Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeret orálisan (6 db)

Van itt olyan férfi aki nem szeret orálisan örömet okozni a barátnõjének?

Elõzõ barátnõjével nem tudom csinálta-e, de velem ki sem próbálta. Orális szexet szereti, ha én csinálom. De így elég egyoldalú a dolog. Nem ismerek más olyan férfit aki ne szeretné. Nem tudom hogy ez most az én hibám, vagy neki nem jön be.

Legjobb válasz: Hát igen elég ritka dolog.

Hát igen elég ritka dolog.
Én imádom kényeztetni a páromat orálisan.. Lassan, minden területre figyelve, ameddig a csúcsra nem jut. Utána jöhet az aktus. 19F
A kérdező hozzászólása: 11:22 igen együttérzek, õ sem igyekszik még kézzel sem kielégíteni, ezért elkeserítõ kicsit a dolog, és nem értem...
Nem csak itt, hanem sehol nincs olyan férfi. Aki meg nem szeret egy nõt, fõleg a párját orálisan kényeztetni az nem férfi.
Nekem is volt egy "pasim", aki elvárta, hogy én csináljam neki, benne viszont fel sem merült, hogy viszonozza. Még csak hozzám se nyúlt ott, csak a farkával :D rossz volt így, ezért azóta nem is találkoztam vele. 20/L
Kérdezd ezt így még tõle. Lehetséges, hogy csak fél attól, hogy hogy teljesítene :-)
Biztos van, de az nem én vagyok! En imádom:-P
Biztosan vannak ilyen férfiak, hisz nõk is vannak akik nem szeretik az orális szexet. Van akinek nem pálya. DE az eléggé "szemét" dolog tõle hogy elvárja tõled, de nem viszonozza. Én szeretem csinálni, és szeretem ha nekem csinálják. DE a kapcsolat akkor jó ha mindkét fél ad és kap :) 25/F
Nõknél is van, aki nem szeret szopni. Teljesen hétköznapi dolog.
Én se szeretek nyalni... egyszerûen nem. Nem ritka, pl nem egy haverom is van aki nem szereti.
Nem értem a nõket! Miért nem keresnek olyant aki szeretne nekik örömet okozni és nem csak a saját kielégülésüket nézik. Én imádom kényeztetni a nõket de sajnos nem akar megismerni egy sem. Hogy van ez? Minden nõ csak az ilyen öntelt barmokat találja meg?
Mert felizgatja a lebukás veszélye.
Mert adrenalin függö... Nekem is szaporábban dobogott a szivem a lépcsõházban... Pedig én nem is vagyok adrenalin függö akkor képzeld el azt aki tényleg az...
Mert r!banc. Anyja nem tanította meg neki az alapvetõ társadalmi érintkezési szokásokat. Senki nem kíváncsi rá, hogyan szoja le a farkadat, nem értem miért erõltetitek rá másokra a látványt. Egyszer kapjon rajta titeket valami erõsebb csöves, de csúnyán jár majd a kis szopós... :DD
Lökött! Azért.
A kérdező hozzászólása: Moziban, parkolóházban, ruhapróbafülkében, tájvédelmi hely kilátójában, disco-ban, stb.
Mondom, hogy nem normális!
A kérdező hozzászólása: Engem is izgat, ahogy ráspriccelek pl. egy ruhapróbafülkébe a melleire!
mert az emberek betegek és te is az vagy persze én is beteg vagyok:D
Mert neki az az izgató, pl én is ezek közé tartozom akik attól jobban izgulnak ha arra gondolnak, hogy esetleg megláthatja valaki vagy bármi. Persze én nem csinálnám annyira nyilvános helyen, hogy valaki megláthasson, de képzeletben ez izgatóbb.

A barátom miért nem szeret engem orálisan kielégíteni?

