Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeretőm akar lenni Mit (10 db)

A barátom a szeretőm akar lenni? Mit csináljak?

Több mint fél évig voltunk együtt a barátommal távkapcsolatba.Most szakított,de aztmondta Õ még szeretne eljárni hozzám,néha...de emellett nem szólhatok, ha neki otthon is van vkije!!nemtudom, hogy menjek e bele, mivel ? azért szakított, mert csalódott bennem h túl gyerekes vagyok.Ha még1X eljön akkor talán bizonyíthatok neki, és minden mehet a régi kerékvágás szerint.A szívem aztmondja menjek bele, de az eszem ellenzi.Szerintetek?

Legjobb válasz: ne haragudj de ez nagyon átlátszó!!! ha szakított veled akk maradjatok barátok vagy inkább ne beszéljetek ne legyél "másodlagos csaj" neki. most komolyan bele mennél abba hogy rajtad kívül még egy lánnyal együtt legyen?(aki ráadásul ott lakik a özelében és valószínüleg nem is tudna rólad) jó lenne ha eldöntené hogy veled akar e lenni vagy azzal a lánnyal mert így nem igazságos!!(és ez még a legenyhébb kifejezés) ne hagyd hogy két vasat tartson a tûzben!!! sztem semmiképpen ne adj neki esélyt õ egy hûtlen alak akiben nem lehet megbízni ha összejönnél vele így akkor lehet hogy néhány hét múlva iderülne hogy 5-6barátnõje is van ezt akarod?? jobbat is érdemelsz õ meg nem érdemel meg téged de sztem a barátnõjét sem.... szia!remélem segítettem és nem mész bele a dologba

