd a fejed a falba. légyszi.. ne légy ilyen :S ha nem értesz meg ne irj köszi.
Õszintének tûnik:) Szerintem beszéld meg vele ezt, hátha rendbe tudjátok hozni a dolgokat.Ha nem így lenne, akkor nem írt volna smst, hanem ment volna egy másik nõhöz. Ne azon akarod rajtakapni, hogy megcsal, hanem inkább békülj ki vele:)

A barátommal több mint 1.5 éve együtt vagyunk. Régen nagyon jó volt a sexulási életünk, de mostanában nem birja tovább 5 percnél. Ez az én hibám? Mit tehetek azért h ne igy legyen?

Legjobb válasz: próbáljátok meg lassabban csinálni ne durr bele bumm módon, próbálja meg visszatartani magát, sokkal jobb lesz úgy neki is

próbáljátok meg lassabban csinálni ne durr bele bumm módon, próbálja meg visszatartani magát, sokkal jobb lesz úgy neki is
Kicsit próbálj lassítani a tempón. Valószínûleg már nagyon összeszoktatok, és azokat a pózokat csináljátok, ami nagyon bejött nektek. Vedd át te az irányítást (elõször nem fog neki tetszeni, de utána annál jobban). Valamint próbálj nem nagyon szorítani. Ja és az elején ne nagyon készítsd ki a száddal.
Szia! Nalunk is ugyan ez a problema, mi 2, 5 eve vagyunk egyutt es kb 1 eve jott elo ez a gyorsan elmeno dolog..az jobb ha lassabban csinaljatok, de nekem mondjuk nem annyira jonn be a csiga-sex, de elfogadom es bizom benne h majd jobb lesz egyszer..szerintem beszelj vele, emigy a stresz is okozhatja, valahol olvastam..udv.
Sztem lassan csinaljatok 1 ideig aztan visszaulhet a parod a nyeregbe!!!:) :D
Nálunk is van ilyen probléma, de mi úgy oldjuk meg, hogy mikor már érzi, hogy ott van, olyankor egy kicsit megállunk, vagyis pihenõ!:) Aztán folytatjuk tovább.Párszor megcsinálja és ezzel egy kicsit hosszabbítani lehet a sexet.
Hali!Valaki olvas még itt?A srácok párkapcsolat mellett is szoktak maszturbálni, és ezt szeretik röviden elintézni álltalában.Na ilyenkor szoktatják rá magukat a "gyorstüzelésre".(Bár ha régen voltam nõvel akkor elösszöre úgyis gyors...tudjátok az izgalom.)Figyeljetek!Ezzel még nincs mindennek vége.Edzen a srác akár párjával hogy hoszzabb idõ keljen neki.Vannak technikák.Ja és mindez általában nem a nõ hibája, hiszen a nõ nem tehet róla ha oltári szexi! :) (Irjatok ha segíthetek.) / 26-os srác/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Milyen technikákra gondolsz?:)
Hali!Hát van egy kis tankivonatom késleltetés technikából, ha privibe kéred nálam itt a szöveg alatt akkor esetleg el tudom neked küldeni email-ben.(Mivel ha itt írsz nekem akkor tudom csak hogy hova küldjem.)

Barátommal több, mint 1 éve együtt vagyunk. Szeretné megkérni a kezem, már a gyűrűt is megrendelte. Viszont ő még hivatalosan házas, a válóper folyamatban. Ti mit csinálnátok a helyünkben? Megvárnátok a per végét? Elég hosszú a sor.

Legjobb válasz: Hm...azért én kivárnám a sor,,végét".Miért ilyen sietõs?:)Mi az, hogy hosszú a sor?Nem igazán értem.Gyûrû nélkül is mûködik egy kapcsolat.Akkor meg minek kapkodni.Vagy le kell stipi-stopizni téged?Bocsáss meg, biztos nagyon vágytok a szerelmetek hivatalossá tételére, de én azért illõnek találnám eljegyezgetés elõtt a barátod elõzõ házasságát hivatalosan is lezárni.Sok boldogságot!

