Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeretne (828 db)

A barátom szeretne velem anális szexet! Hogy kell?

A barátom szeretne análisan, mert még nem feküdtünk le és neki hiányzik a szex. Pettingelünk, de megemlítette hogy szeretné, de én meg félek t?le egy picit! Milyen az anális? Nem lesz kakis a pénisze? Milyen érzés? A segítségeteket kérem ebben. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem nem biztos, hogy jó ötlet ezzel kezdeni, ha még nem feküdtetek le (gondolom szûz vagy), mert ha nem tetszik, megutálhatod az egészet. Annyira nem is kellemes. Szoktak elõtte beöntést alkalmazni, hogy ne legyen minden tiszta kaka meg közben jó sok síkosítót kell használni. Nem értem, hogy miért ezt szeretnéd elõbb, mikor normális szeretkezéssel kellene kezdeni...

Szerintem nem biztos, hogy jó ötlet ezzel kezdeni, ha még nem feküdtetek le (gondolom szûz vagy), mert ha nem tetszik, megutálhatod az egészet. Annyira nem is kellemes. Szoktak elõtte beöntést alkalmazni, hogy ne legyen minden tiszta kaka meg közben jó sok síkosítót kell használni. Nem értem, hogy miért ezt szeretnéd elõbb, mikor normális szeretkezéssel kellene kezdeni...
Szûz lányoknak tényleg nem ajánlott az análsi szex!
Talán nem ezzel kellene kezdeni... annyi más módszer van, ami mind jó mulatság - ha õ csak ezt élvezi, ott valami gond van. Te pedig megsérülhetsz közben, aminek nem fogsz örülni.
Ne menj bele!!! Egész életedre rányomhatja a bélyegét!!! Utána még a rendes szextõl is elmegy a kedved! Nem beszélve arról, hogy majd nem tudod tartani a székletedet!!!
Annyi link van amúgy.. annyi ilyen kérdés volt már. Csak írd be a keresõbe, h anális szex.
MOnd meg neki próbálkozzon a Csonka Picivel ha segbekúrást akar.
A barátod vszleg meleg csak nem meri fiúval, ezért csinálná veled análisan.
Ha volt már székrekedésed, és tudod milyan egy keményet kinyomni akkor ismered az anál szexet. Ha azt élvezted, ezt is foogod. Figyeld a megjelenõ hirdetésben a végbélrepedést, lehet hogy szükséged lesz rá ha kipróbálod.
UI.: az elõttem elõtti nem idióta és S4L3M voltam
Az elõttem szólók idióták! (én pedig egy született egoista) Akkor vágjatok bele csak, ha úgy érzed hogy készen állsz rá. Beszéljétek meg. Az anális szexet is hamarabb csinálták nõvel mint férfival sz.val nem homi. Ha erõszakoskodik akkor lehet Csonka urat ajánlani neki az effélékhez...
igazan nagy hulyeseg ez a "nem tudod majd tartani a szekleted" szoveg. tehat azok akik ezt irjak egy meretesebb barna utan kitagult, nyitott segglyukkal maszkalnak? na hagyjad mar...
Tényleg nem kéne ezzel kezdeni. Szerintem jó, és szeretem, és nem hordok pelust. Sok hetero pasas és csaj szereti, és nem lettek tõle melegetk / férfiak. Olvass utána, többek közt itt is van egy csomó minden. Óvszer kell, meg tisztaság, meg síkosító, meg sok odafigyelés...

A barátom szeretne venni egy ilyen típusú cipőt: www.arcticoak.net/wp-content/uploads/2008/01/bodega-x-puma-s py-vs-spy-hi-2.jpg de sehol nem talál. Hol lehet ilyet kapni Budapesten?

