Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeret orálisan kielégiteni (3 db)

A barátom nem szeret orálisan kielégiteni. Megteszi mert igy tudok legjobban felizgulni. Miért nem csinálja? A pasik tényleg nem szeretik ezt csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem is érdemes megkérdezni hogy mi a problémája vele, lehet h kicsi gond(borotváció,szag,stb.),de lehet h egyszerüen nem szereti csinálni.És nem minden férfi van így vele, pl. nekem a legfontosabb hogy a lány jól érezze magát közben, nekem nem aza fontos hogy csak nekem legyen jó, így megpróbálok mindent megtenni. 1 tipp:miközben odalent van bíztasd vagy ha kell kicsit irányitsd,a fiukat ha biztatod biztos rákapnak.Mond neki hogy jó:)

Szerintem is érdemes megkérdezni hogy mi a problémája vele, lehet h kicsi gond(borotváció, szag, stb.), de lehet h egyszerüen nem szereti csinálni.És nem minden férfi van így vele, pl. nekem a legfontosabb hogy a lány jól érezze magát közben, nekem nem aza fontos hogy csak nekem legyen jó, így megpróbálok mindent megtenni. 1 tipp:miközben odalent van bíztasd vagy ha kell kicsit irányitsd, a fiukat ha biztatod biztos rákapnak.Mond neki hogy jó:)
Attol, hogy a te pasid nem szereti, még nem kell általánositani. Kérdezd meg tõle, miért nem szereti, lehet, hogy nem tetszik neki az ize, vagy esetleg fürdés után próbálja.
én speciell szeretem csinálni.
Ha a párom igytúd felizgulni akkor én nemtartanám cikinek . mert akkor én is kielégiteném a nemiszervén keresztül.
Nem, nem szeretik, csak azt, ha beveszed a szádba. És a homokosok is mind csak seggbe szeretik. A négereknek meg >30 cm.
Az enyéim szerették hál istennek.Mibõl gondolod, hogy nem szereti?Mondta, nem akarja csinálni, érezteti...?? Fontos dolgok, hogy mióta vagytok együtt, szeret-e, tapasztalt-e, van-e fanszõrzeted és az illatok is számítanak.Sok nõ nem is gondolná, hogy megmossa odalent és amikor végighúzza a szeméremajak belsején az ujját milyen taszító szagok ragadnak meg ott.Szex elõtt nagyon alaposan kell megmosni, ha biztosra akarsz menni utánna popsitörlõ kendõvel v.intim kitörölni az ajkak alatt és persze a végbél körül is(egy pici parfüm nem árt a szeméremcsontra).Ha borotvált vagy tiszta és illatos akkor utánna tényleg kérdezd meg, hogy mi baja vele!Amúgy azt szereti ha te csinálod neki?
A kérdező hozzászólása: teljesen borotválom magam szaggal se lehet gond. én vok az elsö csaj akit eddig orálisan kényeztetett.4honapja járunk . én is szoktam öt
Akkor csináljátok 69-be amég te el nem mégy... Egy-két bíztatás, ha mondod, hogy ne hagyd abba, nagyon jó, csináld, mindjárt elélvezek stb... Kezdõ még, lehet nincs oda érte annyit adj amennyit kapsz.:-)
Az en parom minden egyes alkalommal csinalja, anelkul hogy kerjem. Talan be kellenne vezetnetek olyan pozokat, amikben mind a ketten csinalhatjatok, pl 69. Szerintem nagyon fontos hogy mind a ketten elvezzetek :P

A barátom miért nem szeret engem orálisan kielégíteni?

Már jó ideje együtt vagyunk, és bár még maga az aktus nem történt meg, de más dolgok az ágyban és azon kívül igen. Mindketten nyitottak vagyunk egy egészséges fokig, szeretjük egymást, igazából minden jó közöttünk, ez is csak egy olyan dolog, amit talán túldramatizálok. Azt vettem észre, hogy mikor Õ kényeztet engem orálisan, bár csinálja, ameddig kell, egészen jól, el is élvezek tőle, minden remek: de a végére a férfiassága már nem olyan nagy és kemény, mint előtte, mikor mondjuk meztelenül egymáshoz dörgölőztünk és simogattuk egymást, csókolóztunk, vagy akár mikor én elégítettem ki orálisan. A legtöbb férfitől azt hallom, hogy imádja orálisan kényeztetni a nőket, az izgató számukra, de ezek szerint barátom nem tartozik közéjük. Rosszul esik a gondolat, hogy talán ennyire rossz az ízem, vagy az illatom, habár, mikor kérdeztem tőle, azt mondta, imádja mindkettőt. Sőt, az illatomat már én is éreztem, és szerintem egyáltalán nem borzalmas; tisztálkodok rendesen, szőrtelenítek, figyelek a higiéniára, meg úgy alapból nem erős, taszító. Mit tehetek esetleg azért, hogy jobb ízem/illatom legyen? Vagy van valami más szempont is, amit élvezhet a barátom, miközben engem kényeztet? A testem mindenképpen izgatja, szépnek talál, ezt látom azért rajta. Szóval ez nem teszi tönkre a kezdődő szexuális életünket, de azért zavar, és félek még szóba hozni a dolgot, ezért kérek először tanácsot itt, névtelenül. (18/l)

Legjobb válasz: Mert rád figyel, nincs ideje magára figyelni kiözben nyal, és nem is túl kényelmes. Az hogy lelankad nem azért van mert nem tetszik neki a puncid.