Hm...azért én kivárnám a sor, , végét".Miért ilyen sietõs?:) Mi az, hogy hosszú a sor?Nem igazán értem.Gyûrû nélkül is mûködik egy kapcsolat.Akkor meg minek kapkodni.Vagy le kell stipi-stopizni téged?Bocsáss meg, biztos nagyon vágytok a szerelmetek hivatalossá tételére, de én azért illõnek találnám eljegyezgetés elõtt a barátod elõzõ házasságát hivatalosan is lezárni.Sok boldogságot!
Hát én is megvárnám. Igaz, nem vagyok konzervatív , de azért egy férfinak nálunk még nem lehet felesége meg menyassszonya is egyszerre. Így semmi érteleme. Mondjuk az eljegyzésnek egyébként sincs értelme, mert nem jogi kategória, de akkor is..... várjátok ki.
ez világos, de ez valahol mégiscsak a jegyesség "szentségének" a megcsúfolása szerintem
Az eddigiek alapján nem tûnik zûrmentes embernek. Szerintem csak éljetek együtt egy darbig, aztán házasodjatok össze. A jegyesség nem "szentség", se nem jogi kategória. Nyugodtan lehetsz jegyese bárkinek, ez csak egy szóbeli magánmegállapodás ünnepélyes bejelentése a családnak. Ha a bontóper már zajlik, és mindkét fél beleegyezett a házasság felbontásába (tehát csak az anyagiakon egyezkednek), akkor a pasi "szabad ember".
egyszerre nem lehet valaki házastárs, és valaki mással meg jegyes? ez teljes képzavar. Mi értelme?
én megvárnám:) mindent tegyen meg, h te hozzámenj:) am meg gratulálok:)
Igaz, hogy megrendelte mar a gyurut, de meg varjatok vele. Bar, ha titokban lesz a leanykeres, akkor ugysem fogod visszautasitani, gondolom. A hazassagot ne siessetek majd el, a gyuruk legyenek majd egyenlore elegek akkor is, amikor o majd vegre hivatalosan is elvalik. Mindenkeppen ismerjetek egymast jobban meg, 1 ev nem hosszu ido, es valoszinu, hogy meg mindent rozsaszinben lattok!
Szia! NEm csak házassággal lehet a babát a nevére venni! Ahhoz elég egy apasági nyilatkozat, ha jól tudom a helyi önkormányzatnál kell megtenni! Nagyon sokan nem házasok, és mégis az apa nevét viselik a gyerekek! Gratulálok a babához is és az eljegyzéshez is!
Maúgy lehet házastárs meg jegyes egyszerre , mert az eljegyzés az egymásközt zajlik , nem hivatalosan a házasság meg hivataol dolog. Nálunk is van az ismeretségi körben, hogy jegyesek , de a nõ még férjnél van hivatalosan, de amgy már négy éve nem él együtt a férjével...
Hát én nem vagyok konzervatív, de azért várjátok meg a végét. Egy férfinak nálunk nem lehet felesége meg menyasszonya is egyszerre. Ennek semmi értelme. Mondjuk az eljegyzésnek egyébként sincs értelme, mert nem jogi kategória, de akkor is. Várjátok ki...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Neki ez nagyon fontos, még a szüleimtõl is meg szeretné kérni a kezemet. Egyébként jön a baba, és válás után egybõl esküvõ, mivel csak úgy veheti a nevére.
Bocs, az elsõ válaszomnál lefagyott a gépem, nem láttam, hogy elment e a válaszom...
Ahogy írták a gyerek attol kerülhet a nevére hogy nem vagytok házasok. apasági nyilatkozatot kell tennie. viszont elég röhejes is számomra hogy ö még házas de már eljegyez. és mi lesz ha a gyerek születéséig nem lesz meg a válás. ne aggódj semmi, tesz egy apaságit és már a nevén is lesz a gyermek.
bizik benned...
az sem mindegy, hogy milyen hangsúllyal mondta, hogy menj, és az sem mindegy, hogy milyen célból taliztok.ha tanulás miatt, vagy hasonló fontos dolgok miatt, akkor érthetõ.de ha randira hívott, és a barátod tojik rá.akkor nem szeret, hiába bizonygatja.
