Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeretőm akar lenni (20 db)

A barátom a szeretőm akar lenni? Mit csináljak?

Több mint fél évig voltunk együtt a barátommal távkapcsolatba.Most szakított,de aztmondta Õ még szeretne eljárni hozzám,néha...de emellett nem szólhatok, ha neki otthon is van vkije!!nemtudom, hogy menjek e bele, mivel ? azért szakított, mert csalódott bennem h túl gyerekes vagyok.Ha még1X eljön akkor talán bizonyíthatok neki, és minden mehet a régi kerékvágás szerint.A szívem aztmondja menjek bele, de az eszem ellenzi.Szerintetek?

Legjobb válasz: ne haragudj de ez nagyon átlátszó!!! ha szakított veled akk maradjatok barátok vagy inkább ne beszéljetek ne legyél "másodlagos csaj" neki. most komolyan bele mennél abba hogy rajtad kívül még egy lánnyal együtt legyen?(aki ráadásul ott lakik a özelében és valószínüleg nem is tudna rólad) jó lenne ha eldöntené hogy veled akar e lenni vagy azzal a lánnyal mert így nem igazságos!!(és ez még a legenyhébb kifejezés) ne hagyd hogy két vasat tartson a tûzben!!! sztem semmiképpen ne adj neki esélyt õ egy hûtlen alak akiben nem lehet megbízni ha összejönnél vele így akkor lehet hogy néhány hét múlva iderülne hogy 5-6barátnõje is van ezt akarod?? jobbat is érdemelsz õ meg nem érdemel meg téged de sztem a barátnõjét sem.... szia!remélem segítettem és nem mész bele a dologba

ne haragudj de ez nagyon átlátszó!!! ha szakított veled akk maradjatok barátok vagy inkább ne beszéljetek ne legyél "másodlagos csaj" neki. most komolyan bele mennél abba hogy rajtad kívül még egy lánnyal együtt legyen?(aki ráadásul ott lakik a özelében és valószínüleg nem is tudna rólad) jó lenne ha eldöntené hogy veled akar e lenni vagy azzal a lánnyal mert így nem igazságos!!(és ez még a legenyhébb kifejezés) ne hagyd hogy két vasat tartson a tûzben!!! sztem semmiképpen ne adj neki esélyt õ egy hûtlen alak akiben nem lehet megbízni ha összejönnél vele így akkor lehet hogy néhány hét múlva iderülne hogy 5-6barátnõje is van ezt akarod?? jobbat is érdemelsz õ meg nem érdemel meg téged de sztem a barátnõjét sem.... szia!remélem segítettem és nem mész bele a dologba
egyetértek az elõttem szólóval. És ne haragudj azért amit most írni fogok, de naiv vagy kicsit. Azt ne hidd, hogy ha bizonyítasz neki, akkor majd minden mehet tovább és csak Te leszel neki. Mert lehet megígéri majd, de egy olyan pasi aki kijelenti, hogy szakítotok, és új kapcsolatokat létesít, de közben mégis akar téged, az a késõbbiekben nem lesz hozzád hûséges!! Legfeljebb azt mondja csak, hogy te vagy neki és senki más, de ezt meg ennek a srácnak én már nem tudnám elhinni! Keress mást, jobba érdemelsz!
nem értem az embereket, micsoda gusztustalan! téged egy beföttként akar megtartani aki ha nem ér rá az ottani csaja levesz a polcról és csemegézik utána visszarak hogy elleszel még! Nehogy engedd magad, mindent vagy semmit! Mit képzel magáról?Õ a gyerekes amiért dönteni se tud, nem te! Én a helyedben jól megszívatnám, elhúznám a mézes madzagot utána kidobnám mint macskát...Tudod kivel játsszon! Mit bizonyítanál?Ha jó hangulatban van maradhatsz és tart még melletted vagy 4-5-öt akinek ugynez a duma? Legyen benned büszkeség és mondj nemet, ne hagyd magad kihasználni!
Szia! Szerintem ezek után szóba se állj az exxel. Nem érdemli meg. Majd találsz 1 jobb pasit, aki nemcsak másodhegedûsnek akar téged.
Az eszedre hallgass! Hiszen te is érzed, erre a pasira nem építhetsz. Gondolj bele mi történi, ha pl. védekezés ellenére is babás maradsz? El tudod errõl a fiúról képzelni, hogy jó apja lenne a gyereketeknek, mikor már most egész háremet tart??? nekem egy ilyen megbízhatatlan pasi akkor se kellene, ha utánam dobnák. De persze a te életedrõl magad döntessz.
tényleg annak kéne lenned
hello! Én megteszem szívesen a páromnak (minden kényszer és undor nélkül) mert tudom h jól esik neki, így nekem is jobb, viszont én is "visszakapom" ami meg nagyon jó érzés :p :) ugy h az 'adok-kapok' jó dolog. :)
miért nem akarod hogy kényszerbõl csinálja, ha te is csak kényszerbõl csinálod?
Mibõl gondolod, hogy a barátod nem szereti?? Nem tudom hogy nem lehet szeretni. :| Szerintem szereti õ. Ráadásul ha te nem engeded neki, akkor az azt jelenti, hogy õ akarta. Szerinted egy pasi akarná kényszerbõl? Ilyet ritkán találsz. (17/F)
ezért kéne megengedned neki h õ is csinálja neked! hidd el nagyon jó érzés, és így legalább adok-kapok lenne!
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy kis eszmefuttatás volt. Nem undorodom tõle vagy valami, csak nekem azért nem olyan élvezetes mint neki ^^
az orál pedig nagyszerû tud lenni, bnõmmel oda vissza imádjuk egymás legingerlékenyebb részeit csókolgatni, nalogatni vagy éretlenek vagytok a dologgal, vagy nem értem minden esetre szerintem ez oda-vissza nagyon finom
Figyel én se élvezem az orált én megmondtam neki h nm élvezem és mi azt nm is csináljunk és nm haragudott meg meg sm..
A kérdező hozzászólása: =D kösz a tanácsot
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy jó érzés, de nem akarom hogy csak kényszerbõl vagy undorral csinálja :S