Mert rád figyel, nincs ideje magára figyelni kiözben nyal, és nem is túl kényelmes. Az hogy lelankad nem azért van mert nem tetszik neki a puncid.
Ne hallgass az elõzõekre! Egy normális férfi, ha komolyan szeret téged, akkor arra koncentrál, hogy NEKED jó legyen, ezért konyul le, mert nem magával van elfoglalva, csak azzal, hogy örömet okozzon. Ha nem lenne jó, vagy valami zavarná, hidd el, megmondani. A pasik nem bonyolítják túl a dolgokat, mint a nõk. Az van, amit mondanak. :) 27N
mert büdös a pinád!
attól még lehet hogy büdös vagy
Nem kíván téged. Ha a testedet valóban szépnek találné, mint a cövek állna orális közben, ne csapd be magad, egy jó szinésznek meg nem kell bedölni. Muszájból csinálja neked.
ótvaros pinád lehet
A kérdező hozzászólása: Ha büdösnek érezne, szólna, nem igaz? Megbeszéljük ezeket a dolgokat általában, csak ezt most vettem észre tegnap elõször, és kíváncsi vagyok más véleményekre is. Õ azt mondta szereti az ízemet és az illatomat is. Kegyes hazugság lenne? Ilyen helyzetben elég nagy ökörségnek tartom... Legközelebb kevésbé kontrollálom akkor magam nyögés terén. :D
Próbáltátok már 69-ben? Akkor mindenki ad és kap is!
A kérdező hozzászólása: 69-ben minden oké, olyankor teljesen felizgulva marad õ is, én is.
Akkor minden oké és egyszerûen arról van szó, hogy míg Veled foglalkozik, az õ izgalmi szintje kicsit esik. Nekem se áll folyamatosan, ha nem törõdök vele, de ettõl még simán lehet folytatni az aktus szex részével - majd akkor megint rendesen megkeményedik!:) Vele beszéltél már errõl? Esetleg mondott bármit, hogy zavarja valami, vagy valami nem oké?
A kérdező hozzászólása: Még a legelsõ orális alkalomnál kérdezõsködtünk, és õ (általam õszintének vélt) mosollyal azt mondta, hogy minden tetszik neki. Meg aztán tényleg 1-2 perc dörgölõzés, és ugyanolyan kemény, mint azelõtt. Csak azt szûrtem le pár férfi szavából, hogy nekik ez átkozottul izgató, de akkor van olyan, aki inkább csak a másikra koncentrál, és közben magával egyáltalán nem is foglalkozik? Meg igazából én most vettem észre elõször barátomnál, hogy vesztett a keménységébõl, ezelõtti eseteknél még nem. Még nem beszéltem vele errõl, a legközelebbi alkalommal szeretném felhozni a témát, a pihegõs fázisban. :)
Szerintem semmi baj nincs, de a legjobb, ha megbeszélitek a kérdést (meg úgy általában bármit, amit egyik vagy másik oldalon problémának éreztek). A szexet még nem hozta fel? Próbáltatok különbözõ pózokat is orálra (pl: fölé térdelsz)? Egyébként igazad van: kicsit túldramatizálod.:)
Ja, nyögj hangosabban egy kicsit, és akkor tuti kemény marad :D
Nincs semmi baj csupán arról van szó , hogy a nyalásra koncentrál és rád figyel , hogy jó legyen neked.
Jajjjj!!! Egy pasit, aki ki akar nyalni egy puncit, nem fogja zavarni hogy egyszemélyes ágya van... :)
próbáld közben simogatni magad meg hangosabban nyögni mint aki az egekben van... Ha nyújtasz valami ingert akkor állva marad a cerka is (szerintem)
Jaj, ugyan már, ha nem tetszene neki, nem csinálná. Elfárad, másra koncentrál, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Trágár hozzászólók kíméljenek, köszi. Az mondjuk biztos rossz neki, hogy kicsi, egyszemélyes ágya van, és nem tud rajta kényelmesen elhelyezkedni, a dolog végére talán el is gémberedik picit... nézni, "játszani" szeret a nõiességemmel, olyankor áll a férfiassága és nagyon kemény. 21:18 - Ez is igaz mondjuk... és azért teljesen neki sem konyul le, csak nem olyan nagyon kemény, mint elõtte.
Ugyanmár, gondolom te se vagy totál nedves amikor orálozol neki! Na, ez fordítva is igy van. Persze biztos valamennyire éri szexuális inger, de nem annyira hogy kõkemény legyen. Másokra meg ne hallgass, mármint azokra akik azt mondják, hogy mennyire szeretnek orálozni a csajoknak. Tudod messzirõl jött ember bármit mondhat :D 19/L
Tévedés ne essék, amíg nyal, addig nem az izgalomra fókuszál tudatosan az agy. Természetes amúgy h addig nem áll neki úgy, hiszen nem áll az kõkeményen inger nélkül sokáig. De az is lehet amit mondanak, h nem kíván és az eredeti büdös pina véleményemet is tartom.
A kérdező hozzászólása: Most kezdtem el tablettát szedni, pár hét múlva kezdjük el a dolog "igazi" részét ûzni, de mindig emlegeti, hogy nagyon várja már. Mindenképpen fogok vele errõl beszélgetni, eddig mindenrõl tudtunk, csak ez így hirtelenjében picit megijesztett, és nem tudtam rögtön felhozni neki. Remélem úgy lesz, ahogy mondod, és tényleg nincs baj. :)

