Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeretné, ha (240 db)

A legjobb barátom csaja nem biztos, hogy kedvel. Nem mutatja ki nyíltan, de észre lehet venni. A barátom szeretné, ha pár napot náluk töltenék vendégségbe. És ha ez nem tetszik a csajnak? Kellemetlen. Mi van, ha miattam kerülnek konfliktusba?

A barátom pedig hallani sem akar arról. hogy ne hozzá költözzek hanem szállóban legyek arra a pár napra. A csaj azt mondta a barátomnak, nem akarja, hogy féltékeny legyen a barátom. De erről szó sincs

Legjobb válasz: Fiú vagy vagy lány? :D

Fiú vagy vagy lány? :D
A kérdező hozzászólása: Fiú.
Ne törödj a csajjal, nök jönnek-mennek, de a barátság örök.
Természetesen mondd el. És ha ilyen az anyukája, még ne költözz oda hozzájuk.
Szerintem is beszeld meg a baratoddal. Ha egy mod van ra, akkor ne koltozz oda, akkor inkabb alberletbe. 32/n
Mindenképpen beszéld meg a pároddal az aggodalmaidat. Anyósod, mit szól az összeköltözéshez? Ha õ nem örül akkor ne menj. Sok anyuka látja a menyében az õ kicsi fiának az elrablóját. Azért van bennetek közös, mindketten szeretitek a párodat. S ha innen indulunk ki akkor akár ha olyan a kapcsolatotok akár vele is leülhettek (csak anyósod és te)átbeszélni amit hallottál. Nem számonkérõen, annak a megnevezése nélkül akitõl hallottad. Lehet, hogy elgondolkodik raja. Legalábbis óvatosabb lesz :S
én is hasolnó helyzetben voltam. engem azért nem szerettek a szülei mert nem olyan gazdag családból származom mint õk. mint utólag kiderült engem is kibeszélt anyós elég alaposan de sajna ez csak az után derült ki miután ideköltöztem. szerintem még ne költözz oda, bár ez azon is múlik hogy hány évesek vagytok. én most a pároméknál lakom, már 3 éve húzzuk, de anyós miatt nagyon sokat romlott a kapcsolatunk nem egyszer majdnem szakítás lett a vége :(
Azért gondolkozz el azon, hogy aki visszamondta, az igazat beszélt-e ? Vannak írigyek és pletykás emberek is bõven, akik nem úgy mondják el a dolgokat, ahogy az van.Beszélj a pároddal, és meglehet kérdezni a jövendõ anyóst is.Ezután lehet a költözésen gondolkodni.
Elsõnek igaza van, mindenképpen mondd el, és semmiképpen ne költözz oda.A többi, hogy az anyja rosszindulata tönkre tudja-e tenni a kapcsolatotokat az csakis a barátod hozzáállásán múlik.
Meg kellene próbálni, lebuktatni, hogy milyen pletykás!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy irtatok !Az anyjának az is baj ha elmegyünk szórakozni, azt mondta a barátomnak h mindig csavarog, de én nem tudom mit akar egy 27 éves fiútol hogy majd otthon fog ülni vele?de az a baj ha elmondom a barátomnak h kibeszél meg fogja tudni hogy kitöl tudom azt pedig nem szeretném!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Itt még az a baj , hogy ha meg is beszélnénk vele a dolgokat és nem ugy lenne ahogy neki jó akkor õ megsértõdik.Meg persze nem is dolgozik mert hogy õ 40százalékon van és hogy õ nem bir, de közbe rá is játszik eléggé!Ezt már egy jópáran észre is vették.Mostanába egy kicsit flegmán beszéltem vele de már egyszerûen nembirom hogy egy 27 évesnek mondja meg hogy mit csináljon, hova menjen hova ne.De a világon mindenbe beleszól!!!!És õ azt hiszi hogy csak az a jó amit õ csinál ezzel már sokszor megbántott engem!meg ha van valami akkor másnak mondja és nem nekem és azt hiszi hogy õ maga a TÖKÉLETESSÉG én meg egy nagy nulla!!és már sok amit csinál szerintem a fiáva is.
Ha így érzel "anyós" iránt, semmiképp se költözz oda! Ennek csak hajráncigálás lenne a vége. Késõbb se költözzetek egy fedél alá, inkább külön házba, albérletbe, attól függ, felétek mire van lehetõség.
Figyu, tanacsomat fogadd meg, mert gaz lesz mint nekem. En sem szoltam soha semmiert mindent elturtem es ramszallt. Ulj le a baratoddal es mondd el az anyja egy harpia aki miatt kesobb a kapcsolatotok veszelybe kerulhet-bizalmas ismerosod igy jart. Pl. nekem odaaig mereszkedett, hogy felhivta szuleimet-es oket uszitotta ellenem, nekik beszelt ki. Tehat allitsd le idoben.Koltozzetek a varos masik felere, mi mellette laktunk es iszonyuan megkeseritette az eletunk.Amit megkinalt kajaval mind felemlegette, hogy azert van penzem mert az o kajajan eloskodtem ossze. Ne fogadj el soha semmit, inkabb te hivd meg , de csak ket hetente, e hangoztasd nem allhatod a pletykas kibeszelos embereket es ezert eltiltottad a parod pl a Jozsi haverjatol mert teged kibeszelt.Ilyen ven lotyoval nem szabad osszekoltozni en meg a szomszedba koltozest is megbantam 10 evemet vett el az eletembol. Keruld a megkeseredett pletykafeszkeket.

A barátom szeretné, ha lenyelném neki a spermáját, de én félek tőle, mit tegyek? Jah és nem erőlteti!

Legjobb válasz: Az orális sexet nem kényszerbõl kell csinálni, hanem élvezetbõl...fontos, hogy az is élvezze aki csinálja. Ha te undorodsz attól, hogy végig csináld a barátodnak, akkor ne tedd.Én örömmel teszem, mert tudom,hogy örömet okozok ezzel.

