Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeretőm (1738 db)

A barátom szeretem, őt kívánom. Hogy is van ez? :S

20 éves lány vagyok. Van barátom 2,5 éve. nagyon szeretem!! a helyzet az,hogy van egy srác, régóta ismerem (osztálytársam volt) mindig is vonzódtam hozzá, egy idő után megtudtam hogy ő is hozzám. neki is volt barátnője akkoriban. igazából ez olyan vonzalom, hogy nem is tetszik nekem, el nem tudnám képzelni hogy járjak vele :D:D de annyira vonz szexuálisan, hogy ha a közelemben van nem bírok másra gondolni.. Viszont tényleg nagyon szeretem a barátom, és természetesen hozzá is vonzódom szexuálisan. A barátom egy ideje külföldön van, és még ott is lesz jó ideig... legközelebb júliusban találkozom vele :( És kedden találkozom azzal a sráccal (nem kettesben) és tudom hogy neki már nincs barátnője.. és nagyon félek hogy nem fogok tudni ellenállni ha bepróbálkozik. Mit gondoltok erről? lehet megbánnám? volt már valaki hasonló helyzetben? vagy ez egész életemben így lesz már hogy majd csak civódok hogy mi lenne ha..? XD

Legjobb válasz: jajj istenem! Ezek a kérdéseitek, meg amik így kezdõdnek , hogy "Van barátom xy éve. nagyon szeretem!! ennek már a fele sem igaz, és már gondok vannak! már rögtön védeni akarjátok ezzel magatokat, hogy"van párom õ a mindenem az édesem a kincsem az angyalom a [email protected]" Na persze.... TE Kicsikém, kb annyira szereted a párodat mint én a húsvéti tojást!