ne haragudj de ez nagyon átlátszó!!! ha szakított veled akk maradjatok barátok vagy inkább ne beszéljetek ne legyél "másodlagos csaj" neki. most komolyan bele mennél abba hogy rajtad kívül még egy lánnyal együtt legyen?(aki ráadásul ott lakik a özelében és valószínüleg nem is tudna rólad) jó lenne ha eldöntené hogy veled akar e lenni vagy azzal a lánnyal mert így nem igazságos!!(és ez még a legenyhébb kifejezés) ne hagyd hogy két vasat tartson a tûzben!!! sztem semmiképpen ne adj neki esélyt õ egy hûtlen alak akiben nem lehet megbízni ha összejönnél vele így akkor lehet hogy néhány hét múlva iderülne hogy 5-6barátnõje is van ezt akarod?? jobbat is érdemelsz õ meg nem érdemel meg téged de sztem a barátnõjét sem.... szia!remélem segítettem és nem mész bele a dologba
egyetértek az elõttem szólóval. És ne haragudj azért amit most írni fogok, de naiv vagy kicsit. Azt ne hidd, hogy ha bizonyítasz neki, akkor majd minden mehet tovább és csak Te leszel neki. Mert lehet megígéri majd, de egy olyan pasi aki kijelenti, hogy szakítotok, és új kapcsolatokat létesít, de közben mégis akar téged, az a késõbbiekben nem lesz hozzád hûséges!! Legfeljebb azt mondja csak, hogy te vagy neki és senki más, de ezt meg ennek a srácnak én már nem tudnám elhinni! Keress mást, jobba érdemelsz!
nem értem az embereket, micsoda gusztustalan! téged egy beföttként akar megtartani aki ha nem ér rá az ottani csaja levesz a polcról és csemegézik utána visszarak hogy elleszel még! Nehogy engedd magad, mindent vagy semmit! Mit képzel magáról?Õ a gyerekes amiért dönteni se tud, nem te! Én a helyedben jól megszívatnám, elhúznám a mézes madzagot utána kidobnám mint macskát...Tudod kivel játsszon! Mit bizonyítanál?Ha jó hangulatban van maradhatsz és tart még melletted vagy 4-5-öt akinek ugynez a duma? Legyen benned büszkeség és mondj nemet, ne hagyd magad kihasználni!
Szia! Szerintem ezek után szóba se állj az exxel. Nem érdemli meg. Majd találsz 1 jobb pasit, aki nemcsak másodhegedûsnek akar téged.
Az eszedre hallgass! Hiszen te is érzed, erre a pasira nem építhetsz. Gondolj bele mi történi, ha pl. védekezés ellenére is babás maradsz? El tudod errõl a fiúról képzelni, hogy jó apja lenne a gyereketeknek, mikor már most egész háremet tart??? nekem egy ilyen megbízhatatlan pasi akkor se kellene, ha utánam dobnák. De persze a te életedrõl magad döntessz.
tényleg annak kéne lenned
hello! Én megteszem szívesen a páromnak (minden kényszer és undor nélkül) mert tudom h jól esik neki, így nekem is jobb, viszont én is "visszakapom" ami meg nagyon jó érzés :p :) ugy h az 'adok-kapok' jó dolog. :)
miért nem akarod hogy kényszerbõl csinálja, ha te is csak kényszerbõl csinálod?
Mibõl gondolod, hogy a barátod nem szereti?? Nem tudom hogy nem lehet szeretni. :| Szerintem szereti õ. Ráadásul ha te nem engeded neki, akkor az azt jelenti, hogy õ akarta. Szerinted egy pasi akarná kényszerbõl? Ilyet ritkán találsz. (17/F)
ezért kéne megengedned neki h õ is csinálja neked! hidd el nagyon jó érzés, és így legalább adok-kapok lenne!
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy kis eszmefuttatás volt. Nem undorodom tõle vagy valami, csak nekem azért nem olyan élvezetes mint neki ^^
az orál pedig nagyszerû tud lenni, bnõmmel oda vissza imádjuk egymás legingerlékenyebb részeit csókolgatni, nalogatni vagy éretlenek vagytok a dologgal, vagy nem értem minden esetre szerintem ez oda-vissza nagyon finom
Figyel én se élvezem az orált én megmondtam neki h nm élvezem és mi azt nm is csináljunk és nm haragudott meg meg sm..
A kérdező hozzászólása: =D kösz a tanácsot
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy jó érzés, de nem akarom hogy csak kényszerbõl vagy undorral csinálja :S

2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Néha érzem, hogy szeretem, hiányzik, de néha meg semmit. Mintha közömbös lenne. De átverni sem akarom, hogy szeretem. Mit tegyek?

Honnan tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted,nagyon,télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét

valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted, nagyon, télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét
A lányoknak általában több idõ kell, hogy feloldódjanak a kapcsolatban és a másikhoz kötõdjenek. Ha nem érzed a szerelem lángolását, attól még igazán szeretheted. Ha közömbösséget érzel, az még elfogadható, de ha egy kicsit is taszít, az nagyon nem jó. Ne csapd be, adj még egy kis idõt a kapcsolatnak, aztán meglátod.
Tetszik más is? Csókolódznál(stb)mással is? ha igen, akkor nem szereted. Attól még vele maradhatsz, és mondhatod neki, hogy szereted, mert a szeretenek 1000000 fajtája van. Ha úgy érzed jó vele, és szükséged van rá, és roszabb lenne nélküle, ne törödj vele, hogy hogyan szereted.
hát nem tudom. az elején még lángolnia kellene a dolognak.el kell döntened, hogy azért vagy vele, hogy legyen v.kid, vagy bele tudsz e szeretni igazán.Ha most nem érzed mi lesz 2 év múlva.Gondold át, mert ezt csak te érezheted, de véleményem szerint ez nem szerelem...


Szakitottam a baratommal es most ujra joban vagyunk, nem akarok vele jarni de ugy gondlom h lefekudnek vele, o lenne az elso es mar nagyon szeretnek lenni valakivel. Mit ereznek ha megtennem?