Hagyd, hogy a szádba élvezzen és diszkréten köpd ki egy zsepibe, ami oda van készítve az ágy mellé / párna alá. Nem hinném, hogy a barátod zokon vennék, neki csak az a lényeg, hogy a szádba tudjon elmennni, az már tök8, hogy lenyeled-e :) A lényeg, hogy mikor elment ne pattanj fel kiköpni a cuccot, még egy 15-30 mp-ig vagy tovább (amíg nem zavar a szádban a cucc) szopogatsd neki, azt mindenki szereti :D
Szerintem egyszer próbáld ki és ha teszik akkor esetleg máskor is, de ha nem jött be a dolog többet nem kell. Nem veszítesz vele semmit.
Sztem teljesen természetes hogy valaki öklendezik, fõleg elõször. Idõ kell, hogy eljajátisd minden csinját-binját! Ha kiváncsi vagy, tedd meg! Nem fogja zokon venni, ha esetleg öklendezni kezdesz! Gyakorlat teszi a mestert! Hajrá! Számolj be róla, mien volt...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, gyors és lényegretörõ vagy!!! értelmessebb válaszokat???tanácsokat???
Az orális sexet nem kényszerbõl kell csinálni, hanem élvezetbõl...fontos, hogy az is élvezze aki csinálja. Ha te undorodsz attól, hogy végig csináld a barátodnak, akkor ne tedd.Én örömmel teszem, mert tudom, hogy örömet okozok ezzel.
akkor nem teszed, ennyi.
Akkor ne tedd. Az szerintem is gusztustalan dolog.
Féljél tovább és nyeld le neki. Ezt tudom javasolni.
akkor tedd meg ha eljon az ideje es ugy erzed h minden oke XD;)
A kérdező hozzászólása: köszi a bátorítást, megpróbálom, más is csinálta már szal biztos nem lehet rossz!!!!!
Úgy tûnik, a szádban még nem volt akció - elõször azt próbáld ki úgy, hogy te vagy felül. Akkor simán kieresztheted a szádból, ha nem tetszik az íze. Ha meg tetszik, akkor legközelebb már tetszés szerint. Adjál neki elõtte pár napig sok ananászt, és edd meg elõle a húst, idd meg a sörét az ebédnél, ha van: akkor finomabb lesz.
mindenképp próbáld ki ez olyan elképzelhetetlen dolognak tûnik, de a legtöbb aki nyávog miatta az mint szûzk... és sosem csinálta, tök jó az ize is :)
Engem is megkért a barátom múltkor hogy nem-e nyelném le. Én belementem. Elöször a számba tartottam, majd arra gondoltam hogy csak tojáslikör, és lenyeltem! Azóta sokkal jobban megy a dolog! Jah és mellesleg párom azóta is nagyon örül neki!:) Ne félj, ha nem tetszik többször nem kell csinálni. De ha még nem ettél egy ételt azt is megkostolod hátha bejön, és legközelebb is eszel olyat! Legyél ügyes! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: oké, remélem jól fog elsülni, de h. mikor azt m ég nem tom:(
A kérdező hozzászólása: én is örömmel teszem, amit teszek, de még sosmem mentünk végig, és hát nem az h. undorodok, hanem félek az egésztõl, meg attól, h. mi lessz ha ökröndözök, vagy netán lehányom a barátomat!!!(nem él semmi káros szenvedéjjel, és jó az étrendeje is, szal az íze gondolom simán csak sós lesz) VAGY NEM??
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat, de én megígértem neki, h. kipróbálom(egyszer) de nem tom mikor lesza z az egyszer, jah am egy kicsit én is kíváncsi vagyok!!!!
próbáld ki lehet meg szereted lehet nem:) én meg szerettem.

A barátom szeretné, ha én irányítanék a szexben. De az a gond, hogy én nem vagyok az a nagy irányító típus. Mit tegyek?

Igaz, hogy még nem feküdtünk le, de már tervezzük a barátommal, hogy lefekszünk. Arról is beszéltünk, hogy milyen pózokat szeretnénk kipróbálni.. akkor mondta a barátom, hogy ? a lovagló pózt szeretné, mert szerinte vadító, ha én vagyok felül és én irányítok. Csak az a gond, hogy én nem szeretek irányítani... nem vagyok ilyen típus. De én szeretnék örömet okozni a barátomnak. Csak amiatt vannak kétségeim, hogy engem zavarna, ha miközben rajta lovagolok ? figyelne engem... és abban sem vagyok biztos, hogy "jól csinálnám", mivel ez lenne az elsö... tudom hülyeség de ez van.. hogy tudnék ettöl a zavaró gondolattól megszabadulni? Szeretném én is élvezni ezt a pózt:P

Legjobb válasz: Én is hasonló típus vagyok ^^ ritkán tudom elengedni annyira magam, h ezek "ösztönszerûen menjenek" :D két hónapja élek szexuális életet, a barátom is szereti, a néha irányítok:P a lovagló póz még mindig nem a kedvencem... én ilyenkor inkább dominálok más helyzetekben, amiket kedvelek ^^ pl orális szexnél... vagy elõtte...lefogom a kezét, csókolgatom a nyakát...felsõtestét... karját... ha megakar csókolni, akkor csak úgy hagyom, ha kicsit küzd érte, mármint olyan térne, h hajolgatnia kell hozzám... nagyon élvezi:P szereti ezt a fajta irányítást:D és eprsze az elsõ és legfontosabb, h ezt vele beszéld meg.. :) és alkalmazd az irányító technikákat akkor, és olyan helyzetben, amikor tényleg élvezed Te is ^^ neki is jobb lesz, ha nem kényszerbõl csinálod szerintem örülni fog :)

