Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeretőm akar lenni Mit csináljak (2 db)

A barátom a szeretőm akar lenni? Mit csináljak?

Több mint fél évig voltunk együtt a barátommal távkapcsolatba.Most szakított,de aztmondta Õ még szeretne eljárni hozzám,néha...de emellett nem szólhatok, ha neki otthon is van vkije!!nemtudom, hogy menjek e bele, mivel ? azért szakított, mert csalódott bennem h túl gyerekes vagyok.Ha még1X eljön akkor talán bizonyíthatok neki, és minden mehet a régi kerékvágás szerint.A szívem aztmondja menjek bele, de az eszem ellenzi.Szerintetek?

Legjobb válasz: ne haragudj de ez nagyon átlátszó!!! ha szakított veled akk maradjatok barátok vagy inkább ne beszéljetek ne legyél "másodlagos csaj" neki. most komolyan bele mennél abba hogy rajtad kívül még egy lánnyal együtt legyen?(aki ráadásul ott lakik a özelében és valószínüleg nem is tudna rólad) jó lenne ha eldöntené hogy veled akar e lenni vagy azzal a lánnyal mert így nem igazságos!!(és ez még a legenyhébb kifejezés) ne hagyd hogy két vasat tartson a tûzben!!! sztem semmiképpen ne adj neki esélyt õ egy hûtlen alak akiben nem lehet megbízni ha összejönnél vele így akkor lehet hogy néhány hét múlva iderülne hogy 5-6barátnõje is van ezt akarod?? jobbat is érdemelsz õ meg nem érdemel meg téged de sztem a barátnõjét sem.... szia!remélem segítettem és nem mész bele a dologba

ne haragudj de ez nagyon átlátszó!!! ha szakított veled akk maradjatok barátok vagy inkább ne beszéljetek ne legyél "másodlagos csaj" neki. most komolyan bele mennél abba hogy rajtad kívül még egy lánnyal együtt legyen?(aki ráadásul ott lakik a özelében és valószínüleg nem is tudna rólad) jó lenne ha eldöntené hogy veled akar e lenni vagy azzal a lánnyal mert így nem igazságos!!(és ez még a legenyhébb kifejezés) ne hagyd hogy két vasat tartson a tûzben!!! sztem semmiképpen ne adj neki esélyt õ egy hûtlen alak akiben nem lehet megbízni ha összejönnél vele így akkor lehet hogy néhány hét múlva iderülne hogy 5-6barátnõje is van ezt akarod?? jobbat is érdemelsz õ meg nem érdemel meg téged de sztem a barátnõjét sem.... szia!remélem segítettem és nem mész bele a dologba
egyetértek az elõttem szólóval. És ne haragudj azért amit most írni fogok, de naiv vagy kicsit. Azt ne hidd, hogy ha bizonyítasz neki, akkor majd minden mehet tovább és csak Te leszel neki. Mert lehet megígéri majd, de egy olyan pasi aki kijelenti, hogy szakítotok, és új kapcsolatokat létesít, de közben mégis akar téged, az a késõbbiekben nem lesz hozzád hûséges!! Legfeljebb azt mondja csak, hogy te vagy neki és senki más, de ezt meg ennek a srácnak én már nem tudnám elhinni! Keress mást, jobba érdemelsz!
nem értem az embereket, micsoda gusztustalan! téged egy beföttként akar megtartani aki ha nem ér rá az ottani csaja levesz a polcról és csemegézik utána visszarak hogy elleszel még! Nehogy engedd magad, mindent vagy semmit! Mit képzel magáról?Õ a gyerekes amiért dönteni se tud, nem te! Én a helyedben jól megszívatnám, elhúznám a mézes madzagot utána kidobnám mint macskát...Tudod kivel játsszon! Mit bizonyítanál?Ha jó hangulatban van maradhatsz és tart még melletted vagy 4-5-öt akinek ugynez a duma? Legyen benned büszkeség és mondj nemet, ne hagyd magad kihasználni!
Szia! Szerintem ezek után szóba se állj az exxel. Nem érdemli meg. Majd találsz 1 jobb pasit, aki nemcsak másodhegedûsnek akar téged.
Az eszedre hallgass! Hiszen te is érzed, erre a pasira nem építhetsz. Gondolj bele mi történi, ha pl. védekezés ellenére is babás maradsz? El tudod errõl a fiúról képzelni, hogy jó apja lenne a gyereketeknek, mikor már most egész háremet tart??? nekem egy ilyen megbízhatatlan pasi akkor se kellene, ha utánam dobnák. De persze a te életedrõl magad döntessz.

14-éves lány vagyok. Nagyon szeretem a barátomat. ő is azt mondja hogy örökkön-örökké. velem akar lenni. Még is amikor velem lehetne sulin kívűl. Mindig a haverjaival megy inni, focizni, bulizni. Szerintetek mit csináljak? Ne oltogassatok lécci.!

Legjobb válasz: ,,Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc,amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.

, , Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc, amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.
14 éves és inni jár... Hova a tökömbe fajul ez a világ?! Na elmentek ti a bús p*csába de tényleg....
Az van, hogy naív vagy még. Szóval a srác azért jár veled mert ez a "társadalmi elvárás" (értsd menõ a többi süldõ elõtt). Szóval azért tart téged, hogy felvágjon vele , hogy õ már nagyfiú. Amúgy nincs ebben semmi furcsa , a hasonló korú fiúk ritkán szerelmes inkább kanosak :D 22/L
az a baj, hogy a hozé alvaradók a TV-ben már 25 éven felül vannak, szóval elég komoly érzelmeket is el tudnak játszani színészként.
Még gyerekesen túl naiv vagy. Vagy pedig túl sok szappan operát néztél.
Ez a fiu nem melto szerelmedhez! Ha a haverok fontosabbak, mint hogy minden aldott percet, melyben teheti veled töltsön, akkor zard ki szivedböl!
A kérdező hozzászólása: 14
Srác hány éves?
Szerezz egy olyan pasit aki veled foglalkozik, de 14 évesen még feszt nem értem hova izgulsz? Hány éves a pasid?
Örökkön-örökké 14 éves korban = a következõ 20 percben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!