Legjobb válasz: hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod

hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod
Szerintem is bánni fogod. Egy ember olyasvalakivel feküdjön le akit szeret is.
Szerintem ne tedd meg, mert amikor eljön az újabb szerelem, akkor bánni fogod, hogy nem akkor és azzal tetted meg elöszõr, aki szeret téged és te is õt.Ne kapkodd ezt el, gondold át alaposan, nehogy megbánd utána.
Talán leginkább ürességet éreznél. Amikor meg valakivel tényleg szerelemmel együtt vagy, akkor megértenéd, mennyivel többet adhat egy olyan kapcsolatban a szex.
Én is voltam így... Szerencsére nem tettem meg mert pár hónapra rá jött a nagy Õ akivel azóta is együtt vagyunk. Ha megtennéd, megbánnád... Nagyon... Rosszul éreznéd magad késöbb miatta, hidd el! ÉS akkor mi van ha 17 vagy? Semmi... Csak olyannak add aki megérdemli!!!
Mikor én is szakítottam a párommal , rá 1hónapra lefeküdtünk nah és azóta megint összejöttünk és 2, 5éve már együt vagyunk:D
Ham már dugtatok akkor semmi sem fog máshogy lenni... Visszatér majd belétek az az érzés mintha együtt lennétek és ennyi. Ha csak sex van abból nem lesz baj! Bánni meg nincs mit megbánni!!! Jó szexet nem lehet meg bánni!!!:D
A kérdező hozzászólása: de mar 17 vagyok es eppen azert gondoltam ra mert nem kozonbos meg szamomra
de a szüzesség elvesztését meg lehet bánni...

14-éves lány vagyok. Nagyon szeretem a barátomat. ő is azt mondja hogy örökkön-örökké. velem akar lenni. Még is amikor velem lehetne sulin kívűl. Mindig a haverjaival megy inni, focizni, bulizni. Szerintetek mit csináljak? Ne oltogassatok lécci.!

Legjobb válasz: ,,Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc,amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.

, , Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc, amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.
14 éves és inni jár... Hova a tökömbe fajul ez a világ?! Na elmentek ti a bús p*csába de tényleg....
Az van, hogy naív vagy még. Szóval a srác azért jár veled mert ez a "társadalmi elvárás" (értsd menõ a többi süldõ elõtt). Szóval azért tart téged, hogy felvágjon vele , hogy õ már nagyfiú. Amúgy nincs ebben semmi furcsa , a hasonló korú fiúk ritkán szerelmes inkább kanosak :D 22/L
az a baj, hogy a hozé alvaradók a TV-ben már 25 éven felül vannak, szóval elég komoly érzelmeket is el tudnak játszani színészként.
Még gyerekesen túl naiv vagy. Vagy pedig túl sok szappan operát néztél.
Ez a fiu nem melto szerelmedhez! Ha a haverok fontosabbak, mint hogy minden aldott percet, melyben teheti veled töltsön, akkor zard ki szivedböl!
A kérdező hozzászólása: 14
Srác hány éves?
Szerezz egy olyan pasit aki veled foglalkozik, de 14 évesen még feszt nem értem hova izgulsz? Hány éves a pasid?
Örökkön-örökké 14 éves korban = a következõ 20 percben.

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)

Fél hónapja vagyok együtt a barátommal, és én megcsaltam de szeretem és vele akarok lenni és hiszek abban hogy változni fog. Viszont a másik fiú többet tudna adni mit tegyek? 17/L