Én is hasonló típus vagyok ^^ ritkán tudom elengedni annyira magam, h ezek "ösztönszerûen menjenek" :D két hónapja élek szexuális életet, a barátom is szereti, a néha irányítok:P a lovagló póz még mindig nem a kedvencem... én ilyenkor inkább dominálok más helyzetekben, amiket kedvelek ^^ pl orális szexnél... vagy elõtte...lefogom a kezét, csókolgatom a nyakát...felsõtestét... karját... ha megakar csókolni, akkor csak úgy hagyom, ha kicsit küzd érte, mármint olyan térne, h hajolgatnia kell hozzám... nagyon élvezi:P szereti ezt a fajta irányítást:D és eprsze az elsõ és legfontosabb, h ezt vele beszéld meg.. :) és alkalmazd az irányító technikákat akkor, és olyan helyzetben, amikor tényleg élvezed Te is ^^ neki is jobb lesz, ha nem kényszerbõl csinálod szerintem örülni fog :)
Mondd el neki, hogy szereted, ha téged irányítanak. Én sem szeretek irányítani, sõt az elején nem is nagyon volt lovagló póz. Mondjuk most se, mert nekem nem megy túl jól, valahogy nem tudom átérezni a ritmusát. Örömet máshogy is okozhatsz neki, de ha valamit nem szeretnél még, akkor azt még az elején tisztázzátok, és soha semmit olyat ne tegyél, amit nem szeretnél. Késõbb, ha már belejöttetek, akkorlehet, hogy lesz már kedved kísérletezni.
Srácként ki merem jelenteni: mindegy mit gondolsz, a lényeg, hogy hagyd rá, érezze alul magát. Késõbb egyre jobb lesz ott fenn, és akkor kitalál megint mindenféléket. Így szép ez...!
Nincs rosszabb annál, ha egy lány mint a fadarab fekszik. Szex közben pedig mindenképp figyelni fognak, ha csak nem rohadt bunkó a kölök. Amúgy meg ha nem gyakorolsz, akkor biztos nem leszel jó, soha, és kb fél perc alatt bele lehet jönni.

A barátom szeretné ha fenékbe is kipróbálnánk. Mennyire fáj az első?

Én még sosem csináltam >>úgy<<. Mondtam is neki, azt mondta: "óvatos lesz". De azt hiszem, egy kicsit beijedtem. Mennyire fáj az els? anális szex?

Legjobb válasz: Használjatok vízbázisú síkosítót úgy sokkal jobb. Ráadást van anális tágitó segédeszköz.

Használjatok vízbázisú síkosítót úgy sokkal jobb. Ráadást van anális tágitó segédeszköz.
Hát az elsõ pár alkalom kemény lesz, de utána élvezni is fogod, csak be kell járatni/kitagitani. Nálunk a kovetkezo vált be: Kell sikosító plussz egy zseles vibrator. A baratod kezdjen el nyalni, majd jutasson el a csúcsra, ilyenkor ellazulsz és konyebb lesz lenn a behatolás. Pár perc pihi majd megint nyaljon, de most már a besikosított vibratort kezdje el szépen LASSAN, ÓVATOSAN felnyomni s, mindig csak annyit amennyit elviselsz, de persze a parod nyalja a puncidat közben. Remélem segithettem.
Szerintem meg, mindent használjunk arra amire való.
Ha közbe ujjaz akkor kb meg se érzed mert nem oda figyelsz. amúgy mondd meg neki hogy ne lassan nyomja be hanem kicsiket toljon rajta folyamatosan és úgy nem fog fájni
Semennyire!! Ne bóvli síkosítót használjatok, hanem szerezz egy fecskendõt, és nyomj fel egy kis étolajat! Elõtte mosd ki a kakit a seggedbõl, csinálj melegvizes beöntéseket, és wc-zd ki amíg csak jön belõled kaki. Ha totál kipucolod a végbeled, akkor nem kell gumit sem használnotok, és tök jó lesz az egész, mert a melegvíztõl alapból rátágulsz a dologra és fel is fog húzni rendesen! Ha még szokatlana popsidnak a klóros melegvíz akkor próbáld egy kicsit megsózni a vizet, és úgy adni beöntéseket amiket aztán erõs tolófájásokkal kilõsz az ájerral együtt... Ha zavarnak a belõled kiáramló szagok, akkor pedig használj a fürdõvízbe illatos fürdõolajat, vagy parfümöt, és lehetõleg enged lefelé a használt vizet folyamatosan. Elõtte sokat ölelkezzetek, csókoljátok, simogassátok egymást! Olajozd be a farkát is, és a lyukad külsõ részét is! Az étolaj azért jó erre, mert abszolút semleges, nem fog csípni, és nem is érzed, hogy van benned valami, és utána ha nem nyomtál fel sokat, fosni sem fogsz! Aztán lövesd tele a popidat, és hagyd felszívódni ;) Náááájsz ;P
Ha már az olajoson túl vagytok, akkor próbáljátok ki natúr joghurttal is !!! Aztán akár gyümölcsös is mehet, ami nem darabos :D
Gumival? Hát akkor ennyi erõvel a puncidnal is maradhatnatok. Ha egészsegesek vagytok, nem lehet gáz. Én az ex bnomet rendszeresen anál sexeltem 3 évig gumi nélkül, és semmi bajom nem lett. Lehet azért is mert nem vagyok beteges tipus? A fene tudja már.
Utolsó, de az exbarátnõdnek annál több baja lesz! Te lelketlen senkiházi
1. A legfontosabb a teljes higiénia. A módszer (vagy forma) alkalmazása elõtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerû melegvizes beöntéssel (gyógyszertárban kapható fél literes gumi labdaccsal, vagy beöntõ készülékkel). Megfelelhet a bélszakasz melegvizes zuhannyal történõ alapos kiöblítése is, ha az illetõ elõtte nem vacsorázott túl sokat. 2. Az anus használata kizárólag síkosító használata mellett ajánlott. Alkalmas a vazelin, a babaolaj, a síkosító gélek bármelyik fajtája, legutolsó sorban pedig a zsíros krém. Figyelembe kell venni, hogy zsíros krém és gumi óvszer együtt nem használható, mert az óvszer könnyen elszakad. 3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történõ bevezetése. Ez komoly fertõzést okozhat. 4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul és a behatolás nem fáj. 5. Mindenki keresse meg a lehetõ legelõnyösebb testhelyzetet. A "legfájdalmatlanabb" póz a befogadó részérõl, ha négykézláb áll, mert ez aktív testmozgásra is lehetõséget ad. Ha a befogadó hanyatt fekszik, bármennyire is felhúzza a lábát a végbél feszül és szûkebb lesz. 6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit. 7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat. 8. Nem illik egy ilyen szeretkezés elõtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet. 9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illetõ a félelemtõl, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belsõ vagy külsõ bélfal-repedéseket okozhat. Ha valakinek eddig nem volt, ezután lehet komoly aranyere, aminek idõsebb korban végbél rák is lehet a következménye. 10. Az anális szexnél igazán nem elõny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretûeknek különösen elõnyös. 11. Ha az aktív fél a nõ, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, fõleg a mûkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat. 12. Ha az anális szexhez a partnerek segédeszközt vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.
A kérdező hozzászólása: Hál' Istennek, nem vagyok hajlamos rá!:) Gumit mindenképpen használunk. Köszi a választ!:)
# 7/10 Hülye vagy! Gumit mindenképpen használjatok!, de minden luk elõtt cseréljétek! Ha pedig hajlamos vagy aranyérre akkor ne csináljátok!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a segítséget!:-) 01:57 - Hagyjatok a hülyeségekkel. xD
Férfi vagyok: biztos nem kellemes.
A kérdező hozzászólása: Harmadik kommentelõ, igen, köszi a segítséget!:-) Negyedik: persze, egyetértek, de nem árt, ha kipróbál az ember új dolgokat néha, nem igaz?:)
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ: hát, a te nézõpontodat meg is értem. xD Második: köszi szépen, is utánanézek.:-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válasz - hú, nagyon köszönöm a részletes segítséget!:-)