jajj istenem! Ezek a kérdéseitek, meg amik így kezdõdnek , hogy "Van barátom xy éve. nagyon szeretem!! ennek már a fele sem igaz, és már gondok vannak! már rögtön védeni akarjátok ezzel magatokat, hogy"van párom õ a mindenem az édesem a kincsem az angyalom a [email protected]" Na persze.... TE Kicsikém, kb annyira szereted a párodat mint én a húsvéti tojást!
Na, gratula.
Hát talán, de a barátod nem vonz már, vagy mind a kettõ vonz? Az mondjuk elég gáz. Már az is szerintem valamilyen szinten megcsalás, ha ilyeneken töröd a fejed
A kérdező hozzászólása: Vonz szexuálisan igen --> szexelnék vele. de nem azért írtam ezt most ide mert már annnnyira szexelni akarok valakivel, hogy ezért megcsalnám a barátom. Ergo nem az a gondom hogy nagyon szexelni akarok. Remélem így már érthetõ.
nem egy másikat akartam írni
bocs de még mindig nem, ha én szeretek valakit, akkor õt kívánom, meg egy másikat. Azt írod, hogy vonz szexuálisan, és lehet hogy nem fogsz tudni ellenállni neki, akkor most szexelni akarsz, vagy nem? Ez csak nekem magas?
A kérdező hozzászólása: Igen, írtam hogy jó vele. és most nem arról van szó hogy szexelni akarok érted? :)
ezt én még mindig nem értem. Ha szereted a barátod, az azt is jelenti, hogy õt kívánod szexuálisan, és gondolom jó is vele, ha 2, 5 éve együtt vagytok. Ennyire nem viszkethet. Vagy ha igen, utazz ki a "szerelmedhez" és szexeljetek egyet.
A kérdező hozzászólása: 17:27, azt írod sajnos.. ezek szerint megbántad ugye?
A kérdező hozzászólása: A kapcsolatommal minden rendben amúgy (azon kívül hogy most nincs itthon), és a másik fiúval ez már évek óta ( kb 4-5 éve) így van hogy most is... nem tudom. valahogy õ más mint a többiek.. mást is vonzónak találok stb, de õ valahogy másképp hat rám. én sem értem :S Igazából fontosabb a kapcsolatom természetesen mint õ, mert vele tényleg testi vágyon kívül semmi más nincs köztünk, és elképzelni sem tudom hogy több lehetne. Nekem pedig többet ér a mostani kapcsolatom amiben gyakorlatilag minden jól mûködik. Ezért is írtam, hogy nem kell elítélni, nem csaltam még meg, nem vagyok k*rva, nem feküdnék össze bárkivel stb.. csak ez a srác hat rám így. de valószínûleg idõvel elmúlik ha majd nem találkozom vele.
Hááát..én voltam ugyanebben a szituban..ééés...nem tudtam ellenállni akármennyire is akartam sajnos..:S
Mármint ha csak gondolsz rá
A kérdező hozzászólása: Õ is vonz persze.. ezt is írtam. jó vele meg minden.. komolyan. Igen, tudom hogy nem szép dolog ilyesmiken gondolkodni :\ Talán az lesz a megoldás ha nem találkozom többször a másik sráccal.
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem tart.. :) nem is lenne rá ideje! De szerencsére már megoldódott ez a probléma :) azóta nem találkoztam a sráccal és kiköltözöm a barátomhoz.
És a pasid külföldön tuti nem tart szexpartnert?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Igyekszem erõs maradni :) szerencsére nem az a nyomulós fajta.
Attól, mert van valakije valakinek, még tetszhet neki más, akár szerelmes is lehet és mehet a vonzódás is, hisz a szervezete reagál rá, errõl senki nem tehet... Acélozd meg magad minél jobban, tudj nemet mondani, bármi is lesz, fõleg, ha meg szeretnéd tartani a mostani párod!
17.27-es vagyok..részben megbántam igen, mert így tönkrement az addigi nagyon jó barátságunk..:-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) azt hiszem így lesz.
Én bár nem vagyok éppen tapasztalt ezen a téren, de szerintem egyértelmû, hogy ilyen helyzetben mi a helyes döntés..csak hát hajthat a kíváncsiság is ilyenkor a másik fiú felé:) Személy szerint én biztosan nem adnék fel egy 2, 5 éves boldog(!) párkapcsolatot azért, mert van aki szexuálisan vonz. Hidd el, nem érné meg.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnék vele maradni miután megcsaltam. Köszönöm szépen az összes ( normális ) választ!
hát ezt neked kell eldöntened, megéri-e feladni a jelenlegit, és egy újat kezdeni, de ha megteszed, akkor légy õszinte. Ez csak egy idegen véleménye, nem muszáj megfogadnod