Szerintem pont azért mondta ezt, mert tudja, hogy féltékennyé akarod tenni.:D Vagyis hát ha nekem mondaná a barátnõm, hogy elhívta az exe talizni, akkor az én reakcióm is ilyesmi lenne... Miért, Te milyen reakciót vártál?:/
Szerintem a pasid félénk, ezért nem tud mit csinálni.Vagy megunt téged. [14/L] tudod ki. ;)
Te jó ég! Nincs remény... itt a világ vége! "16 éves", "13 vok", "exem". Szerintem talulj sokat és meséld el a szüleidnek is ezt a történetet. Remélhetõleg õk segítenek Rajtad, sõt csak õk segíthetnek!
Azt, hogy a 16éves barátod nem szeret. Ha ennyi volt a válasza.. Meg nem idõs egy kicsit hozzád??:O úgy õszintén..
Akkor borzasztó nagy a baj!
a 21:46 volnék. Beírtam a keresõbe is, de nem találtam semmi tanulásra vonatkozó dolgot a hozzászólásomban. Remélem is, hogy nem fognak lefeküdni, de én is voltam 16 éves. Ilyenkor a fiúk szeme kezd felnyílni, és hidd el nekem, hogy a sexre vágynak. De ez engem mind nem érdekel, csak az mérgesített fel, hogy bárki mondhatott jót is meg rosszat is, mindegyiket leszólta, húzta az orrát a válaszokra. A másik dolog meg ami idegesít, hogy már mindjárt 10 éveseknek adjuk az olyan tanácsot amit egyébként 18 évesnek kéne adni. Ha olyan dolog lenne akkor a kislány szülei felvilágosították volna. Szerintem megvan minden kórnak a szépsége, mindennek eljön az ideje, ami késik nem múlik.
Mi volt az indok a talira? Az én párom se akadna ki, ha lenne célja a dolognak. Ha csak úgy találkoznánk tán még az sem nagyon izgatná, mert bízik bennem és nem féltékenykedõs. És nagyon szeret emellett :)
de elszabadultak az indulatok! senki sem mondta h lefeküdt akármelyik sráccal is. az meg h exe van, lehetett az is egy kis lightos együttjárás, ami kimerült a csókokban meg pár hónapban, aztán ennyi. mintha ez olyan ritka lenne manapság. amíg nem csinálnak semmi felelõtlenséget, addig nincs gáz. nem fekszeken le, akkor nem bûncselekmény. meg megint ez a tanulás, nah ettõl mászok a falra. ki mondta h nem tanul? senki! qrvára nem függ össze. mindig a bulizás pasizást összehozzátok vele. akkor a 16-17éveseknek is mondhatnátok azok is tankötelesek. lehet tanulni pasizás bulizás akármi mellett. bocs az offért de engem is kiakasztottatok
bazeg te mindenkit lepontozol?? Hogy maradnál terhesen a 16 éves fiúdtól s akkor meglátnád a nagy szeretetét. Itt voltak pro meg kontra érvek de te egytõl-egyig mindenkit lepontoztál. Sztem is 13 évesen még fiatal vagy. Ebben a kórban nem szeretnek senkit a lányok, csak tetszik nekik. De bazz, hogy neked már exed is van, hát az totál odacseszett. Mikor hagytad abba a babázást?...volt neked gyerekkorod?...amikor még hittél a mikulásban meg a gólyában? Elõbb tudd meg, hogy mi kell egy fiúnak egy párkapcsolatban, s azután szóljál le itt mindenkit. Én egyáltalán nem hibáztatom a szüleid, egyszerûen mindent megadnak neked, hogy ne szenvedjél hiányt semmiben, te meg menõzõl. Hát szállj le a magas lóról kislány. Itt senki nem akart neked semmi rosszat. Most rajtad csattant az ostor de ez már általában így van a korodbelieknél. Üdv...vigyázz magadra...
húhaaa. köszi, h engem is lepontoztál. :D Pedig én csak a véleményemet írtam le. Nem tudom mit durrogtok 13, 14 évesen itt. Akik nálad, és a kedves "14éves bnõd"-nél idõsebbek, azt mondják, hogy idõs hozzád a 16éves fiú, azok csak féltenek. Amúgy meg.. a 16éves fiúhoz, csak annyi, hogy ilyen idõs korban eléggé nõcsábászok a fiúk. Fõleg hogy itt a nyár. Bulizni megy az összes. Különben lehet azt a "mennyél. :P"-t azért írta, mert akkor legalább neki is jut egy kis szabadidõ. Nah ennyi. És nem kell ez miatt lepontoznia senkinek sem..bár azt csináltok amit akartok. De mi csak segíteni akartunk neked.