Már jó ideje együtt vagyunk, és bár még maga az aktus nem történt meg, de más dolgok az ágyban és azon kívül igen. Mindketten nyitottak vagyunk egy egészséges fokig, szeretjük egymást, igazából minden jó közöttünk, ez is csak egy olyan dolog, amit talán túldramatizálok. Azt vettem észre, hogy mikor Õ kényeztet engem orálisan, bár csinálja, ameddig kell, egészen jól, el is élvezek tőle, minden remek: de a végére a férfiassága már nem olyan nagy és kemény, mint előtte, mikor mondjuk meztelenül egymáshoz dörgölőztünk és simogattuk egymást, csókolóztunk, vagy akár mikor én elégítettem ki orálisan. A legtöbb férfitől azt hallom, hogy imádja orálisan kényeztetni a nőket, az izgató számukra, de ezek szerint barátom nem tartozik közéjük. Rosszul esik a gondolat, hogy talán ennyire rossz az ízem, vagy az illatom, habár, mikor kérdeztem tőle, azt mondta, imádja mindkettőt. Sőt, az illatomat már én is éreztem, és szerintem egyáltalán nem borzalmas; tisztálkodok rendesen, szőrtelenítek, figyelek a higiéniára, meg úgy alapból nem erős, taszító. Mit tehetek esetleg azért, hogy jobb ízem/illatom legyen? Vagy van valami más szempont is, amit élvezhet a barátom, miközben engem kényeztet? A testem mindenképpen izgatja, szépnek talál, ezt látom azért rajta. Szóval ez nem teszi tönkre a kezdődő szexuális életünket, de azért zavar, és félek még szóba hozni a dolgot, ezért kérek először tanácsot itt, névtelenül. (18/l)

Legjobb válasz: Mert rád figyel, nincs ideje magára figyelni kiözben nyal, és nem is túl kényelmes. Az hogy lelankad nem azért van mert nem tetszik neki a puncid.

