Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeretné, ha szájjal (5 db)

A barátom nagyon szeretné, ha szájjal is kielégíteném. Én is nagyon kívánom a péniszét. De hogyan?

. .félek valamit elrontok.Milyen fázisai vannak elejét?l a végéig mit hogyan csináljak pl a nyelvemmel hogy élvezze?Közbe a kezeimmel mit csináljak?

Legjobb válasz: havi aktuális cikk. Olvasgassál: http://szexmagazin.nimfomania.hu/index2.html

havi aktuális cikk. Olvasgassál: http://szexmagazin.nimfomania.hu/index2.html
Szia!Egyet értek az elõttem szólóval!Például az én partnerem az is imádja ha felül nyalogatom a péniszét és alul meg közbe kézzel rásegítek!Sok sikert!
Az a lényeg, hogy ne csak föl-le mozgasd a fejed, ne csak szimplán szopjad, hanem használd a nyelved is és attól megõrülnek, ha közben méllyen a szemükbe nézel! Nyalogasd a hegyénél és tövig végig is! A golyóit se hagyd ki, de csak óvatosan! A végén pedig halmozd el sok finom puszival! Az én párom imádja!
Igazuk van az elõttem szólóknak, én még kiegészíteném azzal, hogy ha tudod, told te a torkodon amennyire bírod, a párom imádja...csak a fogaiddal vigyázz....
kapd be tövig és csinálj vákumot azt jó lesz
Ne a mesterfokozattal kezdd. A legkönnyebb úgy, ha a hátára fekteted. Elõször is egy kis bemelegítés. Utána, végigcsókolhatod, simogathatod szépen lefelé... amikor leértél, ragadd is meg, és közben végig simogasd is. A vége felé a legérzékenyebb neki, ezért eleinte nem kell bûvészkedni... akik a filmekben 15 cm-t tüntetnek el, azok nem szerelembõl teszik. Ha oldalt vagy, akkor közben õ is tud simogatni - de az elején még ne "ott", mert nehezebb sokfelé figyelni. Idõnként nézz rá, az is nagyon kellemes neki. Arra nagyon vigyázz, hogy meg ne harapd. A nyelveddel minél jobban hozzáérsz, annál jobb lesz neki. Ne szívd nagyon erõsen, az nem jó. Ha tudod, csak akkor hagyd abba, ha már ellankad. Ha nem akarod neki lenyelni, egy odakészített papír zsebkendõ segíthet - de ne csorgasd szét mindenfelé, az nem gusztusos. Ja: és elõtte nyugodtan lefürdetheted. Te is lefürdhetsz, mert lehet, hogy rögtön viszonozni is kívánja valahogyan :-)
Én az alábbi, könnyen megjegyezhetõ módot ajánlom: -ne görcsölj mer egyikötöknek sem lesz élvezhetõ -csak akkor csináld amikor te is kívánod -ha szeret a párod azt is megérti, ha közben feladod és még nem tudod végigcsinálni az elsõt -csak a spontán helyzetek szoktak jól alakulni, a sok rákészülés csak elrontja a hangulatot -a technika pedig a következõ: 1. nyalogasd mint a fagyit - nee egyfélekeéppen, amilyen változatosan csak tudod - de végig ösztönbõl szopj!!! 2. sztopogasd a szádban mint egy nagy darab csokit:-) , közben szívogathatod... 3. ez a nyeld mint a tokaji aszút fázis lenne - de ez nekem nam igazán jött be...(alkalomfüggõ) +1 (ha a pasidak tetszik csak akkor)a gátat (a herezacskó és a végbélnyítás közötti rész) egy egyszerû nyomással izgatni lehet

Fiúk szeretitek, ha a lány húzza fel az óvszert? És ha szájjal csinálja? Hogy kell úgy igazán izgatóan csinálni? Szeretném meglepni a barátomat legközelebb.

Legjobb válasz: Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!

Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!
Akkor talán 14 éves vagy? xD
Húha Ez nem is rossz ötltet Erre én is kíváncsilennék 22/L
A kérdező hozzászólása: Mármint ha az óvszert szájjal húzza fel. Bocsánat, kicsit félreérthetõ lett:)
Nekem már húzta fel úgy a barátnõm. Elõször mindenképpen kézzel kell hogy kitudd nyomni a levegõt belõle . Tehát a makkra vagy a makk feléig, aztán szájjal legörgetheted:) Sok sikert!
Szerintem élvezik. Viszont azt is gondolom (talán olvastam is valahol meg logikus is) hogy egyik alapvetõ biztonsági szabály hogy nem szájjal húzzuk fel.
A kérdező hozzászólása: A biztonsággal tisztában vagyok, kioktatást nem kértem. Elmúltam 13 éves:)
kor?
A kérdező hozzászólása: A kérdésnek semmi köze a koromhoz, amúgy elmúltam 18, ha ettõl megnyugodtok.
mondd el neki, ha szeret meg fogja érteni
Beszéld meg vele, hogy jelezze mielõtt elmegy és azt is, hogy hova spriccelhet.
Az orális szex nálunk általában elõjátékként szerepel, nem velejárója, hogy elmenjen, sõt :) Megkérheted, hogy jelezze, mielõtt elmenne, tuti meg fogja érteni, miután nincs a szádban kézzel vagy ha elég nagy a cicid, akkor a melleiddel is izgathatod (tudod összenyomod õket, barátod pedig berakja közéjük, nem kell hozzá nagoyn nagy méret)
lol bunkó lennék a juszt se szólnék?:P megnézném a csajom arcát :DD x)
ha mar egyszer szajjal kenyezteted, miert ne ehetned meg a g....et? nem ertem!
3. gratulálok !
A szeretkezéshez agy is kell nem csak egy farok, és egy punci elsõsorban érzelmek, és türelem. Akár milyen vad dolgok történnek az ágyban oda kell figyelni egymásra. Ha Kedvesed tényleg szeret, és odafigyel Rád, akkor semmi baj nem lehet abból, ha ezt említed neki.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:20 reflexbõl beleharapna xD akkor neked is lenne arcod xD
Szerintem már várja is. 100%
csak csináld, szeretik a srácok :P
Egyszerûbben csináld, s lazábban. Pl.: Kezd el "ahogy szoktad" s mikor már csinálod egy ideje, csak úgy jelentsd be: S akkor most jöjjön valami amit ki akarok próbálni. S egyszerûen bekapod. Ne "véletlen"-nek tûnjön, mert véletlenül egy lány se kapja be a brét sehol. Legyen tudatos, s legyél határozott. No Para. S igen inkább ezt csináld, mint a teherbeesést! :D
Ne állj hanem térdelj elötte, de rá is hajolhatsz az ölére. Végig csókolod a testét és mikor oda érsz akkor egyszerûen bekepod és szopod. Örûlni fog. Minden pasi élvezi. És remélhetõen lesz benne annyi jóérzés, hogy viszonozza is!
Korod ?
Szóhoz nem fog jutni.:)
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok.
Anita jólmondja:D
nyugottan csináld. én pont nemakartam de mikor elkezdtük a pasimmal a sexualitást és kézzel csináltam neki egy idõ után már én is akartam h legyen valami változatosabb dolog meg stb. és utána õ is viszonozta ;)

Miért lehet az, hogy elfordítja a fejét a barátom ha szájon szeretném puszilni?

16 éves lány vagyok, Õ most lett 16, lassan 5 hónapja vagyunk együtt. Sokszor észrevettem, hogy ha pl én szeretnék szájrapuszit adni(hirtelen, pl szünetbe vagy ilyesmi) elfordítja a fejét. Említettem neki, de nem tudja Õ maga sem, hogy miért csinálja. Õ szokott kezdeményezni, szóval ezzel a részével nincs baj(nem, nem hiszem, hogy rossz szájszagom lenne, mert akkor Õ nem kezdeményezne). Egyszerűen tényleg nem tudja, hogy mitől lehet ez. Ezen nem szabad megsértődnöm, csak egy időben rosszul esett, de emiatt nem veszekszem vele, hisz nem tehet róla. Volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: 16 éves lány vagyok én is, és én is csinálok ilyet reflexbõl, nem direkt, de szerintem azért mert jól esik ha megpuszilja az arcomat:D szerintem ne vedd negatívnak:D

16 éves lány vagyok én is, és én is csinálok ilyet reflexbõl, nem direkt, de szerintem azért mert jól esik ha megpuszilja az arcomat:D szerintem ne vedd negatívnak:D
ha társaságban vagy emberek elõtt, akkor lehet az is, hogy félénk .... vagy nem akar mások elõtt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) NEm negatívnak veszem, csak hát érdekel, hogy ki hogy van ezzel:D Erre a társaságosra pl nem is gondoltam! :) De Õ ugyanúgy társaságban kezdeménezi, szóval ezért is érdekes:) Igazad van 16/L, szerintem is reflex, csak kérdés, hogy miért "rögzült" be ez így:) LEhet tényleg azért, mert arcrapuszit nem nagyon szokott kapni és tudatalatti, vagy passz:)
Akkor puszild meg, majd nyald bele a nyelved a szájába xD
A kérdező hozzászólása: Nyaljam bele a nyelvem a szájába? xD :D Társaság elõtt a csókot pl nem szeretem, de szájrapuszi az szerintem nem "durva":D De lehet akkor hagyom, hog Õ kezdeményezze:) Privát üzenetekre sajna nem tudok válaszolni:( A böngészõm nem engedi:(
A kérdező hozzászólása: A privátra csak itt tudok válaszolni!:) Nem feküdtünk még le a barátommal:) A szájrapuszit meg szerintem "mindegy" hogy ki kezdeménezi, mert ugyanolyan jó(persze ha egyoldalú úgy nem mindegy:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!