Elofordulhat, hogy az emberben felebred a vagyakozas egy masik irant, viszont ne felejtsd el, hogy vagy a vagy iranyit teged, vagy te iranyitod a vagyaidat. Magyarul: te dontod el, hogy engedsz-e a kisertesnek, vagy huseges maradsz. Merlegelned kell: ha lefekszel a masik sraccal, megbirkozol-e majd a lelkiismereteddel (egyaltalan megszolal-e utana)? Tudsz-e majd a baratod szemebe es a tukorbe nezni? Megeri-e a vagyaid pillanatnyi kielegitese, ha utana rossz lesz a lelkiismereted, ragodni fogsz es esetleg meg felni is, hogy mikor derul ki, hogy megcsaltad a baratodat? Mert a megcsalas mindig kockazatot is jelent: kockara teszed a kapcsolatodat a baratoddal. Esetleg azon is elgondolkozhatsz, hogy megeri-e a baratoddal egyutt lenni, hogy ha kozben titokban egy masik fiurol almodozol es mas erintesere vagysz. Biztos, hogy rendben van ez a kapcsolat? Nem romlott el valami, nem hianyzik valami, hogy ha masra vagysz?
dehogynem. szia. szopóka.
A kérdező hozzászólása: Te nem ismersz engem.szia
A kérdező hozzászólása: Én tudom hogy mennyire szeretem õt. ezért vagyok nagy gondban. persze ezt nem kell elhinni. szerintem aki még nem volt ilyen helyzetben nem érti ezt... mind1, azért köszönöm a válaszokat. egyébként nem kell bántani meg lekezelni.
és még a nõk féltékenykednek. tízszer rosszabbak, mint mi
A kérdező hozzászólása: te elolvastad amit fent írtam? :) és amit pont egy sorral fentebb? senki MÁSSAL. TALÁN vele igen.. és a kérdés is ott van fent. nem kell kötekedni. ha nincs válaszod akkor nem kell írni :)
ha nem csalnád meg a barátodat akkor mi is a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Dughatnékom is van igen... :D de ez nem jelent problémát. mármint senkivel (talán a másik fiún kívül? :S ) nem csalnám meg a barátom.
ó, már azt hittem szemtanúja leszek egy lebukásnak:D
tehát egy szóban összefoglalva dughatnékod van?
hupsz:D
A kérdező hozzászólása: õõõ nem.
ja nem kötekedni akartam bocsi.jogos nem olvastam végig és most sem fogom:) annyit tudok írni neked hogy én voltam már ilyen helyzetben.együtt voltam a barátnõmmel több évig és ugye volt egy másik lány is, akivel semmi nem volt, de felõlem aztán lehetett volna minden mert nagyon jó volt.aztán vége lett a több éves kapcsolatomnak, a másik lány meg már foglalt volt.van aki megbánja hogy nem lépett ilyen helyzetben és van aki nem.a döntés már a tiéd.néha jó lenne a jövõbe látni mi?;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszod. igen jó lenne.. :\ tudom, hogy ha megcsalnám megbánnám, de így meg az van bennem hogy nem teszem meg és mindig ott lesz az a másik. hmm. na mind1. azt hiszem marad az elfojtott vágyakozás..
eddig nem ejtett pofára engem senki. de ez a dal rólad szól + - 1-2 utalás.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ismerek magamra ;) ugyanis nem tettem semmi rosszat. úgy látszik valaki már alaposan pofára ejtett és érzékenyen érint a téma. sajnálom
http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80 hallgasd végig magadra ismersz? te!!! kutya!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam én már minden, de semmi nem olyan mint õ :D nyilván... :)
feküdj le Artúrral a másik aki kint van úgyse tudja meg!
helyes!!akkor hajrá! Néha nyers a szövegem de csak õszinte vagyok!
A megcsalás azért sem lenne jó mert míg a barátod külföldön azért ténykedik, hogy a közös jövõtöket anyagilag megalapozza addig Te meg "itthon" "du.atod" magad. Vibrit vagy masztit próbáltad?
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a normális választ! Ha a szívemre hallgatok nincs kérdés :)
nem bántalak én drága! Csak légy õszinte magadhoz! Magaddal legyél õszinte ne hazudj magadnak mert magadnak sem mersz néha igazat mondani.... Szóval! :) Ha tudod h a szíved kihez húz igazán, kivel szeretnél lenni, akkor tudod h merre fogsz továbbmenni! :)
Csilla, Te vagy az? :o