Legjobb válasz: Nem rossz cipi :P Amúgy nem hiszem, hogy lenne ilyen magyarba. Még nem láttam senkin ilyet. De ha bemész egy Puma üzletbe, biztosan rendelnek neked külföldrõl (: Bele fog tartani egy kis idõbe mire megjön, de ha ezt szeretni õfelsége :P Itt egy link, ha esetleg nem jön be valakinek (nekem nem jött) http://www.arcticoak.net/posts/spy-vs-spy-sneaks/

Nem rossz cipi :P Amúgy nem hiszem, hogy lenne ilyen magyarba. Még nem láttam senkin ilyet. De ha bemész egy Puma üzletbe, biztosan rendelnek neked külföldrõl (: Bele fog tartani egy kis idõbe mire megjön, de ha ezt szeretni õfelsége :P Itt egy link, ha esetleg nem jön be valakinek (nekem nem jött) http://www.arcticoak.net/posts/spy-vs-spy-sneaks/
hááát ebay.com ?? azis külföldi de ha itt nincs akkor csak ott
Puma boltban ? múltkor láttam ilyet Budapesten. (tény, hogy elég undorító, de nem ez volt a kérdés. :D)

A barátomat szeretném kényeztetni, de sajnos az a helyzet, hogy nem igen vagyok tapasztalt e téren. És fogalmam sincs, hogy mit tegyek? ! Mit élveznek a férfiak? Valami ötlet? Kedvében szeretnék járni.

Legjobb válasz: Egy barát vagy egy társ szexuális kényeztetéséhez lelki és érzelmi kötõdés kell, másképp olyan mintha pornófilmet forgatnál. Ha ez megvan köztetek és kezdõ vagy ilyen téren, akkor a barátod minden olyan érintést, simogatást, nyelvjátékot örömmel fog venni tõled. Ne a filmekbõl tanulj vagy azokat utánozd, légy nyitott és érezz rá mit szeret a barátod és te mit csinálsz szívesen, akkor viszonozni fogja. Nagyjából ennyi a titka.

Egy barát vagy egy társ szexuális kényeztetéséhez lelki és érzelmi kötõdés kell, másképp olyan mintha pornófilmet forgatnál. Ha ez megvan köztetek és kezdõ vagy ilyen téren, akkor a barátod minden olyan érintést, simogatást, nyelvjátékot örömmel fog venni tõled. Ne a filmekbõl tanulj vagy azokat utánozd, légy nyitott és érezz rá mit szeret a barátod és te mit csinálsz szívesen, akkor viszonozni fogja. Nagyjából ennyi a titka.
a 3/4-es tökéletes válasz!!! szeretjük, ha simogattok, egy jó hát maszírozás is nagyon jól esik, lehetõleg fekve, ellazulva testápolóval. meglepheted pudinggal is, vagy egyszerûen, csináld azt amit õ akar, de ne vidd túlzásba! :) :)
Én az érzéki orált szeretem ha csak úgy adni akar valamit a barátnõm. S a végén a szájába végezni. Az mindent visz.
Improvizálj! Egy tipp, nálunk épp ez a sláger: - végy egy madártollat, és cirógasd végig a bõrét vele (Ezernyi ilyen egyszerû, de nagyszerû módszer van, találd fel Magad! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..:)
A kérdező hozzászólása: Értem:) Köszönöm:)

18 éves lány vagyok, és a barátommal szeretném kipróbálni az anális szexet, de kicsit félek, mert az ő pénisze elég méretes. Fájni fog?

Legjobb válasz: Legyetek óvatosak, ha nem vadállat módjára ugrotok neki egymásnak, és odafigyel rád a barátod, akkor nem szabad hogy fájjon :) Esetleg használjatok valamilyen vízbázisú síkosítót... Mindent bele(beléd)! ;) :D