Mért van az, hogy túlságosan szeretem az embereket, és feltétel nélkül megbízom bennük? Nem akarok ilyen lenni, sokan visszaélnek vele párkapcsolatban is, és a barátaim is.

Legjobb válasz: mert naiv vagy. én is alapból hiszek bennük, de ilyenkor mindig eszembe jutattom ekkor hogy a világon semmi sincs ingyen. szinte mindig akar vlki vlmit. sajnos neked kell megtanulni tartozkodobnak lenni. a barátok biztos barátok. nekem kb 4-5barátom 25éves koromra. de õk olyanok akikben bizom is. a többit csak ismeretségnek hívom.

mert naiv vagy. én is alapból hiszek bennük, de ilyenkor mindig eszembe jutattom ekkor hogy a világon semmi sincs ingyen. szinte mindig akar vlki vlmit. sajnos neked kell megtanulni tartozkodobnak lenni. a barátok biztos barátok. nekem kb 4-5barátom 25éves koromra. de õk olyanok akikben bizom is. a többit csak ismeretségnek hívom.
Sajnos én is naiv vagyok, mint te.Ha nekem kell segítség, csak vigyázni mondjuk a 2 éves kislányomra, hogy eljussak egy hivatalos helyre, senkim nincsen, de bezzeg engem mindig mindenki megtalál.Tanulj meg nemet mondani, most én is ezt gyakorlom.Egy ismerõsöm nagyon kihasznált az utóbbi idõben, és most õ van besértõdve, mert nemet mondtam egy szívességkérésére.Nem szabad mindenkiben megbízni.Én 27 éves vagyok és rájöttem, hogy önmagamon kívül senkiben nem bízhatok meg 100%-an.Sajna ez van.
Én is csak azt tudom mondani, mint az elõzõ válaszolók. Engem is kihasználtak régebben. Magántanár vagyok és ismerõsöknek ingyen vállaltam a tanítást, õk cserében az úton sem ismertek fel. NEM-et kell mondani, ez van. Vannak olyan emberek, akik olyan ügyesen ki tudnak bújni dolgok alól, nem tudom, hogy hogyan. Sajnos nekem sem megy ez könnyen, de már nem vállalok senkit ingyen. Én is pénzért tanultam gyerekként. Nem jó túl kedvesnek és jónak lenni, azt nem értékelik, sõt.
vagy gondolj arra hogy az ember alaptermészete az hogy önzõ. mindenki elõbb a saját és barátai biztonságát teremti meg.


2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Néha érzem, hogy szeretem, hiányzik, de néha meg semmit. Mintha közömbös lenne. De átverni sem akarom, hogy szeretem. Mit tegyek?