Nagyon sokat szenvedtem el?z? kapcsolataim miatt megcsaltak, megütöttek és én küzdöttem nagyon sokat szenvedtem és most úgy érzem megtaláltam azt akit igazán magam mellett tudnék. Fél hónapja vagyunk együtt és még eléggé zárkózott intim és egyéb dolgok felé ami rá is ér mert nekem inkább szeretetre van szükségem... És van egy másik fiú aki szeret és ? megadja mire szükségem van és amit?l a másik fiú még fél és még nem adja meg... De az a fiú akivel megcsaltam...vele smároltam és több dolog is történt volna ha nem állok meg. Mit tegyek? Szeretem a páromat de a másik fiú többet tudna nyújtani de nem tudnám elhagyni a mostanit mert tudom változni fog értem. De így megbántom a másik fiút. Elmondani nem akarom a páromnak de félek hogy ez is kifog belülr?l készíteni hogy nem mondom el neki hogy megcsaltam... A párommal szeretnék lenni szerintetek ha nem mondom el hogy megcsaltam nem fog engem ez belülr?l kínozni? És hogy oldjam meg hogy a másik fiút ne bántsam meg? (? tud arról hogy van párom)

Legjobb válasz: Hagyd el õt, sokkal jobbat érdemel nálad...

Hagyd el õt, sokkal jobbat érdemel nálad...
Tényleg jobbat érdemel. Legalább elérted, hogy a következõ lánnyal még zárkózottabb lesz. Már ha ezek után lesz neki következõ lány.
szia! lehet hogy egy cipõben járunk... irj privit ha gondolod
Figyelj, nagy hülyeséget csináltál, szerintem kéne tartanod egy pár hónap szünetet, egyedülállóként, és magadra kéne nézni, megváltozni jó irányba, hogy akit szeretsz azt ne csald már meg mert eljátszod a bizalmát egy életre. Talán még nem késõ megváltoznod, de ha ilyen maradsz nem jósolok neked semmi jó kapcsolatot. 2oldala van és ne a párodén próbálj változtatni (ha eszedbe jutna ilyen), hanem a sajátodon.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszönöm. Megoldom. Az se baj ha lecsúszok a másikról ráérek még ezzel és majd megtalálom az igazit de úgy érzem a mostani meg fog mindent adni csak idõ kérdése. Addig várok.
hagyd el a mostanit ha igazán szeretnéd nem gondolkodnál azon hogy a másik többet tud adni.... de ha most nem teszed meg késõbb úgyis meg fogod, csak idõ kérdése csak akkor már lehet hogy le fogsz csúszni a másikról és két szék közül a földre esel
A kérdező hozzászólása: mindig mástól tudom meg hogy merre járt ami nem is érdekel mert nem tesz semmit... csak rossz hogy õ nem meséli el ezeket hogy másokkal járkál el inni stb... többi "kedves" embernek üzenem nem azért menekülök máshoz hmert nem dugnak meg és nem is menekülök egyszerû smárolás volt és kész de szeretem a páromat és mindet megteszek hogy rendbe tegyem az egészet és most tanultam ebbõl már az elején. nem rossz helyzetû csak kicsit zárkózottam kapcsolat téren mert neki még új hogy valakivel ennyit van. Idáig futó kapcsolatai voltak... lefeküdt lányokkal és kész és még nem szokta meg hogy valakivel hosszabb ideig van együtt. Ennyi. Nem ezért értem segítséget hogy elhordjatok mondjuk mit is vártam. Tudom hibáztam és azon vagyok hogy rendbe tegyem ezt. És nem kell félteni a fiút nem "rossz helyzetû" õ is ugyan úgy iszik sokat bulizik és nagyon nagy baráti köre van mint bárki másnak. Igen hibát követtem el és tanultam belõle és rendbe rakom az egészet. Kíváncsi lennék ah valaki azokból aki most engem leszólt a helyzetemben lenne és csak a szart kapná vissza mit gondolna. Csak segítséget kértem. Ennyi nem leszólást. Le szólhattok igen hibáztam ez van. Meg kell oldani ennyi. ha k**rva lennék pénzért feküdnénk le fûvel fával és nem ragaszkodnék egy alig félhónapos kapcsolathoz. de mind1 :\
Mit jelent az, hogy más lányokkal is találkozgat?
nem tudom mire jó rossz helyzetû embereken még egyet segíteni ilyen értelemben. hol van itt a másikhoz kötõdõ szeretet? nagyon szeretheted tényleg, ha azért mert nem feküdtetek még le akkor már máshoz kell rohanni.
Sunset-é a pálma! Emlékszem RÁd Sunset! :)
Tudod, téged elküldenélek abba az Átnevelõtáborba, amiben Mila Kunis vagy ki is szerepel. Nem érdemelsz egy szikra szeretetet sem, mert gerinctelen olcsó lot.ó vagy! 25F
A kérdező hozzászólása: De nem pont nem errõl van szó, alig vagyunk még együtt és más lányokkal találkozgat. Így nekem is szar.
Nem lesz olyan mintha mi sem történt volna mert megcsaltad.
NEM DÖNTHETÜNK HELYETTED!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem mert én mellette leszek és szeretem és õ rosszabbak tett más lányokkal. :\ de én nemfogok tanultam ebbõl és leállok.
A kérdező hozzászólása: Jól döntök ha ezt lezárom és megpróbálom elfelejteni és mostani párommal leszek és lezárom ez? Nem fog benne feljönni vagy tönkre tenni ha el hallgatom elmúlik bennem is és olyan lesz mintha mi sem történt volna?
Szerintem, hagyd el a pasid.Õ sem szeret téged és te sem õt.