Legyetek óvatosak, ha nem vadállat módjára ugrotok neki egymásnak, és odafigyel rád a barátod, akkor nem szabad hogy fájjon :) Esetleg használjatok valamilyen vízbázisú síkosítót... Mindent bele(beléd)! ;) :D
Pff, te nagyon negatívan állsz hozzá a dologhoz, úgysem napi rendszerességgel csinálnák gondolom... rengetegen szeretik az anális szexet, és normál mértékben semmilyen gondot nem okoz, akkor történhetne csak apróbb kellemetlenség, ha már napok óta nem voltál nagy dolgon... :P Különben kissé lehet fájni fog elsõre, de ha azt írtad méretes, hüvelyben is fájhat, szóval... óvatosan kell csinálni, lassan, érzéssel, ennyi.
Ez esetben nem túl elõnyös a nagy pénisz, pláne, ha vastag.A te érdekedben addig ne vágj bele, míg félsz, mert akkor nem lelsz majd benne örömet. El kell lazulni és sok síkosító kell (a szilikonos tartósabb), nameg gumi is. Sok türelem és odafigyelés.
Igen fájni fog de szerintem anában az elsõ mindenkinek fáj.Használjatok sikositot és akkor jobb lesz.Elsõre lehet hogy nem fogod élvezni de, gyakorlat teszi a mestert.
Fontos hogy használjatok síkosítót és elõször az ujjával hatoljon be a párod, hogy megszokd az érzést. Jobban fáj és kellemetlen is ha összehúzod az izmot a végbeledben. Elõször reflexbõl ezt fogod tenni mert olyan érzés mintha wc-re kellene menend. De ha elengeded és nem görcsölsz nagyon is élvezhetõ a dolog:)
Ha van egy kis eszed nem próbálod ki ... nagyon veszélyes ..Vagyha mégis kipróbálod akkor jársz jól ha nem jön be a dolog mert ha tetszik és rászoktok, rendszeresen csináljátok akkor abból komoly gondok lehetnek ... nem kell leugatni , ez csak egy vélemény .és igen valószínû hogy fájni fog...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok remek választ! :)

A legjobb barátom csaja nem biztos, hogy kedvel. Nem mutatja ki nyíltan, de észre lehet venni. A barátom szeretné, ha pár napot náluk töltenék vendégségbe. És ha ez nem tetszik a csajnak? Kellemetlen. Mi van, ha miattam kerülnek konfliktusba?

A barátom pedig hallani sem akar arról. hogy ne hozzá költözzek hanem szállóban legyek arra a pár napra. A csaj azt mondta a barátomnak, nem akarja, hogy féltékeny legyen a barátom. De erről szó sincs

Legjobb válasz: Fiú vagy vagy lány? :D

Fiú vagy vagy lány? :D
A kérdező hozzászólása: Fiú.
Ne törödj a csajjal, nök jönnek-mennek, de a barátság örök.

A barátomat szeretném meglepni azzal, hogy masniba csomagolva adom át az ajándékát, de túl kicsik a melleim. Inkább ne tegyem?

Sajnos elég vékony alkatot örököltem a családtól, ami alapvet?en nem zavar, csak emiatt alig van mellem :/ Ez az egyetlen dolog, amit utálok magamban, szex közben sem mindig veszem le a fels?m és a világosban való szexért sem vagyok oda, épp emiatt. A barátom még sose mondott rosszat egyébként emiatt, és é is egyre jobban feloldódok, de még nem elégggé.

Legjobb válasz: Képet kérünk! Viccet félre: Ha a barátod, akkor tuti nagyon fog neki tetszeni!

Képet kérünk! Viccet félre: Ha a barátod, akkor tuti nagyon fog neki tetszeni!
Szerintem tetszeni fog neki. Ne aggódj emiatt, gondolom azért nem deszka vagy. Akkor meg jó lesz:)
Nekem pont a vékony, kismellû csajok jönnek be. Ha a barátodnak nem tetszene, akkor gyere utána hozzám, én értékelném.
Ngyon jó ajándék lesz az, szerintem nem a mellek a lényeg, hanem az, hogy kibonthasson, és alatta te legyél!
Utolsó... No comment!

A barátom szeretné, ha lenyelném neki a spermáját, de én félek tőle, mit tegyek? Jah és nem erőlteti!

Legjobb válasz: Az orális sexet nem kényszerbõl kell csinálni, hanem élvezetbõl...fontos, hogy az is élvezze aki csinálja. Ha te undorodsz attól, hogy végig csináld a barátodnak, akkor ne tedd.Én örömmel teszem, mert tudom,hogy örömet okozok ezzel.