Honnan tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted,nagyon,télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét

valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted, nagyon, télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét
A lányoknak általában több idõ kell, hogy feloldódjanak a kapcsolatban és a másikhoz kötõdjenek. Ha nem érzed a szerelem lángolását, attól még igazán szeretheted. Ha közömbösséget érzel, az még elfogadható, de ha egy kicsit is taszít, az nagyon nem jó. Ne csapd be, adj még egy kis idõt a kapcsolatnak, aztán meglátod.
Tetszik más is? Csókolódznál(stb)mással is? ha igen, akkor nem szereted. Attól még vele maradhatsz, és mondhatod neki, hogy szereted, mert a szeretenek 1000000 fajtája van. Ha úgy érzed jó vele, és szükséged van rá, és roszabb lenne nélküle, ne törödj vele, hogy hogyan szereted.
hát nem tudom. az elején még lángolnia kellene a dolognak.el kell döntened, hogy azért vagy vele, hogy legyen v.kid, vagy bele tudsz e szeretni igazán.Ha most nem érzed mi lesz 2 év múlva.Gondold át, mert ezt csak te érezheted, de véleményem szerint ez nem szerelem...

Szeret még? A barátommal nem voltunk kettesben sehol, mindig hív vki havert pl. moziba, étterembe, strandra. Nekem kezd elegem lenni, szeretnék csak vele lenni. de én úgy érzem nem szeret azért nem akar kettesben lenni velem?

már nem vunk kezd?k, 4 éve járunk és egy napot nem töltöttünk egyedül mindig volt ott valaki.meg sokszor megy el a havrejaival 7végére engem meg itthon hagy, amikor mondtam hogy szeretnék kettesben elmenni vhova azt mondta nincs erre pénze, jöv?7végén meg elment a haverjaival, arra volt pénz.Amikor rákérdeztem azt mondta örüljek hogy visz vhova,mindig nyávogok, ha nem tetszik keressek mást.megértem ha nincs pénze de tök önz?, mindig csak ?, kezdek beleunni.

Legjobb válasz: Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!

Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok elõtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére. Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelmûen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki. Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!
egyetértek az elöttem szolóval.és még az is lehet, hogy már kezd elhidegülni tõled és azért mondja, hogy keress mást.mond meg neki , hogy akkor legyen vége, és ha pár napon belül nem jelentkezik akkor tuti, hogy már nem szeret.ha meg térden állva könyörög, hogy fogadd vissza akkor szabjál neki feltételt.pl:egyik héten csak veled van a másikon meg lehet a haverjaival
Szia! Sztem sem szeret már igazán s lehet épp arra vár hogy te szakíts vele mert az könnyebb neki minthogy õ mondja ki azt hogy vége. Lehet nem akarja azt hogy miután õ szakít vele te még zaklasd meg stb ezért egyszerûbbnek tartja ha elüldöz maga mellõl és akkor nem lesz az hogy vissza fogod magad könyörögni. De persze nem biztos hogy ez így van de én már tapasztaltam ilyet:(..szóval sztem elõbb üljetek le megbeszélni a dolgokat és ha nem sikerül 1-rõl a kettõre jutni akkor hanyagoljátok egymást.Rem minden rendben lesz:)
Sziooo!! Sajna tõllem sem kapsz biztató választ. Nem szeret ez egyértelmûen kitûnik a viselkedésébõl, és a dolgaiból. Sztem válts minnél elõbb, mert ez igy nem állapot sztem ezt te is tudod, h egy normális kapcsolat nem igy mûködik. Én a tehelyedben biztos nem birtam volna ezt idáig elviselni, h igy lerázzanak és elhanyagoljanak. Sok sikert az újrakezdéshez.

A barátom azt mondja, hogy szeret, velem akar lenni és közben meg mégis olyan bután viselkedik velem néha. Ez a szeretet?

Legjobb válasz: A pasik nem mindig mutatják ki a szeretetüket valamikor csak vagytok de igy is szeret ne aggodj akkor biztos nem lenne veled:) Velünk is ez van tudom milyen ! Az én páromon legtöbször azt veszem észre hogy fáradt igy megértem ha nem akar mindin percben ölelkezni de igy is tudja hogy mellette vagyok és szeretem és õ is csak ez jelenlegi akkori állapot adja :) 17/L