A baráti szeretet és a szexuális vonzalom ugyanazon személy iránt már szerelem?

Ha nem, akkor mitôl lesz szerelem a szerelem? És hogyan nevezzük a fenti állapotot?

Legjobb válasz: hát szerintem nem ugyanaz! Nagyon szeretem a barátnõm, de van egy csaj aki igen vonz szexuálisan és ezzel a csajjal nagyon jóban vagyok!

hát szerintem nem ugyanaz! Nagyon szeretem a barátnõm, de van egy csaj aki igen vonz szexuálisan és ezzel a csajjal nagyon jóban vagyok!
Nem teljesen, de már majdnem.
Nagyon közel van hozzá.
Nem tudom, hogy van-e definiálhatóan olyan hogy szerelem. Én inkább azt kérdezném, arra vágysz, hogy mindn reggel mellettte érbredj? Vágysz á, hogy csak úgy belepuszilj a nyakába vagy hozzábújj TV nézés közben? Ha igen, akkor szerintem "szerelem".
elsõ, és van olyan, hogy megfordul a fejedben, hogy de jó lenne több is ezzel a barát csajjal? barátnõd mellett
E kettõ mellé még szükség van a szikrára is. Ezt nehéz definiálni, de vagy érzed vagy nem.

Mihez kezdjek? Arra gondoltam, hogy fel szeretnék költözni Pestre, esetleg elköltözni Angliába, mert itt nem fogok tudni majd megélni. A barátommal szeretnék menni, de ő nem akar megtanulni angolul.