Hagyd, hogy a szádba élvezzen és diszkréten köpd ki egy zsepibe, ami oda van készítve az ágy mellé / párna alá. Nem hinném, hogy a barátod zokon vennék, neki csak az a lényeg, hogy a szádba tudjon elmennni, az már tök8, hogy lenyeled-e :) A lényeg, hogy mikor elment ne pattanj fel kiköpni a cuccot, még egy 15-30 mp-ig vagy tovább (amíg nem zavar a szádban a cucc) szopogatsd neki, azt mindenki szereti :D
Szerintem egyszer próbáld ki és ha teszik akkor esetleg máskor is, de ha nem jött be a dolog többet nem kell. Nem veszítesz vele semmit.
Sztem teljesen természetes hogy valaki öklendezik, fõleg elõször. Idõ kell, hogy eljajátisd minden csinját-binját! Ha kiváncsi vagy, tedd meg! Nem fogja zokon venni, ha esetleg öklendezni kezdesz! Gyakorlat teszi a mestert! Hajrá! Számolj be róla, mien volt...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, gyors és lényegretörõ vagy!!! értelmessebb válaszokat???tanácsokat???
Az orális sexet nem kényszerbõl kell csinálni, hanem élvezetbõl...fontos, hogy az is élvezze aki csinálja. Ha te undorodsz attól, hogy végig csináld a barátodnak, akkor ne tedd.Én örömmel teszem, mert tudom, hogy örömet okozok ezzel.
akkor nem teszed, ennyi.
Akkor ne tedd. Az szerintem is gusztustalan dolog.
Féljél tovább és nyeld le neki. Ezt tudom javasolni.
akkor tedd meg ha eljon az ideje es ugy erzed h minden oke XD;)
A kérdező hozzászólása: köszi a bátorítást, megpróbálom, más is csinálta már szal biztos nem lehet rossz!!!!!
Úgy tûnik, a szádban még nem volt akció - elõször azt próbáld ki úgy, hogy te vagy felül. Akkor simán kieresztheted a szádból, ha nem tetszik az íze. Ha meg tetszik, akkor legközelebb már tetszés szerint. Adjál neki elõtte pár napig sok ananászt, és edd meg elõle a húst, idd meg a sörét az ebédnél, ha van: akkor finomabb lesz.
mindenképp próbáld ki ez olyan elképzelhetetlen dolognak tûnik, de a legtöbb aki nyávog miatta az mint szûzk... és sosem csinálta, tök jó az ize is :)
Engem is megkért a barátom múltkor hogy nem-e nyelném le. Én belementem. Elöször a számba tartottam, majd arra gondoltam hogy csak tojáslikör, és lenyeltem! Azóta sokkal jobban megy a dolog! Jah és mellesleg párom azóta is nagyon örül neki!:) Ne félj, ha nem tetszik többször nem kell csinálni. De ha még nem ettél egy ételt azt is megkostolod hátha bejön, és legközelebb is eszel olyat! Legyél ügyes! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: oké, remélem jól fog elsülni, de h. mikor azt m ég nem tom:(
A kérdező hozzászólása: én is örömmel teszem, amit teszek, de még sosmem mentünk végig, és hát nem az h. undorodok, hanem félek az egésztõl, meg attól, h. mi lessz ha ökröndözök, vagy netán lehányom a barátomat!!!(nem él semmi káros szenvedéjjel, és jó az étrendeje is, szal az íze gondolom simán csak sós lesz) VAGY NEM??
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat, de én megígértem neki, h. kipróbálom(egyszer) de nem tom mikor lesza z az egyszer, jah am egy kicsit én is kíváncsi vagyok!!!!
próbáld ki lehet meg szereted lehet nem:) én meg szerettem.

A barátom szeretne velem szeretkezni de én még nem készultem fel eleggé. Azt mondta hogy ha 2 hónapon belül nem kap meg mindent amit akar akkor szakit. Mit tegyek? Igen-t mondjak vagy nem-et? Bevalaljam vagy ne?

Legjobb válasz: Jézusom! Én a helyedbe mikor kimondta vna ezt a "2 hónapod van dolgot" elhagytam vna vagy képenvágom. Sztem ne menj bele a dologba föleg ha még nem állsz készen! Ha meg nagyon nem szeretnéd hogy elhagygon Pettingeljetek sokat! az néha már jobb is mint egy sex:P És nincs veszély:)