A pasik nem mindig mutatják ki a szeretetüket valamikor csak vagytok de igy is szeret ne aggodj akkor biztos nem lenne veled:) Velünk is ez van tudom milyen ! Az én páromon legtöbször azt veszem észre hogy fáradt igy megértem ha nem akar mindin percben ölelkezni de igy is tudja hogy mellette vagyok és szeretem és õ is csak ez jelenlegi akkori állapot adja :) 17/L
Hát néha olyan suták tényleg. Elfelejtkezhetnek magukról, de attól függetlenül gondolnak ránk. De amikor egy kis játékra vevõk, akkor már egybõl máshogy mutatják ki a szeretetet. :)
az utólsó válaszolónak igaza van. :) "A pasik vagy a farkukkal gondolkodnak, vagy annak érdekében cselekszenek.." (Good Will Hunting) amugy én nem vagyok suta.... :) 19/F
Ne érts félre, a sutát azt olyan aranyos értelmben mondom... mert amikor egy fiú szerelmes (azért van ilyen is), akkor olyan kis teszetosza lesz, nem tudja hova tenni magát. :D

Szakitottam a baratommal es most ujra joban vagyunk, nem akarok vele jarni de ugy gondlom h lefekudnek vele, o lenne az elso es mar nagyon szeretnek lenni valakivel. Mit ereznek ha megtennem?

Legjobb válasz: hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod

hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod
Szerintem is bánni fogod. Egy ember olyasvalakivel feküdjön le akit szeret is.
Szerintem ne tedd meg, mert amikor eljön az újabb szerelem, akkor bánni fogod, hogy nem akkor és azzal tetted meg elöszõr, aki szeret téged és te is õt.Ne kapkodd ezt el, gondold át alaposan, nehogy megbánd utána.
Talán leginkább ürességet éreznél. Amikor meg valakivel tényleg szerelemmel együtt vagy, akkor megértenéd, mennyivel többet adhat egy olyan kapcsolatban a szex.
Én is voltam így... Szerencsére nem tettem meg mert pár hónapra rá jött a nagy Õ akivel azóta is együtt vagyunk. Ha megtennéd, megbánnád... Nagyon... Rosszul éreznéd magad késöbb miatta, hidd el! ÉS akkor mi van ha 17 vagy? Semmi... Csak olyannak add aki megérdemli!!!
Mikor én is szakítottam a párommal , rá 1hónapra lefeküdtünk nah és azóta megint összejöttünk és 2, 5éve már együt vagyunk:D
Ham már dugtatok akkor semmi sem fog máshogy lenni... Visszatér majd belétek az az érzés mintha együtt lennétek és ennyi. Ha csak sex van abból nem lesz baj! Bánni meg nincs mit megbánni!!! Jó szexet nem lehet meg bánni!!!:D
A kérdező hozzászólása: de mar 17 vagyok es eppen azert gondoltam ra mert nem kozonbos meg szamomra
de a szüzesség elvesztését meg lehet bánni...

14-éves lány vagyok. Nagyon szeretem a barátomat. ő is azt mondja hogy örökkön-örökké. velem akar lenni. Még is amikor velem lehetne sulin kívűl. Mindig a haverjaival megy inni, focizni, bulizni. Szerintetek mit csináljak? Ne oltogassatok lécci.!

Legjobb válasz: ,,Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc,amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.

, , Örökkön-örökké szeretni foglak, csak te vagy az életemben, nincs olyan perc, amikor ne veled akarnék lenni, számomra minden pillanat nélküled egy örökkévalóság.." Ui: Ha a haverok mégsem érnek rá, holnap átmegyek." A helyzet szerintem.
14 éves és inni jár... Hova a tökömbe fajul ez a világ?! Na elmentek ti a bús p*csába de tényleg....
Az van, hogy naív vagy még. Szóval a srác azért jár veled mert ez a "társadalmi elvárás" (értsd menõ a többi süldõ elõtt). Szóval azért tart téged, hogy felvágjon vele , hogy õ már nagyfiú. Amúgy nincs ebben semmi furcsa , a hasonló korú fiúk ritkán szerelmes inkább kanosak :D 22/L
az a baj, hogy a hozé alvaradók a TV-ben már 25 éven felül vannak, szóval elég komoly érzelmeket is el tudnak játszani színészként.
Még gyerekesen túl naiv vagy. Vagy pedig túl sok szappan operát néztél.
Ez a fiu nem melto szerelmedhez! Ha a haverok fontosabbak, mint hogy minden aldott percet, melyben teheti veled töltsön, akkor zard ki szivedböl!
A kérdező hozzászólása: 14
Srác hány éves?
Szerezz egy olyan pasit aki veled foglalkozik, de 14 évesen még feszt nem értem hova izgulsz? Hány éves a pasid?
Örökkön-örökké 14 éves korban = a következõ 20 percben.