A barátom szeretné ha kényeztetném. De nem tudom hogyan fogjak hozzá?

Õ már megújazott engem..de én még soha egy srácnak se csináltam semmit,és úgy vagyok vele hogy elöbb feküdnék le vele minthogy kiverjem neki vagy akármi..és nem is tudom h mgis hogyan fogjak neki..

Legjobb válasz: Drágám, azért krvát írtam, és nem k*rvát, mert az csúnya szó, és nem engedi be gyk. Okoskodjál.

Drágám, azért krvát írtam, és nem k*rvát, mert az csúnya szó, és nem engedi be gyk. Okoskodjál.
"Tanulj meg írni, de krvagyorsan. :D" Olyan vicces, amikor valaki beszól egy másik embernek a helyesírása miatt, közben õ maga is elgépel valamit... Úgy is mondhatnám, ciki!
ezek szerint minden lány engedi, hogy megujjazzák.
Szia :) Nem'tom hány éves , de ne aggódj jönni fog magától ! Én is féltem attól , hogy hogyan kezdjek neki a dolgoknak . Bizonyára visszatudsz arra emlékezni , hogy mikor még nem csókolóztál , akkor tartottál az elsõtõl , hogy nehogy elbarmolj valamit , aztán mikor megtörtént jöttek a dolgok maguktól , ilyesmi ez is. Elsõnek gondold végig , hogy te mit vállalnál be pl. hogy csak kézzel elégíted ki vagy szájjal vagy akár mindkettõvel. Azt válaszd amelyik neked szimpatikus.Ezután ha helyzet van kezd el simogatni az tuti téged is ráhangol , csókolózhattok közben is szépen lassan haladj a cél felé , nem kell sietni . Nézz közben a szemében attól bensõségesebb lesz a dolog ( ez a kézimunkánál egyszerûbb és ált. ebben is használják ) Sok sikert rem. tudtam segíteni :D
Nem vagy te kertész, hogy gyökerekkel foglalkozz ;) Nem lehettek ekkora parasztok, lehet idõsebb csaj is, akinek még nem volt része ilyesmiben.... Én is 18 évesen vesztettem el(amit sok petting elõzött meg)és nem éreztem magam gáznak, a mai világgal van inkább baj szerintem..... Minden kezdet "nehéz"... Fedezd fel a testét, simogasd, puszilgasd, kérdezd meg mit szeret s mint nem....mi esne jól neki....Nem kell egybõl a közepébe csapni.... Ismerd ki;) Jönni fog magától is sok minden kezdõként is, senki se úgy született , hogy mestere volt mindennek;) A hülye véleményekkel meg ne foglalkozz, van aki elfelejtette, hogy õ is volt kezdõ :) !
a csokitortánál jobb az 1 hónap eredeti world of warcraft elõfizetés - antifaces
Tudod mit, pici lány? Ha kényeztetni akarod, akkor süss neki csokitortát!
szépen lassan simogasd a hímvesszõjét... majd vedd elõ és szívd izomból mondd neki h fogja meg a fejed és basszon szájba !
nem kell egybõl kiverni..simogasd csak
nem kell neki egybõl kiverni..csak simog
HÉ hé shanana-ról le lehet akadni :DD
Ha még nem akarod ne fogj hozzá ha érdekelni fog a pélóka akkor majd úgyis észreveszed.
Már miért? Elõbb a petting utána a szex ez így normális.
Tanulj meg írni, de krvagyorsan. :D Ráadásul írásodból ítélve max 12 éves vagy szivi, szóval akadj le a pasizásról. Épp elég baj, hogy ujj járt benned, f*sz ne kövesse.
hány éves vagy? 12?
vagy* elõzõ voltam

A baratom szeretne ha bevennank meg egy pasit a szexbe! Szerintetek belemenjek?

Legjobb válasz: Szerintem ezzel nincs semmi gond, sokan csinálják ezt, meg a párcserét, de ha neked nem jön be az ötlet, akkor mondj nyugodtan nemet. Semmi nem kötelezõ, de ha mégis igent mondasz és kerestek egy srácot, akkor írj nekem :) Én benne lennék...