A kérdező hozzászólása: Nem psai X) Õõõ nem tud errõl! Am meg még 16 évesen is kúrva gyerekes :D
Mert nem vagyok pasi? xD kössz... :D
bocs midnenkitõl. amúgy ismerem a srácot, nem kell tõle félni, még õ is gyerek attól függetlenül hogy 16. :) 'a 14 éves barátnõ :D'
A kérdező hozzászólása: Csak azt pontozttam le amit eddig is tudttam, és a szülõs dologgal szerintem ilyen korbanmindenkit az örûletbe lehet kergetni! Egyépként nem csinálok semi hülyeséget!És ez a fiu ahoz képest hogy 16 éves még nagyon gyerekes! Igazából amíg nem ismeri az ember nem tudhatja!
A kérdező hozzászólása: Te jó ég...! Ennyi év után beléptem ide újra, és vissza olvastam a kérdésem, és a hozzászólásokat.. És meglepõdtem magamon, hogy én voltam ilyen is ?!.. Ma már én is ehhez hasonló válaszokat adnék erre a kérdésre..DE ! Büszkén jelentem ki, hogy most 3 éve vagyok együtt ugyanezzel a fiúval, és nem feküdtem le vele 13 évesen! :)
Segítek: a nemtörõdömség.
A kérdező hozzászólása: Ja ok :D
Nem Fru volt, még mindig én voltam. M :P
A kérdező hozzászólása: Hát ha nem bialomból, akor tényleg nem tudom, hogy miért :D
Most mért kell ebbõl fórumot nyitni? Amúgy ahogy elnézem itt ezeket az "elhívot" és társaikat, hát.. Szeritem jó ötlet volt beajánlani a tanulást. Kérdésre: Kétlem, hogy 1 hónap után bárki is patáliát rendezne annyiból, hogy találkozol vele. De azt kétlem, hogy a bizalom szól belõle. 16L
A kérdező hozzászólása: bocs midnenkitõl. amúgy ismerem a srácot, nem kell tõle félni, még õ is gyerek attól függetlenül hogy 16. :) 'a 14 éves barátnõ :D' Ezt ki írta :P? Csak nem Fru :P?
2151-es vagyok. 2146-nak: nem a te válaszodra ment a tanulós része sem meg úgy az egész sem, hanem összességében a gyámhatóságos írás utániakra amikor már elkezdték aztis.
Kikérem magamnak nem vagyok 16 pasi meg végképp nem. :D
Egyre nagyobb a baj! Becsatlakozott a 16 éves is(20.10)!
Ha egy 36 éves csávónak 33 éves csaja van, nem gáz, ez teljesen egészséges. Én azt írtam, hogy a TI KOROTOKBAN rohadt sok az a 3 év. Remélem megértettétek.
A kérdező hozzászólása: Értem :) De azért kicsit jól esne, ha éreztetné, hogy nem akarja, hogy elmenjek! nem is tudom, hogy milyen reakciót várttam volna =/
A kérdező hozzászólása: Nem hangsúllyal hanem msn-en! És ott meg így írta : -Mennyél :P ! //szóval az a smiley is ott volt :D
A kérdező hozzászólása: Nem iylen választ várok!! Tanulok persze -.-" Aki csak iyleneket tud írni az szerintem ne ûljön net közelébe! Többieknek köszönöm !
13-16? 3 év... nem értem mit vagy kiakadva ezen. ha szeretik egymást akkor nincs baj. nem fogja megerõszakolni hidd el. :D ismerem :P [14/L aki az elõbb :D]
A kérdező hozzászólása: így van ismerem egy ideje! 1 hónapja ismerttem mielõtt járttunk XD ! De az nemszámít! És szerintem se olyan nagy a korkülönbbség! a korombeli fiuk nagyon éretlenek még =/
Én is kidõltem mikor olvastam h 13 éves vagy s az exed cseszeget. Az elõttem levõ hozzászólót nem kellett volna lepontozd úgy ahogy engem se.:) Mna de most a tárgyra térve sztem megbízik benned. Nekem is volt, hogy egy éjszaka a barátnõm huzamosabb ideig egy olyan sráccal dumált akinek tudtam, h tetszik a barátnõm. De a barátnõmre hagytam a döntést. Jha meg pasidnak a büszkesége is közrejátszik. Én se könyörögnék egy 13 éves lánynak.