Mert rád figyel, nincs ideje magára figyelni kiözben nyal, és nem is túl kényelmes. Az hogy lelankad nem azért van mert nem tetszik neki a puncid.
Ne hallgass az elõzõekre! Egy normális férfi, ha komolyan szeret téged, akkor arra koncentrál, hogy NEKED jó legyen, ezért konyul le, mert nem magával van elfoglalva, csak azzal, hogy örömet okozzon. Ha nem lenne jó, vagy valami zavarná, hidd el, megmondani. A pasik nem bonyolítják túl a dolgokat, mint a nõk. Az van, amit mondanak. :) 27N
mert büdös a pinád!
attól még lehet hogy büdös vagy
Nem kíván téged. Ha a testedet valóban szépnek találné, mint a cövek állna orális közben, ne csapd be magad, egy jó szinésznek meg nem kell bedölni. Muszájból csinálja neked.
ótvaros pinád lehet
A kérdező hozzászólása: Ha büdösnek érezne, szólna, nem igaz? Megbeszéljük ezeket a dolgokat általában, csak ezt most vettem észre tegnap elõször, és kíváncsi vagyok más véleményekre is. Õ azt mondta szereti az ízemet és az illatomat is. Kegyes hazugság lenne? Ilyen helyzetben elég nagy ökörségnek tartom... Legközelebb kevésbé kontrollálom akkor magam nyögés terén. :D
Próbáltátok már 69-ben? Akkor mindenki ad és kap is!
A kérdező hozzászólása: 69-ben minden oké, olyankor teljesen felizgulva marad õ is, én is.
Akkor minden oké és egyszerûen arról van szó, hogy míg Veled foglalkozik, az õ izgalmi szintje kicsit esik. Nekem se áll folyamatosan, ha nem törõdök vele, de ettõl még simán lehet folytatni az aktus szex részével - majd akkor megint rendesen megkeményedik!:) Vele beszéltél már errõl? Esetleg mondott bármit, hogy zavarja valami, vagy valami nem oké?
A kérdező hozzászólása: Még a legelsõ orális alkalomnál kérdezõsködtünk, és õ (általam õszintének vélt) mosollyal azt mondta, hogy minden tetszik neki. Meg aztán tényleg 1-2 perc dörgölõzés, és ugyanolyan kemény, mint azelõtt. Csak azt szûrtem le pár férfi szavából, hogy nekik ez átkozottul izgató, de akkor van olyan, aki inkább csak a másikra koncentrál, és közben magával egyáltalán nem is foglalkozik? Meg igazából én most vettem észre elõször barátomnál, hogy vesztett a keménységébõl, ezelõtti eseteknél még nem. Még nem beszéltem vele errõl, a legközelebbi alkalommal szeretném felhozni a témát, a pihegõs fázisban. :)
Szerintem semmi baj nincs, de a legjobb, ha megbeszélitek a kérdést (meg úgy általában bármit, amit egyik vagy másik oldalon problémának éreztek). A szexet még nem hozta fel? Próbáltatok különbözõ pózokat is orálra (pl: fölé térdelsz)? Egyébként igazad van: kicsit túldramatizálod.:)
Ja, nyögj hangosabban egy kicsit, és akkor tuti kemény marad :D
Nincs semmi baj csupán arról van szó , hogy a nyalásra koncentrál és rád figyel , hogy jó legyen neked.
Jajjjj!!! Egy pasit, aki ki akar nyalni egy puncit, nem fogja zavarni hogy egyszemélyes ágya van... :)
próbáld közben simogatni magad meg hangosabban nyögni mint aki az egekben van... Ha nyújtasz valami ingert akkor állva marad a cerka is (szerintem)
Jaj, ugyan már, ha nem tetszene neki, nem csinálná. Elfárad, másra koncentrál, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Trágár hozzászólók kíméljenek, köszi. Az mondjuk biztos rossz neki, hogy kicsi, egyszemélyes ágya van, és nem tud rajta kényelmesen elhelyezkedni, a dolog végére talán el is gémberedik picit... nézni, "játszani" szeret a nõiességemmel, olyankor áll a férfiassága és nagyon kemény. 21:18 - Ez is igaz mondjuk... és azért teljesen neki sem konyul le, csak nem olyan nagyon kemény, mint elõtte.
Ugyanmár, gondolom te se vagy totál nedves amikor orálozol neki! Na, ez fordítva is igy van. Persze biztos valamennyire éri szexuális inger, de nem annyira hogy kõkemény legyen. Másokra meg ne hallgass, mármint azokra akik azt mondják, hogy mennyire szeretnek orálozni a csajoknak. Tudod messzirõl jött ember bármit mondhat :D 19/L
Tévedés ne essék, amíg nyal, addig nem az izgalomra fókuszál tudatosan az agy. Természetes amúgy h addig nem áll neki úgy, hiszen nem áll az kõkeményen inger nélkül sokáig. De az is lehet amit mondanak, h nem kíván és az eredeti büdös pina véleményemet is tartom.
A kérdező hozzászólása: Most kezdtem el tablettát szedni, pár hét múlva kezdjük el a dolog "igazi" részét ûzni, de mindig emlegeti, hogy nagyon várja már. Mindenképpen fogok vele errõl beszélgetni, eddig mindenrõl tudtunk, csak ez így hirtelenjében picit megijesztett, és nem tudtam rögtön felhozni neki. Remélem úgy lesz, ahogy mondod, és tényleg nincs baj. :)

A barátom nem szeret engem orálisan kielégíteni. Miért?

azt mondja, h olyan fura az íze..meg fura neki az egész...én egyáltalán nem értem...az el?z? barátom..meg imádta csinálni...és semmi baja nem volt az ízével..

Legjobb válasz: hát..én nagyon szeretem csinálni neki...csak énis vágynék rá...de nem szoktam erõltetni..