Szerintem ezzel nincs semmi gond, sokan csinálják ezt, meg a párcserét, de ha neked nem jön be az ötlet, akkor mondj nyugodtan nemet. Semmi nem kötelezõ, de ha mégis igent mondasz és kerestek egy srácot, akkor írj nekem :) Én benne lennék...
Szrintem dobd ki a pasidat. Ha szeretne nem kérne ilyet.
legelso vagyok. akkor mas a helyzet ha ugy erzed h bejonne a dolog v legalabb kivancsi vagy siman menny bele soha nem kapsz egy ilyen okrot meg aki nem h belemenjen de kulon megker ra!!!
hat ha izgaT h elotted szurjak az aszont v h szex kozben egy penisz jon megy korulotted es miutan befalta a bnod megcsokol akkor menny bele siman:)
fõzni? káromkodásnak veszik ezt a szót....
Fõzni? Minek azt? Létezik étterem. :P Egyébként én amellett, hogy rendkívül szexéhes vagyok, fõzni is tudok és szeretik is itthon a fõztöm. ;) Tudjátok, van az a mondás, hogy: Egy nõ legyen kedves, egy nõ legyen durva, a konyhában egy tündér, az ágyban meg egy k*rva. ;)
Azért ribanc valaki, mert szeretne dolgokat kipróbálni?! Volt neked valaha komoly kapcsolatod? Szerintem te magad sem tudod, hogy mit beszélsz... Idióta...
De gondolom nem azért sértõdtél meg ennyire a kommentárján, mert teljesen valótlan dolgot állított. ;)
Ha neked belefér, akkor menj bele, ha viszont bizonytalan vagy, akkor inkább ne. Mi mindketten elég nyitottak vagyunk, swinger klubban is voltunk már. Mi szeretjük a 2 fiú - 1 lány felállást, és a 2 lány - 1 fiú felállást is, sõt még rengeteg variációt. Csak rajtad múlik. (Ja a fõzésnek ehhez nem tudom, hogy mi köze van. Amellett, hogy rendkívül szeretem a szexet, tudok fõzni mosni takarítani, vezetni egy önálló háztartást, egyetemre járni, alkalmi munkákat vállalni. És ribancnak sem tartom magam.) 22/N
Utolsó elõtti: Nem sértõdtem meg, csak simán felháborít az, hogy valaki csak úgy itélkezik a másikról azért, mert nyitottabb szexuális téren, mint õ. Tipikus álszent viselkedés.
Szia! tapasztalt vagyok ilyen téren ha gondoljátok beszállnék. :) :P írjatok privit.
Milyen kis egyszerûek ezek a mai csajok... Csak a dugás-dugás hátán....Elképesztõek :D Elég, ha van f*sz az már nem foglalkoztatja, hogy meg kellene tanulni fõzni esetleg? :D
nem tudom el kébzelni se, hogy egy férfinek mi lehet abban a jó, hogy közben más is dugja a nöjét.pedíg én is pasi vagyok.szerintem az van, hogy nem szeret, és azért engedi meg másnak is.én olyan lánnyal, akivel járok, nem tenném meg azt, hogy 3. embert is be veszek, akár lányt.ha szeretek valakit, csak magamnak akarom. a szex feldobásához pedíg ott van sok más dolog is, amit ketten lehet csinálni.nem bírom meg érteni az ilyen embereket...
Mit meg nem adnék egy ilyen pasiért... Az én pasim nem akarta a 3-ast...
Ezt miért tõlünk kérdezed? :) Csak te tudod eldönteni, hogy neked belefér e, hogy élveznéd e.
igen, én belemennék 20L
ha szereted seggbe is...
Elõtte próbáld ki, aztán dobd ki!
A barátod most vagy bu.zi, vagy csak egy haverjával is meg akar kúratni téged... Ezeknek a 21.sz.-i lányoknak a zöme milyen kis ribi...
A kérdező hozzászólása: Kedves valasz ado felreerted en lany vagyok es a baratom szeretne meg egy pasit a szexhez!Termeszetesen hogy velem szexeljen nem vele :)
inkább õ menjen bele... csak elõtte rakja bele...

Hogyan tudnék meglepetés bulit tartani a barátomnak? Szeretném, ha igazán emlékezetes lenne a születésnapja (Bõvebbe lent)

Nemsokára lesz a barátom szülinapja, arra gondoltam, hogy az ajándékon kívül szeretnék neki csinálni egy meglepetés bulit. Mivel a szülei nem igazán foglalkoztak vele, ezért a nagyszülei gondoskodtak róla gyerekkora óta, de õk is éreztetik vele, hogy nem teljes jogú tagja a családnak. (Így az õ segítségükre nem számíthatok) Hétköznap Szegeden vagyunk, mert odajárunk egyetemre, hétvégén pedig Gyulán. A születésnapja hétköznapja esik ezért az ajándékát ott adnám neki oda, Gyulán nem tartom valószínûnek, hogy valaki is felköszöntené (a barátain kívül) Pénteken, amikor hazajövünk már nem számít semmire éppen ezért csinálnék neki szombaton. Egy barátját beavatnám, aki pedig szólna a többieknek. Legnagyobb gond az a hellyel van. Itthon sajnos nincs rá lehetõségem, mert nem akarom zavarni vele szüleimet. Esetleg kibérelnék az egyik kocsmából egy részt, de azt nem tudom olyan személyessé tenni. Lenne valami ötletetek, amivel különlegessé tehetném a kocsmában való szülinapozást? Süteményt nem szeretnék vinni már oda, mert azt már túl körülményesnek tartom, de szerencsére azt meg tudom beszélni a tulajjal, hogy az ajándékokat elég másnap elhozni onnan. Ajándékot a zsebpénzembõl veszek neki, de még szeretnék neki olyan dolgokat adni ami ingyen van, vagy kisebb összegbõl megvalósítható. Erre volna ötletetek? Pl. arra gondoltam, hogy sütök majd neki húsiból tortát és teszek rá annyi gyertyát, ahány éves lesz, de ezenkívül még jobban feldobnám a napját :)

Legjobb válasz: Komoly oktatasi hianyossag. Nagyon sajnalom, hogy az onallosagot mint iskolai tantargyat meg egyetemen sem tanitanak. Hasonloan ertelmes kerdeseket 12-14 evesek tesznek ide.