én 20 vagyok, a párom 21, és õ sem problémázott rajta amikor mondtam h lemegyek az exemhez, másik városba, éjszakára is. megbízik bennem és ennyi, és meg is bízhat, mert nem történt semmi. én legalábbis attól másznék falra ha féltékenykedne, holott nincs rá oka. gondolom nem akarsz az exedtõl semmit.
Azt hiszem itt csak két ember figyelt fel arra, hogy a 13 éves kislánynak exe, valamint 16 éves pasija van és még õ van megsértõdve a válaszokon! Ez csak a szülõk hibája! De sokkal nagyobb gáz, hogy tanácsokat is adnak neki (azon kívül, hogy szóljon a szüleinek, de ha azok szarnak rá a tanárainak vagy a gyámhivatalnak).
Milyen lehet az a 16 éves fiú aki egy 13 éves kislánnyal jár? Ez senkit sem zavar? Egyébként bûncselekmény, ha egy 16 éves lefekszik egy 13 évessel (a büntetési tétel: 1-5 évig terjed)! Rettenetes ez a világ!
20:03, igazad van. Te meg kérdezõ..szerintem is inkább tanulnod kéne, nem puffogni a válaszokon. Igazuk van, akkor is ha rosszul esik. Tudod, 14 év alatt kiskorú vagy, tehát gyerek. Ha a fejed tetejére állsz, akkor is az maradsz. Ha nekem lesz lányom, kitaposom a belét, hogy egy 16 évessel jár 13 évesen..neked még baba való, nem pasi!!!
A kérdező hozzászólása: Gyámhatóság ? nem kel az ide :D Anyámék nem szarnak le!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ez a dolog nekem is szemet szúrt. De nem feltétlenül a lány szüleit kell ilyenkor hibáztatni, mert mi van, ha nem is tudnak az egészrõl semmit. Inkább az a fura, hogy egy 16 évesnek hogy jut eszébe 13 évessel járni. Ilyen korban a 3 év rettentõ sokat számít. 16 évesen már minimum olyan lányt kell keresni, akinek van személyije (14+), meg legális vele a szex. Nem hiszem, hogy egy 16 éves fiú, akinek barátnõje van, majd beéri csókkal meg kézfogással...
A kérdező hozzászólása: Nem értem, hogy miért baj ez, ha szeretjük egymást? Amúgy meg anyukámék között is volt ennyi év sõt.. És mai napig kitartanak! És anyum is ennyi idõs volt! Õ anyuja is ellenezte! És most is boldogok!
Elõttem szólóhoz, a franc :D 20:03-ashoz.
Idióták! Ki mondta hogy lefekszik vele? -.-" Kicsit szánalmasok vagxtok, hogy rögtön a szülõkkel meg a gyámhivatallal jöttök... Nem ez volt a kérdés, ha nincs rá válaszod akk meg KUSS legyen! köszi... Az is gáz ha egy 36 évesnek 33 éves csaja van?Úúúú hát ez szörnyû...ilyet. xD MÁR ÍRTAM, hogy a pasija nem akar lefeküdni vele, félénkebb mint a csajszi... haggyátok már abba ezt a jajj kiakadtam dumát. mit kell ezen kiakadni... -.- :O
Azt hiszem itt már felmerül a nemzetiségi kérdés is (mindenféle elõítélet nélkül)! Nagy a baj...
A kérdező hozzászólása: Osztom a véleményt! Nem az volt a kérdés hogy hogy vannak anyámék meg a gyámhatóság! Hanem ami ki van írva! Nem kérek arról tanácsokat, hogy hogyan tanuljak!
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz, hogy állandóan azt bizonyítja, hogy szeret! És én is nagyon szeretem!Mert nem oylan mint más! Én is gondolttam, hogy bízik bennem, de én kicsit szeretném ha féltékeny is lenne.. az mégjobban érezteti hogy szeret!

Több mint 1 év után derült ki hogy a barátom megcsalt mikor még alig voltunk 3 hetesek. Mit tegyek?