Jézusom! Én a helyedbe mikor kimondta vna ezt a "2 hónapod van dolgot" elhagytam vna vagy képenvágom. Sztem ne menj bele a dologba föleg ha még nem állsz készen! Ha meg nagyon nem szeretnéd hogy elhagygon Pettingeljetek sokat! az néha már jobb is mint egy sex:P És nincs veszély:)
ha engedsz a zsarolásnak , akkor ezzel azt erõsíted meg benne , hogy nálad mindent el lehet érni zsarolással
Szerintem ne vállald be. Mi az hogy meghatározza hogy eddig le akar veled feküdni. Az lenne a normális hozzáállás hogy kivárja amig szerinted is itt az idõ. Egyébként mennyi idõsek vagytok ?
Ha nem tud rád várni, akkor nem szeret. Ha bevallod neki hogy te ezt most nem szeretnéd, és kiállsz a saját érdeked mellett, nemhogy megúszod fájdalom és rossz élmény nélkül, hanem még az önbecsüléseden is segít. Ne hallgass rá, ha nem szeretnéd mert nem vagy rá felkészülve mond ki bátran. Ne engedj az érzelmi zsarolásnak. Hidd el tapasztalat.
en is csatlakozom az elottem levoekhez. ez egy erzelmi zsarolas es ne menj bele. Ilyen dologra nem lehet idot allitani. vki elobb felkeszult ra vki kesobb. ha mar vki ilyennel zsarol az regen rossz. es ha megkapja azt amit akar akkor tudni fogja h a jovoben is zsarolhat mert mindent megteszel erte. Igy a szerelmi visozny nem egyenrangu. Valszeg te jobban szereted ot mint o teged. es ez igy nem fair. Gondolom fiatal vagy meg. nagyon sok jobbnal jobb pasi rohangal ne kosd le magad egy olyan ember mellett aki nem erdemel meg, aki csak hasznalni akarja a testedet es a lelkedet. Hidd el jobb most par konnycsepp mint a serelmeket egy eleten at vinni ami a jovo parkapcsolatodat meghatarozza. Tapasztalatbol mondom!! en eltoltottem 3.5 evet egy ilyen zsarnoki kapcsolatban azota sem hevertem ki a lelkem melyen es gondjaim vannak a parkapcsolatok kialakitasaban de legfokepp megtartasaban. tehat NE TEDD!!
Haggyad a picsába
hát gondolom ez lenne az elsö nem? vagy lehet tévedek bocsi.Szal eléggé furi h igy felállít egy idõpontot.szal igy nem látszik h szeretne mert ha szeretne kivárná azt az idõt ami neked kell nem? sztem csak akkor vállald be ha te is akarod!! ne legyen rossz élmény .
Én azonnal lapátra tenném a barátomat ha ilyet "kérne" tõlem!!!
A kérdező hozzászólása: köszííí mindenkinek télleg sokat segitettetek:) amúúgy az a Pettingelés nem rossz ötlet...:Pmég 1szer köszíí :*:*

Valaki probalta mar az erotikus tarsasjatekot? Milyen elmenyt nyujt? A baratom szeretnem meglepni vele, de erdekelne 1-2 tapasztalat.

Legjobb válasz: Én még ugyan nem próbáltam de egy ismerõsnél megtaláltuk és barátnõmmel végignézegettem a szabályokat meg a kártyákat. Az én (mi) ingerküszöbünknek nem elég extrém, vagy hogyismondjam :) (mondjuk nem mindeki ilyen perverz mint mi :D) szóval nem értem miért kell egy dobókockával dobni h a másik bugyiját szájjal húzzam le... persze van benne 1-2 jópofa dolog, nem azt mondom, ha lenne nekünk lehet kipróbálnám néha. De inkább segédeszközeink vannak, bilincs korbács vibrátor stb De szerintem sokkal jobb tud lenni, ha magatok írtok össze kártyákra mindenféle dolgot, és abból kell húzni... el lehet ereszteni a fantáziát, perverz dolgok összejöhetnek :)