Komoly oktatasi hianyossag. Nagyon sajnalom, hogy az onallosagot mint iskolai tantargyat meg egyetemen sem tanitanak. Hasonloan ertelmes kerdeseket 12-14 evesek tesznek ide.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló! Segítségért jöttem az oldalra, nem pedig felesleges, sértõ válaszokat olvasni. Amennyiben nem tudsz érdemi hozzászólással szolgálni arra kérlek, hogy mellõzd a kérdésem alá való írogatást. Köszönöm
Kedves gesztus részedrõl! Sajnos egy kicsit sem vagyok kreatív ilyen téren, de amennyiben eszembe jut valami ötlet, amivel meg tudod lepni a kedves barátodat szólok. ;) :) )
A férjem 37 éves lesz, hogyan lepjem meg? Vagy mit vegyek neki?
Mit vegyek a pasimnak valentine napra? 1 honapja járunk...
Micsi?
Kedvenc éneke szóljon CD-rõl, amikor odaér..

4 éve járok a barátommal, szeretném ha már eljegyezne, de félek hogy nem fog sose?

Én 22 éves egyetemista vagyok, ő 24 éves, dolgozik. Kb 2 évvel ezelőtt már szeretett volna eljegyezni, hangoztatta is, de akkor én javasoltam neki hogy ráér ha végzek a sulival. A 4 év alatt 2x szakítottunk (nem múlt el a szerelem, csak akkor sokat vitáztunk), akkor 1-2 hónapig nem voltunk együtt, próbáltuk lezárni a másikat de nem ment, visszataláltunk egymáshoz. 2011 karácsonyán adtunk egymásnak ezüst gyűrűket, ezzel jelképezve hogy összetartozunk, amolyan elő-előjegyzés. A 2. szakításunk februárban volt, a kibékülésünk után minden rendben volt. Sőt, úgy éreztem hogy bár eddig egy kicsit tartottam az eljegyzés gondolatától, de most már nagyon is szeretném ha kicsit magasabb szintre lépne a kapcsolatunk, mert nagyon szeretem őt és ragaszkodok hozzá. Szeretném ha kicsit több legyen ez mint puszta járás. Az ismerőseink is már megkérik a barátnőik kezét, sőt van akik 1 év után össze is házasodtak. Mi meg már 4 éve együtt vagyunk és semmi. Persze az esküvőt még nem akarom siettetni, úgy vagyok vele hogy azt inkább akkor ha olyan anyagi helyzetbe kerülünk. Próbálgattam finoman ráterelni a szót a dologra, és meg is örültem neki amikor pl az ékszeresnél a kirakatban nézegettük a gyűrűket és ő is milyen lelkesen válogatta hogy milyet vesz majd nekem. De lehet hogy mostanában megint kezdünk hullámvölgybe kerülni. Nem hordja az ezüst-gyűrűjét sem, merthogy elformálódott és kényelmetlen neki, de ha felajánlom hogy menjünk nézni másikat akkor "majd máskor", "most ne" stb., a ceruzatartójában tárolta, csak amikor megjegyeztem neki hogy ez rosszul esik nekem (mert én folyton hordom a sajátomat, pedig én utálom ha ékszer van rajtam, de ha már nincs rajtam a gyűrű akkor az idegesít mert folyton keresem az ujjamon), azóta a pénztárcájában hordja. Lehet csak én reagálom túl, de úgy érzem hogy én jobban ragaszkodok hozzá, mint ő hozzám. Aztán most megemlítettem neki a telefonba hogy majd szeretnék kérdezni tőle valamit, hogy mikor szeretné magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat. Erre a fejemhez vágta elég bunkó hangnemben azt a választ, hogy majd ha kijárom a sulit, meg összeköltözünk meg főzök rá. Ez meg elég rosszul esett. Már végeztem a sulival, perpill 12 hetes gyakorlaton vagyok itthon, egy igazgatóságnál, már csak a szakdogavédés és az államvizsga van előttem. A szüleimmel élek, akikkel nem túl jó a kapcsolatom, konkrétan alig várják hogy elhúzzak itthonról. Ráadásul anyám utálja ha más csinálja meg az ő munkáját (pl főzés), engem kiskoromban sem engedett semmit csinálni, így magamtól kellett felnőtt fejjel megtanulnom mindent. Ha főzni szeretnék (mert pl átjön a barátom) akkor lehurrog hogy ők nem sz*rják a pénzt hogy itt főzőcskézzek, beleszól mindenbe hogy ezt miért nem úgy csinálom, ez így nem jó, béna vagyok stb. Szóval itthon nem nagyon tudok főzni csak ha nincsenek itthon, bár szerintem nem kell hozzá iskolázottság, amíg albérletben laktam az egyetem miatt (másik városban volt) akkor sem haltam éhen, hanem megfőztem magamnak abból a pár ezer ft-ból. A barátom az anyjával lakik, aki nyugdíjas, egész nap semmi dolga, megfőz, elmosogat és tv-zik, ennyi kb. Õ az én szüleim ellentétje. A számítógép elé cipeli a kaját a fiának, a szájába teszi a sült galambot, még ha felhalmozza a szemetet az asztal elé a fia, azt is rohan ő kidobni, nehogy meg kelljen mozdulnia. Én ezt túlzásnak tartom, én ilyen szinten nem akarok senki csicskása lenni (mert oké hogy valaki gondos, de ez már tényleg túlzás), és ezt el kell majd fogadni a barátomnak is ha velem akar közös életet. Azt is mondogatta már hogy ha együtt laknánk az más lenne mert nekem is segítene a házimunkában meg minden, de hát nem tudom ebből mennyi valósulna meg mert otthon se segít semmit. Na mindegy, szóval attól is félek hogy amíg nem alázkodok meg neki én is így, addig nem akar velem közös életet, mert hogy tőlem nem kapná meg ezt a szintű kiszolgálást. Hozzájuk nem akarok költözni, mert még egy normális mosdókagyló sincsen (az anyja kemény 1 liter vízzel mosogat egy lavorban), se mosógép, se semmi szinte. Elnézést hogy hosszú lett, de úgy gondoltam fontosak ezek a részletek is hogy lejöjjön a barátom gondolkodásmódja ami az akadályozó tényező lehet. Van esély arra hogy tényleg eljegyezzen, vagy csak kényelmes neki hogy vagyok és "lusta" előről kezdeni egy új kapcsolatot?