Rég óta szeretnék egy kiscicát, most meg lehetne a lehetőségem, de barátom nem akar. Gáz lenne, ha haza állítanék egy cicussal? Miért mindenben én engedjek?

Legjobb válasz: Ez nem arról szól, hogy õ fekete kanapét akar, õ meg fehéret, és te engedsz. Egy élõlényrõl van szó. Ha egyikõtök nem akarja, ne legyen. Csak a feszkó lesz belõle, és a végén úgyis a cica issza meg a levét.

Ez nem arról szól, hogy õ fekete kanapét akar, õ meg fehéret, és te engedsz. Egy élõlényrõl van szó. Ha egyikõtök nem akarja, ne legyen. Csak a feszkó lesz belõle, és a végén úgyis a cica issza meg a levét.
Én inkább egy helyesírási szótárat vennék a helyedbe, hogy tudj írni normálisan MAGYARUL!
Miért nem akar? Mi az, hogy mindenben te engedsz? Egyébként igen, gáz lenne. Ha nem szeretne, meg kell beszélni, nem pedig belenyomni a pofájába.
*te
Én pl igencsak kivágnám a macsekot a házból, mert allergiás vagyok rá... Különben nálunk kutya van napirenden, barátom kutyacentrikus, és akar egyet, nem a sétáltatás és hasonlók lennének a gondok vele, mert én mondtam, hogy nem fogok vele foglalkozni, de õ nem bánja, hanem, hogy én nem akarok a kutya után takarítani, márpedig õ nem szeret takarítani, és ahhoz meg nincs kedvem, hogy mindenhol minden kutyaszõrös legyen... Szóval tudni kéne miért nem akarja a macskát, és arról beszélni. 21L
5, Jól meg kell kefélni a kutyust. Az enyém szereti.

Hogyan segíthetnék egy barátomon, aki nem csak a barátom akar lenni? Mert én így nem szeretnék vele összejönni.

Nemrég ismerük meg egymást a sráccal, felkeresett, dumáltunk msn-en, él?ben még nem. Jártam egyik osztálytársával és ez felkeltette az érdekl?dését irántam. Elmondta, hogy belémszeretett, viszont még nem volt alkalmunk találkozni, mert nem volt id?m rá. Sokat beszélget(t)ünk, napi szinten, és elmesélte, hogy 5 éve meghalt a nagypapája, akihez nagyon közel állt lelkileg, ezért azóta már-már depresszióssá vált. Szeretnék neki segíteni túltenni magát rajta, de nem hajlandó semmit tenni ennek érdekében. Falat húzott maga köré, amelyet még senkinek sem sikerült áttörnie. Egyébként nagyon aranyos srác. Megkérdeztem t?le, hogy nem csak szivat-e ezzel a történettel , erre egy picit megsért?dött, hogy hogy feltételezhetek ilyesmit, de már túltette magát. Van amikor megnyílik és beszélünk, azonban van olyan is, amikor egyszer?en nem lehet vele beszélni, mert csak kiforgatja a szavaimat. Tehetnék valamit az érdekében? mindketten 17 évesek vagyunk

Legjobb válasz: Már nem azért, de 5 év hosszú idõ és nem hinném, hogy a te segítséged tenné helyre dolgokat, ott már azért hozzáértõ embernek kellene vele beszélgetnie. Amúgy marhára ismerheted ha még élõben nem is találkoztatok. . . "Nem volt rá idõ"' Mindenki arra szakít idõt ami a fontosabb!

Már nem azért, de 5 év hosszú idõ és nem hinném, hogy a te segítséged tenné helyre dolgokat, ott már azért hozzáértõ embernek kellene vele beszélgetnie. Amúgy marhára ismerheted ha még élõben nem is találkoztatok. . . "Nem volt rá idõ"' Mindenki arra szakít idõt ami a fontosabb!
Beszélgess vele, ne tégy le róla, ha õszinte hozzád akkor még jó barátok lehettek. Esetleg késõbb mások is.
Türelem, türelem és türelem. Lássa, hogy fontos neked, és ha egyszer megnyílik, utána már könnyebb lesz. üdv
Hát erõltesd csak azt az élõben való találkozást akkor minden kiderül, de azt elmondom neked hogy nagyon nagyon vigyázz hogyha esetleg neked nem tetszik nehogy megbántsd. Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat, nekem fontos lenne, hogy ismét a régi, felszabadult ember legyen, amilyen volt
Ha csak barátkozni akarna, azt mondanám, hogy légy türelmes. De így inkább ne hagyd reménykedni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!