Jelentkeztem egy suliba szakmát tanulni (az érettségim hamarosan meg lesz), de ez is sok pénzbe kerül, hogy egy másik városban tanuljak majd (albérlet, stb.). Ezért arra gondoltam, hogy neki kéne indulni... Tudom, hogy nem könny?, meg nem úgy van, mint a mesében. Arra is gondoltam, hogy megpróbálom az au-paireskedést, viszont akkor is távol kell lennem a barátomtól. Szerintetek el?bb végezzem el a szakmát (és közben valahogy majdcsak kihúzom) és utána gondolkodjak, hogy mi legyen/merre menjek? Vagy akár ott is hagyhatnám a szakma tanulást?

Legjobb válasz: Jobb lenne egy szakma a kézbe mielõbb, az érettségi édes kevés! Most kimész, a pénz szaga (ami sokszor büdös, csak nem érzed...), eltelik az idõ, szakmát nem szerzel, s megmaradsz "segédmunkásnak"! Viszont, ha lehetetlen helyen laksz nagyon, akkor a Budapest nem rossz gondolat. A barátod, ha nem emeli fel a seggét, akkor vegyen el, tartson el..., viszont majd, ha elváltok az a szakma megint kell! ;)

Jobb lenne egy szakma a kézbe mielõbb, az érettségi édes kevés! Most kimész, a pénz szaga (ami sokszor büdös, csak nem érzed...), eltelik az idõ, szakmát nem szerzel, s megmaradsz "segédmunkásnak"! Viszont, ha lehetetlen helyen laksz nagyon, akkor a Budapest nem rossz gondolat. A barátod, ha nem emeli fel a seggét, akkor vegyen el, tartson el..., viszont majd, ha elváltok az a szakma megint kell! ;)
nem hiszem hogy megmaradna "segédmunkás"nak.. sõt ha kimész egy évre au-pairkedni és tudsz spórolni, akkor össze tudsz gyûjteni olyan alaptõkét, amivel már el tudsz kezdeni tanulni pesten. egyébként az okj-s képzések 21 éves korig ingyenesek! úgyhogy ha most érettségiztél valószínûleg nem vagy annyi. nem kell félni, mért ne vihetnéd sokra attól, hogy csúszol egy évet? ráadásul az angolod is biztos fejlõdni fog, önállóbb is leszel..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :) 8-as: Azóta is csinálom az OKJ-t, mert 2 éves a képzés. Idõközben rájöttem, hogy az au-pairkedés nem nekem való. Eleve nem rajongok a gyerekekért (bár lehetne olyan családot keresni, ahol nagyok a gyerekek és inkább a takarítás az au-pair feladata), meg nagyon rossz tapasztalataim voltak az elsõ albérletemben a fõbérlõimmel, és emiatt nem akarok másnak a házában élni, fõleg azért, hogy na vajon mit fognak rám kenni, mi nem tetszik nekik... Mondjuk még ez is kiküszöbölhetõ lenne, biztos vannak tök normális családok is. Viszont itt van az angol. A gyakorlati helyen, ahol vagyok, néha kell angolul is beszélni, és megértem õket, de válaszolni nem mindig tudok, vagy csak éppen szavakat mondok. Pedig azt hittem, hogy egész jól tudok angolul, de élesben teljesen más. Úgyhogy így utólag örülök, hogy ilyen angol tudással nem vágtam neki. Bár még simán fejleszthetem a nyelvtudásom. Viszont a páromat nem akarom elhagyni az au-pairkedés, meg külföld miatt, mert nagyon sokat jelent nekem. Egyébként teljesen magától felvetette az ötletet, hogy menjünk fel Budapestre dolgozni. :) Közben én meg találtam egy másik szakmát, ami jobban bejön és amit majd ezután szeretnék megcsinálni (addig amíg a mostanit csinálom, gyûjtök rá), és úgy érzem, hogy azzal akár itt, akár Pesten könnyen el tudok helyezkedni. :)
Az ilyen pasit jobb elhagyni. Mindig csak akadályozni fog.
Szia! 3-as válaszoló vagyok. Lassan egy év után érdekelne mi van veled, hogyan alakultak a dolgaid, már ha még olvasod a válaszokat.. :)
Kedves 6-os. Nem hinném hogy kamu. Én 4 éve vagyok együtt a Párommal. Számtalanszor megvolt beszélve hogy kimegyünk együtt, de õ az utolsó pillanatban mindig visszatáncolt. Ezt én is megelégeltem. Ha kitudok menni és õ maradni akar, akkor viszont látásra.:)
5-ös válasz egy kamu baromság. Vagy nagyon bejött neki az élet hogy otthagyta a legnagyobb szerelmét (a pénzért).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az eddigi hasznos válaszokat. :) Utolsó: Nagyon hasonló helyzetben vagyunk. :) Én is azért választottam most az OKJ-t, mert így talán sikerül jó gyakorlati helyet szereznem és akkor gyûjthetek majd repülõjegyre meg stb.-re. Ha 22 éves korig ingyenes az OKJ, akkor inkább sietek vele (most vagyok 19). Meg ha lesz szakmám, akkor az au-pairkedés után könnyebben el tudok helyezkedni és ott maradni külföldön. Na meg amíg tanulom a szakmát, addig is gyakorlom az önálló életet (fõzés, mosás, takarítás, stb.), ami jól fog jönni az au-pairkedésnél is. Köszönöm a választ és sok sikert neked is! :)
Szia! Én most érettségiztem, OKJ-re megyek tovább, mert ugye mint említették feljebb is, 21-22 éves korig ez ingyenes, nekem is csak alapítványi díjat kell fizetni, de azt már szinte mindenhol, meg nem is vészes. Ha mázlid van, akkor mehetsz olyan helyre tanulni, ahol mehetsz gyakorlatra, amiért néhol fizetnek is (nem túl sokat, de tartaléknak jó). Én is ezt tervezem majd félre tenni, ha sikerül jövõre a gyakorlatot megcsípnem. Suli után pedig au-pairként ki szeretnék menni külföldre. Ami így 2-3 év alatt nekem összejön, abból már reményeim szerint fel tudok költözni valami nagyobb városba és el tudok indulni. Nagyon rossz helyen lakok, lehetõség semmi (se munka, se szórakozás), közbiztonság a legrosszabbak közé sorolható. Szerintem mindenképp maradj te is a tanulásnál még egy kicsit, így jobban jössz ki :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jaj, és 8-as válaszoló, engem is érdekelne, hogy mi történt azóta veled? :) De bárki más au-paires/külföldi munkás/tanulós története érdekelne.