Már jó ideje nincs pasim, kb. 1 éve. És most már nagyon vágyom egy kapcsolatra, nagyon szeretnék ismét szerelmes lenni.De valamiért nem akar összejönni. Mi lehet a baj velem? Mért nem találok magamnak barátot?

Hol és hogyan ismerkedjek? Szoktam járni id?nként bulizni,de ott sem sikerül barátot találnom, pedig mások szerint szép vagyok, de önbizalmam az már nincs.Kezdeményezni meg nem merek és nem is akarok.És mért van az is ha véletlen valaki odamer jönni hozzám, mert tetszem neki, az nekem nem tetszik??

Legjobb válasz: Menj Te oda a fiúkhoz. Bajod nem lehet belõle.

Menj Te oda a fiúkhoz. Bajod nem lehet belõle.
kb te vagy a 100. aki ezt a kérdést felteszi ezen az oldalon .. :) és nagyából minden kérdésbõl lejön, hogy az illetönek nincs önbizalma, szval szerintem az ok itt keresendõ... ha te nem szereted önmagad miért várod el mástól hogy beléd szeressen? régen én is ilyen cipõbe jártam mint te, sose volt pasim pedig nagyon görcsösen kerestem és magamat okoltam, aztán megismkedtem egy sráccal aki el tudta velem hitetni csak igen és fasza csaj vagyok! :) és hidd el hogy te is az vagy! :) és ne keresd a szerelmet, majd õ megtalál téged

Nagyon tetszik egy lány ( kicsit húsos. ) és a lány azért nem akar velem lenni, merthogy az én barátaim mit szólnának, ahhoz, hogy mi együtt vagyunk. :S nagyon szeretem, és nem érdekelne más véleménye. Mit lehetne tenni? !

Legjobb válasz: Ne légy buta! Mond el neki a véleményed és az érzelmeket! Ha továbbra is ezzel hárít akkor lehet ,hogy csak kamuzik... Sok sikert!

Ne légy buta! Mond el neki a véleményed és az érzelmeket! Ha továbbra is ezzel hárít akkor lehet , hogy csak kamuzik... Sok sikert!
Légy õszinte és nagyon nagyon türelmes vele. Biztosan tele van gátlásokkal és félelmekkel, amiket annak dacára is, hogy veled szeretne lenni, nehéz leküzdeni. Azt mondanom sem kell, hogyha sikerül összejönnötök, akkor egy darabig ne nagyon szervezzetek közös programokat a barátaiddal.
mi honnan tudjuk mit érez a lány? kettõvel arrébb a párkapcsolatokhoz tedd fel ezt a kérdést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!