Sziasztok. azóta titkolta. pedig mielõtt összejöttünk õrülten szerelmes volt belém 1évig és én csak barátként tudtam rá nézni, aztán összejöttünk és 3hét után csókolózott egy csajjal. most hogy kiderült elmondta hogy le is akart vele feküdni.. azt mondja azóta egyszer sem tett semmit, félt hogy kiderül ez is.. annyira szeretett és soha nem képzeltem volna ezt róla, fõleg hogy 1 éven keresztül képes hazudni mert sokszor beszéltünk a megcsalásról.. szóval hatalmasat csalódtam... nagyon bíztam benne, épp azért mert odáig volt értem mióta ismert.. ja és akkor elmondta hogy rámászott egy csaj, de azt mondta hogy semmi nem történt...... eltelt azóta már 3hét mióta megtudtam, és nem igazán sikerül elfelejteni szenvedek nagyon de neki nem is mutatom és alig beszélünk róla mert ideges lesz meg hasonló..bár ezenkívül megvagyunk.. segítsetek hogy ti mit tennétek mert nekem fogalmam sincs.. õ 18F én 16L Köszönöm elõre is:)

Legjobb válasz: Hidd el, sokkal inkább téged óvott azzal, hogy nem mondta el mint magát mentette. Kapcsolatok elején különben is kevesen tudnak ellenállni egy ziccerhelyzetnek. És ebben nem dönthetünk helyetted, te tudod, hogy képes vagy-e feldolgozni és elfogadni. Nekem az írásod alapján úgy tûnik nem de attól még megpróbálnám megbeszélni. Ne egy éjszaka hibáját nézd, hanem a boldog perceket amiket együtt töltöttetek és mérlegelj. Ráadásul csak egy csók volt, igaz sokkal több állt szándékában de esküdtszék szerint is csak a csók bizonyítható rá.

Hidd el, sokkal inkább téged óvott azzal, hogy nem mondta el mint magát mentette. Kapcsolatok elején különben is kevesen tudnak ellenállni egy ziccerhelyzetnek. És ebben nem dönthetünk helyetted, te tudod, hogy képes vagy-e feldolgozni és elfogadni. Nekem az írásod alapján úgy tûnik nem de attól még megpróbálnám megbeszélni. Ne egy éjszaka hibáját nézd, hanem a boldog perceket amiket együtt töltöttetek és mérlegelj. Ráadásul csak egy csók volt, igaz sokkal több állt szándékában de esküdtszék szerint is csak a csók bizonyítható rá.
most egy csók csak nálam nem az intimitás tetõfoka vagy pedig te rajtad látszik, hogy 16 éves vagy és felfújod a dolgot?
Én megbocsátanám:) Velem megtörtént, hogy kapcsolat elsõ pár hetén "elfelejtettem" hogy basszus, nekem párom van!! és majdnem beleegyeztem egy randiba. Nem tudom, hogy történt:) 19L
A kérdező hozzászólása: nem csak egy csók volt hanem több, és le is feküdtek volna csak a csajnak le kellet lépnie... és lehet neked nem nagy cucc egy csók, de az hogy egy évig hazudik? akkor ha megint megteszi vajon meddig fog hazudni? igen 16 vagyok januárban leszek 17 olyan érett hogy tudjam mirõl beszélek:)
A nõk mindig az igazat akarják hallani aztán, ha hallották akkor kicsapják a balhét miszerint hogy képzeli, a nõknek nem szabad csak így a szeme közé. Pl. most azt kérdezed kövér vagy-e akkor mondja meg az igazat, hogy igen? Mi férfiak évmilliók alatt megtanultuk, hogy a nõk csak akkor boldogok igazán, ha hazudunk nekik. És itt most nem arról van szó, hogy "drágám, megöltem 10 embert és hazudtam amikor azt kérdezted öltem-e már" hanem a kegyes hazugságokról. Tudod te hány kapcsolat maradna a földön, ha mindig minden pasi kimondaná a barátnõjének/feleségének amit gondol? És akkor még nagyon friss egy kapcsolat, talán nem is tudta tervezhet hosszú távra vagy nem vagy mi is van valójában. De azóta egy évig ott volt veled és szeretett, ez miért nem elég? Tanuld meg, hogy nincs tökéletesen õszinte pasi aki párkapcsolatban élne, azok egyedül halnak meg. De most olyanokon problémázol, hogy felhúzta a kacsalábon forgó gyémántpalota alapjait de te rájöttél, hogy egy tégla csak kvarc.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!