A kérdező hozzászólása: hát..én nagyon szeretem csinálni neki...csak énis vágynék rá...de nem szoktam erõltetni..
A barátod kevésbé toleránc a p*nci szagot illetõen. Hiába na, oda kell egy gyomor is. De tolerancia is.
Ez partnertõl függ, hogy ki mit csinál, mire van gusztusa, vagy mit érez helyénvalónak... Én pl legtöbbször nem gyakoroltam ezt a dolgot, viszont soha nem is csinálta nekem egy lány se, körülmetélt vagyok és valamiért nem érzek benne sok gyönyört, az egész olyan kellemetlen, az meg különösen, hogy a lányoknak ez a mániájuk néha, le kell õket szerelni, nem értik meg, hogy nem minden pasi szereti, ha szopják. És persze ugyanígy nem minden pasi nyal. Hozzátenném azt is, hogy sokak szerint ez fakultatív... én is ezt mondom... van, aki szerint kötelezõ... azokról nem mondok semmit... de van, aki szerint elítélendõ és hát valami miatt ebben valami lehet, mert több országban-államban is törvényeket hoztak ellene már.
Alakuló kapcsolatomban ugyanez a helyzet. Én a kezdetektõl fogva kéyeztetem orálisan, de õ eddig csak 1x állt neki és akkor is kb 10 mp volt az egész. Nehéz neki errõl beszélni, nem is nagyon hozom fel, de õ még nem nagyon csinálta senkinek és szerintem azért nem mer nekiállni, mert nem tudja hogy kell. No meg lehet, hogy õ is az a fajta aki nem kimondottan rajong ezért. Ez elég kényes téma szerintem, mert én is úgy de úgy imádom és sokadszori nekifutásra is még próbálkozást sem kapok, csak igéreteket.... ez most egy 27 éves srácról írtam, szóval már nem tini.... nehéz úgy na..... tutti az a baj, hogy az elõzõ kapcslataibol ez kimaradt, most meg már nekiállni és megtanulni erõ kell....
Lehet olyan punci illata meg íze van, nem? :)
20L voltam
Nálunk is ugyanez a helyzet.Én örömmel csinálom...akármilyen a szaga..vagy az íze, örömet okoz neki és ez engem is felizgat rendesen!És ennek errõl kéne szólnia, nem arról, hogy milyen az íze, vagy stb...de én elfogadtam...Ha nem szereti nem szereti.Nem akarok olyasmit kikövetelni tõle amit nem akar..meg ha már úgy kell kikönyörögni, akkor inkább ne is csinálja...én se élvezném meg õ se.
én csinálnám neked. 30/F
A kérdező hozzászólása: nincs ilyesféle problémám...
Csak más a srác ízlése. Két lehetõséged van: ettõl függetlenül te vagy csinálod neki, vagy nem. Szerintem ha te szereted neki csinálni, akkor felesleges lenne megtagadni (hiszen mindketten élvezitek). Biztos neki is van olyan vágya, amit meg te nem szeretsz (pl anál, vagy többes felállás). A szerelemnek arról kell szólnia, hogy toleráljuk egymást, és a szexben azt tesszük meg, amit szeretnénk, kényszerek vagy muszájok nélkül.
A kérdező hozzászólása: hát..köszönöm szépen a válaszokat..szerintem azzal van a probléma, hogy nemigazán tudja, hogyan csinálja..pedig mikor 1x 2x nyalakodott nagyon jó volt az a 3 perc is:) majd bíztatom...de ha nem akarja, én nem fogom erõltetni

Gáz-e, ha a barátommal kb. havonta csak 2-szer közösülünk konkrétan, inkább az orális szex a gyakori? ( kölcsönösen)

Más is van így?

Legjobb válasz: Ezen most mi akar lenni a gáz? Nem igazán értem..