A barátom nem szeret engem orálisan kielégíteni. Miért?

azt mondja, h olyan fura az íze..meg fura neki az egész...én egyáltalán nem értem...az el?z? barátom..meg imádta csinálni...és semmi baja nem volt az ízével..

Legjobb válasz: hát..én nagyon szeretem csinálni neki...csak énis vágynék rá...de nem szoktam erõltetni..

A kérdező hozzászólása: hát..én nagyon szeretem csinálni neki...csak énis vágynék rá...de nem szoktam erõltetni..
A barátod kevésbé toleránc a p*nci szagot illetõen. Hiába na, oda kell egy gyomor is. De tolerancia is.
Ez partnertõl függ, hogy ki mit csinál, mire van gusztusa, vagy mit érez helyénvalónak... Én pl legtöbbször nem gyakoroltam ezt a dolgot, viszont soha nem is csinálta nekem egy lány se, körülmetélt vagyok és valamiért nem érzek benne sok gyönyört, az egész olyan kellemetlen, az meg különösen, hogy a lányoknak ez a mániájuk néha, le kell õket szerelni, nem értik meg, hogy nem minden pasi szereti, ha szopják. És persze ugyanígy nem minden pasi nyal. Hozzátenném azt is, hogy sokak szerint ez fakultatív... én is ezt mondom... van, aki szerint kötelezõ... azokról nem mondok semmit... de van, aki szerint elítélendõ és hát valami miatt ebben valami lehet, mert több országban-államban is törvényeket hoztak ellene már.
Alakuló kapcsolatomban ugyanez a helyzet. Én a kezdetektõl fogva kéyeztetem orálisan, de õ eddig csak 1x állt neki és akkor is kb 10 mp volt az egész. Nehéz neki errõl beszélni, nem is nagyon hozom fel, de õ még nem nagyon csinálta senkinek és szerintem azért nem mer nekiállni, mert nem tudja hogy kell. No meg lehet, hogy õ is az a fajta aki nem kimondottan rajong ezért. Ez elég kényes téma szerintem, mert én is úgy de úgy imádom és sokadszori nekifutásra is még próbálkozást sem kapok, csak igéreteket.... ez most egy 27 éves srácról írtam, szóval már nem tini.... nehéz úgy na..... tutti az a baj, hogy az elõzõ kapcslataibol ez kimaradt, most meg már nekiállni és megtanulni erõ kell....
Lehet olyan punci illata meg íze van, nem? :)
20L voltam
Nálunk is ugyanez a helyzet.Én örömmel csinálom...akármilyen a szaga..vagy az íze, örömet okoz neki és ez engem is felizgat rendesen!És ennek errõl kéne szólnia, nem arról, hogy milyen az íze, vagy stb...de én elfogadtam...Ha nem szereti nem szereti.Nem akarok olyasmit kikövetelni tõle amit nem akar..meg ha már úgy kell kikönyörögni, akkor inkább ne is csinálja...én se élvezném meg õ se.
én csinálnám neked. 30/F
A kérdező hozzászólása: nincs ilyesféle problémám...
Csak más a srác ízlése. Két lehetõséged van: ettõl függetlenül te vagy csinálod neki, vagy nem. Szerintem ha te szereted neki csinálni, akkor felesleges lenne megtagadni (hiszen mindketten élvezitek). Biztos neki is van olyan vágya, amit meg te nem szeretsz (pl anál, vagy többes felállás). A szerelemnek arról kell szólnia, hogy toleráljuk egymást, és a szexben azt tesszük meg, amit szeretnénk, kényszerek vagy muszájok nélkül.
A kérdező hozzászólása: hát..köszönöm szépen a válaszokat..szerintem azzal van a probléma, hogy nemigazán tudja, hogyan csinálja..pedig mikor 1x 2x nyalakodott nagyon jó volt az a 3 perc is:) majd bíztatom...de ha nem akarja, én nem fogom erõltetni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!