Legjobb válasz: Elnézést hogy hosszú lett, remélem azért valaki elolvassa és tud tanácsot adni.

A kérdező hozzászólása: Elnézést hogy hosszú lett, remélem azért valaki elolvassa és tud tanácsot adni.
Tudtam hogy kimarad valami: "A párom úgy vélekedik errõl, hogy ha Õ megkéri a kezem, akkor egy éven belül el akar venni. DE! Ahhoz össze kell költöznünk, nekem munka kell és az esküvõhöz meg pénz, mert szerinte hülyeség és felesleges addig az eljegyzés amíg a 2 fél külön él és szintén felesleges évekig jegyben járni, csak azért hogy bizonygassuk hogy együtt vagyunk. " Ennek a végérõl lemaradt, hogy teljesen egyetértek a párommal! :)
A sztorit elolvastam, a kommenteket már nem...szal lehet hogy írták már amit én fogok... Nos kedves kérdezõ! A Te és az én szitum hasonló. A különbség annyi, hogy én nem várom el hogy eljegyezzen a párom. Megteszi, ha késznek érzi rá magát. Én 23 vagyok (vagyis leszek aug.ban) és 6 éve vagyunk együtt (csak mi egyszer sem szakítottunk és az elsõ naptól fogva nagyon jól elvagyunk...legjobb barát, lelki társ, szerelmem). Én is a szüleimmel élek és Õ is. (Függetlenül attól, hogy Õ 32...az apukája leszázalékolt, így segítenie kell az anyujának, aki szintén nem fiatal.) Én szintén egyetemista vagyok, bár nekem 2 évem van még vissza és a párom szintén dolgozik ahogy a tiéd is. Az én párom is emlegette az eljegyzést, hogy tervbe van (ahogy a tiéd is anno), de nem nyaggatom, hogy mikor...Ennél flusztrálóbb szerintem nincs egy pasas számára, amikor a bnõ nyaggatja hogy mikor mikor mikor.. A párom úgy vélekedik errõl, hogy ha Õ megkéri a kezem, akkor egy éven belül el akar venni. DE! Ahhoz össze kell költöznünk, nekem munka kell és az esküvõhöz meg pénz, mert szerinte hülyeség és felesleges addig az eljegyzés amíg a 2 fél külön él és szintén felesleges évekig jegyben járni, csak azért hogy bizonygassuk hogy együtt vagyunk. Az emberek gyûrû nélkül is észre veszik, ha két ember együtt van és szerintem azzal hogy gyûrût húznak valaki ujjára nem feltétlen változtat egy kapcsolaton. (Pl. a tiéteken, hogy 2x is szakítottatok...lehet ez az egyik ok, hogy a párod kicsit meghátrált.) Szóval egy szó mint száz: nem a gyûrû teszi a kapcsolatot "maradandóvá"...hanem a bizalom, az összetartozás, a szeretet és a stb. :) Szerintem ne erõltesd a dolgot, mert minél jobban rámenõsködsz annál rosszabb lesz...Inkább tegyétek rendbe a kapcsolatotokat, hogy ne legyen több szakítás és utána agyaljatok ezen...de ez csak egy tanács. Remélem nem lett nagyon össze vissza, mert nagyon idegesítõ, hogy ilyen kicsi ablakba kell írni és nem látom át annyira...:) Ha valami még eszembe jut, akkor még pötyögök :)
te egy undorito felszines p*csa vagy, aki csak azert akar ferjhez menni, hogy elhuzzon otthonrol, mert nem erzi jol magat. arrol nem is beszelve, hogy attol fuggetlenul, h nem jossz ki jol az otthoniakkal, a fiudat meg az anyjat szidod, amiert ugy elnek, ahogy... pedig ha jol kijonnek, mi kozod hozza? plusz mar elore eldontotted, hogy te egy pattogos hazisarkany leszel, es megakarod ot valtoztatni. mivel az otthoniakat nem tudod idomitani, majd a parodat. na, ezert akar egyre kevesebb ferfi megnosulni, mert a nok csak hatso szandekbol teszik. nemtom hogy tudsz tukorbenezni, undorito, amit csinalsz.
Mindenesetre vigyázz, mert szerintem te túlságosan ragaszkodsz a formalitásokhoz ("már illene jegyben járni", stb.), és ez elvakíthat, és lehet hogy nem figyelsz eléggé a barátod reakcióira. Figyelj rá jobban és rá fogsz jönni, hogy mit is akar (és hogy ez egyezik-e azzal amit mond).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a türelmet annak aki végigolvasta! Megvárom akkor az összeköltözést, de most mégis kicsit kétségbe vagyok esve hogy ez idõhúzás a részérõl vagy tényleg szeretne velem közös jövõt. Hogy tudnám ezt megkérdezni tõle vagy kideríteni hogy ne legyen azért mégse számonkérés jellegû?
Az eljegyzés annak a kifejezése, hogy össze akartok házasodni. Készen álltok erre? Mert nekem nagyon úgy néz ki, nem. Neked is kétségeid vannak az együttélést illetõen. Szerintem eljegyzés elõtt jót tenne, ha egy darabig együtt élnétek, ráértek utána is ebben dönteni.
Azt még nem írtam, hogy elég nagy gond, hogy nem viseli a gyûrût. Ez hülye kifogás, hogy nyomja az ujját. Simán meg lehetne javítani ékszerésszel. Szerintem flörtölget vagy legalábbis akar és a gyûrû megléte zavarja ebben. Én a helyedben nem terveznék jövõt ilyennel. 28F
Bírom az ilyet, hogy hozzászólnak egyesek, miközben el se olvassák a kérdést. Szerintem nagy probléma van a kapcsolatotokkal. Két nagyon különbözõ ember és nem javaslom az eljegyzést. Persze ha nem akarod úgy se fogod megfogadni a tanácsokat, de ennyi szakítás után már nem nevezném alkalmasnak a kapcsolatot a késõbbi házasságra. Szerintem addig ne akard, hogy megkérje a kezed, amíg nem éltetek együtt legalább egy évig. Összeköltözve. Ha jól együtt tudtok élni, akkor jöhet az eljegyzés és késõbb a házasság, de ez a kapcsolat az elsõ hónapot se érné meg összeköltözés után. Gondold végig, hogy miután egy gyûrûre elverted a pénzt akarsz-e szakítani. Te a leírásod alapján normális gondolkodású nõ lehetsz viszont a barátod egy gyerek, aki hozzászokott, hogy kinyalják neki. Ne akard, hogy a házi rabszolgájává tegyen téged. A házimunkát közösen kell csinálni. Õbelõle inkább a hozz egy sört amíg megnézem a mecset figurát nézem ki. 28F
A kérdező hozzászólása: meg már célozgattam arra is hogy lehetne hamarabb is, az évfordulónk körül (aug. 18)
A kérdező hozzászólása: de már nincs suli, helyben vagyok 12 hétig gyakorlaton/munkán, csak az szakdogavédés és az államvizsga hiányzik, de már nem kell felutazgatnom másik városba és órákra járnom
Csak az elejét olvastam, bocsi, de tényleg too much Azt mondtad neki, hogy majd suli után, akkor nyilván erre vár, nem?
Én ezt nem ovasom végig, de azért megkérdezném, hogy minek neked az, hogy eljegyezzenek? Fõleg 22 évesen??
9. Az nem számonkérés, ha ennyi idõ után felhozod, hogy beszélgessetek kicsit arról, hogy mik a terveitek a jövõvel kapcsolatban hosszú távon, hogy tervezed te, hogy tervezi õ.