Én még ugyan nem próbáltam de egy ismerõsnél megtaláltuk és barátnõmmel végignézegettem a szabályokat meg a kártyákat. Az én (mi) ingerküszöbünknek nem elég extrém, vagy hogyismondjam :) (mondjuk nem mindeki ilyen perverz mint mi :D) szóval nem értem miért kell egy dobókockával dobni h a másik bugyiját szájjal húzzam le... persze van benne 1-2 jópofa dolog, nem azt mondom, ha lenne nekünk lehet kipróbálnám néha. De inkább segédeszközeink vannak, bilincs korbács vibrátor stb De szerintem sokkal jobb tud lenni, ha magatok írtok össze kártyákra mindenféle dolgot, és abból kell húzni... el lehet ereszteni a fantáziát, perverz dolgok összejöhetnek :)
A kérdező hozzászólása: A feladatkartyakat en irom, mert amit lattam ertelmetlen es fantaziatlan.csak a pozkartyak lesznek az eredrtik.
Nem probaltam, mert kicsit hulyesegnek tartom, marmint en eleg perveznek erzem magam egyebkent is, es azt szeretem ha a dolgok spontan tortennek, nekem ugy egy kicsit nevetseges lenne :D de biztos van akinek bejon, ha nem igy lenne akkor szerintem nem gyartanak oket. Minden esetre nem hibaztok vele ha kiprobaljatok :)

A barátom szeretne bemutatni az anyukájának? Még soha nem volt ilyen találkozásom! Mi a szokás ilyenkor?

Legjobb válasz: Ne feszengj, ne tördeld a kezed, tudom, nehéz teljesen lazának maradni, de igyekezz:) Nem kell görcsösen "jófejnek" sem lenni. Szolidan megérkezni, szemükbe nézve bemutatkozni, hangosan,nem motyogva:) és nyilván kérdezgetnek, mit csinálsz, hova jársz stb. Nem tõmondatokban válaszolni:) Ételt megdicsérni, repetát nem szégyen kérni, én legalábbis ezt tartom természetesnek, mikor fiam hozta az elsõ leányzót, nagyon tetszett, hogy ilyet "mer" kérni. Magyarul nem szerénykedni:) A beszélgetésbe igyekezz belefolyni, kérdezgess nyugodtan, fõleg barátod fiatalkoráról, arról nagyon szeretünk beszélni.

Ne feszengj, ne tördeld a kezed, tudom, nehéz teljesen lazának maradni, de igyekezz:) Nem kell görcsösen "jófejnek" sem lenni. Szolidan megérkezni, szemükbe nézve bemutatkozni, hangosan, nem motyogva:) és nyilván kérdezgetnek, mit csinálsz, hova jársz stb. Nem tõmondatokban válaszolni:) Ételt megdicsérni, repetát nem szégyen kérni, én legalábbis ezt tartom természetesnek, mikor fiam hozta az elsõ leányzót, nagyon tetszett, hogy ilyet "mer" kérni. Magyarul nem szerénykedni:) A beszélgetésbe igyekezz belefolyni, kérdezgess nyugodtan, fõleg barátod fiatalkoráról, arról nagyon szeretünk beszélni.
Bemutatkozol
Megdícséred a fia méretét :D Tegezd, és hívd anyunak!
Bár nemtudom, hogy fiú-e vagy lány vagy... A probléma mindkét esetben fennáll.
Vannak meleg párok is, ha nem tudnád. Ne értsd fére, én nem vagyok meleg.:D
Ha már szép nem vagy, hülye ne legyél kedves utolsó. Írta, hogy a barátja akarja bemutatni az anyjának, ergo a kérdezõ lány. Személy szerint a 4. válasszal 110% egyetértek.
De akkor fingania kell majd.:S
A repeta szerintem is jó ötlet! én nagyon örülnék, ha valaki, aki eddig nem evett a fõztömbõl, kér még:)
-Köszönsz -Lepacsizol(ha olyan fajták puszi puszi :) ) az én szüleim ilyenek :) -bemutatkozol-(ha társalogni szeretne akkor társalogtok (ez már csak jó)) :) remélem segített az elsõ válaszoló meg 1 paraszt ....
Anyjának vigyél virágot vagy bombont, apjának nem muszáj ajándék, de ha nem vagy túl csóró akkor valami piát. Ha beértél dicsérd meg a házat, a berendezést. Kajánál szintén dicséret + repeta. Próbálj meg mosolyogni és kedves lenni, ne káromkodj elõttük, jah és ha a szüleidet említed akkor ne azt mond hogy "anyámék" hanem hogy "anyumék" vagy "anyukámék"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!