Ezen most mi akar lenni a gáz? Nem igazán értem..
Sztem egyáltalán nem az! ha nektek ez jó, akkor mért csinálnátok többször? Legalább így a szeretkezés egy különleges dolog a számotokra. Akik minden nap szeretkeznek, azok lehet már csak rutinból csinálják :S És ha az orális szexet jobban élvezitek, hát akkor hajrá! mindenkinek más és más =) Egyáltalán nem gáz! (véleményem szerint)
Semmi gáz dolog nincsen benne, ha nektek így esik jól, ilyen rendszerességgel akkor ennyi. Erre nincs szabály, elõírás, normatíva, hogy 2 idõszak között mennyi aktusnak kell lennie férfi és nõ között.
Egyáltalán nem gáz! Azt csináljátok, amit mind a ketten kölcsönösen akartok! Egyébként ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Mármint az, ha csak pettingeltek.

A barátom nem szeret orálisan kielégiteni. Megteszi mert igy tudok legjobban felizgulni. Miért nem csinálja? A pasik tényleg nem szeretik ezt csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem is érdemes megkérdezni hogy mi a problémája vele, lehet h kicsi gond(borotváció,szag,stb.),de lehet h egyszerüen nem szereti csinálni.És nem minden férfi van így vele, pl. nekem a legfontosabb hogy a lány jól érezze magát közben, nekem nem aza fontos hogy csak nekem legyen jó, így megpróbálok mindent megtenni. 1 tipp:miközben odalent van bíztasd vagy ha kell kicsit irányitsd,a fiukat ha biztatod biztos rákapnak.Mond neki hogy jó:)

Szerintem is érdemes megkérdezni hogy mi a problémája vele, lehet h kicsi gond(borotváció, szag, stb.), de lehet h egyszerüen nem szereti csinálni.És nem minden férfi van így vele, pl. nekem a legfontosabb hogy a lány jól érezze magát közben, nekem nem aza fontos hogy csak nekem legyen jó, így megpróbálok mindent megtenni. 1 tipp:miközben odalent van bíztasd vagy ha kell kicsit irányitsd, a fiukat ha biztatod biztos rákapnak.Mond neki hogy jó:)
Attol, hogy a te pasid nem szereti, még nem kell általánositani. Kérdezd meg tõle, miért nem szereti, lehet, hogy nem tetszik neki az ize, vagy esetleg fürdés után próbálja.
én speciell szeretem csinálni.
Ha a párom igytúd felizgulni akkor én nemtartanám cikinek . mert akkor én is kielégiteném a nemiszervén keresztül.
Nem, nem szeretik, csak azt, ha beveszed a szádba. És a homokosok is mind csak seggbe szeretik. A négereknek meg >30 cm.
Az enyéim szerették hál istennek.Mibõl gondolod, hogy nem szereti?Mondta, nem akarja csinálni, érezteti...?? Fontos dolgok, hogy mióta vagytok együtt, szeret-e, tapasztalt-e, van-e fanszõrzeted és az illatok is számítanak.Sok nõ nem is gondolná, hogy megmossa odalent és amikor végighúzza a szeméremajak belsején az ujját milyen taszító szagok ragadnak meg ott.Szex elõtt nagyon alaposan kell megmosni, ha biztosra akarsz menni utánna popsitörlõ kendõvel v.intim kitörölni az ajkak alatt és persze a végbél körül is(egy pici parfüm nem árt a szeméremcsontra).Ha borotvált vagy tiszta és illatos akkor utánna tényleg kérdezd meg, hogy mi baja vele!Amúgy azt szereti ha te csinálod neki?
A kérdező hozzászólása: teljesen borotválom magam szaggal se lehet gond. én vok az elsö csaj akit eddig orálisan kényeztetett.4honapja járunk . én is szoktam öt
Akkor csináljátok 69-be amég te el nem mégy... Egy-két bíztatás, ha mondod, hogy ne hagyd abba, nagyon jó, csináld, mindjárt elélvezek stb... Kezdõ még, lehet nincs oda érte annyit adj amennyit kapsz.:-)
Az en parom minden egyes alkalommal csinalja, anelkul hogy kerjem. Talan be kellenne vezetnetek olyan pozokat, amikben mind a ketten csinalhatjatok, pl 69. Szerintem nagyon fontos hogy mind a ketten elvezzetek :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!