A barátomnak szeretnék gyûrût venni. Hogyan mérjem le az ujját anélkül, hogy kitalálná mit szeretnék?

Legjobb válasz: álmában egy centivel! :) nem igazán tudok más megoldást kitalálni :)

álmában egy centivel! :) nem igazán tudok más megoldást kitalálni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nekem a gyûrû is számít, és 64-es méretet mértem neki, így azt veszek. :) Fõleg, hogy internetrõl rendelem, és nem hiszem, hogy onnan csak úgy kicserélnék...
Vegyél 60-ast, ha nem jó elviccelitek, másnap simán kicserélik megfelelõ méretûre. A gesztus számít nem a gyûrû.
A kérdező hozzászólása: http://ekszer-eshop.hu/tartalom/6-hogyan-allapitjuk-meg-a-gy.. Itt a leírás róla:) Így mértem le :D
Nekem kicsit más módszer jutott eszembe.:DDDD de akkor már megvan a megoldás
elárulod hogy?:) (1-es voltam :) )
A kérdező hozzászólása: Nincs neki, most vennék neki egy "eljegyzési gyûrû féleséget" :D Egyébként tegnap egy ékszeres oldalon találtam egy módszert, hogyan mérjem le, és éjjel le tudtam mérni neki :D
Csak Neked van eljegyzési gyûrûd? Ha a barátodnak is, akkor azt is lemérheted.
A kérdező hozzászólása: Nem, õ már tavaly eljegyzett, és most az évfordulóra szeretnék venni neki én is egy gyûrût!
Lányként te szeretnéd eljegyezni a srácot?
A kérdező hozzászólása: Köszi, igazából én is erre gondoltam :)
Én amikor gyûrût vetem barátnõmnek hozzá mértem az ujjamhoz és amelyik ujjamhoz passzolt a gyûrûs ujja arra húztam a boltban a gyûrû de mivel csaj vagy inkább álmában kérd le az ujját egy cérnával vagy valami ilyesmivel.