A barátom szeretné ha szex közben beszélnék. És hát én igazán nem tudom h mit mondjak hogy ne tűnjek idétlennek. Ti mit szoktatok mondani? Jól jönne pár ötlet

Legjobb válasz: ez az, csináld , még,de jó vagy, isten vagy ( ez meg akoora önbizalmat tud a pasinak adni :) )stb.... egy kis csúnya beszéd is belefét ilyenkor :) legalábbis nálunk :)

ez az, csináld , még, de jó vagy, isten vagy ( ez meg akoora önbizalmat tud a pasinak adni :) )stb.... egy kis csúnya beszéd is belefét ilyenkor :) legalábbis nálunk :)
Mondd amit érzel. Feltételezem õ beszél közben ha tõled is ezt szeretné, hasonló stílusban tedd mint a párod. "Ez jó, még, igen, hmm finom..." ami éppen jön. Nem leszel idétlen ha tényleg érzéssel mondod. Az viszont gáz ha úgy beszélsz mitn egy szinkrontolmács. Akkor a kedve is elmegy, nem hogy felizgul. 22/f
hm..lehet béna amit mondok ..de mikor kapcsolatban voltam az exemnek mindig azt mondtam:-imádom a ...:) ) és tényleg imádtam..de ettöl mocskoabbat nem mondtam 21/L
Az én párom örül, hogy legalább szex közben nem beszélek:D. De néha rámjön a kényszer, hogy szex közben kimondjam, hogy: "Annyira szeretlek!" Múltkor a 2. vagy 3. orgazmus után azt mondtam, hogy "Mindjárt meghalok!", ezen nevetett, és azt mondta, hogy reméli, hogy mégsem. Különben csak koordinálás céljából szoktam megszólalni, pl.: "Most én leszek felül".
Én nem tudok olyankor megszólni, csak nyügök inkább...õ szokott hogy szeretlek, meg hogy jó benned lenni, csodás vagy...én meg ha mondok vmit, akkor csak, higy nekem is jó.
multkor szex közben valami iszonyat másról kezdtünk el beszélgetni, de komolyan jó volt, utána meg bevadultunk :P én mindig simogatom fõleg a vállát, olyan kívánatos, szoktam neki mondani hogy olyan szexi pasim van, meg hogy milyen jó, ne hagyd abba :D de õ annyira nem beszél, csak tájékoztat hogy õ mingyárt jó lesz :) meg mi is: váltsunk pózt :P 19/l
felolvasom a telefonkönyvet, az nagyon felizgatja
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat! csak mindig mondja h mondjam azt amire gondolok nem vagyok túl félénk lány de akkor sem tudom h mit mondhatnék.
nálam ezek váltakoznak: úúristen, ajj meghalok olyan jó, ígérd meg hogy mindig ilyen jó lesz, ezt sose hagyjuk abba.. ilyesmik :D meg ami épp eszembe jut:)
Én mindig azt szoktam mondani, hogy olyan jó veled mint egy navi-val!
Meséld el neki mi volt tegnap a Barátok köztben:D:D
Szerintem ha nem jon magatol, akkor ne eroltesd.Kozold vele, hogy neked nem jon, hogy beszelj sex kozben.Senki nem egyforma:)
A sexre koncentráljatok, de diskuráljatok közben. Egymást kell érezni, nem a napi problémákat kell megbeszélni, arra ott a vacsora idõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!