A barátom szereti az anális szexet én viszont nem :S, ilyenkor mi legyen?

látom rajta hogy szeretné de nekem nagyon rossz :S

Legjobb válasz: hát ha annyira szereted, akkor tûrjed BUTA lány... erre nem lehet mit mondani, mond meg neki, hogy nincs több ilyen. ha megérti, akkor "lehet" hogy tényleg szeret, ha nem akkor meg úgyis mindegy... kínáld fel neki, hogy felcsatolható fütyivel te is megkupakolnád...

hát ha annyira szereted, akkor tûrjed BUTA lány... erre nem lehet mit mondani, mond meg neki, hogy nincs több ilyen. ha megérti, akkor "lehet" hogy tényleg szeret, ha nem akkor meg úgyis mindegy... kínáld fel neki, hogy felcsatolható fütyivel te is megkupakolnád...
Utolsó, jó buta vagy, de legalább ne reklámoznád...
Én nem szeretnék olyat a barátnõmtõl, ami nem jó neki...
csatlakoznék az elõttem szólóhoz. ha tényleg szeret akk nem akar tõled olyasmit ami neked fáj vagy rosszul esik
Ép eszü ember olyat nem csinál, ami nem jó neki.
A kérdező hozzászólása: 21.28 : vagy csak mondja hogy szereti.....
A kérdező hozzászólása: azért tettem meg párszor mert teljes szívembõl szeretem. és bevállalom érte a rosszat ha neki jó! mert nekem az számít... de miután megtudta hogy nekem rossz nem tudjátok milyen szarul érezte magát...:/
Pont, hogy fordítva. Akkor a párja nem szereti õt, ha nem fogadja el azt amit nem akar. Enyire azért nem lehet vészes... Nállunk is eleinte csak én akartam. késõbb a sok kedveskedés és érzéki popó lukszi simogatás.. meghozta gyümölcsét, és mostmár a párom is szereti ha "azt" is akarom...
Pont, hogy fordítva. Akkor a párja nem szereti õt, ha nem fogadja el azt amit nem akar.
21:17: Márpedig te vagy, de oké, nincs kedvem ping-pongozni. És fiú vagyok... 21:14
Szia! Elõször is... Ha nem akarod, akkor nem szabad!!! Ha mégis izgatja a fantáziád akkor lassan tessék közelíteni! Síkosítót mindenképp, óvszert ugyan csak mindenképp használjatok. A lényeg hogy találjátok meg a megfelelõ pózt. És beszéljétek meg a pároddal, hogy ne akarjon azonnal tövig hatolni! Csak szépen lassan!!! Víz bázisú síkosítót használjatok, és mégegy jótanács mielõtt hozzá kezdesz alaposan tisztálkodj(ürits) Ellazulni csak akkor tudsz ha nem vagy tele... elõtte ne nagyon kajold magad teli:)
"Utolsó, jó buta vagy, de legalább ne reklámoznád..." Te vagy a buta. Te akkor nem is szereted a párod ha nem vagy képes bevállalni érte az anált.
Sok síkosító. Nem baj ha fáj, a pasidért meg kell tenni mindent ha szereted. 20/N
nem vette észre rajtad elsõre, hogy nem jó?! wtf??!! :||||
Elfelejtetted emliteni, hogy a baratod melyik foldreszen el
Azért nem minden arab rossz ember! Ne felejtsük el hogy van magyar ember is aki egy kalap szart sem ér! Senkit nem bántunk addig amíg nem ismerjük! Ilyen világba élünk.Rossz mindenhol van, még magyarországon is.
Bizony, azt nem olyan egyszerû. A rendõrségen kell intézni, kérnek bizonyítékot hogy van hol lakni (pl. tulajdoni lap, nálunk azt is megnézték, hogy a lakásba hányan vannak bejelentve, pedig a már házastársamat hívtam meg), van elég pénzed (bankszámlakivonat kellett, bemutatni hogy van jó sok pénz). Közjegyzõ elõtt kellett nyilatkoznom, hogy befogadom és eltartom (minden költségét fizetem).
az attól függ hogy van -e saját lakásod, elég pénzed, mert nem egyszerû egy meghívólevél kérése.4000 ft illetékbélyeg , tulajdoni lap, ûrlap kitöltése, nyilatkozat hogy el tudod tartani itt, egészségbiztosítási ellátását tudod-e biztosítani, szállást tudsz -e neki biztosítani, és amit még kérhetnek a bevándorlási hivatalból. a válaszom röviden annyi hogy nem egyszerû, és legtöbb esetben nem is adnak meghívót.
Aztán, ne adj Isten, valami utólag rosszul sül el, akkor ki fog hajítani a saját lakásodból, hiszen még a rendõrség is igazolja, hogy neki ott kell laknia és te eteted. Ne felejtsd: arabról van szó...
...és már találkoztál vele személyesen??
Nekunk a meghivolevelet is a rendorsegen kellett intezni, kellett a lakasrol is tulajdoni lap, nyilatkozat, stb.. Szoval nem volt eleg csak leirni, hogy ettol eddig nalam lakhat. Az ervenyessege az utazas idotartama volt, annyi idore kapta a vizumot.... nekunk 3 honap.
Tudom, hogy a kérdés már több hónapos, de csak én vagyok ostoba, hogy a MEGHIVÓLEVÉL és a BEFOGADÓNYILATKOZAT az két külön dolog? A válaszolók a befogadónyilatkozatot írták le, te pedig meghívólevelet kérdeztél. A befogadónyilatkozatot a bevándorlásiak-rendõrség stb-nél kell intézni, és nem vonhatod vissza. A meghívólevél pedig -tól -ig (pl. január 1-tõl január 16-ig) meghívod és ez idõ alatt biztosítod a blablablabla....
Ja és amúgy persze BÁH, azaz a bevándorlási hivatalnál kell intézkedned.
Sikerült a dolog? Azt ugye tudod, hogy ha mondjuk itt kap agyvérzést akkor a kórházi számlát (több milliós tétel is lehet - mert meghalni nem fogják hagyni, nyilván!) a meghívottnak kell fizetnie? Persze köthettek biztosítást is, de az 50 ezer per hó nagyjából (minimálbér fele - ráadásul így is fél évig csak a sürgõsségi ellátásra lesz jogosult ennyi pénzért!). Nem ijesztgetni akarlak, ezek tények, jó ha tisztában vagy vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem kérek több kommentet! Minden jót kívánok mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Igaz, köszönöm, Algériából jönne Magyarországra
A kérdező hozzászólása: Természetesen, hogy ismerem több éve személyesen, de nem gondoltam volna, hogy ilyen bonyolult egy meghívólevél. Nem minden arab rossz ember. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Amúgy ha az egészség biztosításra tud a kérdezõ vagy bárki okos dolgot mondani az kifejezetten érdekelne. Mások hogy oldják meg? Egy váratlan mûtét több millió forint. :-( OEP biztosítás külföldieknek pedig 50ezer Ft per hó!! :-(

A barátomnak szeretnék valamit eltáncolni. Erre a zenére szeretnék valamit táncolni. Mit táncoljak? 13/L

Barátom is 13 éves.

Legjobb válasz: Minek akarsz neki táncolni? Minek jártok 13 évesen?

Minek akarsz neki táncolni? Minek jártok 13 évesen?
Emberek, egyszerûen néptáncról van szó, nem kell túlbonyolítani, meg beleképzelõdni! Igazam van, ugye? Jársz néptáncolni? A tanárod nem tud segíteni, hogy miket táncolj rá? A videón levõ táncokra gondoltál? Azok is jók rá.
Á-á-á-áállj... Mármint hogy erotikus táncot? Csak mert a népzene meg az erotikus tánc valahogy nekem nem jön össze. És tényleg mindketten 13 évesek vagytok? Korcs világ mit teszel a fiatalokkal...
szakítsatok, 13 évesen tanulgassál
A kérdező hozzászólása: Jujci..valami jobb ötlet kell!!!
A kérdező hozzászólása: Tudnátok ötleteket mondani???
aazthittem striptease
Nevettesd meg, táncolj neki gangnam style-t :D
A kérdező hozzászólása: Nem erotikus táncra gondoltam, hanem olyasmire, ami a videóban is van..:) De amúgy járok néptáncra..A tanárommal beszéltem ma..Nem tud segíteni, de szerintem maradok ennél a táncnál, ami a videóban van:)

Ma a barátommal szeretnék filmet nézni. annak ötletek mitnézzek meg vele?

én eddig ezekre gondoltam: barátság extrákkal, Felhök fölött 3 méterrel. még kellene tipp hogy tudjak választani. elöre is köszi

Legjobb válasz: Ha a Felhõk fölött 3 méterrel filmet megnézi veled b uzi a barátod sajnálom!:(

Ha a Felhõk fölött 3 méterrel filmet megnézi veled b uzi a barátod sajnálom!:(
A barátság extrákkal szerintem jó.
Back Door Sluts 9
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Kérdezõ!! http://www.beeg.com-on vannak jó filmek!! magyarul:)
Álom.net
A kérdező hozzászólása: nem az.. akor adj valami ötletet babám mit nézzek vele meg.:D
vagy Daddy assfucked the babysitter is jó
Fapofa, Kapj el ha tudsz, Hotel transylvania, meg ilyenek
de amúgy itt vannak jó online filmek! http://www.beeg.com magyarul is
Big dick in little chick jobb lesz sztem
Álom.net? OMG! Bezzeg, ha a Felhõk fölött...-et nézné, akkor a I3uzi mi? (Mondjuk az Álom.net meg simán elmegy paródiának annyira szar.) Szóval a Felhõk fölött 3 méterrel teljesen rendben van, egy korrekt európai romantikus dráma, a nézhetõ fajtából. A Barátság extrákkal szintén jó választás és az étvágyat is meghozhatja a folytatáshoz.:) Egyébként attól függ, miket szerettek, mit néznétek szívesen!

Miben különbözik a baráti szeretet és a szerelem?

vannak egyértelm?bb jelei ?

Legjobb válasz: Igen pl: Csak barátra nem gondolok egész nap, a baráttól nem akarok semmit csak együtt lógni hülyülni vele és semmi többet, nem akarom megcsókolni átölelni és vele lenni egész nap.

Igen pl: Csak barátra nem gondolok egész nap, a baráttól nem akarok semmit csak együtt lógni hülyülni vele és semmi többet, nem akarom megcsókolni átölelni és vele lenni egész nap.
Keresd a rövid, de érzelmes pillantásait, a mozdulatait feléd, a hangleejtését, a tekintetét /esetleg, hogy merre kalandozik/, a mosolyát, a közelségét stb.
Az elsõnél nem dugtok
A szerelem testi viszony is, a baráti pedig csak lelki. /szerintem így van/
A kérdező hozzászólása: kezdeti fázisban gondolom a szerelemnél sincs egybõl szex mikor nem meri elmondani a másik fél esetemben a lány :) de feltételezem láttad a barátság extrákkal címû filmet :)
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy a másik fél mibõl deríthetné ki jelenleg barát címszó alatt szereplõ társból a szerelem jeleit
Gondolom, fõleg a szexuális vonzalomban.
Csak a szex... :(

A barátaim szeretik a horrort de én nemnagyon nem az hogy félek hanem unalmas?

Legjobb válasz: Kedves Botos Robi, drága barátom, aztán mi az a kérdés, amire választ szeretnél kapni?

Kedves Botos Robi, drága barátom, aztán mi az a kérdés, amire választ szeretnél kapni?
mit szeretnél?
A kérdező hozzászólása: azt hogy a horrort szeretnék nézni de a barátaim nem hiszik hogy nézek inkább ezt most a hagyjuk akkor tanácsokat serettnék kapni mert félek a horror filmektõl és a barátaim nézik és kinevetnek ha megtudják

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!